תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
הרצתי סריקה עם התוכנה היעודית של WESTERN DIGITAL על הרדיסק בלפטופ וזה מה שקיבלתי. במה מדובר?? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן מחשב חדש עם HD של 160GB. עוד מהפירמוט עצמו הוא לא זיהה את כל הנפח שלו בזה שהוא רשם שיש רק 137GB. חשבתי שאני יסיים יתקין את התוכנה Partition magic וזה מה שיפתור לי את הבעיה כמו פעם אבל התוכנה Partition magic גם לא זיהתת לי את הנפח שחסר לי בהרדיסק. יש לי גרסה די ישנה של Windows שהיא הכי נוחה בשבילי לשימוש, אז יכול להיות שבגלל הגרסה הישנה הוא לא מזהה. אבל אם עוד משלב הפירמוט הוא לא זיהה לי אני מאמין שיש בעיה קצת שונה. בBIOS הוא מזהה לי את הרדיסק בשם Samsung HD160HJ.
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שבת שלום. קודם כל אם הHD לא יעבוד אני בכל מקרה יממש אחריות רק פשוט שבHD יש שמה את כל עולמי ובגלל זה אני צריך את מה שיש שמה נתחיל עד לפני כמה ימים החלפתי ספק למחשב הכל טוב ויפה הרכבתי גם תHD אחרי זה עושה לי תדבר ''DISK BOOT FAILURRE INSERT SYSTEM DISK AND PRESS ENTER'' איזה טכנאי שיש לי בעיר אמר לי זהו הלך לך הHD תממש אחריות עכשיו אני שואל אם יש משהו לעשות במצב כזה? ניסיתי לחבר לHD כבל SATA ומתח אחר אבל גם זה לא עזר בביוס לא רואים אותו שמה בכלל מוגדר מה גם שאני מנסה לפרמט זה גם לא מזהה לי את הHD מן הסתם יש איזה משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה יפתר? תודה אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני HD במחשב אחד של 20 GB והשני של 3.2 GB . כל עוד אני מעתיק חומר מהדיסק הגדול לקטן הכל בסדר הבעיה מתחילה כאשר אני צריך להעתיק חומר מהדיסק הקטן לדיסק הגדול זה לוקח לי פי 10 יותר זמן . ניסיתי לעשות FDISK + FORMAT אבל זה לא עזר אין סקטורים פגומים כמו כן לקחתי את הדיסק לחבר וחיברתי את הדיסק הקטן אצלו והתופעה חזרה. (יש לי מערכת הפעלה WINXP ) למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? בתודה מראש על כל תשובה טל
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הHDD הזה קודם כל המפרט שלי הוא LANPARTY, NF4ULTRA 2 HDD, אחד המקסטור החדש, ועוד אחד בממשק IDE הבעיה היא שאני מתקין את הWIN, על הHDD החדש, הכל עובר חלק ללא תקלות, אחרי הריסוט הראשון מאז ההתקנה אני מקבל את השגיאה של הבוט, המחשב לא מזהה בוט מהHDD החדש (אחרי ההתקנה, קיבלתי את המסך שאני בוחר איזה מע' הפעלה אני מעוניין להפעיל לאחר מכן, את השגיאה של הבוט) הפכתי את הביוס, ושם דבר, הHDD השני עולה ללא בעיות.. אשמח לשמוע את דעתכם בעניין
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בנפח 1TB של SAMSUNG , לאחרונה הWIN זורק לי הודעות בסגנון: Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault on disk SAMSUNG HD103SJ ATA Device (volumes C:\;D:\;E:\). This disk might fail; back up your computer now. All data on the hard disk, including files, documents, pictures, programs, and settings might be lost if your hard disk fails. To determine if the hard disk needs to be repaired or replaced, contact the manufacturer of your computer. If you can't back up (for example, you have no CDs or other backup media), you should shut down your computer and restart when you have backup media available. In the meantime, do not save any critical files to this…
-
- 10 תגובות
- 941 צפיות
-
-
חיברתי את הצורב כסלייב ואת הסידי כמאסטר והוינדוס אקס פי לא מזהה את את הצורב מה לעשות? ניסיתי להגיד לוונידווס שיחפש את הצורב וגם לחפש מתוך רשימה אך זה לא עזר!!! תודה מראש,
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם GA-8I945GMF יש לי הארד דיסק sata אחד ועוד שני כונני cdrom מחוברים למחשב. רציתי להוסיף עוד הארד דיסק sata למחשב. אחרי שחיברתי והדלקתי את המחשב, הוינדוס עלה וזיהה את ההארד דיסקים והcdrom בתור חומרות חדשות והוא כותב שיש לו בעייה בהתקנה של הide controller. למרות ההודעה כונני הcdrom עובדים כרגיל. ניתקתי את ההארד דיסק הנוסף מהמחשב וההודעת בעיה נעלמה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
-
המסך נכבה אחרי כמה דקות שלא נגעתי בו, וכשהזזתי את העכבר כדי שהמסך ידלק, המסך התחיל להתכווץ ולהתרחב בצורה מוזרה, וגם התוכן היה מטושטוש ומעוות כמו מסך שהרזולוציה גבוהה מדי בשבילו. התקנתי דרייברים חדשים, והבעיה לא נפתרה. הרזולוציה שעבדתי עליה תמיד הייתה 1280X960, וזאת הרזולוציה המקסימלית כרגע שאני יכול להגיע אליה, לא כולל. ברזולוציה הזאת או גבוהה יותר המסך משתגע. גם את הקצב רענון אני לא יכול להגדיל. אני כרגע על 1280X720, ריפרש רייט של 72, ואם אני מעלה ל75 או 85 המסך שוב משתגע. האחריות כבר מזמן פגה. יש מה לעשות? תודה.
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היציאה של ה USB שלי עושה לי בעיות שאני מחבר מצלמה היא מזהה אותה אבל נותנת לי מסך שחור ולא מראה תמונה רק 1 ל 20 פעם היא מראה תמונה-------וכן עידכנתי את הדרייבר של המצלמה ושל היו אס בי דרך אגב המצלמה עובדת מצויין במחשב הביתי ואילו באותו חריץ יו אס בי העכבר פועל ללא בעיות אז..... תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין XP PRO על "פרסריו של קומפט אך ללא הצלחה יתרה לצערי..... :-[ ניסיתי כמה גירסאות של XP PRO אך מתוך אלו שעבדו בנוכחית יש בעיה אם כרטיס המסך- לאחר התקנתו אם הדרייברים שסופקו ע"י היצרן עושים ריסטארט וכשהוא מסיים לטעון את הXP הוא פשוט ניתקע במסך שחור!! ובשני הכל עובד מצויין למעט הבעיה "הקטנה" הXP לא מקבל שום מספר והוא נישאר כגרסאת ניסיון ל30 יום.... מה לעשות ??? למישהו יש עצה ??? בתודה מראש, חן .....
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
לא ממש ידעתי איפה לפתוח את זה, מקווה שכאן זה בסדר. קניתי מאורר 120MM של THERMALTAKE עם לד כחול, המאוורר עצמו עובד בסדר, אבל אין אור, לא משנה באיזו דרך חיברתי. הוא מגיע עם מולקס זכר (מחובר דרכו ישירות לספק כרגע), מולקס נקבה וחיבור 3 פינים ללוח אם. גם עם החיבור 3 פינים אין אור. עשיתי משהו לא בסדר, או שהLED סתם דפוק?
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
-
יש לי: פנטיום 3 בערך 633 מג"ה 320 MEMORY לוח אם פינקפד 600E הוא נדלק יש עוד 20MB בHD מעלה את הווינדוס בכתב מוזר ונתקע ונשאר רק להוציא את התקע מהחשמל הוא הלך איתו לטכנאי וזה אמר שהHD לא בסדר - נשרף וכך גם כרטיס זיכרון של 128 מתוך ה320 איך דבר כזה/יכול לקרות??!!
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
יש לציין ששוטטתי בפורומים מחו"ל ולא נמצא פתרון לבעיה הכרטיס תקין,וכן גם הדרייברים ac97 הכל החל לאחר windows update שלאחריו הסאונד לא עבד יותר השגיאה מתקבלת כאשר ניגשים לווליום קונטרול: there are no active mixer devices available.. אודה לעזרתכם, תודה
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
יש לי פה מחשב עם לוח כזה, הוא לא מוגדר אוטו' לעבוד עם שתי הסוגים, צריך להגדיר לבד, הקטע שעד שהצלחתי, הXP עלה דרך הSATA ואטז המחשב נתקע, עשה ריסטרט, ובפוסט הוא מציג רק את הHD של הIDE... משהטו מוזר, עשיתי עידכון של הBIOS גם זה לא עזר, הכונן של הSATA וגם הכונן השני שניהם תקינים, הSATA נבדק במחשב אחר ועובד מצויין...אם למישהו יש את הלוח ויודע איך להגדיר אני ישמח לקבל עזרה תודה רבה! MSI 865pe NEO2 s http://image2.beareyes.com.cn/2/lib/200305/24/143/DSCN0966.JPG
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
קניתי היום MX510 נכון בעכבר יש גלגלת ויש למעלה חץ למעלה ויש חץ למטה(לא בגלגלת ליד הגלגלת אני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז במסך עם אני משחק באיזה משחק ואני לוחץ על החץ למטה/למעלה אז המשחק נייה חושך! איך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי כונן חיצוני ואני משתמש בו לסרטים בטלוייזה ואתמול נשבר הusb בטלוייזה ואין לי עוד חיבורי usb איך אני עוד יכול לחבר אותו?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
יש לי בעיה בנוד מחקתי את הנוד בקודם שהיה לי שזה היה בשפה spenish ועכשיו הורדתי משהו אחר באנגלית אבל הוא לא נותן להתקין ועשיתי מחיקה מהכול מההוספה הוסרה והכול אבל הוא עדיין אומר לי שאני צריך למחוק את התוכנה אני לא יודע מה לעשות אם מישהו יעזור לי אני ישמח תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 947 צפיות
-
-
יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
??? התקנתי SP1 לEXPLORER ועכשיו כל הודעה שיש לה קובץ מצורף רשום: OE REMOVED ACCSES TO TO THE FOLLOWING UNSAFE ATTECHMANTS IN YOUR MAIL למה??? זה רושם את זה גם על הודעות שפתחתי כבר... מאז שהתקנתי את הSP
-
- 2 תגובות
- 807 צפיות
-
-
המחשב החל לפתע לא לעלות, ולהשמיע צליל ארוך ולאחריו 2 קצרים. לאחר בדיקה, מצאתי שהבעיה היא לכאורה בכרטיס המסך, ולכן החלטתי להוציא אותו, לנקות אותו מאבק (שהיה מאוד מאובק) ולהחזיר אותו. מעכשיו יש בעיה שונה: כבר לא נשמע הצליל הארוך והשנים הקצרים, אך גם לא נשמע הצליל הבודד שמעיד כי הPOST עבר בהצלחה. מה גם שנורית ספציפית נדלקה, ולאחר בדיקה במינואל, מצאתי את המידע הבא: לכאורה הכרטיס מסך לא מתאים למערכת, אבל המחשב כן עבד כשורה ב4 השנים האחרונות. לוח האם שברשותי הוא GA-K8NSNXP (איני בטוח ב100%, אבל לפי המניואל שלו, נראה שזה הלוח אם שלי) וכרטיס המסך הוא Geforce FX5200. תודה רבה.
-
- 9 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום.. יש לי שתי אר דיסקים במחשב אחד של 80 GB ואחד של 40 GB עכשיו.. יש צופצ'יק לבן קטן כזה שמחברים לCS\MASTER\SLAVE עכשיו ב80 GB הווינדוס שלי מותקן וב40 יש לי את כל המשחקים שירים תוכנות וכו'.. עכשיו על האר דיסק הראשון הצופציק על CS ובשני אין כלום ואתמול זה עבד לי הכל עכשיו אני רק עם אר דיסק אחד כי השני לא עובד למה זה ככה ? והמחשב מבקש ממני ללחוץ F1 כדי שהמשחב יעלה איך מבטלים את זה ? בבקשה תעזרו לי אנ ימשתגע תדוה רבה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 955 צפיות
-
-
טוב שלום אז יש לי שני זכרונות של 512 של GEIL מהירות 800 ועוד שני זכרונות 2 ג'יגה כל אחד של GEIL מהירות 800 יש לי WINDOWS VIST כשאני מישתמש בכול הזכרונות אז בביוס הוא רושם שיש לי 5 ג'גה אבל ב WINDOWS כשאני עושה מאפיינים למחשב הוא רושם 3583 מה הבעייה ?
-
- 1 תגובה
- 582 צפיות
-