תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,281 דיונים בפורום זה
-
שלום לאחרונה יש לי בעיה גורפת בשלושת הדפדפנים (כרום, מוזילה, אקספלורר). כשאני מנסה להיכנס לאתר ynet הוא מעלה רק את חלקו הראשון של העמוד, ולוקח לו כדקה להעלות את כל השאר. במידה ואני לוחצת על "עצור" (X) - הוא מעלה את שאר העמוד במהירות. במקביל - כל פעם שזה קורה - גם לא מופיעים לי טוקבקים או יכולת להגיב על כתבה. ניסיתי להסיר את כל התוספות בדפדפנים - אך זה לא עזר. עדכנתי ג'אווה - גם לא תרם כלום. לא היה לי אנטיוירוס על המחשב. התקנתי AVG מלא והרצתי אותו על כל המחשב - אך זה לא עזר. הסרתי אותו והתקנתי NOD32 - מאז האתר עולה פעם כן פעם לא. ניסיתי לשחק עם ההגדרות של ה firewall - אבל גם כשביטלתי אותו לחלוטין (אני חושבת) לא היה שיפור. האם למישהו יש רעיון כיצד אוכל להתקדם מכאן? …
-
- 21 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מערכת המחשב: (זה מחשב של חבר) לפני השדרוג היה במחשב 2 כרטיסי GTX460 של גיגהבייט שהקירור שלהם כשל 3 סטיקים של Patriot Extreme Performance 2GB DDR3 1600Mhz שגם התחילו לעשות בעיות (המערכת הראתה שקיימים 4GB כשמחוברים 6, והיו גם פעמים שהיה כתוב בסוגריים Usable 2GB) היום הרכבתי את החלקים למקומם. את הSSD עם מתאם ל3.5" ולמסילה של הHD, המחשב עולה והכל בסדר עד כאן... אבל כשאני מנסה להפעיל את ה AHCI בביוס המחשב פשוט לא נדלק אחרי זה, עד שאני לא מאפס את ההגדרות הבעיה שאין רמקול על הלוח אם אז אני לא יכול לשמוע אם יש תקלות POST חובה להדגיש שהלוח אם מזהה את הSSD, גם מופיע בביוס דגם מלא וגם במערכת הפעלה ניתן לראות אותו כunallocated space (כי לא פירמטתי עדיין למחיצה) בנוסף הספק משמיע צקצו…
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, בהמשך לדיון אחר שפתחתי, רציתי לשאול איזה תוכנה המומלצת ביותר לעשות disk image לויסטה הום בייסיק. תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש ליWindows 7 ודפדן Explorer 11 . כרקע לשולחן העבודה בחרתי בצילומים שיש לי בתיקיה מסויימת. לעיתים תכופות המחשב מפסיק את סבב התמונות ונשאר תקוע על תמונה אחת. אני שוב בוחר את כל התמונות ועושה שמירה וזה מחזיק מעמד יומיים שלושה בלבד. אני משער שבכל פעם שישנו עדכון אטומטי או משהו דומה זה מבטל את הבחירה שלי מה עושים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , רכשתי לוח מסוג asus h81m-c ואני מעוניין לשדך לו את המעבד G3258 אבל לצערי נתקלתי בבעייה שאיני יכול לפתור בעצמי: כדי להפעיל את המעבד בלוח יש לעדכן את הביוס אבל כדי לעדכן את הביוס יש להתקין קודם מעבד מדור קודם - וכזה אין לי. האם מישהו מאזור המרכז יכול לעזור? אולי למישהו יש מעבד פנוי של אינטל שמתאים לתושבת 1150 ויסכים שאשתמש בו רק לעדכון? לדעתי כל התהליך לא יארך יותר ממספר דקות... תודה , עמית.
-
- 0 תגובות
- 862 צפיות
-
-
משום מה אתרים עם https בהתחלה רושמים לי: [h=1]Your connection is not private ...[/h]שינוי תאריך לא עזר. מה אפשר לעשות?
-
- 20 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
המטען שלי לא מצליח להטעין את הסוללה ל 100% האם יש פיתרון לדבר או שצריך לקנות מטען למחשב נייד חדש?
-
- 2 תגובות
- 938 צפיות
-
-
במחשב היה מעבד pentium d, ושמתי מעבד "חדש" e7400. התקנתי מערכת הפעלה מחדש - WIN 7 64BIT - והכל עובד פרט לחיבורי ה USB שבלוח אם.חיבורי ה USB הקדמיים עובדים. אם אני מחבר ל USB זה מראה כאילו הרכיב מקבל מתח (הארד דיסק חיצוני, עכבר) - אך לא קורה כלום במחשב. בדקתי ב BIOS וכל הUSB במצב ENABLE. באתר של GIGABTE מופיעים דרייבים רק עבור AUDIO,sata ולא ל chipset INTEL (שאותו יש עבור WNINXP). ניסיתי להתקין דרייבים ישנים זה גם לא עזר. מצורפת תמונה של ה device manager אשמח לעזרה בעניין הזה. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ביום שני האחרון אספתי את המחשב החדש שלי, מדובר במחשב נייח בעל לוח אם של GIGBYTE Z97X GAMING 7. בKSP הרכיבו את המחשב והטכנאי שם השאיר ווינדוס מותקן הבעייה שהוא כנראה רק איפשר את הכונן SSD כי יש לי רק כונן אחד של 120 גיגה ואני מעוניין לפרמט מחדש ולהתקין ווינדוס. לפי הספר שהגיע עם הלוח אם יש ללחוץ על DEL באת הפעלת המחשב וביצעתי את זה רק שאין את המסך של הביוס גם ניסיתי להמתין קצת וזה עדיין לא עובד(המסך שלי נכנס למצב SLEEP ברגע שאין שידור מהמארז) המאווררים דולקים הכל דולק ורק המסך לא והביוס לא עולה. אני מציין שוב הווינדוס עולה כאשר לא נוגעים במקלדת והכל עובד אבל אני לא מצליח להכנס לBIOS כדי להגדיר BOOT ואחרי זה לפרמט. לא יודע אם זה נחוץ אבל אני משתמש במקלדת אלחוטית ועכבר אלחוט…
-
- 22 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום, המחשב הנייד שלי (דל ויסטה) לא "התקדם" אחרי המסך שלפני עליית ווינדוס. עשיתי chkdsk והגיעו אליי הרבה שורות האומרות file record segment ##### is unreadable (במקום ה##### יש מספרים שונים). מה זה אומר? האם זה בעיה בדיסק קשיח ואני צריך להחליף אותו? האם זה בעיה רק בתוכנה ואם אעשה format factory זה ייפתר? תודה!
-
- 17 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
אהלן, פעם הייתי מחזיר את המחשב לנקודה של היצרן, הכוונה, הייתי עובד דרך Windows Recovry ומחזיר את המחשב לנקודה שיש בו רק ווינדוס נטו. עכשיו, אני בא לעשות שוב - restart -> לוחץ F10 או F8 לא זוכר, ואין לי שום אפשרות להכנס לחלון הזה אלא מופיעות לי נקודות שחזור עד ללפני מספר ימים. איך אני משחזר את המערכת למצב שבו ישנה רק מערכת הפעלה ווינדוס על המחשב? -ללא צורך בהתקן חיצוני. • ווינדוס 7 מקורי, Home Premium, אין דיסק (לא קבלתי), אבל יש Serial(שגם אותו בWindows Recovery נדרשתי להזין). • Windows 7 HomePremium 64bit
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בלתי נסבל אני חושב שיש לי בעיית זכרון הרצתי אנטי וירוס. מצא דברים אבל לא שיפר מעבר בין מסכים לוקח כ 30 שניות ולפעמים פשוט לא עובר. אני מיואש.. לא מבין כלום במחשבים. הצלחתי לצלם משהו שאולי יעזור להבין - קשור אני חושב לשימוש הזכרון
-
- 13 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! מדובר במחשב נייד של דל. וונידוס 7 לאחר שעשיתי ריבוט למחשב, הוא מראה את הלוגו של דל עם פס טעינה, אז מסך שחור ואז שוב לוגו של דל, ככה בלופ. נראה שאיזה סקטור של הבוט נדפק, ומה שעוד יותר גורם לי להיות משוכנע בכך זה שלפני שעשיתי ריבוט, אז ניסיתי לעשות אקטיבציה לווינדוס. באופן לא לגיטימי בואו נקרא לזה כך.. קראתי באינטרנט על עוד אנשים שזה קרה להם. שהבוט נדפק. מישהו רשם: Rebooted the computer, and was presented with a blinking cursor at boot. Couldn't do a thing. Found out it corrupted a boot sector, so had to use a Windows recovery disc, fix the boot sector via Bootrec.exe, and finally managed to boot into Windows. The activation didn't work, and it fucked the …
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום רב, בזמן האחרון המחשב שלי מרבה לקרוס - מופעים מסכים כחולים(כל פעם מספר שגיאה אחר 0x0000003b , 0x00000050 , 0x0000007e) ואפילו לפעמים ניתקע במהלך ביצוע ה-BOOT (לפעמים מסך שחור ולפעמים עם כיתוב של תחילת ה-BOOT). החלטתי לבצע מספר בדיקות חומרה. ביצעתי בדקת סקטורים בדיסק הקשיח והכול נמצא תקין. ביצעתי בדיקת זיכרון והכול נימצא תקין! עכשיו מגיע החלק המוזר. לאחר קריסה (באותו יום) נוספת החלטתי לבדוק שוב את הזיכרון והפעם הוא מצא לי למעלה מ65 אלף שגיאות בתוך שעה וחצי והוא המשיך לעלות פשוט לא היה עוד מקום. כאשר בבדיקה הקודמת במשך 6 שעות לא מצא אפילו אחת! השאלה שלי עכשיו האם אפשר לפי נתונים אלו להגיד במאה אחוז שהזיכרון שלי תקול (אם כן יש אפשרות לדעת איזה כי יש לי 4 כרטיסים כאשר כל…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
עשיתי בדיקת SMART והתוצאות בתמונה. בדקתי בתוכנה והיא אומרת שיש לי מלא סקטורים חלשים,הכונן קשיח מרעיש(עושה רעשים של ריסטרט). והיום הייתי צריך 3 ריסטרטים בשביל שמערכת ההפעלה תעלה. האם הכונן קשיחהולך למות ויש להפעיל אחריות יצרן? - - - תגובה אוחדה: - - - The drive tried to examine and reallocate data sector(s) 68 times. The examined data area is perfect. There are 40 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. At this point, warranty replacement of the disk is not yet possible, only if the health drops further. It is recommended to examine the log of the disk regularly. All new problems found will be logged there. ,בד…
-
- 3 תגובות
- 996 צפיות
-
-
היי חברים בזמן האחרון, מחשב שלי עושה צפצופים מוזרים היוצאים מכיוון הארד דיסק, באותו הרגע הוא נתקע, עד שהם עוברים, אם בכלל. נאמר לי שזה כנראה מצביע על כך שהארד דיסק הולך "למות", יש פה מישהו שיכול לאמת את זה? ודבר שני, איך אני אמור לדעת איזה הארד דיסק מתאים עבור המחשב שלי ? איזה תוכנות אני צריך לבדוק? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי, מידי פעם בעת הפעלת המחשב - מקבל את הודעת השגיאה הבאה,ובקשה להיכנס לבקרה של הביוס: "CPU FAN - ERROR",ואז בקשה להיכנס לביוס ולשנות שם משהו בהגדרות. שתי שאלות: האם זה אומר,שמאוורר המעבד - הולך למות בקרוב ו/או,שהוא תקול? מה אני אמור לשנות בהגדרות בביוס?,כשאני נכנס לביוס - הגדרה אחת מופיעה באדום (לא זוכר בדיוק איזו הגדרה),אבל...רואים,שטמ"פ המעבד=תקינה ו/או אולי נמוכה (31-35 מעלות צלסיוס)? לוח אם:ASUS P8Z68 - V PRO. מאוורר מעבד:ZALMAN - CNPS 11X. מערכת הפעלה:WINDOWS 7 ULTIMATE - 64 BIT. מעבד:i5-2500k. כ. מסך:6970. ס. כוח:ENERMAX MUDU 87+ 700W. תודה רבה מאוד מראש.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי gtx 760 עד היום הייתי משחק cod aw על הגדרות מומלצות של geforce בלי בעיה פתאום יום אחד המשחק החליט לרדת ל15 fps!!! מה לעזאזל? כנ"ל אותה בעיה בעוד כמה משחקים. כאילו שהכרטיס מסך הפסיק לפעול או משו הבעיה קיימת רק במשתמש שלי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני משתמש ב WIN8.1 במחשב נייד אני מעוניין להוריד דרייברים עדכניים לכל מיני רכיבים במחשב אתר היצרן (asus) לא רץ ומעדכן את עצמו בדרייברים החדשים , לדוגמה הורדה של דרייבר לכרטיס מסך intel4600 (כרטיס מישני במחשב) לאחר ניסיון התקנה עולה הודעה שהדרייבר לא חתום דיגיטלית. פעולות שביצעתי על מנת לנסות לעקוף את החתימה : עשיתי שינוי הגדרות מחשב > אתחול > ביטול הצורך בחתימה דיגיטלית בנוסף לחצתי לחצן ימיני על הדרייבר וביטלתי את החתימה דיגטלית בקיצור עשיתי הכל וזה לא פותר את הבעיה , אני רוצה ש WINDOWS לא יתערב לי בשום התקנה .. מה לעשות ?
-
- 12 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום רב, מזה כמה שבועות טובים אני חווה התנתקויות מהאינטרנט והתחברות מחדש באופן ספורדי. הכל החל עם החלפת לוח אם מסוג G1 Killer Assassin 2 t אשר נשרף בלי שום סיבה, כאשר הבאתי את המחשב לחברה KSP הוא נשלח לתיקון והגיע (ללא כל ידיעה) עם לוח מסוג ASUS Rampage IV Formula. בהתחלה היו תקיעות (Lags) בזמן צפייה בוידאו ( Youtube Mako וכו') בדקתי עם דפדפנים שונים, אותו הדבר, לאחורנה עם שידרוג כרטיס המסך מסוג EVGA GeForce GTX 970 Superclocked ACX 2.0 זה כמעט ואינו מורגש ולאחרונה אף החלפתי את הנתב לNetgear Vegn2610 ומאז הגעתו החלו ההתנתקויות הללו (בעיקר מול המחשב הנייח ולעיתים גם בנייד ובפלייסטישן 4). פניתי לספק בזק בנלאומי 014 PowerNGN (ברשותי חבילת TOP100) נאמר לי: "הכל תקין בדוק עם…
-
- 6 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
ראיתי שיש בפורום כמה אנשים שמבינים עניין אז רציתי לשתף ואולי מושיע כולשהו יוכל לעזור לי אז זה המקרה.. אני משחק במשחק דיי כבד גרפית (משחק רשת כזה סגנון WOW ) בקיצור אחרי 20 דקות , שעה , שעתיים (כל פעם משהו אחר) זה מה שקורה לפי סדר 1. המסך נכבה (אני עדיין יכול לשמוע מוזיקה/סקייפ רגיל ל2-3 שניות מהרגע שהמסך נכבה) 2.לאחר ה 2-3 שניות הקול ברמקולים נתקע גם (הצליל האחרון שהרמקולים מוציאים פשוט יוצא בלופ ונוצר מן רעש כזה ) 3.לפעמים (פעם כן פעם לא) המאווררים קופצים ל 100%. וזהו המסך נשאר כבוי המאוררים מרעישים בלי באמת מאמץ כולשהו של הכרטיס מסך/מעבד המחשב בעצם עושה ריסטארט אבל המסך לא נדלק .. אם אני מכבה ומדליק אותו ידנית דרך הכפתור הכל חוזר למצב הרגיל.. אני בדרך כלל לא רץ לפתו…
-
- 20 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
אהלן, לפני כשבוע התחילו להופיע לי באופן פתאומי מסכים כחולים בעליית הווינדוס ולפעמים כשהווינדוס כן מצליח לעלות אז כמה דקות אח"כ זה קורה, במסך הכחול רשום attempt to restart display driver failed ושיש בעיה כלשהי עם הדרייבר או החומרה של התצוגה הכרטיס שבו אני משתמש הוא radeon hd 7950 משומש שנקנה מפלונטר לפני כחודש וקצת, (שאר המפרט seasonic 620W, i5 4460, gigabayte b85m, 8gb RAM ) כרגע ניתקתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המובנה של המעבד והמחשב עולה כרגיל לפני שאני אנסה לממש אחריות של פלונטר(כדי לחסוך בינתיים שליחה או הגעה אליהם), יכול להיות שזה בעיה של דרייברים ויש מה לעשות? בינתיים ניסיתי למחוק לגמרי בעזרת מדריך ולהתקין מחדש את הדרייבר וניסיתי גם גירסה ישנה יותר ועם כולם עד…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, יש לי בעיה ב- Realtek HD Audio Manager יש לו חיים מעצמו. הסבר: נכנסתי ל- Device advanced settings ואז לחצתי על Make front and rear output devices playback two different audio streams simulaneously. (חשבתי שיעזור שיהיה אפשר לשמוע דרך האוזניות והרמקולים ביחד). וה- Audio Manager מחק את ה- Speakers ואז החזרתי לקודם: Mute the rear output device, when a front headphone plugged in. ניתקתי ואז החזרתי את החיבור האחורי של הרמקולים- Speakers כי הם נעלמו, קיוויתי שיחזרו. עכשיו זה נמצא אצלי על Digital Output (Optical) with V לשונית ה- Speakers נעלמה נכנסתי ל- Sound ואני רואה ש- Speakers- realtek High Definition Audio= Not Plugged in חץ אדום כלפי מעטה, וה-…
-
- 4 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם ברשותי מחשב מסוג לנובו דגם 560 נתע רו קופא אחרי זמן ממושך של עבודה יש לציין שהחלפתי זיכרון ראם(הזיכרון חדש ותיקני),מעבר לזה ההרדיסק עבר בדיקה והוא תקין גיליתי משהו מוזר הבחנתיכי המחשב נתקע רק כאשר יש הורדה ממושכת. אגב המחשב מחובר לרשת האלחוטית שלי. פורמ6ט ושוב אותה בעיה. תודה לכל העוזרים המשך יום טוב.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-