עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמעט כל תוכנה שניסתי להתקין בזמן האחרון אני לא מצליח להתקין. כל הזמן קופצת לי הודעה משהו שקשר לC:\Windows\System32/mscoree.dll זה למשל שניסתי להתקין אימולטור bluestacks אז זה הראה לי את ההודעה הזאת כל תוכנה זה מראה את ההודעה הזאת רק בכותרת השם משתנה לפי איך שקוראים לתוכנה.. חייב עזרה דחוף בבקשה זה כבר כמה חודשים שאני לא יכול להתקין הרבה תוכנות וחלק מהם אני חייב

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by guylederer0,

אהלן רכשתי היום ווינדוס 8.1 פרו והתקנתי נתקלתי בעניין שאני לא מצליח להיכנס לביוס של הלוח ע"י לחיצה DEL\F2 חפרתי באינסוף מדריכים והבנתי שיש אפשרות בווינדוס שצריך להיכנס אליה אבל משום מה היא לא מופיעה אצלי כדי להיכנס לביוס אני חייב לנתק מהחשמל לאפס ביוס וכ'ו ( לא אידיאלי מבחינתי אם אני רוצה להתעסק בOC ) אני חדש בכל עניין הווינדוס הזה ואשמח לעזרה!

• 7 תגובות
    • 3.2k צפיות
  3. Started by Emanuel.T.B,

המחשב הנייד שלי קורס בעבודה שוטפת בתוכנות גרפיות שונות, לא משנה איזה תוכנה או כמה תוכנות פתוחות או כמה הזיכרון והמעבד חנוקים, פשוט שאני עובד על תוכנה מסויימת כמו: פוטושופ, ריינו, צ'ינמה 4די ואוטוקד במקביל או כל תוכנה לבד. המחשב פשוט קופא, התקיעות יכולות לבוא פעם ביום או אפילו כל כמה שעות. זה במיוחד מתסכל בתוכנות בלי אוטוסייב.. המפרט של המחשב הנייד מדגם lenovo G510. Core i7-4700MQ Processor Intel® HD Graphics 4600 AMD Redeon R7 M265 X2 4 GB PC3-12800 DDR3 SDRAM 1600 MHz (שניהם של שני חברות שונות בעלי אותו מהירות, אבל מישום מה עובדים במתחים שונים, תמונה למטה) crucial cr256 mx100 ssd drive עם מערכת הפעלה של וינדוס 8.1 . המחשב כמעט תמיד מחובר למסך חיצוני על ידי חיבור…

• 5 תגובות
    • 2k צפיות
  4. אני לא יודע האם זהו הפורום המתאים לשאלה, אז אני מפרסם את זה פה: לאחרונה אני חווה בעייה של זמזום בתדר נמוך (אני חושב ש-25hz) מהרמקולים שלי (Logitech LS11 סטריאו), כאשר אני מגביר את העוצמה שלהם, או כאשר אני משוחח בסקייפ דרך המיקרופון שלי (Speedlink SL-8702-SBK) והרמקולים, במקום דרך האוזניות/מיקרופון USB שלי. כאשר אני מזיז את המיקרופון, זה גורם לרעשי רקע, וגם כאשר אני מדבר למיקרופון, שומעים הד מהרמקולים. ממה הבעייה הזו יכולה לנבוע? עדכון: הבעייה נעלמה לאחר שניתקתי המיקרופון מיציאת המיקרופון שבלוח האם, אך חזרה לאחר שחיברתי אותו בחזרה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by chnon,

שלום, בכל פעם כשאני מנסה להתקין איזו תוכנה, משחק או כל פעולה אחרת שדורשת ינוי, אני מקבל את ההודעה do you want allow the following program to make changes to this computer כאשר האפשרות של YES כבויה ולא ניתנת להפעלה. איך פותרים זאת?http://up414.siz.co.il/up2/2kgyqzmkwvoy.jpg' alt='2kgyqzmkwvoy.jpg'>

• 16 תגובות
    • 2.8k צפיות
  6. Started by Guy Yerushalmi,

LENOVO B570 (מחשב נייד) WIN 7 ENT 32 MB SERVICE PACK 1 כרטיס הרשת הפנימי של המחשב לא עבד תקופה מסוימת, קניתי כרטיס רשת חיצוני חדש של TP LINK. הכרטיס הפנימי כנראה חזר לעבוד, עכשיו יש 2 חיבורי WIRLESS במקביל, לאותו ראוטר.. הבעיה היא שהרבה פעמים האינטרנט מפסיק לעבוד "סתם", באמצע סרט או משהו כזה.. צריך להוציא ולהכניס את הכרטיס רשת החיצוני, או לנתק את האינטרנט לגמרי ולהחזיר - בשביל שהכל יחזור לעבוד.. מה לעשות? תודה, מקווה שאני נמצא במקום הנכון.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by h2,

שלום לכולם קניתי לבני משחק מורטל קומבט באופן חוקי לגמרי. התקנתי. עדכנתי. הכל לכאורה נראה בסדר. כשלוחצים על האייקון לפתיחת המשחק נפתח פריים פתיחה לשנייה ומיד נסגר. ביוטיוב יש מדרכים כיצד לפתור בעיות דומות. נאמר - להיכנס ל %appdata% משם לתיקיית MKKE ולעשות שינויים בשני קבצי טקסט dxdiag ו options. לא קיים אצלי קובץ dxdiag בכלל . אין לי מושג איך הסתבכתי בכל זה. הייתי בטוח שלקנות משחק זה הדרך הקלה ביותר להימנע מבעיות כאלה. אשמח לכל עזרה בעניין תודה

8. בהמשך לשרשור הקודם בנושא http://hwzone.co.il/community/threads/554941-%D7%A7%D7%A8%D7%99%D7%A2%D7%AA-%D7%9E%D7%A1%D7%9A#.VSVnufmsVqU עליתי על חוקיות מסויימת, מוזרה משהו יש קריעה כאשר HDMI מעביר לרסיבר גם תמונה וגם קול מה שמוזר זה שהמסך עם הקריעה הוא בכלל השני, זה שמחובר למחשב ב DVI בכל מקרה, הצלחתי להתגבר על הקריעה בדרך עקיפה, ע"י הגדרת הוצאת קול דרך חיבור אופטי מהמחשב לרסיבר אני לא מעוניין להשאר עם הקונפיגורציה הנוכחית. שימושית היא לא נוחה וגם אני מפסיד יכולת השמעת תכנים LOSSLESS אני משתמש בכרטיס מסך HD7850 עם דרייבר מעודכן לאחרון עודכן גם דרייבר לכרטיס קול ניסיתי להשתמש ביציאות HDMI ו- DVI של הלוח אם , אין שינוי בחוקיות

9. Started by SaSami,

איני מצליח להדליק המחשב , מתקבלת ההודעה הבאה : Reboot and select proper boot device. Or insert boot media in selected boot device and press a key מה עליי לעשות על מנת לתקן המצב ? תודה ..

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. יש לי מדפסת officejet 4500 מעוניין להתקין אותה לאחר שהתקנתי מחדש את הווינדוס הורדתי מהאתר של HP את ההתקנה. ואז כאשר מגיע השלב שאני צריך לחבר את ה USB של המדפסת הוא לא מזהה שאני מחבר זה היה לפני כמה ימים,והוא פשוט לא זיהה היום אני מנסה סתם לחבר את המדפסת לראות אם הוא מזהה אותה ב DEVICE MENEGEMENT (והתשובה לא) מה שקורה זה שהמחשב מחליט לתקוע את העבר פתאום(שגם מחובר ל USB), הנורה של העכבר דולקת אבל הוא פשוט לא זז ניתקתי את המדפסת הוצאתי והכנסתי את העכבר ואז אחרי דקה של הוא חזר לעבוד אשמח לעזרה בפתרון הבעיות הנ"ל תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Idan Mastitz,

אהלן, יש לי במחשב כרגע 4GB 800MHZ DDR2 ראם. קניתי 2 GB ראם חדש למחשב, חיברתי אותו לאחד הסלוטים וכאשר אני נכנס לBIOS הוא מראה לי שיש לי רק 4GB. אני רואה שהוא מזהה את הכרטיס אבל בכמות הכוללת הוא מראה רק 4. החלפתי מקומות, חיזקתי את ההידוקים, ועדיין כלום. חשוב לציין שגם במנהל משימות מופיע רק 4GB, וב CPUID מופיע 6GB. הראם שקניתי הוא KVR800D2N6/2G. המפרט של המחשב: E8500 MSI P43 neo gigabyte gtx 275 windows 7 64bit מצרף תמונות. מקווה שתעזרו לי לפני שנגמרת הרגילה ואני חוזר לבסיס תודה רבה! עידן.

• 16 תגובות
    • 7.5k צפיות
  12. שלום, יש ברשותי כונן קשיח עם חיבורי SATA אני מעוניין להשתמש בו ככונן גיבוי ולאכסון. שאלתי היא האם צריך את חיבור החשמל בשביל להפעיל את הכונן או שהוא יכול לקבל את מתח ההפעלה שלו מחיבור הנתונים שלו? אשמח לדעת אם זה יעבוד: http://www.ebay.com/itm/SATA-7-15-Pin-22Pin-to-USB-2-0-Adapter-Cable-For-2-5-HDD-Laptop-Hard-Disk-Drive-/271688330317?pt=LH_DefaultDomain_2&hash=item3f41e2ec4d או שאני צריך לרכוש סט עם מקור מתח לכונן, כמו זה: http://www.ebay.com/itm/New-HD-HDD-Hard-Drive-Adapter-Converter-Cable-USB-2-0-to-IDE-SATA-S-ATA-2-5-3-5-/191213078591?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item2c8530083f תודה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום רב, לאחרונה רכשתי לאמא שלי לאפטופ שאמור להיות בשביל משחקי אינטרנט בלבד. הלאפטופ הוא G50 Lenovo עם מעבד של AMD E-6010 שממה שהבנתי הוא מקביל ל- i3 של אינטל. לאחר שהתקנתי בו וינדוס 7 ואת כל הרכיבים של המערכת, אני מקבל 100% CPU בדפדפן Chrome (הזכרון לעומת זאת לא מלא). ניסיתי כל מיני דפדפנים. ניסיתי לשחק עם הפלאגין של Adobe ב- Chrome. ניסיתי לעדכן דרייברים של כרטיס מסך. אין כלום במחשב מלבד הוינדוס והדרייברים. הוא חדש חדש. אשמח להכוונות כלשהן.. כמובן שהחלפת המעבד זה הדבר האחרון שארצה לעשות.. תודה רבה לכולם.

14. Started by DrStyle,

שלום לכולם, עדכנתי את המחשב לווינדוס 8, יש לי מסך T220 עם רזולוציה של 1680X1050. מאז העדכון אני תקוע על 1280X1024 והמחשב לא נותן לי יותר מזה , יש לי כרטיס מסך מובנה של AMD ולא הצלחתי להתקין דרייבר . מה עושים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by sash0,

שלום לכולם הנני משתמש במע׳ הפעלה linux kali, הזמנתי מהאיביי 4 כרטיסי רשת אלחוטיים (לינק), נתקלתי בבעיה שהkali לא מזהה אף אחד מהם, אך ב windows יש זיהויי והם עובדים כהלכה, חשוב לי לציין שבעבר רכשתי כרטיס רשת כזה זהה מאותו דגם והלינוקס כן מזהה אותו [+] lsusb עליו [LEFT]root@kali:~# lsusb Bus 001 Device 005: ID 148f:5370 Ralink Technology, Corp. RT5370 Wireless Adapter Bus 001 Device 007: ID 148f:7601 Ralink Technology, Corp. Bus 001 Device 003: ID 0424:ec00 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 002: ID 0424:9514 Standard Microsystems Corp. Bus 001 Device 001: ID 1d6b:0002 Linux Foundation 2.0 root hub root@kali:~# [/LEFT] לא השקעתי דקה אחת על התקנת דרייבר שה …

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום... יש לי LENOVO YOGA 2 PRO עם רזולוציה של 3200X1800 ואם אני מוריד אותה אפילו בקצת הדברים נהפכים לממש גדולים.. עכשיו כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה בHDMI הרזולוציה יורדת ל1920X1080 וחצי מהמסך לא מופיע... מה אפשר לעשות? כל מה שאני רוצה לעשות זה לחבר את המחשב לטלוויזיה ושהרזולוציה תישאר אותו דבר בכדי שאוכל להפעיל את POPCORN TIME תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, לפני כמה ימים החלפתי ראוטר לdlink dsl 6850u בעקבות העלאת מהירות האינטרנט ל40 mb, מאז שהחלפתי, נהיו לי לאגים שלא ניתן לשחק איתם במשחקים כמו לול, cs go, במשחקים עצמם רשום פינג יחסית טוב וממוצע ( ושום תוכנה אחרת או דפדפן לא פועלים ברקע) . עם הראוטר הקודם זה לא היה ככה. ניסיתי לאפס אותו, לנתק מהחשמל, לא יודע מה לעשות. אשמח לעזרה, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by mic3mic4,

הי, קניתי מחשב חדש ובו הארד דיסק SSD בקיבולת של 120 ג'יגה מתוך מחשבה שזה יספיק. זה ההארד דיסק שעליו מותקן הוינדוס וכן כל התוכנות. תוך זמן קצר הוא התמלא ונותרו בו כ- 7 ג'יגה פנויים בלבד. הקו אדום ומרתיע. מה אתם ממליצים לי לעשות? יש לי הארד דיסקים נוספים על המחשב ובהם מקום רב. תודה רבה..

• 12 תגובות
    • 6.4k צפיות
  19. פתחתי אתר ויקי לטובת מידע אודות תוכנות ותוספים שמהווים הונאה למשתמש, ואז אי אפשר להסיר אותם או שהם לא עושים את העבודה, או שהם משתלטים על הדפדפן וכד' היום כבר רמת התחכום שלהם כזאת גבוהה שאפילו משתמשים מנוסים לא יודעים אם תוכנה היא אמיתית או הונאה. מי כמוכם מבין את החשיבות של אתר כזה לטובת הקהילה הישראלית. אם תוכלו לתת יד לטובת עזרה בהפצת הבשורה על האתר הזה. הוא עדין ממש בחיתוליו, והכנסתי רק שני ערכים, אבל אני בטוח שלכל אחד יש מה לחדש שם. http://arorim.wiki.co.il/ --עריכה-- אגב אשמח לשמוע מה אתם חושבים על הרעיון

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. יש לי חשד שזה ה SSD גורם לזה. לפני שהוא הגיע עבדתי על ארדיסק טרה רגיל ולא היה בעיות. ברגע שהמחשב נכבה הוא מדליק את עצמו מחדש. יש תוכנה שמאבחנת דיסק SSD +מדריך לעבוד איתה? זה מאוד דחוף זה קורה כמעט כל הזמן

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by sha-256,

נתקלתי בבעיות בעיקר בקריאה של סרטים וסדרות וגם בהורדה של טורנטים (קיבלתי שגיאות I/O ה- qBittorrent), והחלטתי לבדוק את הבריאות של ההארד דיסק שלי (S.M.A.R.T Health), ולפי מה שקראתי באינטרנט התוצאות לא טובות: אבל הבנתי שאפשר לנסות לעשות full earse/zero fill וזה יכול להסתדר (למרות שלא ראיתי הצלחה מרובה באשכול הזה). מה אתם אומרים שכדאי לעשות? תודה.

22. Started by STi,

שלום לכולם, אני נתקל כבר כמה זמן במסכים כחולים בכל מיני דברים שאני מפעיל במחשב ( משחקים של STEAM ועוד דברים) קודי השגיאה משתנים אבל רובם קשורים לntoskrnl.exe המחשב חדש לחלוטין, מערכת ההפעלה 8.1 הותקנה מחדש. הבדיקות שנעשו: בדיקות מאמץ ארוכות (שלא הובילו למסך כחול) ב-OTTC וב-FurMark הכל תקין והטמפרטורה של הרטיס מסך מגיעה למקסימום של 94 מעלות (R9 290x של shapire) בדיקה בMEMTEST תקינה המערכת הפעלה מותקנת על Samsung SSD 840 EVO 250GB (SSD) וישנו דיסק נוסף TOSHIBA DT01ACA100 המפרט של המחשב הוא : Windows 8.1 Pro 64-bit Intel Core i5 4460 @ 3.20GHz 8 GB Single-Channel DDR3 MSI H81M-E35 V2 (MS-7817) 4096MB ATI AMD Radeon R9 200 Series (ATI) Storage: 232GB Samsung SSD 840 EVO 2…

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. Started by ariel8,

מחשב נייד של lg , תהליך ההתקנה ווינדוס 7 ,64 ביט נתקע ואיטי , נגיד אם רוצים למחוק מחיצה/ לעשות מחיצה חדשה אז יש אותה בעיה ולקח זמן בכלל עד שזה הגיע למצב שתהליך ההתקנה התחיל לרוץ אחרי 10 דק הוא נותן לי שגיאה אחרי שהוא לא התקדם ב1 % אפילו יש למישו פתרון? הבעיה כנראה לא בהתקנה של הווינדוס כי ניסיתי מכמה התקנות

• 6 תגובות
    • 3.7k צפיות
  24. Started by Orohev,

אהלן, קוד כל תודה לכל מי שענה לי אשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/560501-Cyclic-redundancy-check?p=5025227#.VR40IWccSUl , הייתי במילואים ולא יכלתי לענות.. הצלחתי לשחזר בערך 95% מהנתונים, הHDD הלך טוטאלית.. דבר שני, רציתי להתייעץ ולשאול לגבי HDD שיש לי. יש לי HDD אחר יחסית ישן (4 שנים), שעושה קצת רעשים כשנגשים לקבצים מסויימים עליו (למעשה, הקבצים שהצלחתי לשחזר מהHDD ההרוס). יש תוכנה שנקראת HD sentinel, שאני לא יודע כמה היא אמינה, אבל היא אומרת שהhealth של הHDD הוא 88% (שאגב אמרה שהhealth של הHDD ההרוס הוא 46%). בנוסף, יש לי HDD נייד אפילו יותר ישן (בערך 6 שנים או יותר), שהhealh שלו הוא 100%, אך עבודה איתו גורמת לרעשים טיפה יותר חמורים מהHDD שציינתי. כאן כן נ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by Rage17,

היי. יש רעש נוראי מהמחשב שלי וזה מגיע מהמאוורר של המעבד. ניקיתי הכל והוא עדיין מרעיש. לאחרונה קניתי כרטיס זיכרון חדש radeon 7950 ואני חושב שהרעש התחיל מעט אחרי השדרוג. מה אפשר לעשות על מנת להנמיך את הרעש? בדקתי טמפ' של המעבד וזה בין 35-45.

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.