עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by rata,

שלום, אני מנסה להתקין מתאם הרשת האלחוטי מדגם TEW-444UB . לאחר התקנת הדרייבר העדכני, חיברתי את המתאם והמחשב לא מזהה אותו!! מדובר על WIN XP כל הדרייברים של ה USB במחשב מותקנים כראוי (במנהל ההתקנים). גם כשבדקתי התקן USB אחר המחשב מזהה אותו. במחשב אחר המתאם מזוהה כראוי. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעיה ? תודה!

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  2. Started by BrowJes,

חלק תמונות על כרטיס זיכרון של power silicon, נראה כאילו הקוד הדיגיטלי שלהם השתבש. השאלה אם זה פשוט כרטיס לא תקין?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by hadarK,

היי, יש לי לפטופ קורס אחרי שימוש קל לדוגמה אם אני יראה סרטון ביוטיוב שאורכו כ-5 על 720P המחשב יקרוס לפני שאני יספיק לגמור לראות את הסרטון. מקווה שתעזרו

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Runny,

ברשותי דיסק קשיח ישן משהו של Western Digital של 120Giga. כאשר הוא מחובר כPrimary הוא מדווח על הרבה שגיאות פיזיות ולפעמים נתקע בסקטורים מסויימים ועושה רעשים מחרידים. כאשר הוא מחובר כSecondary הוא עובד כשורה. האם מישהו נתקל בתופעה ? האם זו אשליה והוא יקרוס גם במצבו הנוכחי ? אני פשוט מנסה לחסוך לי את הצורך לקנות דיסק חדש למחשב העגלתי של האישה.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  5. התקנתי אתמול מערכת קירור והיום כשאני השתמשתי במחשב וכל הסאונד נשמע כמו נודים וכל הווידאו (יוטיוב או קובץ) רץ סופר מהר עריכה: לא משנה דרייברים חדשים תיקנו את הבעיה

• 0 תגובות
    • 705 צפיות
  6. בקשר ללוח ולזיכורונת: המחשב שלי היה עושה לעצמו ריסטים לבד, הוא היה נופל כל פעם ומציג מסך כחול שבו היה כתוב על זה שהתקנתי חומרה חדשה ולא התקנתי אותה טוב. מה שהיה כתוב במסכים הכחולים לא היה קבוע כל פעם משהו אחר,אבל היו איזה 3- 4 שמביניהם כל פעם משהו אחר. זה בזמן שעוד היה לי ווינדוס במחשב, בזמן שהשתמשתי במחשב הוא היה עושה ריסט ומסכים כחולים בנוסף לפעמים הייתי מדליק את המחשב והוא היה מצפצף. או ציפצוף אחד ארוך של 3 שניות מקסימום ניראה לי או ציפצוף ארוך ובסופו שניים קצרים. (מה אומר כל אחד מהם?) [הבנתי שזאת כמובן בעיית חומרה או בזיכרונות, בלוח אם או בכרטיס מסך] בקטע הזה נפל לי הווינדוס. אין לי מושג איך חחח אז מה שעשיתי זה פירמטתי כי גם ככה רציתי לפרמט והתחלתי לנסות, שאנ…

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  7. שלום, לפעמים שאני מדליק את המחשב הוא נתקע ויש קולות טיקטוק מהHD זה לא קורה תמיד רק לפעמים וזה לא רק שאני מדליק תמחשב זה יכול לקרות סתם פתאום... מה הבעיה? ומה הפתרון? תודה.

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by RAZIEL98,

שלום יש לי בעיה בזמן שהמחשב עולה שורת הפקודה נפתחת ונסגרת מיד מדובר בוינדוס 8.1 מה יכולה להיות הבעיה ? תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by xpsdn1,

כשאני משחק league of legends או sims פעם בכמה משחקים נתקע לי המחשב ומופיע מסך שחור ומשמיע את הסאונד של המאית שניה האחרונה בלופים... דבר זה מצריך ממני לעשות ריסט ולא קיימת דרך אחרת בה המחשב יגיב. כדרך אגב, יש מצב שהבעיה קשורה לכרטיס מסך אז מראש אני אומר שהכרטיס מסך שלי הוא ריידון HD7870.. אני אשמח אם מישהו ידע להגיד לי איך בודקים מה הבעיה או למצוא את פתרונה! מצטער על הניסוח הדפוק.. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  10. המאוורר שלי התחיל לעשות רעש של טרקטור ואי אפשר להגיע לציר של המאוורר לשמן. יש מקום בארץ שמוכר או שזה רק הזמנה מחול?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. רכשתי ימהה 2100 סקזי,הבעייה היא כאשר הדיסק נטען בהתחלה או כאשר הצורב עובד על מהירות גבוהה,נשמעים רעשים נוראים כמו של טרקטור. לפעמים נדמה כאילו הצורב מתכונן להמראה ולעוף עם המארז השאלה שלי האם זה טבעי? יש לציין שבמהירות נמוכה כפול 8 או כפול 4 הכל בסדר ורק בהטענת הדיסק נשמעים הרעשים. מה עושים? ???

• 9 תגובות
    • 3.7k צפיות
  12. Started by eranpr,

שדרגתי את הזכרון שלי ל1024 צגה בייט אבל בעת ההשמה של הזכרונות החדשים ולאחר כל הקומבינציות האפשריות הגעתי למסקנה שהסלוט הרביעי תקול... המחשב מזהה רק את סלוט 1-3 .... איך אפשר לפתור את זה? תודה

• 14 תגובות
    • 660 צפיות
  13. Started by godisme171,

יש לי מסך MAG 786FD בפינה השמאלית למעלה יש מן כתם שהוא מבהיר את הצבעים מה לעשות?

• 19 תגובות
    • 3.9k צפיות
  14. Started by oreno,

יש לי מחשב עם לוח עם P4i65G עם דיסק SATA עם Windows XP. החלפתי את הדיסק לדיסק SATA2 מסוג Segate ST3500418AS בנפח 500GB. הדיסק מזוהה ב BIOS, אולם אם אני מגדיר אותו כדיסק ראשון לעליה , אני מקבל רצף צפצופים בלתי פוסק. האם ייתכן שלוח האם לא תומך ב SATA2, למרות שהוא מזוהה ב BIOS ? איך אפשר לבדוק האם לוח האם תומך ב SATA2 ? תודה,

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  15. Started by אוורסט,

שלום, ברשותי פנטיום 4 מערכת XP. ניסיתי לפרמט את המחשב בדרך הבאה. הכנסתי את הדיסק והפעלתי את המחשב שוב. לפני שהמחשב עלה לחצתי DEL נכנסתי אל הביוס ל BOOT והורתי למחשב לאתחל מן הכונן של הדיסק XP. אולם הוא השיב כי אינו יכול לקרוא מן הכונן. בהמשך שיניתי לכונן אחר ושוב אותו דבר. אציין כי בהפעלה רגילה המערכת עולה כרגיל ללא שום בעיה. מה עליי לעשות כדי שהמחשב יאתחל מן הכונן? תודה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by aipe,

אני לא יודע למה זה קורה , בל יש אתרים שמספיק שאני יכתוב את השם שלהם בלי www וזה יכנס לי לאתר ככה היה גם עם hwzone על העברת התר לשרת אחד כל פעם כתבתי: hwzone.co.il וזה נכנס לי לאתר עכישו אני כותב את זה וזה לא נכנס רק שאני כותב www.hwzone.co.il זה נכנס זה קורה בעוד כמה אתרים מישהו יכול להגיד לי למה זה קורה?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  17. Started by maordor8,

אני רוצה לקנות מחשב חדש בשווי של 6,000-7,000 שח ואני צריך המלצות כי אני לא כ"כ מבין בחלקים... אני קונה מרשת אייבורי ככה שיש שם משהו של הרכבת חלקים ואני צריך שמישהו ירכיב לי מחשב טוב במחיר שכתבתי... בנוסף אני רוצה שהמחשב יריץ משחקים כמו:battlefild 3/4,GTA V,call of duty bo2 ועוד משחקים חדשים ועוד כל מיני משחקים חדשים ומהנים. תודה על העזרה והתמיכה!!

• 1 תגובה
    • 777 צפיות
  18. Started by PT,

הוא אמר שהוא פתאום שמע צירצורים חזרים והמחשב נתקע. ומאז כל פעם שהוא מדליק את המחשב הוא מקבל מסך כחול שרשום בו משהו עם BOOT, אני לא ממש זוכר. אז הלכתי אליו, בדקתי ולא הצלחתי לגרום לווינדוס לעלות אז פירמטתי לו את הC. הוינדוס עלה הכל עובד יופי, התקנתי אופיס ועזבתי שהכל עובד טוב. היום מתקשר אלי שבזמן שהוא עבד בוורד הוא שוב שמע צירצור והופיע מסך כחול עם הודעה שונה שהוא לא זוכר וגם המחשב קפא לו כמה פעמים והשתחרר אחרי כמה דקות. אני חייב לציין שבזמן שהורדנו את המחשב במדרגות כדי לקחת אותו לדירה שלו הוא נפל הריצפה וקיבל סריטה מגעילה על הגג. אז לפני שאנחנו רצים וקונים הארד חדש נראה לכם שהוא הבעיה?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by 87alon,

למה כאשר מכניסים את המחשב למצב המתנה ומדליקים אח"כ הוא לא יכול לגלוש כאשר יש ראוטר אלחוטי ונותן הודעה שלא מוצא שרתים המחשב הוא מחשב שולחני ואני מתחבר ע"י כרטיס רשת המחובר לUSB

20. Started by ariel007,

שלום, המאוורר של הספק במחשב שלי התחיל להרעיש קצת. שמתי לב גם שהוא עובד לאט יחסית. מדובר בספק Xigmatek XCP-A500. ידוע לי שהספק הזה קיבל בעבר ביקורות לא טובות אבל הוא עובד במחשב שלי כבר 5 שנים ללא תקלות. האם כדאי לפתוח את הספק, להחליף את המאוורר שלו או להחליף את הספק? על הספק הזה לא מוטל הרבה עומס כי המחשב הוא מחשב ביתי ולא גיימינג, עם כרטיס מסך מובנה במעבד וללא חומרה מיוחדת שצורכת הרבה חשמל

21. Started by gilka,

משום מה לא מצליח להיכנס רק לאתר של KSP מכל המחשבים בבית כבר שבועיים...אין לי בעיה לגלוש לשאר האתרים. ההודעה שמופיעה= תקלה זמנית! נחזור לאוויר בעוד כ-15 דקות. יש לרענן את העמוד יש למישהו מושג איך לסדר את זה?...אני שייך להוטנט. (עשיתי ריסטרט לראוטר וגם דיברתי עם התמיכה של הוט ובינתיים אין פתרון)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. יש י לוח אם של shuttle bx 440 ab61 ומה שמעצבן אותי בלוח הזה שאני לא רותה את הטמפרטורה של המעבד ומה המהירות סיבוב של המאוור ויש לי שאלה?? אם אני יעשה שידרוג לביוס אני יראה את המהירות של המאוור ואת הטמפרטורה של המעבד??? אבל רק מישהו שיודע ב100%

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Avi5525,

מחשב נייד Lenovo G570 נתקע בהפעלה שלו על המסך טעינה של הווינדוס (Starting windows), המחשב מריץ מערכת הפעלה Windows 7 home premium 64bit. בצעתי במחשב מספר פעמים פירמוט, אך עדיין הווינדוס מסרב לעבוד ,לאחר כמה פעמים אשר בצעתי פרמוטים קיבלתי מספר מסכים כחולים עם אותם מספרי שגיאה stop 0x000000F4 המחשב הפסיק לציג מסכים כחולים אבל נתקע במסך טעינה של הווינדוס(Starting windows) גם דרך הSafe mode המחשב נתקע מה אוכל לעשות כדי לפתור את הבעיה הנוכחית?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. האם יש כדאיות לרכוש את המוצר הזה (פורסם באתר HWZONE כרכישה כדאית במחיר אטרקטיבי במסגרת בלאק מאנדיי - המחיר הזול עדיין קיים) כאשר החיבור אצלי בבית הוא של פרטנר פייבר במהירות של 1 גיגה?

25. היי חבר'ה.. זה המפרט כרגע: לוח אם + מעבד מובנה: VIA EPIA-M1000 Nehemiah זיכרון: Mushkin PC2100 256mb DDR כרטיס הרחבה: VIA EPIA 2 Slot PCI Riser (מרחיב את החריץ PCI הבודד על הלוח לשניים ומטה אותם ב-90 מעלות) כרטיס מסך: Gainward FX5200 64mb Pro/660 PCI כרטיס הרחבה: SATA Sil3114 PCI 4 ports כונן קומבו: Panasonic SlimLine Slot Combo model CW-8122-B כונן קשיח: Samsung 250GB SpinPoint120 SATA-300 model SP2504C מאוורר מערכת: Thermaltake 120mm (מה-Big Typhoon) מחובר ללוח אם במקום מאוורר מעבד ספק כח: Achme 200W PSU model AM630BS20S הכרטיס מסך בסלוט PCI התחתון (שיותר קרוב ללוח האם), וכרטיס ה-SATA בסלוט העליון. *********** אוקיי ככה - הכרטיס SATA מזהה את הכונן הקשיח, אך עדיין הוא מצ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.