תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה? 2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק.... אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור …
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שרשמו לי לפני כמה חודשים טובים, כנראה שהכוננים של טרנסקנד לא הכי איכותיים. לאחרונה כשאני מנסה לעלות גיבוי זה פשוט דופק לי לחלוטין את המחשב ומחייב התקנה מחדש. כשאני מעלה גיבוי ישן, הוא מצליח לעלות אותו (המחשב עובד קצת איטי). איך אני יכול לבדוק אם יש תקלה ב-SSD? ראיתי שיש כל מיני מכשירים שמתחברים למחשב באמצעות USB ואפשר לחבר אליהם כונני nvme. יצא למישהו להתנסות בכוננים כאלה?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ברשותי מחשב נייד של lenovo דגם IdeaPad Gaming 3 81Y4009FIV ברצוני לברר האם ניתן להטעין את המחשב הנייד דרך חיבור usb type c ניסיתי לברר לבד בגוגל אך ללא תוצאה קונקרטית. אשמח לעזרתכם תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים. ברשותי מודם ראוטר TPLINK VR600. כשאני מעלה נתונים לענן בלפטופ באמצעות WIFI, במחשב השני אני מקבל חיבור ממש איטי וצריך לחכות כמה שניות כדי שכל דף יפתח. להבנתי הנייד תופס את כל נפח הגלישה ולכן המחשב שמחובר בLAN מקבל גלישה איטית. יש דרך לתעדף את המשתמשים? ברצונ שהמחשב שמחובר בLAN יקבל את מלוא התעבורה, והלפטופ שמעלה בWIFI, ישתמש במה שנשאר. דרך וינדוס? תוכנה? תוכנה לא חינמית? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני עומד להתקין H100i במחשב שלי, ויש לי בעיה קטנה. החיבור חשמל שלו הוא SATA כמו של כונן קשיח רגיל, ויש לי כבר כבל אחד מהספק עם שלושה חיבורים כאלה שאחד מהם כרגע פנוי. אני מעדיף לא להוציא עוד כבל עם שלושה חיבורים מהספק רק בשביל ה-H100i וגם לדחוף עוד כבל מיותר בסידור כבלים. מה שאני צריך זה כבל מאריך SATA שיתחבר לחיבור השלישי הפנוי בכבל שכבר בשימוש, בדקתי ב KSP, TMS, אא מחשבים ואין להם דבר כזה... נראה לי שאני צריך משהו כזה: http://www.ebay.com/itm/12-SATA-15-Pin-Male-to-Female-Power-Extension-Cable-/161031826927?pt=US_Power_Cables_Connectors&hash=item257e3eadef מישהו יודע איפה אפשר להשיג בארץ אם בכלל? אם לא אני אזמין מאיביי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג אני כבר משתגעת קניתי מסך DELL U2410 חדש לפני שבוע והכל מתעוות לי אני יודעת שאני צריכה לשחק ברזולוציה ואני לא מצליחה אולי תעזרו לי פליז ד"א אני מצרפת 2 קבצים הראשון צילום מסך מהמחשב שלי השני שלחו לי איך זה אמור להראות [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קניתי מחשב עם 6GB זכרון שעובד ב triple channel לאחרונה שמתי לב לתופעה מוזרה, כ-10% מהמקרים בהם אני מדליק את המחשב אני מגלה שהביוס והווינדוס מזההים רק 4 GB בלבד. לאחר כיבוי והדלקה של המחשב (ריסטרט לא עוזר כאן) הביוס והווינדוס חוזרים לזההות את ה6GB שיש לי במקור הרצתי memtest86 במשך 7 שעות ללא כל שגיאה. אשמח אם יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה. תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעיות במערכת עריכה הראשית שלי... היו בעיות אחרות, נפתרו עכשיו שוב: המחשב לפעמים "מקרטע" בזמן עריכת הוידאו. אפילו בזמן שסתם מזיזים את העכבר- הוא מקרטע. תקלה חדשה שצצה- פשוט עושה ריסטרט, ואז עולה מסך הדוס ,ריק, רק פס למעלה מהבהב ושום כלום... ככה תקוע... הוחלף זיכרונות, הוצאתי את כל הארדיסקים (יש 9), הוצאתי את כל הכרטיסים והחזרתי, ביטלתי אוברקלוק עדין שהיה - עדיין זה ככה. בפוקס זה עולה, נתקע שוב ושוב חוזר... מה הבעיה? נתקלתם? (לוח אסוס P5WD2, כרטיס מסך X850 GTO ).
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן למדי: P4-3.2G לוח 915G (תושבת 775) ספק HEC-300W AR-TF כרטיס מסך NVIDIA 7300GS עד היום עבד ללא כל תקלה אך כעת פשוט לא מגיב לכפתור ההדלקה: * נוריות לוח האם דולקות (ליד חיבור ה-)24PIN * כל שאר המחשב מת (כל המאווררים עומדים, נוריות LAN כבויות) * החלפה בספק חדש מהקופסה לא שינתה במאום. * מהספק הקיים נשמע מעין קול דק של חריקה עם החיבור למתח. * אין התחממות או ריח שרוף. המלצות/רעיונות? תודה, גונן.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה הכלי (תוכנה) הכי טוב לאבחון בעיות FREEZE או RESTART פתאומי ב- WIN ? אני מדגיש שאין CRASH ! צריך כלי שמנטר כל מה שאפשר במחשב כולל תוכנה וחומרה כדי לגלות מה גרם לבעיה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחי יש מחשב , cellron 667 וציפסט של SIS לא בדקתי עוד את הלוח אם נדמה לי של אינטל. בכל מקרה תראה שמו לו במחשב כרטיס מסך TNT 2 מובנה. כלומר לוקח מהזיכרון 32 מגה . עכשיו הבעייה היא שנכנסתי היום לביוס והיה שם Shared Memory שהיה על 32 ומשום מה שיניתי את זה ל 0 (NONE) לא יודע למה עשייתי את זה, בקיצור עשיתי שמירה והפעלתי מחדש את המחשב, ועכשיו אני רואה כל הזמן המון קווים על המסך, לא רואים כלום נורמלי הרבה קווים צהובים כאלה.. אבל אני יודע שהמחשב עובד כמו שצריך כי שאני לחוץ DEL זה משנה מסך וכאילו נכנס לביוס.. איך לעזאזל אני מוריד את הקווים האלו ומחזיר את זה למצב נורמלי, ניסיתי כבר RESET, כיבוי מחשב, ניתוק כבל והוצאת בטריה ...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איך לחבר 2 מחשבים לראוטר אחד?כולם נמצאים באותו חדר.צריך לשנות הגדרות במחשב? היום מחשב שני מחובר דרך WI FI ואני רוצה לבטל חיבור הזה ושיהיה חיבור דרך כבל בלבד. האם חיבור של 2 מחשבים נייחים ושימוש באינטרנט בו זמנית מוריד מהירות גלישה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה כאשר אני מכבה את המחשב לוקח למחשב להיכבות המון זמן, הקטע הוא שלפעמים המחשב נכבה כמו תמיד לאחר מספר שניות ולפעמים (יותר לכיוון של הרוב) מספר דקות. אשמח לפתרון btw המערכת הפעלה מותקנת על כונן SSD.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם: Gigabayte HD4350 אני עובד עם שני מסכים ולשנייהם יש רק יציאת VGA אחד מחובר ישר לכרטיס והשני מחובר עם מתאם VGA DVI ברגע שאני מכבה את המחשב או עושה הפעלה מחדש למחשב שני המסכים לא עובדים כאילו יש התנגשות בנייהם ניסיתי להחליף מתאם וניסיתי גם את הכרטיס מסך במחשב אחר וניסיתי גם את הדרייבר הכי חדש ועדיין הבעיה נשארה, אבל שאני מחבר שני מסכים לכרטיס עם כבל אחד ישיר ל DVI ואחד ישיר ל VGA המסכים עובדים מצויין ואין שום בעיה, האם הכרטיס מסך דפוק? כי לפני זה היה לי גם כרטיס מסך פשוט אבל של NVIDIA והוא היה מחובר בידיוק עם אותו מתאם לאותו מחשב והוא לא עשה שום בעיה. זה הקישור לכרטיס: http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=2924&dl=1#ov
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה המפרט: Abit NF7-SL rev.2.0 Mobile AMD 2500+@3600+ (2405mhz) 12x200@1.875v Vantec AeroFlow 4070 + Nanoterm Blue 2x512 Dual Channel PC3200@400mhz Western Digital 800JB PATA Western Digital 1200JD SATA Spphire Radeon 9800 Pro@Stock 380\680 Creative SB Audigy @ 5.1 Through Sony STR-DB840 TEAC W552E 52x24x52 AOpen DVD 48x16 SF2 - 80mm Fan - In Generic 80mm Fan - Out Generic 120mm Fan - Out CrystalFontz LCD 4x20 Compucase MidiTower 6919 Black זה כתוב ומפורט גם ב"מפרט המחשב שלי" בצד. הספק הוא הרי HEC 300W שמדדו ומצאו שיכול לעמוד גם ב 350W~ האם אני דורש ממנו יותר מדי ? (שימו לב ל OC, סנדרה טוענת לצריכה של 115W רק מהמעבד)
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי משחה טרמית מרחתי על הכרטיס מסך וגם על המעבד ואז כמובן שמתי את המאוור עליו אך שמתי לב שלא שמתי נכון..... אז באתי להוציא תמאוור על מנת לשים אותו נכון והיה ממש קשה השתמשתי בכוח והוא יצא ביחד עם הCHIP של המעבד כי המשחה גרמה להם להדבק כול כך חזק.... עכשייו המחשב נדלק אך המסך רשום NO SIGNAL וגם על העכבר אין אור וגם על המקלדת אין אור כאילו שלא עובר אליהם חשמל אז לדעתי לוח האם מת גם אין שום BEEP הוצאתי את הבטרייה של CMOS ואז החזרתי ואז זה עשה DEFULT לSETTINGS לדעתי כי המאוור של הכרטיס מסך יתחיל לעבוד יותר מהר אז מה זה יכול להיות? הוצאתי גם הכול דיסק קשיח כרטיס מסך RAM ורק ספק כוח ומעבד נשארו ועדיין אין BEEP
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-