תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בימים האחרונים נתקלתי בבעיית ריצודים במסך הטלוויזיה שמחובר למחשב בעת שידורי סטרימינג -הכוונה לפס שקוף שנמשך לרוחב כל המסך עולה ויורד מלמעלה למטה וחוזר חלילה מדובר בטלוויזית lcd samsung- במסך מחשב עצמו רואים את השידור חלק ללא ריצודים (אבל אני מעדיף לראות בטלוויזיה) הקו הזה מופיע רק בשידורי סטרימינג (למשל, שאני רואה סרט מהמחשב או גולש באינטרנט תוך כדי צפייה במסך טלוויזיה אין שום בעיה) המחשב והטלוויזיה מחוברים בנקודות חשמל שונות ומרוחקות כ-4 מטרים זה מזו ניתקתי גם את הממיר וזה לא פתר את הבעיה הסרתי והתקנתי מחדש את נגן הפלאש בגרסתו האחרונה, כמו כן עדכנתי דרייברים של כרטיס מסך (9800 gtx ( נתון נוסף- טלוויזיה מסוג hd ready רזולוצייה שאני עובד במחשב בחיבור (dvi to hdmi) הי…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתה לי מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט,ניתקתי אותה וחיברתי מקלדת רגילה בחיבור PS2 או איך שלא קוראים לזה וזה פשוט לא עובד. מחקתי את הדרייברים של מייקרוסופט וזה עדיין לא עובד מה לעשות ? תודה..
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תאור הבעיה: חיבור SATA או IDE שרופים ממתי התחילה הבעיה: לא מזמן האם התקנת תוכנה כלשהי לפני שהתחילה הבעיה: לא מערכת הפעלה ושפת ממשק: WINDOWS 7 הערות נוספות: אני לא מחפש פיתרון לחיבורים כל שאני צריך הוא, מדריך או הסבר איך לשים מערכת הפעלה על דיסק / כונן קשיח ואני לא מתכוון לקובץ ISO אלא ממש מערכת שברגע שאני מכניס את הדיסק למחשב יש לי בוט של המערכת שיש בדיסק לדוגמא: צרבתי UBUNTU על דיסק אז אני רוצה שהאובונטו יעלה כשאני מכניס את הדיסק, העניין הוא שאין לי הארדיסק פנימי או משהו ואני רוצה שהמערכת עצמה הBOOT ישב על דיסק ולא על הארדיסק
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,כבר שבוע שהמחשב שלי לא פועל כמו שצריך במצב הרגיל הווינדוס 7 עולה אבל יש רקע שחור ורק סימן העכבר נראה ניסיתי לעשות שחזור דרך המצב הבטוח אך ללא הצלחה,ניקיתי את הדיסק עם ccleaner ועדיין איטי במצב הבטוח ועכשיו אני לא מצליח בכלל לנסות לשחזר דרך המצב הבטוח יש דרך לתקן את זה? כי דבר דומה קרה לי בעבר והצלחתי להפעיל במצב רגיל דרך שחזור
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקנתי משחק במחשב שלצערי הכיל וירוס. אחרי מחיקת המשחק מהמחשב נמחקו ביחד עם המשחק כל הקבצים והתיקיות בכונן שבו היה המשחק... איך אפשר להחזיר הכל לקדמותו? SYSTEM RESTORE לא עוזר ניסיתי גם את תוכנה RECOVER MY FILES וזה לא עזר בכלל עזרה דחוף! היו לי בכונן הזה מער 1500תמונות!!
-
אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך שבסטיקי ובמקום מה שצריך להופיע לי, זה מה שמופיע לי: Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 AMD64 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\110809-20638-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: ואין את הסיבה לבעיה כמו במדריך, מה אני עושה?
-
לא יודע אם שייך לפורום הזה, אם לא אז תקנו נא. הבעיה: המארז מצוייד בשקעי אודיו קדמיים רק בקונקטור של AC97. הלוח מצוייד בהתקן אודיו VIA HD עם חיבור על הלוח לפאנל קדמי בהתאם. יש חוסר התאמה המתבטא בכך שברגע שמחברים את התקע של המאז אל הפינים בלוח, אין שמע ליציאות שמאחור. אין לכך קשר אם יש או אין בפועל חיבור של אוזניות/מיק מקדימה, מספיק שהתקע של החיבורים מחובר אל הלוח. בעת התקנת הדרייבר שמסופק על ידי יצרן הלוח, לא היתה אפשרות לבחור ב AC97 בלבד. יש פתרון? מתאם או שינוי בחיבורים?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי ווינדווס מחדש, התקנתי את כל העידכונים ואת כל הדרייברים מהאתר של יצרן לוח האם (https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-770T-D3L-rev-1x) כולל דרייברים של סאונד של REALTEK אבל הסאונד עדיין לא פועל.שמתי לב שהבעיה היא בדרייבר מסוים ששמו Multimedia Audio Controller, לתת לווינדווס לחפש Update בשבילו לא מחזיר תוצאות. ניסיתי גם לחפש הורדה שלו אבל מצאתי רק אתרים מפוקפקים שמציעים EXE שיתקן לי את הדרייברים (אני מנחש שזה וירוסים). התגובות לגביו בפורומים של תמיכה טכנית ברחבי האינטרנט היו או לא רלוונטיות למחשב שלי או שהציעו להתקין דרייברים ועידכוני ווינדווס. גרסת הווינדווס שלי היא Windows 7 Ultimate x64. בקובץ המצורף אפשר לראות שחלק מהדרייברים של הסאונד מותקנים בסדר, רק Multim…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי לא מזמן מחשב חדש ונתקלתי בתופעה קצת מעצבנת, לפעמים המסך לא עובר ל-Power Saving Mode למרות שכן מוגדר לו לעבור. מה שקורה במקום זה שהמסך "מתרוקן" והרקע של ה-Windows 7 נשאר דולק (בלי אייקונים וחלונות פתוחים). זה לא קורה כל הזמן ואני לא מצליח לזהות דפוס קבוע. עכשיו קרה לי משהו אחר - כבר פעם שנייה שאחרי שהמסך כן עובר ל-Power Saving Mode אז הוא לא יוצא ממנו (המסך לא מתעורר) עד שמכבים את המחשב בלחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה ומדליקים מחדש. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שיכול להיות שכרטיס המסך תקול, ורציתי לוודא שזו אכן אפשרות לפניי שאני פונה לממש אחריות. תודה מראש!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לפני כ-3 חודשים החלה בעיה לאגים במשחקי מחשב חשוב לציין שמדובר בכל משחק (CSS B3 MW הכל) והדבר לא משפיע על הדברים מחוץ למשחקים... נגיד באינטרנט אני מוריד על מהירות גבוהה (12 MB משומש עד הסוף). עשיתי בדיקת מהירות תוצאות כמו שאמורות להיות. לפני בערך 3 חודשים החלפתי כרטיס מסך לכרטיס מסך יותר גרוע, האם יש סיכוי שהכרטיס מסך משפיע על הלאגים? בתודה מראש Mystery
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי להוריד את זה ידני דרך לוח הבקרה אבל לא מוצא את זה יש לי וינדוס 10 זה התחיל עוד לפני השידרוג מוינדוס 7 אבל לא ייחסתי לזה חשיבות בזמנו וגם לא היה לי זמן חשבתי שאיזה תוכנה בחלונות נתקעה אבל חיפוש בגוגל מעלה שזה תוכנת רוגלה ולא מצליח להסיר ידנית כפי שממליצים לא נמצא שמה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא בטוח שזה כל כך קשור לפה אבל... טוב אז יש לי הרבה תוכנות שפשוט לא פעלות ואם אני מוציא ומכניס את הסוללה של הBIOS אז הם פועלות עד שאני מכבה את המחשב עוד פעם
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הורדתי את הדרייורים של הלוח GIGABYTE GA-8I945PL-G מהאתר של החברה בכתובת הזו: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1915&dl=1#dl (גרסא 2) וגם גירסא 1 מפה: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1884#dl אחר כך התקנתי את הדרייורים ועשיתי איתחול למחשב כפי שמיתבקש... ולהפתעתי המחשב נשאר כמו קודם,שום התקנה של דרייור לא נקלטה! מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון? תודה מראש TANGUSH
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כשאני מעלה את ההמחשב שלי הוא מקבל הודעת שגיאה cpu fan error press f1 to contine והמחשב עצמו לא מצליח להחזיק הרבה זמן 20-30 דקות עד שהוא נכבה לבד נסיתי לפתוח אותו ולנקות את כל האבק המצטבר \ הוצאתי את מאוורר המעבד ולנקות אותו ראיתי שהמשחה הטרמית יבשה לגמרי \ עכשיו אני מחפש תשובות והבנתי שיכול להיות שזה בעייה אחרת בספק הכוח , מישהו יכול לתת כיוון...
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן החלפתי כרטיס מסך לgforce fx 5200 ומאז המחשב עובד כמו שצריך אבל לא מפסיק לצפצף כאשר אני גולש באינטרנט ואני משתמש בגלגלת של העכבר כדי לזוז בדף אינטרנט שבו אני נמצא. בדקתי טמפ' והן : 33 במעבד ו 29 בלוח אם . הכרטיס הוא מסוג agp x8 ולוח האם תומך ב agp x4. נסיתי לבטל את הצפצופים דרך לוח הבקרה אבל זה לא עזר. איך אפשר לתקן את המצב כך שהצפמופים יפסקו זה כבר משגע אותי? משה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-