תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום. יש לי מחשב נייד של לנובו, ווינדוס 10, עם מסך מגע שאמור להסתובב אוטומטית (כמו בסמארטפון), אלא שניתן גם לסמן בהגדרות של המסך את האפשרות "נעל סיבוב", ואז המסך לא מסתובב. לצערי בהגדות מסומנת האפשרות "נעל סיבוב" מבלי שניתן ללחוץ עליה ולבטל אותה... (צורף צילום מסך) אודה מאוד לעזרתכם!!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, פרמטתי את המחשב והתקנתי הכל מחדש, מערכת הפעלה- ווינדוס XP, כרטיס מסך- GeForce FX 5200, מסך- סמסונג 931BW, התקנתי דרייברים לכרטיס מסך ולמסך עצמו. קיבלתי את כל האפשרויות של הרזולוציות ובחרתי את המתאימה בשבילי כפי שהייתה לפני כן, משום מה יש בעיה של הצגת הכתב בתוכנות ובאינטרנט, משום מה הכתב נראה צפוף וממש מציק לעיניים.. האם מישהו יודע מה הפתרון? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש שלי בעיה שאני לא מצליח לעלות על פיתרונה. אני מנסה להתקין WIN XP על מחשב AMD (שנה) .חיבור ה H.D הוא SATA 2 . שאני מגיע למסך ההתקנה של windows אחרי שאני מאשר לו להתקין מחדש ולא לתקן , פתאום מגיע ההודעה שהוא לא מוצא את ה H.D ושאני יעשה RESET למחשב. בבדיקות בביוס ה H.D קיים. אני יודע שיש ארדיסקים שדורשים דיסקט בהתקנת מערכת הפעלה אבל אין לי את הדיסקט ואין לי כונן דיסקטים....מה לעשות ..ממש מיואש.
-
- 1 תגובה
- 520 צפיות
-
-
שלום, המחשב לא מצליח לזהות HD SATA חדש שקניתי הלוח הוא KV7 ABIT עדכנתי את הביוס ואת הלוח אם ההארד דיסק הוא WD SATA 120GB 8MB והמאסטר הוא IDE WD 80GB שאותו הוא כן מזהה ואפשרתי את ה ONCHIP SATA CONTROLLER ב DEVICE MANAGER הוא רושם לי שיש בעיה ב via sata raid controller "this device cannot start" יכול להיות שההארד דיסק תקול? ניסיתי כמובן לחבר אותו לשני הסלוטים ניסיתי גם לשנות את הג'אמפר של ה ide נ.ב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי בעיה כזו
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
מתנצל מראש אם זה לא המקום.ראיתי את המאמר ב"דביק" פה והוא לא ממש עזר לי אני מנסה להגדיר את הדיסק קשיח שלי שיפעל כSATA על המחשב שלי. משום מה בביוס הוא מוגדר כIDE (למרות שהוא SATA 2 ). הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים האחרונים מאתר החברה של הלוח אם,כולל הצ'יפסט (שאני לא חושב שזה קשור) התקנתי הכל ולפי מנהל ההתקנים הווינדוס מזהה את התקו הRAID ןהSCASI. שאני נכנס לביוס ומשנה את ההגדרה לRAID אן לSCASI המחשב מאתחל את עצמו ולא נכנס לווינדוס (אין מסך כחול,הוא פשוט עושה ריסט). שוב,הורדתי והתקנתי את כל הדרייברים של כל החומרה ששייכת ללוח אם שלי. שכחתי לציין משהו חשוב שאני מניח שקשור אכשהו. אני לא מצליח להקין את הIntel® Matrix Storage Manager ,ניסיתי להתקין את הדרייבר הזה אך אני מקבל הוד…
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
המחשב רושם לי BOOT FAILURE כשאני מפעיל אותו משום מה הדיסק הקשיח שלי אינו מופיע באף הגדרה ב BIOS, מה אני צריך לעשות? נ.ב. אני בספק גדול שהדיסק הקשיח אינו מחובר, למה לא נגעו ולא פתחו את המארז אף פעם, המחשב חדש יחסית.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
יש לי שני הרד דיסקים של SATA הגדרתי בביוס רייד 0 והמחשב רואה רק דיסק אחד את ההרד דיסק השני הוא לא מזהה בשום צורה אני לא יודע אך לשנות רייד האם אפשר לעזור לי תודה
-
- 6 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אז ככה הבאתי מחשב חדש (I7 6700+ASUS Z170A+ASUS STRIX GTX970) , ואני רוצה להגדיר כמה יציאות שיתפקדו כיציאות "רמקול קדמי יוצא" מאחר ויש לי מערכת שאני מחבר עם כבל בננה ומסך שאני מחבר עם כבל AUX3.5MM, הדרייבר של REALTEK לא תורם בנושא, מה שמוזר שבמחשב הקודם שלי זה היה אפשרי לגמרי (GIGABYTE MA770) והוא גם עבד עם דרייבר של REALTEK (זה כאילו הם ביטלו את האופציה בכוונה ותכף תבינו למה), אז התייאשתי ואמרתי לעצמי שאני אחבר את המסך ב-AUX ואת המערכת בכבל אופטי, הפלא ופלא ניתן להגדיר רק יציאה אחת פעילה (שמוגדרת כברירת מחדל), כאילו מצטער על השפה הבוטה אבל בחיים שלי לא ראיתי צורה כזו גסה של שנמוך. בבקשה תנסו לעזור, חרשתי את האינטרנט אך ללא פתרון.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,ברשותי כרטיס טלוויזיה Winfast TV2000 XP דיי ישן , בן לפחות שנתיים. לאחר קניית מחשב חדש והעברת הכרטיס מהמחשב הישן חברתי את כל מה שצריך, לממיר ולכ.קול , אף פעם לא ממש הצלחתי להגדיר את הכרטיס הזה כמו שצריך אחת לתמיד במחשב הישן שהיה לי נשלח לחבר של אבא שלי שם הכרטיס הוגדר כרואי,אבל עכשיו כשאני עובד בפני הגדרתו יש לי קצת בעיה אני משתמש במערכת הפעלה Vista 32 ביט , ואני פשוט לא מצליח לגרום לכרטיס להציג אפילו תמונה. בהתחלה ניסתי להתקין את הדרייברים שהיו באתר המתאימים לכרטיס הזה במיוחד , לויסטה ולאחר מכן להתקין את תכונת הPVR 2 (שהיא חדשה לי , פעם הייתי משתמש רק בPVR הישנה) ושום דבר לא עבד,השגיאה שאני ממשיך לקבל היא cannot find any available BDA device אז הסרתי הכל , כל…
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
כדי לרענן ולהקל על המחשב, ביצעתי פירמוט לפני כמה ימים מאז, התקנתי מחדש בין השאר את הכרטיס מסך שלי מסוג NVIDIA Geforce Gt 430. הרזולוציה המקסימלית של המסך מחשב שלי היא 1680x1050 בעוד הרזולוציה המקסימלית של המסך טלוויזיה שלי היא 1920x1080. אני מנסה בכל דרך אפשרית לעבוד במצב clone כך שאראה בדיוק את אותה תמונה בשני המסכים- אבל בכל אחד את הרזולוציה המתאימה לו. אני לא מצליח לעשות זאת. הייתי מסיק שזה בלתי אפשרי אבל - זה כן עבד לי לפני הפירמוט בשנתיים האחרונות. בשנתיים האחרונות אני עובד במצב clone כשלכל אחד מהמסכים רזולוציה שונה- אני זוכר ששותף שלי שינה לי מישהו בהגדרות ואפשר את זה - משהו שקשור בקצב רענון של המסך (HZ). ניסיתי לשחק עם זה בכל דרך - לשנות את הקצב רענון לנמוך יותר בכ…
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש ברשותי לוח אם של PCPARTNER למעבד P3 SLOT 1 450MHZ יש עליו כרטיס קול מובנה של CREATIVE SB PCI 128 (ES1371) אני לא מצליח להגדיר אותו בדוס(אני מפעיל דוס כמערכת הפעלה נפרדת למשחקים ותוכנות שונות)... יש לי דרייברים אבל אני לא בטוח שהם עובדים טוב איתו כי מה שיוצא לי בסוף היא הודעה שהדרייבר של דוס לPCI לא מותקן. אנא מכם עזרה וגם אם מישהו יכול לצרף גם דרייברים אני אודה בהחלט.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.matsonic.com/new/productsdata/mscle266-f.htm זה הלוח , כרטיס קול אונבורד ואני לא יודע למה הוא לא עובד אולי אני מוריד DRIVER לא נכון אני הורדתי תמיד את זה http://www.viaarena.com/Default.aspx?PageID=2 תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
שלום. אני מנסה להגדיר מדפסת רשת עם מחשב המחובר לאותו רשת של המדפסת. כאשר אני משתמש באשף הגדרת מדפסת - המדפסת מופיע אבל כאשר אני בוחר אותה ועושה "הבא" זה רושם לי את השגיאה הבאה: you need to specify a valid network printer name. מבקש את עזרתכם בהגדרת המדפסת
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום, ניסיתי להתקין במחשב שלי מודם אנלוגי (56K) פנימי בחיבור PCI. קיבלתי אותו משומש, ואי לי מושג של איזה חברה הוא. אין עליו שום סימון של חברה או דגם, וכל התוכנות שבדקתי המפרטות את ההתקנים השונים במערכת מזהות אותו כמודם PCI אבל לא מצליחות לזהות גם הן את הדגם או החברה. כל הדרייברים שניסיתי להתקין לו לא מתאימים, ואני לא בדיוק יודע איך אני אמור לעשות לו ENUMERATION מבלי להשתמש בהתקנים של היצרן הספציפי. למישהו יש עצה? אולי אתם מכירים תוכנות טובות לזיהוי רכיבים?
-
- 3 תגובות
- 734 צפיות
-
-
שלום. פירמטתי והתקנתי מחדש מערכת הפעלה במחשב עם לוח אם ECS P4VXAD+ לאחר שההתקנה הסתיימה בהצלחה שמתי לב שמערכת ההפעלה הגדירה אוטומטית את כל הדרייברים למעט הדרייבר של הכרטיס קול. נכנסתי לאתר של החברה והורדתי את הדרייבר לכרטיס קול והתקנתי אותו (וידאתי מיליון פעמים שאני מוריד את הדרייבר הנכון). ההתקנה הסתיימה בהצלחה, כל הדרייברים הדרושים הותקנו ללא שום הודעות שגיאה, אין שום סימני קריאה או איקסים אדומים ב"מנהל המערכת" (תמונות מצורפות) אך עדיין איני שומע קול, פקד העוצמה אינו מופיע בשורת המשימות, וכאשר אני נכנס להגדרות קול בלוח הבקרה אני רואה שכל ההגדרות שם אפורות ורשום "אין התקן שמע" (מצורפת תמונה). נוסף לכך גם בנסיון הפעלת קובץ קול מתקבלת הודעת שגיאה שהתקן כרטיס הקול אינו מוגד…
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
הרזולוציה ננעלה על 1600Xמשהו אני לא זוכר בדיוק בלי אפשרות לשנות תוך כדי עבודה , ניתן לשנות בהגדרות ה REMOTE DESKTOP את הרזולוציה אבל זה לא משנה את הרזולוציה בפועל שהיא 1600 על משהו שאני לא זוכר... חוץ מכ.מסך חיצוני לא מובנה יש פתרון לבעייה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, קנינו מחשב חדש, והתקנו בו את מערכת ההפעלה בעצמינו. חיברנו את הרמקולים (creative, שניים קטנים וסאבוופר), ובכל זאת לא שומעים. עלי להתקין התקן שמע או משהו? מה עלי לעשות? ??? תודה על הקריאה moshe
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום קניתי הגה של Genius Speed Wheel Formula התקנתי אותו והגדרתי הבעיה היא שאחרי שאני מגדיר את ההגה הסמן של האיקס כל הזמן רועד: מה שלא רואים בתמונה הוא שהאיקס כל הזמן זז וזה מפריע במשחקים זה לא נותן לי לקבוע כפתורים המשחק חושב שהגז לחוץ כל הזמן. איך אני יכול להגדיר את ההגה בצורה נכונה וטובה? תודה מראש מאור.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
תראו , הגדרתי את ה-CD ROM ראשון בביוס , הכנסתי את הדיסק , לחצתי כמה פעמים ENTER והגיע לי למסך שחור שכתוב בו כך: CALDERA DR-DOS 7.03 COPYRIGHT © 1976.1998 caldera,INC,ALL RIGHTS ואז הוא רושם בצעד שמואל [dr-dos] a:\ מה אני אמור לעשות? אולי משו עם דיסקט אתחול?
-
- 34 תגובות
- 3k צפיות
-
-
שלום המסך שלי VEWSONIC VP930 והכרטיס מסך NV8800GTX מתי מדליקים המחשב המסך מדליק לכמה שניות (3)וסוגר אז שומעים שהמחשב מגיע לוינדוס והמסך ממשיך סגור ואז אני סוגר המסך בכפתור של עצמו ואחר כך אני מדליק אותו מיידית ואז רואים תמונה. בכל פעם שמדליקים המחשב זה קורה . עם משהו ניתקע בביעה כזה? התקנתי כל ה דריברים מה קורה פה? מישהו יכול לעזור? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
כשאני מדליק את המחשב אז לא עולה כלום על המסך ואני שומע צפצוף ארוך ואחריו שני צפצופים קצרים מה המשמעות של רצף הצפצופים הזה?
-
- 5 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום פתחתי את המחשב כדי לנקות אותו קצת מאבק ומאז יש לי בעיה מוזרה כל פעם שאני לוחץ על הכפתור הפעלה המחשב נדלק לאיזה שנייה נכבה לשניה, נדלק לשניה נכבה לשניה ואז בפעם השלישית הוא נדלק ועולה מה הסיבה שיכולה לגרום לזה? תודה
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי... לפני כשבועיים התקנתי ווינדוס 7, לאחר שסיימתי להתקין את הווינדוס התחלתי להתקין תוכנות וכל מה שנדרש לווינדוס נקי. לאחר RESTART ראשון המחשב עבד כמו שצריך... לאחר עוד RESTART הווינדוס לא עלה. הכוונה כאשר הווינדוס לא עולה היא כאשר אני מגיע למסך של טעינת הווינדוס (Windows is starting) הטעינה נתקעת ולא זזה.(הווינדוס לא נתקע באופן קבוע לאחר הדלקת המחשב אלא פעם ב...) יש לציין שזה לא רק בווינדוס 7 אלא גם בכל ווינדוס שהתקנתי (XP,VISTA).ומכאן הגעתי למסקנה שהווינדוס הוא לא הבעיה, אלא הארד דיסק... תקנו אותי אם אני טועה. הבעיה השנייה היא כאשר אני סוגר את המחשב (וזה קרה לי רק בווינדוס 7 עד עכשיו). אני מכבה את המחשב, הווינדוס נסגר והכל טוב ויפה, אבל אני שומע את המחשב ממשיך לפעול. א…
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה כשאני מנסה להדליק את המחשב המאווררים עובדים כוננים קשיחים נראה לי שעובדים אבל לא עולה כלום למסך מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מדליק את המחשב אני שומע את המחשב עולה, אחרי 3-5 שניות המחשב נכבה ואז שוב עולה (כמו במצב שעושים Restart) בכל הזמן הזה המסך לא עובד. ניקיתי את המחשב, הוצאתי מהחשמל לכמה דקות אבל הוא עדיין לא עובד. תודה, שגיא עריכה: עכשיו המחשב עולה רגיל ולא נכבה אבל המסך עדיין לא מגיב, כשהמחשב דלוק על הלוח אם דולקת נורה אדומה
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
-