תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
-
למיקרוסופט יש את surface arc mouse שעולה כ - $70. ל-DELL יש את Dell Bluetooth Mouse - WM615 שעולה חצי מחיר ונראה אותו דבר. יש סיבה למה זה של DELL לא יעבוד על ה - surface go שלי?
-
- 1 תגובה
- 964 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי חיבור של USB שאני צריך לחבר אליו 9 מכשירים שונים של USB קניתי מפצל של 4 עם ספק כוח אבל אחרי החיבור ה 3 המערכת לא מגיבה יותר האם יש אפשרות לקנות USB של 12 חיבורים?? האם ניתו לשרשר חיבורי USB כאשר לכל אחד מהם יש ספק כוח משלו?? תודה רבה אמיר /הכותרת נערכה. אתה לא חדש פה!/
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חברה שלי קנתה את הנייד הזה לפני חודש בערך. היא מאוד מרוצה ממנו באופן כללי, אבל נראה שיש איתו בעייה מסויימת: צידו הימני של המשטח העליון (איפה שהמקלדת) ממש חם - להערכתי כ50 מעלות, הרבה יותר משאמור להיות לפי ההגיון וביקורות ברשת. בהגדרות הסוללה המאוורר של המעבד מכוון למצב אקטיבי, ופתח האוורור הימני פולט אויר כך שאני מניח שהוא עובד. רצוי לציין שהטמפרטורה הנ"ל מתקבלת אפילו במנוחה. מה יכול לגרום לכך? מה בכלל נמצא בחלק הימני שיכול להתחמם כך - המעבד או כרטיס המסך (בגרסה של המחשב שלה מדובר בHD6470)? בינתיים המחשב עובד בצורה תקינה, אבל זה ממש מציק ואני מניח גם לא תורם במיוחד לתוחלת החיים שלו. ועוד דבר: המחשב נקנה ללא מערכת הפעלה, כי היא השיגה עותק חוקי בהנחה גדולה. היא לא בדיוק שיא…
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
צורב TEAC X8 פתאום התחיל לדפוק דיסקים ןהרבה. תוכנה WIN-ON-CD3.7 מערכת win98SE ניסיתי להתקין תוכנת צריבה אחרת המומלצת כאן Feurio_165 התוכנה המליצה על שנוי קבצי VXD לשפור הצריבה. ניסיתי תקון של שני קבצי VXD ואז נעלם לי הכונן CD השני לחלוטין- לא מופיע בסייר או במחשב שלי . בואו נתחיל מאיך מחזירים את הכונן הנעלם.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות , ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להתגבר עליהן , נראה לי שהמחשב מאוד איטי בגללן... תודה על הכוונה מראש , וכולי תקווה שתצליחו לעזור... 1 . עולה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , מן חלון של קבצים - שנמצאים בתוך : c:\program files\microsoft\highlighter איך אני מונע מזה לעלות לי על הדסקטופ , כל פעם שהמחשב עושה ריסט , הפעלה מחדש. 2. יש לי קבצים שהמחשב לא מאפשר לי למחוק. קבצי סרטים בעיקר- שהורדתי בקאזה. בדקתי שהמחשב לא משתמש בהם עם שום תוכנה שאני מכיר - עדיין לא מוחק. ניסיתי למחוק בסייפ מוד - עדיין לא מוחק עשיתי תיקון ובדיקה לדיסק הקשיח - עדיין לא מוחק. הוא מראה מן הודעה כזו : או שבהרד דיסק שלך אין מקום או שמשהו משתמש בקבצים הללו. יש לי בהרד דיסק מקום…
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני 4 חודשים קניתי מחשב: i5 2400 6950 4 grm hd 1tb (בנו לי את המפרט פה בפורום) יש לי 770 גיג'גה פנויים והיום קרס לי משחק (Splinter cell double agent) מי שמכיר תמשחק יודע שזה משחק ישן ואמרו להיות עוגיות למחשב הזה. קרס לי וכתב לי Virtual Memory is low, delete files from hd. משהו בסגנון, עכשיו זה לא הגיוני המחשב שלי לא מפוצץ מבחינת תוכנות או משחקים. 1. איפה אני בודק כמה VIrtual memory יש לי? 2. מופיעים לי בחלק מהמקומות במשחק הנ"ל כלמני צבעים לדוגמא יש אי חתיכת קיר שבורה ועל החלק הקטן של הקיר יש צבעים ירוק ואדום בחלק כזה, זה לא נראה כמו חלק מהמשחק אבל זה גם לא מפריע גם. האם זה קשור לאותה בעיה?
-
- 5 תגובות
- 964 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 2.4B עם 512 DDR 333 הארד דיסק 40 גיגה של WD 7200RPM ו RADEON 9800PRO 128 MB 256 BIT SAPPHIRE ATLANTIS עכשיו המחשב לא עובד עם משחקים חלק אפילו לא עם אסטרטגיה ,בדמו של דום 3 ברזלוציה 1024*768 בדיטייל גבוה יש לי מלא קיטועים ןהפרעות בתמונה . הכרטיס לא על אוברקלוק וגם לא עשיתי לו. הדרייברים שלי הם הכי חדשים ועשיתי דיפרג להארד דיסק. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יכול לבדוק את הכרטיס מסך אם הוא תקין? בתודה רבה מראש קיבלתי באקווה מארק 3 ציון 35
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם של ASROCK -H61M-VS וכרטיס מסך HD 6950 של ספיר אחרי כמה דקות עבודה המסך מתחיל להבהב ויש הודעה של ANALOG DIGITAL יש למישהו פיתרון ?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי. אתמול בא אלי טכנאי מחברה בשם רוטל שבא להתקין את המודם של ה ADSL שהזמנתי מבזק בינלאומי, והוא התקין את התוכנה ישירות מדיסק ההתקנה globespan משהו כזה. אבל אחר כך אחרי שעברתי על כל ההגדרות עם בזק בי"ל ולא היה בכלל תיקשורת עם המודם, הם אמרו לי להתקשר לתמיכה של רוטל, ששם ניסו להתקין איתי מחדש את המודם. אבל הפעם ע"י זיהוי חומרה חדשה ע"י הXP, רק שלא משנה מה ניסינו הXP אומר שהוא לא מצליח להתקין את החומרה החדשה. אמרו לי שזו בעיה במערכת ההפעלה שלי ושישלחו אלי טכנאי (ששוב צריך לשלם לו 99 ש"ח). מה דעתכם? יש אפשרות אולי לעשות משהו אחר? הXP שלי זה ה pro edition צרוב. :-/ תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, זה המפרט של המחשב בחדש Z390 motherboard GIGA BYTE 32GB RAM win 10 I7 9700K cpu 3.6GHZ intel uhd graphic 630 1GB memory המשחק הוא ברוטל דום, למי שמכיר, המשחק עולה זריז, ואחרי כמה דקות, הוא נתקע , פשוט המסך קופא, או נהיה שחור, הסאונד עובד רגיל, המחשב בן שבוע , אני מריץ עכשיו בדיקה לזיכרונות ולמחשב בתוכנה MEMTEST 86 ונכון לעכשיו אין שום בעיות אני מריץ את אותו המשחק במחשב נייד I7 , יותר ישן, ואין שום בעיות, רץ מצויין, עם פחות זיכרון RAM המחשב הופעל רצוף כמה ימים עם יוטיוב, לא נתקע לא קורס לא כלום, הוחלפו כרטיסי זיכרון לאותו סוג ואותו דגם, ועדיין המשחק נתקע…
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
באמת לא ידעתי לאיזה פורום לדחוף את ההודעה הזאתי - אם לא מתאים אתם מוזמנים להעביר ברשותי מחשב נייד חדש. מה לעשות - או להימנע ממנו כדי להאריך את חיי הסוללה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
איפסתי את המחשב דרך האפשרות של ווינדוס 10 ובזמן האיפוס קפצה לי ההודעה the computer restarted unexpectedly or encountered an unexpected error windows installation cannot. נכנסתי ליוטיוב עשיתי מה שאומרים לעשות (בזמן ההודעה ללחוץ shift + f10 ואז זה פתח לי את הcmd רשמתי regedit , נכנסתי לתקייה של Hkey local machin ואז לsystme ואז setup ואז status ואז child complition ומשם שיניתי את הערך של setup.exe ל3 ) ופתרתי את הבעיה הזאת. אבל, עכשיו יש לי בעיה נוספת והיא שהמחשב שלי עושה ריסטרט בלי סוף תוך כדי האיפוס, זה מראה לשניה את ההודעה "מתקין את windows 64% אל תכבה את המחשב " ואז שוב עושה ריסטרט וככה זה תקוע בלופ אני תקוע על זה כבר כמעט שעה ולא יודע מה לעשות עזרה בבקשה דחוף.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קיבלתי שני מחשבי DELL ששמשו בתור סרברים (P3 500 64MB) יש כרטיסי רשת קול ומסך (ATI 4MB) מובנים, אין חריץ AGP. לא מצאתי אפשרות בביוס לבטל את כרטיס המסך, האם אני יכול להוסיף כרטיס מסך PCI בנוסף? יש אפשרות לעדכן את הביוס ? אם כן מאיפה? תודה מראש שלומי :hideing_behind_computer:
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה במחשב, שכל הזמן הוא עושה restart. זה מתבצע בצורה כזו, שכאילו אני לוחץ כל הזמן על הכפתור שבמארז המחשב שעושה restart. זה יכול לחזור על עצמו בתדירות של כל שתי דקות, כל חצי דקה, כל חמש דקות, כל 20 דקות, או אפילו כל פחות משניה (ואז בעצם, זה נראה כאילו אני מתקתק על כפתור ה- restart עם האצבע בעצמי). במידה וזה קורה אחרי כמה דקות, אז המחשב פועל כרגיל (הווינדוס עולה ועובד), ואז פתאום עוד פעם restart. כמובן, שבכל פעם שזה קורה (האתחול), אז רואים במסך את מה שרואים כשמפעילים את המחשב (המסך של ה- motherboard ). זהו, השתדלתי לתאר זאת בצורה הכי מדוייקת......... מישהו אולי יודע מה הבעיה???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מחשב נייד דגם inspiron 15R ווינדוס 8 המחשב עולה רגיל ואחרי דקה שתיים פשוט נתקע,צריך לכבות ולהדליק מחדש וככה כל הזמן. שחזרתי את המערכת וזה עדיין לא עזר מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
מישהו יודע במקרה איך אני בודק שמודול זכרון הוא תקין ? איך אני בודק שכל הזכרון במחשב שלי במצב טוב ? האם קיימת תוכנה עבור זה?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי סליבינג וחיברתי שני מולקסים הפוך ... יצא קצת עשן משני הכוננים ועכשיו שניהם לא עובדים. יש מה לעשות חוץ מלנסות לממש אחריות?
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 200GB 7200RPM 8MB IDE ודיסק קשיח שמתכנן לקנות WD 120GB 7200RPM 8MB SATAII האם יכול להיווצר איזהשהי איטיות או שאין קשר בכלל?
-
- 6 תגובות
- 881 צפיות
-
-
אז ככה יש לי אותו מחשב כבר הרבה זמן תמיד הוא היה לי טוב לא עשה לי בעיות עד החודש האחרון שאני מעלה את המחשב הוא מצפצף לי פעם אחת ועולה לי מסך שחור אני מוציא את התקע מהחשמל ומכניס בחזרה והוא עולה לי כרגיל בדקתי את הזיכרונות חיברתי מחדש הכל מחובר מצוין לעיתים רחוקות גם המחשב נתקע לי סרקתי וירוסים הכל ועדין זה ככה עזרה בבקשה? מפרט : לוח אם : gigabayte technology מאבד : intel cure i5 750 כרטיס מסך : gefroce 570 X אני מדגיש המחשב שנה עבד לי מצוין ועדין חוץ מהתקלה הזאת תודה מראש :]
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה, קניתי לא מזמן כרטיס מסך RADEON X1650Pro 512MB הכרטיס הזה אמור להחזיק כמו שצריך... שלחתי אותו גם לבדיקה הוא תקין במשחקי FPS (בעיקר CS) יש לי דרופים כאשר יש עומס של גרפיקה ובמצב כזה לא ניתן להזיז את העכבר והמקלדת הם פשוט לא מגיבים לכמה שניות והFPS צונח.. אני בטוח שזאת בעיית חומרה מכוון שפרמטתי וגם זה לא עזר. לפני זה היה לי 6600GT שהלך לעולמו ולא היה לו בעיות כאלה(למרות שהתחילו לו קצת דרופים אבל לא משהו רציני) השאלה אם זה בגלל שאני צריך להגדיל ספק כוח,או שמשהו אחר יכל ללכת במחשב אני לא יודע מה לעשות... בהרבה משחקים זה ככה וזה באמת די מעצבן אם מישהו תותח כדי לפתור לי את הבעיה הזאת אני יודה לו מאוד.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי אוזניות+מיקרופון עם חיבור USB , ואני משתמש גם ברמקולים המחוברים ללוח. הבעיה היא שאני רוצה לעבור משמיעה ברמוקלים לשמיעה באוזניות אני צריך מבטל את היציאה של הרמקולים דרך ה- DEVICE MANAGER ואז ב-SOUND AND AUDIO DEVICES אני מעביר לאופציה של עבודה עם האוזניות+מיקרופון . השאלה שלי היא האם יש כבל המפצל בין היציאת USB ל-2 יציאות (זכר) של אוזניות ומיקרופון. או שיש אפשרות של תוכנה מסוימת שמחליפה בין הרמקולים לאוזניות (מערכת הפעלה XP). או כל פיתרון יצירתי אחר. לפותרים נכונה יוגרל ממני ( ) מושון
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במסגרת העבודה שלי אני נדרש לצרוב קטעי וידאו על דיסקים עבור לקוחות חיצוניים. הצריבה היא MUST ולא ניתן להחליף לצורת מדיה אחרת. אנחנו צורבים כ-5-10 דיסקים ליום. גודל הקובץ לצריבה נע בין מאות מגה עד ל-5-8 ג'יגה. המחשב שעליו נמצא הקובץ לצריבה נמצא בחדר שרתים ואני רוצה לצרוב את הדיסק בעמדה שלי. המרחק מחדר השרתים לעמדה שלי הוא כ-800 מטר (כבל). האם זה אפשרי לצרוב ממחשב מרוחק ואם כן, כמה זמן לדעתכם תיקח הצריבה ?
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי את המפרט הבא: Lan Party SLI-D AMD 64 3200 2x512mb 160GB SATA 200GB SATA 250GB SATA DVDRW NEC 3550 2xLeadtek 6600GT TDH Extreme PowerSupply 500W Generic הבעיה היא כזאת, שאני מפעיל משחק (3D כמובן) אחרי כ10-15 שניות מתחילים להופיע הבהובים ירוקים והם הולכים ומחמירים. אני לא עושה Overclocking למחשב או לכרטיס מסך, יש לציין שעם כרטיס אחד מחובר אין את הבעיה הזאת, הדרייבר מעודכן. מישהו יכול לעזור לי ?
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-