עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by תושב העיר,
  2. Started by oren417,

שלום יש לי מחשב נייד די חדש של hp יש משהו שמעסיק את הדיסק הקשיח הוא כל הזמן על 100% . כמובן שסגרתי הכל שום דבר לא עובד ועדיין אני רואה במנהל המשימות שהוא על 100% והמחשב איטי. איך אני יכול לדעת מה גורם לדיסק לעבוד ככה? אודה על כל עזרה/ עצה. Sent from my SM-G935F using Tapatalk

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by shay1231,

היי. ברשות (mackbook pro (2010 יד 2 שקניתי לא מזמן. המחשב אבל חלק והכל היה בסדר למשך איזה 4-5 פעמים של שימוש. לפתע הוא לא עובד כאשר לא מחובר לחשמל וכאשר אני מחבר אותו לחשמל הוא נשאר על 0 גם לאחר כמה שעות של הטענה, זאת אומרת שאם אני רוצה לעבוד איתו אני חייב להיות מחובר לחשמל. האם בוודאות זו הסוללה? איך אוכל לבדוק אם הסוללה גמורה או לא? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by eliom,

שלום. המחשב שלי הוא נייח. והבעיה היא שאני לוחץ על כפתור ההדלקה של המפחשב.זכרון המחשב לא מצפף. והמסך לא נדלק.ויש לציין שהזיכרון של המחשב חדש.ולא נראה לי בעיית זכרון. מהי הבעיה.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. הבעיה בכותרת: תוך כדי משחק, קצב הפריימים לעיתים יורד מה50-60 הרגילים ל20-30, למשך כ20 שניות. אח"כ עולה בחזרה. לפי מה שאני מבין מהסתכלות במדדים השונים של המחשב, הבעיה נעוצה בכך שהמעבד מוריד מכפלות באמצע, כאילו אינו תחת עומס. בהנחה שזו אכן הבעיה, איך אני נועל את המכפלה של המעבד למירבית שלא דרך הביוס? אני לא רוצה שהמעבד יתאמץ כל הזמן, אבל אני גם לא רוצה להפעיל מחדש את המחשב ולהכנס לביוס כל פעם שבא לי לשחק.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי כמה בעיות , ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי להתגבר עליהן , נראה לי שהמחשב מאוד איטי בגללן... תודה על הכוונה מראש , וכולי תקווה שתצליחו לעזור... 1 . עולה לי כל פעם שאני מדליק את המחשב , מן חלון של קבצים - שנמצאים בתוך : c:\program files\microsoft\highlighter איך אני מונע מזה לעלות לי על הדסקטופ , כל פעם שהמחשב עושה ריסט , הפעלה מחדש. 2. יש לי קבצים שהמחשב לא מאפשר לי למחוק. קבצי סרטים בעיקר- שהורדתי בקאזה. בדקתי שהמחשב לא משתמש בהם עם שום תוכנה שאני מכיר - עדיין לא מוחק. ניסיתי למחוק בסייפ מוד - עדיין לא מוחק עשיתי תיקון ובדיקה לדיסק הקשיח - עדיין לא מוחק. הוא מראה מן הודעה כזו : או שבהרד דיסק שלך אין מקום או שמשהו משתמש בקבצים הללו. יש לי בהרד דיסק מקום…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by ozba77,

יש לי בעיה שכל פעם האקספלורר נתקע ואז סוגר את כל החלונות אני משתמש באקספלורר גירסה 7. אמרו לי להוריד ולהתקין מחדש את הפלאג אין של הפלאש, זה לא עזר

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by alino,

מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Nemesis,

יש לי מערך רייד 5 עם בעל 3 דיסקים של 500 ג'יגה, כבר בן כ-4 שנים. לוח P67 על RST. לפני כשבועיים, אחד הדיסקים עף מהמערך. הכנסתי אחד אחר שיש לי ספייר, והכל חזר לתיקנו. לפני כשבוע התחיל אחד הדיסקים "תקתוקי מנוע", כלומר המנוע מפסיק וחוזר לפעולה כל כמה שניות לעיתים. חיכיתי בסבלנות שבוע שהדיסק הארור יפול מהמערך, אבל הבקר לא רוצה להוציא אותו. מישהו מכיר דרך אינטיליגנטית לבדוק את הדיסקים אחד אחד כדי לראות איזה מהם עושה צרות מבלי לגבות את כל החומר ולפרק את המערך?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by hugo_hand,

שלום, יש לי ראוטר linksys wrt54g הראוטר עובד טוב בחיבור ישיר (עם כבל) אבל האלחוטי הפסיק לעבוד לפתע. ניסיתי לקלוט עם שלושה מחשבים ואף אחד לא רואה אותו, בנוסף ניסיתי איפוס (כפתור בחזית) וכמובן שלנתק ולהחזיר לחשמל. אך עדיין אין ישועה... האם יש למישהו רעיונות לפתרונות אפשריים? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. כשאני מריץ את הבדיקה מופיעים טונה שגיאות ובנוסף ליד איפה שאמור להיות רשום מידע על ה ציפסט והזכרונות לא רששום כלום יכול להיות שהבעיה לא בזכרונות אלא לוח האם? תודה .

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM ‎8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by man-of-God,

הטקסט לא מוצג בצורה טובה. אם אני מסמן את הטקסט ואחר כך מבטל את הסימון רואים את הטקסט בצורה ברורה . תמונות להמחשה : https://www.dropbox.com/s/ufbhe4aeck6sd4u/2.png https://www.dropbox.com/s/wbe5ppqfb8hfacj/3.png הטקסט לאחר סימון הטקסט https://www.dropbox.com/s/d8916pcurz9ch5i/1.png אשמח לעזרה.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by xls,

שלום, יש ל תופעה מוזרה שכבר הרסה מסך אחד ונראה לי שהשני בדרך. המסך שהלך היה CTX בן שנתיים וחצי - עדיין באחריות וכעת בתיקון אז בנתיים שמתי מסך אחר ומתחילה שוב תופעה שכנראה שרפה את המסך הקודם. מה שקורה זה שיש תופעה כאילו המסך כבה לשבריר שניה ונדלק. זה נראה כאילו התמונה הולכת להיעלם ואז חוזרת לפוקוס. גם יש רעש כמו של כיבוי והלקה. המעניין - זה מופיע גם במעבר בין חלונות, נניח שיש לי כמה חלונות אקספלורר פתוחים, כשאני עובר מאחד לשני רק לפעמים - זה קורה. המסך הזה עבד עד עכשיו על מחשב אחר בלי בעיה בכלל. מה דעתכם? בעיה בחשמל / לא סביר כל השאר מחובר ותקין. בעיה בכרטיס המסך? אולי הגדרות? בעיה אחרת? המסכים מכוונים בתוך המגבלות של רענון כך שזה לא הגורם.

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Chtech,

יש לי מחשב עם 8G RAM קניתי כרטיס 8G נוסף אבל הWINDOWS לא מזהה אותו מפרט לוח אם Asus H81M-K LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI מעבד אינטל Intel Core i5 4460 3.2Ghz 6MB L3 Cache s1150 - Tray זיכרון למחשב G.Skill 8GB DDR3 1600Mhz PC3-12800 F3-1600C11S-8GNT הbios מזהה את הכרטיס החדש אבל הwindows לא נסתי להחליף ביניהם להפעיל רק עם החדש, לא עוזר

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Ganit Avigdor,

היי, עקב מזג האוויר המאתגר אתמול הייתה לי קפיצת חשמל ומאז המחשב לא עולה. על פי בדיקות כנראה לוח האם הלך. זה היה מחשב נייח ישן של דל עם ווינדוס XP ששימש בעיקר לעבודה ולכן אני חייבת למצוא גישה לקבצים ששם. יש לי מחשב נייח נוסף של לנובו גם כן ישן שאין לו מערכת הפעלה. במידה והחיבורים של הארד דיסק מתאימים בין המחשבים השונים, האם יהיה ניתן להעביר את ההארד דיסק מהמחשב הישן לחדש והוא יצליח לעלות דרכו את המערכת הפעלה?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. שלום חבר'ה, יש לי הרבה ניסיון במחשבים אבל אשמח אם תאירו לי את הבעיה. לפני כחצי שעה התחלתי לקבל פריזים במחשב פתאום, הכל קפא. בדקתי טמפ' וראיתי שהמעבד עומד על 90%. אז פתחתי את המחשב והופתעתי לגלות שכל המאווררים חדלו מלפעול. המאוורר של המעבד ניסה לזוז קצת אבל נעצר אחר תנועה קלה. חשבתי שזו בעיית חשמל אולי והכבל שאחראי על המאווררים התקלקל או משהו אבל כשהחלפתי את המאוורר של המעבד בחדש (שהסתבר שהיה מחובר ישירות ללוח אם), הוא עבד בלי בעיה באותה נקודת חשמל של המאוורר הקודם. כך שהחשד שלי כרגע הוא שכל המאווררים התקלקלו פתאום, אבל זה נשמע לי מוזר מידי, יש לכם עוד רעיון מה קרה לעזאזל פתאום? תודה

• 3 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. שלום לכל עוזרי הלילה של האתר . עד כה עבדתי עם המחשב מהכרטיס מסך עם DVI אל המסך וניסיתי לחבר את המסך הישן במקביל שהיה בו חיבור VGA ולכרטיס המסך שלי אין חיבור כזה אז חיברתי דרך הלוח אם. ברגע שחיברתי את הVGA ללוח אם המסך שלי על DVI נכבה ישר (באותו רגע ירדתי מלחבר את המסך הישן) וניסיתי להחזיר את הישן עם DVI כמו שהיה קודם אך לא קולט. ניסיתי לחבר את הDVI ללוח אם ועדיין אין קליטה , לאחר מכן ניסיתי את הVGA מהלוח אם למסך וזה כן עבד וככה גיליתי שהמחשב בכלל לא קולט את הכרטיס מסך שלי (כשניסיתי להתקין דרייברים מחדש). חייב לציין שהמאווררים של הכרטיס מסך כן נפעלים בזמן ההדלקה אך נכבים לאחר מכן (משהו עם הטכנולוגיה של NVIDIA). ניסיתי לרסט ביוס ולא עבד. …

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  19. Started by DarkCowMoo,

אהלן חברים, לא חשבתי שיש פורום יותר מתאים מפה ולכן אריץ את הרעיון בתקווה שלא יהיו התנגדויות. היום בעידן הפייסבוק יש לנו אפשרות להגיע לאנשים שלפני כן לא היו זמינים בצורה נגישה ולכן עלה לי רעיון לראש. להקים ארגון אחרי אוסף חלקי מחשבים/מחשבים ישנים/ציוד הקיפי , מרכיב/מעביר אותם ואלידציה ואח"כ מעביר אותם לאנשים נזקקים. אני חושב שבעזרת הפייסבוק נוכל להגיע להרבה אנשים שרוצים להיפטר ממחשבים/ לחברות הייטק שרוצות לעשות משהו טוב/ כל הבא ליד ומשם להעביר את המחשבים לאנשים שבאמת זקוקים. אז מכמה סיבות רציתי להתייעץ פה; יש מישהו שמעוניין להיות חלק מדבר כזה? לדעתכם זה רלוונטי בתקופתנו? מחשבים לא עולים הרבה והשאלה אם באמת יש צורך כזה? אני חו…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. שלום, אני מתנצל מראש, זה קצת ארוך, אז נסו לעקוב: בחודשים האחרונים, נהרסו לי במחשב שני דיסקים קשיחים, שהיו בני 5 שנים. הכונן השני שנהרס, עבד בסדר ללא התראה, עד שיום אחד כשהייתי מעביר לדיסק הקשיח קבצים כלשהם, שמתי לב שהוא היה מעביר במהירות גבוהה יותר ממה שראיתי אי פעם, בסדר גודל של 300-400 מגה לשניה שזה לא הגיוני. באותן העברה לאחר מכן, מהירות ההעברה היתה צונחת ל-0 ואז הההעברה היתה נתקעת ולא הייתי יכול לסגור את ההעברה ללא אתחול המחשב, הבעיה היא שכאשר אתחלתי את המחשב מחדש, WINDOWS לא עלה וכל הזמן היה בטעינה. רק לאחר שניתקתי את הדיסק הקשיח (כבל SATA) בזמן אמת (או כשמחשב היה סגור) מיד מע' ההפעלה היתה עולה כרגיל. אז הבנתי שיש בעיה, וכשהרצתי בדיקה עם CRYSTALDISKINF…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by shaolin,

שלום לכולם קבלתי לפני מספר ימים מחשב חדש אולם יש לו בעיה מוזרה - הוא לא מריץ לי כמעט שום משחק. התקנתי את המשחקים הבאים: DEAD ISLAND CALL OF JUARED DEUS EX HUMAN REVOLUTION רק המשחק הראשון ברשימה עבד. בשני המשחקים האחרים כשאני לוחץ להפעיל אותם אני רואה שהמחשב חושב לכמה שניות (יש את האייקון של העכבר שהופך לעיגול כזה...) ולאחר מכן לא קורה כלום... אני גם לא מקבל שום הודעת שגיאה ו/או אזהרה. יש לי מערכת הפעלה WIN 7 32 BIT DIRECTX 11 - מעודכן (וגם תומך בכרטיס המסך שברשותי). התקנתי את הדרייברים האחרונים ביותר של הכרטיס מסך שלי מהאתר של NVIDIA. וזהו... אין לי רעיונות מה עוד זה יכול להיות... יש כל מיני תוכנות שמשחקים חדשים בדרך כלל זקוקים להן - אולי אחת מהן חסרה לי? הבעיה היא שאין…

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. המחשב שלי היה מאתחל את עצמו פעם בכמה ימים, לא הייתי מכבה אותו כמעט זה לא יצר בעיה כלשהי, עד שלפני כמה זמן הוא פתאום אתחל את עצמו באמצע עבודה, ולאחר מכן בכל פעם שניסה להעלות את מערכת ההפעלה הוא אתחל את עצמו שוב זה נשאר ככה, מדי פעם אני מצליח להעלות אותו במצב בטוח, אבל רק במצב בטוח אם בכלל. וגם כך אחרי 5 דקות הוא מאתחל את עצמו וחוזר שוב ללופ הזה. שללתי את האפשרות שמדובר בוירוס מכיוון שהרצתי סריקה. כמו כן לא נראה לי שמדובר בבעית תוכנה. אני חושב שמקור הבעיה הוא - זיכרון דפוק, או ספק כח, או מעבד/לוח אם. את הזיכרון ניסיתי להחליף והבעיה המשיכה. מה אתם אומרים? איך אני יכול לדעת מאיפה זה מגיע?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. שלום יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP האם יש לי בעיית חיבור של הדיסק או שזו בעיית תוכנה מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. Started by פרקדוש,

שלום, 1. האם ניתן לחבר כונן (SATA SSD (SAMSUNG 850 EVO לשקע M.2 על לוח האם (ASUS H110M-A/M.2)? 2. אם כן, לאיזה שיפור בביצועים אפשר לצפות אם בכלל? תודה מראש.

25. Started by naor926,

שלום! יש לי בעיה כבר תקופה....הבעיה היא רעש צורם מאיזור הלוח אם. הכל הוחלף ספק, מעבד,זיכרונות, מאווררים, מארז ,כרטיס מסך וכל הציוד ההקיפי וזה עדיין נשאר וזה בטוח מאיזור המחשב בלוח אם הרעש מושמע כאשר יש תזוזה של העכבר או פעולה כלשהי במחשב. ניסיתי כבר הכל אולי יש למשהו פתרון. אשמח לעזתכם תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.