תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
מדי פעם (בתדירות גבוהה) המחשב נתקע ומופיעה ההודעה הנ"ל . הדרייבר שמותקן במחשב 28.32 ביצעתי פרמוט והתקנה חדשה וזה לא עזר
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לפעמים כשאני מעיר את המחשב ממצב שינה המחשב קופא מה יכולה להיות הבעיה? WINDOWS 8.1
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב די חזק שאני משתמש בו למשחקים וגלישה , ורציתי להשתמש בו גם לצורכי עבודה ( שרטוט ) , ורציתי שתהיה הפרדה בין שתי השימושים , אז על הכונן הראשי שעליו מותקן הווינודוס 10 ניתקתי מהמחשב וחיברתי כונן חדש ועליו התקנתי ווינדוס 10 חדש עבור העבודה , כדי שההתקנה על הכונן החדש לא תמחק את מערכת ההפעלה מהדיסק הישן , ואז חיברתי בחזרה את הדיסק הראשי ( שתיהם SSD אם רלוונטי ) , וכל פעם שרציתי לעבור בין מערכות ההפעלה , כיביתי את המחשב וקבעתי במסך הראשוני של המחשב מאיזה כונן המחשב יעלה הפעם , וזה עבד מצוין , אבל מאז שהווינוס בכונן הישן ביצע שדרוג במערכת ההפעלה מגירסה לגירסה ( נראה לי סוג של התקנה מחדש של הווינדוס ) אז אני לא יכול להעלות את המחשב מהכונן של העבודה ויש שגיא…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה בכותרת: תוך כדי משחק, קצב הפריימים לעיתים יורד מה50-60 הרגילים ל20-30, למשך כ20 שניות. אח"כ עולה בחזרה. לפי מה שאני מבין מהסתכלות במדדים השונים של המחשב, הבעיה נעוצה בכך שהמעבד מוריד מכפלות באמצע, כאילו אינו תחת עומס. בהנחה שזו אכן הבעיה, איך אני נועל את המכפלה של המעבד למירבית שלא דרך הביוס? אני לא רוצה שהמעבד יתאמץ כל הזמן, אבל אני גם לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס כל פעם שבא לי לשחק.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי במחשב הארד דיסק של WD 160GB SATA2 לי לי הארד דיסק ממחשב אחר של מישהו שהווינדוז קרס בו, אבל אני רוצה להעביר משם חומר למחשב שלי. כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את הארד דיסק השני בנוסף לזה שכבר יש לי, ככה שאני אראה אותו ב"מחשב שלי" בתור כונן נוסף ואוכל להוציא משם חומר. איך ניתן לבצע זאת? ההארד דיסק השני הוא מסוג: maxtor diamondmax plus 8 40gb. תודה רבה לכל העוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי עדכון לביוס AMI שלי של לוח 7VTXH+ ל-F3 מ-F2 ומשום מה זה לא קורה. הכל לפי ההוראות : עדכון מדוס של הגרסה הנכונה, כבוי מחשב, כניסה לביוס, LOAD OPTIMIZED DEFAULTS, אתחול, ביוס שוב ושנוי הגדרות, אתחול. עדיין F2. ואני בדילמה, אולי בכל זאת קרה משהו לביוס ומה שעולה בסדר זה הביוס השני שבלוח? יש DUAL BIOS. האם לנסות שוב ואולי יידפק הביוס השני? מי שיכול לעזור, מוזמן.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
את המחשב??? מי זה המנייק שתיכנת את הפירסומת שתיתקע חצי דקה או שאני חייב לשחרר אותה דרך הTASK MANAGER? והADOBE FLASH אצלי מעודכן, אני מעדכן כל פעם-וזה קורה בכל דפדפן.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני יודע ששאלו פה כבר כמה פעמים ואני אישית עניתי חלק מהפעמים אבל אני חסר אונים ממש ותשובה לשאלה שלי לא מצאתי! היה לי ווינדואוס XP עם כל הדרייברים של NVIDIA מותקנים כמו שצריך וראיתי שטלויזיה מצוין מהמחשב עם חיבור TVOUT והתקנתי את ווינדואוס מחדש(שדרוג) ואז מחקתי את הדרייברים שלי של ה 6600 שלי והתקנתי את הגרסה הכי חדשה שלהם מחדש..החיבור לכרטיס הזה הוא S-VIDEO למי שלא יודע אז יש לי חיבור RCA זכר מחובר לטלויזיה וצד שני של הכבל הוא חיבור RCA זכר גם הוא, עכשיו לפני ששדרגתי את הווינדוס שלי היה לי כבל שקיבלתי עם הכרטיס מסך שאני מעריך שיש לכולם פה בערך..S-VIDEO מחובר למחשב שיוצא לארבע חיבורים: ירוק, כחול,אדום ועוד חיבור לS-VIDEO (למעריך אני מניח...)בכל מקרה הRCA שלי היה מחוב…
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני כבר מיואש, לא יודע מה לעשות... ווינדוס XP לא עולה, מראה את השגיאה 0x000000ED. הכונן קשיח פחות מחצי שנה. מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן מקרה מוזר.. עד אתמול בלילה המחשב עבד כרגיל ללא בעיות בבוקר הדלקתי את המסך וראיתי שהוא נדלק מחדש בלילה בכל מקרה כשהווינדוס (windows xp 64bit) עלה (מאחרי המסך טעינה של הווינדוס) אין תצוגה יש רק קווים וצבעים על המסך בשלל צבעים וצורות.. כמו ג'יבריש של גרפיקה לא יודע איך לתאר את זה.. משהו מעוות ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך דרך סייף-מוד וזה עבד עד שהתקנתי שוב דרייבר (רשמי של ATI). האמת שגם אחרי שהתקנתי את הדרייבר זה עבד.. רק אחרי שעשיתי ריסטרט נוסף זה חזר למצב הזה... בקיצור אני לא יודע מה לעשות אין לי מושג אם זה וירוס ופורמט יעזור או שזה הכרטיס מסך שהחליט לשבוק חיים (למרות שזה מוזר.. כי בלי דרייבר הוא עובד ובסייף מוד גם.. עובד רגיל) או שזה משהו אחר.. (בדקתי את המע…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש ברשותי dell vostro 5459 ויש לו 4GB של זכרון ראם, עם חריץ אחד. אני רוצה לשדרג את הזכרון ל 8GB והשאלה שלי היא כזאת- האם הוא יקבל זכרון DDR4 או לחילופין זכרון DDR3 במהירות 1866? כרגע הוא עם DDR3 1600 , והכל מרגיש קצת איטי, למרות שאני לא עושה דברים כבדים על המחשב. המהירות של הSSD בסדר, עם 500 לקריאה ו120 לכתיבה (גם המהירות של קבצי 4K קטנים בסדר , לא זוכר כרגע) לכן אני חושד יותר בRAM. זכרון מהיר יותר יעשה הבדל? ו8GB? מחשב אחר שלי עובד עם 2*4 והכל מרגיש הרבה יותר מהיר למרות שהוא די ישן (ועם SSD במהירות דומה)
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הייתי במחשב כרגיל היום ופתאום זה התחיל לשים צבעים מוזרים במסך וכו' אז ניסיתי כמה ריטסטרים למחשב וניתוק מהחשמח והחזרה אחרי דקה וחצי וזה לא עזר. אז פתחתי את המחשב ניקיתי אבק עם שואב אבק. אחרי זה הפעלתי את המחשב התחיל להראות צבעים מוזרים באתחול שלו ויש עכשיו מלא קווים ורודים וירוקים במסך שלא זזים. אני חושב שזה קשור לכרטיס מסך אבל לא בטוח בגלל הסיבה שרשום בdevice manager שהכרטיס מסך לא מתפקד ובכל זאת אני רואה תקווים האלה תמונה : http://img21.imageshack.us/img21/7493/50463255.jpg תודה רבה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חיפשתי מידע על המחשב הזה עכשיו קיים על המחשב זיכרון DDR3 1066Mhz סה"כ שני סטיקים של 2GB ושל 1GB סה"כ 3GB חיפשתי מידע עד כמה זיכרון המחשב יכול לתמוך ובאיזה קצב הכי גבוה אפשר אודה מאוד לתגובתכם המודל הספציפי C500-H.ARPPEP
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קיבלתי מחבד מחשב נייד ישן IBM T30 שמתחמם. מפירוק מהיר נראה כי המאוורר עוד לסירוגין. האם מישהו יודע היכן ניתן לקנות בארץ מאוורר כזה ? בדקתי באיביי ושם זה עולה כ 15$. אצל טכנאי תיקון כזה מוערךף במספר מאות שקלים, כך שאני לא מעוניין להוציא על מחשב ישן. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חושב לשדרג את המעבד בכרטיס האם שלי EP45-UD3LR מ-Q9300 ל- Intel Pentium 965 Extreme Edition PD 965 3.7GHz (זה נדמה לי המעבד הכי טוב שנתמך ע"י כרטיס האם הזה), ואני יכול להשיג משומש בזול (איזה 250 ש"ח) באיביי. השאלה היא אם יש בזה טעם או שזה מעבד ממש מגוחך בסטנדרטים של היום ועדיף כבר להשקיע את הכסף וכאב הראש במחשב חדש. המטרה היא לשחק במשחקים מודרניים. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-