תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול לקחתי את המחשב מ PCH AMD XP 1700+ 0.13MICRON VOLCANO 7+ EPOX 8RDA+ 2*256 PC2700 SAMSUNG קיצור כל אתמול והיום הוא עבד סבבה היום פתחתי אותו סתם לא עשיתי כלום סגרתי אותו אני מדליק את המחשב והוא לא עולה!!! (אם זה קשור קיבלתי זרם עצבני מהכ.מסך כשחיברתי את המסך) הוא נעצר ממש בהתחלה כשהוא מזהה את המעבד הוא רושם לי ATHLON XP 1700+ וקופא! (הוא אמור לרשום גם כמה מגהרץ וזה הוא לא רושם) מה לעשות??? יכול להות שהלך המעבד? אני מתקשר אליהם היום ד"א
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהחלפתי לוח אם גם אז לא הייתה תצוגה . רק לאחר החלפת סדר של הסטיקים של הזיכרונות עלה POST . כשהחזרתי חזרה ללוח אם החדש שוב אותה בעיה אין פוסט . למה ? מה נסגר עם החומרה המחורבנת בארץ ישראל היפה והקדושה ?
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! מדובר במחשב ישן, בערך מסביבות שנת 2005, לוח אם של GIGABYTE ומעבד Pentium D 2.8 (יש לי את הפרטים המלאים אבל לא לפניי כרגע) המחשב היה מלא בכל מיני רוגלות ותכננתי לפרמט ולהתקין מ"ה חדשה. לפני כמה ימים,כשהבת הקטנה שלי השתמשה במחשב, עלה איזשהו חלון שלא ניתן היה לסגור והבת הקטנה שלי לחצה על איזשהו כפתור. כמה דקות אח"כ ההמחשב נכבה באופן פתאומי. מאז, הוא נתקע באתחול בטבלה שבה מפורטים התקנים שונים עם מספר IRQ וכו' - הוא נתקע כאשר הוא מגיע ל-ACPI חיברתי USB DVD עם דיסק התקנה של XP ואז הוא דווקא הצליח לאתחל ממנו. התקנתי XP. אבל גם עם מ"ה חדשה הוא לא הצליח לאתחל. ניסיתי כמה פעמים ואיכשהו פתאום הוא הצליח לאתחל את ה-HD עם ה-XP החדש כדי לסיים את ההתקנה. אבל מאז הוא שוב לא מצליח ל…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב דל אינספיריון 15 איך שלא קוראים לזה מיועד לגרפיקה ממש חבל על הזמן אבל אנילא מצליח לחבר את המחשב לבלוטוס אם מישהו יודע איך להפעיל תןדה רבה אחלה פורום
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפניי כמה זמן המחשב שלי קרס ולא נדלק יותר לאחר כמה זמן הגיע טכנאי ניתק את הכרטיס מסך וחיבר אותו לכרטיס מסך של הלוח אם ואמר שבכרטיס מסך קיצר את המחשב ויש להחליף אותו היום קניתי כרטיס מסך חברתי אותו ושוב המחשב לא נדלק מה הסיבה לזה לדעתכם ואיך לתקן?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, חיברתי למחשב מצלמת IP אלחוטית ואני לא מצליח להתחבר אליה מבחוץ יש לי ראוטר של HOT מישהו יכול לעזור? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי כמה שעות או דקות :'( (תלוי איזה משחק) המשחקים מתעוותים לי ורק אחרי שאני עושה ריסט זה מסתדר לכמה דקות זה קורה לי בכל המשחקים. יש לי: כרטיס מסך GFORCE 6600GT 128MB מעבד intel 2.8 512MB RAM אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור אותה אז בבקשה תעזור לי!!!!אני לא יכול לשחק בכלום... תודה מראש con206
-
- 37 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי SSD כונן C אחד שאליו מותקנת מ.הפעלה ויש לעוד HDD כונן D , עד היום המחשב היה עובד ומתנהג ללא דופי וכמצופה , לאחרונה אני שומע רעשים של כאילו המחשב קם ממצב שינה גם כשאיני נוגע בכלום(המחשב דולק אצלי קבוע) אם הזמן הבנתי רוב הסיכויים מדובר בסוג של שינה והתעוררות של כונן D כי כשאני עובד או גולש באינטרט ומנסה לעשות איזושהי פעולה על כונן D אז אני שומע רעש "התעוררות" של המחשב וגם לאג או השתהות כמה שניות לפתיחת החלון של כונן D שיתעורר... זה מצב שלא היה לי לפני כן ,מצב די מעצבן תוך כדי עבודה גם הרעשים וגם ההשהייה יש מושג למישהו איך פותרים את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים יש לי מחשב נייד אסוס 750gb ו 24 gb ssd השאלה אם אני יכול להתקין את הווינדוס על ה 24 gb אם כן איך אני יכול לעשות את זה תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בהמשך לאשכול מפורום מעבדים ולוחות אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=275170.0 טוב, הלכתי על ה-QUAD. קניתי את החלקים אתמול ב-קיי אס פי, כ.מסך היה לי מנעה מחשבים, וזכרון מ-eBay. הרכבתי אתמול הכל, לקח לי מספר שעות.. לקחתי את הזמן, בא לרגע הגורלי להפעיל.. וזה לא עובד.. זאת אומרת הכרטיס מסך לא עובד.. פשוט נדפקתי. אין מצב שפספסתי משהו, ניסיתי את ה X1600XT שלי, עובד יפה התקנתי ויסטה והמחשב פשוט טס. היתכן דחפו לי כרטיס לא עובד? הוא מקבל חשמל, מאוורר עובד כמו טורבינה, נדלקות נורות (אדומות) על הכרטיס.. עושה מספר ביפים בהדלקה, ומסך שחור. המחשב עולה לויסטה כרגיל. היתכן פספסתי משהו? להלן המפרט: Thermaltake TR2 550W Silent PSU Intel Core 2 Quad Q6600 Gigabyte GA-P35-DS4 …
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב מזהה אבל לא פותח מצלמה לאומת זה מחשב אחר כן עושה את העבודה. במשב הבעייתי חיבור למצלמה מופיע ב device manager. ניסיתי לחדש driver הורדתי תוכנה יחודית למצלמה (canon 80d) eos utiliti אבל גם בתוכנה המצלמה לא נפתחת. לאומת זה דרך wifi המחשב כן עושה את העבודה חשוב לציין ש באותם כניסות של usb מכשירים אחרים כגון דיסק קשיח חיצוני ועכבר עובדים מצויין. וגם עוד משהו מקודם מצלמה כן עבדה עם מחשב הזה !!. מה עושים מוזר.!? ,תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, הרכבתי אתמול מחשב חדש, והssd לא מופיע באפשרויות של הboot priority. הלוח אם הוא z390 - e strix של אסוס. על הסלוט העליון של הm. 2 יושב כונן של wd blue sata, ובתחתון יושב 970 evo. הevo כן מופיע בביוס אך לא בבוט לעומת הwd שכן מופיע. יש למישהו רעיון?...
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי 8800GT של TWINTEC ושאני מחבר אותו ללוח אז המסך לא נדלק ואם אני מוציא אותו ומעביר את הכבל של המסך לON-BOARD אז הוא כן נדלק, מישהו יודע מה עושים?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היום הכרטיס מסך המובנה(ASUS P5KPL-CM) במחשב של אחותי מת , אתמול המחשב עבד בסדר גמור וזהו היום הדליקו את המחשב כרגיל והוא פשוט נשאר דלוק אבל במסך כתוב "No Signal", חיברתי את המסך למחשב אחר והוא עבד לכן אני מבין שהבעיה זה הכרטיס מסך המובנה. השאלה שלי היא אם פשוט קונים כרטיס מסך זה יפתור את הבעיה לא?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. יש (היה לי) לי הארדיסק של 250 ג'יגה מסדרת ברקודה. לפני חודשיים הוא נדפק, והחלפתי אותו לאחר. אתמול גם השני נדפק, ואני מחליף גם אותו מחר. מה יכולה להיות הסיבה שהם ממשיכים להדפק לי? 2. יש לי חומר מאד חשוב על ההארדיסק שאני מחליף. אבל כל פעם שאני מחבר אותו (הוא SATA) אחרי שה Windows עולה, המחשב נכבה. מה אני יכול לעשות?
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חג שמח! יש לי כונן נייד של טושיבה והלפטופ לא מזהה אותו. בהתחלה הוא זיהה אותו אך עכשיו כבר לא. כשאני מחבר אותו למחשב הוא כותב שמתקין אבל בתכלס אין את הכונן. ניסיתי לשנות את האות זיוהי לכונן אך הוא בלל לא נותן לי את האופציה הזאת (הוא לא מזהה אותו בניהול התקנים). אשמח לעזרה ממש חשוב ודחוף! תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום מסך מרצד בעת צפיה בסירטונים בפייס בוק דפדפן כרום ביטלתי האצת חומרה Win 7 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל נשאלתי שאלה במבחן ואני מחפש את התשובה ולא מוצא. נניח שאנו נמצאים באירגון. לכם יש חשבון "מנהל" ואתם נמצאים במחשב שמחובר על חשבון שהוא אינו מנהל וחסר לו הרשאות. איך אני פותח תיקייה (בEXPLORER) על שם חשבון המנהל שברשותי אבל שהמחשב עצמו ישאר על המשתמש של אותו אדם. (צריך לכתוב פקודה כלשהי בCMD ) אשמח לעזרה במהרה!!! תודה רבה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי חלקים למחשב חדש הרכבתי הכל להלן המפרט bios לא עולה המחשב נדלק בלחיצת הפעלה מאוורר cpu עובד בצד התחתון הימני בלוח אם ישנם 4 נורות בריבוע שנדלקות אחת אחרי השניה בשלישית הוא עוצר לאחר כ10 שניות הוא כבה ונדלק מעצמו וחוזר חלילה נסיתי להוציא ram 1 ולהפעיל לנתק כרטיס גרפי ושאר חלקים וכן לאפס bios לא עוזר יש בעיה בלוח או מה יכול להיות?? Intel Core i7 9700K Arctic Cooling Freezer 33 Gigabyte Z370 AORUS Gaming K3 Antec GX500 Window Case Antec HCG-650G 650W Gold Power WD HDD 2.0TB 64MB SATA3 Red Gigabyte GeForce GTX 1060 VR Ready GV-N1060WF2OC-6GD DDR 4 16G (8Gx2) 3200 Trident Z G.Skill ADATA XPG SSD 480G…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי נגן MP3 באנגליה , של איזה חברה לא מוכרת דרך EBAY , קיבלתי אותו עכשיו , ובהתהתחלה הוא היה נדלק הכל רגיל אבל שמתי בו כמה שירים והוא לא ניגן ואז התחלתי להתעסק איתו ונראה לי שלחצתי ERASE FIRMWARE ,[מצורפת תמונה] , אבל עכשיו אני בכלל לא מצליח לעשות RECOVER , יש כזה קובץ ועם התוכנה היא מאפשרת לי לעשות את זה אבל איך שאני פותח את התוכנה שאמורה לעשות לי את זה , הנגן נכבה , ואז הוא אומר NO DEVICES CONNECTED ,ואין לי מושג מה לעשות , כי אין חברה על זה , סתם רשום על הקופסה extras4U , וזה לא אומר כלום גם בגוגל , בחוברת הדרכה גם אין חברה . אין לי לאן לפנות והדרך היחידה זה לתקן את ה FIRMWARE. יש למישהו פיתרון , בבקשה אני נואש .... עריכה: מצאתי לינק , זהו בדיוק הנגן. http://www…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ככהHD6870AMD ATHLON X44 GB RAMוספק כוח לא זוכר SEASONIC 600 נראליהמשחקים עובדים לי פשוט מעפן!@BF3 אני משחק על LOWה FPS לפעמים יורד ל 30-40 !! בזמן פיצוץ וזה פשוט משגע שזה חלק חלק חלק פתאום ירידה ממש..הייתי מבין ULTA אבל זה פאקינג LOW זה לא מחשב עעד כדי כך מעפןהינא הטמפ במשחק ...זה בערך כמו שבמאמץ רק שבמאמץ זה הגיע ל 67 מעלות בכרטיס מסך!!המחשב אחרי ניקוי !! ניקיתי כל אבק שהיה אפשר לנקות ..דרייבר הכי עדכני
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-