תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. קניתי את הכרטיס הנ"ל,רציתי לדעת האם אני צריך לשדרג את הספק כוח שלי,antec 520w יש לי 4 כרטיסי זיכרון ddr3 של 8 ג'יגה,2 דיסקים קשיחים וכונן ssd. בנוסף מחוברים 2 מאווררים 140 מ"מ ועוד 2 מאווררים 120 מ"מ. מעבד i5 2500k עם אובר קלוק ל4.7ghz(יודע שישן ולא מנצל את הכרטיס אבל כרגע זה מה שיש). האם יש צורך להחליף את הספק?כרגע הכל עובד ואין קריסה גם במשחק כמ קול אוף דיוטי וורזון אבל יש לי חשש שיקרה נזק או משהו בסגנון. ראיתי כל מיני מחשבונים אבל לא יודע כמה אפשר לסמוך על זה. אשמח לתשובה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, קניתי מחשב חדש לפני חודש: Intel Core i5 4590 3.3Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray Arctic Cooling Alpine 11 GT Rev.2 CPU Fan For Intel s775,1156 Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI Antec Neo Eco 450C 450W Active e PFC 12cm PSU (העתקתי מהחשבונית) התקנתי בו את הכרטיס המסך הישן שלי: GeForce GTS450 Gainward 1GB GDDR5 Edition עבד מצויין. שיחקתי משחקים (Thief 2014), הכל דבש. אתמול הדלקתי את המחשב, קצר. לא נדלק. אחרי תסכול וקריאה בפורום, החלטתי לנתק את הכרטיס מסך. כי זה הרכיב הישן עליו אין לי אחריות. ניתקתי את הכרטיס. המחשב עולה טוב מאוד. מה אפשר לעשות? במשך כמה שבועות הכל עבד כמו שצריך. אימצתי את הקשיש יותר מדי? אני שוקל לפתוח את הברגים של הכרטיס ולנסות …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ביממה האחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה. כשאני סוגר את מכסה המחשב הוא עשוי לעבר למצב שינה, אך לא, הוא פשוט מאתחל את המחשב... נ.ב איני מוצא את קבצי הDUMP לבעיה משום מה (חיפשתי ב-c:/windows/minidump ואין כזאת תקייה אמר המחשב) הנה הבעיה כפי שתוארה בEVENTS: שם הבעיה: Kernel-Boot מספר זיהוי: 16 מה שכותב: Windows failed to resume from hibernate with error status 0xC00000BB. תודה רבה - System - Provider …
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה, אחרי המון חיפושים ברשת ונסיונות התייאשתי סופית, פונה אליכם בניסיון אחרון. יש לי מסך מסוג SAMSUNG LS22A100. המחשב מחובר אליו בכבל VGA עם מתאם DVI ובנוסף לטלוויזיה עם חיבור HDMI. הבעיה היא כאשר אני מחבר את המסך אל המחשב לא רואים כלום בטלוויזיה (אין אות), כאשר המסך מנותק מהמחשב - רואים בטלוויזיה. אחרי הרבה נסיונות ובדיקת כבלים, הסרת דרייברים והתקנה מחדש ועוד הרבה דברים שניסיתי שום דבר לא עבד. חיברתי אל המחשב מסכים אחרים והכל עובד מעולה (רואים גם במסך וגם בטלוויזיה). חיברתי את המסך SAMSUNG שלי למחשב אחר וגם זה עבד מעולה!!(רואים גם בטלוויזיה וגם במסך). אני על סף לשבור משהו מרוב עצבים ותיסכול... בבקשה אשמח לעזרה נ.ב חשוב לציין שבהתחלה הכ…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המסך שלי (מסך CRT) החליט לפני כמה ימים שהוא רוצה לעצבן אותי הוא התחיל לעשות צלילים מוזרים (למי שמכיר את הצליל הגבוה הזה ששמו בפאלפון שכביכול אנשים מבוגרים לא שומעים, אז הצליל יותר גבוה ומעצבן מזה)... כבר אי אפשר לשבת מול המחשב בגלל זה.. הדבר היחיד שעוזר הוא לכבות את המסך, אבל אחרי איזה 5 דקות הצליל חוזר.. זה משגע אותי ניסתי להקליט אותו, אבל המיקרופון לא קולט את הצליל (כנראה אחד מהפילטרים של SOUNDMAX נגד רעשי רקע מונע מהמיקרופון להקליט) למישהו זה כבר קרה פעם? מישהו יכול לעזור? ומי שאין לו מה להגיד חוץ מלקנות מסך חדש (מה שאני רוצה לעשות) בבקשה שלא יגיב
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אח שלי נעדר מזה 3 וחצי שבועות בחו"ל ומוגדר כנעדר במשטרה פה ובהולנד. ידוע לנו כי יש בידיו ipad ויש לנו את ה-serial number (לא התחבר לחשבון האפל שלו) כמובן שאפל לא ישתפו איתנו פעולה. אך האם יש מישהו שיודע לאתר מיקום לפי ה-sn? בנוסף, חושדים כי יצר יוזר פיקטיבי בטוויטר שגם אותו רוצים לבחון. האם אפשר לאתר את מיקום ההתחברות של היוזר? למי שיש רעיון אשמח לשמוע, תודה, לילך
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום עשו לי פירמוט במחשב וכגיבוי עשו בדיסק d שהוא צורב את כל הגיבוי ואני לא מצליחה לפתוח כמובן את הכונן ולמצוא את כך הקבצים מראה שהוא מלא והכל אבל רושם הכנס דיסק ןכו... חייבת את המחדע שלי מה עןשים?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע בלי שום התראה מוקדמת, כאשר על המסך בחלקו העליון בלבד מופיעה שורה של פסים ירוקים דקים מאוד. מאותו רגע המחשב פשוט קופא ואין שום אפשרות לגעת לא בעכבר ולא במקלדת אלא לעשות ריסט. ???
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, מדי פעם המחשב נתקע על המסך השחור הראשוני ולא עולה. אני צריך לחכות הרבה זמן ואז כשאני מדליק שוב הוא עולה. מה לעשות? חייב עזרה. תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כן כן אני יודע ..מסכים גרועים ..לא שווים .. טוב באו אני יחדש לכם ...זה מסך חייה .. אני עכשיו על רזוליציה של 1280X1024 עם קצב ריענון של 120 .. עומק הצבע מדהים ...פשוט רואים מדהים ..אבל מה כל פעם שאני מדליק את המחשב או סתם אחרי שאני יוצא מהשומר מסך שלי .. צריך לכוון את המסך מחדש.. כאילו הוא זז לצד כזה ..רואים שחור מואר יענו איפה שאמור המסך למלאות .. וזה מזה מעצבן ..התקשרתי אליהם הם דיבר יפה נחמדים אקיצר שירות טוב .. אמרתי להם את הבעיה והם אמרו לי אין בעיה נחליף לך מסך .. טוב הם באו להחליף לי מסך הכל טוב ויפה ..אני פותח את המסך וכוון ..חוזר מביצפר ואני רואה שזה עוד פעם קרה .. כבר החלפתי מסך פעמיים וזה קורה לי את אותו בעיה ... ולחבר שלי יש את אותו מססך בדיוק אבל לו זה לא קו…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח אם Z370 HD3P שהיה מחובר לו כונן HDD בחיבור Sata 3 שתחילה חובר ב-Port 0. לפני כמה זמן רציתי לבצע התקנה מחודשת של כל מערכת ההפעלה ולעשות את ההתקנה על כונן SSD חדש עם חיבור m.2 בלוח האם שלי יש שני חיבורי m.2 וכשקראתי בחוברת ההדרכה של לוח הבקרה שלי הבנתי שכדאי לחבר לחיבור m.2 העליון מביניהם אך שכאשר החיבור הזה תפוס, לא ניתן להשתמש ב-Sata 3 ב-Port 0 ולכן שיניתי את החיבור של כונן ה-HDD ל-Port 1. מאז, הכונן HDD מזוהה בביוס, הוא מזוהה גם בווינדוס כשאני בודק את החיבורים ב״מערכת ההתקנים״ אבל משום מה הוא לא מופיע לי בתיקיית ״המחשב שלי״. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. הנה המאווררים: והנה תמונה של החיבורים שלהם (משמאל) והחיבור של ספק הכוח (מימין). (סלחו לי אני חדש בתחום - אז בסבלנות איתי) כל שאני יכול לחבר זה רק אחד מה"לבנים" (שלו פינים). ואני מניח שזאת הסיבה שרק מאוורר אחד עובד (השני מקבל איזה תזוזה, אבל לא מסתובב). לא מצאתי עוד יציאה מספק הכוח שלה פינים! ז"א - אין לי לאן לחבר את החיבור השני יש פתרון? לא רק זאת, אלא גם שבעוד שלמארז יש מצב של LOW, HIGH ו OFF, רק ה High וה OFF עובדים. ואין מצב ביניים של Low (לצערי)
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בלי שום סיבה מיוחדת העכבר נכבה ונדלק לעיתים תכופות באמצע משחק בCS(בזמן האחרון לא יצא לי לשחק בעוד משהו), עכשיו זה קרה גם כמה פעמים בוינדוס עצמו.. מה נראה לכם הבעיה? MX518
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש בכלל חיה כזאת-וירוס בביוס?זה מה ששני טכנאים משני מעבדות שונות אמרו לי . ואני חשבתי שאולי עדכון ביוס ימחק הוירוס. דבר שני,אפשר בבקשה קישור\מדריך לעדכון ביוס עם awdflash תודה ושבת שלום
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , חבר אחרי כמה שנים טובות החליט לקנות כמה חלקים ולשדרג את המחשב . הוא קנה לוח אם msi - H61M-P32/W8 מעבד - i5-2320 דיסק קשיח היה לו כבר מהמחשב הישן של 500 גיגה וחבר הביא לו זיכרון 4 GB RAM והוא קנה כרטיס מסך 750GTX עכשיו הרכבנו הכל ברגע שאנחנו מדליקים תמחשב רשום 99 בצד ימין למטה כל המסך שחור ורק 99 בקטן בלבן .. אם מישהו יודע מה הבעיה זה מאוד יעזור תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי מדפסת משולבת תוצרת החברה הרשומה בכותרת. דגם המדפסת הוא MFC-215C. חיברתי את את כל הכבלים אבל הוא לא עובד! תודה למי שיעזור
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
- נייח או נייד? נייח - מערכת הפעלה: WIN 7 -64 BIT - תארו את התקלה בקצרה, במידת הצורך הוסיפו תמונה. כשאני מחבר DOK לחיבור הקדמי (באחורי זה לא קורה) האינטרנט מתנתק לי וזה מחרפן כי אני צריך עבודות בDOK ואני לא יכול לחפש באינטרנט דברים באמצע. (אני מחובר עם מתאם רשת USB) - מתי החלה התרחשות התקלה? מזמן - האם בוצעו שינויים כלשהם בתוכנה/חומרה? לא יכול להיות שאני צריך להחליף לוח אם?
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא שומע 5.1 דרך כבל אופטי בחיבור למחשב WINDOWS 10 לוח אם: asus z390-a https://www.asus.com/il/Motherboards/PRIME-Z390-A/ מחובר ל- https://www.cnet.com/products/logitech-z-5500/spec... דרך כבל אופטי במחשב הישן עבד לי, בחדש לא עובד... כשאני נכנס ל-SOUND ואז מקש ימיני על SPDIF DIGITAL OUT אין אופציה של CONFIGURE וכשאני לוחץ על TEST זה משמיע לי רק 2 רמקולים ימין ושמאל. מישהו יועד איך מסדרים את זה? …
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-