תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, ביומיים-שלושה האחרונים, בזמן משחקים (די ישנים שלא מאמצים את המחשב), התמונה נעצרת למספר שניות. לפעמים כשאני ממזער כתוב - "מנהל התצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור". החלטתי לעשות ניסוי, ושיחקתי בזמן שהתוכנה GPU-Z פועלת, ולאחר שזה קרה ראיתי את הדבר הבא - *מציין שכרטיס המסך שלי הוא GEFORCE 780, ושהיום התקנתי עדכון לדרייבר. תודה מראש לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
difragment כל שהם, תיקוני רג'יסטרי.. ניצול מירבי של מעבד, זיכרון, ועוד.. מה מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ניידASUS N55SF, המחשב הוא מחשב חדש שנקנה לפני שבוע. המחשב הזה אמור להיות די חזק עם מעבד i7, זיכרון 8 GB, וכרטיס מסך NVIDIA GT 555M 2GB.. התקנתי עליו את המשחק Battlefield 3 והמשחק פועל באיכות מעולה ברזולוציה של FULL HD אבל.. שמתי לב לדבר שאני לא מצליח להבין אותו, כשאני משחק בלי לחבר את המחשב לחשמל כלומר רק על הסוללה אז המשחק קטוע בצורה בלתי נסבלת ואחרי 5 דקות של משחק המשחק פשוט ניתקע ואני צריך ללחוץ על ctrl+alt+delete בשביל לצאת ממנו. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם הכרטיס מסך אבל אז חיברתי את המחשב לחשמל ושוב ניכנסתי למשחק ושיחקתי שעתיים רצוף והכל פעל חלק אבל אחרי שעתיים המשחק שוב ניתקע. אחרי זה שוב ניתקתי את המחשב מהחשמל ושוב המשחק קרס.. ואז הבנתי שהבעיה הי…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כשאני מנסה להריץ סרטים או את סנדרה ועוד כל מיני תוכנות (כולל WORD) המחשב נתקע ורק העכבר רץ אחרי שניה או שתים הוא משמיע ביפ וגם העכבר נתקע. יש לכם מושג מה זה יכול להיות? אחרי הריסטארט הXP מריץ בדיקה לאחידות קבצים משהו בקשר לFAT 32 בכונן C (למרות שזה ווינדוס XP אז לא מובן לי מה הולך...)
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אנשים, יש לי בעיה מוזרה מאוד, מקווה שאתם יכולים לעזור לי. אז ככה, בכל פעם שאני מכבה את המחשב המאווררים ( של הספק כוח, המארז והמעבד) ממשיכים לעבוד ועושים רעש. ניסתי לאפס את הביוס כמה וכמה פעמים וזה לא עוזר. אני לא יודע איפה מקור הבעיה. יכול להיות שזה בעיה של ניהול צריכת חשמל? הבעיה היא בספק כוח או בלוח אם? מה אתם אומרים? בכל מקרה זאת בעיה מטורפת כי אי אפשר לישון בחדר כשיש בו רעש כזה. בינתיים אני מנתק בסיום עבודה את כל המחשב מהחשמל ומחבר אותו כשאני חוזר לעבוד. תודה לעוזרים ושבת שלום.
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה המחשב החל לקפוא בצורה אקראית תוך כדי עבודה בווינדוס. מחיפושים שערכתי ברשת הבנתי שייתכן ומדובר בבעיית חומרה ולא בבעיית תוכנה. חשבתי בכיוון של הזכרונות, יש לי שלושה זכרונות SDRAM של 128,128 ו256, והרצתי בדיקת memtest86 לכולם ביחד, והבדיקה נתקעה די בהתחלה, ואז הרצתי בדיקה לכל אחד בנפרד והבדיקה נתקעה שוב אבל בשלב מתקדם יותר של הבדיקה.שמתי לב שכל בדיקה נתקעה בערך אחרי אותו זמן, והבדיקה של כולם ביחד נתקעה קודם כי היא איטית יותר. אז חשבתי בכיוון של התחממות ובדקתי בעזרת EVERST והטמפרטורות של המחשב: מעבד: 30-37 דיסק קשיח: 30-35 לוח אם: 60-80 קודם כל, האם התוכנה הנ"ל אמינה? אפשר שם של תוכנה נוספת כדי לוודא שהנתונים נכונים? האם סביר להניח שהבדיקה של הזכרונות נתקעה בגלל…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר מספר חודשים שאני מקבל BSOD בכל בוקר, או כל הדלקה ראשונית לאחר שהמחשב היה כבוי מספר שעות. אני לא יודע אם יש קשר, אבל מאז אני גם לא מצליח לעשות אוברקלוק, גם לא משהו מינורי [מעבד E5200!!] מצטרף תמונה של המסך הכחול, מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה סוףסוף. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב מתמלא לי באבק כל שבוע!! וזה משגע אותי אז לקחתי מאוורר מהמחשב הישן וחיברתי אותו כשהמחשב דולק נגעתי באיזה חוט של הספק והוא נשרף..האם זה יכול לגרום לעוד משהו להשרף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כאשר נשרף המעבד, אז הלוח אם לא מפעיל את המאוררים בכלל?, מה קורה אם יש בעיה בזיכרון? כי אני לא מבין איפה הבעיה אצלי המחשב לא עולה מחשב חדש, abit nf7 rev 2.0 , זיכרון a-data מעבד amd mobile 2500+ וredaon 9600 xt ספק כח בינתיים גנרי, אבל הוא 400 W תוןדה
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-