עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Wunderbar,

היי חברים, רכשתי לפני כמה חודשים מחשב מחברת TMS. לאחרונה התרחשו מספר קריסות עם מסך כחול. בדקתי עם תוכנת bluescreenview והשגיאות הן 103 ו-3b. בעצת התמיכה של TMS הורדתי את התוכנה OCCT. ההוא המליץ לי להריץ את בדיקת ה-linkpack. האם בטוח עבור החומרה של המחשב להריץ בדיקה כזו? תודה!

• 3 תגובות
    • 912 צפיות
  2. אז לפני כמה שבועות הייתה לי הפסקת חשמל ומאז כל כמה שעות בלי שום פעולה יוצאת דופן מצידי אני לא מצליח להיכנס לשום אתר ומקבל הודעת שגיאה "לא ניתן לגשת לאתר הזה" (אוסיף תמונה בהמשך) אחרי שאני מריץ את הבדיקה האוטומטית של windows אני מקבל הודעה כמו שכתוב בכותרת "DNS server is not responding". בנוסף לבעיה הזו (לא יודע אם זה קשור) יש לי ניתוקים קצרים של 3-5 שניות מידי פעם. אני מחובר לבזק עם ראוטר בי סייבר, הספק שלי כרגע הוא CCC. מה כבר ניסיתי לעשות: התקשרתי לתמיכה, עשו ריסט לפורטים ועוד כמה בדיקות נוספות - לא עבד. הגיע טכנאי והגדיר מחדש את הראוטר - לא עבד. הגיע הטכנאי שוב והחליף לגמרי את הראטור - לא עבד. החלפתי ספק (מ018 לCCC) - לא עבד שמתי DNS של גוגל וop…

• 5 תגובות
    • 5.9k צפיות
  3. Started by JezpeRR,

קודם כל שלום לכולם! אז ככה יש לי בעיה במחשב שממש מציקה לי...והיא קוראת במיוחד עם תוכנה אחת... מי שמשחק Counter Strik יודע שיש תוכנה שנקראת ונטרילו שאיתה מדברים עם חברי הקבוצה שלך...אז אני משתמש בה והיא גורמת לי לבעיות ניסיתי להתקין כמה גירסאות שלה להחליף התקנות להתקין בכוננים אחרי בתיקיות אחרות וזה לא עזר. הבעיה בעצם היא מעיין תקיעות כאלה בזמן עבודה בווינדווס שהתוכנה עובדת ובמשחק (Counter Strike) זה בכלל מפריע! זה לא בידיוק תקיעות של נתקע וזהו זה כמו LAG או דיליי (DeLay) למשל אני עובד בווינדווס ואז אני ממזער תונטרילו לTRAY ואז מזיז תעכבר ננגיד בעיגול על המסך אז התוכנה תרד לאט לאט כזה ואז העכבר יזוז לאט לאט במין תקיעות קטנות כזה...והכל בדיליי בשחק אותו דבר יש לי דיליי כאיל…

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  4. Started by CXC,

שלום, המחשב שלי נהיה יותר איטי בזמן האחרון. לא פירמטתי את המחשב כבר למעלה מחצי שנה ואני מעדיף שגם לא בעקבות תקלות באינטרנט שנוצרות לי. המפרט שלי הוא: i5 2500 HD 7970 8GB RAM האיטיות שאני מתאר באה לידי ביטוי בגלישה איטית יותר בדפדפן למשל. המעבד מגיע לניצול של 60% רק בגלל צפייה בסדרה. ניסיתי למחוק זבל על ידי CCLEANER אך ללא הועיל. האם למישהו יש פתרון לכך? תודה רבה. אם צריך מידע נוסף אז רק תגידו ואני אציין.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  5. שלום לכולם , המחשב שלי עבד מצוין, אתמול, לאחר שבוע שבו לא השתמשתי בו (היה מכובה) כשהדלקתי אותו, קפצו לי עדכונים של כרטיס המסך (ATI radeon HD 5700 series) עדכנתי, ומאז המחשב פשוט איטי ממש. כל פעולה הכי פשוטה בווינדוס ובפיירפוקס לוקחת כמה דקות, הסמן של העכבר זז ממש בפיגור, בנוסף, מיד לאחר ריסטרט, ללא הפעלה של שום תוכנה , הRAM נמצא ב40% שימוש בטאסק מנג'ר. ועוד בנוסף, קופצות לי הודעות השגיאה שלמטה אני לא כל כך מבינה במחשבים, אז פשוט צירפתי צילום מסך של AMD catalyst hardware: וגם AMD catalyst software וצירפתי את system information ומפרט המחשב שלי: Core i3 540, 3.06GHz, S1156, 4MB, 'vom ‘Tnx/n.1 GPU Core, Tray Generic CPU COOIer FOI' 'NTP “Dm D"TTI]NTJ.2 51156 DDR III 1333…

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  6. שלום לכם, אז כך, כל פעם כאשר אני מדליק את במחשב נייד הוא עולה באיטיות רבה, בתחילה חששתי שזאת עקב כשל במערכת ההפעלה ולכן פירמטתי והמחשב בכל זאת עולה באיטיות רבה ומתפקד באיטיות רבה! אני חושש שזאת עקב התחממות יתר ואי פעילות המאווררים, כיצד אוכל לבדוק זאת במדוייק? תודה רבה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  7. Started by חתוליס,

שלום רב. לאחרונה מערכת ההפעלה שלי קורסת מדי פעם, כאשר אני מעמיס על המחשב. הקריסה מתבצעת לאחר שאני שומע רעש של "הדלקה וכיבוי" מתוך המארז. כדוגמה, היום הרצתי אימיול, מדיה פלייר וFootball manager 2006, שמעתי את אותו הרעש, ומאותו הרגע בחלוף 3-4 שניות קפא המסך. כמובן שלא מדובר בבעיית תוכנה. למרות זאת, ניסיתי להריץ איחוי, וזה כמובן לא עזר. לפעמים, אחרי שקוראת התקלה אני בכלל לא מצליח להעלות את הווינדוס, כיוון ששוב אני שומע את הרעשים. בדקתי את טמפ' המעבד, והיא לא עוברת את ה80 מעלות בעומס. כבר הגעתי לטמפ' גבוהה יותר בקיץ שעבר ולא היו בעיות בכלל. מדובר בפנטיום 4 1400, עם 256 RDRAM. קצת מוזר לי המקרה הזה, מכיוון שמעולם לא הייתה בעיה כזאת, וגם אם כן תמיד ידעתי מה המקור ומה הפתרון. גם…

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  8. המערכת החדשה שהרכבתי לפני שבוע מופיעה בצד. כמו כן אין שום בעיות לא של טמפ' ולא של מתחים, עדיין "מעולם" לא נראה תחת המערכת החדשה שום מסך כחול וכל משחק או תוכנה או כל דרך כלשהי להעמיס על המערכת עובר בשלום כמו שצריך. עם כל הנתונים האלה מידי פעם פרקי זמן לא קבועים יכול להיות כל 5 דקות יכול להיות פעם בשעה מושמע מן צפצוף כזה קטן מהלוח האם, באותו זמן של הצפצוף המחשב ממשיך לעבוד כרגיל ולא מורגש שום קפיצה או בעיה כלשהי. מה זה אמור להביע?

• 6 תגובות
    • 888 צפיות
  9. Started by CHIP1K,

לאחר שנתקלתי במלא קפיאות של המחשב במערכת הפעלה,ראיתי הודעה של אחד מן הגולשים בפורום ששינה בביוס את ה- C3 ו-C6 report לצערי אני די בור בענין... אשמח אם תענו לי על כמה שאלות בנוגע לנושא. 1.מה האופציה למעשה אומרת 2.האם יכול להיות נזק מכך 3.האם זה משפיע על הביצועים של המערכת המערכת שמדובר עליה היא: GPU: Core i3 2120 Motherboard: Asus P8P67 B3 Graphics: Sapphire ATI HD 5770 1GB Memory: 2x2GB G.Skill Ripjaws X Edition ומותקנת מערכת הפעלה: WINDOWS 7 64 BIT

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  10. היי מדוע ישנם מחשבים שלא ניתן לעשות להם גיבוי? האם קיימת דרך לפתור זאת? תודה!

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by UrielZ,

יש לי את המחשב שרשום במפרט בצד. הבעיה היא שהמחשב נכבה אם אני משחק במשחק כבד ביום חם. אם זה בזמן שלא יום חם הוא לא נכבה, וככל שיותר חם ככה הוא נכבה יותר מהר. מה שמוזר זה שהכרטיס מסך שלי (8800GT) הוא עם קירור (THERMALTAKE Duo ORB) והוא לא עובר את ה-55 מעלות במאמץ! אותו הדבר לגבי המעבד, כיוונתי בביוס שהוא יתכבה רק ב-75 מעלות והוא מגיע לי ל-60 מעלות מקסימום. אז חשבתי לעצמי אולי הספק כוח אבל גם זה לא כנראה, זה THERMALTAKE silent pure 480W ככה שזה מספיק לכרטיס, מה גם שכיוונתי את המאווררים שלו למקסימום וגם זה לא עזר. היה לי את הבעיה הזאת גם עם הכרטיס הקודם שלי (X1800XL) אבל בתדירות הרבה יותר נמוכה ועוד הכרטיס הזה היה מגיע לי ל-80 מעלות! מה יש למחשב הזה? :s05: ???

• 23 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. Started by אור כהן,

שלום לכולם. א' אני רוצה לציין שהבעייה הזאת קוראת לי גם כשהמחשב שלי כלל לא באוברקלוק. ב' לפני התופעה בד"כ יש הודעה שמנהל התצוגה הפסיק לעבוד ג' הפתרון היחידי שלי הוא לעשות הפעלה מחדש בתקקווה שהבעייה לא תחזור על עצמה. ד' זו ממש לא הפעם הראשונה שהבעייה מתרחשת ה' עדכנתי והחלפתי את כל הדריוורים, וחזרתי גם לישנים יותר, הבעייה עדיין קיימת. ה' יש לי מחשב ctrl c ctrl p של אחי שאין לו את הבעייה הזאת. הסרטון שממחיש את הבעייה: http://s3.photobucket.com/albums/y72/ORILA/?action=view&current=_0001.flv יש גם מצבים שזה מגיע אפילו לשולחן העבודה!!! שברתי את הראש ואין לי מושג מה יכול לגרום לזה, חלק פגום? זקוק לעזרה, אור כהן

13. תופעה מוזרה. חיברתי אתמול במקביל (באותו הזמן) שני דיסקים חיצוניים למחשב - PASSPORT של WD, ו-SEAGATE של 3 TB. המערכת זיהתה את ה-PASSPORT אבל מאותו רגע נתקע ה -EXPLORER בכל נסיון גישה ל-SEAGATE. הדרך היחידה לצאת מהתקיעה הזאת היא RESET (חלונות 8, 64 ביט, עדיין לא יודעים להתמודד עם בעיות כאלה). מאז, גם אם אני מחשב את ה-SEAGATE לבד, המערכת מזהה אותו (בבדיקה דרך ההתקנים אני רואה שהוא חושב שהוא ה-WD - יש לו את השם של ה-PASSPORT והיצרן WD....) וכמובן לא ניתן לגשת אליו כלל. במחשבים אחרים הוא עובד בצורה תקינה. מישהו יכול לשפוך אור... מה קרה פה ואיך מתקנים את זה ?

• 2 תגובות
    • 880 צפיות
  14. לפני כמה זמן הצורב שלי החליט שהוא מפסיק לקרוא דיסקים צרובים.בין אם זה דיסקים שצרבו עליהם כבר או אם אני רוצה לצרוב על דיסק ריק. הוא קורא רק מקוריים לפי מה שבדקתי וגם איתם לפעמים יש בעיות... יש לכם פתרון או שהלך הצורב? תודה

• 7 תגובות
    • 842 צפיות
  15. שלום, אני גר ביחידת דיור. ביחידה יש בקירות חיבורי רשת. אני מחבר את המחשב לקיר, ועובד האינטרנט. אני רוצה ליצור וויפי ביחידה. קניתי ראוטר חדש של tp link. כשאני מגדיר אותו, הוא דורש סיסמה. הבעיה: אין לי גישה למודם, ואני לא יודע מה השם משתמש וסיסמה שלו. גם בעל היחידת דיור לא יודע. כן יש לי גישה לסוויץ' - (מתג). השאלה שלי מה עליי לעשות? 1. האם קנייה של ראוטר משולב במודם יפתור לי את הבעיה? כיצד? 2. האם חיבור של הראוטר לסוויץ' יכול לעזור לי? נ.ב - ניסיתי לעשות "הוט ספוט" (נקודת גישה) דרך המחשב, אבל זה לא יציב, לא בריא למחשב, ולא פרקטי. תודה רבה על עזרתכם!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by shimon1,

שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by Killer Storm,

כפי שאתם רואים פה http://www.gamer.co.il/gamer2/php/topic.php?topicid=491874 לא ממש עזרו לי... תקראו את תגובתי האחרונה אחרי הראשונה ותבינו בבקשה תעזרו לי

18. Started by עובד,

שלום לכל החבר'ה פה.. יש לי בעיה כבר איזה חודש.. מהירות הקריאה/כתיבה מהכונן הקשיח נורא איטית עד כדי כך שבזמן שאני מחלץ סרט אני לא יכול לעשות עוד משהו בו זמנית, בזמן שאני פותח תוכנה כלשהי כל שאר התוכנות מתחילות לקרטע (המוזיקה בהפסקות והעכבר זז לא באופן רציף). למישהו יש פתרון שיכול להיות? נ.ב. אין לי הרבה פרטים כי אני לא בקי כל כך בתוכנות בדיקה אז אם למישהו יש איזה שהיא תוכנה אשמח לקבל ולבדוק איתה על מנת להביא פרטים נוספים..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by adirze,

שלום לכולם, פתחתי את המחשב לפני כמה ימים להוסיף זיכרון RAM, אבל משום מה אחרי שהתקנתי והכל המחשב עלה בסדר והכל אבל ה-USB לא עובד כלומר זה לא קורא את זה אפילו. הבעיה שאם השתחרר איזהשהוא כבל אין לי מושג איזה כבל זה ואיפה הוא נמצא אשמח לעזרה. הלוח אם EPOX 8KDA3+ . חשוב לציין שאין לי את החוברת שבאה איתו וחיפשתי מלא באינטרנט ולא מצאתי אותה. תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by indescrimonous,

שלום, בזמן האחרון במחשב שלי, לדוגמא בזמן הרצת קבצי מוזיקה למיניהם, המחשב שלי מאט, וביחד איתו גם קובץ המוזיקה (כלומר המוזיקה נשמעת איטית יותר) זה לא קורה רק בקבצי מוזיקה אבל זאת דוגמא ברורה של ההאטות האלו. ההאטות האלו הם לא תגובה לשום תוכנה כבדה שאני מריץ ברקע או שאני פותח, ובדרך כלל בו זמנית עם ההאטות האלו אני שומע צליל שנשמע כאילו משהו נכבה במחשב ומדליק את עצמו מחדש (נשמע קצת כמו מאוורר אבל אני לא בטוח).אגב המחשב הוא בן ארבע, אבל שדרגתי אותו מאז הקנייה והוא אף פעם לא האט ככה - ההאטות החלו באופן פתאומי. זאת הפעם הראשונה שאני לא יכול לזהות אפילו מה גורם לבעיה, שלא לדבר על איך לתקן אותה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 760 צפיות
  21. שלום לכולם ראשית אקצר תהליכים ואומר שהמחשב היה בתיקון (תחת אחריות רשמית כמובן) ולא נמצאה שום בעיה, דבר שנורא מוזר לי. לבעיה עצמה - אני עם מחשב נייד גיימינג של אסוס, Asus rog strix gl503vm. בחודש האחרון התחילו בעיות עם המקלדת, לא בשעה ספציפית ולא במקרה ספציפי, זה קורה פתאום לבד שהמקלדת לא מגיבה. אני צריך בשביל זה להיכנס למנהל ההתקנים, למחוק את התקן המקלדת ואז לחפש מחדש כדי שהמקלדת תעבוד. ב90% מהמקרים זה עובד, יש גם מקרים שזה לא עוזר ורק הפעלה מחדש תורמת לעניין. הסיפור הוא שיש פעמים שזה קורה ברגעים קריטיים ואני לא יכול לסבול את זה יותר. מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה? האם יש לה טיפול עצמאי או ששוב פעם אני נדרש לפתוח קריאה לתמיכה של אסוס?

22. אהלן יש ברשותי וידאו, אני רוצה להמיר כמה קלטות למידע דיגיטלי כדי שאוכל לשמור על דיסקים רציתי לדעת, איזה כבלים אני צריך? והאם יש את היציאה הדרושה במחשב [בכרטיס המסך כנראה] או שצריך לקנות איזה תוספת? והאם צריך תוכנה מיוחדת? מצטער על ריבוי השאלות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. פרטים של המחשב שלי: כרטיס מסך: Nvidia GF 8600GT 1GB DDR2 מעבד: Intel P4 3.20GHz זיכרון: 2 GB DDR2 עכשיו אני יתחיל. תמיד היה לי במחשב בעיה של חום במעבד היה לי קירור סטוק משו דפוק. היום קניתי את הקירור ARCTIC COLLING Freezer 7 Pro עכשיו שחברתי את הקירור החדש לא היה אפשר ליסגור את המארז ביגלל שבעבר הוספתי מאוורר 220V למארז והוא היה מקרר לי את המחשב אז היום הוצאתי את המאוור הגדול שהיה לי שעובד על 220V ועכשיו יש רק את הרשת של המאוורר במקום המאוור והרשת!. שהיה לי את הקירור הקודם למעבד! הטמפרטורה היתה 70 60 בעומס ו50לא בעומס עכשיו זה 39 40 לא בעומס ובעומס זה 45 50 סבבה? לא יודע למההההההה הנחס הזה המחשב לא זז עגלהה כל פעם ניתקע לי אפילו שפתחתי את האשקול הזה עכשיו אני רוצה לדעת מה…

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  24. כבר למעלה משנה, אני מקבל מסכים כחולים.. למעשה זו הפעם השלישית שאני פונה לעזרה בפורום, ראוי לציין לטובה את העזרה כאן, אין ספק שהקהילה איכותית הפעם אני באמת רוצה לשים סוף לבעיה. במהלך הזמן החלפתי את כל החלקים הבאים, הרוב במסגרת אחריות. זיכרונות דיסק קשייח (לקבצי המערכת) - נמצא תקול בוודאות ע"י תוכנת היצרן ובדיקה במעבדה. לוח אם שנמצא תקול - לא בוודאות, זה מה ש"מעבדת" השירות בחנות אמרה, שלחה ליצרן וזוכתי בחדש מדגם אחר. ספק כוח, שנחשד שמספק מתח שגוי לחלקים. היום אני מבין שזה כנראה לא נכון, חבל, וויתרתי על ספק אנמרקס מהאיכותיים, לטובת ספק ממוצע מינוס. חשבתי לחפש את 2 האשכולות הקודמים ולתת לינק, אבל לדעתי זה סתמי, כיוון שיש לי קבצים ספציפים שאני חושד בהם. אני יודע שיש …

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  25. אהלן , ביצעתי עידכון לדרייבר של הכרטיס מסך ולאחר ריסטרט מופיע לי מסך שחור עם הודעה "INPUT NOT SUPPERT" עשיתי דרך מצב בטוח הסרה מלאה של הדרייברים דרך התכונה "Driver Sweeper" והורדתי את העידכון ישירות מהאתר של AMD ושוב מופיעה אותה הודעה , עוד פרטים: כרטיס מסך AMD RADEON HD 6870 לוח אם GIGABYTE 78LMT-S2P מערכת הפעלה WIN 7 64 BIT המסך מחובר למחשב בחיבור D-SUB בדקתי והדרייבר תואם למערכת ולכרטיס מסך תודה .

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.