תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה ברזולוציה עם כל משחק שאני מתקין. כל המשחקים אצלי מוגדרים על רזולוציה של 1024X768 אבל הבעיה היא, שלמרות שהגדרתי רזולוציה מסויימת במציאות קיימת רזולוציה אחרת. במשחקים רבים הרזולוציה בפועל היא 800X600, במשחקים אחרים התפריטים במשחק נמצאים ברזולוציה שונה כאשר יש פס שחור, כלומר קטע ריק שעליו אין כלום. יש לי כרטיס מסך של קריאטיב GeForce 2 GTS ואני משתמש בדרייבים המעודכנים ביותר של קריאטיב אירופה. השמתמשתי כבר בדרייברים של nVidia אך הבעיה לא נפתרה. מקווה לעזרה, תודה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי משטח קירור, וחיברתי אותו למחשב באמצע משחק (מתחבר USB), ולפתע העכבר USB שעובד על BLUETOOTH הפסיק לעבוד, הוא דולק אבל לא מגיב. חיברתי את העכבר לUSB אחר והוינדוס אומר לי שהמכשיר תקול. עכשיו זה מוזר כי זה עבד תקין ללא בעיות עד שחיברתי את המשטח קירור, אגב שנכנסתי לבדוק חיבורי USB ב DEVICE MANAGER שמתי לב שיש קצת יותר מדי דברים "מחוברים" למחשב, שלא נראה לי הגיוני. העלתי תמונה לדוגמא זה נראה לכם הגיוני? משהו לא מסתדר לי פה כי העכבר עובד תקין במחשב אחר, עשיתי RESET למחשב ועדיין לא עובד. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי משחק כלשהו מהאינטרנט בחלקים, וקבעתי שהוא יירד לכונן החיצוני שמחובר למחשב שלי ולא למחיצה של הוינדוס. בקיצור, לאחר שהכל ירד אני שם לב שהנפח ב-SSD של הוינדוס אוזל מאוד מהר ומגיע למצב שנשאר לו 1MB פנויים... איך זה? ובדקתי והקבצים נשמרו בכונן החיצוני ולא ב-SSD... סרקתי וירוסים ואין כלום. מה הבעיה? SSD תקול?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום!!! יש לי שני מערכות הפעלה אחד XP והשני 98 כשאני מדליק את המחשב הוא שואל אותי באיזה מערכת להשתמש... הוא מחכה 30 שניות ואז ממשיך או עד שאני לוחץ... איך אני יכול לכוון את הזמן שהוא יחכה ? למשל לא 30 שניות אלא 2 שניות? תודה מראש על העזרה
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש דרך ? (מלבד לחבר למסך וכו' )
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, הכרום שלי כנראה עדכן את עצמו, ועכשיו כל הטקסט (של התפריטים, של העמודים, הכל), הפך להיות 20-30 אחוז יותר גדול. גם הסרגלי כלים הפכו להיות יותר גדולים. ניסיתי להוסיף שורה - "/high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1" אך זה לא עבד. איך אני מחזיר את הכרום שלי לגודל נורמלי? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
המפרט הוא: מעבד:Intel Pentium 4 Northwood 2.6c HT לוח אם: Asus P4P800 Deluxe זיכרון: 1GB DDR400 כ.מ. FX5200 המחשב נדלק, מאווררים מסתובבים וגם הכונן הקשיח, אך מסרב לעשות פוסט. בדקתי שוב חיבורים, חיבורי חשמל, עשיתי ריסט ל CMOS. מה הלאה, לפני שמתחילים לבקש מחשבים ישנים של חברים ולפרק אותם?
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
מחשב נייח: cpu i5-4670, 8gb ram, gtx760 מערכת הפעלה: Windows 7 Home Prem ( לא מקורי ) אני משחק בCOD GHOSTS או ב- Assassin creed 4 ואחרי דקה או שתיים שהמשחק פועל הוא יוצא לי לשולחן עבודה ( ממזער ) לפעמים זה יוצא ולפעמים זה לא, הורדתי הגדרות זה לא עזר. *מופיע על תקלה של ווינדוס משו בקשר לשיפור הצבעים האם זה קשור ? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי רמקולים של סילברליין (שני רמקולים + סאבוופר). במחשב הקודם, שהיה PC, הם עבדו בסדר גמור - אבל במחשב החדש, שהוא לאפטופ, כל פעם שאני מגביר אותם מעל לווליום מסויים (ולא מדובר על ווליום גבוה - זה בחצי הנמוך של הווליום), הם מצפצפים (ובחוזקה). גם אם אני מגביר את הבס מעבר לווליום מסויים הוא עושה קולות מאוד לא תקינים. יש לי במחשב שני חריצים בלבד שמתאימים לכבל של הרמקולים (שהוא כבל כזה כמו בננה, בצבע ירוק) - ליד אחד מהם סימן של מיקרופון וליד האחר סימן של אוזניות. אני מחבר את הכבל לשקע עם הסימן של האוזניות לידו (אם כי ניסיתי גם לזה עם הסימן של המיקרופון). מה עושים? אם אני שומע דרך הרמקולים במחשב הווליום המירבי הוא לעיתים קרובות נמוך מדי ולא ניתן לשמוע כמו שצריך.
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
AMD RYZEN 5 3600 - עם 20043 נקודות ( הפרש מטורף שכל הליבות עובדות וגם בליבה בודדת !!!! ) 750 לפני מעמ INTEL I5 9400 עם 11979 נקודות 660 לפמח מע"מ
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב ברשותי netbook lenovo s10 ,המחשב זוחל בצורה מחרידה. לאחר פירמוט ל WIN 8.1. ביצעתי בדיקה לHD, ה S.M.R.T יצא מצוין, כמו"כ ה error scan, רק ה benchmark נראה לא טוב, האם הבעיה חד משמעית בדיסק קשיח? בנוסף אני רגיל כאשר יש סקטורים פגומים מצב כתיבה לדיסק במנהל המשימות עומד על 100% וכאן זה לא המצב, אשמח לתשובות מהמומחים. תודה מראש. מצורפים צילומי מסך.
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים, תשמעו אני משתגע, נמחק לי הכרטיס קול, הוא קיים כמובן אבל לא מותקן, לא יודע מי מחק אולי אח שלי הקטן אבל בכל מקרה אין לי מושג איפה הדיסק ואני צריך שמישהו יתן לי איזה אתר שאני אוכל להוריד את ההתקנה, חבר שלי אמר שיש אתרים שאפשר להוריד את ההתקנה, כאילו כמו ההתקנה של הדיסק, בדקתי בהודעה הראשונה בפורום שרשום על אתרים להורדת דרייברים ולא מצאתי, אין לי מושג מה השם של הכרטיס קול אני משתגע, אני גומר משחקים בלי קול במחשב חחח, בבקשה תעזרו לי, אם מישהו מכיר איזה אתר או משהו
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכיוון שאני יוצא בקרוב למילואים ומעונין להישאר מחובר לעולם המקוון החלטתי לנסות ולממש את חזון ה be connected של Nokia. ברשותי מחשב Laptop IBM 390X עם Windows 2000 וטלפון סלולרי Nokia 6210. התקנתי את תוכנת המודם של הטלפון הניתנת להורדה חינם מאתר Nokia, הגדרתי את מהירות המודם ואופן החיבור, הגדרתי dial-up חדש וניסיתי להתחבר (הקישור בין הטלפון ל laptop נעשה ע"י פורט ה IR). לצערי הרב לאחר תהליך הקישור בין ממשקי ה IR בעת תהליך ה dialing הקישור מתנתק והטלפון "נתקע". עלי לכבות את הטלפון ולהדליקו מחדש בכדי שיחזור לפעולה תקינה. לאחר מספר נסיונות הצלחתי להתחבר ל ISP (נטווי'ן) אך רק לכמה שניות ומיד התנתקתי. למישהו יש מושג איך מפעילים את העסק הזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הי קניתי מחשב נייד חדש Dell Vostro 14 5000 5490-10210U8G25GL3OS מחשב נייד מבית DELL בעל מסך 14.0 אינטש, מעבד Intel® Core™ i5-10210U 1.6GHz - 4.2GHz, זיכרון פנימי בנפח 8GB, כונן SSD בנפח 256GB, מאיץ גרפי NVIDIA® GeForce® MX230 2GB וכולל מערכת הפעלה Linux זה המחשב, הגיע עם ubonto מנסה להתקין ווינדוס 10 עם דיסקאון קי, ומקבל את ההודעה הזאת: תמונה מצורפת תודה נ.ב הדיסקאון קי עצמו תקין , התקנתי איתו על מחשב אחר
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הכל..שמות של תיקיוות כמו מין שפה מוזרה כזאת משו יכול לעזור??
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי ווינדוס 7 64BIT מותקן על SSD. אני מנסה להתקין את הדריוור של ההתקן הבא "Intel® Management Engine Interface" הוא מתקין אבל נותן קוד שגיאה 10 This device cannot start. (Code 10) ניסיתי עידכון דריוורים לא עזר. לוח אם הוא ASUS MAXIMUS VI HERO
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כבר כחודשיים לקבל מידי פעם BSOD הורדתי תוכנה BlueScreenView ויש שוני מידי פעם בסיבת המסך הכחול (מצרף תמונה) ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא הבנתי במה מדובר
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שבת שלום חברים ! המחשב שלי חזר מתיקון במעבדה והחליפו לי את הכונן הקשיח,פירמטתי אותו,התקנתי דרייברים ללוח אם למעבד ולווינדוס 7. עשיתי טעות שלא יצרתי מחיצות כבר בהתקנת הווינדוס אבל הבנתי שאפשר ליצור מחיצות גם אחרי ההתקנה,אחרי עדכון כל הדרייברים,נכנסתי ליוטיוב ומצאתי את זה : יש לי כונן בגודל של טרה אחד,אבל כשאני בא לפצל את C לגודל של 50 ג'יגה ואת D ל 900 ג'יגה ,הוא כבר אומר ש C תפוס ע"י יותר מ 450 ג'יגה ,איך זה יכול להיות ? מה הטעות שלי? מה לא הבנתי ? מיותר לציין שכבר בדקתי במחשב שיש לי כונן של טרה אחד,והוא מלא רק במערכת הפעלה ועוד כמה תוכנות קטנות שסה"כ תופסות 30 ג'יגה מכל הדיסק,אודה מאוד לעזרה,תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך Gigabyte Geforce GTX 660 2GB Windforce OC כבר כמה שנים, והוא עושה לי בעיות בשנה האחרונה. מדי פעם, כשהכרטיס לא מבצע פעולות כבדות או פעולות בכלל, הדרייברים של הכרטיס פשוט קורסים, לפעמים לא קורה כלום, לפעמים התצוגה נתקעת לכמה שניות ולפעמים כל המחשב קורס לגמרי וצריך לעשות לו ריסט. שמתי לב גם שאם אני משחק במשחקי מחשב, או מפעיל חישובים כבדים על הכרטיס (לדוגמה בעזרת Cuda או עבור פרויקט מסוים דרך BOINC למי שמכיר) הכרטיס נוטה להתחמם ממש ודי קשה לו לקרר את עצמו, אפילו אם אני מכוון את המאווררים ל100% כאשר הוא מגיע ל60 מעלות צלזיוס (הוא עולה לאט לאט ל61, 62, 63.. וכו). לפני ששיניתי בהגדרות של הכרטיס את עוצמת המאווררים, שיגיעו ל100% ב60 מעלות צ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-