עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Cy-Cl0n3,

שלום, לא מזמן פירמטתי את המחשב, ולאחר הפירמוט, אני נתקל בקושי בהפעלת משחקים מסויימים (בעלי גרפיקה גבוהה, יש לומר). המשחק עולה כרגיל, אולם לאחר פרק זמן מסויים (בערך 10 דקות), בו סביר להניח שכרטיס המסך עובד חזק (גרפיקה גבוהה), אני מתחיל לשמוע רעשים מהרמקולים, דומים למעין זמזום, שהולכים ומתגברים. לאחר כמה זמן, על המסך כולו מופיעים "סימני תקלה" (קווים, נקודות ושאר ירקות), ואת המשחק עצמו כבר אי אפשר לראות. גם לאחר יציאה מהמשחק, התופעה נשארת, עד להפעלה מחדש של המחשב. כרטיס המסך שברשותי הוא Radeon 9800 Pro (128 MB), המעבד 3 ג'יגה הרץ, והזכרון (ראם) - 1 ג'יגה. אם רלוונטי, התופעה ניכרת בהפעלת המשחקים Need for Speed: Most Wanted ו-Heroes of Might and Magic V. בנוסף, יש לציין שלא מז…

• 1 תגובה
    • 485 צפיות
  2. Started by Kingroei10,

ערב טוב, לפני מס' ימים רכשתי מחשב נייד חדש. מחשב מספי חזק ומהיר על מנת להריץ משחקים ותכנות עריכה. משום מה כל משחק שהתקנתי נתן לי שגיאה ולא נתן להפעיל את המשחק. מצרף צילום מסך של השגיאות.. בכל משחק שהתקנתי היו את אותן השגיאות. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by David2840,

היי. יש לי בעיה לאחרונה במחשב, כל משחק שאני מתקין ואז מנסה לפתוח אותו, מופיע שגיאה: 'ביצוע הקוד לא יכול להמשך' וכו' (מצורף תמונת מסך). ווינדוס 10. אשמח לפיתרון. תודה!

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. לא יודע ממה זה , אולי בהגדרות?? המחשב פשוט מפעיל את המשחק וכעבור כדקה המסך פשוט נכבה והמחשב לא מגיב מה זה יכול להיות ? יש לי RDAEON 9600PRO חדש ומע' AMD 64 3000 + לוח של ג'יגהבייט K8NS

• 10 תגובות
    • 818 צפיות
  5. Started by razaR,

לפני כמה שבועות התקנתי counter strike source ובשבועיים האחרונים אני מנסה להתקין GTA:SA (הסורס מקורי דרך סטים, ה GTA הורדה..) ובשניהם הייתה תקלה זהה, אני מנסה להפעיל את המשחק, התהליך שלו מתווסף לרשימת התהליכים במחשב שלי ומיד נעלם משם, ניסיתי להוסיף אותם לרשימת החריגים של הפיירוול של הווינדוס וזה לא עזר. עכשיו, באחת ההתקנות של ה GTA נאמר לי שאני צריך DirectX 9 ומעלה, משהו כזה, אבל אני נכנס דרך ה Run ל dxdiag ורשום שיש לי גירסה 9.0c. גם פרמטתי את המחשב ומיד אחרי הפרמוט, בניסיון הראשון, ה GTA עלה, אבל נתקע מיד אחרי ההפעלה ומאז יש לי את אותה התקלה. כמו כן, אין שום שגיאה של הווינדוס או של המשחק, לכן אין לי מושג מה גורם לבעיה. אם למישהו יש מושג מה גורם לזה ואיך מתקנים, אני א…

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  6. Started by BIR,

שלום בוקר טוב ! כאשר אני מפעיל סרט לא משנה באיזו תוכנת וידיאו המחשב ניתקע המסך מתחיל ליקפוץ וצריך לעשות ריסט הורדתי מקודדים והכל וזה לא עזר בקשה עזרה זה דחוף

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by yaron266,

יש לי את התוכנה JetAudio ועד עכשיו היא פעלה טוב.... אבל לאחר שעדכנתי אותה אני לא מצליח לפתוח (ת'קבצים) כאשר אני לוחץ "דבל קליק" אלא אני צריך לעשות "פתח באמצעות"... איך מחזירים למצב הקודם??

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  8. Started by KHNIH,

משום מה שום צ'ט או משחק דוגמת משחקי יאהו לא פועל אצלי כל פעם שאני מפעיל צ'ט או משחק מופיע אצלי כזאת תמונה קטנה בפינה השמאלית למעלה וזהו קופא נראה לי שזה קשור ל JAVA אבל אני לא יודע את בעיה המדוייקת. אני רוצה לציין שהבעיה היא לא בפלאש

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. שלום לכולכם, בד"כ כשיש לי בעיות במחשב או משהו אני מחפש ומוצא פתרונות באינטרנט אבל מקרה כזה אני לא יודע אפילו איך לחפש. אז ככה יש לי באוטו דיוידי שקורא דיסק און קי אך יש לי בעיה שחלק מהשירים הוא פשוט מזייף ועושה רעשים מעצבנים כמובן שבמחשב השירים פועלים כמו שצריך אך רק באוטו הם עושים תבעיה. יש למישהו רעיון כיצד לפתור את זה אם דרך הדיוידי או בשירים עצמם או בשיטת העברה לדיסק און קי כל פתרון יעזור מאוד. תודה רבה וערב טוב!

• 8 תגובות
    • 4.7k צפיות
  10. Started by needleboy,

[ההודעה נמחקה, אין פירסום בחינם!]

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by EdenM,

יש לי מחשב שנתיים וחצי בערך לא היה לי שום בעיה איתו, כל וירוס שהיה סידרתי אותו המחשב עובד מצויין מצויין. זה התחיל לי ממזמן [לא הורדתי תוכנה או משהו] אני ניכנס לסקייפ המחשב ניתקע, אני מפעיל סרט על הנגן הרגיל של הווינדאוס ניתקע [שירים לא] - ביגלל זה הורדתי נגן אחר BS PLAYER, אני מפעיל משחק GHOST ONLINE שרק הורדתי לוחץ START ניתקע. היה לי עוד כמה תוכניות שאני לא זוכר את שמם שהיה ניתקע לי פשוט מחקתי.. השתמשתי בתוכנות הבאות: Malwarebytes Anti-Malware, ComboFix, UnHackMe, HitmanPro, SUPERAntiSpyware Alternate Startועדיין תוקע.

• 4 תגובות
    • 638 צפיות
  12. Started by zag_zag,

חיברתי את הטלוויזיה לכרטיס המסך (ATI Radeon 9500 Pro), ע"י כבל RCA ל-RCA, וע"י מתאם RCA ל-Composite על הכרטיס מסך. מסיבה כלשהי, אני לא מצליח להפעיל את התצוגה על הטלוויזיה, למרות שעבדתי לפי הוראות היצרן (תמונה מצורפת). מישהו יכול לעזור לי? יש לי win2000 ודרייברים מעודכנים (כולל גרסת ה-control panel של הכרטיס)

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. שלום לכולם, לפני כשבוע המחשב שלי החליט שאין לי יותר תצוגה על המסך השני שלי (להבהרה- יש לי מסך אחד 19 אינץ' המשמש אותי לעבודה שוטפת ומשחקים ועוד טלויזית LCD 32 אינץ' לצפייה בסרטים) מסך המחשב מחובר עם כבל DVI רגיל הטלויזיה עם מתאם מכבל VGA ל DVI) העסק הזה עבד יופי כשנה.. כשהייתי רוצה לצפות בסרט הייתי מעביר את התצוגה בדרייבר לצג השני , צופה בסרט ובסיום מחזיר למחסך הראשי.. לגיטימי לא ? אז זהו שכנראה המחשב חושב אחרת והחל מלפני כמה ימים האפשרות הזאת אבדה. כשאני מעביר את התצוגה למסך השני אני מקבל רק מסך שחור. (הסימן של NO SIGNAL מוחלף בסתם מסך שחור ולא רואים כלום.) הייתי בטוח בתחילה שזאת בעית דרייברים אז הסרתי והתקנתי שוב- לא עזר. ניסיתי דרייבר אחר - לא עוזר. מה שכן , כשמחליפים …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by tal_n1,

יש לי הארד דיסק של WD 3.5 אינץ נייח עם כבל חשמל שעד אתמול עבד מעולה. כשאני עושה לחצן ימני על כל הכונן (דרך המחשב שלי) הוא מציג לי כאילו יש לי 980 ג'יגה בשימוש, וכשאני נכנס לכונן עצמו ומסמן את כל הקבצים ועושה לחצן ימיני ומאפיינים אז הוא אומר לי שיש לי סה"כ בשימוש 927 ג'יגה, זאת אומרת שחסרים לי בערך 53 ג'יגה. אני מודע לכך שתיקיה אחת נעלמה לי, מה אפשר לעשות?? דרך אגב, ניסיתי לבטל את הקבצים מוסתרים אבל עדיין לא מראה לי את התיקיה שחסרה. תמונה להמחשה: http://imagizer.imageshack.com/img539/3570/1hVfkj.jpg

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by תמרה,

מחשב בן 4 מתחיל להתקשות בהצגת סרטים: הוידאו לעתים תקוע חלקית על התמונה הקודמת ומערבב אותה עם הבאה. הסרתי את כל הקודקים והתקנתי מחדש K-LITE עם MPC, הבעיה נשארה. בעיה בהגדרות? רכיב חומרה ישן? מה אפשר לשנות כדי לזכות שוב בצפיה נקיה? אשמח לכל עזרה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם, שחקתי משחק במחשב שלי ומשום מה המשחק זיהה לי את הכרטיס מסך המובנה שיש לי של INTEL, יש לי כרטיס מסך של GEFORCE שכמובן מיועד למשחקים, חשבתי שאם אעשה DISABLE על הכרטיס מסך המובנה של INTEL זה יזהה לי את ה GEFORCE במשחקים והכל יהיה טוב.. ברגע שעשיתי DISABLE לכרטיס זה החשיך את המסך ומאז גם אחרי ריסטרט וגם אחרי כיבוי המחשב זה עדיין מסך שחור, כמובן שאי אפשר גם להיכנס ל BIOS, יש אזשהי דרך להציג את המסך? תודה רבה רבה לעונים!! שיהיה לכולם שבוע טוב !!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Ido Yihie,

היי, יש לי בעיה ממש מעצבנת שבחלק מהסרטונים (באתר סדרות ובחלק מהסרטונים ביוטיוב) לא רואים תמונה (תמונה שחורה) אך שומעים את הסאונד של הסרטון. חיפשתי ברשת וראיתי שישנם מספר משתמשים חוו את הבעיה הזו וכנראה פתרו אותה בסופו של דבר אך אין תיעוד של הפתרון... אציין שזה קורה רק ב-chrome אשמח אם יש למישהו הצעות (התקנתי flash, ניקיתי קוקיס) תודה!

• 4 תגובות
    • 6.6k צפיות
  19. Started by nim901,

בזמן האחרון המחשב שלי מתחרפן ועכשיו יש לי בעיה עם הכרטיס מסך\ מסך הוא מציג לי מלא קווים כחולים וכל מני שטויות. לאחרונה גם נתקלתי בבעיה בלראות סרטים, אם אתם מכירים את נענע וידיאו אז כשאני נכנס לשם ואני בוחר סרט הוא טוען איזה 2 דקות ואז יש רק קול, בלי תמונה ניסיתי להתקין את כל הקודאקים שמצאתי ולא עזר האם יש לכם רעיון?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  20. כשאני מפעיל סרטים במחשב רואים הכל בגוון אפור מוזר, אמרו לי לשחק עם ההגדרות של הכרטיס מסך הבעיה נפתרה ליום אחד ואחר כך חזרה.. כרטיס המסך שברשותי: geforce 4 440mx האם עלי להחליף כרטיס מסך או שיש פיתרון אחר? תודה מראש לעוזרים דור

• 7 תגובות
    • 743 צפיות
  21. האלן באופן פתאומי העברית במחשב הפסיקה לעבוד באופן חלקי כל המידע במסמכים (פנקס רשימות/כתבן/תוכנות) למאט וורד שונה, במסכמים כל הטקס נשאר אבל מוצג בשפה רוסית לא מובנת ובתוכנות יש סימני שאלה. הבנתי שזאת בעיה בקידוד וכבר פתחתי אשכול בנושא לפני כחודש אבל זה לא הסתדר וחיפשתי מספר פעמים פתרון באינטרנט אבל לא מצאתי וגם בלוח בקרה לא הצלחתי למצוא פיתרון ובסופו של דבר נאלצתי לעשות פורמט... מספר ימים אחרי הפורמט במחשב עשיתי עדכון אוטומטית והבעיה חזרה, הצלחתי לעשות שיחזור מערכת ובטלתי את העידכונים, אבל אחרי מספר ימים כשלא הייתי, חזרתי וראיתי שהעידכונים נעשו והבעיה חזרה... ניסיתי להמשיך לעשות תיקונים בלי הפסקה אבל זה לא הצליח לעלות על הבעיה ומספר שכבר אין נקודת שיחזור ישנה... + ניסיתי ל…

22. יש לי בעיה בהצגת רזולציה של 600X800 על מסך LCD SDM-M81 של SONY. הבעיה מופיעה רק במשחקים. בתצוגה חלק קטן של מש שאמור להיות החלק העליון של המסך מופיע בתחתית ומתקבל מסך מפוצל. המסך מחובר לכרטיס RADEON 9600PRO. הבעיה הופיעה גם עם כרטיס GEFORCE 4. נסיתי גם לעדכן עם DRIVER מתאים מהאתר של SONY. ברזולוציה של 1024X768 אין בעיה כזאת. כרגע המסך מחובר ליציאת VGA ולא DVI דרך "ממיר" קטן.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. התקנתי WIN8 עכשיו לניסיון , ניסיתי להתקין דרייברים לכרטיס מסך התקנתי מלא גירסאות, שום דבר לא עבד... יש לי ati radeon x1950 pro 256mb ובנתיים הוא מזהה לי רק מסך אחד.. אשמח לעזרה

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  24. שלום היו לי בזמן האחרון בעיות במשחק שפתאום לאחר שעמה-שעתיים של משחק המסך ניכנס למצב "שניה". ואז התי עושה ריסט וזה היה ניפט היום זה קרא לי שוב(אחרי איזה 5 פעמים בעבר) ועכשיו הוא לא מצג תמונה בכלל אבל המסך עובד! המסך הוא LCD וראים שהוא מפעיל את התאורה האחורית שלו וגם התוח בקרה שלו עובד כמו שצריך... אז חשבתי אולי הוא התחממם נתתי לו כמה דקות להתקרר ואז בדקתי שוב ואותו הדבר אבל עכשיו אחרי כמה שניות קיבלתי תמונה מוזרה של צבעים בנקודות בלי שום קשר למה שצריך להיות... מה יכולה להיות הבעיה? זה יכול להיות משהו אחר חוץ מהכרטיס מסך? נ.ב במסך אחר גם אין תמונה.

• 4 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים