תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
באמצע עבודה על המחשב הדיסק קשיח התחיל לעשות רעש של תיקתוקים , הרעש היה בלתי נסבל אז עשיתי ריסטרט למחשב מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש של תיקתוקים כמה פעמים והמחשב נתקע על מסך הBIOS ואז התיקתוקים מפסיקים והמחשב עולה בלי לזהות את הכונן , בבקשה תעזרו לי זה כונן D שלי כל החומר והתמונות שלי נמצאות שמה ללא גיבוי!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לחצתי באתר מפוקפק על לינק מגנט שמישהו שם "בואו תראו את הסרטון!" של משהו שלא הייתי צריך לדחוף את האף אליו. הביטורנט הוריד קובץ וידאו של 8 מגה. לא פתחתי את הקובץ. רק אחרי שהקובץ ירד ראיתי מגיבים באתר "אני לא נוגע בזה", "נראה לך שאני אלחץ על הלינק?" וכו'... אז מחקתי את הקובץ. השאלה: כמה נדפקתי? אני לא מבין באינטרנט ולא באבטחת מידע אז אני קצת פרנואיד, כי אין לי מושג מה ההשלכות של לחיצה על לינק מגנט מבלי שהפעלתי את הקובץ. אני צריך לפרמט עכשיו? להחליף כתובת ip? לשרוף את המחשב?
-
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם... יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb. זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb. הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת. יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד... הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש היום נתקלתי בהודעה מוזרה של המערכת אני משתמש בווינדוס 7 32 ביט בהתחלה חשבתי שזאת איזשהי תקלה חד פעמית אבל ההודעה חוזרת. בנוסף בהפעלת המחשב גם מופיעה לי הודעת BAD על ההארד דיסק ומאפשר לי להפעיל אחכ את הווינדוס באמצעות F1 . גיביתי את כל המחשב ככה שלפחות אני לא אהיה מופתע אם הוא יהרס לחלוטין. מה לדעתכם אני צריך לעשות לפנות לקבלת כונן קשיח חדש? היצרן הוא WD 10EARS-00Y5B1
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : Stop 0x0000007B עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הספק הנוכחי Corsair VX500 יכול להחזיק את המפרט "במפרט שלי" Crossfire של HD4870 Q6600 @ OC 3Ghz (ללא שינוי המתח) בינתיים חיברתי את הכרטיס מסך השני וזה ניראה לי בסדר.. שיחקתי ב Crysis כמה שעות ולא היה משהו חריג.. ואיזה נזק יכול להיגרם לחלקים במידה והספק לא יצליח להחזיק ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חייב עזרההה זה הנתונים של המחשב שלי. המחשב עובד מעולהחוץ מכמה מצבים.. שאני משחק leage of legends הוא מגיב נורא לאט. לפעמים גם שאני סתם גולש באינטרנט הוא מגיב לאט למספר דקות ואז חוזר להגיב מהר כאילו לא קרה כלום. מחקתי דרייברים של הכרטיס מסך והתקנתי מחדש זה הסתדר ואחרי שבוע שוב התחיל
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי HD חיצוני של WD, 1TB MY BOOK ESSENTIAL. בחיים לא הייתה לי בעיה איתו. אני עובד עם הכונן כבר כמה שנים, בעיקר על שני מחשבים (7 + XP). מיותר לציין שכל עולמי נמצא על הכונן - מסמכים חשובים, תוכנות וכו' וכו'. אתמול, חבר רצה שאני אעביר לו סרט מהכונן שלי למחשב הנייד שלו - מקבוק של אפל. הבאתי לו את הכונן והוא הכניס אותו כמו שצריך לנייד שלו, אבל זה לא עלה. הנייד שאל אותו כמה שאלות (אותן לא ראיתי) אבל הוא אמר לי שבשום מצב לא הייתה אופציה של למחוק או לשנות משהו (רק בסגנון של האם אתה רוצה שההתקן יהפוך לכונן). בסוף, הכונן שלי לא עלה אצלו והחלטתי לחבר אותו למחשב שלי (בו הוא עבד כרגיל גם דקה לפני) ופתאום אין תגובה. תמיד זה מעלה לי אופציה של לפתוח את הדיסק + אזהרה מהאנטי וירוס.…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול פירמטתי את המחשב, הכל עובד מצויין עד לרגע שהפעלתי את הסטים שלי וניסיתי להעלות משחק (לדוג' - BIOSHOCK). כאשר אני מעלה משחק, לא משנה איזה, ולא רק מהסטים אני נתקל בשגיאה. מצ"ב צילום מסך שמראה את הבעיה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב עם Intel Centrino Wireless-N 2230, והמתאם פשוט דפוק. לרוב הוא בכלל לא מראה לי את הרשת הביתית גם כשאני על ידו, ובפעמים שהוא כן קולט הוא לא מצליח להתחבר, או מתנתק אחרי כמה דקות. במחשב אחר מאוד פשוט זה עובד פיקס. והוא גם לא מראה לי לרוב רשתות וויפי אחרים אפי' בנקודות חמות. זה לא בעיה במחשב ספציפי, כי זה מחשב חדש שהיה לו את אותה בעיה בדיוק והחליפו לי אותו. בנוסף בלינוקס זה עובד יחסית טוב. אז אני מעריך שזה בדרייבר או במערכת ההפעלה. ואני אשמח לדעת אם אני לא היחידי. אני מריץ ווינדוס 8.1, והדרייבר הוא של אינטל כמובן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי כרטיס מסך און בורד הנקרא : ati radeon hd3200 עם כניסת hd \dvi\vga יש לי צג מחשב lcd הנקרא asus vh222 22inch אתמול בשעה טובה רכשתי טלוזיה lcd מסוג טושיבה 32 inc + כבל hd. שאני מחבר את צג המחשב בלבד ב dvi למחשב מופיע לי בפנל ניהול של הכרטיס מסך ככה: משמע למחשב מחובר צג אחד אסוס. שאני מחבר למחשב בנוסף (צג אסוס כבר מחובר )את הטושיבה עם כבל ה- hd ,לא מוצגים לי שני מסכים בפנל ניהול שאני יכול לשלוט עליהם אלא רק מסך אחד של טושיבה,תמונה להמחשה : כרגע המסך הרגיל של המחשב (אסוס ) והטושיבה מחוברים למחשב,ובכל זאת הוא מראה רק את הטושיבה,עקב כך יש לי כמה בעיות : 1.שאני שם בטושיבה את ערוץ ה- hd המסך של המחשב (אסוס ) נכבה,ואני יכול לראות רק בטושיבה.בגלל …
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד.. לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מקבל הודעת שגיאה מוזרה בזמן שהמחשב עובד לו לתומו..השגיאה מופיעה בתמונה.. היום גיליתי שהיא מופיעה הרבה כשאני לוחץ על הדיאגנוזה בכרטיס רשת..כנראה זה קשור צילמתי את המסך שיהיה אפשר להבין איך מסדרים את זה? http://jpg.co.il/view/5083af641e7b1.jpg/ תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב נייח שיש בו מספר מקומות לכוננים. יש ברשותי כבר כונן SSD שבו מערכת ההפעלה מותקנת. אני מעוניין להוסיף כונן SSD חדש שקניתי כבר, היות ואני מחליף את הדיסק הקשיח הישן שהיה לי שסיים את חיו. למעט החיבורים פיזית של כבל המתח ושל כבל ה- SATA, האם ישנן הגדרות נוספות שאני צריך לעשות על מנת להפעיל את ה- SSD החדש? מזכיר לכם, שהמערכת הפעלה יושבת כבר על כונן SSD והיא פועלת ואני לא מעוניין להעביר אותה, רק להוסיף נפח אחסון במחשב עם כונן SSD. תודה רבה, קובי שמיר.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-