עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by orinsutk,

אני נמצא עכשיו בארה"ב ורציתי לקנות את ה- ti1080 החדש שיצא לא מזמן אבל אני מתלבט בגלל שאני לא כלכך מבין בחומרה של המחשב וכו' זה המפרט שלי: 752499_320_50948-1.pdf נקנה לפני שנתיים רציתי לדעת אם אני אוכל לחבר אותו מבחינת לוח אם,ספק,והאם יש סכנה לצוואר בקבוק? תודה רבה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by O-F,

שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. קניתי לפני יומיים HD103SJ חדש ואני לא מבין מה עובר עליו, בזמן שאני מעתיק עליו מידע - הוא לפתע מתנתק לי באמצע העתקה! וכשהוא מתנתק הוא תוקע לי את כל המחשב עד כדי כך שאני צריך לסגור ולהדליק, כי אם אני עושה ריסטרט הוא נתקע בBIOS בשלב זיהוי התקני SATA. הרצתי עליו בדיקת SMART והכל נראה תקין, פירמטתי אותו Low Level והכל עבר בשלום, העלתי אותו מדיסק בוט Samsung ES-Tool 3.0.1 והוא עבר את הטסטים. ואז חשבתי לעצמי, רגע, למה אני מאשים את ההארדיסק החדש, אולי זה במחשב שלי משהו לא בסדר? כבל SATA? כבל חשמל? זיכרון? ספק כח? המשטח של העכבר? חיברתי את ההארדיסק הארור למחשב אחר, פירמטתי אותו, ניסיתי להעתיק עליו תיקייה במשקל 16GB והוא אכל את זה, אחר כך שכפלתי את התיקייה והוא נתקע באמצע! מחש…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by vipersh,

שלום, אתמול קיבלתי את הכרטיס מסך החלופי שלי5750 של גיגהבייט, ובגלל שהבנתי שהוא אוברקלוקר מעולה ניסיתי לעשות לו אוברקלוק. העלתי לו את התדר של הליבה לסביבות ה850 בקפיצות קטנות כשאחרי כל העלאה הרצתי לו FurMark ו3Dmark 11. אחרי זה התחלתי להעלות לו את תדר הזיכרון גם בקפיצות קטנות שגם לאחר כל העלאה עשיתי את הבדיקות הנ"ל. אחרי שהגעתי לתדרים סופיים החלטתי להריץ OCCT בהתחלה רק 15 דקות (היה 3 בלילה), אבל במהלך הבדיקה הכרטיס נתקע ונאלצתי לעשות ריסט למחשב. מאז הכרטיס לא נדלק יותר אפילו לא בזמן העליה של המחשב, ניסיתי לאפס למחשב את הביוס, ניקיתי את כל הדרייבירים של הכרטיס גם בעזרת Driver Sweeper, כשבכל הזמן הזה הכרטיס מסך של הלוח אם (On-Board) עדיין תקין, ואם אני מחבר את המסך אליו אז ה…

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. ערב טוב ושבת שלום. ברשותי מחשב lenovo ideaPad Flex 5 חדש חדש מלפני שבועיים. שמתי לב כשאני מכבה את מחשב ולאחר יום או יומיים כשאני מדליק מצב הסוללה מתרוקן גם כשהמחשב כבוי (ולא לא במצב שינה) למשל אתמול יצא מטעינה 100% בערב ועכשיו שהדלקתי אותו הוא היה על מצב של 93%. אשמח לעזרה.

6. 1. יש לי רמקולים קרטיב 5.1 ולוח אם גיגה ביט דגם GA-8I915P Duo Pro. כאשר אני מנסה לשמוע מוזיקה אני לא מצליח בדקתי בלוח בקרה והכל חיובי (כיאלו שום דבר לא על שקט) ובדקתי בהתקנים ומצוי שהדריבר של הכרטיס קול כן מותקן מה יכול ליהות הבעיה? 2. יש לי לוח אם של גיגה ביט כמו שציתי מקודם... ויש לי 200 wd כאשר אני מנסה לפרמט את המחשב בצורה הרגילה (כמו שפירמטי לפני שקניתי את המחשב... במחשב הישן הייתי מצליח) כאשר אני מנסה לפרמט במחשב הזה אני לא מצליח.. המחשב רושם לי שאני צריך להתקין את הארד דיסק.... אני מכניס את דיסק הפעלה של הוינדוס אחרי זה לוחץ F6 ואז אני מגיעה לחלון של להתקין את הארד דיסק... (קודם לכן שמרתי את התקנה של הארד דיסק בדיסק) כאשר אני מנסה להתקין זה לא מתקין לי תוכלו לעזור …

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. אני על מערכת הפעלה אקס פי פרו.... ולאחרונה שמתי לב שהקובץ driverpg.exe שנמצא ב system32 קורס בלי הפסקה !!!! כל פעם שאני מעלה את המחשב...הוא קורס תוך דקה ואז שוב כעבור 10 דקות וממשיך..... זה מפריע לי לעבוד על המחשב ברציפות.....מוציא אותי מתוכניות וכו... מה עושים? ניסיתי למחוק את הקובץ אבל הוא חוזר כל ריסט!!! מה גורם לו לקרוס ומה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by rgb00,

שלום, בסיום ההתקנה (אחרי הrestart) מופיעה ההודעה הבאה: https://db.tt/XW4O3x7f אח"כ אני מקבל הודעה שההתקנה נכשלה. התקנתי שוב ואותה תקלה חוזרת. אשמח לעזרה, תודה מראש. מעבד Intel Core i5 S1155 2500 3.3Ghz לוח אם Asrock H67M-GE B3 זיכרון G.SKILL 8192MB (4096MBX2) DDR3 1333 CL9 - RIPJAWS-X דיסק קשיח Samsung F3 1TB SATA2 7200RPM ספק כח Seasonic S12II 430W Bronze מארז Antec Sonata III צורב LG DVDRW GH-24NS50 X24 - BLACK - SATA קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by sharino,

אהלן, יש לי כרטיס מסך די ישן כמו שרשמתי בכותרת geforce9500gt של gainward שנקנה בארץ הבעיה איתו שכל פעם שאני מכניס אותו למחשב ומעלה את הווינדווס(WIN7) המחשב ישר קורס עם כרטיס מסך אחר הכל עובד בסדר ככה שאני מניח שהבעיה בכרטיס השאלה היא האם מישהו יודע איך עובד העניין של אחריות על כזה דבר? הם זה לכל החיים במקרה? ואיך ניתן לקבל את האחריות? ואולי בכלל מישהו מכם מכיר פיתרון לבעיה והכרטיס תקין למרות שנראה שלא תודה שחר

10. Started by adirmor455,

שלום אני רוצה לחבר מפסק ביניים למנורת קיר איך אני עושה את זה ? וגם אם אפשר הסבר איך המפסק הזה עובד לידע כללי...

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. היי, נתקלתי בבעיה מוזרה במחשב נייד של לנובו: ברגע שאני לוחץ בכל מסמך שהוא על החץ הימני במקלדת פעם אחת, הסמן זז לא רק צעד אחד ימינה כמצופה, אלא כל הזמן - כאילו המקש "תקוע" ולחוץ; אני לוחץ על החץ השמאלי כדי להביא אותו לכדי עצירה. הסמן גם עשוי פתאם לזוז ימינה על דעת עצמו מאוחר יותר, מבלי שנלחץ כלל. בנוסף, משטח העקיבה לעיתים לא מתרגם הקשה כלחיצה על "כפתור שמאלי של העכבר", אלא מתעלם ממנה. למישהו יש מושג מה הולך כאן? לא עשיתי שום שנוי שאני יכול להעלות על הדעת כקשור לזה, בטח לא מנהל התקנים\חומרה חדשה. הכל מוגדר היטב. האם יש קשר בין שתי התופעות?

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ccar,

אהלן, בבקשה מכם תהיו אלה שיעזרו לי! ניסיתי ליצור מחיצות ע"י התוכנה Acornis Disk Director, באמת עשה ריסטרט והתחיל לעבוד הגיע בערך ל40 והמחשב קרס. עכשיו הוא לא עולה, המערכת עולה עם תיקון בעיות דיסק ואתחול ונכשלת ועושה כיבוי, הלך לי כל מה שהיה על המחשב? מערכת הפעלה WIN 8.1, ניסיתי שחזור לא הלך, ניסיתי סייפ מוד לא הלך. בבקשה מכם יש לי המון חומר חשוב של שנים על המחשב, 2TB של חומר. מתחנן לעזרה מכם. כל דבר! תודה מראש.. *ויש עלי דיסק של המערכת הפעלה, אנשים אני באמת מבקש עזרה, זה חומר מאוד חשוב שגובה עשרות פעמים, הגיבוי הבא היה אמור להיות בעוד שבוע בדיוק כל החומר שמאמצע חודש קודם לא גובו! בבקשה מכם כל מי שיכול לעזור לשאול לברר הכל. תודה לכם..

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by erez213,

בחלק שמחברים למחשב (העגול הזה), אז יש בפנים חוט דק (מנחושת אני חושב), והוא אכשהו יצא לי משם, אז עכשיו כשאני מחבר את המטען למחשב הסוללה לא נטענת, אבל מצד שני היא לא מתבזבזת, כאילו החשמל הולך רק למחשב ולא לסוללה. בקיצור, מה אני עושה כדי לסדר את זה? יש לי אחריות בתוקף למחשב, השאלה אם זה מכסה גם את זה? ואם לא אז צריך להחליף את כל המטען או רק לתקן את זה איכשהו? תודה רבה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  14. שלום, המחשב לאחר פירמוט, ההתקן PCI device לא מזוהה בלוח : MSI RC410M -H (MS7173 לא מזוהה היכן ניתן למצוא דרייברים מתאימים על מנת לעדכן אותו (מצורפים קבצים עם הנתונים) תודה, [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  15. Started by ytoledano,

מפרט: E6750 Gigabyte P35-DS3L (הסאונד הוא onboard) Windows XP והשאר לא משנה. הבעייה: אחרי ניסיון לאוברקלוק התחילו להופיע לי רעשים - "פצפוצים" - בזמן שהמחשב משמיע צליל אחר כמו MP3 או הצלילים של windows. גם, אם אני שומע MP3 השיר רץ משמעותית יותר לאט, בערך ב20%. ניחשתי שזה בגלל שהמעבד מבלה זמן בkernet time ובאמת אפשר לראות בtask manager שבזמן שמושמע צליל הkernel time מגיע לאחוזים בודדים. אפשר לראות את זה יותר טוב בProcess Explorer שם ה process של interrupts נמצא ב3-5% בזמן שמושמע צליל. מחדש: הבעייה יותר בסיסית: השעון של המחשב זז לאט - הכל זז לאט! אני מודד עם סטופר דקה ובזמן הזה השעון של המחשב מתקדם 50-52 שניות. החלפתי את הבטריה של הCMOS - לא עזר. מה נסגר?! כאמור זה התחיל כשה…

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by saba123456,

פתחתי עכשיו תמחשב רציתי להתקין כרטיס טלוויזיה בחריץ PCI (החריץ הלבן בלוח-אם זה שמיתחת לכ.מסך) לא מצאתי בורג להבריג אותו אז שמתי ככה בחאוואה באתי לחבר את המחשב כל הכבלים וכשחיברתי את הכבל של הכרטיס טלוויזיה החדש הכרטיס התנתק לי מהחריץ נפל בתוך המחשב עצמו (כל זה לפני שבכלל הדלקתי תמחשב. הקטע זה שאולי הרסתי משהו עם המצב הזה) פתחתי תמחשב הבאתי בורג סידרתי אתזה חיברתי את המחשב הדלקתי המחשב יש מנורות מאווררים אבל המסך לא נדלק. יענטו המחשב סגור... *כשהכבל של המסך לא מחובר למחשב יש מסך כחול NO SIGNLE, כשאני מחבר את המסך למחשב זה מסתדר אני מקבל מסך שחור כאילו המחשב כבוי (כמו שזה אמור להיות) *אין צפצופיי התרעה מהלוח-אם. אבל הציפצוף הראשוני של הפתיחה גם איננו. *המנורות של המקלד…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. היי. יש לי לוח אם די ישן של ASUS דגם P5G41C-M LX. כאשר אני מפעיל את המחשב והוא מתחיל לעלות, הוא נעצר על מסך הביוס (עם הלוגו של ASUS). צריך ללחוץ ALT+CTRL+DEL מספר פעמים, בדרך כלל 6-8 פעמים עד שהוא "משתכנע" ועולה. לאחר מכן הוא עובד והכל בסדר. האם מישהו מכיר את התופעה ו/או יש לה פתרון או שלוח האם סיים את הקריירה שלו?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. Started by Harel Sadika,

אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח  https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by guyyug,

אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. אורח

אין לי מושג מה קורה...כל כמה זמן יש לי רעש מוזר כזה כאילו משהו ניכבה ונדלק במהירות.הרעש בה מההארד דיסק.. ואם זה אכן מההארד דיסק זה אומר שהוא קורס או משהו..? מה אני אמור לעשות?איך לבדוק אם זה באמת מההארד דיסק..

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by xena,

(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. לא מזמן עדכנתי את המחשב הנייד שלי ל windos 10 מ windos 8.1. מאז העדכון שקע האוזניות (3.5mm) לא קולט שום אוזנייה או רמקול שנכנס אליו. ראיתי באינטרנט שזו תקלה נפוצה בקרב אנשים שעידכנו ל windos 10, מראים שם שיש כל מיני שיטות כמו לעדכן את מנהל ההתקן בכל מיני צורות שונות. ניסיתי כל דרך אפשרית בערך אבל כלום לא עוזר. תודה מראש לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by Yaron.s222,

יש לי כרטיס קול חיצוני FireWire Presonus Firebox הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו במחשב יש לי ווינדוס 7 32bit התקנתי דרייברים אבל הוא עדיין לא מזוהה ככרטיס קול מה אפשר לעשות??

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. יש לי במחשב שני דיסקים קשיחים, בגדלים 3TB ו-8TB ולוח אם מסוג P67A-UD3-B3. כשניסיתי להתקין על כל אחד מהם בנפרד Windows 7, הם הומרו אוטומטית ל-MBR והנפח הוגבל ל-2TB בלבד. האם ניתן להתקין Windows 7 על דיסק קשיח GPT גדול בעל נפח מ-2TB מבלי לאבד מהגודל שלו, או שכדאי לשקול קנייה של דיסק קשיח 2TB כדי לא לאבד נפח במידה ולא ניתן לפתור את זה?

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. יש לי מחשב נייד של אסוס N550jk עם כרטיס מסך של intel מדגם hd graphics 4600 וכרטיס מסך נוסף של nvidia 850M. כבר הרבה זמן שיש לי בעיה מאוד מוזרה עם הדרייברים של הכרטיס מסך של אינטל, זה התחיל כשראיתי וידאו על המחשב ומשהו בניגודיות היה דפוק, התמונה הייתה נורא קונטרסטית. ניסיתי לעדכן כמה פעמים את הדרייברים של הכרטיס אבל זה לא עבד והוידאו עדיין היה דפוק. אח"כ ניסיתי להסיר את הדרייבר של הכרטיס מסך והכל עבד אבל כל פעם שאני מכבה ומדליק את המחשב הבעיה חוזרת ואני צריך כל פעם לחזור על הפעולה של ההסרה של הדרייבר של הכרטיס מסך. שוב אומר, עדכנתי לדרייברים הכי חדשים וזה לא עזר. פתרונות מישהו ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.