תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב עם המפרט הבא: amd 3000 939 1 Gb 667Hz Gigabyte K8NS-Ultra 939 Compucase 6919 + PSU (ה-PSU שמגיע עם המארז, אני חושב 300 Watt של HEC) יש בו שני מאווררים של 120 מ"מ. HD 80GB IDE HD SATA 160GB התקנתי לא מזמן כרטיס 7600GT AGP והמחשב התחיל (אומנם לעיתים רחוקות) להתרסט באופן עצמאי. אני לא זוכר בודאות שלא היו ריסוטים לפני ההתקנה. שאלה ראשונה: מה יכולה להיות הסיבה לריסוטים האלה? שאלה שנייה: אם אני רוצה להתקין דיסק SATA חדש, יספיק לי ספק הכח? שאלה שלישית: אני רוצה לקנות דיסק SATA נוסף, לפרמט את המחשב ולהתקין מחדש. נכנסתי לאתר של gigabyte - לעמוד של הלוח אם שלי: http://www.giga-byte.co.il/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=1839&ModelName=GA-K8NS%20U…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מסך : Nvidia geforce le 7300 וברגע שאני מפעיל משחק המשחק עולה רגיל וגם אפשר לשחק ,לאחר מספר דקות המשחק הופך את המהירות שלו למאוד מאוד מהירה וכמובן שבמהירות כזאתי לא ניתן לשחק נורמלי הבעיה שאין לי מושג ממה הבעיה נובעת והאם הכרטיס מסך פגום או שזה בעיה אחרת למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור את הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 729 צפיות
-
-
הי חברים. הבעיה הזאת ממש מוזרה. היא התחילה לקרות לי לאחר שפרמטתי את ה-HDD והתקנתי WIN7. בביצוע ה- RESTART הראשון , הייתה יציאה מה- Windows אבל זהו , המחשב תקוע , המסך נכבה ואין מניעה מלעשות SHUT DOWN ידני. לחיצה על כפתור ה- RESTART לא הובילה לכלום , עושה רושם שכאילו זה לא עזר ומכאן אני מתחיך לחשוב שמדובר בבעית חומרה. לא בוצעו שום שינוי חומרה, אפילו לא פתחתי את המחשב , יתכן וההתקנה של WIN7 לא קשורה אבל זה התחיל לקרות מאז. לפני שאני מתחיל בהתקנה של ויסטה בחזרה כדי לבדוק שזה לא תלוי מערכת הפעלה , הייתי שמח לשמוע את עצתכם. תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הפרסום הראשון שלי בפורום כלשהו באתר (למרות שעד עכשיו קראתי די הרבה...) אז קודם כל, שלום לכולם לפני כשבוע חברה שלי הביאה מחשב מהמשרד של ההורים שלה, כדי שנוכל לכתוב בו עבודות ולא לקום כל פעם מוקדם בבוקר כדי שנספיק להדפיס אותה באוניברסיטה. מפרט המחשב: CPU: PIII 450mhz Motherboard: PCpartner/Vtech- model #693-596-8673 Chipset: Via Apollo Plus Bios: Award Software International Ver. 4.51 Memory: sdram 192mb- modul1, 64mb/modul2, 128mb HDD: ata WD 8gb Video card: ATI rage IIC AGP 8mb הניתונים הוצאו ע"י sisoft nandra 2005 & cpu-z 1.25 לגבי יצרן הלוח לא היו ניתונים אז פתחתי את המארז וחיפשתי מדבקות, תבליטים וכו... כמה שעות ארוכות בשיטוט ברשת השלמתי כמה מן הנ…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא מזמן, קיבלתי מחבר תיק מלא בדיסקים, שהיו בהם קבצים שהעתקתי למחשב שלי (סה"כ משהו כמו 90 דיסקים) אחרי שסיימתי להעתיק למחשב את הקבצים (תהליך שלקח שבועיים... עם הפסקות גדולות) , גיליתי שכונני הדיסקים שלי (סידירום וצורב, שבהם השתמשתי כדי להעתיק את הקבצים למחשבי) נעלמו מ"המחשב שלי", כשאיתחלתי את המחשב הכל חזר לקדמותו, אך מאז, מדי פעם אני מגלה שאחד מהכוננים נעלם לו מדי פעם, ולפעמים שניהם נעלמים, ולא תמיד RESTART עוזר, וצריך לכבות את המחשב ולתת לו "לנוח" זמן מה וכשמדליקים אותו אחרי מנוחה, אז הכל בסדר. יש לי WINDOWS XP PRO, לוח אם AOPEN AX63 PRO, פנטיום 3 550, 128 זכרון ראם, הצורב חדש (LG 40X12X40) והמחשב חוץ מזה מתפקד בצורה חלקה וללא בעיות. מישהו יודע מה ניתן לעשות על מנת לפתו…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי, יש לי כרטיס קול Creative Vibra 128 התקנתי את הדרייברים שבדיסק, אבל יש בעיה: אני לא יכול לשמוע שני קולות בו זמנית. כלומר, אני לא יכול לשחק ut ולשמו mp3 באותו זמן. הורדתי דריברים חדשים בתקווה שהבעיה תפתר, והיא אכן נפתרה, אבל הדריברים החדשים גורמים לסאונד ב enemy territory להדפק, כלומר הסאונד במשחק נשמע מקוטע ומחורבש, כמו קלטת שנדפקה 8) לפעמים בכלל לא שומעים סאונד ופתאום יש רעש אדיר :-\ התקנתי בחזרה את הדרייברים מהדיסק, והמצב חזר למצב הראשוני. מה אני עושה? נ.ב. בדרייברים החדשים הבעיה היא רק ב enemy territory, וניסיתי לשחק שם עם ההגדרות של הסאונד ואפילו להתקין מחדש תמשחק, אבל זה לא עזר. תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט המחשב : amd athlon 64 X2 3800+ abit motherboard kn9s elixir 512 ddr2 667mhz X2 gforce 7600 gs 256 ddr2 128 bit pci-e maxtor 260 gb hd sata 2 שחכתי משהו ?! מקווה שלא.... windows xp sp2 corp אה... כן... הוא פשוט נתקע לי לפעמים בוינדואס קופא כמו שאומרים
-
- 9 תגובות
- 774 צפיות
-
-
הבחור פותח הארד דיסק ומזיז את הדיסקים והראשים - והדיסק חוזר לעבוד לא שמותר לסמוך על הדיסק להבא, כי הסבירות שיקלקל שוב גבוהה מדיסק שזה לא קרה לו
-
- 9 תגובות
- 2.5k צפיות
- 2 followers
-
-
היה לי מטען לא מקורי שהשתמשתי בו הרבה זמן עם המקבוק פרו, פתאום הוא נשרף כנראה והמחשב התחיל להשמיע רעש של המאווררים מאוד חזק. כאילו הם על 100%. חשוב לציין שהנייד עצמו עבד. המטען עצמו לא הטעין כבר. הזמנתי מטען חילופי (לא מקורי) , עד אז כבר הסוללה נגמרה לי בנייד. כשחיברתי את המטען הנייד לא רצה להידלק. לא משנה כמה זמן הוא מחובר למטען הוא פשוט כבר לא נדלק. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לפני כמה זמן הכרטיס מסך 9800 פרו של MSI התחיל לעשות רעשים כמו של מכסחת דשא.... הוצאתי אותו ניקיתי אותו טוב טוב... עכשיו הרעש פחות... אבל הבעיה העיקרית נשארה... באמצע שאני משחק במשחקים המחשב נתקע... המסך קופא... וזה בכמה משחקים... לא באחד... מה אפשר לעשות? בעיקרון הציעו לי לקנות קירור חדש אבל הכרטיס גם ככה לא חדש כל כך אז לא שווה לי להשקיע עליו הרבה... מה אומרים? אני בבעיה גדולה...
-
- 9 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אהלן חברים ,אז כמו בכותרת ,זה קורא בחיבורים הקדמיים והאחורים ,למעט ה USB העליון מאחורי המחשב,ממש מוזר שרק שם המחשב מזהה את הכונן החיצוני,אשמח לעזרה כי לא נוח להזיז את השולחן ולהתחיל לחפש חיבור טוב,מעדיף להשתמש בקדמי
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש (או היה :'() לי מחשב נייד ze4800 HP pavilion ונשפכו עליו די הרבה מים... שמתי לא שהוא ספוג במים רק כמה שעות אחרי שזה קרה, פירקתי את הבטרייה, הכונן הקשיח והזיכרון, על כולם היה מים, וייבשתי עם מייבש שיער אותם ואת שאר המחשב. אחרי כמה ימים ניסיתי להדליק את המחשב מהבטרייה ובלי הבטרייה מהחשמל ולמרבה ההפתעה...הוא לא עבד . עכשיו את המחשב הביא לי דוד מאמריקה לפני איזה שנה וחצי, אני לא ממש יודע אם יש לי אחריות (בארץ?) ואם בכלל אני יכול לסמוך על HP (שמעתי שהשירות שלהם לא משהו) אז אני לא יודע אם לפנות לסתם טכנאי או ל HP, או אולי אם איכשהו בנס המחשב לא נפגע, אולי הוא לא פועל בגלל שפירקתי אותו ויש דרך לגרום לו לעבוד ? אשמח לייעוץ/עזרה, תודה!
-
- 9 תגובות
- 791 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאפשרת העברת קבצים על ידי חיבור שני מחשבים בכבל USB יש דבר כזה ???? ???
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר של אחותי הביא לפה את המחשב הנייד שלו אחריי שהוא קנה חדש, ויש הודעת שגיאה, מה פשר הדבר? ERROR 0188:Invalid FRID Serualzation Information Area ot Bad CRC2. מה זה יכול להיות? לא הצלחתי להיכנס לביוס ולא הצלחתי להיכנס לריקוברי.
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
הקצה של הפלאג של הרמקולים נשבר בתוך הכניסה בכרטיס קול.. ועכשיו הוא תקוע בפנים ואין לי מושג להוציא אותו.. יש למישהו רעיונות ?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יוצא הבדל של 4 ג'יגה....שאני מסמן הכל יוצא 30 ושאני מסמן את הכונן יוצא 34... למה? לפי נורטון ושאר הסורקים אין לי קיבצי W32 שיזיפו
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הצורב YAMAHA CRW2200E 40X 20X 10X. בתקופה האחרונה אינני מצליח לצרוב כלל דיסקים עם הצורב שלי. הצריבה היא מקבצים שנמצאים בדיסק הקשיח ולא העתקה מדיסק לדיסק. ניסיתי גם להוריד את מהירות הצריבה אך זה לא עזר. פרט חשוב, סימולציית הצריבה מתבצעת בהצלחה, בניגוד לצריבה עצמה. התוכנה שאיתה אני עובד היא Nero Burning Rome בגירסאתה העדכנית ביותר. מצורפת תמונה מסך המציגה את הבעיה, עזרה תתקבל בברכה :clapper:
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן כרטיס GPU חדש (RTX 2080). אם אני מחבר את המסך ליציאה הסטנדרטית- רואים את המסך. אבל כשאני מחשב ליציאת ה- GPU, אין שום תגובה על המסך. רעיונות איך ל"דבג"? האם מדובר בבעיית ספק? ואיך אני בכלל יכול לדעת שה- GPU מותקן היטב ומגיב? תודה וחג שמח דרור
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום רב, אני מעביר קבצים לכונן דיסק-און-קי ולא משנה באיזה מהירות הקבצים מועתקים תמיד המהירות מגיעה לאפס, והמחשב אינו מגיב .... המחשב שלי אינו מפוצץ בחומר ואני גם מעביר קבצים מועטים לכונן אבל תמיד המהירות מגיעה לאפס והקבצים נתקעים ...
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, לפני מספר ימים החלטתי לנקות את המחשב לאחר שחודשים לא עשיתי כך עקב הצטברות אבק עצומה. המחשב אצלי דולק כל הזמן רצוף במשך כמה חודשים בגלל הקלטה רצופה של מצלמה נסתרת. כשהתחלתי לנקות הייתי חייב לפרק כמה רכיבים אבל בגלל שאין לי כל כך מושג החלטתי לפרק רק את כרטיס המסך(9600GT) כיוון שהיה מאוד מלוכלך...במהלך הניקוי פירקתי גם את המאוורר שלו-אין לי כל כך מושג מה זה קשור לקצר שנגרם אבל אני מעדיף לספר הכל-וניקיתי בעדינות כדיי לא להרוס את השבב. בכל אופן, התקנתי הכל כמו שצריך בחזרה למקום אבל בשניה שחיברתי את הכבל חשמל לספק כוח כל העסק התפוצץ! הספק שייך לחברה EZcool ויש לו הספק של 450W. המחשב עצמו מכיל חומרה ישנה- מעבד פנטיום 4 3.00 Ghz לוח אם p5gd2-x של asus. כרטיס מסך ge…
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
HWMONITOR מראה לי שיש בלוח אם שלי חלק שהוא על 128 מעלות אין לי מושג מה זה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום כשאני מחבר עכבר ומקלדת בחיבור PS2 המחשב מופעל אך אינו עולה, המסך נשאר על נורה כתומה כשאני לא מחבר אותם - המחשב עולה כרגיל האם אוכל לחבר סט עכבר+מקלדת בUSB וזה ייפתר ? אם לא, מה אני צריך לעשות ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד TOSHIBA SATELLITE 2540CDS היום פתחתי אותו וגיליתי שהוא החליף צבעים... יש מושג כזה בגראפיקה שאינני זוכר מהו אבל רואים את הצבעים המומים כאלה... יש לכם פתרון?! עידן
-
- 9 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב ניייד asus x200ma התקנתי בעבר וינ'10, לאחר שגיליתי שהוא עובד בצורה מקרטעת למדי החלטתי להתקין לו וינ'7. הכנתי בוט עם rufus (יש לציין שכאשר הגדרתי את הבוט בביוס, ההארד דיסק לא הופיע שם אלא רק הבוט ברשימת הבחירה.) לאחר שתוכנית ההתקנה עלתה, בתפריט בו בוחרים באיזה כונן להתקין, לאחר שביטלתי את כל המחיצות(כמו שקראתי כאן בעבר) התוכנית מודיעה: setup was unable to create a new system partition or locate an existing system partition. ושכאני פותח את החלון הסבר כתוב: windows cannot be installed to this disk. the computer's hardware may not support booting to this disk. ensure that the disk's controller is enabled in thr computer's bios…
-
- 9 תגובות
- 2.3k צפיות
-