תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
אהלן, קניתי היום דיסק SSD חדש של סמסונג 840 איבו, 250 גיגה. כרגע יש לי דיסק SSD 128 גיגה שעליו מותקן הווינדוס 8.1, דיסק קשיח 1 טרה ועוד דיסק קשיח של חצי טרה. באתי הביתה להתקין את הSSD החדש ומסתבר שאין לי מספיק חריצים בשביל 4 דיסקים, יש לי רק 3 חריצים בלוח. טוב אז אמרתי לא נורא גם ככה אני בקושי משתמש בדיסק של החצי טרה וניתקתי אותו. חיברתי את הSSD החדש במקומו (אותם חיבורים של SATA) והדלקתי את המחשב. המחשב פשוט סוג של תקוע לאחר כניסה למשתמש, במסך של הדסקטופ, לא מגיב לי ללחיצות עכבר. וכשאני פותח את מנהל המשימות אני שם לב לשימוש גבוה 27 אחוז בCPU ממשימת SYSTEM ושימוש דיסק של 5 גיגה. אנע לא יודע מה זה אומר מבחינת מה שהמחשב מנסה לעשות. שמתי גם לב שהשימוש בזיכרון ראם…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום בבוקר המחשב עבד ואחרי כמה שעות שמפעילים מחדש הוא מראה את ההודעה הזאת:
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחורנה הייתה לי בעיה בטעינת מערכת ההפעלה במחשב. המחשב היה מראה תקלה שיש לבצע RECOVERY ומשם לא ניתן היה להמשיך לעשות כלום מלבד להכנס לBIOS. בBIOS שיניתי בטעות ממצב UEFI למצב CMS במחשבה שזה יתרום במשהו, אך כעת אני לא יכול להכנס אפילו חזרה לBIOS ולחזור חזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי מדפסת HP Color Lazer Jet Pro M281fdwהמדפסת מחוברת למחשב שיש לו ןןינדוס XP אך יש עליו תוכנה מופעלת DOS שאני צריך להדפיס דוחות בעיקר בעיברית. אני מצליח להדפיס אך יוצא ג'יבריש האם יש דרייבר צריבה של עיברית למדפסת
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לילה טוב לכל הינשופים אתמול בערב פתחתי את המחשב כדי לחבר דיסק קשיח של מחשב אחר כדי לקחת ממנו מספר קבצים. איך שהוא יצא שהתבלבלתי עם הכבלים ולא ידעתי מה לחבר למה וגם את הזכרונות הוצאתי והם עדיין לא חוזרים לחריצים בצורה מושלמת אין קליק בשני הצדדים... בהתחלה החזרתי את המחשב כמו שחשבתי שצריך ואז היה צפצוף והמחשב לא עלה. אחרי זה לא היה צפצוף אבל המחשב עדיין לא עלה. יש לי על המחשב הזה בכל מקרה 2 דיסקים קשיחים והשלישי לא התחבר כי היה לו חיבור שונה שכנראה לא נתמך אצלי(לא מבין גדול ) אם אפשר איזה שהיא הדרכה איך להחזיר את המחשב שלי למוטב? תודה מראש ול"ט
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי מחדש ווינדווס אחרי שהחלפתי הרדיסקים כי האחד שעליו הייתה המערכת חרק (ואישהוא כבר לא), כרגע יש לי WD150GB RAPTOR כראשי עם מערכת הפעלה, והמשניים הם SAMSUNG1TB (חדש) וSEAGATE500GB (שעליו הייתה מערכת ההפעלה). בקיצור, המחשב נכבה עצמאית פעם בשעה-שעתיים ובכל פעם שאני מעלה פיקאסה (קורה אחרי 5 דקות, שעולה עם השגיאות הבאות : CBlockFile::OpenBlock err=5, cachindex_0 ןאח"כ CBlockFile::OpenBlock err=5, thumbs2_0.db) אחרי ההתקנה צצו כל מיני בעיות מוזרות, המארז התחיל להרעיש (רעשי מאמץ) אחרי שקודם היה שקט למדי והמחשב נכבה כפעמיים, מה שעשיתי היה לשים מחדש משחה תרמית, לראשונה אחרי שנתיים (ע"פ הוראות שראיתי באינטרנט). קישור להודעה התהליך התתקנה: http://hwzone.co.il/community/index.php…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אז כמו שהבנתם מהכותרת אני דפקתי את המחשב שלי....שוב. ניסיתי לשדרג את הפריצה של האקס בוקס שלי (לא הלך - אפילו מחקתי את הפריצה הקודמת השם ירחם!) ולשם כך נאלצתי לחבר את הכונן DVD למחשב. לאחר שכיביתי את המחשב וניתקתי את הכונן, הדלקתי את המחשב שוב. הכל מחובר כמו שצריך בפנים אולם המחשב נדלק, כל המאווררים עובדים, אין תצוגה והמחשב נכבה לאחר דקה בערך ושוב נדלק מהר וחוזר חלילה עד שאני מפסיק את הפעולה שלו ידנית עם לחיצה ארוכה על כפתור ה POWER. אין אפילו מסך של ביוס, כמו כן אין צפצופים. לעזרתכם אודה! תודה מראש, מני.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר על לוח GIGABYTE Z77X-D3H. צירפתי תמונה שממחישה את התופעה. לא מצאתי פיתרון ברשת.. אשמח אם תוכלו לעזור.
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כשבוע נרכש מחשב עם לוח אם gigabyte h61m-ds2 rev 4.0 והותקנה מערכת הפעלה 32 win 8.1. עד לפני יומיים הקול עבד ופתאום ישנו איקס על הצלמית של הקול ובמנהל התקנים ישנו סימן קריאה על הדרייבר. ניסיתי להתקין את כל הגירסאות של הדרייבר שקיימות באתר של גיגהבייט ושם דבר לא עוזר. מה עושים במצב כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
התקנתי עכשיו 2 תוכנות לבדיקת חום המעבד ונבהלתי מצרפת צילומי מסך מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני עובד עם המחשב ככה בכיף פתאום הוא נתקע בלי שום סיבה הוא נתקע לאיזה 10 ששניות ואז חוזר לעצמו...זה מכניס לי עצבים... מה עושים ?
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נאלצתי להחליף את לוח האם מ ASUS CUV4X ל ASUS CUSL2-C בגלל שהקודם נשרף... מאז שהתקנתי את החדש יש לי כמה וכמה בעיות. א. יציאות ה USB לא מזהות לי את העכבר שעבד בלוח הקודם. ב. אין SOUND בכלל (המחשב מזהה נכון את הכרטיס ומבצע השמעה של קבצי קול, אך שום SOUND לא בוקע מהרמקולים. התקנתי את הדרייברים האחרונים ולא שינה כלום. ג. נגני הסרטים (וניסיתי 3) מריצים סרט, אך במהלך ההרצה הסרט קופא לכמה שניות (ה SLIDE BAR למטה ממשיך לרוץ לעומת זאת) וממשיכים להראות את הסרט לאחר הקפיאה הרגעית. דבר זה קורה שוב ושוב במהלך הסרט. יש לי PIII 800MHZ, WIN XP PRO, 256MB RAM. ולוח אם שמצוין למעלה, כרטיס קול LIVE!VALUE.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי את המחשב החדש, הכל טוב ויפה אבל המאוורר של המארז לא עובד, הוא נמצא על 0% תמונה: ניסיתי עם MSI AFTERBURNER לא עבד, זה משנה את המאווררים של הכרטיס מסך..
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם.... יש לי את התקלה הזאת מלא זמן ואיני מצליח להתגבר עליה בשום דרך אפשרית... אולי מישהו יודע מה אפשר לעשות... כאשר אני מתקין את הדרייבים של הבלוטוס הכל מותקן כהלכה מלבד דבר אחד התקן היקפי של בלוטוס במצב התקן בתוך מאפייני התקן היקפי של בלוטוס רשום : "מנהלי ההתקנים של התקן זה אינם מותקנים (קוד 28) לא נבחר מנהל התקן עבור רכיב או ערכת המידע של ההתקן. כדי לאתר מנהל התקן עבור התקן זה. לחץ על "עדכון מנהל התקן"" אי אפשר ללחוץ על זה בכלל... יש לי מחשב נייד dell inspiron n5110 9682
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה היה הפסקת חשמל בבית והמחשב לא עלה. עשיתי איפוס BIOS ואז הוא עלה רגיל אבל עם תקיעות אז בדקתי עם HWMONITOR ואיפה שיש +12V אז זה נמוך ולא עובר את ה-2V היה לי ספק כוח למקרה חירום והחלפתי אבל זה לא עזר אז כנראה שהספק בסדר. מישהו יודע מה אפשר לעשות לפני שאני יקח אותו לתיקון? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לפני כן הוא היה מראה על שגיאה שחסר קובץ ווינדוס , אח"כ השיעה של reboot and select proper boot device , אח"כ היה ישר קוא מדיסק של ווינדוס ונכנס להתקנה כברירת מחדל. תוך כדי הוא גם הפסיק לזהות את ההארדיסק בביוס - וורשום Hard Drive בהתקנים וזהו. בדקתי שההארדיסק מחובר היטב לכבלים. ההארדיסק פועל , שאני נוגע בוא אני מרגיש שמשהו שם פועל. כעת הוא גם לא קורא מהדיסק של הווינדוס. לפני כל זה במקרה עשיתי בדיקה של ההארדיסק עם תוכנת הHDD HELTH ותוצאותיה היו 50% .
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי מחשב פנטיום 4 עים לוח של MSI במבט ראשוני הכל ניראה כמו שצריך אין קבלים נפוחים וכדומה, התקנתי את המחשב על מארז שלי. בקיצור חיברתי לוח אם מעבד וספק עד פה יפה המחשב נידלק(לפחות מצידו של הספק) אין שום ביפים למורות שיש הספיקר. לאחר מכן הרכבתי זיכרון וכרטיס מסך חיברתי את המסך למחשב אבל אין סינגל בדקתי עים כרטיס שברשותי עדיין אין סינגל, הרכבתי את הכרטיס מסך על המחשב שלי ויש סינגל זה מה שהפך את העבודה למורכבת, בנוסף אין על הלוח כרטיס מובנה האפשרות היחידה היא כרטיס מסך. יכול להיות שדילגתי על משהו לכן אני מפרסם את הבעיה, מה זה יכול להיות לוח אם? מעבד? עידכון: בדקתי עים ספק אחר עדיין אותה בעיה, החלפתי זיכרון ובדקתי סלוטים שונים, ניסיתי מעבד אחר אותה תושבת הדבר היחיד…
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אך אני שולט על יציאות COM במחשב אך אני רואה במחשב את כל היציאות COM ולמי הם משייכות המחשב היקצה ל GPS יציאות COM 11 ו COM 13 אני רוצא לשנות את זה ל COM 11 ו COM 9 אך אני עושה את זה מערכת הפעלה XP SP3 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הבעיה היא כזאת - יש דיסק בכונן הדיסקים אך המחשב לא מגיע למסך שבו הוא מבקש ממני ללחוץ על מקש כלשהו כדי לקרוא מהדיסק. יש מסך שחור כלשהו, מסך של הBIOS, מסך שחור נוסף לכמה שניות ואז עולה הווינדוס (שמבקש סיסטם ריפייר ולא מצליח לתקן אותו). כונן הדיסקים מוגדר כראשון שעולה (והוא מזוהה כמובן). אם זה משנה הוא מתחבר בIDE (כונן הSATA שיש לי שם שבק חיים בערך.. בעיה לפעם אחרת). אפילו איפסתי את ההגדרות של הBIOS. מה אני מפספס פה? (אני מחפש פתרונות לבעיות הנוכחית ולא דרכים לעקוף אותה..)
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אחת לחודש בערך כשאני מדליק את המחשב אז פתאום אין תצוגה במסך ואני צריך לשחק קצת עם הכרטיס כדי שזה יעבוד ואני לא יודע למה.. כשאני מחבר למובנה אז הכל עובד כמו שצריך אבל זה באמת משגע אותי ומציק.. המאווררים שלו תמיד מסתובבים והכל אבל לא יודע למה זה קורה כל תקופה מסוימת. יש רעיונות?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-