תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה סידרתי את הקבלים שלי בתוך המארז אם חבר שלי והוא ראה שהקבלים לא היו מסודרים טוב הקבלים היו בצורה כזות ההרד דיסק היה מוחבר לcdrom וללוח אם .....וההרד דיסק השני שלי מחובר לצורב ולוח אם מה שלא ידעתי שברגע שמחברים את זה בצורה הזאות אז ההרדיסקים עובדים על ultra dma 2 ושלי היו אמורים לעבוד על 5 טוב בקיצור חיברתי את שתי ההרדיסקים לחוד ואת הצורב וה-cdrom לחוד ואז התחלו הבעיות הכול מוגדר כמו שצריך בsetup של המחשב אבל כאשר אני מפעיל את המחשב אז אני צריך לעשות כמה פעמים ריסט כדי שהוא יגלה את ההרדיסק הראשון כי לפעמים הוא מגלה לי את השני ואז זה לא עולה אבל רק אם אני עושה כמה וכמה פעמים ריסט אז איכשהו זה מסדר אני לא יודע איך אז אני מבקש ממכם לעזור לי אם תוכלו מה לע…
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה ברגע שאני שומע שירים ב-winamp או ב-MUSICMATCH Jukebox הסאונד לכמה שניות נהיה חלש ואחר כך עולה זה משונה זה לא קרה לי אף פעם בכל השירים ששמעתי זה עולה ויורד הסאונד וגם המודם מתנתק בגלל זה כל פעם אההה דרך אגב יש לי מודם פנימי של דימונד אם זה עוזר לכם חברה מה לעשות :'(
-
- 2 תגובות
- 961 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של סמסונג ואני מנסה להתקין דרכו HALF LIFE2 אורגינל וזה כל הזמן מראה לי שגיאה וזה רק בצורב שלי וגם אני ניסיתי להכניס עותק אחר שהוא גם אורגינל רק בדיסק DVD והוא עושה אותה שגיעה עכשיו רציתי לשאול אם יש אפשרות לבדוק האם הצורב עובד בסדר או לנסות לשנות את ההגדרות שלו ? כי בפעם הראשונה שהתקנתי הוא עבד טוב ואחר כך כבר לא תודה על העזרה + עשיתי בדיקה דרך תוכנה DVDSPEED הנה התוצאות [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אז ככה הוספתי עוד 2 גיגה זיכרון למחשב שלי המחשב עולה הכל טוב אז פה בעצם הבעיה הביוס עצמו מזהה 2048 תוכנת הcpu-z מזהה 4096 ועוד כמה תוכנות שניסתי אני משתמש במערכת הפעלה win xp sp3 איפה הבעיה פה בעצם איך זה יכול להיות? תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 743 צפיות
-
-
היום הוספתי ש4 GB של GSKILL אבל כלום לא השתנה נשאר 4GB כמו שהיה מה אני עושה אם זה? תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 845 צפיות
-
-
היי לאחרונה קניתי לוח אם חדש.... הכל טוב ויפה אבל.... אין לו חיבור GAMEPORT ויש לי הגה של מיקרוסופוט יחסית ישן שזה החיבוק היחיד שלו... ניסיתי לקחת מחבבר מתאם USB שהוא קיבל אם הגיימפאד שלו וזה לא עבד.... יש למישהו רעיון מה לעשות?? זה פשוט מבאס בטירוף לשחק קולין מקריי ראלי אם המקלדת או פלייט סימולטור אם העכבר.....
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
יש לי בבית שני צורבי DVD אחד של סוני ואחד של philips וכל אחד מהם במחשב אחר עכשיו כל הזמן שאני צורב דיסקים של מוזיקה לא MP3. רגילים לאוטו תמיד יש לי מין קירטועים בדקתי כבר איזה 10 סוגים של דיסקים וגם בדקתי במערכת בבית כי חשבתי שאולי זה רק באוטו וגם בבית היתה את אותה בעיה ואני משתמש בתוכנת צריבה nero 7 בתודה קובי
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רכשתי את הכרטיס Palit Ati Radeon X800GTO 256MB DDR3 AGPX8 ויש לי בעיה, המחשב פעם נדלק איתו ופעם לא (לרוב לא). מה לעשות?
-
- 12 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מובנה בתוך לוח אמ asus p5gd1 וכרטיס הקול דגם Realtek ALC861 עכשיו אני מתקין אותו ההתקנה עוברת בהצלחה בלי שגיעות עכשיו בסוף ההתקנה הוא ממבקש לעשות ריסט! אני עושה וכשהמחשב נידלק הוא רושם לי תשגיעה הבא סתכלו לפי התמונה! מה אני אמור לעשות?
-
- 7 תגובות
- 821 צפיות
-
-
אז ככה, במחשב שלי יש שני כרטיסי רשת אחד המחשב זיהה ואת השני לא...הינה תמונה של הכרטיס.(השם) ניסיתי להתקין אותו דרך Add Hardware אבל הוא אמר לי שהוא לא מצליח, אז ניסיתי לימצוא דרייבר באינטרנט..גוגל וכל השאר ולא מצאתי. אז חשבתי שפה יוכלו לעזור לי...
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שני הראדיסקים 1 20 גיגה שמחולק ל2 ואחד של 80 של מחולק את ההראדיסק של ה 20 שחזרתי והגדרתי למחיצה אחת כמובן בלי לפגוע בהרדיסק של ה 80 ולאחר מכן פירמתתי את הארדיסק של ה20 והתקנתי וינדוס אליו ואז הכול בסדר וברגע שעלה הוינדוס וניסתי לגשת להראדיסק השני שהןא ה80 הוונדוס לא מצליח לזהות לי אותו והוא מבקש לפרמט אותו מישהו יודע למה זה ואני ממש לא יכול לפרמט יש לי שם מלא גיבויים של שירים סרטים וכל שאר הירקות מישהו מכיר תוכנה שתוכל לסדר את בלי לפרמט חברה מבקש את עזרתכם בדחיפות כי זה ממש חשוב לי
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי תוכנה בשם DeepFreeze332SE (שאני לא יודע איך היא הגיע לי למחשב בדיוק) , התוכנה הזו משחזרת את כל המחשב בהפעלה למצב שהוא היה אחרי שהתקנתי את התוכנה. אני מנסה למחוק אותה ולא מצליח זה האייקון של התוכנה שמופיע לי בסרגל איפה שהשעון וכו': http://files.tmp.co.il/ca_195t77cm3.JPG אני מנסה ללחוץ על האיקון לא קורה כלום , לחצי על האיקון לחץ ימני גם לא קורה כלום .. נסייתי להסיר את התוכנה דרך הוספה והסרת תוכנת היא איפלו לא מופיע שם . הפעלתי את כל התוכנות ריגול (אם זה בכלל קשור) Spybot - Search & Destroy , Spy Sweeper ,Ad-Aware SE Personal לא עוזר , חיפשתי בכל התקיות של המחשב את התוכנה אולי הייתי מסיר אותה דרך התקייה איפלו תקייה אין לה..נסייתי דרך msconfig…
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני קונה לוח אם DFI LANPARTY nF4 UT SLI-DR ומארז COOLER MASTER Stacker אור של הפעלה עובד.. אבל אור של דיסק קשיח לא עובד...אני לא יודע באיזו מתאים לוח אם... תעזרו לי תודה
-
- 5 תגובות
- 831 צפיות
-
-
בעיה אני מנסה לפתוח קובץ שנמצא ב pbo וקופץ החלון הזה כול הזמן מה לעשות עיין בסופה של הודעה זו לקבלת פרטים אודות הפעלת איתור באגים בשיטת just-in-time (JIT) במקום תיבת דו-שיח זו. ************** טקסט החריג ************** System.ComponentModel.Win32Exception (0x80004005): Application not found ב- System.Diagnostics.Process.StartWithShellExecuteEx(ProcessStartInfo startInfo) ב- System.Diagnostics.Process.Start() ב- System.Diagnostics.Process.Start(ProcessStartInfo startInfo) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.Proc_ViewArchiveItem(TreeNode Node) ב- PBOManager.PBOM_Explorer.PBOM_Ex_Tree_NodeMouseDoubleClick(Object sender, TreeNode…
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אהלן, לאחרונה במהלך משחק אני מקבל הפרעות גרפיות יחסית רצניות שפשוט דורשות ריסט. זה קורה לעיתים דיי קרובות לאחרונה . כמו כן , משהו שהתחיל רק אתמול , המחשב נתקע לחלוטין בזמן משחק , המשחק קופא לזמן מה דקה או כך , ואחר כך אני מקבל מסך שחור לחלוטין. אתמול בכלל הוא נתקע ברגע שנכנסתי למשחק. בכול מקרה , למזלי עדיין יש תוקף לאחריות שלי , אני לא אתן מפרט של המחשב מכיוון שאינני רואה צורך בכלל כי אינני מבקש פתרון לבעיה. מה שכן אני מבקש מחברי הפורום זה שתוכלו לאשש או להפריח אם אכן זוהי בעיה של המעבד. ואם לא , האם תוכלו לתת מענה לאיזה חלק פגום. אני בטוח שהחומרה פגומה במצב הנ''ל מכיוון שבדיוק התקנתי מחדש את הווינדוס לפני מספר ימים והבעיה המשיכה. עוד דגש קטן , במהלך ההפרעה הריבועים מחל…
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
כל הזמן שהוא משחק משחקים על המחשב נגיד הוא משחק פיפא אז אחרי איזה 2 3משחקים משו כזה זה מתחיל לעשות לו לכלוכים כאלה כמו זה: וזה בכל המשחקים ככה..וזה קורה אחרי שהוא משחק איזה חצי שעה משו כזה. הוא ניסה לעדכן דרייבר,יש לו כרטיס מסך GeForce 6600 256MB תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום, יש לי תקלה אקראית שמדי פעם קורת כאשר אני מדליק את המחשב עולה לי התמונה שמצורפת. "Recovery Your PC/Device needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed Error code: 0xc000000e You'll need to use recovery tools. If you don't have any installtaion media (like a disc or USB device), contact your PC administrator or PC/Device manufacturer." אחרי שאני מבצע ריסט ידנית זה מסתדר והוינדוס עולה כרגיל. (הכנסת דיסק של וינדוס ביצוע recovery לא עוזר, הבעיה חוזרת על עצמה אחת לכמה זמן שאני מדליק את המחשב). המפרט של המחשב מצורף בצד והוינדוס מותקן על SSD. למישהו יש רעיון אולי מה זה יכול להיות או האם זה עשו…
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. יש לי htpc די ותיק, בן 5 שנים, עד עכשיו הוא היה דלוק כל הזמן ולא היו בעיות כלל, למעט ספק. החלפתי את הספק לפני כשלושה חודשים. למחשב שנו כוננים, c וd של חברת wd. לאחרונה אני נתקל בתופעות מדאיגות מאוד. לעתים כשאני מדליק את המחשב הוא לא מזהה אחד מהם. לפעמי מזהה את שניהם. לעתים אחרי שהוא זיהה את שניהם והכל עובד כמו שצריך, אחרי כמה שעות אני מגלה שבmy computer מופיע רק כונן c. לפעמים אני חוזר, ומגלה חלון כחול (אין dmp). לפעמים אני חוזר ומגלה שהמחשב איתחל את עצמו ועכשיו הוא טוען שאין לי כונן עם מערכת הפעלה, ואחרי כמה restarts זה נפתר. איפה לדעתכם הבעיה? לוח, ספק, הכוננים עצמם? איך אפשר לחקור את זה? לא יודע מה לעשות. כל עזרה תתקבל בברכה.
-
- 2 תגובות
- 859 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחקים כמו far cry battlefield וכדומה יש מופיעים נקודות על המסך ברשותי geforce 6600gt הדריברים שלי מעודכנים לא עשיתי oc בנוסף לכך בזמן שאני משחק יש רק 70 מעלות כך שזה לא מהתחממות מה יכול להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
עבדתי על המחשב , הלכתי לאיזה 3 שעות ככה וראיתי שהוא הדליק את עצמו מחדש והעלה לי הודעה : מה ההודעה הזאת אומרת ומה אני יכול לעשות עם זה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
שלום לאחר הרכבת המחשב החדש שלי מופיעה ההתנגשות הבאה: אם אני מוריד את ההתקן ומפעיל מחדש התופעה נעלמת וחוזרת בהדלקה הבאה !!! עידכנתי את הביוס ל - 14 דרייברים 2.03 יש רעיונות או שהבעיה בלוח? תודה מראש שלומי
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש, המפרט: p4 2.0A, Intel Maryville, 256MB RDRAM,PALIT Geforce2MX400 הבעיה היא שב GTA3, יש תקיעות כל כמה שניות, ומה שאני יודע זה שהבעיה היא לא בדרייברים(ניסינו 14.11 (מה שבא עם הכרטיס), 30.82, ו 23.11) , וחוצמזה, יש את הבעיה הזאת רק ב GTA3 ומשחקים אחרים(Project IGI, Max Payne, SOF2) פועלים בסדר גמור(עד כמה שהכרטיס מסך המסכן מאפשר ) PLEASE HELP , תודה מראש... נ.ב. : למנהלים, סליחה אם שמתי את זה בפורום הלא נכון
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אנשים, שלשום התקנתי את ה IE9 והוא על הפנים. כול סרטון רשת שיש ובמיוחד YOUTUBE לא פועלים! , התוכנה תמיד קורסת. מישהו יודע איך לטל בבעיה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה ב - Microsoft edge מסיבה לא ידועה כאשר אני מבקש הדפסה המסך של ההדפסה (זה שניתן לבחור בו את המדפסת, העמודים וכו') מופיע לשנייה ונעלם מה ניתן לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
מחשב נייח שהיום עודכן בו - win 7 ultimate. נכנס ל win update מהבוקר עד עכשיו מחפש עדכונים ללא כל הודעת שגיאה וללא מענה. ניסיתי להפעיל את ה - Microsoft Fix it ( קישור: https://support.microsoft.com/en-us/kb/971058 ) רשם כי תיקן מספר בעיות אבל ללא כל הצלחה. מקווה תעזרו לי [ATTACH=CONFIG]9523[/ATTACH]
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-