עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by הדר,

שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ShakedB,

שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כבר מספר חודשים שאני מקבל BSOD בכל בוקר, או כל הדלקה ראשונית לאחר שהמחשב היה כבוי מספר שעות. אני לא יודע אם יש קשר, אבל מאז אני גם לא מצליח לעשות אוברקלוק, גם לא משהו מינורי [מעבד E5200!!] מצטרף תמונה של המסך הכחול, מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה סוףסוף. תודה מראש

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by g_man,

ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. התקלה רשומה בכותרת, אני לא יודע אם הבעיה בזכרונות או בלוח אם עצמו בכל מקרה המחשב נדלק לא משדר אות למסך ומצפצץ רצוף לפני שאני רץ לקנות זכרונות חדשים יש למשהו מושג מה התקלה? בדקתי בגוגל אין הרבה מידע לא הצלחתי להעלות על הבעיה תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by mrraz,

אחרי שפעמיים הוא נתקע. עכשיו לא מצליח להתניע. המחשב נכנס לסדרה של התנעות. אני רואה לפי הנורה של המארז שהיא נדלקת יחד עם הדיסק אבל אחרי מספר שניות נכבית וחוזר חלילה. המסך לא מראה שום תצוגה. היכן לחפש את הבעיה ?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Real_Me,

בעמדת מחשב משרדית, מדפסת הסיכות הישנה בחיבור פרללי, לא עובדת. האם ניתן להשתמש במדפסת הזרקת דיו השניה, עם חיבור USB בלבד, בסביבת דוס ותוכנות דוס כמו חשבשבת, עצמאית וכו'? האם ניתן להגדיר בתוכנות עצמן מדפסת רצויה שתעבוד עם USB? בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by satlan1,

היי, יש לי מחשב AIO של GATEWAY. הווינדוס לא עולה בשום צורה. לפני שאני מפרמט אותו אני מעוניין לבדוק את הHD. ניסיתי עם הכלי של היצרן אבל הוא מחזיר שגיאה אחרי מספר שניות של ריצה. מישהו יכול להמליץ לי על כלי לבדיקת הHD (bootable) ..? תודה!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Gil80,

אהלן. אז קניתי לי מחשב חדש עם חלקים שנחשבים לצעקה האחרונה בעולם המחשבים נהנתי לי מתהליך ההרכבה של המחשב וסבלתי נורא מתהליך ההתקנה של התוכנות... בסופו של דבר, אחרי הצלחה לא מבוטלת בפיתרון של כל מיני בעיות ילדות, נשארה לי בעיה אחת שאני לא מצליח לפתור. נורת HDD לא מפסיקה להבהב. אני חיברתי כונן SSD של אינטל ככונן ראשי שמכיל הכל חוץ מ- User Folders, וכונן קשיח רגיל בן 5 שנים שמחזיק את כל התיקיות האחרות. ניתקתי את כל מה שקשור לכוננים חוץ מה-SSD ומה שקורה זה שכל שניה וחצי בערך הנורה מהבהבת פעם אחת. ה-CPU USAGE על 0%. הפעלתי disk performance ותמיד יש משהו שכותב או קורא מהכונן אבל אני לא יודע מה לעשות עם זה יותר מדי כלומר זה לא איזו תוכנה שאני מזהה שאני יכול להפסיק. אני זו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. אתמול סוף סוף קיבלתי את המחשב החדש. החלקים הרלוונטים - דיסק קשיח של WD 80GB 8MB ולוח אם (Asus A7N8X (non delux כאשר התחלתי את ההתקנה של חלונות XP חילקת את הדיסק ל2 והתקנתי את החלונות בכונן C. שני הכוננים הם במערכת FAT32. כאשר הוא גמר להעתיק את הקבצים ועשה ריסיט קיבלתי הודעת שיגאה: E:\i386\asms Invalid Function ואמר שבלי זה אין אפשרות להמשיך את ההתקנה, פירמטתי את C וניסתי להתקין מחדש אך גם הפעם ההתקנה נכשלה מאותה סיבה אמרתי שכנראה הדיסק דפוק ועברתי לנסות ולהתקין את Win 98. לאחר שהוא גמר להעתיק את כל הקבצים ועשה ריסיט המחשב אמר שהוא בכלל לא מוצא את כונן C ! נאצלתי להכנס ל FDisk למחוק את הכונן ולהחזיר אותו רק כדי שאוכל לפרמט אותו שוב. ניסתי להתקין שוב אך הבעיה שוב …

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by smoke_man,

יש ברשותי 2 כוננים פנימיים של WD וכונן SSD של קורסייל שקניתי במכירה הקבוצתית אני מנסה להגדיר אותו והוא לא מזהה אותו אלה רק בניתוק שני הדיסקים הקשיחים התקנתי עליו מערכת הפעלה ואחרי זה חיברתי את הדיסקים הקשיחים וזה לא מזהה אותו מיותר לציין שבזמן ששלושת הכוננים מחוברים המחשב לא עולה אז ניתקתי את הSSD בינתיים ומחכה לעזרה תודה וערב טוב

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by ninjadude333,

היי חברים, יש לי לוח אינטל 58SO2 X58 LGA 1366 עם מעבד אינטל אקסטרים X990 לפני כמה ימים היה לי מסך כחול בווידוס, ומאז המחשב לא עולה. בהתחלה הוא היה נותן לי 3 צפצופים, ואז הוצאתי את הסוללה מהלוח לכמה שעות, וכשהחזרתי פסקו הצפצופים ועכשיו הוא עושה ריסטארט כל 3-4 שניות, בהודעת ביוס PORT80 הוא נתקע על 17, או על 1C או על BF. מה עליי לעשות , לא כל כך פשוט למצוא לוח כזה היום, וממש חבל לי על המעבד...

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Gam3r,

שלום , אחר הצהרים שהיתי באמצע משחק לפתע המחשב קרס, לפני זה בבוקר לא היתה לי שום בעיה. לאחר מכן כשניסיתי לברר מה זה היה ולנסות להכנס למשחק שוב לראות אם זה חוזר על עצמו המחשב קרס עוד פעם - הוא קרס אפילו באמצע טעינת הווינדוס. לפני הקריסה התמונה נתקעת ומופיעים צורות אדומות על המסך , לדוגמא : http://eliad.org/viewer.php?id=1298748387.jpg ואחריו המסך הכחול : http://eliad.org/viewer.php?id=1298737154.jpg http://eliad.org/viewer.php?id=1298755801.jpg אני לא יודע עם הבעיה בכרטיס מסך או בראם ... תודה לעוזרים !

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. אשמח לקבל עזרה בשחזור או ניוד (migration) של מחיצת recovery. יש לי היום דיסק קשיח m2 במחשב הנייד וקניתי דיסק בנפח גדול יותר שאני רוצה להחליף איתו. הבעיה שאין לי מתאם m2 ל-usb או ל-sata ולכן אין לי אפשרות לחבר את שני הדיסקים בו זמנית למחשב. יש תוכנה שמאפשרת להתמש ב-DOK כדי לנייד את המחיצה אחרי בוט עם הדיסק החדש? (ללא ווינדוס) יש לי DOK בנפח מספיק גדול כדי להכיל את כל הדיסק אם זה נדרש.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by ot,

פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. שלום שלום היום חבר רכש כרטיס R9 270X יחד עם ספק VS550 קורסאייר לחבר יש לוח של אינטל מדגם DH61WW ..משהו בסיסי ביותר מה שקרה הוא שהלוח פשוט לא מקבל את הכרטיס החדש יש לו מסך 19" של BENQ בעל חיבור VGA בלבד נסיתי לעשות מספר פעולות אך לא הועילו : *בדיקה עם מסך אחר DELL בחיבור DVI בשני היציאות של הכרטיס - אין תצוגה *בדיקה עם כרטיס מסך אחר HD 7950 בלוח הנ"ל - אין תצוגה ( כמובן שבלוח יש רמקול מובנה קטן שלא משמיע שום רעש ואין אפשרות לחיבור נוסף של רמקול - ככה שיש איזשהו BEEP שקיים שהלוח מדווח אני כמובן לא יכול לשמוע :\ ) *הוצאת אחד מהזכרונות או הצלבה בניהם - אין תצוגה *הוצאת הבטריה למשך 10 דק' + איפוס עם ג'מפר - גם אין תצוגה *ניקוי הסלוט מאבק ? - גם אין תצוגה .…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים

19. טוב... אז החתול העיף את המחשב לרצפה, ומאז בהדלקה רואים רק ירוק מרצד למשך כמה שניות, ואז המסך נכבה. יש לציין שבחיבור למסך חיצוני הכל תקין. פתחתי את המחשב ולחצתי קצת על החישוב ללוח האם - לא שינה כלום. שאלתי - האם כדאי לי להזמין מסך חדש ולהחליף, או שיש סיכוי שהבעיה היא בלוח האם / באלקטרוניקה של החיבור ואז סתם אבזבז כסף על מסך ולא שם הבעיה. יש רמזים? תודה טל

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  20. Started by defy,

שלום חברים.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכם, עשיתי פירמוט לפי מדריך כלשהו ברשת, עכשיו במדריך מגיעים לשלב שמחלקים את הכוננים למחיצות דרך ה - BIOS ואצלי זה קורה רק בתהליך ההתקנה של המערכת הפעלה. יש לציין שחילקתי את הכוננים ל - 2 (C ו - D), ובעליית המערכת אין לי שום זכר לדברים שהיו לי על המחשב, השאלה אם הצלחתי לפרמט? לפי מה שזה מראה לי, יש לי רק - 15GB בשימוש אז אין מצב שהתקתי בטעות שתי מערכות הפעלה או משהו? אשמח לתושבה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by LL@SS,

שלום לכולם לאחרונה אני חווה קריסות במשחקים, קריסה של דרייבר,החלפתי כרטיס מסך, קניתי 1060 6gb, עדיין זה קורה מדי פעם, ניסיתי להריץ OCCT במשך שעה,אני לא ממש זוכר מה אני אמור לעשות עכשיו, איך אני יודע שהכל תקין? יש כמה תמונות שהתוכנה מוציאה אחרי הבדיקות. אפשר עזרה? תודה מראש

23. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by דןזט,

היי. אני לא מצליח להתקין את דרייבר כרטיס הרשת שלי על ווינדוס 10 (ואכן אותו דרייבר נתמך עד לווינדוס 7). הבעיה היא שמדובר בכרטיס הרשת, ולכן אני לא יכול לבקש מווינדוס לחפש ברשת אחר דרייברים. כמובן שפשוט ניסיתי למצוא את הדרייבר בעצמי ממחשב אחר, אך לא קיים דרייבר כזה לווינדוס 10 (וגם לא עושה רושם שיהיה כזה). ניסיתי גם להתקין מרשימת הדרייברים של ווינדוס וגם לא. אז נראה שאני פשוט צריך לקנות כרטיס רשת חדש? אבל הנה הקטע: כששידרגתי מווינדוס 7 ל- 10. הדרייבר לכרטיס הרשת המשיך לפעול כרגיל, אך כשהתקנתי עותק נקי של ווינדוס 10 (לאחר פירמוט), לא הצלחתי, כאמור, להתקין את הדרייבר של כרטיס הרשת מחדש. מה נראה לכם עושים? תודה חברים.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by jonbir2,

קניתי מחשב נייד של asus דגם u46e ובמפרט שלו כתוב שיש לו בלוטוס, אבל כשאני מנסה לשלוח משהו בבלוטוס (קליק ימני-שלח אל-bluetooth file transfer) נפתח חלון שליחת הקבצים וכתוב בחר לאן לשלוח את הקובץ אבל החלון מטושטש ואין אפשרות לשלוח איך אני אמור להפעיל את הבלוטוס?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים