עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by zobb,

היי שלשום קיבלתי את המחשב החדש , ויש לי בעיה דיי מעצבנת המון משחקים שאני מנסה להתקין , אחרי 2-3 שניות הוא כותב שהוא לא מצליח להעתיק את הקובץ... זה קרה במספר משחקים. אפילו שניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק למחשב הוא לא הצליח הכל כאן חדש... והדיסקים לא צרובים והם נקיים (רצוי לציין שהכל עבד על המחשב של חבר) מפרט : abit nf7-sl rev 2 amd 2100 1gb memory windows xp HD 80gb 8mb R9700 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  2. אורח
    Started by אורח,

כל פעם שאני מעביר איזה קובץ מדיסק קשיח אחד לשני או מדיסק קשיח לדיסק און קיי כשאני משאיר את החלון העברה ברקע ועובר למשהו אחר ההעברה נתקעת, אני צריך להישאר עם החלון של ההעברה עד שזה מסיים ורק ככה זה לא נתקע. מה הבעיה? ויסטה 64 SAMSUNG F! 1T MAXTOR 1 T

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי כונן חיצוני של 160GB שמחובר דרך USB ומדי פעם כשאני מנסה להעביר אליו קבצים, הוא מודיע על שגיאה והכונן מתנתק יש על הכונן יותר מ60 GB פנוי... יש למישהו רעינות ניסיתי להחליף כבל, לנתק ולחבר מה עוד לנסות? גודל הקובץ שהוא לא מצליח להעביר הוא 1.2 GB... אבל עושה מדי פעם בעיות גם בקצים קטנים יותר

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  4. Started by Freaky Styley,

שלום יש לי פלאפון מסוג Sony Ericsson K700i, עכשיו הורדתי תוכנה להעברת שירים לפלאפון, התקנתי את הדרייברים שלו, וכשאני פותח את התוכנה מופיע מוניטור כזה ליד שעון מצד שמאל למטה שאומר אם הפלאפון מחובר או לא, ומסומן שכן, אבל בתוכנה כתוב שלא. מצטער על הניסוח. תמונה: http://img523.imageshack.us/img523/6979/help21hz3.jpg מישהו יכול למצוא פתירון לבעיה? תודה, רועי.

5. אהלן כשאני מנסה להעביר שיר דרך המחשב אז הוא אומר לי שווינדוס נתקל בבעיה משהו fsquirt ועליו להסגר וכו וכו זה לא רק בשיר מסוים וכבר העברתי שירים

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  6. Started by Spring,

שמעו יש לי טיול אז רציתי להעביר כמה שירים לmp עכשיו העברתי די הרבה אבל עכשיו שאני מנסה להעביר זה רושם: http://img66.imageshack.us/img66/7963/fuckithj0.jpg ויש 500 מגה פנויים אם חשבתם שזה הבעיה.. בבקשה עזרה דחוףף..

• 2 תגובות
    • 629 צפיות
  7. שלום, יש לי את הכרטיס הנ"ל וחיברתי אותו לטלוויזיה דרך S-Video ואז דרך אחת משלוש הבננות (אדום-צהוב-לבן). הבעיה היא שהכל מחובר היטב, בדרייבר יש לי אפשרות לכוון את הnview לclone ועוד מספר אפשרויות אך אני לא מקבל תמונה בטלוויזיה. ניסיתי להחליף כבלים, ניסיתי לשנות, לא עוזר כלום. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  8. אז ככה יש לי מחשב חדש שקניתי אותו לפני חודש , ויש לי שתי בעיות : הראשונה היא שלוקח דיי הרבה זמן להעלות את הוינדווס (כלומר הרבה זמן עד ששולחן העבודה מופיע לי) , משהו כמו 2 דקות המסך של המחשב הוא מסך שחור בלי כלום בעיה שניה היא קשורה ל USB , ניסיתי לחבר את ה- MP3 שלי למחשב ומופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 1): וכשאני לוחץ על הבלון הזה שקופץ מופיע לי החלון הזה (קובץ מס' 2) : ניסיתי להכניס מחדש את החיבור אבל זה לא משנה כלום , ועכשיו שום כניסה של USB לא מחוברת למחשב והוא עדיין מראה לי את הבלון הזה (( אני מקווה שתוכלו לעזור לי , תודה רבה לעוזרים !!!! [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  9. Started by YARONGT,

תקשיבו אתמול המחש קרס לי הפעלתי אותו מחדש ומתי שזה מגיע למקום שבו אמור להיות "ברוך הבא" אני רואה שחור ואת העכבר באמצע אני יכל להזיז אותו אבל לא יותר מזה כלום אז אני שואל אותכם אם נתקלתם בזה פעם והאם אתם יודעים מה לעשות?

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Raz20,

כשאני מדליק את המחשב המסך של הוינדווס עולה אבל שניה אחרי זה פתאום יש לי מסך כחול (של תקלה) ואז המחשב מופעל מחדש . ניסיתי להפעיל אותו מ- Safe Mode ומכל אפשרות אחרת שנמצאת בהפעלת המחשב ובלחיצת F5 . אפילו ניתקתי את המחשב מהחשמל וחיברתי מחדש וזה לא עזר . מה אפשר לעשות במצב כזה חוץ מפירמוט שזו הדרך הכי פשוטה ... ?

• 10 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. שלום לאחר הרבה זמן שהמחשב שוכב אצלי החלטתי לנסות להשמיש אותו כיוון שבפעם האחרונה שהוא עבד הוא עבד תקין אך לאחר שאני מפעיל אותו אני מקבל את ההודעה system hardware abnormal המחשב הוא פנטיום 2 מהירות 350 לוח MS6116 (נדמה של מיקרו סטאר) ניסיתי להחליף זכרונות כרטיסי מסך לאפס ביוס עם הוצאת סוללה ואיפוס דרך הביוס וגם דרך הגמפר שום דבר לא עזר ניסיתי עם דיסק קשיח מחובר וללא עדיין אותו תוצאה יש לציין שאחרי שלוחצים על מקש כלשהוא הוא עולה נורמלי איך נפטרים מההודעה הזאת? בתודה מראש ארז

• 5 תגובות
    • 810 צפיות
  13. Started by omermaman,

שלום מאתמול קיימת אצלי בעיה בהעלאת קבצים לא משנה אם זה לשרת כמו Zippyshare, Mediafire וכו' גם כשאני מנסה להעלות סרטון ליוטיוב קיימת אותה הבעיה המד של האחוזים פשוט טס ל100% ונשאר תקוע שם.. מערכת הפעלה Windows 8 תודה לעוזרים!

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  14. יש לי אקספלורר 6 לפעמים כשאני ניכנס לאתר מסויים ויש בו תמונות אז כל הכיתוב עולה ורק התמונות לא עולות , רק אחרי איזה 2 דק' ככה התמונות עולות ביחד וזה אפילו קורה במקביל עם כמה אתרים , או שעולות התמונות בכל האתרים או שלא מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  15. קיבלתי ארדיסק נוסף של 160 גי'גה וכשחיברתי אותו למחשב והצרות התחילו המחשב ניתקע לפעמיים במסך הראשוני בביוס רשום לי ש sata1 and sata2 not deduct ואחרי שרציתי להחזיר את המחשב למצב הראשוני שלו שזה ארדדיסק אחד של 160 עדין עשה לי בעיות כאלה וכששינתי את הגדרות בביוס מ no-nraid ל raid הוא זיהה לי את הארד דיסק אבל עדיין הבעיות המשיכו והאינדוס פשוט לא עולה לא יודע מה לעשות. הארדיסקים חדשים בדקתי אותם במחשב אחר והם עובדים פיקס ... עזרה בבקשה תודה מראש!

16. Started by naorsa,

יש לי דיסק קשחי חיצוני של WD 500gb יש עליו שלושה סרטים . שניים מהם הוא לא מצלייח להעביר למחשב וגם שהוא מנגן אותם דרך הכונן הוא נתקע באמצע...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  17. Started by the_saint,

יש לי את די וי די של אסוס E612 ואני מנסה להעתיק סרט די וי די אליו ומקבל שגיאה של אזור לא נכון.. הדי וי די ננעל על איזור מסויים ואני פשוט לא מצליח לשנות אותו!! אם מישהו זוכר איך בדיוק עושים את הטריק שמאפס את האזורים זה מאוד יעזור לי!! תודה ;D

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by WarMachine,

יש לי בעיה. כשאני מעתיק סרט מהסידי סתם לתיקייה במחשב אז כל המחשב משתתק(אני לא יכול לשמוע אפילו בווינאמפ שירים כי הכל קטוע)ועובד לאט ובקושי סוחב....שאני מסתכל ב TASK MANAGERאז המעבד נמצא על 100%. אני אציין שאני פשוט מעתיק את הסרט לא מקדד ולא כלום אלא מעביר קובץ AVI פשוט אל ההארד דיסק. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Chamuelm,

אני מנסה להעתיקסרט מתקליטור, מופיעה לי השגיאה הבאה: יש דרך אחרת להעתיק (עם תוכנה...)?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  20. Started by PayneBack3251,

שלום. יש לי רשת ביתית קווית של 3 מחשבים ויש לי בעיה בהעתקות לדוגמא אני מנסה להתיק ממחשב למחשב סרט אז או שזה בכלל לא מתחיל או שהוא מתעיק ובאיזה 100 מגה שהוא העביר הוא נותן שגיאה זה היה קורה לי פעם במחשב אחר אבל זה הסתדר... בכל המחשבים יש מערכת הפעלה Xp תודה מראש על התשובות.

• 10 תגובות
    • 646 צפיות
  21. ערב טוב. ברשותי דיק קשיח נייד של חברת WD 320GB לא יודע מה בידיוק קרה אך כאשר אני רוצה להעתיק עליו קבצים או למחוק ממנו קבצים הוא לא נותן לי. מה יכולה להיות הבעיה. תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Infin1ty,

הבעיה היא ככה, אני מנסה להעתיק קובץ AVI ששוקל בסביביות ה 680MB מהצורב לכונן הקשיח שלי, אחרי איזה דקה שזה מעתיק , המחשב נופל ורושם את הדבר הבא: http://www22.brinkster.com/infiniteil/er2.JPG (אם זה לא פועל: לפתוח חלון חדש, להעתיק ולהדביק..), הכל אצלי תקין (http://www22.brinkster.com/infiniteil/er1.JPG)... הצורב הוא Lite-On x52x32x52 הדיסק קשיח הוא: Maxtor 40gb 7200RPM תודה לכל העוזרים. וחג שמח !!!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by אופיר34,

שלום לכולם, יש לי בעייה שכבר כמה ימים אני לא מצליח לפתור. ל Dune HD TV101 מחובר כונן USB חיצוני. הבעייה היא שכאשר אני מנסה להעתיק קבצים גדולים מהמחשב לכונן בסטרימר הפעולה נכשלת ומתקבלת הודעה על בעיית תקשורת עם הכונן. הכונן עובד עם מערכת קבצים NTFS ובנוסף ,ממנו אל המחשב ניתן להעתיק כל קובץ בכל גודל. כאמור, המחשב "מדבר" עם הסטרימר, ולהיפך. הבעייה קיימת רק בהעתקה של קבצים לכונן הסטרימר. לא מצליח להבין מה תוקע את העסק.... אשמח לקבל כיוון. תודה

• 4 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by yot,

שלום, אחותי קנתה נגן MP3 USB פשוט...הנגן הגיע רק עם דיסק דרייברים ל-Win98, חוץ מזה כלום.. לפי מה שהבנתי, בשביל להכניס שירים לנגן כל מה שצריך לעשות זה לחבר אותו ולהעתיק אליו שירים..משום מה כשאני מנסה להעתיק אליו קובץ MP3 הוא אומר לי שהדיסק הוא Write Protected ולכן אני לא יכול להעתיק אליו שירים. הוא גם אומר לי לבטל את הדבר הזה. איך אני עושה את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  25. Started by tamr,

שלום לכולם שאני נכנס לאינטרנט אקספלולר מופיעה לי שגיאה של הפניית זיכרון וגם שאני נכנס לSAMP תמונה לשגיאה : תודה לכל מי שעוזר

• 1 תגובה
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים