עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tenz,

שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by משה ארפי,

חייב את עזרתכם....המחשב קורס לי בזמן משחקים (בעיקר בפאר קרי 5 ובפורטנייט) הטמפרטורות של המעבד והכרטיס בסדר.... אני אובד עצות כבר. המפרט: מעבד i7 8700k קירור corsair h150 pro לוח אם gigabyte aorus z370 gaming 7 ראם t force 16gb ddr4 3200hz כרטיס מסך gigabyte aorus 1080ti extreme edition ספק כוח corsair hx750 platinum אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות או דרייבר מסויים? בתכלס הורדתי את הדרייבר של נבידיה וממנו הורדתי דרייבר לכרטיס ובנוסף לזה יש לי את AORUS GRAPHICS ENGINE

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by AmitDanan,

הלך לי הלוח אם לאחר ששירת אותי 7 שנים 775, קניתי לוח של אסוס עם ביוס UEFI מספר בעיות אחת פירמטתי את הארדיסק וגליתי שחסרים דריברים בעבר היה לי לוח של גיגה בייט ומעולם לא היתי צריך לעדכן כמו כן לא קיבלתי דיסק דריברים דבר שני הכרטיס מסך שלי לא מזוהה הוא מחובר בDVI ובווינדוס ברזולוציה רשום VGA נראה לי שזה המובנה איך אני מסדר את הבעיות? אין לי שום מושג בUEFI.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. הצורב שלי הוא Benq 40X12X48 בזמן האחרון הוא לא צורב לי דיסקים . אני מכניס דיסקים ריקים והוא לא מזהה אותם זאת אומרת שאני מנסה לצרוב התוכנה ( Nero burning rom ) רושמת שאין דיסק וצריך להכניס דיסק אבל יש בתוך הכונן דיסק ניסיתי להכניס דיסק אחר ( שני הדיסקים מחבילה חדשה ) ושוב התוכנה רושמת שאין דיסק בכונן . שמתי בכונן דיסק ניקוי שבזמן שהוא פועל הוא משמיע שירים את הדיסק הזה הצורב כן קרא ואפילו ניגן את השירים השארתי את הדיסק שם שעה ~ ואחרי זה שוב ניסיתי לשים דיסקים ולצרוב ועדיין הוא לא מזהה את הדיסקים ורושם שצריך להכניס דיסק . לקחתי 2 דיסקים מחבר כדי לבדוק אם הבעיה היא בדיסקים אבל גם אותם הוא לא זיהה . היו 2 פעמים שהצורב זיהה שיש דיסק והתחיל לצרוב אבל בשני הפעמים הוא הגיע רק …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by אור כהן,

שלום חברי הפורום. לפני כשנתיים העברתי לאבי את המחשב הקודם שלי (שהורכב ע"י טכנאי) מעבד: Intel Pentium 4 511 2.80Ghz 1Mb Chace Box לוח אם: ECS Elite Group 915-M5GL זיכרון: (PQI DDR 1024Mb 400Mhz@266Mhz (512MB X2 דיסק קשיח: Samsung 80GB 8Mb Buffer SATA2 Westren Digital 320GB 8Mb Buffer SATA2 מארז: Frontier Amazing AM11A-SV/BK+80Mm X2+120Mm Fans כרטיס מסך: Gigabyte GeForce 7600GT 256Mb 128Bit Silent Pipe 2 צורב DVD: Nec Dvd_Rw Nd-3550A Sliver כונן CD: Nec CD-Rom Cd-3002b Bridge כונן דיסקטים: "Floppy Disk Bridge Genric 3.5 ספק כח: Accord Atx-400 400W +12V 18A מסך מחשב: Samsung 971P רמקולים: System of 2.1 Speakers With Badass Bass מקלדת: Microsoft® …

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Ben N,

היי חבר'ה, כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזו וחשבתי כל הזמן שזה עקב איזה שיבוש שנהיה לי בווינדוס, אבל עכשיו כשפירמטתי וזה ממשיך לקרות כנראה מדובר במשהו אחר והחלטתי לנסות פה את מזלי.. אז קודם כל אגיד שאני מריץ מערכת ווינדוס 10 64ביט, עם המפרט הבא: Asrock H97M-Pro4 i5-4690 Quad core 3.5GHz Kingstone 8GB DDR3 1866MHz CL10 Sapphire R9 290 4GB 512 bit DDR5 הבעיה היא שהמחשב פשוט מדליק את עצמו. באיזה מצבים? ככה: 1. אם אני מעביר אותו למצב שינה או Hibernation הוא עובר למצב המבוקש, ואחרי אולי כמה דקות בודדות חוזר לפעול לבד מבלי שנגעתי בכלום, גם לא כיביתי/הדלקתי מכשיר חשמל אחר שיושב על אותו קו. 2. אם אני מכבה לגמרי את המחשב, אחרי 24 שע…

7. Started by oded6188,

אני מנסה לגלוש לאתר נענע וזאת השגיאה שאני מקבל מהכרום: www.nana10.co.il didn’t send any data. ERR_EMPTY_RESPONSE שגיאה דומה מתקבלת גם כשאני מנסה דרך האקספלורר... מיותר לציין כי כשאני מנסה להתחבר דרך מחשב אחר (היושב על אותה הרשת) אז אין שגיאה. ניסיתי לעשות flush ל DNS דרך CMD, וגם ניסיתי להשתמש בDNS של גוגל (8.8.8.8) הבעיה לא נפתרה עזרה :-)

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by redti,

אהלן, יש לי בעיה עם משחק שקורס, שמתי את זה פה בפורום הזה כי זה נראה לי קשור לוינדוס המשחק פועל מצויין וחלק עברתי כמה שלבים אפילו.. ויש איזה שלב שהמשחק קורס ואני מקבל מסך כחול עם שגיאה "BAD POOL HEADER" וטקסט שאומר לי שאולי יש חומרה לא טובה במחשב או דרייברים.. או לשנות את אפשרויות של קאש בביוס.. ואני לא ממש יודע מה לעשות זה לא נראה כאילו זה קורה מעומס כי המשחק פועל ממש חלק .. יש משהו שאפשר לעשות לגבי זה?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום לכולם יש לי מחשב בן 5 שנים שהחלקים שקשורים לעניין הם הלוח Gigabyte GA-P35-DS4 והזכרונות שני סטיקים של Corsair XMS2 CM2X2048-6400C5 אני חושב ב99% שהלוח לא תומך בזכרונות DDR3 ואני מעוניין להוסיף ל4 גיגה ראם שכבר קיימים עוד 2 או 4 . אז יש לי כמה שאלות לגבי זה 1.האם בכל זאת אני יכול להוסיף זכרונות DDR3 האם הם יעבדו עם הלוח שלי והאם הם יעבדו בצורה תקינה עם הזכרונות הקיימים? 2.במידה שלא האם אני יכול להוסיף לזכרונות הקיימים כל סוג של זכרונות DDR2 לא משנה מתחים MHz 5-5-5-18 מהירות שעון הקיימים הם 800 או שחייבת להיות התאמה כלשהיא בשביל שיעבדו? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by yehudacn,

רכשתי לא מזמן 2 רכבי אטרנט על חשמל מדגם hp-5101 של edimax חיברתי אחד למחשב וראיתי אותו מייד ואחד לנתב שאליו מחוברים כל המחשבים כולל ספק הכתובות ( dhcp server rowter) אני לא מקבל שום כתובת לא מהdhcp ולא עובדת גם כתובת סטטית רק localhost למישהו יש רעיון? תודה מראש. יהודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by glior,

שלום, המחשב שלי נשבר(המסך שבור לגמרי מפורק מהלפטופ), אבל נידלק המחשב. יש לי בהרדיסק תיקיות שאני צריכה. יש דרך להעביר את הנתונים? בבקשה דחוף. תודה.

12. Started by hardgore1,

הי יש לי adblock על chrome. באתר יד 2 יש מלא באנרים, כאילו אין לי בכלל את הad block.. יש לזה פתרון? תודה

13. לאחר שימוש בתוכנה Combofix נדפק לי המחשב. זה מה שקורה: שאני מכניס דיסק לכונן או לדימון טולס אז זה מופיע לי תקייה בלי הקובץ ה EXE וגם לא מפיע לי אייקון של הדיסק על הכונן. תמונה של הבעיה: כנל' על דיסק אמיתי שמכניסים לכונן זה עושה לי את אותה בעיה!!! יש לי מערכת הפעלה וינדוס 7 אולטימט 32 סיביות. תוצאות הסריקה של התוכנה באון ליין: https://onedrive.live.com/?cid=C647E236B0E7C07B&id=c647e236b0e7c07b%21176 אני צריך עזרה דחוף.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by xado,

בהמשך לאשכול מפורום מעבדים ולוחות אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275170.0 טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay. הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי. אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס. היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל. היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט: Thermaltake TR2 550W Silent PSU Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS4 …

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by CaRTeR,

אהלן חברה אז ככה יש לי הרדדסיק 4 גיגה שישמש למטרת מודינג של חלון ..... אבל לפני שאני עושה עליו תמוד אני רוצה שבמקום שיהיו לי שתי מחיצות למשל :\E ו :\G שיהיה לי רק אייך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by ychig,

היו לי 40GB לא מוקצים בכונן, אז דרך הווינדוס הוספתי אותם למחיצה הקיימת, עכשיו אני רואה שנוצרה מחיצה דינאמית מוזרה כזאת יש אפשרות לאחד את את הדיסק למחיצה שלמה רגילה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום רב, עזרתכם תתקבל בברכה. אני חדש כאן ואני מקווה שאני עושה את זה נכון. ברשותי טאבלט בעל מקלדת נשלפת עליו מותקן WINDOWS 10 HOME EDITION בשם ACER ASPIRE SWITCH 10 SW5-012 בכל פעם כשה-WIFI דולק, ה-BLUETOOTH מתנתק (בין אם זה אוזנייה, רמקול, מקלדת וכו'). בהתחלה חשבתי שה-BLUETOOTH פשוט מתנתק אקראית, אך גיליתי זאת לאחר שכיביתי והדלקתי את ה-WIFI כמשחק, לראות מה יקרה. בכל פעם כשה-WIFI כבוי, ה-BLUETOOTH נשאר מחובר כל הזמן. בנוסף העירו לי שמדובר בבעיה בדרייבר של מכשירי ה-BT אבל מדובר במדיות מוזיקה (רמקול נייד AC BTS-F7 ואוזניות sennheiser HD4.40) שהם לא זקוקים לדרייבר. בנוסף ניסיתי להתקין מחדש ולשחק עם ההגדרות הקיימות במנהל ההתקנים …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אהלן חברים, לא מזמן החלפתי לוח אם למחשב, ומאז יש לי בעיה: כמה זמן אחרי ההדלקה(לא קבוע), יש מין רעש של פצפוץ לשניה מהרמקולים, והמחשב קופא. הכוונה היא שאמצעי הקלט אינם מגיבים (מקלדת, עכבר). המסך אינו משתנה, קופא על המסך הקיים. לפעמים גם אנימציות ממשיכות לרוץ(כמו קבצי GIF) לזמן מסוים, לא יודע אם בלי הפסקה. מפרט: Gigabyte GA-MA69GM-S2H Amd Athlon X2 5600+ Geforce 8800GTS 512 Mb Kingston 2GB RAM (1GB*2) ENERMAX LIBERTY 400W Samsung Flashpoint F3 500GB לוח אם קודם: Asus m2n-e תודה רבה!

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by ng100,

התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by boss,

לפעמים מקפיא אין סיבות.. תוכנה HDTune Pro מופיע שיש התקלה פס צהוב בתמונה אם דיסק קשיח גוסס? עליי לקנות דיסק קשיח חדש?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. שלום , יש ברשותי ווינדוס 7 וולטימט 32 ביט בעברית , עכשיו לאחר נפילת המחשב יש "דיווח פעולות " ששמה נתנו לי 3 הודעות , ונכנסתי להודעה אחת וזה החלון שהראה לי : http://img135.imageshack.us/i/20153962.gif/ עשיתי סריקה באינטרנט והכל באנגלית , אבל שיש משהו שקשור לוירוסים , זה יכול להפיל את המערכת , או שזה לא קשור לוירוסים וזה קשור למשהו אחר לגמרי ? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by saarxee,

האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים