עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם! אני לפני כשבועיים קניתי כרטיס מסך חדש לשדרג מ 760 TI GFORCE לREDON 460 RX 4G החלפתי את הכרטיסי מסך הכל עבד.. לפני כמה ימים אני מגיע הביתה מעבודה והמחשב שלי נמצא במצב של סלייפ מוד ישן כמו תמיד (אני לא סוגר את המחשב בבית בכלל) ניסיתי להעיר אותו בתזוזות של העכבר הוא לא נדלק,לחיצה על רווח או אנטר גם לא עזר המחשב לא נדלק עשיתי רייסטרט המחשב עלה ללוגו של הווינדוס ולקראת סוף הטעינה פשוט המסך ניהיה שחור והנורית מהבהבת של המסך הוא רושם NO SIGNAL ונכנס לסלייף מוד ואני שומע את הוינדוס עולה אבל כבר בלי מסך הוא שחור...עכשיו אם אני נכנס דרך SAFE MODE המחשב עולה בצורה תקינה ו עובד ב SAFE MODE אם אני נכנס לdevice manager ו עושה DISABLE לכרטיס מסך הווינדוס עולה נורמאלי בצו…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  2. שלום הורדתי סרט בגודל כ 9 ג.ב. למחשב האישי. כשרציתי להעביר אותו לדיסק און קי בנפח של 32 ג.ב. הופיעה הודעה שהקובץ גדול מידי וזה לא יורד. גם כשניסיתי עם כונן 64 אותו הדבר. הכוננים היו כמעט ריקים. מה הסיבה לזה ומה הפתרון. תודה.

3. Started by Rockstatement10,

הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by er0101,

בעת ההדלקה אין תצוגה, נורת הHD נדלקת קבוע ולא משתנה גם אם המחשב נשאר דולק. ניתוק הכוננים (2 אופטיים ו2 הרדיסקים) גורם לנורה לא להדלק אך עדין אין וידאו- סיגנל. מעבד פנטיום 4 SLOT 478, לוח-אם V845DX (לא הצלחתי לזהות יצרן) חשבתי שהבעיה בלוח. יש עוד רעיונות לפני בזבוז 250 ש"ח?

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. שלום, זקוק לתוכנה חינמית לבדיקת חומרת מחשב באופן מקיף ויסודי. הסיבה לכך היא הופעת מסכים כחולים באופן תדיר למדי. התוכנה צריכה להיות מופעלת מה-CD בעת איתחול המחשב. תודה מראש,

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by עודד ברטוב,

אני מנסה להתקין תוסף, אבל כל פעם שאני גורר אותו לדף של התוספים זה כאילו פותח את החלון שבו אני אמור לאשר או משהו, אבל לא באמת מראה לי אותו. אני לא יכול ללחוץ על שום דבר אחר, כמו שיש חלון שפתוח וכל פעם שאני לוחץ על משהו זה עושה את הצליל הזה שיש משהו אחר שפתוח והדרך היחידה לחזור למצב רגיל היא alt+f4. ניסיתי להתקין את התוסף ישר מהחנות ואני מקבל את אותה תוצאה. למה זה קורה ואיך אני מסדר את זה? נ.ב. מדובר בתוסף של IDM

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. Started by Asaf.Y,

היי,יש לי בעיה שנראית לי דיי מוזרה..,אני מפעיל את המסנג'ר לזמן מה עם המצלמת אינטרנט שלי ופתאום אני מקבל מסך כחול והמחשב עושה ריסטרט.. זה גם קורה שאני בתוכנה של לכידת תמונות חשוב לציין שהבעיה של המסך הכחול מופיעה רק לאחר שימוש במצלמה.. אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי לכיוון כלשהו על מנת לסדר את הבעיה. בתודה מראש, אסף.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by avi01,

אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. ניסיתי היום להוסיף כרטיס זיכרון למחשב שלי...ו HD נוסף בעת ובעונה אחת המחשב עומד כבוי בדרך כלל...מדליקים אותו אחת לשבוע כשהתחלתי את המחשב >> הכל נדלק כל המאווררים עובדים לרבות של כרטיס המסך. ולא היה אות במסך הכוונה של DATA כי המסך מזהה כמנתקים את הכבל!!! או מחזירים יש חיווי של נורה כיביתי(מתח ראשי בספק) - ניתקתי את כרטיס הזיכרון הנוסף ( יש כבר 2 של 2G וניסיתי עוד 1G - שניראה לי שזו בעיה בפני עצמה) הדלקתי = כל המאווררים עובדים - אין אות הוצאתי / הכנסתי זיכרונות + מגעי HD + כרטיס מסך + כל מה שתרצו לרבות ערוצים נוספים בספק.... אין אות DATA אבל המסך מזהה אם המחשב מחובר או לא - יש נורת חיווי ניסיתי גם להחליף כרטיס מסך וכבל מסך.....אין אות DATA בניסיון האחרון ( אני חוש…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. שלום לכולם... יש לי שלושה הארדיסקים של סמסונג. שניים של 1 טרה בייט זהים ועוד אחד של 2 טרה בייט. http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=774445 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741875 את ה1tb הזהים קניתי כשהרכבתי את המחשב ועבד יפה עד שקניתי את ה2tb. זה היה לפני הרבה זמן אז אני לא זוכר אם הבעיה התחילה בדיוק אחרי התקנת ה2tb. הבעיה: המחשב נתקע כשאני פותח תיקיות ל5-10 שניות וזה קורה הרבה, בזמן שהוא נתקע, יש רעש מהמארז כמו שריקה כזאת. יש לי i7, לוח אם של גיגהבייט ud5 (נראה לי, אם זה חשוב אני אברר). טכנאי ניסה לפרמט, שינה את ההגדרות בביוס הכחול הזה וכלום לא עזר, ניסה לשים כל כונן לבד ולא עבד... הבעיה היא שאין לי מושג איזה הארדיסק עושה את הבעיה והחנות שקניתי ממנה פשטה את…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by masteryoda91,

כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by No Idea,

ברגע שאני מדליק תמחשב הוא לא עולה...כאילו אחרי שאני אמור לבחור משתמש [יש לי במחשב רק משתמש אחד..] כשאמור לעלות הדסקטופ יש מסך שחור וכאילו הוא במצב שינה... אבל כשאני מבטל את הכרטיס מסך במנהל ההתקנים הוא עולה רגיל...[אבל אז אי אפשר לשחק במשחקים..] ניסיתי לפרמט לא עזר...ניסיתי לעשות שחזור לא עזר... דרך אגב יש לי windows 7 ....אשמח לעזרה..!! =] המפרט: לוח אם: msi p43-c51 DDR3 מעבד:Q9400 כרטיס מסך:nvidia geforce gt 220 זכרון: CEON 2X2GB (4GB) ספק :450W HUNTKEY הארד דיסק: 500GB SATA 2 SEAGATE

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by Roni Y,

רציתי לשאול איך לפנות מקום בכונן C אני לא יודע מה למחוק כדי לא לגרום נזק שמתי לב שבתיקיה WINDOWS יש 35 גיגה. האם הכל חיוני למערכת או שיש דברים שאפשר למחוק

14. Started by MoRtZkInG,

יש לי עכבר אופטי MICROSOFT INTELLI EXSPLORER 1.0A הוא מתחבר דרך USB והשבוע הוא חזר לעשות בעיות, להתנתק ולכבות כך שהפתרון החידי שפותר את זה הוא לנתק אותו מהמחשב ולחבר מחדש. הבנתי שיש אפשרות לפתוח את העכבר ולהלחים את החוטים שלו מחדש, אני אשמח אם מישהו יסביר טיפה יותר בפירוט מה צריך לעשות

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. לאחי יש מחשב עם הארד-דיסק SATA יחיד והוא רצה לפרמט אותו, אחרי שהתגלו מס' בעיות תוכנה. אני מנבה לעלות את הווינדויס דרך ה- CD, אבל הוא לא מזהה את ההארק דיסק משום מה. ניסיתי להחליף חיבור SATA, אבל זה לא עוזר. מעבר לזה, אני כבר לא מצליח להעלות את הווינדויס, הוא כל פעם מראה לי מסך כחול. מה לעשות - יש מתח להארד-דיסק רק שיש לי הרושם שהמחשב לא מזהה את הארד-דיסק... לוח אם: ABIT NF-S, ביוס - Phoenix Awardbios

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. שלום חברים לאחרונה רכשתי מחשב של Dell Inspiron מסדרת 7559-67001G2HGUW1 מפרט מצורף בתמונה למטה. הרזולוצייה מוגדרת על 2160*3840 ו 30p הרץ. ( מצורף גם תצלום של המפרט של הכרטיס גרפי). במסך רואים מצוין אך בהפעלה של תוכנות מסוימות ( מצורפת תמונה ) הרזולוצייה לא מותאמת לגודל המסך והממשק של התוכנה מוצג ברזולוצייה קטנה מאוד (מצורפות תמונות) לאחר פניה לתמיכה טכנית של Microsoft ושל Nvidia לא הצלחתי להתגבר על הבעיה, התומכים של מיקרוסופט ניסו לשחק עם הגדות התצוגה ולשנות DPI אף לשווא התצוגה נותרה קטנה, חלקם אמרו שזה בעייה נפוצה במסכים 4k וצריך לפתור אותה לפי הוראות היצרן Dell ,שגם אצלו לא מצאתי מענה לבעיה הזו. אשמח אם תוכלו לשפוך אור על הנושא ולסייע. התקנתי דרי…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by lucky,

שמח עכשיו?! ועכשיו אליכם... יש לכם פתרון בשבילי??

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by tenz,

שלום לכולם. יש לי בעיה בזמן האחרון יש לי מסך כחול שקורה כבר מידי יום. הורדתי תוכנה שנקראת BlueScreenView. והיא מראה שגיאה של CRITICAL PROCESS DIED. הקובץ שיש איתו את הבעיה זה ntoskrnl.exe . ורושם לידו Bug Check Code 0x000000ef הבעיה הזאת הייתי לפני הרבה זמן והיא נעלמה לתקופה של איזה חודש בערך. וכיום היא חוזרת מידי יום ויום. חשוב מאוד לציין כל הדרייברים מעודכנים כל פעם מהאתר של היצרן. עשיתי בדיקה של הזכרונות mdsched.exe ואחרי הסריקה לא נמצאה כל תקלה. מידי פעם זה קורה כשאני מנסה להיכנס למשחקים שונים שמותקנים חלקם על ה ssd וחלקם על ה hdd. ולפעמים זה קורה סתם בלי קשר לשום דבר שאני עושה. השאלה מה זה יכול להיות כתוצאה ממה? חומרה? תוכנה? המערכת הפעלה? …

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by e-r-a-n,

בוקר טוב, אתמול הייתי צריך להחליף גוף קירור למחשב מאחר ולקודמו המאוור התקלקל ולא היה אפשר לאלתר משהו שיתלבש על אותו גוף קירור. אז קניתי חדש. פירקתי את הלוח מהמארז לעבודה נוחה יותר, פירקתי את כל הקליפסים ומה שצריך..ניקיתי את הליבה של המעבד מהמשחה הקודמת, שמתי חדשה, שמתי את הגוף קירור והידקתי אותו כמו שצריך. הכל כמובן בעדינות, אם הייתי שובר משהו לא הייתי בא לפה.. החזרתי הכל למקום, חיברתי את החשמל בחזרה ללוח אם וניסיתי להדליק. המחשב נדלק, לא משפיע שום ציפצוף. אבל מה? אין פלט למסך. הוא מחובר למסך בחיבור DVI, והמסך פשוט לא נדלק. המסך תקין, בדקתי, WII שמחובר אליו ב VGA עובד פנטסטי. ניסיתי אולי לגלות אם המחשב עלה גם והגיע למסך הנעילה של הווינדוס וניסיתי ללחוץ עם הע…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by asaft,

לאחרונה כאשר אני מפעיל משחקים כמו פיפא פרו היטמן וכו' המחשב קופא לי לאחר כמה דקות.... עדכנתי דרייברים בדקתי את הזכרוות ניקיתי פתחתי הכל כלום לא עוזר... המשחקים עבדו בעבר על המחשב....והתקנתי לאחרונה רק sp3 אני לא יודע יותר מה לעשות מישהו יודע איך לעזור לי?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. הי, יש לי מחשב נייח (WIN7 אם זה משנה) שמחובר לאינטרנט דרך ראוטר. הטאבלט מזהה את הרשת ומתחבר אליה ללא בעיה בכל מקום בבית. עכשיו קיבלתי מחשב נייח נוסף שיש עליו XP והוא לא מזהה אותה. אני לא יכול לחבר אותו עם כבל כי המרחק לראוטר ארוך מדי. איך לגרום לו לזהות שיש רשת אלחוטית? תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Big_White,

איך מוצאים את מקור הבעיה? :s05:

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by pssheba,

שלום, רציתי ליצא קובץ שחתכתי אותו (השלם היה בפורמט mp3) ב audacity לפורמט mp3 וחטפתי הודעת שגיאה מכאיבה בזו הלשון: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 ביליתי שעות ארוכות בחיפוש lame_enc.dll, הורדתי, התקנתי ומה לא עשיתי אך audacity בשלו: Audacity needs the file lame_enc.dll to create mp3 מע. ההפעלה: win 10 ה audacity שהורדתי: 2.2.2 אך הוא לא עובד ! מה עושים ?! תודה

25. Started by Betina Nudelman-Tal,

שלום, המחשב שלי כנרא די עמוס. אני לא מצליחה לעבוד על 2 גיליונות של אקסל בו זמנית כי ישר כל המחשב נתקע לי. איך מנקים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים