תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם של היצרן pine עם ess chipset 2838 כל פעם שמישהו מתקשר אליי המחשב נדלק איך אני מסדר את זה ----------------------------------------------------------------- אתמול נסעתי לטכנאי הוא אמר שזה בעיה במודם וקניתי אחד חדש מאותו דגם ועכשיו יש לי עוד פעם את הבעיה יכול להיות שזה הדרייבר????????. בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, רכשתי GTX 750TI יד שניה ל-HTPC בסלון; (XEON E5450, 4GB DDR2, ANTEC NSK2480, ANTEC 380W, המארז והספק בני כמעט 10 שנים, העלתי צילום מסך מSPECCY) לפני כן היה לי כרטיס מסך AMD HD5450, רציתי משהו טיפה יותר חזק שיתמוך בהאצת חומרה לסרטים ויוכל להתמודד עם הLIGHTPACK שלי כמו שצריך גם ב1080P. התקנתי את הכרטיס החדש, הורדתי DDU (תוכנה להסרה נקייה של דרייברי כרטיס מסך), הסרתי את הדרייברים של AMD/ATI ולאחר מכן התקנתי את הדרייבר הכי חדש מהאתר של NVIDIA. הכל עבר בסדר, וכשהתחלתי לראות סרט ב-netflix המחשב קפא. עשיתי רסטסט, ניסיתי שוב ולאחר מס' דקות בצפייה בסרט בMPC-HC המחשב שוב קפא והפעם גם עשה רסטרט. בדקתי טמפ', הכרטיס…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אני מנסה להתקין WIN ואחרי הדיסקטים של הפלופי כשאני מכנס את הדיסק WIN הוא אומר שההארד דיסק לא מחובר. אני פשוט ניתקתי חוטים ונראה לי שלא חיברתי טוב. איך אני מחבר את ההארד דיסק?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי לכולם, אני מתמודדת עם בעיה מוזרה ולא מצליחה לגשת לאתר שלי https://vitamin022.blogspot.com/ מהמחשב האישי שלי. פרטי הבעיה: אני מנסה להיכנס לאתר דרך דפדפנים שונים (כרום, פיירפוקס, אדג') ולא מצליחה. הודעת השגיאה שאני מקבלת היא לרוב "האתר לא נגיש" או "חיבור נכשל". מה שמוזר הוא שאני כן מצליחה לגלוש לאתר מכל מכשיר אחר – טלפון נייד (גם ב-WiFi וגם בנתונים סלולריים), טאבלט, ואפילו ממחשבים אחרים. ניסיתי לאפס את הראוטר, לנקות קאש וקוקיז בדפדפנים, לבדוק הגדרות פיירוול במחשב, ואף לבדוק אם קיימת בעיה ב-Hosts file – ללא הצלחה. המחשב שלי מחובר לאינטרנט כרגיל, ואני יכולה לגשת לכל אתר אחר ללא בעיה. האם מישהו נתקל בתופעה דומה? יש רעיונות נוספים מה יכולה להיות הבעיה ואיך לפתור אותה? אשמח…
-
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
היי, אז ככה יש משחקים שאם אני נכנס הלהם בfull screen אז המסך פשוט נהיה שחור אפור עכשיו זה לא בעיה במסך בדקתי ו זה לא שהמחשב ניכבה זה פשוט שחור אפור ואני לא יכול לעשות כלום חוץ מלסגור את המחשב עם הכפתור כיבוי. חשוב לציין שאותם משחקים שזה קורה בהם אז אם אני איך שהוא מצליח להכנס אז אני מעביר אותם לחלון קטן אז זה לא קורה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר קופץ החשמל המחשב כבה ואין סימן חיים לאל פסק גם כן שום אורות שום צלילים...ואילו כשאני מנתק מהחשמל את האל פסק באופן יזום אז הוא עובד והמחשב גם ממשיך לעבוד...מה ניתן לעשות? הוא כביכול עובד ולכן לא נראה לי שהאחריות תעזור לי במקרה הזה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
Gigabyte 7VTX Asus V7700 Pure 32MB כששניהם עובדים ביחד, המחשב שלי מאוד לא יציב במשחקים ובשינויי רזולוציות, בעיקר, מסיבה לא ברורה, ב-Half Life. הוא מרבה להתקע.. הבעיה הזו קיימת מאז שקניתי את המחשב, לא היתה לי אפשרות להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שהוא נקנה בארצות הברית. את הלוח לא שלחתי לאחריות בארץ מתוך עצלות. בכל אופן, הלוח עובד ללא תקיעות עם GeForce 2 MX תוצרת חברה לא ידועה. הכרטיס מסך עבד מצוין במחשבים נוספים שניסיתי אותו בהם. הבעיה לא נפתרה גם אחרי שעידכנתי את הביוס של הלוח, אבל המחשב יותר יציב מאז שעידכנתי, אבל עדיין נתקע הרבה. חשבתי שאולי זו בעיה של חום, אבל אז הגיעו אלי ה-Blue Orb והיטסניקים לזכרונות מתוצרת ThermalTake. ואם זה לא מספיק, הנחתי מאוורר פנפלו 80 מ"מ מעל ה…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי החל בתקופה האחרונה לכבות את עצמו. מדובר במחשב בן 3 שנים - AMD ATHLON 64 5400 ליבה כפולה. אמנם מחשב ישן אבל הוא עובד בצורה מהירה ומעולה (אינטרנט זה השימושים שלי), ואני לא מעוניין להחליף אותו. התקנתי את התוכנה speedfan ואני רואה שהמעבד מגיע לטמפרטורות לא הגיוניות של 70-80 מעלות וברגע שהוא מטפס ל-110 מעלות אז הוא נכבה. פתחתי את המחשב, והמצב נראה טוב בפנים - אבק אין, שני המאוררים (של המעבד והמארז) עובדים בצורה מלאה ותקינה. מה יכולה להיות הסיבה להתחממות? ומה אתם ממליצים לי לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, בזמן האחרון (חודש-חודשיים) אני מקבל המון BSOD, זה בעיקר כשאני לדוגמא פותח הרבה סרטונים ביוטיוב בלי לסגור את האחרים, או סתם גולש עם הרבה סימניות, פעם זה היה קורה לדעתי בגלל טמפ' - הכרטיס מסך היה מגיע ל90 מעלות ואז המחשב היה מקבל, סידרתי את הבעיה עם TRIXX ככה שהמעלות לא עוברות את ה70-75 בזמן משחק או משהו. כרטיס מסך: HD 7970 - עם הקירור סטוק. יושב אצלי בבית קירור של Arctic Xtreme ל7970 אבל אין לי מושג איך מתקינים וזה גם יהרוס את האחריות אז לא יודע... מעבד: i5 3470 מה דעתכם חבר'ה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שאני מראש אומרת שאני לא בטוחה אם היא במסך LCD של המחשב או בפלייסטיישן 3 סלים כי שניהם ממוקמים אחד ליד השני. מדי פעם יש רעש של קליק מכיוון המסך/הפלייסטיישן. כרגע ניתקתי את הפלייסטיישן מהחשמל על מנת לראות אם הקליקים ממשיכים ואם כן, הם כנראה מהמסך. המסך שלי הוא Viewsonic VP930, רכשתי אותו בתחילת 2008 וכבר הוחלף לו ספק כוח פעם אחת בשל רעשי זמזום מהמסך, לכן אני חוששת. במידה והבעיה במסך, האם זה אומר שהוא עשה/יעשה את שלו בקרוב וצריך להחליף אותו? פשוט אני חוששת שאם המסך בדרך ללכת פייפן, שזה מסוכן לעבוד איתו. אולי מישהו נתקל כבר בבעיה כזו? האם זו בעיה ידועה במסכי LCD או בפלייסטיישן 3 סלים? העניין הוא ששני המכשירים עובדים באופן תקין אבל אני חוששת להמשיך להשתמש בהם כי אול…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש מעבד פנטיום 4, 3 גיגההרץ 1024 זיכרון דידיאר 2, מערכת הפעלה וינדוס אקספי בקיצור הכל חדש לאחרונה שמתי לב שהמחשב מזוהם בspywares ולכן התקנתי גם service pack 2, וגם תוכנות אנטי ספייאוור כמו adaware ו-spybot, הוירוס שאני משתמש בו הוא nod 32. התוכנות הועילו ומחקו את רוב הרוגלות אבל הופיעה הודעה על רוגלה אחת שהתוכנות לא מצליחות להסיר. כשעה אחרי שהופיעה ההודעה נדלק המחשב מחדש ומאז אי אפשר להיכנס לשולחן העבודה, כל פעם המחשב נכבה כדקה אחרי ההדלקה ומאתחל את עצמו. מה עליי לעשות? אני עובד עצות תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעלה את ה windows וחוטף מסך כחול עם ההודעה Unmountable Boot Volume. אני חושב שההרד דיסק לא הלך אלא שהיתה איזה תקלה ב windows. העניין הוא שיש לי SATA, וכשאני מעלה את הדיסק של הwindows כדי לעשות restore הוא לא מזהה את ה הארד דיסק... הורדתי דרייברים של ההארד דיסק שלי, אבל אני לא יודע בפתיחה כדי שיזהה
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אוקי, אז זה הסיפור: יש לי שני מודולים של זכרון sdram, אחד, אשר בא עם המחשב, הוא 64MB וב- 100MHZ. השני שקניתי לאחר מכן הוא 128MB וב- 133MHZ. לוח האם שלי הוא 440BX P3B-F - כלומר לפנטיום 3. העניין הוא שכשקניתי את הזכרון הנוסף לא ידעתי שהלוח שלי תומך רק ב 100MHZ. מה שקורה שכאשר אני משתמש בכל אחד מהזכרונות שלי בנפרד (64 או 128) אז המחשב עובד מצוין (כן גם ב- 128). אך כאשר אני משלב אותם יחד (כלומר 192MB) נוצר כנראה מעין קונפליקט בזכרון. המחשב עולה והכל פועל רק שהוא קורס לעתים מאד תכופות ואני מקבל מסכים כחולים (ב- 2000 ו- XP) אשר לאחר שחקרתי את משמעם גיליתי שהם נובעים מבעיה בזכרון. מסקנתי היא שבגלל הבדלי המהירויות בין שני המודולים יש בעיה. כנראה שלא קורה שהזכרון היותר איטי כופה ע…
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? חיפשתי דרייבר להארד-דיסק ולא מצאתי .. איך להגדיר אותו בביוס ? ( לוח אם gigabyte 770 ud3 )
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלך לי הארד דיסק של WD מסוג קוויאר, עבד מצוין שנתיים וחצי. קיבלתי הצעת מחיר לשחזור המידע שהיה שם, זה היה בערך 4200 שקל. קצת גדול עלי. יש למישהו נסיון עם מעבדה טובה ומומלצת באזור המרכז שלוקחת מחירים שבני אנוש יכולים לעמוד בהם? המעבדה אמרה לי שהיה נזק לוגי ונזק פיזי, אני לא מבין מספיק בשביל לאבחן אם זה הכל נכון או שמנסים למרוח אותי. תודה
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי את תוכנת truecrypt 7.1 שהיה מותקן על כל הדיסק הראשי והיחיד בזמנו. את הקוד היה צריך להכניס מיד אחרי הביוס. אתמול יצרתי מחיצה בדיסק והתקנתי עליו וינדוס 7 אולטימייט בדבל בוט (במקביל ל7 סטרטר שהיה לי), ומאז אין בעיה להיכנס למחיצה החדשה ולמערכת ההפעלה החדשה, אבל המחיצה הישנה והעיקרית עם מערכת ההפעלה הישנה לא נגישה, פשוט התוכנה לא נותנת את חלון הסיסמא בכלל וכשרוצים להיכנס לישן יש הודעה של וינדוס שאין קבצים בדיוק כמו שקורה אם לא מכניסים את הקוד. התקנתי truecrypt במערכת החדשה, אבל הוא מסרב להכיר בקוד או בקבצי השחזור שלו. כמובן הגישה למחיצה העיקרית אינה קיימת ווינדוס מציע לפרמט אותה כשמנסים לפתוח אותה. המחיצה החסומה מכילה חומר יקר ערך שלא יסולא, אז אם מישהו יכול לעזור אני מ…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה החלה לי בעיה עם כונני USB (הארדיסק נייד, דיסק און קי, ואפילו אייפון...). היה מותקן לי על המחשב Windows 7. כאשר חיברתי אחד מהנ"ל, ה-Windows פשוט לא זיהה אותו. בעבר הייתה לי בעיה דומה עם ה-7, מה שעשיתי אז היה להסיר את כל ההתקנים של ה-USB ולאחר הריבוט הוא זיהה. הפעם הדבר לא הלך ואפילו הקפיץ מסך כחול... בכל מקרה המחשב נהיה די איטי אז החלטתי לפרמט ולרדת ל-XP. כעת המצב גרוע יותר - כאשר אני מחבר את ה-USB, לאחר כמה שניות המחשב נתקע לגמרי (העכבר לא זז, נורות החיווי של המקלדת לא מגיבות, הלוח אם משמיע צפצופים אינסופיים). ניסיתי לחבר לחיבור USB שונה אך נאדה. אדגיש שלפי מה שאני רואה הבעיה היא ב-Storage USB מאחר והעכבר שלי מחובר גם הוא ב-USB והוא מתפקד כראוי. אני חושש שדפ…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מחשב נייד מותאם למשחקים , כאשר מעלה משחק המסך מחשיך ,סאונד נשמע כרגיל,לחיצה על מקש f12 , במקרה זה מקש תאורת המסך,המשחק מופיע במלוא הדרו , שחרור המקש ושוב חוזר לסורו לחיצה קבועה מפעילה אותו כרגיל,אך זה בלתי אפשרי , אשמח לפתרונות!!!
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-