עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tzahi20,

שלום קניתי מחשב חדש עם לוח gigabyte h97-m -d3h שקיימים בו חיבורי VGA HDMI ו DVI-D יש לי מסך מחשב LCD ישן עם חיבור VGA בלבד ומסך טלויזיה ישן עם חיבור VGA. אני רוצה לחבר את שניהם למחשב אבל לא מצליח. יציאת ה DVI-D לא תומכת במתאם VGA-DVI ניסיתי לחבר את הטלויזיה עם כבל HDMI-VGA שיש לי וגם לא עובד, הוא לא מזהה את הטלויזיה. מישהו יודע למה ?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by baruchiro,

אוקיי. יש לי דיסק קשיח שהייתה בו מערכת Windows 10. היו לו הרבה מחיצות משנה קטנות כאלו, חלקם שחזור וחלקם הפעלה כנראה, אז מחקתי את כולם. חשבתי שאם הוא לא יצליח לעלות, אני אעשה Repair דרך דיסק און קי וזה יסתדר. אבל זה לא הסתדר. (לא לדאוג, יש לי גיבוי ואני משחזר שוב.) ניסיתי להבין מה קורה. זה לא שאין לי טיפה נסיון, בדרך כלל יש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב, אבל בדרך כלל אני פותר בעיות כאלה עם grub של לינוקס. אז לסיכום- יש לי מחיצה אחת (C:/), עם הקבצים והתיקיות הרגילים של Windows, אבל אין שם שום תיקיית boot, ואין מחיצות נוספות. עשיתי FixMBR בעזרת EaseUS Partition Manager, לא עזר. (הכונן מחובר למחשב בעזרת מתאם. …

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. אהלן. אני משתמש ב- Core i7 3770K כבר כשנתיים. עשיתי לו המהרה ל-4.7GHZ ללא בעיות ואני מריץ את המחשב ככה כבר שנה שלמה עם קירור מים. במקרה שמתי לב ש-WIN8.1 מראה לי רק שתי ליבות במקום 4 וגם CPUZ כמובן שלא כיביתי את הליבות ב-BIOS. אודה לעזרה דחופה בנושא!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by moki,

יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Tal .A,

שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?

6. Started by אלי ירדני,

שלום רב. נתקלתי בבעיה בRealtek, כשאני מכניס אוזניות המחשב לא מזהה אותם, הדבר המוזר שאם אני מדליק את המחשב כאשר האוזניות בפנים אז הוא כן משמיע מהאוזניות, או אם אני הופך את הדרייבר ללא זמין ומחזיר אותו כאשר האוזניות בפנים, אז הם כן נקלטות. הותקנה על המחשב מערכת חדשה של ווינדוס 10 1909 (לא עדכון) - הבעיה הייתה מההתחלה. מחקתי את הדרייבר והתקנתי מחדש ע"י הורדה מלאה של הדרייבר מהאתר של דל, ולא עזר. המחשב: DELL VOSTRO 3583 תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by jambo222,

שלום המנורה בפאנל הראשי ( ליד כפתור ההדלקה ) מהבהבת. את רעש ההבהוב אני שומע באזניות וזה מפריע. השאלה האם המנורה צריכה להבהב ? מה עושים לביטול הרעש ? תורה

8. Started by Mazo,

היי, יש לי איזו בעיה מוזרה במחשב, מידי פעם כשאני מדליק אותו, לאחר שהוא מראה את החלון של הלוח אם ואת החלון של העלייה של המערכת הפעלה, הוא נתקע על מסך שחור ולא עולה. בנוסף, לפעמים אחרי שאני מצליח להדליק אותו תוך דקה בערך הכל נתקע ורואים על המסך המון פסים צבעוניים. הבעיות האלה לפעמים קורות ולפעמים המחשב עולה בסדר, לא ממש ברור באיזה תדירות זה קורה, זה ממש לפעמים ככה ולפעמים ככה. לדיסק קשיח בעבר היו בעיות אז חשבתי שזה אולי קורה שוב והרצתי תוכנה לבדיקת הדיסק קשיח, התוכנה לא מצאה סקטורים פגומים וגם לא בעיות אחרות. בנוסף ניסיתי לנתק ולחבר את המחשב לחשמל, להריץ את MEMTEST על מנת לבדוק את הזכרונות (ונראה שהכל בסדר), וגם לרסט את ה-CMOS, אבל תמיד מתישהו הבעיה הזו חוזרת. בנוסף, זה גם …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by eliazu88,

שלום יש לי כבל USB2 LPt כלומר הוא מתחבר למחשב דרך כניסת יואסבי רגילה, והיציאה של הכבל היא יציאת LPT. הנה קישור לתמונה להמחשה: http://www.usbgear.com/USBG-PR1.html אני שואל איך שולטים במוצא, כלומר איך לדוגמא אני יכול להוציא "1" לוגי בפין 1 , ו"0" לוגי בפין 2. או כל צירוף אחר ב25 פינים שעומדים לרשותי. תודה רבה!

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by shaithebest,

החלפתי לוח חדש בגלל קבלים נפוחים\ הלוח הישן היה של FOXCON סוקט 775 DDR1 החדש הוא של ASROCK DDR2 SOCKET 775 מערכת ההפעלה מסרבת לעלות ואני לא יכול לפרמט בשום אופן (מה שיפתור את הבעיה) המערכת עולה ושאני לוחץ על START WINDOWS NORMALY הוא מרסטט מייד. לא נכנס לSAFE MODE ברור שאקספי לא יודע להבחין בין ציפסט לציפסט אז ניסיתי להכנס דרך ERD MINI XP כדי למחוק דרייברים אבל במנהל ההתקנים שם אני רואה רק דרייברים בסיסים כמו דיסק מקלדת עכבר וכדומה מישהו מכיר קומבינה איך אני מצליח להחיות את המתים בלי לפרמט? אגב בביוס ניסיתי הכל שום דבר לא עוזה מבחינת הגדרות. הדיסק הוא IDE בלי ג'אמפרים יעני מאסטר תודה לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by natalimat,

הייתי באמצע פרמוט של המחשב אחרי שהגדרתי מחיצות, לחצתי על פרמוט של אחת מהן, היה לי את הפס של ההתקדמות ופתאום המחשב הפעיל את עצמו מחדש ומאז אני בכלל לא יכולה לחזור לתפריט של הboot כי הוא כותב press any key to boot from cd ושלוחצים הוא כותב error loading operating system ולא מגיב ואי אפשר לעשות שום דבר אחר, מה אני עושה כדי להגיע שוב לפרמוט וכן לפרמט אותו?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. שלום רב ברשותי רמקולים פשוטים 128 וואט. בזמן האחרון נשמעים רעשי רקע של "זזזזזז" ומתגברים ככל שאני מגביר את הווליום מהרמקולים עצמם. הרמקולים עובדים טוב בסה"כ וניתן לשמוע מהם שירים/ צלילים. האם למישהו מושג מה הבעיה? מפרט המחשב המלא בצד. תודה מראש, גיא.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by NesheR16,

האם, ואיך ניתן לפצל מחשב אחד ל2 עמדות עבודה נפרדות? כל דרך יצירתית תתקבל בברכה המטרה היא לפצל מחשב ל2 מקלדות, 2 עכברים, 2 מסכים, ושכל אחד מהם יעבוד על יוזר משלו או אם יש דבר כזה אפילו על מערכת הפעלה נפרדת? (מעדיף להמנע מזה). לא התעסקתי עם זה, ומאמין שזה לא אפשרי אבל מעדיף לשאול עוד אנשים, תודה לעונים.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. המדפסת המדוברת, סיטיזן סיכות, מחוברת למחשב פנטיום 2 ביציאת מדפסת מקבילית. רוב העבודה נעשית במצב דוס, ללא כניסה לחלונות. ביומיים האחרונים החלו לצאת הדפסות שגויות לגמרי, דפים קופצים קדימה כשעל כל דף מודפסת שורה אחת או שתיים או שזה מתחיל בסדר לעותק הדפסה ראשון אבל מתפרע לגמרי בהמשך. נעשו בדיקות לוודא שהמדפסת תקינה (עם מחשב אחר), הוחלף הכבל מה שלא עזר, אפילו כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב הוחלף באחד תקין, ללא הצלחה. מה עוד יכולה להיות הסיבה לבעיה? האם ייתכן שלסוקט כבל יציאת המדפסת שבתוך המחשב קרה משהו? לפני שניקח את המחשב לתיקון שיכול להיות יקר הייתי רוצה לנסות לפתור את העניין בעזרתכם. בתודה מראש CH

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by AMD Sempron +3100,

יש לי כרטיס גיפורס 4 כמה אפשר לגבות עליו כולל התקנה ? רציתי להתייעץ אתכם ! 64 MB תומך ב DirectX 7

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. הנורא מכל קרה (חוץ ממוות אולי). לאחר נסיון צריבה כושל עשיתי איתחול מסודר והמחשב התקשה בזיהוי IDE. הוצאתי את ה DVD שהיה בכונן ולחצתי על RESET ועכשיו המחשב מת. לא יודע למה או מה הקשר אבל עכשיו אין אפילו POST. הוצאתי את הזכרון והמעבד וניתקתי התקנים ובכל מקרה אותה התגובה - אין צפצופים ואין אפילו POST. כל מה שאני מפרק לא משפיע על המחשב. האורות דולקים והמאווררים עובדים אבל כלום. המעבד מתחמם אבל לא מצליח לאבחן מה לעזאזל קרה. האם הלך הלוח ? המעבד ? כרטיס המסך ? זיכרון ? מעולם לא ניתקלתי במצב כזה. מדוע אין ולו ציפצוף אחד לנחמה ? מיואש וזקוק לעזרה. :'(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום. לא מזמן פירמטתי את המחשב שלי שמטרתו היא עיבור אודיו. בזמן העתקת קבצים או חיבור מחשב למחשב באמצעות כבל רשת המחשב פתאום מראה תצוגה מבולגנת של צבעים על המסך ולמרות זאת ממשיך לעבוד, לא קורס. כאשר אני מפעיל אותו מחדש לפעמים הוא חוזר למצבו הקודם ולפעמים הוא פשוט משמיע רעש כאילו בוא נדלק מחדש אך הוא לא מראה כלום על התצוגה. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב: עוד משהו שאולי יכול לעזור זה שמאז ומתמיד שאני מדליק את המחשב זה נראה ככה: [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Nir Amiliyaner,

בתמונה שהעליתי תוכלו לראות שהמחשב לא עולה. ניסתי למלא אחר כל ההוראות. נכנסתי ל bios ונתתי למחשב פקודה לקרוא את הדיסק קודם ולא את ההארד דרייב, בכדי לעשות "SYSTEM REPAIR" דרך ההתקנה של Windows7. אבל, כאשר ניסיתי לעשות זאת המחשב מראה שהוא לכאורה קורא את הדיסק "Boot from CD......." אבל כעבור 2 שניות אני רואה שוב את אותה הודעה שאתם רואים בתמונה, ללא הצלחה להעלות את דיסק הווינדוס. יש שאומרים שההרדיסק הלך, אבל אני רוצה לעשות את כל הבדיקות לפני שאני מגיע למסקנה הזאת, כיוון שיש לי קבצים יקרי ערך עליו. מאוד אעריך את עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. שלום , מערכת הפעלה : WIN 10 64BIT זיכרון מחשב : 20 גיגה ( 2 של קינגסטון 8 כל אחד ו-2 של סמסונג שהיו אז לפני השידרוג כל אחד 2 גיגה ) לוח אם : Intel DH67BL Motherboard ספק כוח : גינרי 350W שידרוגים : מעבד קודם : 2120 I3 מעבד נוכחי - יד שניה : I5 - 3570S כרטיס גרפי קודם : פנימי של מעבד I3-2120 מעבד גרפי נוכחי- חדש : MSI 1050TI LOW PROFILE טמפרטורות : מצב מנוחה : מעבד במצב : 42-51 מעלות ( שפתחתי את המארז 42-51 , במצב שמארז סגור - 52 מעלות קבוע במנוחה ) כרטיס גרפי : 34-38 מעלות ( פחות או יותר 2-3 מעלות פחות שהמארז פתוח ) במצב מאומץ מאוד : מעבד : 79 מעלות …

20. Started by shay1231,

שלום. לאחרונה שמתי לב שמסך המחשב הופך למעומעם בזמן ניגון וידאו עם רקע שחור ביוטיוב (לדוגמה: מסך שחור עם כתוביות לבנות) או סתם אתר אינטרנט עם רקע שחור. פיצ'ר מעצבן שאני יודע שקיים במחשב נייד אך המחשב שלי הוא pc. ניסיתי למצוא פתרון ברשת אך לא הצלחתי כי הכל מתייחס למחשבים ניידים. מישהו יודע איך לפתור את הבעיה? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי, יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי שנתיים - פתאום אפילו משחקים פשוטים שתמיד עבדו חלק על הגאפיקה הכי גבוהה מקרטעים לי גם על הגראפיקה ההכי נמוכה. שינויים שהיו לאחרונה : החיבור HDMI מהמחשב למסך נהרס אז חיברתי כבל של פעם עם הברגים שמחברים למסך ונראה שמאז זה קרה. עדכנתי כרטיס מסך ולא עזר וגם עשיתי סריקה מהירה בתוכנת speed fan ויצא תקין. למישהוא יש מושג מה המקור ומה הפתרון אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP Computer Model : GigaByte H310M S2H Default string Serial Number : Default******* Chassis : Default string Desktop …

22. Started by lopp,

ברשותי מעבד סלרון 1100 עם לוח אם ASUS - tuv4x (מדובר בחלקים חדשים שעבדו 12 שעות בלבד). לאחר הפעלה של 12 שעות המחשב קרס (התקבל מסך כחול) עם ההודעה memory dump . הייתי חייב להפעיל את המחשב מחדש לצורך המשך עבודה. יצויין שמחשב עובד עם מערכת הפעלה של WIN 2000 . האם יש למישהו רעיון ממה נובעת התקלה. תודה מראש על ההעזרה. lopp

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. היי, כרגיל, המחשב שלי ממשיך לעשות בעיות. הפעם, הלכתי לישון כשהמחשב דלוק ועסוק בהורדות, וכשקמתי בבוקר, המחשב עבד אבל היה מסך שחור וריק. מאז, הוא לא מצליח לעשות פוסט אפילו, הכל מסך שחור וגם בלי צפצופים. הצפצוף היחיד שאני מקבל הוא כשאני מוציא את הזכרון. בדקתי זכרונות נוספים ואותה הבעיה - מסך שחור. ניסיתי לנתק הכל מהלוח ולחבר בהדרגה, שום דבר לא עוזר. ניסיתי לפרק את המאוורר של המעבד ולחבר בחזרה, גם לא. המחשב פשוט משותק. מצפה לתגובות, תודה מראש.

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by ithamar21,

שלום אז ככה נדפק לי הכרטיס רשת שעל הלוח עצמו asrok m4 extreme זה הלוח כשאני מחבר את הכבל רשת יש נורה אחת ירוקה ואחת צהובה מהבהבת במחשב עצמו כתוב לי חיבור מוגבל עם סימן קריאה fun jin ft16-04b זה הכרטיס רשת שלקחתי ממחשב ישן אבל אני לא מוצא לו דרייבר אני מחבר אליו כבל רשת שתי הנורות ירוקות אבל במחשב עצמו יש על האינטרנט איקס דרייבר יפתור את זה אבל אני לא מוצא

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. עד לאחרונה לא ממש שיחקתי בשום דבר, אבל היום דווקא הפעלתי משחק. לאחר כ-2-3 דקות אל תוך המשחק המחשב פשוט קפא ושמעתי מעין צליל זמזום מהרמקולים, כאילו שגם הצליל נתקע על ריפיט של אלפית השנייה. לחצתי על ריסט, אבל המחשב לא עלה. רק לאחר שכיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי שוב הוא עלה כרגיל. לאחר שניסיתי להפעיל את המשחק שוב - הוא שוב קפא כמה דקות אל תוך המשחק. רעיונות? להריץ מבחני ביצועים בשביל להעמיס על חלקים בודדים? prime95 ואז furmark, לראות מה כושל?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.