עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Teknik,

שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. הי קניתי מחשב נייד חדש Dell Vostro 14 5000 5490-10210U8G25GL3OS מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 14.0 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-10210U 1.6GHz - 4.2GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX230 2GB וכולל מערכת הפעלה Linux זה המחשב, הגיע עם ubonto מנסה להתקין ווינדוס 10 עם דיסקאון קי, ומקבל את ההודעה הזאת: תמונה מצורפת תודה נ.ב הדיסקאון קי עצמו תקין , התקנתי איתו על מחשב אחר

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. איך עושים איחוי קבצים בווינדוס 7 ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by SharP,

אז ככה .. כשאני עובד אם האינטרנט ודברים כאלה המחשב שלי רץ בסיידר אבל כשזה מגיע למשחקים המחשב בשלב מסוים FREEZE זה יכול לקרות ממש כשהתחלתי לשחק או אחרי שעה אבל זה קורה :-[ :-[ :-[ אני חשבתי שזה בגלל האוברקלוק שעשיתי לכרטיס ולFSB אז עשיתי דווןקלוק ולא עזר! :( :(

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by motorishta2,

ערב טוב. כבר כמה פעמים אני מקבל שגיאה בהעברת קבצים שמשקלם עולה על 5 ג'יגה בדרך כלל, עם דיסקים חיצוניים שונים לרבות 2.5, זה כבר הדיסק הקשיח השלישי שאני מחבר על מנת להעתיק סרטים לחברים, ומידי פעם אני מקבל את השגיאה הבאה. אני שולל פגם במערכת ההפעלה כי עברתי לפני שבוע מ-7 ל-8. הפעם מדובר בדיסק חדש לגמרי של Transcend StoreJet 25H3 1T.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by xado,

בהמשך לאשכול מפורום מעבדים ולוחות אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275170.0 טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay. הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי. אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס. היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל. היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט: Thermaltake TR2 550W Silent PSU Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS4 …

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by kk_kk,

לפני שבוע המחשב נכבה, ומסרב להידלק . חברתי את החוט הירוק עם השחור בספק והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה, חזרתי על אותו סיפור והמחשב נדלק אחרי 3 ימים המחשב נכבה ! מהי הבעיה בדיוק ? בדקתי את הטמפרטורה והיא נראתה נורמלית (למעבד, כרטיס מסך, הרדיסק )- אין שינוי במה שהיה קודם הערה : המחשב עובד כל היממה מבלי לכבות אותו (רק אם יש הפסקת חשמל הוא לא נדלק) ספק שלי 450W כרטיס מסך 7300Gt הרדיסק 250 רגיל ומעבד 65 נמ' ולא יותר

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by רקיע,

נכנסתי לאתר http://www.tekken.com/ הורדתי את קובץ ה EXE שהם נותנים הפעלתי אותו ושום דבר לא נפתח חזרתי על על הפעולות 3 פעמים ושום דבר לא נפתח ! איך מפעילים את המשחק הזה ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by adis,

שלום, יש לי בעיה בהדלקת מחשב שלא היה בשימוש כמה שבועות, בחלק מהזמן הוא לא היה מחובר לחשמל, לא נעשה בו שינוי חומרה לאחרונה, והמחשב היה יציב במשך תקופה ארוכה. בנסיון להדליק את המחשב לא מגיע סיגנל למסך (המסך עובד תקין עם מחשב אחר) והאורות של המקלדת לא נדלקים בלחיצה על ה caps lock (ניסיתי לחבר שתי מקלדות שונות). לחיצה ממושכת על כפתור ה power מכבה את המחשב, אבל עזיבת הכפתור גורמת למחשב להידלק מחדש. המאוורר של ה CPU עובד, אחד מתוך שני המאווררים של המארז עובד (יכול להיות שהמאוורר שלא עובד אמור להיכנס לשימוש רק בזמן התחממות), ה DVD מגיב, והאור בעכבר נדלק. קרו לי כמה פעמים תופעות דומות עם כפתור ה power נדמה לי שבעקבות אי שימוש ממושך, ניתוק מהחשמל, או החלפות חומרה, אבל אחרי כמה …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום רב, מעוניין בעזרה איך להגדיל את כונן c. בכונן c כבר לא נשאר לי מקום ואני מעוניין להעביר אליו זיכרון מכונן d. בעצם להגדיל את הנפח של כונן c על חשבון הנפח של כונן d אני מעלה צילום מסך של 2 תוכנות שברשותי. בצילום אפשר לראות את החלוקה הקיימת אצלי במחשב. תודה רבה לכל העוזרים

11. Started by zombie,

יש לי 8800gtx וספק קרוסאייר 520 זכרונות ocz 2gb 800mhz וכשאני משחק במשחקים המחשב מזמזם אני חושב שזה הכרטיס מסך מה זה אומר?

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. קניתי מחשב חדש אם הארד דיסק חדש sata2 wd 200gb יש לי הארד דיסק ישן שאני רוצה לחבר למחשב רק כדי להאביר מידע הישן הוא 160GB איך אני יכול לחבר את הישן למחשב החדש כי הכבלים לא מתאימים תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Omri.L,

היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by devek,

שלום אחים שלי כל פעם שיש לי בעייה במחשב ואני מפרמט אני מרגיש כאילו גם אחרי פירמוט המחשב שלי סוחב מטען מלפני הפירמוט.. כאילו עדיין יש קבצים נגועים והרבה בעיות עם המערכת.. רציתי לשאול אתכם איך אני עושה פירמוט טוטאלי למחשב שיהיה נקי 100% שלא יהיה זכר לשום דבר לשום קובץ רגיסטרי ולשום כלום ממש מחשב חדש כאילו רק קניתי אותו! יש דבר כזה? תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Devil Servant,

שלום. מאז שקנינו לאחותי מחשב (בערך חודש) קנינו לה גם את המסך samsung 730bf,מסך איכותי מאוד. אבל מאז ששמנו אותו הוא מרצד בקטנה,ולפעמים זה ממש חמור. כמובן שהמוכרים אמרו לי לשנות את מס' ההרצים אבל זה לא עזר,לפני שאני לוקח אליהם את המסך? אני רוצה לציין שהמסך מחובר באנולוג ולא בDVI,אין לי חיבור כזה

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by רקיע,

יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. באמצע עבודה על המחשב הדיסק קשיח התחיל לעשות רעש של תיקתוקים , הרעש היה בלתי נסבל אז עשיתי ריסטרט למחשב מאז כל פעם שאני מדליק את המחשב יש רעש של תיקתוקים כמה פעמים והמחשב נתקע על מסך הBIOS ואז התיקתוקים מפסיקים והמחשב עולה בלי לזהות את הכונן , בבקשה תעזרו לי זה כונן D שלי כל החומר והתמונות שלי נמצאות שמה ללא גיבוי!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Aviram Tavor,

שלום יש לי מחשב ישן בן 8, עומד בערך שנתיים ללא שימוש. הייתה לו בעיה שהיה נכבה לפעמים כשהמארז היה מקבל מכה קלה (לדוגמה אם מניחים עליו משהו), וחוץ מזה היה איטי- למשל המוזיקה היתה מגמגמת אם פותחים דף אינטרנט. חשבתי להשמיש אותו בתור מחשב משני, כרגע אני עם מק וחסר לי ווינדוס פה ושם. יש בכלל טיפול כזה שמרענן את המערכת? אולי אצטרך להחליף חלק מהרכיבים? המפרט- intel dual core e8400 זיכרון 4gb ddr2, 800 כרטיס מסך ati hd4850 לוח אם X48-DS5 gygabite כונן קשיח של WD אשמח לעצתכם תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. היי אנשים, אנסה להסביר בצורה פשוטה. המחשב מחובר בכבל PL3.5 (אוזניות) לרסיבר. ברגע שאני מגביר מעל עוצמה ממוצעת יש רעש סטטי חזק מהרמקולים כמו כמו "HMMMMMMMMMMMMMMMMMMM" לא משנה איפה שה PL נוגע בברזל של המחשב (או בכלל שהוא מחובר לכרטיס הקול) הרעש הזה בוקע מהרמקולים. חיברתי את ה PL לפלאפון ואין רעש סטטי הממיר של הוט מחובר לרסיבר - אין רעש סטטי רק שאני מעביר למחשב.. ניסיתי כבל חשמל חדש \ שקע חשמל אחר \ מפצל אחר (לכולם יש הארכה) וזה לא עזר. יש רעיונות נוספים? זה בריחת חשמל בעצם? מה אני אמור לעשות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. חיברתי היום את הוידאו לTV OUT והקלטתי סרט DIVX שהיה לי על המחשב לאחר מכן הפכתי את החיבורים והשתמשתי בVIDEO IN כדי לראות בעזרת הוידאו טלוויזיה במחשב (למרות שחלק זה לא נראה לי הבעייתי בסיפור) הבעיה היא שלאחר שהחזרתי את הוידאו לטלוויזיה אני לא יכול לראות קטסות עכשיו. לראות טלוויזיה דרך הוידאו אפשר אבל קסטות אי אפשר. אבל את הקסטה שהקלטתי אני יכול לראות אבל בשחור לבן עם עיוותים. גם הוידאו כותב שהוא עכשיו ב NSTC 3.... שאם אני לא טועה הוא אמור להיות PAL_B למישהו יש מושג איך לסדר את הבלאגן ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. צהריים טובים לכולם. יש לי HP pavilion 14 אינץ'. Model : 14-ce3002nj NVIDIA® GeForce® MX250‎ (זיכרון GDDR5 ייעודי של 4‎ GB) נקנה לפני כ - 3 וחצי שנים. התקלה : מסך מרצד. גם ב"מנהל משימות". הכל מעודכן, כרגע על win11. להכניס למעבדה ולהחליף מסך מניח שיעלה לי איזור ה700-800 ש"ח. אני מתלבט האם כדאי להחליף מסך באופן עצמאי, ואם כן היכן מוצאים? amazon ודומיו לא מצאתי. או לרכוש מחשב חדש בתקציב של 1000 ש"ח אולי יד 2. אשמח לדעתכם. נ.ב. - רכשתי את המחשב בזמנו בסכום ב4200 ש"ח ודי מאכזב לגלות שהמחשב לא שמיש לאחר 3 שנים. זה בנוסף לעוד מס' בעיות שבג…

22. Started by Eviljelly,

שלום , ביומיים האחרונים יש לי תקלה מוזרה , המחשב נכבה לגמרי בפתאומיות בזמנים לא קבועים . שינויים שעשיתי לאחרונה : לפני שבוע וחצי התקנתי הרדיסק חדש ועל הדרך פירקתי וניקיתי את כל המאווררים במחשב . אני נוטה לשלול בעיה של טמפרטורות כי כשאני משחק ב BF2 אין קריסות \ האטות משמעותיות במשחק . המחשב נכבה בדרך כלל אחרי כמה שעות של ריצה ללא בעיות או קריסות . אגב, הסיבה שהתקנתי הרדיסק חדש זה שהנוכחי שלי לפעמים משמיע רעשים , אז קניתי אותו לגיבוי וכרגע אני משתמש גם בהרדיסק שעושה רעשים עד שהוא יתפגר . יש סיכוי שההרדיסק הבעייתי גורם לכיבוי המחשב ? (מפרט בצד)

23. מה עליי לעשות ? חיפשתי דרייבר להארד-דיסק ולא מצאתי .. איך להגדיר אותו בביוס ? ( לוח אם gigabyte 770 ud3 )

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים