עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by TipX-Bomb,

שבוע טוב, הסיפור הוא כזה - לאבא שלי יש מחשב מאולתר כזה, עם חלקים ישנים בלבד, והוא איטי וכל הזמן נתקע, מסכים כחולים, כאילו שיש לו בעיה רצינית אבל אני לא מצליח לזהות אותה. המפרט הוא כזה: AXP 2000 בן 4 שנים 512MB Samsung - שני כרטיסים של 256 בני 4 שנים. Abit NF7 בן שנה וחצי Maxtor 40GB - בן 5 שנים XFX 6600GT 128 - בן שנה מארז וספק 350 ג'נרים בני שנתיים בערך. אלו הדברים החשובים. הטמפ' נעה בין 60-50, במאמץ אי אפשר לבדוק כיוון שהמחשב אפילו לא מצליח להריץ 3dmark2001, עושה ריסט באמצע. המחשב נתקע גם במשחקים וגם בעבודה אקראית באינטרנט. כבר המון זמן שאני עובד עליו, ידוע שהבעיה לא בלוח אם, ולא בכרטיס מסך, כי גם לפני שהחלפתי את שניהם וגם אחרי היו את הבעיות האלה. :s05: …

• 25 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by מאור247,

קניתי לא מזמן כונן נייד חיצוני (2.5" של WD) וכשאני מנסה לחבר אותו למחשב ...המחשב לא מזהה אותו...הוא אומר לי שצריך דרייבר....בדר"כ כשאני מחבר ת'כונן למחשבים אחרים הכל עולה לבד.....לא צריך שום דרייבר!!!! (יש לי XP על המחשב) אולי אתם יודעים מאיפה אפשר לקחת דרייבר לזה??? מהדיסק של הווינדוס?? חיפשתי באתר של WD אבל זה מסובך ולא מצאתי כלום....???? למי שרוצה זה הדגם שקניתי: http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=392

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by משה ארפי,

חייב את עזרתכם....המחשב קורס לי בזמן משחקים (בעיקר בפאר קרי 5 ובפורטנייט) הטמפרטורות של המעבד והכרטיס בסדר.... אני אובד עצות כבר. המפרט: מעבד i7 8700k קירור corsair h150 pro לוח אם gigabyte aorus z370 gaming 7 ראם t force 16gb ddr4 3200hz כרטיס מסך gigabyte aorus 1080ti extreme edition ספק כוח corsair hx750 platinum אולי יש איזה הגדרה שצריך לשנות או דרייבר מסויים? בתכלס הורדתי את הדרייבר של נבידיה וממנו הורדתי דרייבר לכרטיס ובנוסף לזה יש לי את AORUS GRAPHICS ENGINE

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by dvd21,

שלום יש לי שתי מחשבים ישנים והזמנתי כרגע מחשב חדש רציתי לדעת באיזה חלקים מהמחשבים הישנים אני יכול לנצל לטובת המחשב החדש שלי כמו :הרד-דיסק ומאווררים ואם זה לא ידפוק לי את המחשב החדש תודה רבה נ.ב אני לא בטוח זה הפורום המתאים אבל אין פורום אחר יותר טוב אז תיסלחו לי

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Ben N,

היי חבר'ה, כבר כמה זמן שיש לי את הבעיה הזו וחשבתי כל הזמן שזה עקב איזה שיבוש שנהיה לי בווינדוס, אבל עכשיו כשפירמטתי וזה ממשיך לקרות כנראה מדובר במשהו אחר והחלטתי לנסות פה את מזלי.. אז קודם כל אגיד שאני מריץ מערכת ווינדוס 10 64ביט, עם המפרט הבא: Asrock H97M-Pro4 i5-4690 Quad core 3.5GHz Kingstone 8GB DDR3 1866MHz CL10 Sapphire R9 290 4GB 512 bit DDR5 הבעיה היא שהמחשב פשוט מדליק את עצמו. באיזה מצבים? ככה: 1. אם אני מעביר אותו למצב שינה או Hibernation הוא עובר למצב המבוקש, ואחרי אולי כמה דקות בודדות חוזר לפעול לבד מבלי שנגעתי בכלום, גם לא כיביתי/הדלקתי מכשיר חשמל אחר שיושב על אותו קו. 2. אם אני מכבה לגמרי את המחשב, אחרי 24 שע…

6. Started by מאיר אוליאל,

שלום לכולם. הותקנה אצלי במחשב תוכנת ההגנה k9 protect (חסימת אתרים) , וחלק מהאתרים התקינים לא עובדים בטענה שהאתר לא מאובטח. כמו האתר ספורט 5 לדוג( הקבצי וידיאו לא עובדים שם), אשמח לפיתרון. יש לציין כי אין לי כל כך גישה לניהול הk9.. , תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  7. שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by CaRTeR,

אהלן חברה אז ככה יש לי הרדדסיק 4 גיגה שישמש למטרת מודינג של חלון ..... אבל לפני שאני עושה עליו תמוד אני רוצה שבמקום שיהיו לי שתי מחיצות למשל :\E ו :\G שיהיה לי רק אייך אני עושה את זה ?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. שלום רב, מעוניין בעזרה איך להגדיל את כונן c. בכונן c כבר לא נשאר לי מקום ואני מעוניין להעביר אליו זיכרון מכונן d. בעצם להגדיל את הנפח של כונן c על חשבון הנפח של כונן d אני מעלה צילום מסך של 2 תוכנות שברשותי. בצילום אפשר לראות את החלוקה הקיימת אצלי במחשב. תודה רבה לכל העוזרים

10. המערכת שלי היא: intel q6600 gigabyte p35ds3l 4x1GB kingstone cl5 800 mhz w.d 320 gb aaks nvidia geforce 8800 gt thermaltel 500w tr2 בשבוע שבועיים האחרונים המחשב זז הרבה יותר לאט מיום ליום זה נהיה יותר גרוע לפעמים שאני גורם לו ל''התאמץ'' שזה צריך להיות דבר קטן בשבילו כמו העתקת קבצים מרארים לוקח לו הרבה יותר זמן מפעם וגם לפעמים הוא נתקע וגם שאני גולש באינטרנט זה הרבה יותר לאט כאילו הוא נחלש בכוח העיבוד שלו גם פעם הוא היה יותר שקט עכשיו אני שומע כל מיני חירחורים כאלה ניקיתי את המחשב לפני שבוע מאבק אני ינקה מחר שוב אבל אני משתגע מה יש לו הוא נהיה יותר איטי ולפעמים נתקע והתחיל להשמי רעשים כאילו אני מאמץ אותו יותר מידי מה זה יכול להיות? וכל המחשב עדיין באחריות מלאה המחשב נקנה ל…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. כרטיס קול מובנה creative, אין יציאה ברמקולים או באוזניות וינדוס 8, היה עדכון שבוצע אבל שחזרתי מערכת ועדיין אין קול בוינדוס נראה שהכל מותקן תקין, ואפילו רואים שיש קול בגרף

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ohad cohen nov,

שלום מקווה שאני בפורום הנכון ברשותי כיום מחשב בן כ-4 שנים, ללא כונן SSD אני רוצה לרכוש כונן SSD כדי לשפר את פעילות המחשב. קצת הלכתי לאיבוד בין כל סוגי החיבורים ואודה לעזרתכם האם איזו סוג חיבור אני יכול לחבר ( SATA, M/2 PCIE ) תודה רבה בנוסף, אני רוצה להוסיף זכרון, אשמח לאותה עצה ( האם אני יכול להוסיף והאם יש סוג מסויים ) תודה רבה רבה מצ"ב המפרט Intel core I5 3570K 3.4 Ghz 6MB L3 cache S1155 arctic Cooling Freezer 11 LP CPU Fan for Intel s775, 1156 Gigabyte GA z77 D3h (LGA-1155 core i3/i5/i7, intel Z77, DDR3 1600, 2*pci-e,VGA,DVI, hdmi/ G.skill ares 2*4GB DDR3 1600 MHZ pc3-12800 kit cl-9-9- (F3-1600c9d-8gab) segate B…

13. עריכה: בעיה נפתרה. יצא שצריך להתקין את הדרייברים של הלוח אם כדי שחיבורי ה-USB מאחור יעבדו! המחשב נקנה מהחנות TMS, וכמובן שמחר אצור איתם קשר לקבלת עזרה. אבל למקרה שמדובר במשהו פשוט שאוכל לפתור לבד כבר הלילה, עדיף לי. הבעיה התחיל כבר בזמן התקנת ווינדאוס 7, שבוצעה דרך DOK. כשחיברתי את ה-DOK לחיבורי ה-USB בחלק האחורי של המארז, קיבלתי הודעת שגיאה בתחילת ההתקנה שלא נמצאו דרייברים מתאימים וכו'. הבעיה נפתרה כשחיברתי אותו ל-USB מקדימה. זה המשיך במקלדת ועכבר, שגם כן לא עבדו בחיבור ל-USB מאחור, אלא רק מקדימה (הייתי צריך להחליף לסירוגין בין שניהם בזמן ההתקנה כי יש רק שני חיבורים מקדימה, ואחד תפס ה-DOK). חשבתי שהבעיה תיפתר אחרי שיעלה ווינדאוס 7, אבל היא ממשיכה! כשאני מחבר עכבר ומקדל…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by YairGOW,

זה נורמלי אם כל פעולה שאני עושה גורמת לחימום של כרטיס המסך? פעולות כמו גלישה באינטרנט, ציפייה בסרטים ושימוש בתוכנות שונות.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. שלום חברים, מישהו מסר לי דיסק שנפגע קשות (לא פיזית אבל מושבת לגמרי), התוכנות הרגילות לווינדוס כמו רסקיוV לא עזרו הרבה. השאלה האם מישהו מכיר תוכנת קוד פתוח מקצועית שתעשה לי שיבוט כל מה שיש שם, אני משתמש בלינוקס (במחשב של העבודה) אז עדיף שיהיה תוכנה ללינוקס. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. אני רוצה להריץ עליו קיובייס (עריכת סאונד) הוא לא ממש חזק, אז צריך ווינדוס הכי קליל. -איזה ווינדוס יותר קל, 8 או xp? וכמובן, מה הכי מומלץ אליו? תודה ​

17. Started by saarxee,

האם זה "בריא" למחשב? יש לי חברים שמשאירים אותו דולק אפילו במשך כמה חודשים וכלום לא קורה למחשב.. ויש להם גם SSD וזה. כדאי?

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by kokoki,

שלום, אני רוצה לעדכן את ה- directx שלי ואני לא יודע איך, אשמח להסבר בעניין, תודה.

20. שלום לחברי הפורום אז כחה ליפני כמה ימים הלך לי הלוח אם לוח ישן של asus מדגם p4v800x נתנו לי מחשב עם לוח אם של foxconn ניראה לי שהוא של אינטל בכל אופן העברתי את המעבד כרטיס מסך ושני הרדיסקים ושני כרטיסי זיכרון של 512 מגה כל אחד וגם את הספק כוח ,אני מפעיל את המחשב הwindows מתחיל לעלות (קו כזה שרץ למטה זה windows xp ) ואז מסך כחול עם הודעת שגיעה : ‎Stop 0x0000007B‎ עם מישהוא יוכל לעזור אני ממש ישמח תודה רבה לכולם

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by neogod,

הייתה לי הפסקת חשמל בסוף השבוע והמחשב היה דולק בזמן הפסקת החשמל!!! אחרי שהחשמל חזר הדלקתי את המחשב הוא עשה קצת בעיות ורעש אבל עלה ... היום ניסיתי להפעיל את המחשב אבל הוא לא עולה .....הוא אפילו לא עושה פוסט ולא מפעיל לי את המסך! מישהו יכול לעזור לי או שיש לו מוסג איפה יכולה להיות התקלה, ומה מפריע למחשב לעלות. תודה מראש!!!

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by i.k,

באד סקטור זה שריטות על הדיסק שנוצרות כתוצאה מהזזה של ההרדיסק בזמן עבודה לא מומלץ לגעת בהרדיסק כשהוא עובד או לא להיתייחס אליו בזהירות . מה שאתה יכול לעשות זה למפות את הסקטורים הפגומים כמו שאמרו פו או פורמט סי שפשוט ידלג אליהם או אם יש לך אחריות אז עדיף להחליף אותו כמה שיותר מהר.

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הוספתי היום כונן סלייב,חיברתי ככה לוח-מאסטר סלייב כבל אחד ולוח-צורב-די וי די כבל שני. הכנסתי דיסק התקנה של ווינדוס לכונן די וי די והוא לא שאל אותי press any key to boot from cd... אבל בצורב כן זאת בעייה ראשונה למה זה קורה?(ממקודם הוא עלה משניהם,אם אותן הגדרות ביוס כמו עכשיו). בעייה שנייה היא שכאשר אני נכנס להתקנה של win 2k או XP אני מקבל \i386\ntkrnlmp.exe is invalid error code 7 (הסלאש האחרון הוא בהתחלה). הרצתי חיפוש במייקרוסופט,לא מצאתי ת'תשובה. מישהו יכול לעזור לי????? ד"א אני יודה אם תוכלו לעזור לי גם בלמה אין לי כונן דיסקטים כשהכבל והכונן בסדר... אל תסדרו חוטים זה מוביל לאין ספור בעיות!!!

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by Yonatan Levi,

צריך עזרה דחוף. יש לי בעיה חמורה במחשב אני מנסה להעלות את הווינדוס זה מראה לי את הלוגו של הוינדוס ואז נדלק המחשב מחדש גם בsafe mode זה קורה לי שחזור מערכת זה לא נותן לי תיקון אתחול גם לא נותן נ.ב. הCD dvd Rom לא עובד. תודה לעוזרים :-)

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by erlichsefi,

שלום, לפני חודש נוצרה לי בעיית גלישה באינטרנט. יש אי יציבות בחיבור וזה גורם לבעיות רבות, הדפדפנים נתקעים (כרום ואקפלורר) הDROPBOX מסתנכרן לאט ועוד רבות. יש לי inspiron 14z 5423 כרטיסי רשת: Dell Wireless 1703 802.11b|g|n (2.4GHz) Qualcomm Atheros AR8162/8166/8168 PCI-E Fast Ethernet Controller (NDIS 6.30) מה ניסיתי? * בדיקה של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *התחברות לרשת דרך כבל ETRNET *התקנת דרייברים של כל הרכיבי תקשורת דרך האתר של DELL *שחזור שלך המערכת 3 שבועות אחורה ( בוצע לפני שבוע). כל אלה לא פתרו את הבעיה את הבעיה. (מצורף מצב הPINGים לפורום הזה). בבקשה עזרה.

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים