תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
אממ ברגע שאני מדליק את המחשב הווינדוס נטען עד למצב שבו אמור להופיע מסך "ברוך הבא" ואז מתכבה.. אממ נכנסתי במצב בטוח עשיתי שיחזור מערכת .. ניסיתי לכנס במצב רגיל שום דבר נכבה ישר ואז גם במצב בטוח הוא לא הסכיחם לכנס יותר מישו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
רציתי לדעת למה כשהמחשב שלי עולה יש הודעה שכתוב שהוא מחפש ide וכתוב משהו על Fasttrack לא הספקתי לקרוא ובסוף כתוב The Bios is not installed למרות זאת המחשב עולה בנורמליות מפעיל משחקים ותוכנות אבל ההודעה הזו מטרידה אותי זה יכול להאט את ביצועי המחשב?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב amd 3000+, לוח MSI NEO4, כרטיס 6660GT, הבעיה שלי שהמחשב פשוט לא עולה כשאני מפעיל אותו ונתקע ישר על ההתחלה (אי אפשר אפילו להיכנס ל BIOS או משהו) כשאני מוציא ומכניס שוב את הבטריה העגולה שבלוח האם הוא חוזר לעבוד בסדר אך זה קורה לי שוב לאחר כמה זמן מה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שלום! פבהפעלת המחשב עוד לפני שהארד דיסק עולה יענו בביוס מופיעה ההודעה הבאה אשר עוצרת את העלאה של הארד דיסק עד שאני לוחץ F1 "Warning! insert key pressed or clock gen. Watch Dog Reset Please Enter Them in setup and save setting before exit " מה היא אומרת ומה אניי עושה תודה
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
היי אני חדש כאן יש לי בעיה בהפעלה של המחשב שאני מדליק אני נתקל בהודעה הזאת אין לי כל כך ידע במחשבים אשמח אם תעזרו או שצריך טכנאי
-
- 0 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום הבעיה שלי היא כזאת אני מדליק את המחשב אני שומע את המאווררים עובדים וגם המנורה של המסך מראה שהוא דלוק אבל המסך אינו נדלק האם הבעיה יכולה להיות בכרטיס מסך ? בתודה מראש רזיאל
-
- 5 תגובות
- 934 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל את המחשב הוא נכבה לאחר 5-6 שניות לערך ומדליק את עצמו מחדש וממשיך כך לסירוגין לא רואים בתצוגת המסך סימני עליה של מערכת BIOS וכו' מישהו מכיר את הבעיה או יש לו רעיון לפתרון המחשב ממש חדש אולי 4 חודשים תודה רבה לעוזרים אביחי
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היום חזרתי מביה"ס והדלקתי את המחשב אבל המסך לא עלה ואני משער שגם הווינדוס לא. נדמה לי שהמחשב היה תקוע בביוס או משהו וגם המסך לא עלה בכלל. ניסיתי להוציא את החיבור של המסך לכרטיס מסך ולחבר שוב וגם לא עזר... אני רושם עכשיו מאותו מחשב, שלפתע אחרי שהפעלתי אותו וחזרתי על אותן פעולות, פעל. לפני שבוע שיניתי את ה-Latency של הכרטיס מסך שלי (9800 PRO) מ255 ל64 כאשר שאר החלקים היו על 32. אבל מאז, הפעלתי את המחשב מספר פעמים ולא נתקלתי בבעיה כזאת.. אם למישהו יש רעיון מה קרה שיכתוב פה. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, דוד שלי "שיחק" במחשב שלו ובטעות לקח כמה קבצי מערכת והעביר אותם לתיקייה אחרת. עכשיו הוא יודע בדיוק לאן הוא העביר אותם. כעת כשהוא מנסה להפעיל את המחשב הוא מקבל את ההודעה ntldr is missing press any key to restart כשניסיתי לעזור לו בטלפון הבנתי שלחיצה על F8 לא מכניסה אותו למסך עם אפשרויות מצב בטוח וכ' והדבר היחידי שהוא הצליח לעשות זה כשהוא לוחץ DEL וF2 זה מכניס אותו לביוס. רציתי להכנס ודוס ולכתוב כמה פקודות כדי להעביר את הקבצים חזרה אך הוא אומר שF8 לא מגיב.. אולי זה כפתור אחר? לא יודע.. מישהו יכול לעזור לי איכשהו? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז זה כבר די הרבה זמן , בערך חצי שנה ככה . אחרי שאני מפעיל את המחשב והווינדואז עולה , לוקח לו כמה דקות עד שאני יכול להפעיל את האינטרנט , לדוגמא אם אני לוחץ על האייקון של ההתחברות לאינטרנט אז לוקח לו כמה דקות , ואז הוא משמיע רעש מהמחשב ( נראה לי מהארד דיסק ) ורק אז אני בעצם יכול להשתמש בכל האופציות במחשב . הקטע זה שאני יכול להפעיל ווינאמפ וכאלה , אבל חלק מהתוכנות אי אפשר עד שהוא לא עושה מין רעש כזה . מעיין איתחול כזה ... מקווה שתעזרו
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
כל פעם שאני פותח את המחשב הוא טוען משהו לפני שהוא טוען את הוינדוס צירפתי תמונה שתראו איך אני יכול להוציא את זה? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 1GB זיכרון , Windows XP Professional Service Pack 2 כשאני מדליק את המחשב לוקח לי המון זמן עד שהוא מעלה בכלל את וינדווס , בזמן הזה יש לי רק מסך שחור ריק בלי כלום בכיבוי לוקח לו משהו כמו 20 שניות עד שהוא מתכבה הבעיה היא יותר בהפעלה של המחשב ! מישהו יכול לעזור לי ? : ן
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא 2600+ axp barton epox 8rda3+ hd sata 80gb wd sapphire 9600xt 256 512 geil 400 mhz ddr הבעיה שלי היא בעצם כשאר אני מפעיל את המחשב בפוסט הוא רושם לי שיש לי שגיאת אובר קלוק,ואני לא ביצעתי שום אובר קלוק לגמרי!!,בקיצור בגלל השגיאה הזו הוא מוריד לי את המהירות המעשית של המעבד מ-1,917mhz ל-1,150mhz ולאחר כמה שניות שהמסך הזה מוחזק הוא ממשיך בטעינה על הווינדוס ובווינדוס עצמו מרגישים בנפילת ביצועים ענקית,לדוגמא הוא נתקע ברענון של דפי אינטרנט . וגם אחרי שאני מפעיל מחדש את המחשב השגיאה נשארת רק אחרי שאני נכנס לביוס (וההגדרות בביוס לא השתנו לגמרי אגב) ולא משנה כלום פשוט לוחץ יציאה ושמירה הבעיה מסתדרת ואז היא חוזרת בפעם הבאה שאני מפעיל את המחשב..... יש למישהו מושג…
-
- 2 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום, כבר זמן רב שיש לי בעיות בהדלקת המחשב. אז ככה, אני לוחץ על כפתור ההדלקה, שום דבר לא מופיע על המסך, רק נשמע רעש המחשב, ללא היבהוב הנורית האדומה וללא שום ביפים מהלוח אם (Gigabyte 945 PS-3) . אני נאלץ לפתוח ולהדליק את המחשב מספר פעמים עד שלבסוף מושמע ביפ אחד ובמסך ה-BOOT רשום: oc fail please enter setup to change oc fail settings . הקטע המוזר הוא שלא ביצעתי שום שינוי הקשור ל-OC בכלל. לאחר מכן אני לוחץ F11 או מאפס את הגדרות הביוס - דבר שעוזר רק לפעם אחת (מעלים את ההודעה רק פעם אחת) - כנראה שההגדרות לא נשמרות. אם אני לבסוף מצליח לפתוח את המחשב אני חווה קריסות אקראיות שמביאות אותי שוב לבעיה בהפעלה. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים, עמית. * מפרט: כ"ס: x700 ATI זיכרון: 2*512…
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה ימים לאחר הפסקת חשמל, מאז אני פשוט לא יכול להפעיל את המחשב חשבתי שזאת בעיה בלוח אם, אבל הסתבר שלא - כל החלקים שעליה תקנים לגמרי... רציתי לשאול אם ייתכן שזוהי בעיה במפסק ההפעלה של המחשב? לגבי הספק אז לחבר שלי נשרף הלוח אם. תחילה הוא חשב שזוהי בעיה בספק וקנה אחד חדש מחברת - "Sunshine - Comma" לאחר שבאתי אליו עם לוח אם שלי הסתבר כי הבעיה היא אכן בלוח אם, אבל בעל הנות לא רוצה לקבל אותו בחזרה. השאלות שלי הן כאלו- 1. האם חיבור ונסיון הפעלה של ספק כוח "תקין" ללוח אם שבור יכול לגרום לשריפת לוח האם? 2. האם ישנה אחראיות על ספקי הכוח ושל חברת ה-"Sunshine - Comma" ביוחוד, ובאילו מקרים הוא יכול להיות זכאי להחזר כספי או לזיכוי בסך עלות הספק?
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי בעיה בעת הפעלת המחשב, המחשב עצמו נדלק יש צפצוף רגיל ונורות כונן עובדות, אך המסך לא נדלק (חיבור הכבלים שלו תקין), הנורית של המסך פשוט נשארת להבהב והוא לא מראה את תהליך ההפעלה עם סמל ווינדוס. בבדיקה עם מסך אחר תקין בבית, גם הוא נשאר להבהב ולא נדלק בעת הפעלת המחשב. כלומר, אולי בעיה במחשב עצמו. יש לציין שאני מפעיל את המחשב המצלמת אינטרנט נדלקת ושאני מכבה היא מתכבה גם. המחשב נקי אחרי פירמוט וניקוי הכונן מאבק לפני כשבועיים. כל החיבורים בכונן מחוברים. אני לא יודע מה הבעיה, מה זה יכול להיות (אולי ספק כוח?) מה נראה לכם שזה יכול להיות? מפרט המחשב ספק כוח http://www.tms.co.il/product/7943 [TABLE=width: 100%] [TR] [TD=width: 20%]מעבד[/TD] [TD=width: 35%]Intel Quad-Core i7 3…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אווקי אז ככה כשאני מפעיל את המחשב הוא ניכנס לBIOS ורושם באדום בצד: During the last boot up your system hung for an improper CPU speed for DRAM settings your susttem is now working in safe mode (BUS 100 mhz pci:33 MHZ to otimize the system peroramance and reliaity make suret. cpu and DRAM condorms to the specifications. אין לי מושג מה הבעיה תודה רבה רבה רבה רבה רבה רבה למי שיגיד לי מה הבעיה או מה הפירוש של הדבר הזה בקיצור-מה התקלה.. :'(
-
- 11 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם יש לי מחשב נייד HP Pavilion g6 אני מדליק את המחשב נייד ועוד לפני הטעינה של הווינדוס אני מקבל צג כזה : שאומר שאם אני לא לוחץ אנטר המחשב יכבה מעצמו ושהוא בסיכון או משהו...
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום רב, הרכבתי מחשב עם המפרט שלהלן עם ספק כוח ממחשב קודם. בפעם הראשונה שהפעלתי את המחשב היה צפצוף 1 ארוך ו 2 קצרים בלי תצוגה. אחרי התעסקות עם החיבורים, איכשהו העניין הסתדר והיה צפצוף תקין. הבעיה נכון לעכשיו שבמצבים שונים, פתאום מפסיקה התצוגה ובהפעלה מחדש, ישנם צפצופים לא תקינים, כמו בפעם הראשונה ושוב איכשהו אחרי התעסקות זה מסתדר. עדיין לא מצאתי מה בדיוק גורם למחשב לחזור למצב תקין עד לפעם הבאה. האם זה יכול להיות קשור לספק הכוח, שהוא חלש מידי למפרט החדש? מעבד AMD Ryzen 5 5600X לוח אם Gigabyte B550M DS3H. זכרון 8GB X2 כרטיס מסך MSI RTX3060 Ti כונן אופטי ASUS DVD-R דיסק קשיח Transcend NVME M.2 …
-
- 3 תגובות
- 979 צפיות
-
-
שלום, אתמול נשרף לי הספק, היום הלכתי לקנות חדש, חיברתי אותו, הפעלתי את המחשב, וקיבלתי הודעה כזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device בדקתי בביוס כל מיני אפשרויות ובדקתי את החיבורים של הדיסק קשיח והכל היה תקין... עכשיו, כשניסיתי לפרמט הוא לא זיהה לי את הדיסק קשיח בכלל. אז השאלה שלי היא האם הדיסק קשיח הלך? ואם אני אחליף אותו המחשב יזהה אותו והאם המחשב יעבוד כמו שצריך..... תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שאני עושה ריסטרט למחשב אז לפני שהוא בכלל טוען את הכונני דיסקים ודיסקטים זה עושה רעש מהכונן דיסקטים שכאילו הוא מחפש דיסקט ואז מצפצף ורושם לי disk boot failure ואומר שיש בעיה עם הkeyboard או משהו כזה... ושאני מכניס דיסקט איתחול הוא מפעיל אותו אבל המקלדת בכלל לא עובדת אם אני מכבה את המחשב ל5 דק' ככה זה בד"כ מסתדר ומפעיל את המחשב טוב ולא ניגש לכונן דיסקטים בהתחלה ואז הוא עולה כמו שצריך בקיצור מה הבעיה ואיך אני מסדר אותה בבקשה?
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב, הוא מתחיל רוץ הוא מגיע לשלב שהוא אומר לי את ההודעה הבאה. NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to restart מה קרה למחשב? איך מסדרים את הבעיה? בבקשה אני זקוק לעזרה במהירות האפשרית [פרסמתי במקביל גם בפורום Windows מכוון שאני לא יודע, אם הבעיה היא חומרה או תוכנה, עמכם הסליחה.]
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המחשב, פנטיום 4 1.7, עבד בסדר גמור פירקתי את החלקים על מנת לנקות אותו ומיד לאחר מכן התקנתי אותם חזרה. עכשיו כאשר אני מפעיל את המחשב אני שומע את ההרד דיסק עולה (נדלק), המאורר של הCPU עובד, כנ"ל של הכרטיס מסך.. אבל הצג אומר שהוא לא מקבל שום אות ומה שעוד יותר מוזר אני לא שומע ציפצופים מהמחשב.. לא צפצוף בודד לא ארוך.. שום דבר (בדקתי שהחיבור של הSPEAKER בסדר). החלפתי את הכרטיס מסך (AGP) באחד ישן, PCI... אולם שום דבר לא השתנה, כנארה הבעיה במקום אחר. למישהו יש מושג מה זה יכול להיות?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל המחשב נתקע לי. למחרת כשניסיתי להפעיל אותו, המחשב נדלק.. המאורר של הספק התחיל לעבוד, כנ"ל של המעבד ושל הכרטיס מסך, גם הנורה על הלוח אם דולקת. חוץ מהדברים שציינתי שום דבר לא עובד, לא העכבר לא המקלדת.. המסך לא מראה תמונה.. ההרד דיסק לא נפעל. הדבר החשוב ביותר הוא שהמחשב לא פולט שום צליל ברגע שאני מפעיל אותו, חוץ מהמאוררים שמסתובבים זה נראה כאילו הוא התפגר. מדובר במחשב P4 1.7 עם זכרונות RDRAM.. שום דבר מתוכחם, מחשב די ישן עם חלקים סטנדרטיים.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פתחתי את המחשב בבוקר ואז היה לי מסך כחול שגרם לריסט, מאז שאני מנסה להדליק את המחשב לא עולה כלום, אין כלום על המסך ויש, מספר תיקים ולאחר מכן צפצופים ארוכים אחד אחרי השני. יש לציין שהחלפתי מאוורר למעבד לפני חודש וחצי. תודה מראש לעוזרים, casio.
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-