עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by doviknohl,

שלום, קניתי לפני חודש מחשב נייד חדש- lenovo e530 i5 3210, 6gb ram, 500gb 5400rpm,win7. משום מה המחשב זז ממש לאט, הטעינה הראשונית לוקחת ממש הרבה זמן, וכל אתחול גם לוקח זמן (לא תמיד זה כ"כ הרבה זמן, אבל הייתי מצפה ממחשב חדש עם נתונים כאלה, שייתן הרבה הרבה יותר..). כל פתיחה של וורד/אינטרנט וכו' גם לוקח זמן- קיצר עסק ביש. ניקיתי כבר עם CCLEANR ועם האנטיוירוס AVG שיש לי, וזה לא עזר יותר מדי. המחשבה שלי שזה הרבה מאוד תוכנות של היצרן שמותקנות על המחשב גורמות לזה. אני מצרף תמונה של מנהל המשימות (חוץ מכל שאר היישומים שרצים, יש עוד משהו מוזר שם- גוגל כרום- למרות שכרגע רק הלשונית הזאת פתוחה, יש איזה 5 יישומים של זה שרצים. לא נראה לי שזה נורמלי). ואני מצרף עוד תמונה של התוכניות שמותק…

• 4 תגובות
    • 766 צפיות
  2. Started by BNDor,

יש ברשותי מחשב pentium 4 1.7ghz זיכרון 256 sdram 133mhz כרטיס מסך gforce440mx לוח אם : jw-I405 pentium 4 (intel 845 מרכיב קירור מהלוח אם התפרק ולכן עליי לקנות לוח אם חדש רציתי לקבל המלצות ללוח אם חדש לחבר למחשב אין צורך בלוח אם יקר או מתקדם יותר מדיי כי בכל מקרה אני חושב לקנות מחשב חדש בקרוב תודה מראש

• 14 תגובות
    • 795 צפיות
  3. שלום. יש לי לוח אם Abit IS7 והמאורר של הצי'פסט עושה כל הזמן רעשים! (התחיל מלפני שבוע בערך ויש לי אותו כבר שנה!), וזה מעצבן כל הזמן דרך ספיד פאן להחליש ארותו ל-0 ואז להחזיר ל-100! אני חייב לעשות משהו. שמעתי שאפשר לשמן את הממאורר, אם כן מאיפה אני קונה את השמן, כמה הוא עולה ואיך אני משמן אותו? תודה לעוזרים. נ.ב: מה הטמפ' של ה'ציפסט ב-SpeedFan או ב-Everest? ומה הטמפ' הסבירה לצ'יפסט של אינטל 865PE?

• 7 תגובות
    • 775 צפיות
  4. נתחיל מיזה - העברתי את כל החומרה למארז חדש. לאחר הפעלת המחשב קיבלתי שגיאה שקובץntldr חסר, הצלחתיתקן את זה. לאחר מכן הופיע מסך שחור עם שגיאה שאמרה שinvaild boot.ini ומיד קבץ מסך כחול שאומר משהו עם קובץ klif.sys. חפרתי בכל מקופ אפשרי בגוגל על פתרונות. ניסיתי לעשות REPAIR לחלונות XP PRO. דיסק מקורי. הכנסתי אותו ,לחצתי אנטר, F8 ואז אמור להופיע לי משהו ללחוץ R. אבל מופיע לי את החלונות של הפרמוט - לבחור מחיצה וכו'. איך אני מתקן את זה? נ.ב - לא ניתן להגיע גם במצב בטוח לחלונות.

• 14 תגובות
    • 948 צפיות
  5. Started by netanelhugi,

יש לי במחשב 2 הארד-דיסקים, 1 של 160 ג"ב והשני 40 ג"ב לפני כמה ימים ניקיתי את המחשב, ואחרי שהדלקתי אותו הכונן של ה160 ג"ב לא זוהה במחשב. איך אני מחבר שוב למחשב? תודה....

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by tamirushb,

לפני כמה ימים התקנתי את הרשת הביתית שלי בהצלחה, רק נוצרה בעיה שמהירות ההורדה באימיול ירדה בצורה דרסטית כשאני מתחבר לאימיול אז מופיע לי הקקישור שאומר לי שיש לי "low id" ועם הדעדים לתיקון הבעיה עברתי על כל צעד וצעד והוספתי את היצתיאות שהם ביקשו - udp incoming ו tcp incoming עם הפורטים שהם ביקשו לשנות ועם כתובת האיי פי שהם רשמו. . אבל עדיין כשאני מפעיל את האי מיול הקישור הזה חוזר כאילו לא עשיתי כלום ומהירותת ההורדה לא השתנתה מה יכול להיות שלא עשיתי? מה אני צריך לעשות בקיצר??

• 1 תגובה
    • 913 צפיות
  7. יש לי אוזניית בלוטוס למחשב, ודרכה אני שומע מדיה פלאייר ועוד.הבעיה היא שלא את כל התוכנות המשדרות מוזיקה ניתן לשמוע.לדוגמא - אדובי אודישן לעריכת מוזיקה - אני שומע רק ברמקולים, ולא דרך האזניה. וכך עוד תוכנות, ואחת מהן הייתי שומע דרך האזניה של הבלוטוס, ולפני יומיים זה הפסיק. אני שומע רק דרך הרמקולים, הגם שהנגן הרגיל של חלונות עדיין משדר אכן מוזיקה דרך הבלוטוס.למישהו פתרונים??

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  8. Started by moshedj2005,

אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני מקווה שתעזרו לי לפתור אותה. קיבלתי צורב של ASUS DRW-1814BLT עכשיו משום שהמחשב שלי טיפה ישן ואין לו חיבור SATA, אני לא יכול לחבר את הצורב. ראיתי את המתאם הנ"ל: האם הוא יתאים לי לחיבור הצורב? אני לא מבין בכול הקטע של SATA העם המתח מגיע כבר עם הקבל האדום? ועם לא אז איזה קבל מתח אני צריך? האם הוא יתאים? בתודה משה.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by lioryb,

תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. מדובר במחשב נייח שלא עבד כמה חודשים, יש מסך כחול בעליית של הווינדוס ואיתחול קבוע אני לא מצליח להגיע לויינדוס השגיע המפורטת היא stop:000000A5 זה הפתרון שמצאתי באינטרנט ולא הצלחתי לבין מה צריך לעשות To resolve this behavior, contact the manufacturer of your computer to obtain a BIOS that is fully ACPI compliant. To work around this behavior, manually install the Standard PC hardware abstraction layer (HAL): Restart the computer to restart Setup. When Setup starts again, press F7 (not F6) when you see the "Press F6 if you need to install a third-party SCSI or RAID driver" screen. Windows automatically disables the installation of the ACPI HAL and installs the Standard PC HA…

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  11. Started by 246810,

לפני כמה ימים שיחקתי במחשב ופתאום הוא נכבה ניסיתי להדליק אותו לא הלך המסך והראוטר פועלים כרגיל מה לעשות?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by ilanb0,

אחרי שחוויתי בעיות רבות עם האאוטלוק 2010 שלי, התחברו אליי ממיקרוסופט והפתרון היה הקמת משתמש נוסף במערכת ושם להתקין את ההאוטלוק מחדש . עכשיו, מזה מספר חודשים, האאוטלוק והכל עובד תקין דרך שם המשתמש החדש שפתחו לי. עם זאת, נותר שם משתמש אחד שלא בשימוש ו"מאחוריו" מידע רב ששמור על שולחן העבודה. נניח שאיני צריך את המידע של המשתמש הזה - איך אני מוחק אותו ואת כל התוכן שצמוד לו? אני חושב שזה תופס לי סתם נפח בדיסק, נפח שדרוש לי. האם המחיקה הזו עלולה לגרום לי בעיות בשימוש עם שם המשתמש השני, זה שאני עובד אתו באופן תקין כבר כמה חודשים? דרך אגב, הקיצורים על שולחן העבודה הם אייקונים בלבד. האם מחיקת שם המשתמש תמחוק גם את התוכנות שמאחורי קיצורי הדרך האלו ישר מהדיס…

13. DELL VOSTRO 2520 עם I3 דור שני ו4 גיגה ראם, הוספתי 4 גיגה ראם זהה לחלוטין, החלפתי כונן לSSD EVO 850 שהתפנה לי, התקנתי וינדוס חדש, והמחשב נשאר עגלה. אפשר עזרה עם זה? תודה רבה!!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by amircx,

היי יש לי רסיבר של ימהה HTR-5630 , הבעיה היא שברמקול אחד שאני מחבר למחשב יש רעש של זמזום כזה בזזזזזזזזזזזזזזז (אם אני מגביר גבוהה) ניסיתי כמה בדיקות ונראה לי שהכרטיס שלי CREATIVE AUDIGY נראה לי שאני צריך כרטיס טוב יותר שיודע להחזיק רסיבר ו7 רמקולים נראה לכם שזה יכול להיות הבעיה? ואם כן, איזה כרטיס מומלץ שיפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  15. אורח עעדן
    Started by אורח עעדן,

שלום, יש תוכנה מומלצת וחינמית ליצירת אימאג לדיסק הקשיח בחלונות 10? תוכנה כמו גוסט של נורטון. תודה

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  16. ניסיתי לבצע בדיקה של המחשב לפי תוכנת S&M אך מייד שאני מתחיל את הבדיקה מופיעה השורה האזהרה : The test monitoring has been interrupted at the voltage + 4.88V מה המשמעות של זה? משהו לא בסדר ? :s05:

• 0 תגובות
    • 890 צפיות
  17. תשמעו היום ניקיתי את המחשב וכשחיברתי אותו, המחשב נידלק, אבל המסך מהבהב בצבע כתום (כאילו כבוי) ניסיתי להחליף כרטיס מסך ולא עזר... מה אני יכול לעשות? אני לא רוצה לקנות ב2000 שקל מחשב חדש, זה מחשב לאינטרנט ולWORD . (לא שלי, כן??) מה אני יכול לעשות?

• 4 תגובות
    • 775 צפיות
  18. יש לי בעיה עם כבל רשת שרץ מטרים בתוך הקיר. כרגע אין לי סבלנות להחליף אותו. אמרו לי שאפשר לחבר את המחשב הנייח לראוטר עם מתאם כנ"ל. עד שאחליט סופית מה אני עושה עם הכבל, איזה מתאם מומלץ ומה העלויות?

19. שלום לכולם ... אני חבר ידש כאן מקוה שנצליח לפתור את הבעיה שיש לי , בקיצור שדרגתי אתמול את המעבד שלי ואת הזיכרונות למעבד - ‏Core 2 Quad Q8200, 1333MHz, s775, 4MB Tray‎ ולזכרונות- 4GB Kingston Value ddr 800 מכון שיש לי רקע מסוים במחשבים בצעתי את ההרכבה לבד והכל נעשה כמו שצריך והכל עובד לי יפה עד ש... נכנסתי למחשב שלי קליק ימיני מאפיינים בדקתי תאימות מאבד וראיתי שרשום אינטל פנטיום 3 קסיאון משהו הזוי ! ובהפעלת המחשב המחשב מבקש מימני ללחוץ על אף 1 בשביל להמשיך טמפרטורה ארור ! מובן שמיד התקשרתי לחנות והסבירו לי שאני צריך לעשות עדכון ביוס והכל יהיה בסדר ,גם שמו של המעבד יוחלף וגם השגיאה של הטמפרטורה לא תופיע יותר ! עכשיו הבעיה היא כזאת .. הם לא מוכנים לעשות לי את זה …

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  20. Started by ofer,

לא מצליח לראות במחשב שלי כונן משני ולטפעל אותו כאילו איננו הכונן מחובר כמו שצריך , הבאיוס מזהה אותו במחשב שלי ברשימת ההתקנים מופיע מיד אחרי הראשי אך במחשב שלי מופיע רק כונן C וכונן התקליטורים בדקתי בבאיוס הוא מזוהה בשמו כל ה-setup של הביוס רגילה מה יכולה ליהיות הסיבה ? איך יוצאים מזה ? (החלפתי כונן קשיח אחר וגם הוא לא מזוהה ) המערכת היא WIN98SE

• 6 תגובות
    • 939 צפיות
  21. Started by MiD,

התחיל לקרות ממש לא מזמן. לפעמים נתקע כבר ב-MEMORY CHECK (לא במקום קבוע), לפעמים ה-WINDOWS עולה ואחרי כמה שניות נתקע - כשזה קורה המסך נהיה שחור ויש זמזום כזה כמו של צורב (וזה לא הצורב), וזהו. לפעמים זה גם נכנס ל-WINDOWS ולא עושה ממש בעיות, עד שאני מפעיל איזה שיר ב-WINAMP או MEDIA PLAYER... מה זה יכול להיות? ??? זה לא זכרון. בדקתי. יכול להיות משהו בלוח אם או ספק?? יש איזה דרך (רצוי תוכנה, כי אין לי לוח אם או ספק ספייר) לבדוק את מקור הבעייה? תודה מראש לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 763 צפיות
  22. איפסתי את הגדרות היצרן....בביוס שלי ופיתאום אחרי האיתחול הופיע לי מסך של יצרן לוח האם MSI מסך שמעולם לא הופיע ואח"כ מופיעה הודעה שיש תקלה בBOOT....ומבקש מימני להכניס דיסק איתחול בדקתי לעומק בביוס ופיתאום ראיתי שהוא לא מזהה את הHD שלי הוא מזהה רק את הCD הMASTER הוא ב AUTO ....וכאמור מזהה רק את ה CD ??? כאילו אין HD החלפתי ערוץ מתח ופורט של SATA וכלום לא עוזר מה עושים ? האם יכול להיות שנישרף ה HD ? האם אפשרי הגדרה ידנית של ה HD ? :s05: HELP ??? ??

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by pp12,

מתי יוצא הכרטיס מסך ג'יפורס 8800 GTX לישראל?

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by yakirsh4,

שלום, בזמן האחרון יש לי בעיה מוזרה אחרי שאני רואב ביו טיוב כמה סירטונים ברצף פתאום האינטרנט מפסיק לעבוד או שהסירטון נתקע באמצע או שכשאני בא להיכנס לסירטון הבא הוא לא טוען אותו וזהו אחרי זה האינטרנט לא עובד לא משנה לאיזה אתר אני מנסה להיכנס הדפדפן פשוט לא מפסיק לטעון ולא קורה כלום ורק שאני עושה ריסטארט למחשב זה מסתדר פעם הבאה שזה יקרה אני ינסה לעבור לפייר פוקס (כרגע אני עם כרום) ולראות מה קורה למישהו יש מושג מה זה ? תודה

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by rab10,

יש לי כונן קשיח כבר בערך חצי שנה והוא פעל מצויין ולא עשה שום בעיות... היום אחרי שחיברתי אותו לחשמל(ניתקתי בערך שעה לפני זה) הוא החליט להפסיק לעבוד!! הוא כאילו מתחיל לפעולת משמיע את הקול של הדיסק נסתובב ואז אחרי חמש שניות פשוט מפסיק... אחרי זה פשוט חוזר על עצמו... מישהוא יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.