עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by ob,

קניתי HD חדש של seagate st3500320as ata חיברתי אותו בהצלחה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא גישה אליו . הביוס מזהה אותו וגם בווינדוס הוא מראה install hardware success... install ready... אבל אין כל דרך גישה אליו מישהו יודע מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 627 צפיות
  2. Started by XMB,

טוב אז רציתי לפרמט את ההרדיסק דרך פרטישן מג'יק והוא רושם BAD , אני עושה מקש ימני פורמט ואז הוא מזהה אותו אבל כשהוא בא לבצע את הפעולה אחרי הריסט הוא רושם BAD 100% ואז עוד ריסט וזה חוזר לוינדוס ולא קורה כלום הוא עדיין רושם BAD , יש לציין שבדקתי בד סקטורים לא נמצאו כאלה ,ההר דיסק עובד מעולה מותקן עליו VISTA אולי בגלל זה? , לא מאמין בכל מקרה אשמח לעצות. תמונה: http://www.2send.us/picture.php?file=9657f6b169.JPG

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  3. Started by pinkyzaq,

קניתי מחשב חדש אתמול והתקנתי וינדוס ועשיתי UPDATE לכרטיסי מסך גם באתר . הורדתי CRYSIS2 וCRYSIS WARHEAD ובCRYSIS 2 המשחק פועל לי בדיוק כמו שפעל לי על GTX8800 וCRYSIS WARHEAD נתקע לי בצורה נוראה בכלל לא זז, כתוב לי 50 FPS 40FPS 30 FPS וזה נתקע בצורה שזה לא אמור להתקע אפילו בFPS כזה.. פתאום זה מהר פתאום זה לא זז בכלל , או כל פעם שיורים זה נתקע ל2 שניות ואז פועל וזה לא נראה לי משהו רגיל נראה לי בעיה בהתקנה או במשהו כזה .. עכשיו הורדתי GPU-Z לבדוק אם 2 הכרטיסים שלי פועלים וגם עשיתי בדיקה ב 3DMARK 11 והבדיקה הייתה ממש איטית באחד מהם קיבלתי 8 FPS ובכלל ראו ממש ממש גרוע ולא כמו שצריך לראות. וגם לקחתי כמה SCREENSHOT מהGPU-Z שאולי זה יעזור לכם להגיד לי אם הCF פועל או מה הבעיה. לפני…

• 2 תגובות
    • 645 צפיות
  4. היי לכולם אני צריך עזרה והבעיה שלי היא כזו יש לי שלושה ארדיסקים אחד מהם של IBM 13GB דיי ישן חילקתי אותו לשניים והתקנתי על החלק הראשון WIN98 ועל החלק השני WINXP עד אתמול הכל היה סבבה תוך כדי גלישה ב WINXP הופיע לי מסך כחול שהודיע שהיתה שגיאה קריטית ועל מנת למנוע נזק למערכת בלה בלה בלה השגיאה היא 0.00000001 אם אני לא טועה בעיה של זיכרון התחלתי את המחשב מחדש הרצתי את MMTEST86 לבדיקה ולא מצא כלום אחרי שעה בערך ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש אבל הWINXP ניתקע מיד לאחר הבחירה בין שני המערכות (98-XP) ניסיתי לפרמט את החלק של XP עם PartitionMagic 8.0 הכל הלך יפה התקנתי את XP בלי בעיה וכאשר הרצתי את SP1 שוב מסך כחול אותה הבעיה ושוב לא יכולתי להפעיל את XP בגלל שהיתה לו בעיה עם …

• 4 תגובות
    • 762 צפיות
  5. Started by erezalon,

תמיד הייתה לי בעיה שכשהייתי עושה ריסטרט פתאומי למחשב, הווינודוס לי היה עולה (היה מסיים לטעון ואז נתקע המסך) ואז הייתי צריך לעשות ריסט ו וללחוץ last known good config.. וזה היה עובד. אתמול בטעות דוד שלי לחץ Start Windows Normally אז נהייתה לי בעיה שמה שלא הייתי עושה הווינודוס לא עלה. אז אני ברוב טיפשותי אחרי שניסיתי הרבה דברים החלטתי להוציא תבטריה של הביוס. עשיתי כך ומאז המחשב לא מזהה לי את הHD כשאני מנסה לפרמט זה אומר שאין הרד דיסק(Setup did not find any hard disk drives installed in your computer) וכשאני מנסה לעלות רגיל זה מגיע למסך טעינה של הווינדוס ואז ישר עושה ריסטרט אפילו לא מתחיל לטעון... לפי דעתי זאת בעיה שהדרייבר של ה SATA בלוח אם לא מותקנים, אז ניסיתי להכניס …

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  6. Started by gmb,

שלום צצה לי בעיה במחשב ה HTPC ורציתי לבדוק אם מישהו נתקל בה ויודע איך לסדר או לפחות לאפיין את הבעיה המחשב הוא של EGLOBAL i3 3217U עבד כמה חודשים מצויין, ואתמול לילה הפעלתי על מנת לראות סרט המערכת עולה עם החלונית הקטנה של הווינדוס באיתחול בצורה תקינה, אבל כשמגיע למערכת ההפעלה עצמה התצוגה מתחרבשת, מעין קווים אפורים לאורך המסך ובלבן-אפור. חשבתי אולי בעיה בכבל או ברסיבר או בטלוויזיה, אז חיברתי עם כבלי HDMI אחרים, חיברתי ישירות לטלוויזיה, וגם לטלוויזיות אחרות והבעיה נשארת. הצלחתי איכשהו לתפעל את הוינדוס וברגע שהורדי את הרזולוציה ל1024X76 זה הראה בצורה תקינה פחות או יותר. לאחר כמה פעמים כמה ברזולוציה הזאת התחילו בעיות בתצוגה. בעקבות זאת חיברתי את המחשב לטלוויזיה ישנה יותר שהיא…

• 21 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by silky,

נניח אני על לינק מסוים ובוחר באופציה של לפתוח בחלון חדש, אז פתאום אני רואה את החלון קופץ לי , ואז, שאני לוחץ שוב על החלון המקורי החלון החדש קופץ לי שוב ושוב ושוב משהו כמו 15 פעמים עד שהוא מסיים להעלות אותו לגמרי. זה די חדש הדבר המעצבן הזה, במיוחד שאני רוצה לפתוח מחלון ראשי הרבה חלונות משניים. עצות?(לא להגיד להחליף ל FIREFOX/maxathon בבקשה) תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  8. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by almogas,

שלום לכולם.. אז ככה.. היום פירמטתי (לפחות התחלתי.) את המחשב(לא זה.. חח) באמצע הפירמוט ב 36 אחוז פתאום נתקע הפירמוט.. אז הפעלתי תמחשב מחדש.. ומאז הכונן לא מגיב.. כאילו בביוס הוא מזהה אותו אבל היונדוס לא מזהה אותו ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וגם הוא לא מזהה אותו כאילו הוא לא עובד עכשיו שאני נכנס לפירמוט הוא כותב לי איזה שורה כאילו הרגילה הזו ומתחת הוא כותב <setup cannot access this disk> עכשיו אני לא זוכר מה ההבדל או אבל או שרק אצלו היה כתוב לי בסוגרים מרובעים [mbr] בשורה הראשונה הזו שכתוב בה תגודל כונן וכל זה.. או שרק אצלו זה לא היה כתוב.... יש למישהו רעיון איך לסדר? אני מנסה כבר מספר שעות.. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by extasa,

אני מריץ הכל מעולה פתאום ב 34 אחוז זה נתקע לי הזמן לא רץ ? WTF ניסיתי להריץ פעם שניה עדיין נתקע תמיד ב 34 אחוז צרבתי על דיסק ויש לי שתי סלוטים של ראם 512 512 אני צריך להוציא אחד ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  11. Started by Enable,

עכשיו הצלחתי לפתוח את כל 5 הקבצים שיש לי שם וקבלתי את השגיאות האלה nv4_disp.dll nv4_mini.sys win32k.sys זה משהו ארוך לא ידעתי מה להראות אז הנה הרוב Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 1000008E, {c0000005, 80633356, b9c28bdc, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WARNING: Unable to verify timestamp for mssmbios.sys *** ERROR: Module load completed but symbols could not be loaded for mssmbios.sys Followup: MachineOwner ואותו דבר המחישי הנה se !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 10000050, {e0b0347a, 0, 8054a51a, 0} ***** Kernel symbols are WRONG. Please fix symbols to do analysis. *** WA…

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by eliad3d,

אהלן, לאחר שהתקנתי תוכנה שתראה לי טמפרטורה מהאתר של NVIDIA בשם nTUNE. התרחשה בעיה קטנה ב לוח בקרה של הכרטיס מסך. הכ.מסך הוא 8800 GTS של BFG אם זה עוזר . מחקתי את ה nTUNE והבעיה נשארה . הלוח בקרה לא מראה לי את התוכן של כל לשונית - דף ריק עם לשוניות בצד. תמונה:

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by dj shay 30010,

מ אתמול בערב יש לי בעיה אני מקבל את ההודע הזו והוא לא מסנכרן בין ה Outlook לGMAIL אוה מתחיל ופתאום יש לי את ההודע הזו מה זה יכול להיות Task 'pop.gmail.com - Sending' reported error (0x800CCC7D) : 'Your outgoing (SMTP) server does not support SSL-secured connections. If SSL-secured connections have worked in the past, contact your server administrator or Internet service provider (ISP).'

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  14. שלום, לאחרונה התקנתי מחדש את WINXP, לצערי כאשר ניסיתי לראות סרטים הוא אמר שיש לי בעיה ב OVERLAY והסרט קפץ כאשר היה נפרש לכל המסך (כיון שה OVERLAY לא עבד) . החלפתי דריברים הסרתי אפילו את ה DIRECTX (כן יש תוכנה מיוחדת לכך) אך לא הצלחתי לפתור את הבעיה. לאחר כמה ימים אחי הציע שאולי מקור הבעיה הוא המסך, הוא הוריד את הצבעים מ 32 ל 16 BIT ואכן זה עבד, החלפתי DRIVER למסך, השתמשתי ב GENERIC של WINXP אך כלום לא עזר, אני לי מושג מה לעשות. יש לי Diamond Viper 770 TNT2 (שום מילה על הכרטיס!) וכן CTX EX950F . הכל עובד על לוח ASUS A7V133 AMD גיגה1 .

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. אני לא חושב שזו בזו בעיה של ביצועים כי הורדתי למינימום הגדרות כולל רזולוציה וזה עדיין קורה. זה קרה לי בכל ה PES האחרונים כולל 2013. מעודכנים לי דרייברים אחרונים. ניסיתי לאפשר ולבטל את האופציות בסטינג של: Enable frame skipping Wait for Vsync זה לא עוזר. האם מישהו נתקל ויודע על פתרון?

16. Started by shaithebest,

שלום לכולם הנייח שלי מסרב לעלות ומתי שאני נכנס לתפריט הBIOS SETUP הוא אומר לי ש: PRIMARY IDE MASTER: NOT DETECTED PRIMARY IDE SLAVE: NOT DETECTED מה זה אומר? איך מסדרים את זה? חייב עזרה תודה

• 10 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by DJO,

אהלן, לאחרונה המחשב שלי החל לעשות קצת בעיות. הוא לא היה מראה שום דבר על המסך, הצלחנו לבודד את הבעיה לספק הכח - שאותו החלפנו. כבר זמן מועט מאוד לאחר מכן התחילו להופיע ARTIFACTS על המסך, נשארתי ככה כמה ימים ובריסט הבא המסך התחיל להתמלא בכאלה עד שאי אפשר היה לראות כלום. עם כרטיס מסך אחר רואים מצוין, וששמים את הכרטיס במחשב אחר אז יש אותה בעיה. מדובר בכרטיס POWERCOLOR RADEON 9800 - http://www.papab.com/agppo9800pro.htm שנקנה בארה"ב לפני כשנתיים וחצי. יצרתי קשר עם החנות והם אמרו כי האחריות פגה ושאם אני רוצה אני יכול לנסות לפנות ליצרן, באתר של POWERCOLOR כתוב כי למוצרים יש אחריות של שנתיים ובכל מקרה אפשר לפנות רק דרך מי שקנית את הכרטיס. שורה תחתונה, הכרטיס גמור? יש אפשרות לתקן כ…

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  18. Started by cipher,

שלום , יש לי כרטיס מסך ATI AIW radeon 9600 pro 128mb וזה המחשב שלי P4 2.4 gigabyte 8sq800 ultra 512mb DDR ובהגדרות של הכרטיס כשאני מנסה להעביר ל AGP x 8 הוא לא נותן לי ועכשיו התקנתי את הקטליסט האחרון ובכלל אין לי שם אופציה ל X8 רק X4 נכנסתי לביוס ואני רואה שזה כן מוגדר שם AGP X 8 מה עושים? הנה תמונה :

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  19. שלום יש לי שתי הארד דיסקים מחוברים במחשב אחד SATA ואחד רגיל, הכל עובד טוב ויפה. אתמול קניתי צורב חדש עם חיבור SATA, ועכשיו אני לא מצליח ליצור RAID בינו לבין ההארד דיסק. יש לי 2 ווינדוסים במחשב XP ו VISTA עכשיו ל XP הוא עולה לויסטה לא. מה עושים?

• 7 תגובות
    • 917 צפיות
  20. טוב תראו קיבלתי מחשב חדש... מפרט בהמשך אז קיצר תשמעו התקנתי את Rainbow Six Vegas וכשאני נכנס למשחק ופותח את ה SINGLEPLAY אחרי כמה שניות זה טוען ורואים את המשחק כאיזה דקה ואז המחשב עושה RESET ומופיע מן מסך כחול כזה עם המון אותיות ל2 שניות מישהו יודע איך פותרים את זה? וזה לא בעיה בהתחממות מפרט Gigabyte GA-M55S-S3 AMD Athlon X2 4800+ 2.5 GHZ 2GB 667MHZ Saphhire X1950 PRO 512MB

21. Started by Stasik,

יש לי חלונות xp הרזולוציה על 1024 768 והrefresh rate על 85 הבעיה היא כשאני מעלה משחק המשחק מתחיל לרעוד כאילו שהוא בrefresh rate של 60!!! הרזולוציה במשחק היא כמו הרזולוציה בחלונות, לפני זה היה לי חלונות מילניום והכל פעל בסדר ואכשיו הוא עושה בעיות!!! איך אני יכול לתקן את הבעיה? בתודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Shlompy,

שלום אנשים. לאחרונה צצה לי בעיה עם הדיסק. קופצת לי שגיאה בווינדווס Windows Disk Diagnostic detected a S.M.A.R.T. fault כמו כן יש הודעה דומה מה BIOS כשמדליקים את המחשב. בבדיקה עם SEATOOLS (דיסק של SEAGATE) הוא לא מראה פירוט מי יודע מה, אלה רק רושם S.M.A.R.T FAILD HDD SCAN ו SPEEDFAN מראים לי בעיה שקשורה לסקטורים פגומים. לא הבנתי אבל לפי הנתונים שרשומים, עד כמה זה חמור. בכל מקרה אני כרגע כבר כמה שעות עושה גיבוי דרך הרשת, לא יצא לי לנסות SCANDISK או משהו דומה. האם זה תחילת סופו של הכונן? האם כדאי לבטל את ה SMART ב BIOS? (כי אין בעיות שאני שם לב אליהן) והכי חשוב, הכונן עדיין באחריות דרך אייבורי, האם האחריות מכסה תקלה כזו למרות שהכונן עצמו עובד ללא בעיות? תודה! [attachment de…

• 4 תגובות
    • 812 צפיות
  23. בקר IDE שלי עושה לי צרות צרורות אני לא מצליח להתקין אותו בוינדוס 64 ביט לא עם דרייברים מקוריים ולא עם דייברים שאני "מוצר" באינטרנט (לא ממש אפשר למצא לזה דרייברים חדשים כמו המקורים בדיסק) אבל שום דבר לא עובד - די בגלל שאף דרייבר הוא לא מתאים למערכת 64 ביט אבל עדיין אני מאמין שיש איזה פתרון כלשהו :\ HELP !!

• 2 תגובות
    • 628 צפיות
  24. Started by S4hkan,

מדי פעם שאני משחק במחשב פתאום מפסיק ה SOUND ואני צריך לצאת מהמחק ומה TEAM SPEAK כדי שיחזור ה SOUND , ולפעמים זה לא עוזר ואני צריך לעשות RESTART . אם זאת בעית חומרה ואין לכם פתרון חוץ מלהחליף את הלוח אם ( כרטיס ON BOARD ) אז לפחות תנו שם או לינק של איזה תוכנה שיכולה לרענן את המחשב כאילו עשיתי ריסטרט או משהו כזה . תודה .

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  25. Started by IGAmiel,

הי חברים מה שלומכם?ככה יש לי לוח-אם חדש מדגם: MSI Z87-G45 Gaming ומעבד Intel 4770K.מפה לשם הרכבתי את המעבד + לוח הכול תקין. בהתקנת WINDOWS המחשב התעכב להיות מותקן על ספריית GPT ולא ספריית MBR, על בעיה זו הצלחתי להתגבר בערך.הבעיה היא שיש לי 3 כונני SSD שמתוכם 2 גורמים למחשב לקרוס ואילו בלוח-אם והמעבד הקודם זה לא קרה כלל. הם עבדו בצורה תקינה לחלוטין. מה דעתכם הפתרון לבעיה? כמו כן הייתי שמח להמלצות לתוכנת ניהול מחיצות שעולה באמצעות BOOT..!

• 1 תגובה
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.