תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם יש לי שאלה יש לי במחשב hp מעבד i5 3470, המעב התקלקל ואני רוצה לשדרג לi5 9600 האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
מדובר disk on key ששמתי עליו מערכת לינוקס בעזרת המדריך על מערכת היובינטו כדי שתיהיה boot able. אני רוצה לפרמט אותו ולא יכול. מה הפתרון?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם. משהו מאוד מעצבן, כמו שרשום בכותרת אני לא מצליח לקבוע STATIC IP (הסיבה שזה לא יאומן כי במחשב הקודם עשיתי את זה בלי בעיה) בקצרה,עקבתי אחרי המדריכים בPORT FOWARDING אני רוצה לפתוח פורט ליוטורונט. אבל ממש מההתחלה כלום לא הולך לי. עקבתי אחרי השלבים של המדריך, בהתחלה ניסיתי להוריד את הכלי האוטומטי להגדר STATIC IP אבל הוא מזהה כתובת IP לא ברורה, אחת שמתחילה ב 10.0 וכו' ולא ב192.168.1 כמו שהם אומרים שצריך להיות עפי המדריך שלהם. ניסית להגדיר באופן ידני אבל בשורת הדוס כאשר אני מקליד IPCONFIG/ALL אני רואה שאכן הIP של מתחיל ב10.0 אז ניסיתי להכנס להגדרות של הראוטר דרך הדפדפן ושם מופיעה לי כתובת IP שונה ממה שהוצג לי בדוס. בנוסף לכך בחלון הDOS כתובת הGATEWAY שלי זהה לכתובת ה…
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום מראש אני מתנצל על "הצעקה" שקשורה לשרות גרוע וחאפרי של הוט שמצויה בשאלה. ( בעיניי חשוב לאמר את הדברים ) בעבר היה לי ממיר מג'ק של הוט שאפשר היה לחבר לו דיסק און קיי , ואפשר היה לבצע copy paste ברשת מהמחשב לדיסק און קיי ( העברת קבצי מדיה שונים וכו' ) , בלשון פשוטה ה USB של הממיר היה "גלוי" ברשת. לאחרונה הממיר הוחלף לממיר פייברבוקס ( שלא חסרות לו תקלות... חלק מצחיקות ) אחת מהן שלא רואים את הדיסק און קיי ( USB ׂ) מהמחשב ולכן אין יותר copy paste ברשת ( הגישה דרך הממיר לצפיה אפשרית ) ,. בשיחה עם התמיכה התקבלה התשובה המוזרה .... מצאנו שלקוחות מורדים קבצים בעלי זכויות יוצרים באופן לא חוקי ... ולכן חסמנו את הגישה מהמחשב ל USB . ( כ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי, יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי שנתיים - פתאום אפילו משחקים פשוטים שתמיד עבדו חלק על הגאפיקה הכי גבוהה מקרטעים לי גם על הגראפיקה ההכי נמוכה. שינויים שהיו לאחרונה : החיבור HDMI מהמחשב למסך נהרס אז חיברתי כבל של פעם עם הברגים שמחברים למסך ונראה שמאז זה קרה. עדכנתי כרטיס מסך ולא עזר וגם עשיתי סריקה מהירה בתוכנת speed fan ויצא תקין. למישהוא יש מושג מה המקור ומה הפתרון אני מצטער על המפרט הארוך פשוט אני גרוע במחשבים אז העתקתי הכל. מפרט : SiSoftware Sandra ID Host Name : DESKTOP-BCS7QQC Workgroup : WORKGROUP Computer Model : GigaByte H310M S2H Default string Serial Number : Default******* Chassis : Default string Desktop …
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
מה נשמע חברים ? לאחרונה אני שם לב שהמעבד מגיע ל70 מעלות ומתחיל לצפצף במשחקים כמו FAR CRY 5/SNIPER GHOST WARRIOR 3 על אולטרט... מעבד I7-5820K כרטיס מסך GTX1070TI 32GB RAM 2133 DDR4 יש קירור נוזלי לא יודע אם הוא תקין או לא זה הדבר היחיד שאני חושד בו הוא מסתובב אבל כשנוגעים בו שתי הצינורות מים חמים גם החוזר וגם זה שהולך למעבד... המעבד במנוחה נע בין 40-45 מעלות הגיוני ? אני זוכר שהוא היה עומד על מתחת ל40 לפני שהיה מצפצף (חשוב לציין שמיקום המחשב לא שונה והוא נמצא באותו מקום ועובר ניקוי אבק )
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברה יש לי מחשב נייד של אסוס יחסית ישן. פירמטתי אותו כדי שיהיה לי ללימודים, שמתי חלונות 10ואופיס בלבד. והמחשב אני שומע את המאוור ממש מתאמץ, בדקתי תהליכים וככה זה נראה : מה עושים ?מחשב נייד מדגם אסוס X401
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה מופיעים לי מסכים כחולים, עשיתי קצת בדיקות ברשת כדי לבדוק את מהות התקלות וראיתי שצריך לבדוק מה כתוב כשמופיע מסך כחול, העניין הוא שאני מקבל 4 שגיאות שונות ככה שאין לי הרבה מושג לגבי מקור התקלה. ניסתי לפרמט את המחשב וזה הסתדר לשבוע עד ששוב התחילו המסכים הכחולים. אני עם ווינדאוס 7 64 ביט, אם זה משנה. המפרט שלי: מעבד Q6600 ולוח אם של ג'יגה בייט GA-P31-DS3L עם כרטיס מסך רדון 7750. הנה תמונות של המסכים הכחולים שקיבלתי, אין לי בעיה להחליף מעבד, לוח אם או זכרונות אם הייתי יודע מה ספציפית הבעיה, אבל נראה שיש כמה דברים שלא עובדים ככה שאולי אשקול לרכוש מחשב חדש.
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. הנה המאווררים: והנה תמונה של החיבורים שלהם (משמאל) והחיבור של ספק הכוח (מימין). (סלחו לי אני חדש בתחום - אז בסבלנות איתי) כל שאני יכול לחבר זה רק אחד מה"לבנים" (שלו פינים). ואני מניח שזאת הסיבה שרק מאוורר אחד עובד (השני מקבל איזה תזוזה, אבל לא מסתובב). לא מצאתי עוד יציאה מספק הכוח שלה פינים! ז"א - אין לי לאן לחבר את החיבור השני יש פתרון? לא רק זאת, אלא גם שבעוד שלמארז יש מצב של LOW, HIGH ו OFF, רק ה High וה OFF עובדים. ואין מצב ביניים של Low (לצערי)
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם נפלתי לתוך כופרה עם סיומת KOOM מישהו מכיר דרך טיפול או כלי מומלץ לפיתרון? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לשדרג את הנייד הוותיק שלי (בן 6) לכונן SSD. נראה שקניתי כונן עם חיבורים לא נכונים. האם יש מתאם בין השניים? אם כן איזה מתאם בדיוק אני צריך והיכן ניתן להשיג? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול קניתי חלקים ובניתי מחשב, לוח של אסוס tuf-b660m-plus wifif d4 מעבד i5 זכרון kingston fury kf43216bbk2/16 ספק antec ea650g pro וכמובן כרטיס מסך rtx 3070ti סיימתי לבנות, מפעיל, ונדלקת לי מנורה כתומה של הזיכרון ,לא מהבהבת ואין ציפצופים, פשוט תקוע על זה ולא עושה פוסט. הוצאתי את 2 הסטיקם של הזיכרון וניסיתי לעלות ואז הוא כן מצפצף והמנורה מהמהבת הכתומה. מה יכול להיות? בלוח חיברתי מחבר גדול עם צמה עבה וגם עוד חיבור ATX1 8 פינים נשאר לידו עוד מחבר של 4, אין לי בספק משהו שמתאים ורשום שם ATX2 לא יודע אם צריך לחבר אותו בכלל בכל מקרה תקוע
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי וינדוס xp וכרטיס רשת מבית micronet. בהתחלה המחשב לא זיהה את הכרטיס ועשה עליו סימן שאלה ניסיתי להתקין דרייברים והכל. לבסוף איכשהו התקנתי דרייבר של כרטיס רשת אחר מבית realtek ומשום מה פתאום המחשב זיהה אותו . האם זה היגיוני? האם זה יכול לעשות לי בעיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום , חבר אחרי כמה שנים טובות החליט לקנות כמה חלקים ולשדרג את המחשב . הוא קנה לוח אם msi - H61M-P32/W8 מעבד - i5-2320 דיסק קשיח היה לו כבר מהמחשב הישן של 500 גיגה וחבר הביא לו זיכרון 4 GB RAM והוא קנה כרטיס מסך 750GTX עכשיו הרכבנו הכל ברגע שאנחנו מדליקים תמחשב רשום 99 בצד ימין למטה כל המסך שחור ורק 99 בקטן בלבן .. אם מישהו יודע מה הבעיה זה מאוד יעזור תודה רבה לעוזרים ושבוע טוב !
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מתכנן לבנות מחשב כלומר לקנות חלקים ולהרכיב. עכשיו הבעיה שלי היא כזו: אני יודע איך להרכיב מחשב בגדול אבל אני לא יודע איך לג'מפר את הלוח אם, אני מפחד שאני לא ידע איך לג'מפר ואז ישרף לי הלוח או משו כזה... מישו יכול הסביר לי איך זה הולך ומה אני צריך לדעת חוץ מזה? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה רכשתי לאמא שלי לאפטופ שאמור להיות בשביל משחקי אינטרנט בלבד. הלאפטופ הוא G50 Lenovo עם מעבד של AMD E-6010 שממה שהבנתי הוא מקביל ל- i3 של אינטל. לאחר שהתקנתי בו וינדוס 7 ואת כל הרכיבים של המערכת, אני מקבל 100% CPU בדפדפן Chrome (הזכרון לעומת זאת לא מלא). ניסיתי כל מיני דפדפנים. ניסיתי לשחק עם הפלאגין של Adobe ב- Chrome. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך. אין כלום במחשב מלבד הוינדוס והדרייברים. הוא חדש חדש. אשמח להכוונות כלשהן.. כמובן שהחלפת המעבד זה הדבר האחרון שארצה לעשות.. תודה רבה לכולם.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, אני מנסה לתקן את המחשב שלי והוצאתי והכנסתי הכול כדי לראות אולי משהו לא מחובר כמו שצריך/הלך, אני לא מוצא את מקור הבעיה, המחשב נדלק בלחיצה אבל לא ממשיך עם ה"תיק" שצריך לשמוע ולא מעלה את הביוס...כל המאווררים והאור פועלים אבל כשנדלק המחשב אז האור של החשיבה אדום/ירוק מראה אדום חלש מאוד.. מישהו יודע מה מקור הבעיה? תמונות:
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הוספתי למחשב שלי 512מגה זיכרון SDRAM היו בו לפני זה 128מג. כך שביחד היה צריך לצאצ 640מגה זיכרון... עכשיו הבעיה היא שהלוך מזהה רק 384מגה משום מה... כל אחד מהצי'פים החדשים לבד נותן 256 אולפ 1 חדש + הישן או רק 2 החדשים ביחד נותנים תמיד 256מגה... רק 3 הצי'פים ביחד נותנים 384מגה... כל הציפים עובדים והלוח תומך עד 756מגה.... הלוח הוא Asus Spacewalker אם יש למישהו מושג איך מתקנים את זה אשמח לגלות מקס.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה עליי לעשות ? חיפשתי דרייבר להארד-דיסק ולא מצאתי .. איך להגדיר אותו בביוס ? ( לוח אם gigabyte 770 ud3 )
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
טוב אז זה המצב. עד עכשיו היה לי 2 סטיקים של 1 גיגה של OCZ ועוד 2 סטיקים של 512MB של Twinmos. סה"כ 3 גיגה ב-4 סלוטים - דואל צ'נל. סטיק אחד של 512mb התפגר לי והחלטתי לרכוש זוג סטיקים חדשים של Kingston של 1 גיגה (כלומר עכשיו סה"כ 4 גיגה במחשב). הבעיה היא שמאז שהחלפתי יש לי במחשב הרבה בעיות, קפיצות במסך, תקיעות, ועבודה איטית במיוחד של המחשב. הרצתי Memtest ל2 הזוגות סטיקים בכל התצורות האפשריות הניתנות לסידור על הלוח אם, כל בדיקה למשך פחות או יותר כשעה, ולא נמצאו שום תקלות. מצד שני, ברגע שעבדתי רק עם זוג אחד כל פעם (פעם רק עם הOCZ ופעם רק עם הKINGSTON) המחשב עבד מצויין, בלי תקיעות או קפיצות. כל הזכרונות מסוג DDR2 667MHZ והלוח אם שלי תומך עד 4 גיגה (כפי שכתוב גם בחוברת). כלומר ה…
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט -- > התקננתי כל הדרריברים אבל כל מה שאני מחבר ל USB המחשב לא מזהה אותו !!! וזה בעיה כי הכרטיס קול שלי הוא חיצוני והוא מתחבר דרך ה USB אז אין לי סאונד בגלל זה מישהו יודע מה אפשר לעשות ?? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
בכמה ניתן למכור מחשב עם המרט הבא: i7 870 מעבד h55ms2h לוח 6 rab זכרונות DDR3 artic freezer 7 מאורר למעבד 120GB SSD sandisk דיסק קשיח 1 -ראשי 500 GB WD - דיסק קשיח 2 - משני Antec 500W ספק כוח Asus GTX 560ti -כרטיס מסך
-
- 6 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים
-
- 2 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ליפני כמה ימים הפעלתי את המחשב ופתאום ראיתי הרבה פסים ירוקים על המסך. יש לציין שהמחשב לא עבר OC כלל . הטמפרטורות תקינות. הכרטיס מסך הוא 9800GTX נקנה ליפני 3 שנים בערך {כבר לא באחריות} הלוח אם הוא של גיגה בייט - P35-S3L הלוח ללא כרטיס מסך מובנה. הדרייבים הכי מעודכנים. נבדק עם קיימים קבלים נפוחים על הלוח אם וגם על הכרטיס מסך ולא נמצא כלום . המחשב נבדק על כמה מסכים ועם כמה כבלים שונים ...והתוצאה זהה. מעבר לכך חשוב לציין שחוץ מזה המחשב תקין לחלוטין ועובד כמעט כרגיל . לעיתים רחוקות הוא נתקע ואני מבצע ריסטרס. הפסים הירוקים מופיעים כבר בשלב של הפוסט ובביוס בשלב זה כמעט כל המסך ירוק . כאשר ה-WIN עולה יש מספר רב של פסים ירוקים על המסך מקבילים זה לזה . לאחר שהסרתי את הדריי…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-