תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני מחבר לשם אוזניות ואין סאונד אולי צריך להתקין איזה דרייבר ? או להגדיר משהו ?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני חדש בפרום אני מנסה לתקן דיסק און קי GB4 מוגדר קריאה בלבד,כול הניסינות נכשלו אולי יש עוד אופציות נוספות?... ניסתי לתקן דרך התוכנה DiskGenius גם דרך CMD אני מקבל הודעה שגיאה,התופעה ממשיכה גם במחשב אחר EnableUSBWrite הפקודה גם לא עוזר. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolic ies] "WriteProtect"=dword:00000000
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מחבר את הדיסק און קי למחשב עם כבל USB אבל המחשב לא מוצא אותו. העברתי לעמדה אחרת של USB ניסיתי ריסטארט ועדיין לא מוצא אותו. אני חייב לציין שבעבר המחשב כן היה מוצא אותו מיידית. יש דרך לאלץ את המחשב למצוא את הדיסק און קי ?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אבל ראיתי תמיכה תכנית וזה הפורום שנראה לי הכי מתאים לבעיה שלי. קניתי היום ההרדיסק חדש של מקסטור חיברתי אותו (פעם ראשונה בחיי בלי הוראות) והכול הלך חלק נכנסתי לווינדוס XP והוא זיהה את ההרדיסק אבל כשאני ניכנס למחשב שלי אני לא רואה שום כונן חדש בבקשה עזרה איך אני מגדיר את ההרדיסק החדש ככונן.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי כמה פעמים לעדכן את ווינדוס 10, העדכון מתקדם והכל, ואז כשזה מגיע לשלב של הפעלה מחדש הוא לא נדלק, ואם אני מנסה להדליק לבד אחרי כמה שעות, הוא מבטל את כל העדכונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז יש לי מאוד מטומטמת עם ה DOK מישהו יודע איך להתקין אותו ב win 98 ?? הורדתי את הדריוורים מהאתר והוא התקין אותם לתקייה c:\diskonkey כשאני מכניס את ה DOK הוא מזהה USB DRIVE ואותר להביא דריוורים אני מכוון אותו לתיקייה שאמרתי קודם והוא אומר לי שאין שם דריוורים מתאימים ניסיתי את זה ב 4 מחשבים שונים help ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב נתקע לי ודפק מסך כחול ובו רשום DRIVER IRQL LESS OR NOT EQUAL מה גורם לזה? בעיית זיכרון?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב HTPC עם לוח אם ma785gm ומעבד שתי ליבות של amd. המחשב התחיל להכבות בפתאומיות, בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נכבה אחרי 10 דקות ואז כל פעם שהוא עולה מחדש אחרי פחות זמן. ניקיתי ושמתי משחה טרמית חדשה וזה עזר ליום יומיים אבל עכשיו זה שוב נכבה - כבר בזמן העלייה של ווינדווס. יכול להיות שזה בעייה של הלוח אם? אם אני אחליף מעבד, יש סיכוי שזה יעזור? יש עוד רעיונות? תודה
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני הרבה זמן שדרגתי לWINDOWS 10 (יותר נכון, הוכרחתי לשדרג) ולאחר העדכון פשוט הWIFI מתרסק כול הזמן , לפעמים יש ולפעמים אין.. אני יודע שזו בעיה ידועה וניסיתי למחוק את כול הדרייברים ולהתקין מחדש, מישהו יודע מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בתודה מראש!!!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי את החיבור בלוטוס הזה כדי שאני יוכל להעביר דברים מהפלאפון למחשב ולהפך. קיבלתי את המוצר הוא נראה ככה (זאת תמונה מהאינטרנט): עכשיו כשאני מחבר אותו אני מקבל הודעה של התקן USB לא זוהה מה ניתן לעשות עם זה בבקשה. נ.ב למוצר קוראים: Smallest USB 2.0 Mini Bluetooth V2.0 Dongle Adapter
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים קיים ברשותי מחשב בעל תושבת 775 והחלטתי להחליף את המעבד מדגם e7300 לדגם q9400 כמובן שעדכתי את הביוס ולגרסה האחרונה אבל התופעה שמתרחשת היא או שמסך לא נדלק, ואם הוא נדלק אז המחשב נתקע בשלב ההתחלה של הwin אציין שהספק שלי הוא 400w של חברה זולה מה לדעתכם יכולה להיות הבעיה כמובן ששמתי משכה טרמית אבל עוד לא הספקתי לראות טמפ אני חושב שזה ספק ? מה דעתכם תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הצורב/נגן DVD* נדפק לי, (סתכלו במפרט...) זה התחיל היום בהיר אחד כשניסיתי לצרוב קובץ MPEG 500 מגה בתוכנה Easy CD Creator 5 Platinum , ופתאום אחרי 3 דקות, הוא סיים לצרוב ואמר איזה שגיאה שלא ניתן לסיים את הצריבה, ומאז, כשאני מכניס דיסק לא משנה איזה, אז הוא פשוט לא קורא אותו, ובדקתי את הכבלים והכל בסדר, וניסיתי להחליף מקומות עם הסידי הרגיל של LG 52X ... אבל הוא עדיין דפוק. יש עצות? כי אני "בטעות" שכחתי לשלוח לכלנית את תעודת האחריות... (לשנתיים...) . *הצורב הוא באיזה טכנולוגיה חדשה של פיליפס והוא יודע לקרא DVD במהירות 12... לא יודע איך פיליפס עשו את זה אבל הוא קרא לי סרטי DVD באיכות מצוינת בלי קירטועים...
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, השתדרגתי במערכת חדשה יחסית (חוץ מהכונן קשיח שעליו מותקן וינדוס מהמחשב הקודם) ולאחר חיבור של כל החלקים הוינדוס לא עולה, הוא בא לטעון את הוינדוס ומיד עושה ריסטרט, ולאחר הריסטרט הוא רושם שהמחשב לא הצליח להעלות את הוינדוס ושואל אותי אם להפעיל בצורה נורמלית או על ידי שחזור הגדרות (משהו כזה) וגם שניסתי לעשות שחזור מערכת זה חזר לאותו חלון שוב השאלה שלי אם פירמוט של המחשב יעזור או שיש דרך אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יש לי מדפסת C4283 של HP ברגע שאני מתקין לה את הדרייבר של המדפסת כל התקני ה USB מפסיקים לעבוד, ברגע שאני מוחק את הדרייבר של המדפסת הכול תקין. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני וגם פירמטתי את המחשב אבל זה לא עזר. תודה מראש אליאור
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום היה לי מחשב שקרס טוטאלית, קניתי מחשב חדש והעתקתי מהדיסק הקשיח של המחשב הישן את תיקיית ה"AppData" של גוגל כרום על מנת לשחזר את כל מה שהיה שם. הכל באמת עבר כמו שצריך, הבעיה היחידה היא שכל הססמאות שהיו שמורות על הגוגל כרום לא עברו למחשב החדש. יש למישהו מושג למה הוא לא מביא לי את הסיסמאות שלי?
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-