עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by mr-elad,

תקשיבו, עשיתי אתמול OC קטן מאוד (5%) לכרטיס מסך 8800GTS 320MB ולא הייתה לי בעיה. לא כיביתי את המחשב מאז אבל עכשיו כיבתי והמחשב לא נדלק! הוא מתחיל לפעול לכמה שניות ופתאום מתכבה ומנסה שוב להידלק. אני לא בטוח שזה בגלל הOC כי ניסתי להחליף כבל לצורב שלי למרות שלא ניראה לי שזה בגלל זה כי הוצאתי אותו לגמרי וזה עדיין לא עובד. עשו לי OC מהחנות למעבד Q6600 אבל לא הייתה שום בעיה מזה. אני מתחנן תעזרו לי זה מחשב חדש! אני מדבר ממחשב אחר!

• 19 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by dvd21,

שלום יש לי שתי מחשבים ישנים והזמנתי כרגע מחשב חדש רציתי לדעת באיזה חלקים מהמחשבים הישנים אני יכול לנצל לטובת המחשב החדש שלי כמו :הרד-דיסק ומאווררים ואם זה לא ידפוק לי את המחשב החדש תודה רבה נ.ב אני לא בטוח זה הפורום המתאים אבל אין פורום אחר יותר טוב אז תיסלחו לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by SharP,

אז ככה .. כשאני עובד אם האינטרנט ודברים כאלה המחשב שלי רץ בסיידר אבל כשזה מגיע למשחקים המחשב בשלב מסוים FREEZE זה יכול לקרות ממש כשהתחלתי לשחק או אחרי שעה אבל זה קורה :-[ :-[ :-[ אני חשבתי שזה בגלל האוברקלוק שעשיתי לכרטיס ולFSB אז עשיתי דווןקלוק ולא עזר! :( :(

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Zahi Elimeleh,

קניתי את המחשב שלי לפני 3 שנים עם I7 וזיכרון של 8G שהמחשב ירוץ טוב. יש לי מחוג שמראה לי את האחוזים שהמחשב משתמש בזיכרון ראם. תוך שימוש המחשב אני מבין ורואה כבר תקופה שהאחוזים רק עולים והזיכרוןניהיה בשימוש לא משנה מכמה תוכנות אני יוצא או מבטל. לפעמים זה מגיע ל 80% אחוז שרק האפלקציה של ה G502 ׁוהאנטי וירוס עובד ככה שלפעמים המחשב כל כמה שעות נתקע כי הוא פשוט נחנק ויוצא לעשות 2-3 ריסטים ביום. אז לפני כחודש חידשתי את הנורטון שלי ואכן הוא עזר לי בבעיות רבות אבל לא בזאת. החזרתי את הווינדאוס 7 במקום ה-10 כי חשבתי שאולי זה עשה את הבעיה וגם לא. לאחר פשפושים באינטרנט והמלצות הורדתי את malwarebytes anti-malware ועדיין שום דבר למרות שמראה לי שהוא מוצא הרבה זבל שתופס לי את הראם עדיין ז…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Tal .A,

שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?

7. Started by Chenitbit,

בעת הדלקת הנייד נפתח הודעה הבאה מה הבעיה ומהו הפיתרון בבקשה

8. Started by avi01,

אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by arik_bulldog,

משהו מוזר קורה לאחרונה במחשב. אני לא יכול לצלם תמונה אז אנסה להסביר כמה שיותר ברור. כשמפעילים את המחשב, לפני הלוגו של הווינדוס יש שני דברים, בהתחלה תמונה מסויימת ואחרי זה מפרט של הנתונים הכתובים בלבן על מסך שחור. לאחרונה קורה משהו מוזר, באותה תמונה ראשונה יש כל מיני נקודות צבעוניות על המסך, והמפרט מחשב כתוב באותה צורה, רק יש אותיות שכתובות פתאום בצבעים שונים. אני חושב שגם בלוגו של הווינדוס בהפעלתו יש נקודות צבעוניות על המסך שלא אמורות להיות. תחילה לא התייחסתי, אבל עכשיו אני רואה שזה נהיה יותר צבעוני. אז מה זה יכול להיות? LSD? המחשב בטריפ?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום קוראים לי בן ואני חדש בפורום HWZone . לאחרונה נתקלתי בבעיות עם כרטיס הקול שלי, כאשר כמה ג'אקים נותקו והתגלו למרות שלא הוצאתי אותם ממקומם. אתמול כל הסאונד הפסיק לעבוד, ושום ג'אק לא עובד בחלק האחורי או הקדמי של המחשב; חוץ מהג'אק של המיקרופון, אבל הוא מגלה אותו בתור הג'אק השחור (Rear Speaker Out), אני בדרך כלל מחבר שלולה כבלים של מערכת סרואונד 5.1 . בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה, כבר התקנתי את הדרייברים מחדש ואני חושש שאני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני או עם חיבור PCI. אם אתם צריכים עוד מידע תשאלו. לוח האם שלי הוא LanParty DK 790FX של DFI. כרטיס קול של Realtek דגם ALC885.

11. Started by 2Naor,

שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by super-MC,

קיבלתי לתקן מחשב של חבר הזיכרון לא טוב עכשב יש לו שני זיכרונות אני לא יודע מי מהם דפוק אשמח לתוכנה תודה :xyxthumbs:[br]פורסם בתאריך: 25.07.2007 בשעה 22:05:43 סלחיה חבקרה עשיתי חיפוש בפורום ומצאתי :bash: :bash:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by THE-BIG,

קודם המפרט. E 8400 Ga p35-ds3l Bfg 8800gtx oc2 כמו שאתם רואים חומרה חזקה יחסית ולבעיה בעת עבודה רגילה עם המחשב פתאום ירדה הרזולוציה ורמת הצבע ירדה פלאים בקיצור רואים משובש כמו שכתבתי אתחול המחשב לא פתר את הבעיה כי היא מופיעה גם בשלב של הפוסט. המסך הראשון (זה עם הלוגוו של גיגהבייט) גם הוא מופיע עם אותה בעיה האם יתכן שזה הכרטיס מסך ? או שזה הלוח ?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

15. Started by poltergeits,

אני לא מצליח לכבות את המחשב כי בכל פעם שאני מסמן לו על כיבוי הוא נכבה ומיד נדלק מה לעשות?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by דידוש,

יש לי במחשב את התקיה C:\BCWipe\RECYCLER היא שוקלת כג'יגה פלו ואני לא יכול למחוק תקבצים שבתוכה יש שמה שמות של קבצים כמו 00000000. 00000001. 00000002. וכשאני מנסה למחוק אותם זה רושם לי : "אין אפשרות למחוק את הקובץ : אין אפשרות לקרוא מהקובץ או מהדיסק המוגדרים כמקור" אם תחפשו google מידע על הבעיה הזאת : תחפשו שם RECYCLER\NPROTECT זה כבר ימצא לך מאות בעיות של אנשים שיש לי בעיה כמו שלי אז בקיצור יש לי 3 כוננים במחשב ובכל כונן יש את התקיה הזאת אז זה יוצא שאיזה 4 ג'יגה תפוסים לי סתם... כבר ביקשתי פה עזרה על הבעיה הזאת בפורום הזה ואפחד לא ענה לי תשובה מועילה אז אם זה קרה לכם שיש לכם את הבעיה הזאת והצלחת לפתור אותה או שאתם יודעים משהו איך לפתור אותה אז בבקשה תעזרו לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. המחשב שלי נדלק אבל זה לא מראה לי אץ התבנית שאני צריכה לרשום את הסיסמה זה מראה לי רק את העכבר ותמונת הפתיחה

18. נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by haimed,

יש לי מחשב עם לוח אם 8rda+ epox מעבד amd2000 ולאחר שעה + של עבודה המחשב לא מבצע RESTART לא דרך WINXP ולא מכפתור מה שקורה הוא שהוא יוצא מווינדוס מכבה את המסך אבל לא נדלק מחדש וגם לא ממש כבוי ומכפתור RESET אותו הדבר רק דילוג על יציאה מווינדוס חברה אם משהו נתקל בבעיה או יש לו רעיון כלשהו אודה לא מאד על כל עצה יש לי כרטיס מסך GEFORCE4 440 MX זה לא קורה ב20 דקות הראשות לאחר זמן ממושך שהוא היה כבוי תודה חיים :-[

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. לפני שליחה למעבדה אני זקוק לעצה איך עוד ניתן לשכנע את המדפסת הנ"ל לחזור להדפסה בכל צבעי הקשת במקום הגוון הכחלחל שהשתלט על כל ההדפסות. התקלה החלה לאחר שהתקבלה הודעה שלא ראיתי במו עיני על בעיה כלשהי עם הצבעים והמלצה להתקין שוב את הדרייבר. אז זה נעשה (בחלונות 98) עם הדרייבר העדכני ביותר. בדקתי שפרופיל הצבע שמופיע בהגדרות הוא הנכון (ניסיתי גם להחליף, לא עזר). יישרתי וניקיתי את ראש הדיו כמה פעמים ושמתי ראש צבעוני חדש אך ללא הועיל. אשמח לכל הארה שתוציא אותי מהבלוז.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shoomil,

הרבה משחקים עובדים לי איטיים התקנתי Desperados זה עובד טוב עד לקטע מסויים ופתאום נהייה איטי למה זה? יש לי 2 גיגה זכרון RAM ואחלה מעבד וזה משחק יחסית שהיה עובד לי בפנטיום שתיים גם למה זה איטי ומזה PATCH למשחקים ? אולי זה קשור ? בבקשה עזרה אני מתחרפן אני לא יכול לשחק כלום המשחק הזה זה רק דוגמא

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by ADIR_M,

יש לי ADSL ומערכת אזעקה מותקנים על אותו קו. הבעיה היא שהמערכת אזעקה והמודם שולחים את אותם אותות (מדברים באותה שפה) כך שכאשר המערכת אזעקה מופעלת (פריצה לבית) היא שולחת את האות שלה למודם ולא למוקד. המודם הוא של אלקטל והמערכת אזעקה PIMA RX-150 (של "אסי ביטחון" עם זה קשור) כבר ניסינו כמה אפשרויות חיבור האזעקה לפני הפיצול קו כל מיני משחקים עם חוטים .היו כאן שלושה טכנאים שונים של האזעקה אף אחד לא עלה על פיתרון. בבזק אומרים שצריך לחבר עם המפצל שמחברים אליו את הטלפון אבל זאת לא הבעיה כי המערכת שולחת קו רק שהוא נתקע במודם. תושיעו אותי! לקנות עוד קו לא בא בחשבון (עוד 70 שקל בחודש)! נ.ב פורסם גם בפורום רשתות ואינטרנט מהיר (מה שלא מתאים תמחקו)

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by naory159,

שלום לכולם יש לי בבית טלויזיה עם חיבור HDMI. אני מחבר רק אותו למחשב והמחשב לא מזהה אותו (אני לא ראוה כלום על המסך). המחשב נמצא באופן קבוע ליד הטלויזיה ומחובר באופן קבוע אליה. עכשיו, אני לוקח מסך מחשב רגיל, מחבר אותו למחשב במקביל לחיבור ה-HDMI ואז נכנס להגדרות של התצוגה ומגדיר את התצוגה שתעבור ב-HDMI. ואז אני רואה את המחשב בטלויזיה. הבעיה מתחילה כשאני מכבה את המחשב. אני לא רואה את המחשב בטלויזיה!!! ואז אני לוקח מסך מחשב רגיל וחוזר על התהליך שמתואר לעיל כדי שאוכל לראות את המחשב בטלויזיה! איך אפשר לפתור את הבעיה הזו? אני לא רוצה להגדיר מחדש כל פעם את התצוגה של המחשב! יש דרך להגדירה באופן קבוע? שישלח את הסיגנל ישירות לחיבור HDMI? תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by TipX-Bomb,

שבוע טוב, הסיפור הוא כזה - לאבא שלי יש מחשב מאולתר כזה, עם חלקים ישנים בלבד, והוא איטי וכל הזמן נתקע, מסכים כחולים, כאילו שיש לו בעיה רצינית אבל אני לא מצליח לזהות אותה. המפרט הוא כזה: AXP 2000 בן 4 שנים 512MB Samsung - שני כרטיסים של 256 בני 4 שנים. Abit NF7 בן שנה וחצי Maxtor 40GB - בן 5 שנים XFX 6600GT 128 - בן שנה מארז וספק 350 ג'נרים בני שנתיים בערך. אלו הדברים החשובים. הטמפ' נעה בין 60-50, במאמץ אי אפשר לבדוק כיוון שהמחשב אפילו לא מצליח להריץ 3dmark2001, עושה ריסט באמצע. המחשב נתקע גם במשחקים וגם בעבודה אקראית באינטרנט. כבר המון זמן שאני עובד עליו, ידוע שהבעיה לא בלוח אם, ולא בכרטיס מסך, כי גם לפני שהחלפתי את שניהם וגם אחרי היו את הבעיות האלה. :s05: …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים