עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by RavivRavR,

אני לא מצליח לפתוח את המשחק. האנטי וירוס מודיע לי שיש לי איזה וירוס בתיקיה של המשחק (המשחק עשה לאחרונה UPDTAE) ואני לא מצליח לפתוח אותו גם אם אני מוחק את הקובץ וגם אם אני עושה לו LEAVE.

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  2. טוב יש לי בעיה .... שאני מנסה להפעיל דיסק הוא מביא לי הודעת שגיאה שאומרת שהפורמט לא מתאים לא שהוא מושחט.... אני צריך עזרה כמה שיותר מהר ...... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 645 צפיות
  3. Started by d.j boom,

אוקי, יש לי שתי cd rom במחשב. אחד של הצורב, ואחד רגיל. הבעיה היא ברגיל, והבעיה היא: מתי שאני לוחץ על הכפתור תפתוח אותו, הוא לא נפתח. (הנורה שליד הלחצן כל הזמן פועלת) מה עושים? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 858 צפיות
  4. Started by taltola,

יש לי בעיה מאד מוזרה במשחק. קניתי מחשב חדש והתקנתי עליו את המשחק. סיימתי את שלב ראשון בצורה חלקה, והכל עובד פצצה. משום מה כאשר עברתי לשלב שני המשחק נתקע. עכשיו המשחק עולה רגיל, הוא טוען לי את המשך המשחק מהנקודה האחרונה בה עצרתי. הוא רושם לי ללחוץ ENTER להתחלת המשימה וכאשר אני לוחץ זה נתקע על מסך שחור. זה ממש מוזר מפני שעד השלב הזה המשחק עבד חלק ללא שום בעיה. מה זה יכול להיות? אם זה משנה משהו, זה המפרט שלי: [TABLE=class: cms_table, width: 620] [TR] [TD]מוצרים מוזמנים [TABLE=class: cms_table, width: 98%, align: right] [TR] [TD]מק"ט[/TD] [TD]שם המוצר[/TD] [TD]כמות[/TD] [TD]מחיר[/TD] [/TR] [TR] [TD]C4570T[/TD] [TD]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray[/TD] [TD…

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  5. Started by eli_a2006,

שלום לכולם יש לי לוח dfi sli-dr מאז שקניתי את המעבד החדש הוא עושה לי בעיה כזאת נגיד אני עושה ריסט אני חייב להוזיז את הג'אמפר(cmos) בשביל שהמחשב יעבוד מה הבעיה ? נ.ב עידכנתי ביוס הכי חדש מבית dfi וזה לא עזר תודה לכל העוזרים אלי.

• 1 תגובה
    • 522 צפיות
  6. Started by zabal12,

שלום ביצעתי פרמוט לDOK שלי ועכשיו המחשב לא ממש מזה אותו אני לא מצליח לכתוב אליו. ואין עליו שום קובץ . מה עושים ? עדכון : רק המחשב שלי לא מזהה את ה-DOK במחשב אחר הוא עובד רגיל

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by idaneqw,

מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by spon83,

שלום הורדתי את ה-DRIVERS הבאים מאתר החברה של GIGABYTE אבל משום מה אני לא יכול לעשות להם INSTALL תודה מראש

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  9. Started by scarymovie,

יש לי צורב DVD דגם: NEC DVD?RW ND-3550A_ עכשיו כל דיסק DVD שאני שם הוא אומר ל- Windows אין אפשרות לקרוא מדיסק זה. ייתכן שהדיסק פגום או שהוא מאותחל באופן שאינו תואם ל-Windows. דיסקים רגילים CD הוא קורא

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by valera199309,

היום חיברתי צורב ide כי הצורב הישן sata 2 לא פועל כמו שצריך והמחשב וגם הביוס לא מזהים אותו הצורב עבד מעולה במחשב אחר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 10 תגובות
    • 894 צפיות
  11. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  12. שלום חברים, במחשב שלי מותקן DVD של TOSHIBA ולפני מספר חודשים הוא הפסיק לקרוא דיסקים של DVD לא משנה אם יש עליהם DATA או סרט, הוא לא מצליח לקרוא בכלל. האם ניתן לתקן תקלה זו? תודה רבה על העזרה!

• 0 תגובות
    • 508 צפיות
  13. Started by Seith,

לא מזמן עשיתי OC עם חבר, וניסיתי לבדוק אם הכל עובד כמו שצריך, וגיליתי שה-DVD לא מתפקד. הWINDOWS מזהה אותו ככונן, אבל שום לא מזוהה ע"י הכונן. יש הצעות? פתרונות?

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  14. Started by טכנאי_ברזילאי,

התקנתי WINXP אנטיוירוסת עידקונים. אחרי יומיים אני לא יכול לפתוח EXPLORER, המחשב שלי . אני פותח ונסגר . מה יכול להיות? מה אני יכול לעשות?

15. Started by Player9,

שאני פותח את המחשב לפני שהווינדאוס עולה מופיעה התמונה הזאת: http://eliad.org/viewer.php?id=1247884498.jpg ואז כאילו המחשב מחכה ככה .. לא קורה כלום והווינדאוס לא עולה. ניסיתי לעשות ריסט - לא עזר ניסיתי להוציא את הכבל העבה הזה שמחובר ל-HD .. זה לפעמים עוזר ולפעמים לא רוב הפעמים זה לא פותר את הבעיה. הארדיסק לפעמים עושה רעשים טק טק כאלה והמחשב פתאום נתקע ונהיה מסך כחול עם מלא משפטים באנגלית. בקיצור איך מסדרים את זה? *פרמטתי את המחשב לפני כמה ימים ויש שם אנטיורוס אז אין מצב שזה וירוס או משו. לפעמים המחשב נתקע (אחרי שהווינדוס עולה ואני משחק במחשב,אז אחרי זמן מופיע מסך כחול ויש מלא משפטים באנגלי ורשום משהו כמו beginning dump of .. win32k.sys משהו כזה.

• 2 תגובות
    • 813 צפיות
  16. Started by glassmoon,

יש לי בעיה משונה ב-HD כאשר אני מחבר HD בגודל 6.4GB מהמחשב הישן שלי, שלא הופעל כבר שנה, במחשב החדש, המחשב מזהה רק partition יחיד של 1.99GB, שאין בו מערכת הפעלה מותקנת (היתה מותקנת בו מערכת הפעלה win95). ניסיתי לחבר אותו במחשב החדש כ-slave ולגשת אליו מHD שמותקן בו win98 וגם אז יכולתי לגשת רק ל-partition יחיד של 1.99GB ,מתוך גודל של 6.4GB . מה לעשות?.... תודה מראש על כל התייחסות

• 6 תגובות
    • 785 צפיות
  17. Started by ביצה,

אהלן אנשים לפני כמה זמן פתחתי בו נושא שאמרתי שה-HDD שלי ביום בהיר החליט לא לעבוד. והביוס גם לא זיהה אותו. עכשיו, היה לי שם מלא תמונות ודברים שרציתי לגבות, התחלתי להתבאס. היום העברתי אותו למחשב אחר והפלא ופלא- הוא עבד! גיביתי הכל אבל חיברתי חזרה למחשב שלי ולא עבד. החלפתי כבל IDE- (כן אני מהדור הישן) לא עבד החלפתי כבל חשמל- לא עבד. כלום! הביוס לא מזהה, רק במחשב אחר הוא עובד ועד היום מלא שנים עבד אצלי מצוין. משהו יודע מה הבעיה? יש מצב שיש לי על המחשב בגלל וירוס או תוכנה זדונית אחרת? ואם כן, עשיתי סריקה ב-Norton 09 ולא מצא כלום וגם בסורק האון ליין של בזק וגם windows defender פועל אצלי 24/7 ואין לי וירוסים כל התוכנות אומרות שאין וירוסים! אשמח אם משהו יציע לי פתר…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  18. Started by No_Man,

חבר שלי קנה מחשב חדש לפני חודש וחצי בערך ב"שקם אלקטריק" . . . לאחר זמן מסוים שהוא גלש באינטרנט . . . בלי אנטיוירוס המערכת הפעלה שלו נדפקה . . . הו התקין אנטי וירוס, עשה סריקה ומחק כמה וירוסים . . . המערכת הפעלה עדיין עשתה בעיות . . . אז הוא פירמט . . . ואז הוא ניסה להתקין את המערכת הפעלה . . . בזמן שהיא טוענת שהיא לא מזהה HDD מחובר למחשב . . . והיא מבקשת להריץ כלי איבחון של היצרן (אין לו דבר כזה) המחשב לא פורק, לא נפל, לא קיבל מכה . . . ועכשיו הוא תקוע עם מחשב חדש, בלי מערכת הפעלה ובלי אפשרות להתקין . . . האם ה-HDD נדפק סופית ? יכול להיות קשר בין ההודעה שמופיעה לבין וירוס כלשהו (למרות שהמחשב עבר פירמוט) או שזה סתם צרוף מקרים ומכרו לו HDD דפוק ? יש לכם מושג מה מקור הבעיה .…

• 5 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by StablyBlade,

ש לי בעיה אני פותח את ה-icq והוא עושה לי conecting איזה שעה ואז הוא עושה disconected ועוד שאלה איך עושים את תמונת החתימה מה לרשום בhttp?? ???

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  20. Started by triple_maxim188,

יש לי סוס טרויני באינטרנט איקספלורר איך אני מוחק אותו כי האינטרנט לא עולה

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  21. Started by shimon956,

שלום לכולם לפני שבועים בערך קניתי KVM והדגם זה של EDIMAX גירסה EK-PS2C. עכשיו ככה המקלדת והעכבר שלי הם שנהם USB וקניתי מתאם ל-PS2 שיתחבר לשנהם ומשם ישר לKVM כמובן שחיברתי הכול. וכאשר אני מעלה את המחשב הוינודס עולה ואין לי שליטה לא על העכבר ולא על המקלדת, והמסך שינה רזולוציה. קראתי את ההוראות שקיבלתי יחד עם המוצר וניסתי ללחוץ במקלדת על מה שרשמו לי וזה לא השפיע לי על כלום!! יכול להיות שה-KVM לא טוב?

22. Started by SixKiller,

שלום ... קניתי אתמול את הסט הזה... הוא עושה לי כמה בעיות.. של דילאיים קטנים.. העכבר האופטי האלחוטי לא צריך לעבור יותר טוב או לפחות לפחות כמו עכבר אופטי רגיל?.. כי הוא פועל קצת פחות טוב.. ובמקלדת.. היא עובדת טוב מאוד... אבל טיפטיפה פחות טוב ממקלדת רגילה.... פחות מהיר.. לא פחות טוב.. אז חשבתי אולי זה בעיה שיש מכשירים שמפריעים בצד.. כמו שבאמת רשום במדריך המעאפן הזה שבא עם הסט... ובעיקרון זה מה שאני יכול לחשוב עליו.. בטרות זה לא... יש הצעות אחרות?.. אולי לש נות ערוץ כמו כמה שאמרו.. שאין לי מושג איך לעשות.. http://planet.nana.co.il/SixKiller/Apr11011.JPG זאת התמונה של הפינה עבודה... אולי אתם יכול להגיד לי אם משהו שם מפריע לסט לזוז כמו שצריך או משהו... אני צריך להביא מחר את ה19…

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by yoske,

התקנתי את הדרייבר של NVIDIA מתוך האתר הרשמי בגרסא 110.48 שלדעתי המעודכנת ביותר, ו"בהגדרת תצוגות" אין באפשרותי לעבור למצב של שכפול תצוגות, (בהתקנה קודמת על מחשב אחר האופציה הזו הייתה פעילה). מדובר במערכת השליטה על כיוון הצבעים מסכים וכו' הנקראת בשם NVIDIA nView Desktop Manager. מה עושים??? האם יש אפשרות לעשות "אפדייט" או כל אפשרות אחרת על מנת שאוכל לראות בתצוגה כפולה ולהעביר את התצוגה ממסך אחד לשני??? תודה רבה מראש לעונים. אשמח באם תצרפו לינק להורדה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by TimoTy,

טוב עשיתי ריסט למחשב והוא החליט פתאום שלא בא לו לעלות .... אחרי כמה ניסיונות של הוצאה והחזרה של הבטריה של לוח האם הוא עולה ועובד אבל על מהירות של 1.9 (2.5 BARTON ) וכל פעם שאני מעלה אותו ל3.2 המחשב לא עולה עד שאני מנתק אותו מהחשמל מוציא ומחזיר את הבטריה .... נ"ב שאני עושה לו OC אחרי ההודעה שאומרת לי לא לכבות את המחשב הוא ממשיך לעבוד זמן רב ולא עולה כלום אפילו המסך לא נידלק ..........

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  25. Started by Gimel,

הפעלתי את המחשב ופתאום אני רואה את הגיבריש הזה והמחשב לא עולה. אפשר להיכנס לביוס והמחשב לא מצפצף בצורה חריגה. ניסיתי לטעון את הגדרות ברירת המחדל בביוס וזה לא עזר. ניסיתי לנטק את הכוננים אבל המסך לא משתנה (מלבד העובדה שאין כוננים...) למישהו יש מושג מה קורה פה? :s05:

• 2 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.