עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by yaloner,

אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by IlanF,

המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. - נייח או נייד? נייח - מערכת הפעלה: WIN 7 -64 BIT - תארו את התקלה בקצרה, במידת הצורך הוסיפו תמונה. כשאני מחבר DOK לחיבור הקדמי (באחורי זה לא קורה) האינטרנט מתנתק לי וזה מחרפן כי אני צריך עבודות בDOK ואני לא יכול לחפש באינטרנט דברים באמצע. (אני מחובר עם מתאם רשת USB) - מתי החלה התרחשות התקלה? מזמן - האם בוצעו שינויים כלשהם בתוכנה/חומרה? לא יכול להיות שאני צריך להחליף לוח אם?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. Started by Kirma,

שלום לכולם, האם הספק הנוכחי Corsair VX500 יכול להחזיק את המפרט "במפרט שלי" Crossfire של HD4870 Q6600 @ OC 3Ghz (ללא שינוי המתח) בינתיים חיברתי את הכרטיס מסך השני וזה ניראה לי בסדר.. שיחקתי ב Crysis כמה שעות ולא היה משהו חריג.. ואיזה נזק יכול להיגרם לחלקים במידה והספק לא יצליח להחזיק ?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by jj516,

יש לי CDROM של ASUS צורב גם אני עוד מאט קונה של ASUS - והוא IDE HD אחד של WD 40 GB HD של WD 60 GB ועוד אחד חדש HD של MAXTOR 40 GB אין טעם לשאול אותי איך יש לי כל כך הרבה ולמה אני צריך זה פשוט יצא ככה שיש לי הרבה אז..... ותאמינו לי שאני צריך ;D עכשיו כולם IDE ואני לא בטוח שאני יכול לחבר את כולם. כל החומר עכשיו מחוברת חוץ משני דברים : צורב של ASUS (יש לי כרגע צורב אבל הוא SCSI של YAMAHA) ו HD של MAXTOR אני יכול לחבר את ה MAXTOR בלי בעיה, ויש לי עוד כניסה ל צורב (הרי בכל כבל יש שני כניסות...), אבל האם זה יעבוד? וזה אפשרי בכלל?

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by gif,

היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by kayben,

היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by silky,

אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by HiTRuN,

היי, לפני פחות מחודש רכשתי מכשיר טלוויזיה LCD של Panasonic , דגם TH-L32C4 . הכל עובד נהדר, למכשיר יש חיבור 1 של HDMI (לצערי לא בדקתי את זה) . בכל מקרה ,חיברתי את הטלוויזיה למחשב דרך כבל HDMI TO HDMI (כרטיס המסך שלי ATI Radeon HD 5800 Series) הכל עבד נהדר, גם תמונה איכותית , וגם איכות סאונד מעולה. לפני יומיים הטלוויזיה הפסיקה לקלוט את הכניסה של HDMI , החלפתי כבל , החלפתי מימיר (בנוסף יש לי HOT-HD) . כלום לא עזר , פניתי לתמיכה של Panasonic וטכנאי הגיע אלי היום . אחרי בדיקה שלו, כניסת ה - HDMI במכשיר הטלוויזיה נשרפה . כמובן שזו Panasonic, החליפו לא במקום את הכניסה. עכשיו שאני מחבר את המימר HOT-HD אני מקבל תמונה וסאונד , אבל שאני מחבר את המחשב אני לא מקבל כלום . אני …

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם המקרה הבא: מדובר במחשב נייח כבן 3-4 שנים, אשר לא היה בשימוש בשנה אחרונה, אך למיטב הבנתי, לפני כן עבד ללא תקלות. הבעיה - המחשב מבצע Restart בערך כל 2 שניות (המחשב כאילו נכבה ונדלק מחדש כל 2 שניות בערך, כך שהמאווררים מפסיקים לפעול ואז נדלקים מחדש). - כל עוד כונן ה-DVD וכונן ה-SDD היו מחוברים, אז נשמע מהם מעין רעש מוזר ברגע האתחול (ברגע בו נכבו המאווררים). אך מה שמוזר הוא, שגם כאשר ניתקתי אותם, גם מהחשמל וגם מכבלי ה-data, הרעש פסק, אך התופעה ממשיכה. - ניתקתי את הכבלים המובילים לכפתורי כיבוי/הדלקה/אתחול, כדי לשלול קצר בהם. - ניתקתי את החיבור לכניסות הקדמיות במארז (usb ואדיו). …

12. Started by avia30,

שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by hit-me,

יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …

15. Started by גיאy,

שלום לכולם, חיברתי למחשב מצלמת IP אלחוטית ואני לא מצליח להתחבר אליה מבחוץ יש לי ראוטר של HOT מישהו יכול לעזור? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by gal,

אז ככה:היה לי לפני כמה זמן מסך מאג דגם 770V וקניתי כרטיס מסך של INNO גיפורס 2 עם 64 מגה זכרון.אבל משום מה הם לא הסתדרו ביחד או שזה המחשב שלי גם יכול להיות.כל פעם שההרד דיסק שלי עבד או הזזתי את העכבר על פני שולחן העבודה היו רצים לי כאלה פסים מלמעלה למטה דבר מעצבן מאוד מה שניסיתי לעשות לא עזר חבל על הזמן.לאחר כמה זמן החזרתי לחנות את הכרטיס מסך. לאחרונה קניתי מסך PROVIEW שטוח חדש והוא מעולה שאלתי היא:אם אני אקנה את אותו כרטיס מסך עכשיו הוא יעבוד נורמלי לפי דעתכם? האם זה אולי המחשב שלי שלא מסתדר עם כרטיס המסך הזה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. Started by Crossair,

אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. ידוע לי גם שעל כל לוח אם של מכשיר חשמלי יש מספר סידורי והוא מחייב אישור במכון התקנים. האם ישנה דרך לזהות שזה זיוף (אם כן, מדובר בהונאה של אחת החברות הגדולות שסוחרות בארץ במוצרי אלקטרוניקה) על סמך תמונות בלבד. או שיש צורך ללכת למכון התקנים כדי שיפרקו אותו ויחשפו קוד על לוח אם. להלן המטען ודגם המחשב. אשמח לסיוע, בברכה.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by coperl,

יש לי מחשב עם Intel Centrino Wireless-N 2230, והמתאם פשוט דפוק. לרוב הוא בכלל לא מראה לי את הרשת הביתית גם כשאני על ידו, ובפעמים שהוא כן קולט הוא לא מצליח להתחבר, או מתנתק אחרי כמה דקות. במחשב אחר מאוד פשוט זה עובד פיקס. והוא גם לא מראה לי לרוב רשתות וויפי אחרים אפי' בנקודות חמות. זה לא בעיה במחשב ספציפי, כי זה מחשב חדש שהיה לו את אותה בעיה בדיוק והחליפו לי אותו. בנוסף בלינוקס זה עובד יחסית טוב. אז אני מעריך שזה בדרייבר או במערכת ההפעלה. ואני אשמח לדעת אם אני לא היחידי. אני מריץ ווינדוס 8.1, והדרייבר הוא של אינטל כמובן.

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, יש לי לוח אם ASUS TUF X470 PLUS GAMING. עליו מותקנים לי 2 אחסונים: SEAGATE 3.5 SATA HDD- עליו כל המשחקים והקבצי מחשב היום-יומיים. 256GB SSD PCIe Gen3x4 M.2 2280 ADATA - עליו יושב הוינדוס. בלוח יש לי מיקום נוסף לM.2 פנוי והחלטתי להוסיף אחסון נוסף מסוג EVO 970 500GB. אממה - אחרי חיבור ההתקן אני לא מוצא מחיצה חדשה ב"ניהול התקנים/אחסון". ניסיתי לבדוק בBIOS ואני כן רואה את האחסון החדש רק שאני לא מצליח להבין אם אני אמור להפעיל אותו קודם מהBIOS או לא.. ואם כן אז איך? הFRAMEWARE של הBIOS שלי לא מובן לי ואני לא מצליח לעשות זאת לבד. לעזרתכם אודה

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by Omri.L,

היום כשפתחתי אותו והשתמשתי בו כמה דק' הוא נתקע קצת' ואחרי כמה שניות נהיה מסך שחור שלא הצלחתי לשחזר ממנו את הפעילות. אחרי שהפעלתי מחדש וישר רצתי לעשות סריקה זה קרה פעם נוספת אחרי כמה דק'... עכשיו שבאתי להפעיל אותו הוא עשה הרבה צפצפופים עד שכיביתי אותו (ולא עלה כמובן) ומאז שאני מפעיל אותו הוא פשוט לא מצפצף בכלל ולא מעלה כלום למסך... הספק כח בסדר אגב מישהו יודע מה לעשות ?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  22. Started by amig,

אהלן, קניתי נייד חדש מדגם Hp Probook 430 g1 ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט (לא אלחוטי ולא באמצעות כבל). הורדתי מהאתר של HP את עידכוני הדרייברים ואני עדיין לא מצליח להתחבר לאינטרנט. ב"מנל המשימות" יש איקסים צהובים בכל המקומות שקשורים ביבורי האינטרנט, וממה שהבנתי המחשב לא מזהה את החיבור למרות שהתקנתי את הדרייברים. אשמח לכל עצה תודה עמי

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by aipe,

אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. היי שבת שלום , במחשב Vostro 3568 הסוללה הפסיקה להטען לפני דיי הרבה זמן המחשב עובד ללא סוללה ועם סוללה אבל (מטען מחובר) נעדכנתי את הביוסלגרסא האחרונה . ניסתי לאתחל את הסוללה הערה: בהתחלה הסוללה לא הייתה נטענת , אחרי עדכון הביוס היא לא מזוהה , פעלתי לפי ההדרכה ההבאה: הסוללה זוההת אבל לא נטענת אחרי זה אתחלתי אותה מחדש והיא לא מזוהה מאז. בכלי האבחון של דל , נמצא שגיאה 20000131 ושום דבר על המטען , והמטען מזוהה בביוס כ "לא ידוע " לפני ששולחים לתיקון במסגרת האחריות יש לכם עוד הצעות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by דני35,

התחדשתי בשעה טובה בכונן חדש מדגם wd black sn 750 וחיברתי אותו עם מתאם pci,אני מקבל מהירות יחסית איטית ליכולת של הכונן, זה בגלל החיבור דרך מתאם?מצרף צילום מסך של המהירות,ולינק למוצר עצמו, והאם יש אפשרות בלוח אם ישן לעשות העתקה של כונן מערכת ההפעלה לכונן החדש? דגם הלוח אםhttps://www.gigabyte.com/il/Motherboard/GA-H77M-D3H-rev-10#ov לינק לכונן המדובר https://www.amazon.com/BLACK-SN750-500GB-Internal-Gaming/dp/B07MH2P5ZD לינק למתאם ששמתי במחשב https://www.ebay.com/itm/Pro-M-2-Nvme-Ssd-Ngff-To-Pcie-3-0-X16-X4-Adapter-M-Key-Interface-Card-Full-E6H9/333230729702?ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT&_trksid=p2057872.m2749.l2649 תודה לכם מראש.

דיונים חדשים בפורומים