עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by benyben,

שלום. סליחה מראש על הבורות. שאלה: ראו בתמונה המצורפת את הרשום. למה, אני שואל את עצמי (ואתכם), רשום שם שכונן ה SSD [שהוא הראשון = Channel 0] משויך ל IDE? האם הכונן הזה איננו אמור להיות SATA? אההה.... כן, כפי שאתם מבינים אני לא כ"כ בעיניינים. http://picasaweb.google.com/lh/photo/KFwV4bmY5bHcgLj95NSt2eCbiTIhBwRM9Ol7yw1YeGM?feat=directlink תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ElPelado,

שלום לכם לפני כשבוע פגע ברק בבניין שלי ונשרפו כמה דברים. ביניהם המחשב. כלומר הוא לא נדלק. לפני כחמש שנים פגע גם ברק ונשרפו העכבר, מקלדת, מצלמה אינטרנט, ספק וכפי מה שחנות המחשבים אמרה, הלוח אם גם. ממה שהצלחתי לבדוק עד כה, רק המצלמה נשרפה ולא המקלדת או העכבר. ברור לי שהספק נשרף... אבל איך אני יכול לבדוק בעצמי אם הלוח אם נשרף גם, מבלי לשלם לחנות מחשבים שאחר כך תגיד לי שזה כן נשרף כדי שאני אשלם להם איזה 1000 ש"ח? ממה שרואים, שום קבל לא התפוצץ או נזל חומר כלשהו החוצה... האם אפשר להסתמך על זה או שחייבים לחבר ספק חדש ולבדוק? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by saba123456,

פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by adirmor455,

שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. מחשב נייד HP 620 מראה בעיה בהדלקה 1720-SMART צריך ללחוץ F1 בשביל לעלות את הווינדוס בוצע פרמוט להאר דיסק דרך מחשב אחר הרצתי תוכנה HDAT2 לתיקון שגיאות כלום לא עזר! אופס הגדרות ביוס במחשב נייד מה יכול להיות הבעיה? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Globalization,

חושש שיש לי יותר מדי תהליכים ברקע, יש גם תהליכים כפולים שאינני יודע אם זה בסדר. המפרט בחתימה והנה התמונות: ולמה בחלק מהתליכים רשום לי "32 סיביות", בזמן שהמערכת הפעלה היא 64 BIT? אשמח לעזרה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by silky,

אהלן. אני כותב כעת מהמחשב של השותף שלי והוא לא אוהב את זה אז עזרו לי מהר בבקשה... לקחתי את המפרט בחתימה והעברתי את החומרה מהמארז הישן ל ANTEC-900 החדש שקיבלתי. לאחר שסיימתי והעברתי את הכל. המחשב נדלק אך אני שומע צפצוף כל 9 שניות ואני לא רואה כלום. לפי מה שהבנתי זה יכול להיות 4 דברים: לוח,מעבד,זכרון,כ.מסך? נכון? לכן אפרט לכם פה על כל אחד מהחלקים ומה עשיתי לו: לוח: כלום, לא מאמין שהוא נדפק. זכרונות: כנ"ל. מעבד: פירקתי את ה BT שעליו, ניקיתי עם איזה בושם זול(80% אלכוהול) כי לא מצאתי אציטון, ניגבתי ושמתי משחה טרמית ואת הקירור בחזרה. כ.מסך-פירקתי את הקירור , ניקיתי מאבק, אבל לא נשארה לי משחה טרמית אז החזרתי בלי לגעת בכלל בחלק שנוגע בליבה. חשוב לציין: נזהרתי להאריק את…

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. כמו שזה נשמע...אחרי לוח אם שנשרף לקחתי את המחשב לתיקון.קיבלתי אותו בחזרה(עם לוח אם חדש מאותו דגם,וזכרון נוסף(2GB עכשיו). והכל עבד טוב עד שקיבלתי כיבוי באמצע משחק... אחרי עוד כמה כיבויים השתמשתי בתוכנה שמסופקת עם הלוח אם, לבדיקת טמפ",וגיליתי שכאשר אני מעלה משחק או תוכנת כיווץ הטמפ" של המערכת(SYSTEM) עולה בתוך 15 שניות ל90 !מעלות מ-30.. והCPU נשאר על 25-33 כל הזמן הזה. הטכנאי בא לבית עוד פעם וראה שהכול מחובר נכון.. 1.ניסיתי לבדוק אם באמת המחשב מחמם :אחרי ניקוי אבק יסודי פתחתי את המארז והדלקתי מחשב,העלתי משחק,ובום.. הטמפ" במארז לא השתנתה... אבל התוכנה הראתה 95 מעלות שוב תוך כמה שניות וכיבוי.. 2.עידכנתי ביוס חדש :עדיין אותה בעיה. משהו יכול לעזור לפני שהטכנאי הערפד לוקח עוד 15…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by hagai-,

לאחרונה נתקלתי בבעיה כאשר המחשב עושה ריסט לעצמו כל פרק זמן מסויים, ללא שום התראה ושום הודעה, הוא פשוט נתקע לשניה ואז בום! ריסט.. אציין שזהו לא הווירוס הידוע, אותו הסרתי והתקנתי את הטלאי של מייקרוסופט. וכמובן שיניתי את ההגדרות לא לבצע הפעלה מחדש של המחשב במקרה שהשירות נופל. זוהי בעיה אחרת שאין לי מושג מה הסיבה לה, הריסט הוא מיידי ללא כל התראה מוקדמת. אציין תופעה נוספת שאולי היא קשורה לבעיה, לאחרונה כשאני מפעיל יישומים שונים כגון IE, ICQ, מתקבלת הודעה קופצת בתחתית המסך , כמו שניתן לראות בקובץ המצורף. ההודעה משתנה בהתאם ליישום המופעל. עשיתי סריקה מלאה לווירוסים עם Nav 2003 המעודכן ביותר ולא נמצא דבר. אשמח לעזרה.

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xDa,

אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401

11. Started by adam99,

שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by ehudtr,

יש לי בעיה של חלונות קופצים,בין היתר מאתרים מפוקפקים. התקנתי ad block plus וזה חסם אבל לא הכל.התקנתי בנוסף superantispyware בגירסה החינמית וזה ניקה לי את המחשב אבל עדיין יש לי חלונות קופצים,מה עושים?

13. שלום רב. יש לי XP, כ. קול (כנראה ישן מאוד אבל זה מה שיש כרגע...) של קריאטיב דגם CT4810 ובדריבר ג'יניוס התוכנה מצאה לי דריבר בשבילו.זה לא עזר. עדיין לא שמעתי כלום. ד"א בדקתי ה-כ-ל. חיבורים,התנגשוית,ווליומים למיניהם... ואין כלום. זה בעיה של דריבר פה? אולי הדריבר לא מתאים? ואם כן,יש למישהו דרך להשיג אותו? * קיבלתי ממישהו דריבר SBAudioSetup_W2k מהאתר http://ccftp.creative.com/manualdn/D...oSetup_W2k.zip אבל עדיין אני לא שומע כלום.וד"א זה אותו דריבר בדיוק שהXP נתן לי כשהוא זיהה אותו אוטומטית. אז מה? הכרטיס דפוק? זה כבר כרטיס שני שאני מכניס. ד"א,במנהל ההתקנים הוא נראה כך:‬ Creative AudioPCI (ES1371,ES1373) (WDM) תודה מראש!;-)

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by MotorcycleBoy,

אחרי פירמוט של המחשב , הטאצ פד לא מזוהה . חשוב לציין ווינדוס 10 מחשב של אסוס X441U הורדתי את הדרייבר מאתר היצרן , אבל פתאום עולה לי ההודעה הזו באמצע התקנת הדרייבר There is a problem with this Windows Installer package. A program run as part of the set up did not finish as expected. Contact your support personnel or package vendo למישהו יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by avia30,

שלום יש לי צורב LG 52X24X52X ויש לי תוכנת נרו אקספרס גירסה 6 החדש אני קניתי דיסקים לצריבה 48X אני שם את רשימת השירים שלי ולוחץ NEXT ואז יש לי לבחור מהירויות שם אני בוחר מהירות 4X ברגע שאני מכניס את הדיסק לכונן וסוגר את הכונן אין לי אפשרות 4X יש לי הכי נמוך 8X מה אני יכול לעשות שהמהירות צריבה תיהיה על 4X תודה

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by maoram9,

מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום יש לי מחשב נייד דגם DELL INSPIRON n5030 והיום רציתי לשחזר אותו להגדרות היצרן {אני יודע איך עושים את זה } עשיתי לפי הסרטון הזה Restore Dell Recovery Partition (Dell DataSafe) Windows 7 ואז שאני בא לעשות את זה זה פשוט לא מראה לי את האפשרות של השחזור להגדרות יצרן אין לי את האפשרות dell datasafe restore Emergency back up\ מה אני עושה עכשיו ?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by yaloner,

אני מתכוון להרכיב היום את המחשב החדש שלי ועל-פי הבנתי, הבעיה העיקרית שעלולה להיווצר (אלא אם כן אשתמש בפטיש) היא נזק עקב חשמל סטטי בידיים. כרגע הכל נמצא באריזות שמונעות את הבעיה, אבל מה עושים כשמוציאים את הרכיבים ןמתחילים להרכיב ?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. כשהמחשב שלי נכנס למצב שינה המאווררים עדיין עובדים וזה מפריע לי . מי אחראי על זה הלו או הספק?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Pini08,

אני פותח את "המחשב שלי" ולוחץ פעמיים על כונן D וזאת השגיאה שהוא נותן לי: תודה לכל מי שיודע איך מתקנים את הבעיה הזאת..![br]פורסם בתאריך: 1.09.2007 בשעה 22:03:50 אין אף אחד שיודע מה התשובה חברים?!זה לחוץ לי העיניין.. ולפי מה שאני יודע האתר הזה הוא בין הטובים בתמיכת מחשבים.. לא כך?? [attachment deleted by admin]

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. היי, יש לי מחשב במפרט: לוח אם: Asus P8H77-M ספק כוח: Cheiftec ctg-600-80P מעבד i5 3570 כרטיס מסך קואדרו FX - 1800 3 דיסקים קשיחים: 1 טרה של סיגייט 2 טרה של ווסטרןדיגיטל 500 גיגה סיגייט. Disk Management בכלל לא נפתח. 5 מחיצות עולות. 3 מחיצות מוצגות אבל ללא פרטים. כמה תפוס\פנוי, אם בכלל יש חומר... מאיפה להתחיל לבדוק? אגב המחשב פורמט היום ועדיין אותה תופעה... תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by NuKe007,

נניח ויש לי בעיה בספק, איך אני אוכל לבדוק שבאמת יש בעיה?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by LoopXXX,

המאורר חדל לעבוד. יש איזשהו משהו שאפשר לבדוק איתו אם המאוורר הלך או שפשוט לא יודע השתנה משהו אולי בביוס אולי באיזה תכונה? לא התעסקתי בביוס אבל לפעמים יש באגים משןם מקום אז... בכל מיקרה איזה מאוורר כדאי לשים במקומו? מהחנות נאמר לי שכל 120 יהיה טוב אבל אני רוצ לאחד שדוחף אוויר בכמות לפחות כמו של מוג'ן המקורי.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by pro.surfer,

שלום חברים המפרט שלי הוא כזה : מעבד- INTEL CORE 2 QUAD Q9550+TERMALTEK V1 FAN לוח אם- ASUS P5Q DELUXE כרטיס מסך- GIGABYTE ATI Radeon HD4870 512MB DDR5 זכרונות- 4X 2GB DDR2 800MHZ CL4 OCZ TUBE צורב- ASUS DRW-1814BL מארז- COLLER MASTER CM 690+5X12V ספק- Corsair HX Series 620W PSU יש לי מערכת הפעלה VISTA ULTIMATE 64 BIT בזמן האחרון מופיע לי לעיתים קרובות מסך כחול ככה בלי סיבה והמחשב מהתחל את עצמו מחדש ! בנוסף המחשב ניתקע הרבה גם ללא סיבה אפילו בשומר מסך פעם אחת ! פירמטתי את המחשב סרקתי וירוסים ועדיין אותו סיפור יש פעמים שלא כול התוכנות עולות לי בהתחול יש למישהו מושג ? כול החלקים חדשים פרט לדיסק הקשיח (בן 4 ). תודה מראש טל.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. יש לי בעיה קניתי היום PDA וUSB בכלל לא מזהה אותו בעוד שבמחשב השני שלי הוא זיהה תוך שניה... אני לא מוצא דריוורים חדשים או אחרים להוריד חוץ מאלה של הwindows שהוא מתקין לבד למחשב יש 6 USB את עכבר הוא מזהה רק אם אני מדליק את המחשב איתו כלומר אם אני ינתק באמצע ויחזיר הוא כבר לא מזהה.. יש איזה בעיה בדריוורים שלהם... ניסיתי להסיר אותם בדיוויס מנג'ר ולא עזר..

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים