תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
המחשב נקנה סך הכל לפני חצי שנה בנייה אישית,עכשיו בשני המסכים האחרונים שהיו לי הופיעו שניה הבעיות הבאות: pool_corruption_in_file_area memory_management הזכרונות שיש לי הם מהמחשב הקודם מלפי כמה שנים טובות ובהרצה של הmemtest לא התגלו בעיות. הזכרונות הם של G.SKILL מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב 512 מגה של שני סטיקים. היום הבאתי עוד 2 סטיקים של 256 והוספתי אותם. הבעיה היא שהמחשב לא מוכן לזהות סטיק אחד , מה שאומר שהמקסימום הוא 768 מגה. (זאת לא בעיה בחריצי זיכרון , כי אם אני מחליף את הזיכרון שפועל למקום שבו סטיק אחד לא מזוהה , אז זה כן יפעל , הבעיה היא גם לא בזיכרון) *לא ממש הצלחתי לנסח את כל מה שכתבתי יותר טוב , אז אם משהו לא מובן תשאלו. תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום!! בזמן האחרון המחשב שלי קורס (מסך כחול). אשמח לעזרה, תקשיבו! 1. המחשב קורס במהלך משחקי רשת וסתם משחקים.. 2. ארטיפקטים (?) - מדי פעם מופיעות נקודות אדומות וכחולות על כל המסך. לא קשור למשחק או לתוכנה! 3. צירפתי תמונה של המסך הכחול מפרט: 1. מעבד Intel Core i5 2500 2. כרטיס מסך Sparkle nVidia Geforce GTX 560 Ti 3. RAM 8GB
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב. בעיה במחשב נייד. משטח המגע לא עובד פתאום. כשנקנה גם הייתה בעיה. הטכנאי בא והוריד דרייברים והגדיר. כעת שוב חזרה הבעיה. באתר לנובו לא מצאתי שום עדכון לזה. lenovo ideapad 5-15iil 81yk009civ
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב מבוסס (P4 2.8 (478 ,לוח אם של MSI. הבעיה היא שבחצי שנה האחרונה נאלצתי להחליף 3 ספקים שעושה רושם שנשרפו (המחשב נדלק רק אחרי החלפת ספק). כמו כן המחשב מבצע ריסטים במהלך העבודה באופן קבוע, שללתי בעיית תוכנה. בבדיקת זכרון התגלו המון שגיאות, אך כשבדקתי את הזכרונות במחשב אחר הם יצאו תקינים. יכול להיות שיש בעיה רצינית בלוח ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני פשוט לא מבין איך! לוח דנדש.. בקיצר הלכה הסוללה: 1) מהיכן אני משיג חדשה? זמין בחנויות? 2) יש בז סוגים? טוב יותר, פחות טוב או לא יודע... 3) כתוב לי בחוברת שרצוי אותו סוג.. בולשיט? 4) אני שונא את גי'בייט עכשיו באופן מוחלט! 5) סתם אין לי מה לרשום אבל אני יודע 5 נגד עין הרע... אה כן ותודה....
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת: תוך כדי משחק, קצב הפריימים לעיתים יורד מה50-60 הרגילים ל20-30, למשך כ20 שניות. אח"כ עולה בחזרה. לפי מה שאני מבין מהסתכלות במדדים השונים של המחשב, הבעיה נעוצה בכך שהמעבד מוריד מכפלות באמצע, כאילו אינו תחת עומס. בהנחה שזו אכן הבעיה, איך אני נועל את המכפלה של המעבד למירבית שלא דרך הביוס? אני לא רוצה שהמעבד יתאמץ כל הזמן, אבל אני גם לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס כל פעם שבא לי לשחק.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נוכחתי לדעת ש-60GB לכונן עם מערכת הפעלה לא באמת מחזיק הרבה זמן, ולאחר שנתיים החלטתי להחליף לכונן SSD חדש. רציתי לדעת כמה זה אפשרי באופן עצמאי להחליף כונן כך שהמחשב יזהה את הכונן החדש עם המערכת הפעלה + כל הדרייברים המותקנים עליו. בעצם אני רוצה להעתיק את התכולה הנוכחית של הכונן 60GB שלי לחדש בלי שיווצרו בעיות ברישום ובדרייברים של המחשב. בנוסף, האם הכונן הזה - [h=1]Corsair Force LS CSSD-F240GBLS-BK 240GB[/h]טוב? אם לא, אשמח לדעת למה והמלצות לכוננים אחרים (במחירים של עד 550 ש"ח) בתודה, חנן.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני כשבוע וחצי לאחר עדכון דריבר לחדש, כל דריבר שאני מנסה להתקין גורם לי לBLACK SCREEN או בהתקנה או בהפעלת המחשב מחדש, ללא דריבר המערכת עובדת אני יכול להריץ משחקים (עולים ממש לאט) כמו כן לראות סרטים ולהשתמש במחשב, כך שנראה שה GPU תקין.... דברים שניסיתי: בדיקה על שתי מערכות win 7 ו win 8.1 (נקייה) מעודכנים (חוץ משני UPDATES הראשון KB3000850 שגורם ללולאת אתחול אין סופית על המחשב, והשני KB 3004394 שAMD ממליצה להסיר מכיוון שהוא גורם לבעיות גראפיות והתנגשויות עם דריברים) בדקתי את כל הדריברים של המערכות (ואני מתכוון כולם) בין דריבר לדריבר בוצעה הסרה מלאה של הקודם (SAFEMODE, מהריגסטרי ושאריות של תקיות) התקנה ישירה של הדריבר בלבד OLDSCHOOL ביטול אנטי וירוס (AVG) …
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! באחד המחשבים שרציתי לעשות בהם פירמוט באמצע האיפוס של הווינדוס המחשב כבה, מה שגרם שאח"כ הוא אומר לי שגיאה שא"א לאפס. השגיאה היא: "לא ניתן לאפס את המחשב שלך. מחיצת כונן הנדרש חסר" מה אני אמור לעשות כרגע? תודה לכולם!
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אחרי יום עבודה ארוך ישבתי על המחשב כדי להירגע קצת,אבל באמצע שעבדתי עליו הוא נכבה בפתאומיות!! הוא אפילו לא כתב לי "מערכת WINDOWS מבצעת כיבוי..." אלא ישר הוא התכבה. עשיתי בדיקת זיכרונות ולא מצאתי שגיאות יש מצב שהספק כח נדפק? תודה לכולם.
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי ארד דיסק שרוף ורציתי לדעת אם יש דרך לתקן אותו ואם כן כמה זה עולה ? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הכרטיס HERCULES FDX 8500LE ! :D משום מה ב 3DMARKS2001 קיבלתי תוצאה עלובה של 6000 ומשהו! מישהו יודע אולי למה? יש לי P3 1GHZ 256 SDRAM. מישהו יודע אולי איפה אני יכול להוריד דרברים מעודכנים לכרטיס HERCULES FDX 8500LE ? אל תפנו אותי לאתר הבית כי שם הם לא עובדים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני איזה 5 ימים את ה ATI RADEON 8500 , וכשאני מריץ 3D MARK אז במשחק הראשון על LOW DETAIL אני מקבל 40± , שזה נמוך מאוד יחסית לכרטיס שיש לי! והתוצאה הסופית שלי היא 3XXX! שזה לא הגיוני! וניסיתי גם עם הדרייברים שקיבלתי עם הכרטיס , גם עם הדרייברים החדשים של ATI שהורדתי מהאתר שלהם, ואני כבר לא יודע מה לעשות.. :'( יש לי : WIN 98SE P3 733 128 RAM לוח של PC PARTNER..... *מישהו יכול לעזור לי בבקשה? רעיונות? משהו? :'(
-
היי חברים אעדכן אתמול המחשב עבד, היום הוא לא נדלק בכלל כאילו אין לו חשמל. יש משהו לעשות לפני שאני מחליף ספק כוח והאם זה בהכרח ספק כוח. החלפתי חוט וזה עדיין לא נידלק
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב חדש לאחרונה. (כמעט חדש: מעבד לוח זיכרון וכרטיס מסך) זה הטמפרטורות של המחשב כרגע: Temperatures Motherboard 40 °C (104 °F) CPU 40 °C (104 °F) CPU #1 / Core #1 18 °C (64 °F) CPU #1 / Core #2 20 °C (68 °F) GPU 59 °C (138 °F) Maxtor 6V250F0 41 °C (106 °F) Seagate ST3320620AS 43 °C (109 °F) WDC WD2000JD-22HBC0 37 °C (99 °F) WDC WD2500KS-00MJB0 43 °C (109 °F) Maxtor 7L250S0 38 °C (100 °F) המפרט הוא: CPU Type DualCore AMD Athlon 64 X2, 2100 MHz (10.5 x 200) 4000+ Motherboard Name Asus M2NPV-VM (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset nVIDIA GeForce 6150, AMD Hammer System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRA…
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-