תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 8.1 ועד היום היה לי בשורת המשימות אייקון של בית (ממש ציור של בית) שאני לוחץ עליו נפתח לי החלון כמו של ההתחת במערכות הפעלה הקודמות לא הלחצן שמעביר אותי למסך עם הקוביות. בכל מקרה שאני לוחץ עליו פתאום רשום לי הפריט "HostAppService.exe" אליו מפנה קיצור דרך זה שונה או הועבר,כך שקיצור דרך זה לא יפעל כראוי." איך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, עשיתי פירמוט לפי מדריך כלשהו ברשת, עכשיו במדריך מגיעים לשלב שמחלקים את הכוננים למחיצות דרך ה - BIOS ואצלי זה קורה רק בתהליך ההתקנה של המערכת הפעלה. יש לציין שחילקתי את הכוננים ל - 2 (C ו - D), ובעליית המערכת אין לי שום זכר לדברים שהיו לי על המחשב, השאלה אם הצלחתי לפרמט? לפי מה שזה מראה לי, יש לי רק - 15GB בשימוש אז אין מצב שהתקתי בטעות שתי מערכות הפעלה או משהו? אשמח לתושבה.
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם. אני מקבל קריסת מערכת. חלון כחול של windows 10 (על כל המסך - עם הסמיילי העצוב), וכתוב באנגלית - please wait while we... משהו כזה. האם יש דרך לאתר את הפיגוע? (: הבנתי שיש דרך לגלות דרך המסך הכחול את העניין הזה. אשמח לקבל עצה. תודה עדכון: הורדתי את WHOCRASHED הנה הדוח: Crash Dump Analysis Crash dump directory: C:\Windows\Minidump Crash dumps are enabled on your computer. On Thu 23-03-2017 6:53:18 PM your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\032317-4953-01.dmp This was probably caused by the following module: ntoskrnl.exe (nt+0x14E7C0) Bugcheck code: 0x139 (0…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מציקה מאד, בכל פעם שאני עושה סימן קריאה ! מתבטל לי הAERO בWIN7 ואז אני צריך ללחוץ שוב SHIFT+1 שעושה לי סימן קריאה נוסף כדי להחזיר את הAERO ... זה משגע אותי כל פעם זה קופץ לי במסך ! !! אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי אך לבטל את קיצור המקשים האלה איכשהו שלא יהיו קשורים לAERO
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי יתכן וארצה לחבר שני מחשבים שונים לאינטרנט (יודע שישנה אופציה להשתמש בוואיי פאי או בכבל מהראוטר שיש אך כרגע זה לא רלוונטי). קיבלתי תשובות שונות מנציגים שונים כך שאני לא יודע מה נכון. 1. האם ניתן לחבר שני ראוטרים עם אותו יוזר? 2. במידה ולא. האם אני צריך שני יוזרים ותשתית אחת או שני יוזרים ושתי תשתיות? אם מדובר בשני יוזרים ותשתית אחת, ונניח שיש לי 50 מגה, האם כל יוזר יקבל 50 מגה או חצי מזה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום. שאלה טכנית בנוגע לדיסק קשיח. יש לי דיסק תקול. כנראה שהמחט הלכה.. האם אני חייב אותו דיסק בדיוק כדי להעביר את הפלטות? או שאפשר דגם שונה. למשל WD250YS דיסק תקול. האם אני חייב כזה בדיוק? או שאני יכול לקחת 250JB והוא גם יקרא אותו. או בכלל האם אני יכול להעביר רק פלטה אחת לדיסק אחר אפילו 120GB. יש כאן מישו עם נסיון בנושא.. ? ועוד, היכן אפשר למצא חלקי חילוף לדיסקים קשיחים.. PCB מצאתי. אבל מחט וכו'. יש בנמצא? או שצריך לקחת מדיסק אחר בלבד?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני נכנס למחשב האישי ומתחיל לגלוש תכף מופיעה לי ההודעה הבאה: personalozation This item can't be applied to the desktop ,try clicking a different theme אני מוחק את ההודעה ואחרי כמה שניות היא שוב מופיעה , בסוף היא נעלמת, עד הפעם הבאה. נראה לי שזה קורה כשאני גולש דרך דפדפן Firefox איך מפסיקים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי תקלה מוזרה - לא מצאתי פתרון בשום מקום : מדי פעם, בערך פעם או פעמיים ביום, המחשב מכבה את עצמו לב - או תוך כדי עבודה או כשהוא במצב שלא נוגעים בו. זו לא כניסה למצב שינה. ההגדרות בסדר. ב event viewer מופיעה אחרי דבר כזה תקלה : Kernel Power ID 41 Task category 63 יש למישהו מיד ו\או פתרון לנושא ולתופעה המטרידה ? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אני מעוניין ללמוד על מערכת windows server 2019 התחלתי קצת ביוטיוב אני מחפש מקום שיאפשר לי ללמוד בצורה יסודית ומלאה בבית (מדריך, וידאו וכ'ו) אשמח לקבל עצות או כיוונים :)
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום שלום היום חבר רכש כרטיס R9 270X יחד עם ספק VS550 קורסאייר לחבר יש לוח של אינטל מדגם DH61WW ..משהו בסיסי ביותר מה שקרה הוא שהלוח פשוט לא מקבל את הכרטיס החדש יש לו מסך 19" של BENQ בעל חיבור VGA בלבד נסיתי לעשות מספר פעולות אך לא הועילו : *בדיקה עם מסך אחר DELL בחיבור DVI בשני היציאות של הכרטיס - אין תצוגה *בדיקה עם כרטיס מסך אחר HD 7950 בלוח הנ"ל - אין תצוגה ( כמובן שבלוח יש רמקול מובנה קטן שלא משמיע שום רעש ואין אפשרות לחיבור נוסף של רמקול - ככה שיש איזשהו BEEP שקיים שהלוח מדווח אני כמובן לא יכול לשמוע :\ ) *הוצאת אחד מהזכרונות או הצלבה בניהם - אין תצוגה *הוצאת הבטריה למשך 10 דק' + איפוס עם ג'מפר - גם אין תצוגה *ניקוי הסלוט מאבק ? - גם אין תצוגה .…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול המחשב התחיל להקפיץ לי את הפקק בארון החשמל (מאמ"ת), ולאחר שניסיתי להחליף את כבל החשמל הגעתי להבנה שכנראה מדובר בספק הכח שקיצר. החלפתי את הספק הקודם (Seasonic SS-650RT) בספק חדש (Corsair 650cx) וזה תיקן את הבעיה של הקצר - הפקק לא קופץ והמחשב נדלק. לאחר מספר דקות עבודה, המחשב נתקע לחלוטין (קופא לגמרי), אי אפשר לעשות כלום, ctrl alt del לא מגיב, חייבים לרסט. האם יש למישהו רעיונות? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היום התקנתי את הדרייבר החדש של ATI 7.2 אחרי שעסיתי ריסטרט למחשב אני רואה הודעה שרשום בה "you do not have premission to change Catalyst Control Center setting. pleas contact your administator for further help. ניסיתי להחזיר לדרייברים ישנים יותר ולא עזר כלום, אותה בעיה.
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי שלום לכולם אני חדש בפרום אני מנסה לתקן דיסק און קי GB4 מוגדר קריאה בלבד,כול הניסינות נכשלו אולי יש עוד אופציות נוספות?... ניסתי לתקן דרך התוכנה DiskGenius גם דרך CMD אני מקבל הודעה שגיאה,התופעה ממשיכה גם במחשב אחר EnableUSBWrite הפקודה גם לא עוזר. Windows Registry Editor Version 5.00 [HKEY_LOCAL_MACHINE\SYSTEM\CurrentControlSet\Control\StorageDevicePolic ies] "WriteProtect"=dword:00000000
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-