עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ORrrr,

יש איזו תוכנה שנותנת לך אינפורמציה מדוייקת עך כרטיס המסך? אני רוצה לראות אם קיבלתי פרו או לא.. לראות שלא עבדו עלי..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Grihan,

הי, יש לי מחשב נייד של דל - Dell Inspiron 15 7000 7577 לאחרונה כשהוא מתעורר ממצב שינה המסך מראה רק נקודות צבעוניות (בתמונה) אני צריך לכבות ולהדליק אותו כדי שזה יסתדר. איך אפשר לסדר את זה?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by CobraBoy,

היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום. היה לי הפסקת חשמל וכשאני מדליק את המחשב ממש עוד בהתחלה לפני ספירת הזיכרון המסך תקוע ומציג את ההודעה הבאה: הוא כותב שהוא מזהה את המעבד.. main processor amd athlon 3200... ופה השורה המוזרה (cpuid : 0ff0 patch ID:003A) זהו..שום דבר לא מגיב ..למשהו יש מושג מה זה ?! הקיצור פתחתי תמחשב ניקיתי הכל.. הוצאתי ת'בטרייה הזו אבל עדיין ההודעה קיימת.. מפרט: amd athlon 3200 939 gigabyte ga-k8nf גיגה זיכרון a-data 400ddr x800xl pci-e 120sata1 גיגה wd ספק hec 400 *המקלדת לא מגיבה לא ניתן להכנס לביוס.נסיתי 2 מקלדות. *טוב נראה לי הבנתי משהו.. לפי דעת הלוח הלך למה? בגלל שאפילו המקלדת לא פועלת..מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. יש לי בעיה במחשב נייד שלי , אחרי שאני מריץ תוכנית התוכנית מייד נסגרת ולא מופיע press any key to continue... אלה מייד נסגרת. מופיעה לי הקוד הזה אשמח לעזרה בשינוי ההגדרות, תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Burkey,

שלום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים ומשהו, עם חלונות 10 ואופיס 2013. לפני כמה ימים החלה תופעה מוזרה. כל קיצורי המקלדת: Ctrl+C, Ctrl+V, Ctrl+Z, Ctrl+S ועוד, לא עובדים ב - WORD. זה כן עובד בתוכנות אחרות, כולל בתוכנות אופיס אחרות כמו אקסל. בנוסף, הפעולות עצמן עובדות אם אני מבצע את זה באמצעות העכבר וסרגל הכלים. בעיה נוספת שצצה ב - WORD, זה שכל פעם שאני כותב משפט כמו was treated, זה מסמן לי אותו בכחול. גם אם המשפט תקין תחבירית, זה מסמן לי בכחול. המסמך מלא סימנים כחולים. ניסיתי לתקן את אופיס, זה לא עשה כלום. מה יכולה להיות הבעיה, ואיך אני אמור לפתור את זה ? אבי

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ben672,

שלום, יש לי בעייה מאוד מוזרה ב- Lenovo T530 בזמן ה-BOOT המחשב מהתחל את עצמו כמה פעמים לפני העלייה של הווינדוס. סרטון להמחשה : הדברים שעשיתי הם: בדיקת מאמץ למעבד-עבר ללא בעיה בדיקת מאמץ לכרטיס מסך-עבר ללא בעיה בדיקה לזכרונות עם Memtest86+ במשך + 12 שעות- עבר תקין לחלוטין בדיקה ל-SSD - הכל עבר בשלום. כמובן שגם ניסיתי להתקין מחדש את המערכת הפעלה, וזה לא עזר. ברגע שהמחשב עולה הכל עובד תקין בלי שום בעיות. שכחתי לציין שאם אני מבצע REBOOT אין את הבעיה הזאת בכלל.. אשמח לשמוע אם יש למישהו עוד רעיונות כי זה ממש מציק כל פעם לחכות בין 1-3 דקות לעלייה של המחשב. תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by spinchicken,

שלום, אני מעלה את ה windows וחוטף מסך כחול עם ההודעה Unmountable Boot Volume. אני חושב שההרד דיסק לא הלך אלא שהיתה איזה תקלה ב windows. העניין הוא שיש לי SATA, וכשאני מעלה את הדיסק של הwindows כדי לעשות restore הוא לא מזהה את ה הארד דיסק... הורדתי דרייברים של ההארד דיסק שלי, אבל אני לא יודע בפתיחה כדי שיזהה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by shlomi7293,

מחשב נייח שהיום עודכן בו - win 7 ultimate. נכנס ל win update מהבוקר עד עכשיו מחפש עדכונים ללא כל הודעת שגיאה וללא מענה. ניסיתי להפעיל את ה - Microsoft Fix it ( קישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 ) רשם כי תיקן מספר בעיות אבל ללא כל הצלחה. מקווה תעזרו לי [ATTACH=CONFIG]9523[/ATTACH]

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by musari,

פנטיום 4 GHZ 3000ht 1MB CASH Socket 775 לוח :P5GD2 ASUS Intel LGA775 Pentium 4 CPU Intel 915P chipset Dual-Channel DDR2 533 PCI Express Architecture זכרון :Dual-Channel DDR2 533 1024MB OCZ כ.מסך :Asus Extreme AX800XT/2DT PCI-E X16 כ.קול :creative audigy 2 platinum ex פנלים:hardcano 12 termaltake&musketer cooler master 3 מאווררים smart fan 2 termaltake הרד דיסק8MB CASH 120GB 7200RPM SATA WD צורב LG 52X מה אתם מציעים לשפר אם יש? דרך אגב הדרייברים שקיבלתי מאסוס של הכרטיס מסך לא עובדים מראה מסך כחול בוינדוס אקס פי אז היתקנתי קטליסט 4.10 מהאתר של ATI...

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, יש לי כנראה בעיית חומרה אשמח אם יש פה מישהו שמכיר את התוכנה לבדיקת זכרונות MEMTEST ויוכל לעזור לי. לאחר כמה מסכים שקיבלתי עם ווינדוס 7 והפעלה מחדש אקראית של המחשב (כן כן מחשב חדש מאייבורי), עשיתי כמה בדיקות של המינידאמפ וגם ב EVENTVIEWR ודובר על בעיות ב KERNEL. מבדיקה שעשיתי באינטרנט דיברו שזה יכול להיות בעיית זיכרון. שמתי את MEMTEST86 על דיסק והרצתי במשך 6 וחצי שעות על המחשב ואכן קיבלתי שגיאות: אם אתם לא רואים את התמונה כנסו לכאן: יש לי שלושה סלוטים של זכרונות - סה"כ 3GB של RAM של גייל. לוח אם של MSI 58X - PRO-E. עכשיו מה אני צריך לעשות אחרי ההרצה הזאת? להוציא שתי זכרונות וכל פעם להריץ MEMTEST על זכרון בנפרד כדי לבדוק איזה זכרון הוא התקול? אני צריך להר…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Rage17,

אהלן! כל משחק שמצריך שימוש בגרפיקה מתקדמת כלשהי, המחשב מתחיל להרעיש בצורה מטורפת, וקשה לדעת מאיפה זה בדיוק... מספיק שאני עושה ALT + TAB והמחשב נהיה שקט שוב, עד שאני חוזר למשחק. זה מהכרטיס מסך? כי פעם בדיוק באותו משחק המחשב היא שקט... מה הבעיה והפתרונות האפשריים? תודה!

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חברה אני מדליק את המחשב והוא נתקע לי אחרי 30 שניות. גם אם אני נכנס לביוס הוא נתקע(פשוט לא מגיב)וגם כשאני נכנס לווינדוס ...באמצע מסך ההפעלה... מה עלי לעשות??? האם הלוח אם שלי נדפק כי ככה אמרו לי או שהמעבד שלי נדפק...אני לא זוכר ממש... בבקשה תעזרו לי...

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. כמו שאמרתי- המחשב פתאום קופא, בזמנים שונים (באמצע עבודה בווינדוס, בעליה של המחשב ואפילו לפני POST. פתחתי את המחשב ושמתי לב שכאשר המחשב קופא המאוורר של הכ. מסך מפסיק להסתובב, ושבחיבור של החשמל מהספק ללוח יש סימנים חומים על הפלסטיק כאילו הוא נשרף\ התחמם יותר מדי. יש ארבעה סימנים כאלה, כולם בשקעים של חוטים אדומים ???. בביוס יש טמפרטורת POWER (לא יודע איפה החיישן.. בספק? ) ואחרי הריסט שעשיתי באחת הפעמים הוא הראה 51 מעלות. יש לציין שכשמדליקים את המחשב אחרי הרבה זמן שהוא היה כבוי הוא עולה ודולק לכמה זמן בלי בעיות. פעם אחת כשהמחשב הצליח לעלות בדקתי אותו דרך פריים 95 ובמקביל הסתכלתי על הטמפ'. כשהתחילה הבדיקה טמפ' #3 (שתואמת עם הספק כנראה) התחילה לעלות מהר, אפילו בקצב של המעבד ואח…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Big_Guy7,

ניסיתי לחבר הארדיסק למחשב, ג'ימפרתי אותו שישמש כמאסטר. אחרי כמה נסיונות של הפעלה, המחשב עלה עם הודעת שגיאה של ההארד דיסק. לחצתי F2, וקיבלתי את ההודעה הזו: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selcted boot device and press a key ניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה, אבל אני מקבל שגיאה שהמחשב לא מוצא הארד דיסק כדי להתקין עליו את המערכת. מה עושים? תודה

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by WarNet,

היי,הדלקתי את המחשב ולא הייתה תגובה על המסך. אני שומע את המאוורר של הכרטיס מסך יותר חזק מתמיד. הכרטיס מסך לא היה ב-O.C מישהו יודע למה המחשב לא עולה? תודה.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by matizami,

אהלן חברים, קניתי מחשב חדש בהמלצת הפורום הכולל SSD SAMSUNG 840 ודיסק קשיח רגיל אך אותו אני לא רואה. כאשר התקנתי את הוינדוס (שמונה) ראיתי את שתי הכוננים והתקנתי על הSSD. אחרי ההתקנה, אני לא רואה את הדיסק השני במחשב שלי. במנהל ההתקנים אני רואה את הדיסק השני.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by arigo,

שלום רב במחשב הנייח (על וינדוס 10) שלי יש שני הארד דיסקים - אחד להפעלה של 500G ועוד אחד בו תמונות סרטים וכו של 1T לפתע ההארד דיסק של 1T לא מופיע למרות שבוך הDEVICE MANAGER הוא כן מופיע מה יכל לקרות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by CoronaLover,

טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by shtrodel,

אני פשוט לא מבין איך! לוח דנדש.. בקיצר הלכה הסוללה: 1) מהיכן אני משיג חדשה? זמין בחנויות? 2) יש בז סוגים? טוב יותר, פחות טוב או לא יודע... 3) כתוב לי בחוברת שרצוי אותו סוג.. בולשיט? 4) אני שונא את גי'בייט עכשיו באופן מוחלט! 5) סתם אין לי מה לרשום אבל אני יודע 5 נגד עין הרע... אה כן ותודה....

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by Aviad56,

היי, בזמן האחרון (חודש-חודשיים) אני מקבל המון BSOD, זה בעיקר כשאני לדוגמא פותח הרבה סרטונים ביוטיוב בלי לסגור את האחרים, או סתם גולש עם הרבה סימניות, פעם זה היה קורה לדעתי בגלל טמפ' - הכרטיס מסך היה מגיע ל90 מעלות ואז המחשב היה מקבל, סידרתי את הבעיה עם TRIXX ככה שהמעלות לא עוברות את ה70-75 בזמן משחק או משהו. כרטיס מסך: HD 7970 - עם הקירור סטוק. יושב אצלי בבית קירור של Arctic Xtreme ל7970 אבל אין לי מושג איך מתקינים וזה גם יהרוס את האחריות אז לא יודע... מעבד: i5 3470 מה דעתכם חבר'ה?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים