עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by Zadu,

כל כמה ימים בזמן רנדומלי המחשב פתאום נכבה. זה הפרטים על המחשב שלי: http://i.imgur.com/njVO8rI.jpg מה יכולה להיות הבעיה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by alex542,

מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by udi,

יש לי WIN XP וכל פעם שאני סוגר את המחשב הוא מודיע לי שחסר לי זכרון וירטואלי ולפעמיים הוא מהתחל את המחשב עקב כך האם יש דרך להגדיל את הזכרון במחשב עצמו יש לי זכרון של 256MB .

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים. נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום. מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים . ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור -

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by michmich99,

שלום לכולם, לאחרונה ביצעתי שידרוג ספק. הספק הקודם שהיה ברשותי הוא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M והספק החדש שהורכב הוא: Corsair CP-9020044-NA Platinum AX860 Modular כשאני מפעיל את המחשב, לאחר הפוסט אני מקבל את ההודעה הזו. חיפשתי קצת בגוגל מה הבעיה אבל לא הצלחתי להבין בדיוק. שאר מפרט המחשב הוא: לוח אם: Asus maximus HERO VIII מעבד: Skylake 6700K 4.5GHZ קירור נוזלי - Crosair H-60 זכרונות: G.Skill 32GB 2400MHZ (2x16) כרטיס מסך: EVGA 970GTX 4GB FTW צורב של LG דיסקים קשיחים - 2 SSD, וHDD אחד מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. אני ראיתי בהרבה מקומות שכתוב שעדיף להוריד את הדרייבר מהאתר של היצרן של הלוח אם כי הוא לפעמים עושה שינויים בדרייבר של הציפסט או מוסיף דברים כדי שזה יתאים בדיוק ללוח אבל באתר היצרן של אינטל יש את הדרייבר הכי עדכני , מה לעשות ? להוריד דרייבר רק מהאתר של היצרן של הלוח כמו גיגהבייט או מהאתר של אינטל ?

7. Started by RGB64,

שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. המפרט שלי מופיע בצדץ הסיפור מקרה פשוט -- השארתי את המחשב דולק, כשאני חוזר המסך מכובה ושום דבר לא מגיב..אין ריח של שרוף או משהו ואף אחד לא שמע ציפצופים... פתחתי לראות מה הסיפור -1. כרטיס מסך זה לא, בדקתי והוא עובד. 2.המעבד לא נראה שרוף או משהו אבל ה-4 נורות PHASE_LED דולקות כל הזמן, אין ציפצופים שאני מדליק אבל לא רואים כלום במסך. 3. אין קבלים שרופים על הלוח אם והוא נראה בסדר 4. ניקוי CMOS לא עוזר מישהו יכול להגיד לי מה עוד לבדוק???

10. שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by coolmeen,

כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by IGAmiel,

הי חברים מה קורה? יש לי מחשב עם ווינדוס XP, הוא כול הזמן נפתח אחרי שסוגרים אותו. ולפעמים הוא פותח מלא חלונות. לדעתי זה סוג של תולעת או וירוס. השאלה האם מישהו נתקל בפתרון לבעיה? לא אני לא רוצה להעביר את המחשב לווינדוס 7 כי יש תוכנות שאנחנו צריכים שיכולות לעבוד רק ב- XP וגם אני לא מוכן לדפדפן אחר כי הוא לא תומך בחלק מהדברים שאני צריך.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by Gil80,

אהלן. אז קניתי לי מחשב חדש עם חלקים שנחשבים לצעקה האחרונה בעולם המחשבים נהנתי לי מתהליך ההרכבה של המחשב וסבלתי נורא מתהליך ההתקנה של התוכנות... בסופו של דבר, אחרי הצלחה לא מבוטלת בפיתרון של כל מיני בעיות ילדות, נשארה לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור. נורת HDD לא מפסיקה להבהב. אני חיברתי כונן SSD של אינטל ככונן ראשי שמכיל הכל חוץ מ- User Folders, וכונן קשיח רגיל בן 5 שנים שמחזיק את כל התיקיות האחרות. ניתקתי את כל מה שקשור לכוננים חוץ מה-SSD ומה שקורה זה שכל שניה וחצי בערך הנורה מהבהבת פעם אחת. ה-CPU USAGE על 0%. הפעלתי disk performance ותמיד יש משהו שכותב או קורא מהכונן אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה יותר מדי כלומר זה לא איזו תוכנה שאני מזהה שאני יכול להפסיק. אני זו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by JOINTDOG,

שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.

15. יש לי בעיה בלפטופ, בגלל שהוא חלש אני רוצה להוריד לו את הרזולוציה אבל כשאני מוריד את הרזולוציה במקום שהדברים במסך יגדלו המסך נהיה קטן ולא תופס את כל השטח של המסך, כאילו החלק שרואים בו נהיה קטן והחלק שמקיף אותו שחור נגיד מסך של 15" הופך למסך של 10" :-[. תודה רבה לעוזרים.

16. Started by guyyug,

אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by gif,

היי, אני צריך להכנס למצב בטוח , אני לוחץ F8 ולא עולה לי מסך בחירה , בנוסף ניסיתי ללחוץ על מקשים שונים ועדיין אין תגובה , בנוסף ניסיתי גם להחליף מיקלדת ועדיין אין תגובה. מה יכולות להיות הגורם לבעיה ? מה הפתרונות לבעיה ? תודה רבה.(דחוף!!!)

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by coperl,

יש לי מחשב נייד של HP מסדרת pavilion entertainment pc, אתמול בערב עבדתי איתו והיה תקין לגמרי, ועכשיו הוא לא עולה בכלל. בהתחלה הוא הדליק את האורות של המקלדת וכיבה מיד. ואחרי שלחצתי על כפתור ההתחל ברצף הוא עכשיו הדליק את אורות המקלדת, ואפי' עושה את הקולות של כפתורי המגע למעלה, אבל הוא לא זז. אני הוצאתי והכנסתי את הסוללה, וכן חיברתי לו צג חיצוני כלום לא עזר. לא ידוע לי על מכה שקיבל, והדיסק קשיח לא עושה קולות לא רגילים. הוא הריץ וינדוס 7 אולטימייט אם זה משנה, והוא מחשב מבוסס AMD וניבידה.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by yanme,

היום קניתי את ההרדיסק חיברתי אותו למחשב על parimary slave הכל טוב ויפה הביוס קורא אותו הווינדוס קורא אותו אני נכנס לפרטישן מגי'ק הוא מראה לי את ההרדיסק בסימון צהוב dynamic disk לוחץ בצד creat new partition שואל אותי על איזה הרדיסק ליצור מחיצה אני מסמן לו את החדש ואז הוא נותן לי הודעה מוזרה "the selected disk contains one or more partitions wich cannot be moved to complete this task use the oporations menu rathar then a wizard" מה לא ניסיתי בתוכנה לא הצלחתי ליצור מחיצה חדשה בהרדיסק אני משתגע כבר, אם מישהו יוכל לעזור לי אני או להסביר לי איך ליצור מחיצה אחת של 50 ראשית שבה תהיה מערכת ההפעלה ועוד 2 מחיצות שכל אחת של 100 ב NTFS כמובן אני יודה לו מאוד ... ד"א ההארדיסק חדש מהש…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sherf,

יש לי על המחשב כונן די וי די של חברת afreey ויש לי איתו בעייה שהוא לא קורא דיסקים צרובים. זה לא שהוא לא קורא בכלל אלא בפעם הראשונה שאני שם דיסק מחברה מסוימת הוא קורא את זה ואחרי זה ברגע שאני אוציא ואכניס שוב את הדיסק זה לא קורא את זה את זה יותר...כאילו אין בכלל דיסק בכונן... השאלה שלי זה מה אני יכול לעשות כדי שהכונן יוכל לקרוא דיסקים צרובים? לשנות משהו בפנים.... איזה קובץ שאפשר להוריד...כל דבר... ניסיתי כבר להיכנס לאתר של החברה... מסתבר שהוא לא קיים.....

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים