תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
ניסינו להתקין דרייברים וזה לא עובד! עם זה יעזור (ואין לי ניסיון בדברים האלה) כתוב על האריזה PCI to USB 2 Host Card והחבר שלי משתמש במחשב עם WINDWOS 98 ( אולי צריץ להוריד עדכון ל-98 כי הוא לא תומך ב-USB 2?). בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
1.זיכרון ראם במחשב יש לי 4GB אך רשום ניתן לשימוש 3.75GB מערכת חלון 7 64 סיביות אם אפשר הסבר למה פחות ואיך משנים .מצ"ב תמונה ! 2.אם הנתונים מצינים שיש יכול לזיכרון ראם עד 16GB מהירות 2200 האם יש נתון נוסף שצריך לקחת בחשבון ברכישת הזיכרון בהקשר ליכול מעבד ? מענה במייל רק מידע ברור חד משמעית תודה HOLYO1953@GMAIL.COM
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, בדקתי במנהל הישומים ו ekrn של ESet לוקח לי מלא זיכרון 100%. האם אני יכולה למחוק לגמרי את האפליקציה eset? בתמונה ששלחתי המצב יותר "רגוע" כי ביטלתי כמה מהביצועים של eset בזמן אמת. ההגנה של ווינדוס 10 מספיקה? אם כן אז האם יש תוכנות חינמיות בטוחות? הסתכלתי ברשת וזו בעיה יחסית נפוצה, אבל לא הצלחתי לפתור ואני חוששת למחוק את התוכנה. האם היא הכרחית? ועוד שאלה, בהגדרות של ווינדוס להגנה מפני וירוסים ואיומים, אם אני נכנסת לניהול הגדרות, יש כל מיני אפשרויות, בזמן אמת, בענן, אוטומטית וכו... ובכולן כתוב שהמחשב שלי יהיה חשוף חוץ מהאפשרות של זמן אמת שהיא חסומה לי ואין לי אםשרות להפעיל. אז לא הפעלתי אף בחירה. להשאיר ככה? רשום שלא נדרשת פעולה ושeset פועל.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן.. יש לי בעיה מרגיזה ביותר כבר קרוב לכמה חודשים, בכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, הוא נכבה בזמן הטעינה של מערכת ההפעלה או ממש שנייה אחרי שהטעינה מסתיימת. אותה הבעיה קיימת גם כשאני מנסה להתקין לדוגמה את המערכת הפעלה מחדש (במקרה הזה אני נתקל בבעיה הזאת גם ישר אחרי שאני מדליק את המחשב), אני מדליק את המחשב, משנה בביוס שיעלה את הCD ראשון, הדיסק עולה ובזמן הטעינה של הדיסק המחשב פשוט נכבה. אחרי שהמחשב נכבה אין אפשרות להדליק אותו אלא אם אני מוציא ומחזיר את החשמל. אם זה עוזר, מדובר במחשב נייד MSI EX623. ניסיתי אולי לחשוב שיש איזה שהיא בעיה שנגרמת בגלל הסוללה, ניסיתי עם סוללה, בלי סוללה, עם סוללה בלי חשמל, אותה תגובה נשארת. כך גם עם הCD, ניסיתי להתקין מערכת הפעלה דרך DOK והבעי…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המאוורר שלי מרעיש ואני לא מצליח למצוא את הגורם. פירקתי את המכסה התחתון וניסיתי לנקות עם ספריי לניקוי- לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, לא השתמשתי במחשב שלי (מחשב נייח) בערך חצי שנה הוא היה בקופסא כאשר הכבל חשמל וכבל hdmi היו מחוברים למסך אך לא למחשב. יש לי מחשב טוב מחשב גיימינג שקניתי לפני שנה ומסך של dell u2414h אני מחבר את המסך למחשב בכבל hdmi. יש שתי יציאות hdmi במסך. ניסיתי את שתיהן כמו גם לשנות בהגדרות hdmi1/hdmi2. חיברתי כבל hdmi חדש ועדיין אותו מקרה. כאשר אני מדליק את המחשב יש הודעה על המסך שלא מחובר מחשב - no cable hdmi is connected אם אני עובר ליציאת hdmi השניה אז הוא נותן לי הודעה אחרת entering power save mode. המחשב עולה עם נורות ונראה שעובד בסדר. עכבר ומקלדת מחוברים עם נורות. הבעיה היא שאין לי מסך נוסף שאני יכול לבדוק איתו כדי לבודד את הבעיה. ממש אשמח לעזרה כאן ח…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אנשים טובים. ברשותי הלוח Asus M2N-MX Rev 1 עליו אני רוצה להתקין כרטיס רשת אלחוטי די ישן של אדימקס, דגם: EW 7128G המחשב לא מזהה את ההתקן כלל. התקנתי דרייבר מהדיסק שהגיע עם הכרטיס. גיששתי קצת בBIOS ולא מצאתי אפשרות להשמיש את החריץ איכשהו, אז אני חושד שהאופציה השניה היא שהכרטיס הזה פשוט ישן ומתאים לגרסה ישנה יותר של התקני PCI. אודה לתשובה !
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם מחר אני מקבל את המחשב החדש שלי. ורציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח אם שלי? הלוח זה Gigabyte z370 aorus gaming k3 את המחשב הרכיבו לי והכל ב tms איפה שקניתי הכל. רק רציתי לדעת אם יש צורך לעדכן את הלוח האם? ומה בדיוק צריך לעדכן בלוח אם. כי יש הרבה עדכון שונים כמו Audio, Lan, usb, chipset יש צורך להתקין את הכל? windows 10 אגב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
היי חברים, אני חדש כאן בפורום ולמעשה נקלעתי לכאן לגמרי במקרה. אבל הנה כנראה שאין מקריות בעולם. לפני מספר ימים נשבר לי אד הכפתורים במקלדת של הנייד, אמנם לא מדובר בשבר שגרם לכפתור כולו להישבר, אך היה די בחתיכת פלסטיק לבנה שמתחת לכפתור בגודל של מ"מ, שתגרום להוצאת הפלסטיק השחור ממקומו. כעת אני תקוע בלי אותו כפתור עם צ'ופציק ירוק שבולט לו במקום בו היה מונח הכפתור. סוג המחשב הוא inspiron 6000 של חברת DELL אולי מישהו בעבר החליף מקלדת ויש לו כפתור מיותר, או כל פתרון אחר יעזור. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב!!! במזן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי התחיל להתקע ,וזה לא היה כך!. ואני מאמין שזאת בעיה שכרטיס הזכרון הפנימי שלי,אך כמובן ..רציתי להתייעץ עם מומחים . כיצד אני יכול לבדוק עם זה קשור לזיכרון פנימי, וכיצד אני בודק אם זה לא ווירוס או משהו,יכול ליהיות שזה לא תקיעת המחשב מעומס,אך בגלל זה נכנסתי לפה ושאלתי אותכם. ------------- יש לי מחשב פנטיום 4 ,1500 מגה-הרטז כרטיס זכרון 256. אני לא יודע מה לעשות אנא עזרו לי ,תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי כנרא די עמוס. אני לא מצליחה לעבוד על 2 גיליונות של אקסל בו זמנית כי ישר כל המחשב נתקע לי. איך מנקים?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי לוח b75m-d3v שהוא DUAL BIOS. ה MAIN BIOS פגום פיזית. אם אני ישים את ה Backup Bios במקום ה MAIN, הלוח יעבוד כרגיל? (תהיה גישה לביוס, אפשר יהיה לעדכן וכו') בתיאוריה נראה שיעבוד, אך אשמח לתגובות מאנשים שעשו זאת פיזית. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כנראה יש לי בעיה בלוח אם שעדיין יש עליו אחריות ויש לי תעודת אחריות וחשבונית מחנות שקניתי ועכשיו הם סגרו את החנות. יש משהו לעשות בנידון? ד"א החנות היא פיסי דיסקונט מהרצליה היה לםה חנות וירטואלית שעכשיו גם נסגרה : http://www.pcdiscount.co.il
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בעיה שקורה במחשב של אבא שלי בעבודה: יש לו Disk On Key ישן של KINGSTON, בנפח 128 מגה, שהוא קיבל במתנה והוא משתמש בו במחשב בעבודה כבר הרבה זמן. בזמן האחרון 128 מגה כבר לא מספיקים לו אז הוא קנה Disk On Key חדש של SanDisk בנפח 4 ג'יגה. אבל, הוא אומר שהמחשב שלו בעבודה לפעמים לא מזהה את ה-Disk On Key. כלומר, לפעמים כשהוא מחבר את הדיסק המחשב מזהה אותו, ולפעמים הוא מחבר את הדיסק והמחשב לא מזהה אותו בכלל. לכן הוא נתן לי את ה-SanDisk וקנה דיסק של KINGSTON בנפח 4 ג'יגה, בגלל שהוא אומר שלהרבה אנשים אצלם במשרד יש Disk On Key של KINGSTON ולכולם הוא עובד. אבל, כשהוא חיבר את הדיסק החדש שהוא קנה המחשב שלו בכלל לא זיהה אותו. יש לכם רעיונות למה זה קורה? ידוע לי שיהיה לכם קשה להבין מה מקור ה…
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי בניתי מחשב חדש לפני כחודש והתקנתי עליו ווינדוס 10 לאחר שהגדרתי הכל בנוסף גם את השומר מסך כמו שצריך מסתבר שהוא לא עובד בווינדוס 10! בדקתי את הגדרות החשמל וכל שאר הדברים מסביב והכל היה מוגדר פיקס מישהו נתקל בבעייה ו/או הצליח לפתר את זה? תודה רבה לכל העוזרים :)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אני צריך עזרה דחוף!! ברגע שאני מפעיל קבצי אינטרנט במחשב(youtube וכדומה...) אני רואה אותם מפוקסלים משהו נורא מוזר אני הורדתי את הדרייב הכי עדכני שיש מאתר וזה לא עזר הגעתי למצב שאני מפרמט את המחשב וזה גם לא עזר. סרטים במחשב אני רואה רגיל חלק כמו שצריך. יש לי כרטיס מסך של navidia 8600 gt הדרייב האחרון שהורדתי הוא גירסה 195.62 האם למישהו יש פיתרון לזה?? יש מצב שאולי הכרטיס מסך נדפק??
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה אני התקנתי במחשב 4 סטיקים של 1GB כל יחידה. הם של חברת Kingston הלוח אם שברשותי הוא של חברת Asus מדגם P5B כאשר המחשב עולה אני רואה רק 3GB RAM במקום לראות - 4GB. אני יודע שהווינדוס XP תומך רק עד-3GB RAM אבל הבעיה מופיע גם ברישום של ה-BIOS. האם מישהו יודע מה מקור הבעיה ואיך ניתן לבדוק או לפתור אותה ? תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, רציתי להתייעץ עם בעיה מעצבנת במחשב ישן. קודם כל הנתונים של המחשב: E7400 2 סטיקים של 2GB 9600GT ספק כוח HEC 400W. HD WD 7200. המחשב עבד עד לפני יומיים חלק (יחסית לגילו), וממש לפני יומיים פתאום התגובות שלו נהיו מאוד איטיות. התגובות של הארד-דיסק (כניסה למחשב שלי, העתקת קבצים כניסיה לתיקיות, כל דבר בהשהייה גדולה מאוד). בדקתי עם אנטי וירוס ונמצא נקי, אני כמעט בטוח שה HD עומד ללכת לעולמו. 1.עם איזה תוכנה כדאי לעשות בדיקה ל HD (של WD אם זה משנה). 2. השערות נוספות לסיבת התקלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח של NF7 - S מעבד 2400+ AMD עם 2 X זכרונות של CROSSAIR 333 CL 2.5 256 כל אחד! עד היום הם עבדו ב DUAL CHANNEL אבל הבנתי שאין הרבה הבדל. קניתי עוד זכרון: של 512 מסוג CROSSAIR אבל במהירות 400 CL 2.5. מיד לאחר שהתקנתי אותו : אני רואה שהמחשב עולה הוא עושה MEMORY CHECK סופר כמה MEMORY יש לי (מגיע ל1 ג'גה) וכאן הוא נתקע...! ברגע שאני מסיר אחד מהם לא חשוב איזה המחשב עולה (גם אם זה עם 512+256) אבל 3 ביחד לא עולים! מה אני צריך לעשות? תודה מראש
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא מצליח לעשות BOOT מה-CD אחרי שקיבלתי את המסך הכחול הנוראי עם השגיאה UNMOUNTABLE BOOT_VOLUME, קראתי קצת באינטרנט שאני צריך לעשות REPAIR דרך CHKDSK אבל כשאני מנסה לעשות BOOT מ CD המחשב כותב לי NO OPERATION SYSTEM FOUND. מה עושים?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. אתמול קיבלתי את המחשב מורכב חוץ מכרטיס מסך (לא יגיד איזה חנות כרגע בטיפול איתם) מפרט : intel core i7 7700k tray noctua nh d15 gigabyte ga z270x gaming k5 corsair graphite 780t corsair rm750i 750w corsair ddr4 16 g 8gx2 gigabyte gtx1080ti gv-n108taorus x-11gd xtreme seagate 1 tb samsung ssd 250gb 850 evo m.2 dvdrw lg gh24-nsd1 x24 windows 10 home 64 bit heb viewsonic 23.6 gaming hdmi dp הרכבתי את הכרטיס מסך בזהירות ב pci e 16, וחיברתי את קבלים חשמל של הספק כוח ( שתיים קבלים, לכל קבל יש 6+2 פינים הכרטיס מסך דורש שתיים של שמונה ) שאני מדליק את המחשב יש בייפ אחד. שאני משתמש …
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני עובד תחת WIN XP. יש לי התקן לא מזוהה. אם תוכלו לעזור לי במציאת תשובה לאיזה התקן מדובר? אגב, ההתקן, לפי מה שכתוב, מחובר דרך LPT שאצלי מחוברים אליו סורק, ומהסורק יש כניסה למדפסת.
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מכרתי מחשב, פנטיום 3, 866, כרטיס מסך וודו 3 זיכרון 196 מגה. לפני המכירה פירמטתי והתקנתי הכל עליו ,הגדרתי הכל- המחשב עבד חלק, ללא שום בעיה, עבד כמו סוס ! (אצלי כבר כמה שנים עולם לא עשה בעיה אחת!) הבחור בא, ראה, בדק אותו אצלי, לקח אותו ושילם, הפעיל ועבד איתו יומיים. עכשיו הוא מגיע, לטענתו המחשב נכבה לו תוך כדי עבודה ולא נדלק. כשאני מדליק יש צפצוף ארוך מהלוח. אני יודע מה לעשות במצבים כאלה אך כלום לא עזר- הוצאתי כל רכיב, הוצאתי את כל החומרה החוצה, גם ללא שום כרטיס וזיכרון הוא עדיין נותן צפצוף ארוך,והמסך לא נדלק. גם ללא כרטיס מסך בכלל יש את אותו צפצוף. כמובן אני לא אשם, הוא ראה שהוא עובד מצויין ולכן קנה ,עכשיו יש גם בעיה של "ראית שהוא עובד ועבדת איתו.אתה שרפת אותו,בעיה שלך" …
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי למחשב נייד של טושיבה, והיום המחשב התחיל להשתולל, בזמנים מסויימים, וזה מתחיל להיות אחוז גבוה מהזמן נראה כאילו כל הזמן נלחץ כפתור ה- enter, בהערכה ראשונית שלי חשבתי שזה וירוס, אבל לא הצלחתי להפעיל אנטיוירוס, ואף תוכנה אחרת. מסתבר שהוינדוס לא גיבה אותו לביצוע שחזור. ניסיתי להתקין עליו וינדוס חדש, ולפרמט את הדיסק, גם את זה לא הצלחתי לבצע. בסוף, הצלחתי להכניס דיסק ישן של אובונטו שיש אצלי, ולהתקין עליו את אובונטו, כשפתחתי את הטרמינל, התברר לי שהבעיה עדיין קיימת. למישהו יש רעיון מה יכולה להיות הבעיה שלו? תודה אביב
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בעיה בזמן האחרון שאני כבר משתגע ממנה.. אני לא מוצא שום סיבה לזה אני שחקתי בסימס 2 כבר הרבה פעמים ועכשיו פתאום כשאני קצת משחק המשחק נתקע לי מראה פסים לכל אורך המסך וריבועים קטנים כאלה הכל נמרחחחח לי ואחרי כמה שניות הוא מכבה לי את המסך ... אני עושה ריסט הכל עובד בסדר הטמפרטורה נמוכה, של המעבד ממוצע 50 ושל הכרטיס מסך לא יותר מ45 בערך ובמצב רגיל 33... מה זה יכול להיות?? ניקיתי את הכרטיס מסך חשבתי אולי אבק לא יודע מה ... כלום! ד"א הכל על הגדרות סטנדרטיות לא המהרתי את המחשב בכלל.. המפרט שלי: AMD 2000 + 1.7GHZ ASUS A7S333 Geforce FX 5700 Ultra 1024 MB DDR אלה נתונים עיקריים אם צריך עוד משהו תגידו.. תודה!!
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-