תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח pt8 neo של msi וחיברתי אליו כונן 80 ג"ב של WD אך הוא אינו מזוהה בביוס (צורב ב-ide מזוהה). לא יכול לעדכן ביוס (אין פלופי) מה עושים ?
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: …
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי חברים, מנסה לחשוב על פיתרון אידיאלי למצב הבא: יש לי פינת עבודה בבית עם מחשב שולחני חזק שבה אני עובד מרבית שעות היום. בשעות הלילה אני רוצה לעבוד במקום אחר בבית שנמצא כ12 מטרים מאיפה שנמצא המחשב השולחני. האם יש איזשהוא פיתרון של מסך מחשב אלחוטי + עכבר ומקלדת שיוכלו לתת מענה לעניין הזה בהתחשב בנתונים שציינתי למעלה? המטרה שלי היא להמשיך לעבוד דרך אותו מחשב שולחני בצורה מהירה ומבלי שימוש בפתרונות ביניים כמו למשל למקם לפטופ בפינת העבודה השנייה שיהיה מסונכרן למחשב השולחני כי זה יגרום להאטה רצינית מבחינתי בקצב העבודה. העברה של המחשב השולחני מפינה אחת לפינה השניה היא גם לא אופציה עבורי. יש למישהו רעיון לפיתרון אידיאלי לעניין הזה? …
-
- 10 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת יש לי מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי SP2 ועכשיו הציעו לי לקחת לוח יותר חזק ויותר טוב משלי לי יש PCPRATNER ומה שהציעו לי זה ASUS השאלה שלי היא ככה אם אני מעביר את כל החומרה שלי ללוח אם חדש האם ווינדוס יעלה או שאני חייב לפרמט ולהתקין הכול מחדש? כעיקרון אני רוצה להעביר את המעבד זיכרונות כרטיס מסך קול רשת ללוח אחר ולהשאיר את הווינדוס האם זה אפשרי? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק נוסף של 500 GB של טושיבה חיברתי אותו והוא עובד רק בעייה שהוא עושה מן רעש של זמזום כזה ממש מעצבן ודי חזק, הרעש ממש מפריע לי ואני בדקתי ובוודאות הוא מגיע מההארד דיסק החדש מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי לפני כמה ימים סרט DVD שצולם ע"י חבר ונצרב בפורמט DVD. רציתי לדעת כיצד אני אוכל להמיר אותו לDivx על מנת לערוך אותו אצלי. תודה, עידו.
-
- 1 תגובה
- 898 צפיות
-
-
יש ל ביוס anti virus? ומישהו מכיר גאמפר בלוח אם שיכול לגרום למחשב לא להידלק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה, כבר הרבה זמן שיש לי את הבעיה הזאת אבל רק עכשיו שמתי לב אליה ממש, יש לי בעיה בסאונד במחשב, אני מצליח לשמוע שירים וקבצים שאני מפעיל ידנית אבל סאונדים אחרים אני לא מצליח לשמוע, למשל שהמחשב עולה אז הוא אמור להשמיע את הצליל כניסה או הצליל של האייסיקו, או למשל גם בלוח בקרה "דיבור" הוא לא משמיע.. שמתי לב לזה שהתקנתי משחק ולא שמעו כלום.. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
שלום ניסיתי להתקין (במחשב ישן) תוכנה (VISUAL STUDIO) דרך ISO (עם כונן וירטואלי) והמחשב ניתקע באמצע ההתקנה ללא הודעת שגיאה וללא מסך כחול, אלא פשוט המסך נישאר פועל והעכבר הפסיק לזוז ושום דבר לא הגיב ולא היה ברירה רק לעשות RESTART, ניסיתי ISO אחר (תוכנת MSDN) והמחשב ניתקע כנ"ל, צרבתי את הISO לדיסק, וכן המחשב ניתקע. חשוב לציין המחשב עומד בדרישות החומרה.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב IBM R61 ולאחרונה כל חצי שעה האינטרנט האלחוטי מתנתק בו. רק ע"י שינוי המתאם האלחוטי ל"לא זמין" ולאחר מכן שוב לזמין, זה מתחבר והכל תקין. מישהו נתקל בבעיה כזו ? נ.ב חשבתי שיש איזו תוכנה שגורמת לזה וגם אחרי שהמחשב פורמט זה קורה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי בטעות התקין את התוכנה הנ''ל בצרפתית (במחשב אחר) אחרי שהוא הסתבך שהוא חיפש אותה במחשב, (כי הוא שכח את הסיומת שצריך להכניס .msc) האם ניתן להחזיר אותה בחזרה לעברית או שחייב פורמט מחשב? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים, לא היה לי כח להתעסק עם זה. עכשיו זה כבר נהיה מעצבן. אז כך: יש לי כרטיס מסך R9-280X GIGABYTE. לא משתמש בו יותר מדי למשחקים, אבל כן לצפיה בסרטונים. הבעיה היא שלפני כמה חודשים AMD הוציאו עדכון לדרייבר שלהם והוא התחיל להופיע לי כך : מאותו יום כשאני מפעיל סרטונים מופיעים לי באגים מוזרים כאלה - כתמים מעצבנים, בעיקר כשאני מזיז את העכבר, ובמקביל קופצת לי הודעה שאומרת לי לפתוח את התוכנה של הדרייבר כפי שמופיעה בתמונה. עידכנתי כמה פעמים את הדרייבר אך ללא הועיל. אני מדגיש, לפני שהתקנתי את התוכנה הזו (הווינדוס ביקש לעדכן לתוכנה הזו), לא היו לי בעיות בכלל. אני מדגיש - הבעיה היא בצפי…
-
- 3 תגובות
- 934 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אני לא יודע מה לעשות כול פעם שאני ניכנס למחשב למדיה פלייר המחשב ניתקע אוו מיתכבא אוו אני ניכנס לסירטון באינטרנט המחשב ניתקע אוו מיתכבא מיתכבא ונידלק מה לעדות הבעיה הזאת משגעת אותי כן אני יודע שיש לי שגיעעות כתיב תעזרו לי בבקשה !!!!
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את המחשב מעל לשנה. קורה לי לפעמים כשאני מדליק את המחשב הוא נדלק לשנייה (אני שומע את המאוררים מתחילים לפעול) ונפסק אחרי שנייה. זה קורה בדרך כלל מס' פעמיים עד שבסוף הוא נדלק. המצב שתיארתי לא קורה תמיד, לפעמים המחשב נדלק בלי בעייה על הפעם הראשונה. השאלה היא מאיפה יכולה הבעייה להגיע? ספק תקול? לוח אם?
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה המצב אנשים ?.. יש לי שתי מחיצות במחשב, C ו - D . אני משתמש ב - NTFS (שתיהן) ואני יודע שבגלל שזה NTFS ה - Windows אמור לקחת מכל כונן 68 מגה כי זה NTFS . ב - C זה באמת לקח 68 מגה וגם ב - D אבל יש לי בעיה . התקנתי Norton Ghost 12 (ב - C) והגדרתי שיעשה את הנקודות שחזור שלו בתיקיה Norton Ghost ב - D . עשיתי נקודת שחזור ואחר כך התחרטתי שעשיתי את זה ב - D ורציתי לעשות את זה ב - C . מחקתי את הגיבוי ידנית ומיד הופיע לי בצד, ב - Norton Ghost שאפשר למחוק את זה דרך התוכנה ולא ידני והתוכנה הפנתה אותי לשם . נכנסתי לאן שהתוכנה הפנתה אותי ומחקתי את שאר הקבצים שהוא הכין דרך התוכנה וגם את ה - Job של הנקודת שחזור (יענו כשעושים נקודות שחזור זה כותב בתוכנה מתי עשית את זה, איך קוראים לקובץ,…
-
- 2 תגובות
- 575 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב נייד מחודש של hp (אולטרה בוק) מערכת הפעלה וינדוס 10 והמסך שלו כל הזמן מתהפך, אני מישר אותו ואחרי שניה הוא שוב מתהפך, אין לי מושג למה, אבל יש כמה אפשרויות, א. נשפך קפה על המקלדת... (כמובן לקחנו למעבדה שינקו, אבל לא נראה לי שעשו עבודה טובה), ב. התוכנות היחידות שמותקנות הם ה4g manager של נטסטיק zte והמערכת של citrix, אולי אחד מהם עושה בעיות? רק אציין ש: * המחשב הפסיק עם מנהג מגונה זה לכמה ימים ועכשיו חזר לסורו... * לדעתי הוא עושה את זה בעיקר כשמפעילים תוכנות. *חיברתי עוד מסך (כהמשך, לא שיכפול) והוא לא מתהפך, אם זה משנה... *ניסיתי את הlock rotation ולא עזר... אשמח לעזרתכם תודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי עכשיו כרטיס זיכרון DDR2 2GB 667Mhz וכשהתקנתי אותו המחשב נדלק אך לא רץ. יש לי בנוסף 2 כרטיסים של 1GB כל אחד. ניסיתי להתקין אותו בנוסך לכרטיסים האחרים וגם לבד. כשהכרטיסים הקודמים מותקנים המחשב רץ אבל כשאני מוסיף את הכרטיס החדש או מתקין אותו כבודד המחשב משמיע צפצוף קבוע ברווחים של שנייה ולא רץ. יש למישהו רעיון מדוע הוא משמיע את הצפצופים ולא רץ?
-
- 2 תגובות
- 984 צפיות
-
-
תשמעו,המחשב עובד לאט,לאט לאט,בצורה שמרגישים זאת אני לא יודע איך לתאר את זה,המחשב עובד אבל כל כל כל הפעולות שהוא עושה לוקחות 20 שניות יותר ממה שהיה קודם אני לוחץ לפתוח סרטון במדיה פלייר,לפתוח תדפדפן,עד שהמחשב עולה זה עוד דקה בערך(הטעינה של הווינדוס) בקיצור,זה מה שקרה לו לפני שפירמטתי תמחשב,הוא התחיל לעבוד ממש לאט,פירמטתי ועכשיו עוד פעם אחרי שבוע בערך אני חושב שזה בגלל שהתקנתי פלאשגט 2.013 משו כזה,מאז המחשב ממש לא זז אני מבקש שתציעו כל פתאון אפשרי למה אני כבר מיואש...ובלי סריקות למה פירמטתי לפני שבוע ובלי שום קשר עשיתי בכל מקרה סריקות ואני לא חושב שזה וירוס או משו כי עשיתי כל סריקה אפשרית יש למישו רעיון?? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שבוע טוב, לא מזמן סרטונים אקראיים שאני לוחץ בכדי להפעיל ביוטיוב בכרום מופיעים לי במסך שחור ויש שמע, לא יודע מה הבעיה משום מה, עשיתי פירמוט למחשב ללא קשר לבעיה, ועדיין הבעיה קיימת למישהו יש מושג איך אני פותר אותה?
-
- 8 תגובות
- 7.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבנת במחשב: העכבר שלי נתקע מדי פעם, ועושה ביפ וממשיך לעבוד, וזה קורה לעיתים יותר תכופות כאשר אני משחק במחשב. בבקשה תעזרו לי לפתור את הבעיה. אם צריך עוד מידע בבקשה תשאלו, זה משגע! תודה רבה, street-fighter
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
קיבלתי מחשב נייד חדש LEGION 5 של לנובו.. הוא הגיע עם 256GB SSD שעליו מותקן הווינדוס. אני לא מעוניין בSSD הזה מכיוון שיש לי בצד גם NVME של סמסונג EVO970 Plus 1 TB ועוד Hynix P31 Gold 1TB SATA 2.5 (בכוונה מודגש כדי למנוע בילבול) שניהם TOP TIER מה שנקרא, השאלה היא לאן לשכפל את הכונן של הווינדוס? המטרה שאחד מהם ישמש ככונן למשחקים ואחד לקבצי מערכת וכו'. האם אחד מהם יותר מתאים להיות כונן OS? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
מחשב חדש מסך חדש כל החיבורים מחוברים. מסך למחשב (לוידאו-ברגים מהודקים בדקתי) . מסך לחשמל. מחשב לחשמל. וכל השאר... מסך אומר שהוא עובד ומראה מסך RGB תקין אבלאומר שלא מקבלת אותות וידאו מהמחשב. מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום, תקיית windows במערכת הפעלה 10 מגיעה ל- 16 ג'יגה. ובתוכה תקיית WINSXS הכי גדולה- קרוב ל 6 ג'גה. ניסיתי כל מיני אפשרויות ותוכנות לנקות ולהקטין את התקייה. כל השיטות מנקות MB בודדים. אשמח לאפשרויות נוספות או תכונות. תודה
-
- 4 תגובות
- 774 צפיות
-
-
החלטתי לנקות אבק סביב המאווררים, אז ניקיתי אותם בעזרת שואב אבק. כשפעלתי את המחשב, הארדיסק לא עלה, קיבלתי את ההודעה: disk boot failure. insert system diisk and press enter לא נגעתי בכלום. בדקתי את החיבורים והכל נראה מחובר כרגיל.
-
- 7 תגובות
- 956 צפיות
-