עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד (5%) לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. עשו לי OC מהחנות למעבד Q6600 אבל לא הייתה שום בעיה מזה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by may-zohar,

לא ידעתי שזה כל כך בעייתי חלק אומרים שצריך תוכנה חלק אומרים שצריך חומרה כגון כרטיס קול או מודם או שניהם יחד עם full duplex ולבדוק הגדרות של מיקרופון ואם החיבור למיקרופון הוא במודם עצמו ניסיתי את הכל כמעט עדיין לא מצליח הצילו בבקשה זה מעצבן שדבר כ,כ בסיסי הוא כ"כ מסובך

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום לכולם... יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb. זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb. הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת. יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד... הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by mozess,

שלום חברים יש לי מחשב נייד דל XPS אותו אני מחבר עם כבל מיני DP למסך חיצוני של דל. כשהמזגן דולק, אז כל זעזוע קטן בחשמל (כנראה שמדחס מזגן נכנס לפעולה וכדו') מכבה את המסך מידי דקה שתיים לשניה. יש לפעמים שהכבל DP בסדר ולא עושה בעיות, אבל כמה כבלים כבר עשו לי בעיות ואין לי דרך בדוקה לדעת איזה כבל יהיה בסדר.. למישהו יש איזה פתרון לבעיה המעצבנת הזו? תודה

6. Started by Stav Tzubery,

אחרי פרישה מוורזון וקצת חשק למשחקי ציל קניתי GTA V והמשחק פשוט לא רץ חלק בוא אגיד לכם שהמחשב שלי זה מפלצת 3070 I5 10600 8 כפול 2 ראם בקיצור מחשב של 8 אלף אין חיה כזאת שהמשחק רץ לי מזעזע כל כך למישהו יש פיתרון ? המחשב באיכות 2K והכל על normal

7. Started by THE-BIG,

קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Devil Servant,

שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. ערב טוב אנשים, היום התקנתי צורב חדש, ולאחר מכן הבוט נהיה מאוד איטי לוקח לו בערך 3 דקות להגיע למסך טעינה של ה-WIN7 ולאחר שהוא מגיע לשם הכל חוזר לעבוד מהר. אפילו הכניסה לביוס פתאום לוקחת דקה כאשר לפני זה, זה היה לוקח כמה שניות כנ"ל גם ההגעה למסך טעינה של ה-WIN7. הצורב החדש חובר באמצעות SATA והוא החליף צורב יש שחובר ע"י כבל IDE. ניסיתי לאפס את הביוס אך זה לא הועיל גם בדקתי שכל הכבלים מחוברים כמו שצריך. עצות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by I7210I,

שלום קניתי לוח אם asus rog strix b660-f gaming wifi וכן מעבד i5-13600K וזיכרונות Kingston FURY BEAST RGB 2x8GB DDR5 5600MHz CL40 עידכנתי את הלוח לגירסה האחרונה של הביוס, וזה אחרי ששמתי לו מעבד דור 12, אח"כ החזרתי את המעבד החדש דור 13, והופ המחשב עלה והצלחתי להתקין וינדוס, פעם אחרת שכיביתי והדלקתי את המחשב, נדלקה נורה צהובה שאומרת שלכאורה הזיכרונות לא מתאימים, דבר זה לא קורה במעבדים דור 12, נכון, באתר של asus לא כתוב שהזכרונות הללו מתאימים בקומבינציה של דור 13, אבל ניסיתי גם עם זכרונות אחרים שכן כתוב שמתאימים וגם שם זה קרה שהמחשב לא עלה, מה ניתן לעשות? מישהו נתקל בזה? תודה רבה

14. שלום לכולם, אשמח לעזרה קניתי לאבא שלי מעבד 12600 ולוח אם b660m ds3h של Gigabyte. חיברתי לו הכל כמו שצריך וגם הכרטיס מסך נותן תצוגה. עולה ישר לביוס ושם אני רואה שזה מזהה לו את כל הדיסקים קשיחים ו ssd אחד כמו שצריך. אני מנסה לעשות boot דרך ssd ולא נותן לי אופציה לכלום. וזה כן מזהה את ה ssd. ניתקתי את כל הדיסקים קשיחים מהחשמל ומה- sata והשארתי רק את ה- ssd. ועדיין לא נותן לעשות ממנו בוט. עשיתי עדכון ביוס ל F5 ועדיין כלום. כל שאר הדברים עובדים כראוי (מאווררים, זעכרון, מעבד וכ. מסך) יש למישהו מושג מה צריך לעשות?

15. Started by Chumlee,

האם זה נכון ? ככל שהמעבד חלש יותר ככה המעבד תלוי יותר בזיכרונות של המחשב ובכונן הקשיח ( במקרה קיצוני ) וככל שהמעבד חזק יותר ככה המערכת פחות זוללת זיכרון והכונן הקשיח פחות מתאמץ נכון או לא ? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.

17. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי כבר במחשב שני סטיקים של 2 GB כל אחד. רציתי קצת לשדרג את עצמי אז רכשתי לי קיט של שני סטיקים של זיכרון מסוג KINGSTON KHX1600C9D3K2/4GX גם הם קיט של 2GBX2 האם הם מתאימים ללוח אם שלי p7p55-m ? ניסיתי קצת להיכנס ולקרוא, כל המפרט הטכני קצת בילבל אותי. האם הזיכרון הנוסף שרכשתי מתאים וניתן להוסיף אותו לשני הסלוטים הריקים ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by yotam.m,

הבעיה היא כזאת לוח של ASUS אני כמעט בטוח שהדגם לא חשוב אבל אם זה רלוונטי אני ירשום אותו, מסרב לזהות מקלדת אני מדבר על כל מקלדת שהוכנסה כולל USB ומקלדת PS2 תמיד השורה אותו דבר "no keyboard detected or keyboard error" יש למישהו מושג האם יש לזה סיבה מדוייקת או שהלוח סיים את חיו?

• 26 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by דידוש,

יש לי במחשב את התקיה C:\BCWipe\RECYCLER היא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכה יש שמה שמות של קבצים כמו 00000000. 00000001. 00000002. וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי : "אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת : תחפשו שם RECYCLER\NPROTECT זה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שלי אז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשב ובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם... כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילה אז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותה או שאתם יודעים משהו איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by haimed,

יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתור מה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבוי ומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוס חברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצה יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MX זה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבוי תודה חיים :-[

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. אהלן בעת שאני גולש בTHEMARKER ולוחץ על פתיחת תגובה תמיד בפעם הראשונה הוא מקפיץ את העמוד למעלה ואז אני צריך לגלול למטה. למישהו יש מושג? תודה

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום חברים בזמן הדלקת המחשב יש לי מסך כחול עם שגיאה 0x0000007b‏ ניסיתי להפעיל בsafe mode וזה גם לא נדלק קראתי שצריך לשנות הגדרה בביוס לדיסק הקשיח אך בלוח אם אין את ההגדרה הזאת. הדיסק קשיח תקין כי אני משתמש בו במחשב אחר. אשמח לעזרה בנושא ממבינים בתחום תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ניבר,

היי , יש לי מחשב די ישן. המליצו לשים במחשב כונן SSD. האם זה בא במקום הרדיסק או בנוסף לו? האם המפרט שלי תומך בכונן SSD? בתודה מראש ויום מקסים מפרט: מעבד: פנטיום דואל קור E-5200 2.5 GHZ זיכרון ראם: 4G כרטיס מסך : GEFORCE 1030 לוח אם: ASUSTeK, P5KPL-CM מערכת הפעלה : ווינדוס 10

25. לפני שליחה למעבדה אני זקוק לעצה איך עוד ניתן לשכנע את המדפסת הנ"ל לחזור להדפסה בכל צבעי הקשת במקום הגוון הכחלחל שהשתלט על כל ההדפסות. התקלה החלה לאחר שהתקבלה הודעה שלא ראיתי במו עיני על בעיה כלשהי עם הצבעים והמלצה להתקין שוב את הדרייבר. אז זה נעשה (בחלונות 98) עם הדרייבר העדכני ביותר. בדקתי שפרופיל הצבע שמופיע בהגדרות הוא הנכון (ניסיתי גם להחליף, לא עזר). יישרתי וניקיתי את ראש הדיו כמה פעמים ושמתי ראש צבעוני חדש אך ללא הועיל. אשמח לכל הארה שתוציא אותי מהבלוז.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים