עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orila,

שלום לכולם אני אשמח לעזרתכם בנושא של מסכים כחולים עם שתי הודעות חוזרות : 1- memory management או 2- page fault in a none page area בתחלה חשבתי שזה כרטיס המסך של שהוא לא מעודכן אבל עידכנתי אותו (AMD RANDON 6700) מדובר בPC עם WIN 7 64 BIT 8 ג'יגה זכרון חיצוני (הרצתי את הבדיקה של WIN ולא מצאתי פגם בחומרה) כרטיס מסך של AMD RANDON (*) משום מה אני לא מצליח לעדכן את הWIN שלי (עותק חוקי אבל אני לא מצליח לגרום לו לבדוק עדכונים) תודה רבה אני אשמח לעזרתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. שלום לכם, שלשום עשיתי פירמוט ולמרות התקנת כל הדרייברים הנדרשים, אין לי קול בשירים במחשב ובמשחקים. יש להדגיש שבסרטים במחשב אין כל בעיה וגם באתר - YOUTUBE אני מצליח לשמוע שירים. יש לי את התוכנה - Driver Booster והתוכנה מראה לי שכל ההתקנים מעודכנים. אשמח לעזרה.

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by nir007,

אוקיי יש לי מחשב נייד שאני מפעיל אותו לא עולה כלום חוץ ממסך שחור וקו למעלה.. ניסתי להעדכן ביוס לא הלך. ניסתי לפרמט הוא נותן לי את השגיאה STOP:0X0000007B עשיתי חיפוש קצר בגוגל ומצאתי פיתרון לבעיה אבל אצלי הבעיה לא נפתרה אני השמח לעצות תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by Pini08,

אני פותח את "המחשב שלי" ולוחץ פעמיים על כונן D וזאת השגיאה שהוא נותן לי: תודה לכל מי שיודע איך מתקנים את הבעיה הזאת..![br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:03:50 אין אף אחד שיודע מה התשובה חברים?!זה לחוץ לי העיניין.. ולפי מה שאני יודע האתר הזה הוא בין הטובים בתמיכת מחשבים.. לא כך?? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי AMD Athlon XP 1600+ והיה לי לוח אם - Gigabyte 7vtxe. חזרתי יום אחד הביתה והמסך היה שחור. פתחתי את המארז וראיתי שבעה קבלים מפוצצים על הלוח. קניתי Asrock K7vm3 חדש והחלפתי את הלוחות מבלי לפרמט ולהתקין את מערכת ההפעלה מחדש לאחר מכן. האם יש לזה קשר לכך שהמעבד עובד על 1.05GHZ בלבד במקום 1.4GHZ ? אם לא, איך אני יכול לפתור את זה ? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, יש לי בבית רשת עם חיבור סיבים של סלקום. לרשת מחוברים בהצלחה מחשבים ניידים ונייחים. קיבלתי לפטופ של דל. הוא מצליח להתחבר לרשת גם בצורה קווית וגם אלחוטית. הבעיה היא שהוא לא מצליח להגיע לאף אתר אינטרנט. אפילו לא ל Google com. אפילו כשאני מחבר אותו קווית ישירות לראוטר. אם אני מפעיל נקודה חמה דרך טלפון נייד הוא גולש בלי בעיה על הנקודה החמה. יש למישהו רעיון איך לפתור את הבעיה? תודה רבה

8. שלום! יש לי ספק EZCOOL 300W REAL בן עוד מעט כמעט שנה. רציתי לנסות להפעיל אותו ללא מחשב, לקחתי חתיכת בדיל ועשיתי חיבור בין השחור לירוק. בקיצור חיברתי את הספק לחשמל והפעלתי את הסוויץ שלו מאחור והמאוורר דלק וניסיתי לפתוח את הכונני דיסקים- לא נפתח. אחר כך חיברתי סגול לשחור והספק גם נדלק ואז אחרי כמה שניות יש ריח של פלסטיק שוף (גם כונני הדיסקים לא דלקו). איך זה קרה? הספק לפני דקה הפעיל AMD +1800 דיסק קשיח 20G כונן דיסקים וכונן כומבו וכרטיס MX440 וכרטיס WLAN וטלויזיה. האם מומלץ לחבור אותו ללוח אם ולהפעיל אותו או קיים סכנת שריפה? אני לא יודע עם לפתוח אותו, כניראה יש לו אחריות אצל איבורי אבל הבעיה שזה הספק מהמחשב של חבר שלי וכניראה יעשו בעיות וצריך תעודת אחריות וכל השטויות ה…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Majestic,

שלום לכולם אני לא כל כך מבין בזה ולא יודע איך לעשות את זה... אז אני צריך את העזרה שלכם מי שמבין בדומיינים שרתים teamspeak וזה קניתי שם דומיין , יש לי דומיין, ואני רוצה שהשם דומיין הזה יהיה הכתובת של שרת הטים ספיק שלי קניתי דומיין דרך האתר domainthenet.com אני לא יודע אם זה אוטומטית מזהה את הIP החיצוני שלי... כעבור שעה שעתיים וגם אחרי שעשיתי "רשומות מסוג A נועדו להפנות את שם הדומיין הראשי או אחד מהסב-דומיינים לכתובת IP." הגדרה כזאת לכתובת מהדומיין לכתובת ה IP לי זה מתחבר חלק לשם דומיין אבל אחרים לא מצליחים להתחבר עם השם דומיין רושם להם cannot resolve hostname מה יכול להיות הבעיה? למה אני מצליח להתחבר חלק והם לא ? אם הם רושמים את כתובת ה IP שלי הם מצליחים להתחבר אבל עם השם …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. נתוני המחשב שלי הם: מעבד Q6600 QUAD זיכרון: 1GBX4 1066MHZ OCZ REAPER לוח אם: GB GA-X38-QD6 ספק: זלמן (ZM 600 HP 600W) הרדיסק: SEAGATE 500MB X 2 16M CACHE כ. מסך: ASUS EN8500GT מארז: THERMALTAKE KANDALF LCS WINDOWS XP PRO הבעיה שלי היא כזו: אתמול הרכבתי את המחשב, הכנסתי את כל הזכרונות (1GBX4) בדואל צאנל וכאשר הדלקתי אותו הוא נדלק נכבה נדלק נכבה, ולא הבנתי מה הבעיה שכן הכל היה מורכב פיקס, המעבד היה בטמפרטורה 30 מעלות, והנחתי כי הבעיה הינה בזיכרונות מאחר והביוס שלי כל הזמן נפל, ואכן צדקתי כאשר הוצאתי 1 GB מהסלוט המחשב עבד פיקס, אבל ברגע שאני מחזיר את הזיכרון הנוסף - שוב אותה בעיה. אני מודע לעובדה שהמחשב יזהה רק 3.2 GB מאחר ואני משתמש בXP PRO ( אין לי ברירה אחרת אנ…

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ariel007,

יש לי את הלוח הזה של אסוס. בממוצע כל חודשיים הם מוציאים עדכון ביוס. הם גם ממליצים על הביוס האחרון, אבל בגלל שעדכון ביוס כרוך בסיכון - כדאי באמת לעדכן אותו כל פעם? המחשב עובד בסדר גם ככה תודה לעונים

13. Started by אורי סלמן,

שלום לכולם המחשב שלי עבר את גיל 6 ואני מעוניין להתחדש בחלקים חדשים ולאו דווקא במחשב חדש לחלוטין. אשמח להמלצה/מדריך כיצד אוכל לבדוק את המחשב ואת רמת התקינות של החומרה שבתוכו בדרך ידידותית ובטוחה האם יש תוכנה המאשרת לבדוק את כל המחשב בבת אחת? או שצריך להוריד תוכנה לכל סוג חומרה בנפרד? בנוסף, אם הייתם במקומי, הייתם מחליפים את כל המחשב או רק חלקים ממנו? האם לדוגמא מעבד חדש יתאים ללוח אם שהוא כבר בן 6? (הכוונה לא האם הוא יתאים מבחינה טכנית אלא מבחינה של רמת הביצועים שתהיה בהתאם) אני לא כל כך מבין וכל עזרה תתקבל בברכה אורי

14. Started by sharino,

אהלן, יש לי כרטיס מסך די ישן כמו שרשמתי בכותרת geforce9500gt של gainward שנקנה בארץ הבעיה איתו שכל פעם שאני מכניס אותו למחשב ומעלה את הווינדווס(WIN7) המחשב ישר קורס עם כרטיס מסך אחר הכל עובד בסדר ככה שאני מניח שהבעיה בכרטיס השאלה היא האם מישהו יודע איך עובד העניין של אחריות על כזה דבר? הם זה לכל החיים במקרה? ואיך ניתן לקבל את האחריות? ואולי בכלל מישהו מכם מכיר פיתרון לבעיה והכרטיס תקין למרות שנראה שלא תודה שחר

15. אני לוחץ עליו לא קורה כלום ואז אני עושה קומטרול אל דלט יש מסך כחול ואז אני עושה אסקייפ ויוצא ממנו נסיתי להתקינו מחדש! ורק התקנתי מערכת הפעלה חדשה חלונות 98

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. לאחרונה התקנתי כרטיס קול פשוט במחשב של creative ומאז כל סרטון שאני צופה בו ברשת הוא מקרטע כל שתי שניות אם זה ביוטיוב או כל אתר אחר (יש לציין שרק הוידאו מקוטע והקול בסדר גמור) אגב זה לא קשור למהירות אינטרנט כי גם כשאני אוגר את כל הסרטון הבעיה נמשכת

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by leon2810,

לאחרונה המחשב שלי מפיק צליל מעצבן(ולא זה לא מהרמקולים) המערכת הפעלה עובד והכול אם היו ספקות אך פתאום באמצע השימוש המחשב מתחיל לעשות צליל ארוך ומעצבן ואני צריך לשחק איתו(לתת לו מכות להזיז אותו וכו' ולוקח זמן עד שזה נירגע קצת) אבל אז שום מתחיל מחדש... מה זה הדבר הזה? שווה לנתק את הרמקול אם זה במקרה זה?או שזה מאוורים? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום יש לי דיסק של וינדוס 7 מקורי שהשתמשתי בו למחשב שלי. הזמנתי מחשב חדש ללא מערכת הפעלה. אני אוכל להשתמש בדיסק שלי ללא בעיה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by shus2000,

יש לי דיסק קשיח WD10EARS GREEN 1TB לפני מספר ימים החלפתי לעצמי את לוח מעבד וזיכרון מאז הדיסק קשיח פעם מזוהה פעם לא בביוס. ניסיתי לחבר דרך USB גם לא מופיע. שכחתי לציין שזה דיסק משני שבוא נשמרים קבצים לא מערכת הפעלה. הורדתי את תוכנת בדיקה של WD כשדיסק מחובר ב USB הוא מזווה על ידי תוכנה אך לא נותן לעשות שום בדיקה נופל קבוע לאחר איזה 40 שניות. לדיסק יש אחריות. אך אני מעוניין לפני להוציא ממנו את המידע... ולא אכפת אל אחריות.... בבקשה מי יכול לעזור לי בהוצאת מידה שיש על דיסק קשיח תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. כי זה פשוט נראה הגיוני... כי זה מסך פשוט פצצה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by xDa,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401

23. לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  25. Started by vld69,

שלום רב לכל טובי הלב שיעזורו, אשמח אם אוכל לקבל עזרה או הכוונה כלשהי כי אני פשוט אובד עצות. ברשותי מחשב נייד של dell מדגם ispiron n5010 . מעבד i5- m450 זיכרון 6GB, ווינדו 7 64 bit מקורי. כרטיס מסך radeon hd 5400 . המחשב ברשותי כבר כ-3.5 שנים והוא לא איכזב אותי אף פעם עבד נהדר. יש לציין שאני עושה במחשב שימוש לדעתי מעל המשתמש הממוצע, אם זה משחקים בינוניים (פיפה14, אן ביאיי, היטמן האחרון, wot) תוכנות פוטושופ וירטואל סטודיו תכנות בסי, solidworks, matlab, רואה סרטים באיכויות גבוהות fhd וכו.. המחשב עובד כ-8 שות ביום. אנסה לפרט כמה שיותר כדי להסביר כיצד ניסיתי להתמודד עם הבעיה, יתכן שאני חושב שאני מבין בדבר זה או אחר ולא באמת מבין אז מבקש סליחה מראש. אני נוהג להתקין עידכונים ש…

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים