עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by elior021,

היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by CyberBot,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לחבר הארדיסק למחשב, ג'ימפרתי אותו שישמש כמאסטר. אחרי כמה נסיונות של הפעלה, המחשב עלה עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק. לחצתי F2, וקיבלתי את ההודעה הזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selcted boot device and press a key ניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אבל אני מקבל שגיאה שהמחשב לא מוצא הארד דיסק כדי להתקין עליו את המערכת. מה עושים? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Burkey,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by mdmdmd,

שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. רציתי להבין פעם אחת ולתמיד מה זה הSTANDBY הזה ולמה זה טוב? זה כאילו המחשב כבוי לפחות הוינדוס... האינטרנט לא פועל תוך כדי ככה שאי אפשר להשאיר איזו תוכנה עובדת.... זה כאילו LOG OFF.... הדבר שאני יודע שאם מכניסים את המחשב לסטנד-ביי זה עושה רעש כמו של מסך כחול חחח ויכול לקרות מסך כחול בדבר הזה... בכל מקרה לא ברור לי למה צריך את זה? זה עדיף על כיבוי? כאילו אם אני מתכוון לכבות את המחשב בלילה ולהדליק בבוקר או בצהריים אחרי... עדיף לשים בסטנד-ביי או לכבות? ומה זה HIBERNATE? משהו שקשור לחורף? יעני להכניס את ההארד דיסק למצב "שנת חורף" ? וגם פה - למה זה טוב ועדיף על כיבוי רגיל? אני מתכוון אם זה בריא יותר לחומרה להכניס לסטנד-ביי במקום כיבוי? מישהו משתמש במצבים האלה בכלל? תודה לעוזרים…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום, אני מנסה להתקין windows 11 על נייד חדש. בשלב מסויים אני מתבקש להתקין network driver. הורדתי את הdriver מהאתר של Lenovo. אבל אני מקבל את ההודעה "No network drivers found"

10. Started by ilanb0,

בחיבור מחשב חדש השתמשתי בכבלים של המחשב הישן. עושה רושם שהכל מתחבר כהלכה - העכבר והמקלדת מגיבים, כבל תקשורת מהבהב ומראה שהוא פעיל בסלוט שלו, אבל המסך - שחור. סוכם שתותקן מערכת הפעלה חלונות 11 ואני אדאג למפתח מוצר והחשבונית גם מראה שעבור ההתקנה של מערכת ההפעלה חויבו כמה עשרות ש"ח. הכבל של המסך הוא HDMI ומחובר תקין למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?

11. Started by eyal00,

שלום, אני לא מצליח לפרמט את המחשב הישן של בן דוד שלי רשום לי במסך הכחול:setup did not find any hard disc drives installed in your computer זה הדגם של הלוח אם: BIOSTAR P4VMAM

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by aLekz,

אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Wile E Coyote,

ברשותי מחשב PC שולחני בגיל שנתיים (כולל כל מה שבתוכו) עם דיסק קשיח של Hitachi בנפח 300 GB. בחודש האחרון החלו להישמע רעשים מוזרים, אפשר לומר "קליקים", מתוך המארז, רעשים שמאוד דומים לרעש (קליק) שנשמע שניה לפני כיבוי המחשב מאז ומתמיד. התדירות של הרעשים האלה היתה מאוד נמוכה בהתחלה לתקופה ארוכה (אולי פעם ביום ורק קליק אחד), אך בחודש האחרון התדירות עלתה. לא מזמן בעת התעסקות עם המחשב החלה להישמע סדרה של רעשים כאלה, ובאותו זמן המחשב בעצם "קפא" (התמונה קפאה ולא היה ניתן להזיז את סמן העכבר). בהתחלה היה לוקח למחשב מספר שניות או דקות "להתאושש", אך לאחרונה לא היה מנוס מלאתחל את המחשב (עם Reset) לאחר התקרית. בחלק מהמקרים המחשב לא הצליח לאתחל את עצמו, ואף לעיתים דיווח ש"אין Boot", מה …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. גם ביוטיוב וגם במקומות אחרים הווידאו רץ עם תקיעה קטנה כל כמה שניות. אבל ללא הכבל הוא רץ מעולה. לפטופ דל XPS 15 חדש דרייבר של ניבידיה מעודכן. התקנתי את הדרייברים לבד אז אולי שכחתי משהו (אם כי לא מצאתי משהו כזה) כמו כן ניסיתי להריץ עם לפטופ דל ישן מאותו מקור ווידאו וכן עבד חלק דרך הכבל. רעיונות?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Uncle,

שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?

16. Started by Rage17,

אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. היי, במשך תקופה המחשב נייד שלי קורס לפעמים מתנועה של המחשב, לרוב תוך כדי משחקי מחשב. הקריסה היא מסך שחור פתאומי עם הרבה ריבועים לבנים מהבהבים ורק כיבוי כפוי של המחשב מתקן את זה ומפעיל את המערכת מחדש עד הקריסה הבאה. מצרף תמונה (חשוב לציין שלא מדובר בתמונה שלי אלא ממישהו אחר ששיתף ברשת אבל מדובר באותה תקלה בדיוק): מצרף גם את הפירוט של המחשב והמערכת: המחשב עצמו זה asus rog strix G נקנה לפני כשנתיים. האם מדובר בגסיסה של כרטיס המסך . GPU? אודה לעזרתכם

18. Started by PrizeeHeb,

קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. אורח RnGKay
    Started by אורח RnGKay,

היום קיבלתי את הכרטיס HERCULES FDX 8500LE ! :D משום מה ב 3DMARKS2001 קיבלתי תוצאה עלובה של 6000 ומשהו! מישהו יודע אולי למה? יש לי P3 1GHZ 256 SDRAM. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד דרברים מעודכנים לכרטיס HERCULES FDX 8500LE ? אל תפנו אותי לאתר הבית כי שם הם לא עובדים!

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, אודה לעזרתכם עם המקרה הבא: מדובר במחשב נייח כבן 3-4 שנים, אשר לא היה בשימוש בשנה אחרונה, אך למיטב הבנתי, לפני כן עבד ללא תקלות. הבעיה - המחשב מבצע Restart בערך כל 2 שניות (המחשב כאילו נכבה ונדלק מחדש כל 2 שניות בערך, כך שהמאווררים מפסיקים לפעול ואז נדלקים מחדש). - כל עוד כונן ה-DVD וכונן ה-SDD היו מחוברים, אז נשמע מהם מעין רעש מוזר ברגע האתחול (ברגע בו נכבו המאווררים). אך מה שמוזר הוא, שגם כאשר ניתקתי אותם, גם מהחשמל וגם מכבלי ה-data, הרעש פסק, אך התופעה ממשיכה. - ניתקתי את הכבלים המובילים לכפתורי כיבוי/הדלקה/אתחול, כדי לשלול קצר בהם. - ניתקתי את החיבור לכניסות הקדמיות במארז (usb ואדיו). …

21. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by izir,

היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by puGs,

אוקיי אני לא בטוח מה קרה,אני מניח שזה וירוס.. אתמול בלילה הורדתי איזו תוכנה,אם אני לא טועה הייתי צריך לעשות ריסט כדי שהיא תעבוד. אחרי שהדלקתי את המחשב,הXP נטען ונטען אבל בסוף הוא נתקע על מסך שחור,ובסוף התחלף למסך כחול שכתוב בו STOP: c0000218 unknown error מישהו יודע מה קרה? ד"א ניסיתי סייף מוד וגם יש מסך כחול עם שגיאה אחרת.. תודה רבה מראש לעוזרםי ישלי שם דברים חשובים

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by yoni8866,

עשיתי היום עדכון דרייב AMD. כרגע מותקן לי על המחשב גרסה 14.9. אבל אחרי העדכון פתאום הווינדוס שלי כאילו חזר למב בסיבי, כאשר סרגל הכלים למטה הפך להיות לבן (יש לי ווינדוס 7). וכשאני לדוגמא פותח כמה חלונות אינטרנט זה מראה לי אותם ברשימה ולא בכמה חלונות כמו שזה מראה בדרך כלל. הוספתי תמונה כדי להמחיש... אני לא מצליח להחזיר את המצב לנורמלי, כשאני נכנס למאפיינים דרך שולחן העבודה, אני רואה שזה על מצב ווינדוס 7 רגיל ולא על בסיסי, אבל הכול נראה כאילו הוא על מצב בסיסי. זה די משבש לי תוכנה מסוינת של אדובי שאני מנסה לעבוד איתה. אני גם שמתי לב שזה קצת תוקע לי את העכבר כשאני מזיז אותו לכיוון "האיקס האדום" כשאני מנסה לסגור חלון. איך אני מתקן את המצב? האם יהיה חכם להסיר את עדכון הדרייבר …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים