עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by CobraBoy,

היום נתקלתי בבעיה מעצבנת מאוד , יש לי מחשב נייד של ג'יגהבייט דגם המחשב W576V נקנה לפני כשנתיים עם כרטיס מסך GEFORCE 9600GS , כמו כן יש לי טלוזית LCD 42 אינץ של פילפס , הבעיה היא כזו בזמן שאני מחבר את כבל ה HDMI למחשב נייד הפקק בבית קופץ ומוריד את כול החשמל בבית ואם אני משאיר את הכבל ה HDMI בתוך המחשב בזמן שאני מנסה להרים את הפקק הוא פשוט מסרב להידרך כול עוד הכבל במחשב . חשבתי שאולי הממסר שמחזיק את המתח בסלון לא חזק מספיק בכול זואת יש לי הרבה דברים שצורכים חשמל בסלון אז החלטתי להחליף את הפחת ושמתי פחת חזק יותר אבל גם זה לא עזר ברגע שאני מחבר את הכבל הפקק קופץ , כמו כן ניסתי גם לחבר לשקע חשמלי אחר בבית אותו סימפטום . מישהו יכול לעזור לי בבקשה עם הבעיה הזו ? אני לא ממש מב…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by Ben Moselle,

היי המסך הכחול שבכותרת מתבצע כמה דקות לפעמים שעות לתוך גיימינג , צירפתי את המפרט בתמונה . מעדכן שכרגע יש מאוורר סטוק של אינטל על המעבד ומאוורר אחד במארז , המחשב עבר בדיקה של memtest וfuremark לכמה שעות טובות ולא קרס ואז נשלח ללקוח (בן של בן דוד של אשתי)(אל תעשו טובות למשפחה), שבועיים אחרי זה זה מה שקורה שמשחקים פורטנייט 20 שעות ללא הפסקה, המחשב פעיל שעות רבות , מבדיקה בגוגל נראה שהתקלה מוכרת כבעיית דרייבר או קושחה של הssd , אני לא רואה את האופציה של שינוי הדרייבר להתקן כמו שמופיע בתמונה שצירפתי במנהל ההתקנים. השאלה האם יש צורך ל''לקוח'' להשקיע כרגע בתוספת מאוורר או שתיים + גוף קירור ''אמיתי'' למעבד , העניין הוא שאני לא רוצה שהוא ישרוף כסף סתם והתקלה תחזור ,…

3. Started by ykg,

היי, יש לי דיסק bootable של וינדוס אקס פי שאני מנסה להכין ממנו bootable usb. ניסתי להשתמש ב-rafus ו-WinFromUsb ובשינהם אני מקבל מסך כחול ממש בתחילת ההתקנה, כשעולים מהusb. יש לציין שכשעולים מהדיסק הכל בסדר. אני מפרמט את הusb כ-ntfs מהסיבה שהכלים הללו לא מצליחים לפרמט אותו כ-fat32. יש למשהו אולי הצעה לכלי אחר שידע להכין לי את זה? ניסיתי גם את הכלי של מיקרוסופט שמקבל iso ומכין bootable usb, אבל הוא סירב לעבוד עם הiso שהכנתי מהדיסק אקס פי המקורי שלי..

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by shapin,

היי, הכנתי BOOT DOK של ווינדוס 8, הDOK הוא 32GB, האם אני יכול להעביר אליו עוד דברים, או רק אחרי שאפרמט אותו?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by lsl,

היי ברשותי מחשב asus מדגם n75vm עם מעבד i7 3610qm, geforce gt630m ושתי 7200rmp 500gb - windows 7 ultimate, 8gb ram אחרי הlogin למשתמש המחשב תקוע ל5-7 דקות בערך, העכבר זז ואני רואה שהתוכנות וכו' נפתחות אבל אני לא מצליח לפתוח כלום גם כמה דקות אחרי שנראה שהכול נטען. רק בערך 5-7 דקות מהlogin כל התוכנות שפתחתי שהמחשב היה תקוע בדרך כלל נפתחות (לפעמים לא). אני לא יודע אם זה קשור אבל השבוע הסמלים בstatus bar של הבטרייה והרמקולים נעלמו, שהגעתי לאיפה שאמורים לאפשר אותם (לא זוכר את השם) היה כתוב על שניהם off וזה היה באפור כך שלא יכולתי לאפשר אותם. הווליום היה על השתק משום מה (לא הייתי אני), ניסיתי הסרה של הדריברים של הsound וrestart למחשב וזה לא עזר. לא עשיתי שום דבר ומשום מה יום ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by דני כהן,

יש לי מחשב DEL 780 - ישן עם מעבד 4 ליבות וכרטים מסך GT240 לכרטיס המסך יש יציאת HDMI אבל הרזולוציה המקסימאלית שאני יכול לראות היא FUL HD יש לי מסך חדש של 4K. האם יש אפשרות לראות 4K עם הכרטיס הנוכחי ? אם לא איזה כרטיס מסך יכול להתאים רצוי עם יציאת DP לא יקר אבל שיוכל לשמש אותי כשאחליף למחשב מתקדם יותר

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום רב אשמח לעזרה.. את המחשב קניתי עם 8 גיגה RAM ויש סלוט פנוי קניתי Corsair Vengeance 8GB DDR4 3200Mhz CL22 שזה מה שמתאים למחשב שלי.. אני מכניס אותו כמו שצריך לסלוט והמחשב לא נדלק..נדלקת נורית תקלה ליד מקום ההטענה של הסוללה.. ניסיתי לנתק את הסוללה שלא יהיה כלל חשמל ולהכניס שוב ועדיין לא עובד.. החלפתי במיקומים של הזיכרונות ועדיין לא עובד ורק המקורי שהגיע עם המחשב עובד בשני הסלוטים וברגע שטני מוסיף את החדש המחשב לא נדלק אשמח לתשובה מה יכול להיות? ואולי לנסות מותג אחר כי הלוח אם לא מקבל את Corsair?

8. Started by Harel Sadika,

אני בונה מחשב חדש קניתי תחלקים עכשיו חסר לי ספק כוח אני ישלח לך תמערכת ואשמח אם תמלץ לי ספק כוח  https://www.amazon.com/gp/product/B077JQNQKM/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B06Y46X4L9/ref=ox_sc_act_title_2?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B076LQ39XV/ref=ox_sc_act_title_3?smid=A2T6N244WTLWGU&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B0088PUEPK/ref=ox_sc_act_title_4?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 https://www.amazon.com/gp/product/B07621PNWC/ref=ox_sc_act_title_5?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 …

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by eliom,

שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by maors,

שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה

12. שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Infarlock,

היי אז ככה, לפני כשבועיים קניתי 4GB ראם במקום 2GB שהיו לי, אם זה משנה הראם במהירות 667mhz של G.Skill חיברתי אותם והכל היה בסדר (היה לי 32bit ולכן הוא השתמש רק ב 3ראם) אז התקנתי windows 7 64bit וכמו שאתם יודעים 32bit משתמש עד 3ראם ו64 ל3ראם+ אחרי שזה סיים לחצתי התחל > קליק ימני על המחשב ומשום מה זה לא השתנה עדיין רשום שהמחשב קולט 4GB ראם אבל הוא משתמש רק ב 3GB ראם האם יש לכם פיתרון לזה? בבקשה תעזרו לי כי לא היתכן שקניתי 4GB ראם ואני יכול להשתמש רק ב3 כמו שאתם רואים המחשב קולט שיש לי 4GB ראם אבל הוא משתמש ב3GB ראם למרות שמותקן עליו קראתי גם מלא בגוגל דברים ומלא דרכים לסדר את זה וכלום לא עזר לי מישהו יודע איך לסדר את זה? =\

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by yirmi_opp,

אני חייב אתר שנותן שרותים כמו האתר bravenet.com זה ממש דחוף לי!!!! לנושא חשוב ביותר!!! אם תוכלו לעזור אז תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by xena,

(הסתכלו במפרט שלי) החלפתי לוח ל P4P800 (ומעבד וזכרון) לפני כמה ימים וכל השאר נשאר אותו הדבר. התופעה שפתאום צצה לה משום מקום היא שיש לי מעין ריצוד במסך. לא ריצוד של מסך תקול, אלא כאילו יש חשמל סטטי שגורם למלא מלא פסים מאוזנים בהירים מאוד לעלות ולרדת על פני המסך שלי (קצת דומה למה שרואים בסרטים כאשר מצלמים מסך מחשב. רק יותר חלש). יש למישהו מושג מה קורה כאן? הכרטיס מסך והכרטיס קול צמודים אחד לשני קצת. יכול להיות שהאחד משגע את השני? המארז גדול מאוד כך שחוץ מזה שום דבר לא קרוב לשום דבר. תודה

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by Chumlee,

למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  18. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by tomer_et,

עברתי דירה. לא עבדתי עם המחשב איזה חודשיים. הרכבתי אותו היום. הכל עובד, חוץ מ.... כונן ה-DVD... פשוט כשאני לוחץ על הכפתור נשמע שהמגש "מנסה" להפתח - אבל לא מצליח... כאילו משהו לא מאפשר לו להפתח (לא יודע אם זה משנה, אבל יש דיסק בפנים). ניסיתי להכניס מסמר לתוך החור הקטן שיש בחזית - הרגשתי שאני לוחץ על משהו - אבל המגש לא נפתח... מה אפשר לעשות ? האם במידה ואני אפרק את הכונן זה יכול לעזור ? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. זה מחשב נייד של לקוח של החברה בה אני עובד - Dell Latitude 3340 הנייד הגיע עם ווינדוס 7 פרו מותקן, הלקוח ביקש התקנה של ווינדוס 8.1 פרו. בקופסא של המחשב יש דיסק Windows 8.1 Recovery. הכנסתי את הדיסק הזה לכונן ופרמטתי את המחיצות והתחלתי התקנה של 8.1, לאחר רסטרט זה הציג לי את ההודעת שגיאה הזאת "Invalid partition table", ניסיתי למחוק מחיצות ולהתקין שוב - לא עזר. ניסיתי את הפקודות: "Fixmbr", "Fixboot" - לא עזר. אני לא יודע איך עושים Restore Factory Settings למחשב הזה. ניסיתי F8, כמו שכתוב בפורומים שונים באינטרנט, אבל F8 לא עושה כלום במחשב. תקוע.. יש למישהו פתרון? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ORrrr,

יש איזו תוכנה שנותנת לך אינפורמציה מדוייקת עך כרטיס המסך? אני רוצה לראות אם קיבלתי פרו או לא.. לראות שלא עבדו עלי..

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by AGK,

שלום יש לי אנטי וירוס של symantec שמגיע עם חומת אש ואני רוצה לעשות תיקיית משותפת ברשת אבל כשהחומת אש של סימנטק מופעלת -אין גישה לתיקייה המשותפת ממחשבים אחרים ניסיתי לפתוח את הפורטים של השיתוף -ללא הצלחה אני חושב שטעיתי בדרך שבה פתחתי את הפורט, ושצריך לפתוח את זה אחרת, אני מצרף תמונות, ואשמח אם תעזרו ךי! תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by Nemesis,

יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. תקשיבו לא יודע מה קרה פתאום כל הקבצים שיש במחשב לא יודעים איך להפתח, מבקשים ממני שאני יבחר בעזרת איזה תוכנה הם יפתחו, ממש כל הקבצים, אני לא יכול לפתוח שום דבר!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by harfoof,

שלום לכולם אני מנסה לנקות מקום בהארד דיסק שעליו מותקנת מערכת הפעלה win 10 / ניסית את רוב המדריכים אך ללא הצלחה כאשר מגיע לניקוי דיסק לא מופיע אצלי התיקייה הרצויה למחיקה יש רעיונות?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים