עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. חברים בוקר טוב, אני עובד ב- RDP מתחבר מהמשרד לבית ולהיפך. יש לי אינטרנט 500 מגה של הוט גם בבית וגם במשרד. הבעיה נוצרת כאשר פתאום וללא שום סיבה נראיית לעין מהירות ההורדה יורדת מ-400-500 ל-60 לאחר רענון של החיבור (כיבוי והדלקה שם מתאם הרשת) המהירות חוזרת. יש למישהו רעיון איך לשמור על מהירות קבועה ? חיים

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by amit rotem,

אהלן! מישהו יכול להמליץ לי על תוכנה שיכולה לעקוב אחר ה idle time של המערכת (win 8) ושנותנת רשימה של התוכנות או התהליכים שמאפסים אותו? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yirmi_opp,

אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. אהלן חברים. חזרתי אחרי 21 יום בצבא לקולות של HD מתקתק, מדובר על wd 1000aaks, שהכיל בתוכו המון המון המון מידע חשוב! כאשר מפעילים את המחשב, נשמעים קולות תיקתוק בשלב עליית הביוס, ואז התיקתוק מפסיק ומתקבלת שגיאה על המסך (secondary master error). חשוב לציין שאין לי שום גישה אליו מהמחשב. אם זה משנה הHD עדיין באחריות, אבל מה שיותר חשוב לי, זה כל המידע שבתוכו. יש משהו לעשות בעניין? לפנות לאחריות? משהו אחר? תודה מראש ייטב.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. תקשיבו לא יודע מה קרה פתאום כל הקבצים שיש במחשב לא יודעים איך להפתח, מבקשים ממני שאני יבחר בעזרת איזה תוכנה הם יפתחו, ממש כל הקבצים, אני לא יכול לפתוח שום דבר!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום, שדרגתי לאחרונה את המחשב (החלפתי לוח, מעבד וקירור) ולאחר שהתקנתי Windows 8.1 על כונן ה-SSD, שמתי לב שהמחשב נתקע לפעמים (פעם-פעמיים ביום). כשאני עושה ריסט המחשב מעלה את ה-BIOS ולא מראה את ה-SSD. אני צריך לעשות כיבוי מלא של המחשב ולהדליק שוב כדי שהוא יזהה את ה-SSD. מה לדעתכם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by יוליוס,

שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ

9. Started by Spectalecy,

אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by xena,

(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by arik100,

התקנתי עדכון של ווינדוס - יש לי 7 ואז הפעלתי מחדש את המחשב. משום מה הוא לא זיהה את המסך (זה כבר קרה לי בעבר) אז חיברתי את הכרטיס מסך שוב. המחשב עלה ופתאום אני רואה את האייקונים של הרשת עם איקס אדום עליהם - בקיצור אין רשת. ניסיתי להפעיל מחדש. לא עזר . עשיתי SYSTEM RESTORE כי אמרתי בטח העדכון דפק את זה. לא עזר ניסיתי להחליף כבל רשת - הוא לא מזהה בכלל את החיבור. הקטע הוא אבל שהוא לא מזהה בכלל שקיים כרטיס רשת. אולי כדאי לי לנסות לבצע SYSTEM REPAIR? עכשיו אני בהתלבטות מה לעשות. או להתקין מחדש את המערכת הפעלה או שיכול להיות שזה תקלה טכנית בכרטיס רשת המובנה ואז אני צריך לממש אחריות...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by matand1,

אהלן חברים. וירוס (כניראה) תקף את המחשב והעלים/הסתיר/מחק קבצים ממנו, בערך חצי. נכנסתי לשחזור קבצי מערכת, ומצאתי נקודת שיחזור של יומיים לפני האירוע. כשניסיתי לבצע את השחזור, נתקלתי בבעיות הבאות (צירפתי תמונות) אשמח לעזרה, תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shapin,

היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by oz25,

אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by elior021,

היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by Uncle,

שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?

20. Started by udi2181,

יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by יוסייוסף,

שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by alex28,

שלום רב יש לי WINDOWS 7 64BIT וזיכרון 4GB אבל ה-WINDOWS מחראה לי שהוא רק משתמש ב3.87 ולא ב4 אך אני עושה שישתמש בכל הזיכרון ? אם יש למישהו מדריך לבעיה זאת אני שמח תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by izir,

היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים