עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by infrequent,

הי, יש לי מחשב נייח כבר קרוב ל-3 שנים - יום בהיר אחד (ממש כך... הוא עבד באופן מלא ללא אף תקלה עד עכשיו) הוא כבר לא הצליח להידלק יותר (הוא נדלק ונכבה בלולאה ולא מגיע ל-POST). העברתי את המחשב לחברה בה קניתי לבדיקה - והם אמרו בינתיים שהם "ניקו מגעים בלוח אם" והלוח אם עובד תקין בבדיקות מבודדות שלהם אך יש צורך בעוד בדיקות. רציתי לשאול כמה שאלות בנושא: 1. מה לפי דעתכם יכול להיות גורם סביר לבעיה הנ"ל. 2. מה זה אומר "ניקו מגעים בלוח אם" ? (הלוח אם קרוב לסוף האחריות - ואם יש בעיה בלוח אם אני לא מעוניין בפתרונות חלקיים שכאלו) 3. האם ליצור קשר עם החברות עצמם של החלקים יכול לעזור במשהו, או שאני חייב להתנהל מול הסניף בו קניתי (למרות שהם עושים לי בעיות). …

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by moki,

עד היום המחשב הנייח שלי היה מחובר לטלוויזיה עם כבל HDMI. היום קפץ לי החשמל ולאחר שהחזרתי אותו קרו מספר דברים מוזרים. יש לי טלוויזיה LG בעלת שני פורטים ל-HDMI. אחד הפורטים של ה-HDMI בטלוויזיה הפסיק לעבוד(הפורט שממנו יצא כבל למחשב), ניסיתי לחבר לשם מחשב נייד ואת ה-YES וזה לא עבד. בפורט השני הכל עבד טוב(עם הכבל הישן), אלא שהמחשב הנייח שלי גם לא עבד - המחשב לא זיהה את הטלוויזיה ולהיפך. באותה נקודת זמן הייתי בטוח שנשרפו לי הפורטים ( זה שבמחשב וזה שבטלוויזיה) אבל אמרתי ננסה משהו אחרון ולכן ניתקתי את המחשב הנייח ושמתי אותו קרוב לטלוויזיה כשהוא מחובר לחשמל ולכבל HDMI אחר!! כאשר הפעלתי את המחשב ראיתי תמונה של ה-DOS בטלוויזיה ואת ה-WINDOWS LOADING אבל אחרי זה אין יותר תמונה בט…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. Started by momo777,

היי, יש לי שני מסכים עם חיבור DVI וכרטיס מסך: GTX 960 EVGA. לכרטיס יש רק חיבור אחד של DVI אז קניתי כבל מKSP שמעביר DP ל-DVI. הכבל: http://ksp.co.il/?uin=16490 הבעיה שהמסך לפעמים מציג תמונה ולפעמים הווינדוס בכלל לא מזהה אותו. הבעיה הייתה גם כשהיה לי ווינדוס 7 וגם עכשיו כשיש לי ווינדוס 10. יש למישהו הצעות?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by אורי סלמן,

שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי

5. בהמלצה שלכם קניתי מחשב (נוסף) לוח גיגה בייט- GA 81945PG ומעבד אינטל 2.66 דואל, עם קירור מקורי. הרכבתי את המחשב הכל תקין ועובד, גם במאמץ. חשוב לציין- לא בוצע שום OC אפילו קטן! הבעיה: אני מדליק את המחשב (תחילת יום, כלומר המחשב קר), המסך לא נדלק, והמחשב לא עולה. אחרי מספר שניות המחשב נכבה לבד- נראה לגיטימי שלא ישרף. אני מרגיש את הגוף קירור ממש חם, רותח והמאוורר עדיין עובד. הוא לא נדלק שוב- והגוף קירור רותח. הוצאתי מהחשמל, המתנתי 2 דקות, הדלקתי- הוא נדלק, והמאוורר קירר את הגוף קירור תוך 10 שניות- הכל עובד ורץ גם במאמץ. שוב כיבוי- שוב אותה בעיה, פעם עובד פעם לא. כשהוא עובד הטמפ בביוס עומדת על 32-36 מעלות שזה נורמלי לחלוטין. אני בד"כ מרכיב מחשבים שלי עם לוחות אסוס,ומעבד אינטל …

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. אהלן, אני משתמש במערכת XP במחשב נייח, ומחובר לרשת אלחוטית עם כרטיס רשת חיצוני אלחוטי של אדימקס (http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=347&pl1_id=1&pl2_id=44). כאשר אני מחבר אותו בכבל מאריך סטנדרטי של USB (חדש, נקנה לפני כחודש) - המחשב נתקע - ברמה שהמסך קופא ואין תגובה, וצריך לאתחל את המחשב. כאשר הכרטיס רשת מחובר באופן רגיל, כלומר ישירות ליציאת הUSB של המחשב - הוא עובד. כאשר אני מחבר לכבל המאריך מוצר USB אחר - דיסק און קי נניח - גם זה עובד. הדברים הנ"ל נכונים לגבי כל יציאות הUSB הקיימות על המחשב. את החיבור הנ"ל ניסיתי לעשות גם כאשר המחשב כבוי ורק אז להדליקו - ושוב, איך שעלה הווינדוז, נתקע המחשב. בנוסף, איני יודע אם זה רלבנטי, ובכל זאת - מחובר בUSB (ישיר…

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. יותר נכון להגדיר את זה שכשאשר אני פותח את המחשב הכל בסדר, זה מגיע למסך עם הלוגו של וינדווס (7, טרי, עכשיו הותקן, הדיסק/גרסא תקינים - בדוק) ואז הנורית של המסך הופכת מירוקה לכתומה והוא רושם No Signal או משהו כזה, כאילו הכ.מסך מפסיק "לשדר" אחרי אותו מסך...אחרת אין לי הסבר אחר.כמובן שהחיבורים מחוזקים והכל בסדר - אחרת גם בעת עליית המחשב לא הינו רואים כלום. עזרתך דרושה באופן דחוף. המחשב הוא AMD 3800X2 1GB זיכרון DDR1 לוח של ABIT כ.מסך 6600 ספק טוב (לא זוכר את החברה כרגע, נדמה לי HEC) WIN 7 ULT

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by alex542,

איך ניתן לנקות קורוזיה בעיקר על הגוקים?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. Started by Igal Nazar,

שלום אתמול בערב הטענתי את האיפון באמצעות המחשב הנייח בכניסת usb הקדמי, לאחר כרבע שעה חזרתי לבדוק מה אחוז הסוללה וגילית שהאיפון נכבה המחשב דלוק והמסך שחור הנורית של המסך דולקת הזזתי את העכבר ואין שום שינוי במצב של המסך. ניתקתי את האיפון מההטענה וניסיתי לרסט את המחשב והמחשב לא הגיב (לחצתי ריסטרט ולא קרה כלום) נאלצתי לכבות את המחשב עם הכפתור הדלקה. לאחר מכן ניסיתי להדליק את המחשב, הנורית של החשמל במארז דולקת והנורית של ההארד דיסק כבויה(לא מהבהב) המסך לא עולה המסך נשאר שחור כל הזמן. שללתי את בעיית המסך בכך שחיברתי את המארז למסך מחשב אחר ושם הגעתי לאותו מצב. גם שללתי את בעיית ההארד דיסק בכך שחיברתי הארד דיסק חלופי והמצב לא השתנה. בגלל שחשדתי שהמקור לבעיה הינו בחיבורי ה usb-…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by manor94,

שלום, קודם כול יש לי וינדוס 8 64 bit ועכשיו לבעיה יש לי במחשב שני harddisk*ובמחשב שלי יש בסך הכול c/d/e/f/g הכוננים c/f/g זה כוננן אחד שהוא הראשי*וe/f זה כוננים של כוננן נוסף.גלשתי באינטרנט ואז המחשב עשה לי ריסטרט אחרי שהודיע שיש בעיה במחשב והוא צריך לעשות ריסטרט.*ומתי שהוא נדלק הוא עשה repair לכוננן G ומאז שנפתח המחשב כונן g וF לא עובדים מתי שאני מנסה לפתוח כתוב Access is*Denied.*ואני לא יודע מה לעשות.*אשמח לקבל תשובה מה לעשות.*לפי מה שקראתי בכמה אתרים באנגלית הכוננים כאילו ננעלו.*

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by kfir1200,

שלום לכולם ושבת שלום אני מנסה לפצל את כונן C שלי ומשום מה הוא מגביל אותי, אני יכול לפצל עד 242011 MB : ואם אני מנסה לבחור מעל 242011 MB זה רושם לי שהגודל לאחר כיווץ יהיה 0 MB : ויש לי 422GB פנויים, כפי שניתן לראות בתמונה : ניסיתי כמה מדריכים אבל זה לא עזר ואני אשמח לעזרה :)

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, בכל הפעלה מחדש של המחשב שלי, לפני עליית מערכת ההפעלה, מופיע המסך המצורף להודעה זו כתמונה. הוא משתחרר רק בלחיצה על F1 ורציתי לדעת איך אפשר להיפטר ממנו ולתת למערכת ההפעלה לעלות באופן רגיל. תודה רבה :-)

14. Started by David2840,

היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by eladgold,

שלום לכולם השתמשתי בהארד דיסק חיצוני על מנת להתקין את וינדוס 7 ומאז אף מחשב לא קורא אותו כנראה ההתקנה של הווינדוס על ההארד דיסק לא הייתה טובה, לא הסתיימה כמו שצריך כשאני מחבר אותו למחשב אפשר לראות את האיקון שלו מהבהב וגם תוקע כל מה שקשור אליו איך אני מפרמט אותו אם הוא לא עובד? החומר עליו לא חשוב אני רק רוצה לפרמט תודה אלעד

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. שלום לכולם, אני חדש בפורום מקווה שהגעתי למקום הנכון, מאוד מקווה שתוכלו לעזור לי אני סובל מרגישות בעיניים בבית אני ומשתמש במחשב : בלפטופ -- ועמו אין לי שום בעיה מסך רגיל משנת 2203 מאג - ועמו אני שם משקפי שמש, וככה מתגבר על התופעה התחלתי לעבוד כרופא משפחה במרפאה, שם יש מסך לא הכי חדש, ולאחר חשיפה אפילו קצרה אני חש סחרחורת. חשבתי לשים מסנן קרינה, הריי גם משקפי שמש בבית עזרו לי, היכן אני יכול להשיג מסנן קרינה איכותי ?? הציעו לי בעבודה להחליף למסך דק אך איניני יודע איזה זה יהיה- כדאי לנסות ?

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by club_501,

התמונה הזאת היא כאשר המחשב דולק כ5 דקות התמונה הזאת כאשר נכנסתי לאינטרנט והפעלתי את האיציק, אימיש וwinmx צריך הסבר לגבי כל אחד מהנתונים שמציגה לי התוכנה לגבי הזיכרון ועוד שאלה: האם אני יכול להתקין win xp על המחשב הנ"ל שהוא (פנטיום 3 800Mhz, 128MB SDRAM).

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by tal9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. יש לי מחשב נייד של HP... כשאני מדליק אותו, אחרי 2 שניות בערך הוא נכבה... לפני שאני רואה אפילו משהו על המסך... אם אני יוציא את הסוללת גיבוי של הביוס ויחזיר אותה אחרי כמה שניות (צריך לפרק את כל המחשב בשביל זה), אז התקלה תסתדר לכמה זמן, אבל בסופו של דבר היא תחזור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by Mashan,

היום בבוקר הדלקתי את המחשב שלי לאחר שראיתי סרט אתמול בלילה מה שהיה לי מוזר זה שלא כיביתי אותו אתמול אלא השארתי אותו דולק. כאשר הדלקתי אותו הוא עבר את הטעינה של הווינדווס והראה לי מסך כחול עם error 00000x7f ולאחר מכן עם error 00000x50 מישהו יודע מה זה ויכול לעזור לי? ניסיתי לעשות תיקון אתחול שהווינדווס הציע לי ( שחזור המערכת ) וזה עדיין אותו הדבר .. מה אני צריך לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אורח אסף
    Started by אורח אסף,

שלום, אני עובד על המחשב הנייד לפתע, הוא נתקע, אני מרסט אותו ומופיע לי ההודעה הבאה: Reboot and select proper boot device אני בודק ב- BIOS Order והוא ראשון ברשימה מנתק מהמחשב הנייד מחבר אותו למחשב נייח במקום הכונן הקשיח שקיים לי שם, אני שם לב שהוא בכלל לא מזהה אותו. הכונן קשיח הלך? או שיש פתרון? ואם אין פתרון יש דרך להוציא משם את הנתונים? תודה,

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. שלום, יש לי כונן קשיח חיצוני IOMEGA 2TB שהחליט פתאום שהוא רוצה שיפרמטו אותו. על הכונן יש בערך טרה אחד של מידע. ניסיתי להשתמש בEaseUS ובRecuva אבל שחזור המידע לוקח המון זמן (ביום שלם הן משחזרות בערך 600 מגה). במחשב שלי, הכונן קשיח הוא Seagate ST2000DM001 2000GB עם 7200RPM. לאחי יש מחשב שבו מערכת ההפעלה מותקנת על הSSD שלו (Samsung 850 EVO, אני לא זוכר את הדגם המדויק) וכל שאר הקבצים על כונן קשיח שני במהירות של 7200RPM (הוא פנוי כמעט לגמרי). אם אני יתקין את אחת מהתוכנות לשחזור בSSD, השחזור יהיה מהיר יותר?

24. אז ככה, אני די חדש פה, אז לכוון אותי לפורום הנכון אם אני לא נמצא בו לפני שונעלים:] ניסיתי להפעיל משחקים כמו command and conquer 3: tiberium wars (שעבד אצלי בעבר) ו-far cry 2, ובשניהם צצה אותה בעיה: המחשב שלי מתחיל להשמיע קולות מתגברים כאלה, שהוא "עובד", ולאחר דקה וקצת המסך פשוט נכבה. דרישות המערכת שלי מספיקות די והותר כדי להפעיל את המשחקים ככה שזאת לא הבעיה לדעתי. ניקיתי את המחשב עם שואב אבק, נזהרתי לא לשאוב שום חלק חשוב. הפעלתי difragmantation ואפילו הדלקתי מזגן ועדיין קוראת אותה בעיה: נשמעים קולות ואז המשחק נכבה אשמח לשמוע את דעתכם בנושא ואם משהו לא ברור, אסביר את עצמי יותר טוב...

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מוחק אותו.. אבל הוא עדין נשאר שם.. התוכנה שמותקתנ על הכרטיס לא מצליכה לפעול בגלל בעיה זו.. כשניסיתי להעתיק את אותו קובץ מהמחשב שוב לכרטיס הוא כתב לי cannot copy Belgium. The file or directory is corrupted and unreadable מה לעשות? ניסיתי כרגע למחוק אותו עם Unlocker והוא אמר לי להפעיל את הdskchk utility כי The file or directory is corrupted and unreadable עריכה: טוב נפתר.. אני לא יודע מזה היה אבל הצלחתי למחוק אותו דרך Pocket PC הכנסתי את הכרטיס למחשב כף היד ומחקתי =S

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.