עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום לכולם אני קונה בשבוע הבא מחשב חדש, בגלל שמערכת ההפעלה Windows xp עולה מעל ל- 500 ש"ח, ובגלל שאין לי ולא רוצה להשיג צרוב, אני רוצה להתקין עליו את חלונות 98 בעברית, שיש לי בדיסק מקורי. (המחשב מיועד בעיקר לגלישה באינטרנט, משחקים קלים, צריבת מוסיקה ומסמכים). האם מישהו יכול לפרט את אופן ההתקנה מההתחלה? בעבר עשיתי פורמט למחשב הישן שיש לי כרגע, וההתקנה בוצעה בהצלחה, אבל אף פעם לא ניסיתי על מחשב חדש. תודה רבה מראש, גיא.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by gargoil,

שלום לכולם! ברשותי מחשב עם 2 Gb ודיסק של 500 GB כרטיס מסך Geforce 6900 GT עם 5120 MB עליו. מערכת הפעלה ויסטה 32. לאחרונה כאשר הבן שלי משחק קרייסיס כרטיס המסך מצפצף וזה נשמע כמו צפצופי אזהרה. התופעה חוזרת המשחקים שונים שהא משחק. החלפתי את הדרייבר לחדש ביותר ושוב הבעייה חזרה. אני שוקל לפרמט ולהתקין מחדש אבל האם יש לי כאן בעייה של התחממות? או תקלה בכרטיס המסך? האם החלפת מערכת הפעלה תעזור לי?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

4. Started by green3,

היי לפני מספר ימים ניגשתי אל המחשב כשלהפתעתי כונן שלם של 1tb נעלם כלא היה (במחשב מותקנים 2 ssd ו2 הארד דיסקים) התחלתי לנסות לפתור ללא מוצא, ניגשתי לפרמוט. מאז הפרמוט ושימוש קצר של שעה שעתיים המחשב לא עולה יותר (נכנס ללופ של recovery ונתקע בדרך כלל) וכשאני מנסה לבצע התקנה נקייה של ווינדוס שוב נתקל בסוג של מסך כחול עם העכבר, כאילו הרזולוציה לא מסתדרת. כמובן מנסה להתקין את הווינדוס על ssd m2 למען הסר ספק ניסיתי בנוסף לאפס הגדרות בביוס ללא תועלת אשמח לעזרה, תודה! Intel Core i5 7600K 4.0GHZ Arctic Freezer 13 Gigabyte Z270P-D3 Corsair Vengeance 8GB 2400Mhz DDR4 EVGA Geforc…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. היי יש לי מקרים לפעמים שאני רואה שהמסך לא נדלק לאחר שהמחשב בשומר מסך, הכוונה שהמחשב דלוק מהבוקר ואני עובד איתו רגיל ,אבל כשאני עוזב את המחשב לפעמים לזמן מה ושומר המסך נכנס לפעולה לאחר 2 דקות כמו שכיוונתי והגדרתי שלא יראו כלום על המסך (בלי שום אנימציה , פשוט מסך שחור) אני מנסה להפעיל אותו דרך העכבר או המקלדת ופשוט אין תגובה ביכלל ואני רואה שהמחשב דלוק ושומע אותו עובד , גם הגדרתי את המחשב שלא יכנס למצב שינה ביכלל ,אלה רק כיבויי הרדיסיקים לאחר 10 דקות, מה עושים במקרה כזה מוזר? להפעיל את המחשב אני יכול רק אם אני לוחץ על כפתור ריסטט . רוני

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by woodk1d,

שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by TZuKi,

ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שאלתי קצת אנשים והם אמרו לי שהדריבר של הכרטיס לא טוב הורדתי מהאתר של nvidia דרייבר חדש ומה שהופיע לי זה את שם הכרטיס עם סימן קריאה צהוד עליו מה עלי לעשות כדי שכרטיס המסך יעבוד בצורה טובה תודה [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכם, אני אתחיל את האשכול בכך שקראתי את הסטיקי וניסיתי לפתור את הבעיה בלי לפתוח אשכול חדש הבעיה שלי היא כזאת - יש לי מחשב שהרכבתי מכמה רכיבים ישנים כדי לבנות HTPC לסלון לוח IBM עם מעבד P4 1.8 כ. מסך של ATI 256MB 3 סטיקים של זיכרון (256*2 ועוד 128) 2 הארדיסקים PATA כונן DVD המחשב בהרכבה הראשונה עלה לי והכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה מוזרה, המחשב נדלק כשאני מדליק מהחשמל, אבל הוא לא עולה, אפילו לא מגיע למצב של ביוס וכשאני מעלה אותו לבד לדוגמא (בלי רכיבים הכרחיים כמו RAM וכ. מסך) הוא אפילו לא מצפצף כשהוא עבד תקין זה היה מצפצף. ניסיתי לפרוק קבלים, ניסיתי לבדוק קבלים לא טובים על הלוח, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הג'אמפר וע"י הוצאת סוללה לא עבד לי כל אלה מה עוד ניתן לנסות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by ori1,

היתה לי בעיה במחשב והוא לא עלה בכלל. התקנתי מחדש את הווינדוס תוך מחיקה של הדיסק. מדובר בSSD של סמסונג 128G לרוע המזל למרות שחשבתי שכל החומר שלי מלבד המערכת נמצא בדיסק השני, בכל זאת היה קובץ אחד ששמרתי בטעות על שולחן העבודה. רציתי לשאול אם יש למישהו רעיון דרך איזו תוכנה לשחזר את הקובץ. אני לא מדבר על שחזור של אלפי שקלים במעבדה. אודה מאוד לכל מי שיעזור

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. התקנתי windows 10 התקנה חדשה במחשב, יצרתי בנוסף לחשבון הראשי חשבון מקומי אך בכל הפעלה המחשב עולה ישירות לחשבון האדמיניסטרטור (הראשון שהוקם) איך מבטלים כניסה אוטומטית לחשבון וגורמים למחשב להגיע בהפעלה למסך LOGON כדי לבחור איזה משתמש יתחבר ? תודה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. יש לי מחשב HTPC עם לוח אם ma785gm ומעבד שתי ליבות של amd. המחשב התחיל להכבות בפתאומיות, בד"כ מה שקורה זה שהמחשב נכבה אחרי 10 דקות ואז כל פעם שהוא עולה מחדש אחרי פחות זמן. ניקיתי ושמתי משחה טרמית חדשה וזה עזר ליום יומיים אבל עכשיו זה שוב נכבה - כבר בזמן העלייה של ווינדווס. יכול להיות שזה בעייה של הלוח אם? אם אני אחליף מעבד, יש סיכוי שזה יעזור? יש עוד רעיונות? תודה

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Yochi Gerashi Rahavi,

אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש

14. Started by Guymz,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בעיה שאני לא יודע מה מקורה. לא יודע אם בכל מחשב יש את זה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז ממש כשהוא כבה יש רעש חשמלי כזה. קצת קשה לי להסביר ואין לי אפשרות להקליט, אבל רעש של מכשיר חשמלי כבה. עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את הרעש הזה גם כאשר המחשב דולק, וכל פעם שיש את הרעש הזה המחשב קופא לאיזה 2 שניות. וזה נורא מעצבן והורס לי את כל החוויה. יש למישהו מושג מאיפה זה מגיע? האם הבעיה היא בספק הכוח? זה הגיוני בכלל שזה יגרום לתקיעות כאלה? אולי מהכונן המכני? אולי מהכונן ssd ? עשיתי בדיקה לכוננים עם זה תוכנה ויצא שהם תקינים. אבל אני חושב שזה לא קשור. אשמח לעזרה. תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אז ככה: בידי נייד notebook הכולל xp מקורי, דרייברים, office מקורי ומה לא. מה לא? אין כונן דיסקטים, אין cd rom. מה יש ? יש כרטיס רשת ל lan המקומי. הנייד אינו עובד כשורה: העכבר (פד + אצבע + 2 לחצנים) מתעייף אחר 3 דקות עבודה ומפסיק לתפקד. ה office המקורי דורש ממני להרשם דרך קישור שאני מקבל במסך. כשאני לוחץ על הקישור אני מקבל הודעה שהדף לא קיים. הותרו לי 50 כניסות ל office, ניצלתי אותם וכעת אינני יכול להשתמש בו יותר. הקיצער: החלטתי לפרמט את הדיסק, להתקין מערכות ידידותיות יותר ולנשום לרווחה. באמצעות partition magic יצרתי מחיצה חדשה והעברתי אליה win ene להתקנה וכמו"כ קבצי התקנת dos. באמצעות קבצי ה dos רציתי לפרמט את C ולשים שם קבצי system של dos. הפירמוט לא צלח וקיבלתי הודעה in…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by oz25,

אהלן אני מנסה כל הזמן להדליק ולכבות את ה-wifi אך ללא הואיל. הנורה פשוט לא רוצה להדלק. רק נורת הבלוטוס נדלקת לי. ובגלל זה אני לא מצליח לגלוש דרך WiFi. מה עושים ?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by metttalllica92,

אהלן, אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI חדש שקניתי. המחשב נדלק ותחילה רואים מסך שחור עם כיתוב הערה : Express Gate Error Code: 8C000002 express gate is not installed on you system or the installation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your. computer. please user gate installer to install express gate. press any key to comtinue (L51808 אחר כך המחשב מתחיל לעלות, רואים את מסך הטעינה של הווינדוס אבל אז הכל הופך לכחול. אני אציין שזה לא כחול של בעיה במחשב אלא כחול של הטלוויזיה - שהיא לא מזהה משהו מחובר. המחשב שלי שודרג לאחרונה ולכן זו לא בעיה בחומרה שלו או ברכיבים ישנים. …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. אני מחבר לשם אוזניות ואין סאונד אולי צריך להתקין איזה דרייבר ? או להגדיר משהו ?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. ה-FREEZE יכול לקרות כאשר המחשב במצב מאמץ או מנוחה. הטמפרטורה של הHDD היא 46 מעלות. הוא מסוג IDE של 80GB WD . לפעמים המחשב בכלל לא עולה ולא כתוב כלום על המסך חוץ מ-GOING TO SLEEP. לדעתי הכ.מסך תקין כי אני מצליח לשחק בכמה משחקים כשהמחשב עולה. כנ"ל המעבד. ספק הכח תקין גם כן כי משחקים אף פעם לא קורסים. ניתקתי את כל הכוננים וזאת לא הבעיה עדיין המחשב לא פועל. לגבי הלוח אני לא יודע איך בודקים תקינות. החלפתי HDD (השאלתי) והמחשב פועל טוב מאד. לדעתכם בעיית קשיח?

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by ofirs1,

שלום קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים ובכול שעה או שעתיים ככה הוא מראה לי מסך כחול ומדליק את עצמו מחדש זה ממש מבאס מישהו יודע ממה זה יכול לקרות? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by mosheamsalem,

אני רוצה להצפין את הכוננים במחשב כולל RAID שעליו נמצאת המערכת הפעלה האם מומלץ לרכוש TPM ולהשתמש בו ? או שלא קריטי ? במידה והלך המחשב ואני מעביר את הכוננים לאחר שאין בו TPM , מה קורה ? ניתן בעזרת המפתח לגשת אליהם או חייב את אותו רכיב TPM מהמחשב הישן ?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. החלפתי זיכרון ולא עזר ניתקתי את כונן DVD ולא עזר איך בודקים באם הדיסק תקין ,ללא צורך בפירוק וחיבור דיסק ממחשב אחר?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים