תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,285 דיונים בפורום זה
-
אז ככה - היום הגיע המחשב החדש שקניתי.. הכל עובד פיקס עד שאני מחבר את הכונן (WD MY PASSPORT 2.5 1TB) המחשב עושה שהוא מחפש את הדרייבר שלו ונכשל, ככה באופן קבוע ניסיתי להעביר בין הUSB3 לUSB2.. ניסיתי לחבר אותו גם מאחורה וגם מקדמה.. בסוף התוצאה הסופית היא אותה תוצאה למישהו יש רעיון איך לפתור את העניין? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה רכשתי כונן חיצוני של סיגייט, 2TB חיבור USB3. במחשב הישן שלי, הוא היה מפסיק לעבוד כשהמחשב כבוי. אתמול הרכבתי את המחשב החדש שלי ושמתי לב שהכונן ממשיך להסתובב גם כשהמחשב כבוי. שומעים את הרעש שלו ומרגישים שהוא מסתובב אבל לא קורא נתונים. אני לא מצליח למצוא פתרונות באינטרנט לנושא הזה. הלוח אם שאני משתמש: Asus P8Z77-V-Deluxe תודה
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היי, מקווה שהגעתי לפורום הנכון... קניתי מחשב חדש וכן מסך חדש של סמסונג, ומהרגע שחיברנו את המסך למחשב מופיע כל הזמן בצד שמאל של המסך מעין תפריט/מגש/בלון שנראה כמו פרסומת שלהם ובו כתוב: HDTV MONITOR ומתחת את כל האופציות שניתנות. זה נראה ממש כמו מדבקה שמדביקים על מקרר , רק שזה בתוך המחשב ומופיע ונעלם לסירוגין. ניסיתי בכל דרך אפשרית להעלים את זה לגמרי כי זה מסתיר חלק נכבד מהצד השמאלי של המסך- אבל ללא הצלחה. חפרתי הרבה במחשב, תחת Intel® graphics ותחת מתאמי תצוגה אבל אני לא מוצאת את הפתרון. מה גם שכשצילמתי את המסך כשההודעה הופיע הוא כאילו לא קלט אותה... בקיצור, בעיה הזויה.... אשמח לדעת אם מישהו מכיר את העניין....
-
- 9 תגובות
- 843 צפיות
-
-
שלום, היום שיחקתי סתם בcall of duty4 ופתאום קרס לי המחשב. יש לי nvidia gtx 260 וניסיתי לעדכן שוב את הדרייב הכי חדיש שלו אבל זה לא הצליח ועדיין התצוגת מסך שלי היא קטנה (800x400 כזה) ויש מלא פסים כחולים במסך. שאני מנסה לפתוח את הקונטרול פאנל של nvidia זה פשוט כותב ''nvidia display settings are not available'' אני חושב שאולי הכרטיס מסך זז קצת מהמקום שלו .. לא ניראהלי הגיוני שזה וירוס או שהכרטיס נשרף.. אשמח לפתרונות במהרה ! תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קרה פעם אחת עם כל אחד מהיישומים, מאז לא שיחקתי \ ערכתי סרטים. טמפ' חומרה תקינות. דרייברים של AMD עודכנו השבוע (עדכנתי דרך קאטאליסט). הדבר היחיד שאני יכול להצביע עליו היה ששיניתי (אתמול) את עוצמת המאוורר של הכרטיס מסך עם MSIAfterburner, כך שיעבוד על 80% כשהוא מגיע ל60 מעלות. צירפתי את שני ה Error logs. אשמח לקבל כל עזרה!
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
היי מחשב i7 - 2600 זיכרון 2X4GB ּ 2X2GB כרטיס מסך 9800GT 1GB בזמן משחקים מקבל מסך כחול 0X0000003B בהרצת MEMTEST יש נפילות השארתי סטיק אחד ועדיין יש נפילות ככה בכל הסטיקים איפוא הבעיה מישהו מבין מצורפת תמונה של הנפילה תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש לי מחשב, די חדש, חזק וטוב אך יש לי בעיה נורא מעצבנת של תקיעות באינטרנט שאני לא יודע ממה היא נובעת, לדוגמא: אני גולש באינטרנט, נכנס לשיר ביוטיוב, ובו זמנית פותח עוד לשוניות, ויש מן תקיעות כאלה וגם השיר נקתע לזמן מסויים. אני לא מבין ממה הבעיה נובעת ואשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור אותה. נ.ב, גם אם אני שומע שיר לא באינטרנט לדוגמא, אבל כן גולש באינטרנט, השיר נתקע לפעמים. באמת שאני לא יודע למה זה קשור. תודה רבה מראש, מיקי.
-
- 9 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, ברשותי 2 לפטופים של IBM עם בעיה מוזרה, הלפטופים תקועים במצב שינה ולא ניתן להעיר אותם !!! כאשר מדליקים את המחשבים המסך לא נדלק כלל ודולקת רק נורית מצב השינה (תמונה מצורפת).ניסיתי לנתק חשמל וסוללה ועדיין הבעיה קיימת ! דגמי המחשבים : IBM Think Pad T61 IBM Think Pad T41 יש לכם רעיון כיצד ניתן לאפס את המחשב ולהדליק אותו ? תודה מראש למגיבים ...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן יחסית, (nVidia 9800GTX, AMD core 2 duo, 4 GB RAM DDR2, MA78GM-S2H), שבוע שעבר עדכנתי דרייברים לכרטיס מסך ומאז אני חווה קצת קריסות. עכשיו הוא הגדיל לעשות ואחרי הקריסה האחרונה הוא מראה מסך "מלוכלך" בקווים צהובים בזמן הבדיקות של הבוט ובכל שאר הבוט סימני קריאה על כל המסך. המערכת לא עובדת... יש פתרונות?
-
- 9 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן. אז קניתי לי מחשב חדש עם חלקים שנחשבים לצעקה האחרונה בעולם המחשבים נהנתי לי מתהליך ההרכבה של המחשב וסבלתי נורא מתהליך ההתקנה של התוכנות... בסופו של דבר, אחרי הצלחה לא מבוטלת בפיתרון של כל מיני בעיות ילדות, נשארה לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור. נורת HDD לא מפסיקה להבהב. אני חיברתי כונן SSD של אינטל ככונן ראשי שמכיל הכל חוץ מ- User Folders, וכונן קשיח רגיל בן 5 שנים שמחזיק את כל התיקיות האחרות. ניתקתי את כל מה שקשור לכוננים חוץ מה-SSD ומה שקורה זה שכל שניה וחצי בערך הנורה מהבהבת פעם אחת. ה-CPU USAGE על 0%. הפעלתי disk performance ותמיד יש משהו שכותב או קורא מהכונן אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה יותר מדי כלומר זה לא איזו תוכנה שאני מזהה שאני יכול להפסיק. אני זו…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תאור: יש לי הארד דיסק של מחשב נייד ישן (עם חומר חשוב עליו), מסוג: Hitachi DK23FA-40 בזמנו כשהלפטופ ההוא שווק השגתי כבל מעביר לUSB כך שאוכל להוציא ממנו את הקבצים הדרושים למחשב חדש. נכון לאז אני זוכר שהכל עבד מצויין והצלחתי להעביר את הקבצים (על windowsXP אם אני זוכר נכון). כרגע ניסיתי לחבר אותו שוב באותה צורה, ה windows7 זיהה חומרה חדשה והתקין את הדרייבר המתאים אבל: הכונן לא מופיע בMyComputer הוא גם לא מופיע בDiskManagement של ה windows7 יש לציין שבמחשב שלי תחת devices with removable storage ישנם שני פריטים: dvd rw :H ו- cd drive :G הדרך היחידה שהצלחתי למצוא את קיומו דרך המחשב הייתה ע"י לחצן ימני על :G ואז על properties תחת לשונית hardware הופיע ההארד דיסק תודה מראש לכל הע…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם! רציתי לשאול: רכשתי מערכת חדשה שמתוארת במפרט, שמתי לב שהזכרונות שלי מזוהים כ1333 במקום 1600. הזיכרונות הן Corsair 2x4GB DDR3 1600Mhz Vengeance Blue Edition CL9-9-9-24 צירפתי את הצילומים מCPU-Z. יש לזה סיבה מסויימת? תודה למגיבים! שנה טובה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום כולם, יש לי בעיה מוזרה במחשב ואני עומד להשתגע. לאחרונה המחשב קופא בצורה אקראית. לא מתוך מאמץ או אחרי פעולה מסויימת- פשוט קופא. בלי מסכים כחולים או משהו בסגנון. בימים הארונים זה קורה ממש כל כמה דקות הטמפרטורות תקינות, המתחים מעולים, בדיקות זכרון (memtest86) תקינות, אין קבלים נפוחים, הויינדוס והדרייברים מעודכנים- בקיצור ללא שום סיבה הנראית לעין. המחשב חדש יחסית חוץ מההרד דיסק שקצת זקן. אז הייתי דיי משוכנע שהוא מקור הבעיה. אבל אני מצרף את בדיקות הsmart שנראות לי דיי תקינות (אולי לא קראתי כמו שצריך). יש לי אפשרות להביא מחו״ל ssd במחירים מעולים- קודם אני רוצה לוודא שזאת באמת הבעיה. תודה רבה :-) *בתמונות המצורפות- הWD 320GB הוא הראשי (התמונה השניה) ווהיטאצ'י 250GB הוא ה…
-
- 9 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום לכם.. יש לי לוח אם בן שנתיים שלוש שיש לו לפחות 5 קבלים נפוחים, הקבלים הם בגודל בינוני - גדול כאשר על אחד מהם יש אפילו סימן של שריפה בגבו. למרות זאת, עושה רושם שהמחשב עובד תקין, המחשב מתפקד ניתן להתקין מערכת הפעלה ותוכנות הכרטיס רשת אומנם עשה קצת בעיות אבל הכרבתי במקומו אחד אחר בסלוט PCI האם בכל זאת כדי להחליף את הקבלים או שעדיף להשאיר את המצב כפי שהוא ולקנות כבר לוח אם חדש כאשר הנוכחי ילך לעולמו מה אתם ממליצים לעשות?
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אז ככה, לפני כמה חודשים קניתי חלקים למחשב בארה"ב והרכבתי הכל. לפני כמה ימים התחילו לי מסכים כחולים כל שעה בערך אז הרצתי MEMTEST. נמצאו איזה 20 שגיאות. כבר שלחתי טופס RMA ל-G.SKILL והתכוננתי נפשית לשלוח את הזכרונות. במקרה שמתי לב היום שיש גרסת BIOS חדשה ללוח (asrock z77 extreme4) אז התקנתי אותה. הפעלתי שוב MEMTEST ועכשיו כבר פועל 4 שעות בלי שום שגיאה (כשמקודם התקבלו שגיאות תוך 10 דקות...) אז מה זה אומר בעצם?? זכרונות תקולים או תקינים?? יש לציין שבשתי הפעמים הזכרונות רצו עם פרופיל XMP על התדר ותזמוני יצרן בלי OC וכו'.
-
- 9 תגובות
- 989 צפיות
-
-
היי, הבעיה המתוארת בכותרת מורכבת קצת יותר, אשתדל לתמצת: על המחשב היה מותקן WinXP שהתחיל לעשות בעיות (לעבוד לאט, להיתקע) עד לשלב שהוא נתקע באיתחולים באופן חוזר על אחד משלבי ה-CHKDSK של חלונות. הוחלט לפרמט ל-Win7. מעט לאחר ההתקנה והורדת עידכונים המחשב החל להגיב באיטיות ולהיתקע. לאחר מכן, כל איתחול לווה ב-CHKDSK שמחק ושינה כל מיני דברים. ניסיתי לבדוק את מצב הכונן עם HD Tune Pro אבל משום מה לא היה שום מידע על הכונן (SMART). כך גם בניסיון בדיקה עם תוכנת WD Data Lifeguard. ניסיתי להחליף כבל SATA ועדיין אותן בעיות. חיברתי את הכונן למחשב אחר, כל התוכנות שלעיל קראו את הכונן כמו שצריך ונתנו חיווי תקין לגבי מצבו. גם הזיכרון נבדק עם MEMTEST - נמצא תקין. מה לעזאזל יכולה להיות הב…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה אצלי היום טכנאי והחליף את לוח האם בנייד שלי, מאז האינטרנט האלחוטי לא עובד, התקנתי את כל הדרייברים שוב ועדיין הוא לא מראה שום שינוי. כשאני מחבר כבל רשת יש לי גלישה, אך האלחוטי לא עובד. אודה לכם אם יש איזשהו רעיון תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל דבר שמצריך גרפיקה, גם אם הגרפיקה ממש ממש גרועה הוא פשוט מתחיל להרעיש, מספיק שאני עושה ALT + TAB בשביל שהוא יהיה שקט שוב. כרטיס מסך : ATI Radeon HD 5670. האם המחשב מלוכלך? או שהכרטיס מסך עושה צרות? אשמח להצעות לפיתרון! תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי מסך של DELL U2311H והיום בבוקר אני מדליק את המחשב והכל נדלק אבל המסך לא מראה תמונה הוא דלוק,יש אור של הכפתור ומראה תמונה של DELL בהדלקה של המסך אבל תמונה לא מראה. הכרטיס מסך עובד לא נשרף או משהו , גם כל הכבלים מחוברים בדקתי כמה פעמים חיברתי מהתחלה הוא כותב לי על המסך שהוא ב power saving mode ושאין signal from the computer אין לי מושג מה הבעיה פה .אם מישהו יודע מה הבעיה ואיך לתקן יעזור לי מאוד.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אז ככה פירמטתי היום את המחשב הכל עבד יפה. לאחר הפירמוט ניקיתי אבק והוצאתי את הכרטיס מסך ונקיתי אותו החזרתי הכל למקום לפני כשבוע קניתי ארדיסק 2TB החלטתי להרכיב אותו למחשב לאחר ההרכבה חיברתי את המחשב לחשמל המחשב משמיע קול כאילו הוא עולה ונכבה בלופ, בין לופ ללופ משהו כמו 15-20 שניות. המסך מהבהב כמו בסטנד ביי כלומר הוא לא מגיב החזרתי הכל לקדמותו פירקתי את ההרדיסק החזרתי הכל למצב הקודם לא הישתנה שום דבר. מה יכולה להיות הבעיה? כל עצה תתקבל בברכה.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב בעיה, אני מנסה לפרמט את המחיצה שבה נמצאת מ"ה (כדי להתקין מחדש),ומקבל הודעה: unable to format the partition , make sure the drive is switch on and connected מה ניתן לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה המחשב שלי התחיל לקרוס הנה הלוג. המחשב שלי win xp sp3 Mainboard : FUJITSU SIEMENS K8 Neo4 Processor : AMD Athlon 64 3000+ Physical Memory : 3072 MB Video Card : NVIDIA GeForce 6600 GT
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב שנקנה לפני 3 שנים, ולפני קצת זמן הוא לא הצליח לעלות פתאום. פתחתי את המחשב וניקיתי את האבק, ועכשיו הוא מצליח לעלות, אבל רק כשהוא שוכב(במצב מאוזן)... כשאני מעמיד אותו, לוקח לו כמה שניות והוא נכבה. אם אני מדליק אותו כשהוא במאונך, אז הוא מתחיל לעלות, ונכבה עוד לפני שהוא מעלה את הווינדוס. אני מניח שאחד מהרכיבי חומרה נדפק, אבל איך אני מגלה איזה אחד? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי! קרה לי ממש עכשיו ולא ברור לי העניין... לא נוצר קובץ MINIDUMP וגם הספרייה לא קיימת - מדובר על וWINDOWS7 PRO. אין לי כ"כ דרך לבדוק את הזיכרון ע"י MEMTEST בגלל היעדר CD במחשב, יש לכם אולי דרך אחרת דרך הווינדוס? אולי ריצה של PRIME או משהו? אולי לבדוק משהו בEVENT VIEWER? בגדול המחשב עכשיו עובד כמו שצריך אבל עדיין זה מסוג הדברים שבטח יחזרו. ניסיתי גם לשים אותו שוב בHIBERNATION ולהעיר אותו והמסך הכחול לא חזר. אשמח מאד לעוזרים כי זה ממש מטריד אותי העניין הזה... המון תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן DVD שלי במחשב. זה קרה לפני כמה חודשים אבל סבלתי את זה עד עכשיו; ישנם דיסקים מסויימים שהוא פשוט מסרב לקרוא. הכונן עושה רעש כאשר אני מכניס דיסק אבל לא מראה לי כאילו הכנסתי דיסק למחשב כלל. הדבר המוזר הוא שיש דיסקים מסויימים שהוא לא קורה ויש כאלה שהוא כן, כך אני יודע בוודאות להגיד שהוא לא מקולקל לגמרי. מישהו נתקל פעם במשהו כזה\ יודע לתת לי פתרון? תודה על העזרה.
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-