עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Leo101,

שלום, אני חווה איזושהיא בעיה כבר הרבה זמן שמתחילה לעלות לי על העצבים. לפני שנה וחצי - שנתיים קניתי את המחשב הבא: intel e5200 Gigabyte 73PVM-S2H 1x2G DDR2 800 (סטיק אחד) מהיום שהוא נקנה אני ממש לא מרוצה מהמהירות שלו. גם אחרי פרמוט נקי (WINDOWS 7), אני מרגיש את המחשב זז באיטיות שאופיינית למחשבים ישנים ממנו בהרבה. סתם לדוגמא התקנתי WINDOWS 7 על מחשב עם מעבד E2180 (מעבד חלש די משמעותית) והWINDOWS פשוט טס. אני חושד שאולי אחת הסיבות זה שיש לי סטיק אחד של זיכרון ולכן הם לא עובדים בDUAL (אני יודע שהתוספת ביצועים היא כמה אחוזים בודדים, פשוט אין לי רעיונות אחרים). אני מבין שזו שאלה מאוד כללית, אבל אני אשמח אם מישהו לפחות ייתן לי כיוון. תודה מראש,

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Alonleibo,

לאחרונה באחד המחשבים בבית צצה לה בעיה. המחשב עושה BOOT ומגיע עד לשלב שבו ישנו הלוגו של Windows והוא מנסה לטעון - ואז נכבה. לא Restart אלא נכבה. כיבוי מוחלט. אם אני מנסה לעלות ב-Safe Mode אז הוא מצליח לעלות. והוא יכול להשאר פתוח כמה שבא לי.(וסרקתי לווירוסים, NOD32 אומר שאין) בדקתי ב-BIOS, הטמפ' תקינות... למישהוא יש מושג מה הבעיה?

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by maxth,

שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  4. Started by tal9999,

שלום לכולם, יש לי מחשב עם מעבד P3-800MHz עם דיסק של 6.4G ואני רוצה לקנות אחד חדש של 40G. איך אני יכול לדעת אם הלוח אם שלי יזהה אותו? הלוח הוא מתוצרת: GA-6vxe7+ GIGABYTE תודה רבה!!!

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by saarxee,

האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Darkwood,

שלום. מחשב נדלק והמסך לא רק אחרי הפעלה שניה הכל עובד לא מצליח להבין מה הבעיה. (אין ציפצופים או אינדיקצינה אחרת לתקלה) ryzen 5 3600x gigabyte aorus 450b RTX 2060 Super תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by yossi21,

יש לי לפטופ של Hp עם רמקולים של Altec Lansing, כשאני מפעיל מוזיקה מקומית מהמחשב שומעים מצוין, לעומת זאת כשאני מפעיל שיר/סרטון ביוטיוב, בקושי שומעים, למרות שהווליום של המחשב ושל יוטיוב על המקסימום. אשמח לעזרה, תודה * עדכון: אפשר למחוק/לנעול. צפיתי בסרטון ספציפי שגרם לבעיה, סרטונים אחרים עובדים לי בסדר

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Ranash87,

שלום לכולם, המחשב שלי נכבה תוך כדי עבודה ולא נדלק שוב. הוא אפילו לא מגיע ל post. אודה לכם אם תוכלו להכווין אותי לבעיה: המפרט: i7 3770k asus p8z77 v pro gskill ripjaws 2x8gb 1600mhz seasonic g-550 gold sandisk extreme pro 480 gb wd green 2 tb sata3 מה ניסיתי עד כה: להחליף ספק. לאתחל cmos להחליף סוללה לג'מפר בלוח אם את מתג ההפעלה רק stick אחד של ram ב slot אחר לנסות דיסק אחד כל פעם ב slot אחר לנקות את הלוח אם נראה לי שזה הלוח אם אבל עוד לא יצא לי להתקשל במצב שהמחשב פשוט מת לחלוטין. אשמח לעזרה ותובנות נוספות. יום טוב, רן.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Chenitbit,

בעת הדלקת הנייד נפתח הודעה הבאה מה הבעיה ומהו הפיתרון בבקשה

10. Started by Burkey,

שלום לכולם, אני זקוק לעצתכם. מזה מספר ימים אני לא מצליח להתחבר מהמחשב הביתי לחשבון ה - one drive שלי (לשעבר sky drive). ניסיתי גם עם אקספלורר וגם עם פיירפוקס, וזה לא נותן לי להיכנס, הדפדפן כותב לי שלא ניתן לטעון את הדף המבוקש, אולי כי השרת עמוס. החלק המעניין, במחשב אחר, עם כרום, זה כן נכנס, וכנ"ל בטאבלט שלי עם אנדרויד. ניסיתי להחזיר את כרום למחשב המדובר, וזה לא עובד...ניסיתי לכבות את האנטי וירוס, לא עובד. יש למישהו רעיון איך לגשת לזה ? תודה ! נתוני רקע נוספים: חלונות 8.1, אנטי וירוס של Bit Defender (כרגע, עוד חודש נגמר הרישיון ואני לא מחדש). עדכון חדש: הרגע הצלחתי להיכנס באמצעות חלון private בפיירפוקס. חלון רגיל ואקספלורר עדיין לא נכנסים.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה

12. שלום, יש לי למחשב נייד של טושיבה, והיום המחשב התחיל להשתולל, בזמנים מסויימים, וזה מתחיל להיות אחוז גבוה מהזמן נראה כאילו כל הזמן נלחץ כפתור ה- enter, בהערכה ראשונית שלי חשבתי שזה וירוס, אבל לא הצלחתי להפעיל אנטיוירוס, ואף תוכנה אחרת. מסתבר שהוינדוס לא גיבה אותו לביצוע שחזור. ניסיתי להתקין עליו וינדוס חדש, ולפרמט את הדיסק, גם את זה לא הצלחתי לבצע. בסוף, הצלחתי להכניס דיסק ישן של אובונטו שיש אצלי, ולהתקין עליו את אובונטו, כשפתחתי את הטרמינל, התברר לי שהבעיה עדיין קיימת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה שלו? תודה אביב

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Alony21,

היי חברים ברשותי לפטופ Lenovo 81BG עם מעבד Intel i7-8550U זיכרון RAM 16.0GB וכרטיס גרפי NVIDIA GeForce MX150 ומערכת הפעלה Win 11 Pro. אני מחובר עם כבל HDMI Ultra High Speed לטלוויזיה LG OLED 4K אני מריץ קבצי וידאו mkv עם תוכנת 5KPlayer. הבעיה שהמחשב בקושי סוחב את הקבצים, מרגיש שהסרט אינו חלק, שיש קפיצות וקפיאות בתמונה, אני שומע את הלפטופ עובד בשיא הכוח (המאווררים נכנסים למקסימום מהירות). על פניו החומרה אמורה לסחוב בקלות כאלו קבצים ובכל זאת... מה עוד אפשר לשפר? תודה

14. היי במחשב שלי מותק intel repair start technology על כונן msata של30gb הכל הותקן לפי הספר אבל משום מה יש סרוב למחשב להדלק לאחר שינה אפילו אם אני לוחץ על כפתור ההדלק! בדקתי שאכן המקלדת והעכבר וכמובן השלט יכולים להדליק את המחשב אבל שום כלום?? תודה לעונים..

• 22 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. למה יש לי אזהרה עליו? ומה זה בכלל? אני יודע ש DIM זה אמור להיות הזיכרון...אבל DMI לא יודע...תסבירו לי בקשה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by atomic rooster,

שלום אנשים טובים. ברשותי הלוח Asus M2N-MX Rev 1 עליו אני רוצה להתקין כרטיס רשת אלחוטי די ישן של אדימקס, דגם: EW 7128G המחשב לא מזהה את ההתקן כלל. התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס. גיששתי קצת בBIOS ולא מצאתי אפשרות להשמיש את החריץ איכשהו, אז אני חושד שהאופציה השניה היא שהכרטיס הזה פשוט ישן ומתאים לגרסה ישנה יותר של התקני PCI. אודה לתשובה !

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום לכולם. windows xp שלושה משתמשים. אחד המשתמשים נתקע באמצע פעולה בword (זה מהסיפורים - לא הייתי שם) ומאז הוא לא מעלה explorer.exe. כלומר - בפתיחה הוא מציג הודעת שגיאה, יש יישום פתוח בשם explorer.exe אבל תכל'ס הוא לא עובד. ניסיון להפעלתו מהחדש נתקלת באותה הודעת שגיאה. משתמש אחר, נפתח ללא explorer.exe אבל אפשר להפעיל אותו במנהל המשימות. במשתמש השלישי הוא עובד חלק. הבעיה נשארת גם בsafe mode אשמח לעזרתכם. תודה רבה [נפתר ע"י שימוש בשחזור המערכת].

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : ‎Stop 0x0000007B‎ עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. המחשב היה דלוק יום ו 13 שעות שהלכתי לצבא, שחזרתי בשעה 7, המחשב היה במסך ה LOG ON TO WINDOWS, כאילו מישהו לחץ ריסט... קפיצות במערכת החשמל לא היו 100%, אז מה כן היה פה?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Hotline Miami,

שלום לכולם.. יש לי מחשב נייד דגם ASUS N75SL.. בזמן האחרון יש לו בעיה מוזרה.אני צופה הרבה בסרטונים ביוטיוב,מדי פעם הסרטונים פשוט נתקעים לי.אני לא מדבר על תקיעה של כמה שניות אני מדבר על תקיעה של דקות ארוכות שתוקעות לא רק את היוטיוב אלא את כל המחשב.הכל קופא,מערכת ההפעלה לא מגיבה(8.1)כמו שאמרתי לדקות ארוכות והרבה פעמים גם צריך לעשות ריסטרט.למחשב. מה שמוזר בבעיה הזאת שזה קורה רק בדפדפן כרום.בIE ופיירפוקס זה לא קורה.עשיתי הסרה והתקנה מחדש לכל מה שקשור לפלאש במערכת הפעלה.מחקתי את כל ההיסטוריה והקוקיס עם CCleaner.עשיתי סריקה מלאה ב superantispyware וגם Malwarebytes,לא נמצאו שום מזיקים.לבסוף הסרתי את הכרום התקנתי מחדש הבעיה עדיין קיימת. Fuck That אמרתי ופירמטתי את המחשב.נחשו מה? ה…

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. כאשר אני טוען סרטוני וידיאו ביוטיוב לוקח להם משהו כמו 5-10 שניות עד אשר הסירטון פועל- ניסיתי במספר דפדפנים אותו הדבר. כמו גם כאשר אני מפעיל קובץ וידיאו שנמצא על המחשב לוקח לו כמה שניות לטעון ואז הוא קופץ קדימה (תלוי כמה שניות הוא טען את הקובץ). תודה מראש על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Ranash87,

היי, יש לי בעיה כלשהי ואשמח אם תצליחו לעזור לי. הכל התחיל כשהמעבד שלי החל להתחמם (Q6600) ראיתי שהמאוורר שלו מגיע רק ל900סל"ד אז החלפתי אותו ב ארקטיק קולינג פריזר 7 פרו. גם הוא הגיע רק ל900 סלד, חשבתי אולי זה הספק חלש, והחלפתי לאנרמקס 525וואט מודו 82+ עדיין לא פתר את הבעיה. בכל השלבים ניסיתי להשתמש בספידפאן כדי להעלות את המהירות אך זה פשוט לא מזיז לו. רק כשהטמפרטורה מרתיחה לי את המעבד לכמעט 70 מעלות (ללא אוברקלוק) המאוורר עולה לבד ל50% ומסתובב בלחץ על 1600 סלד. הלוח אם שלי הוא מסוג Intel Bad Axe 2 D975XBX2 ניסיתי לעדכן את הציפסט והביוס, עדיין לא עזר. ניסיתי למצוא תוכנה של אינטל שתדרוס את ההגבלה המציקה (אני פועל בויסטה 64ביט) וגם ללא הצלחה. האם יש דרך לפתור את …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים