תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
זו מערכת AWIA ישנה ואין לי את המחבר הנכון אני לא יודע מה השם של החיבור הזה זה בעצם 4 פינים יש לי תמונה של החיבור במערכת אני מחפש מלא זמן ולא מוצא את השם של החיבור או אותו לקנייה .. אם תוכלו לעזור לי איפה אני יכול לקנות כזה או איפה להשיג תודה רבה ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני יומיים רק קניתי מחשב, אין לי ידע בOC , אבל קראתי מדריכים והתחלתי להגדיר הגדרות , אח"כ העלתי את התדר מ3.3 ל3.5 , והמחשב עשה CHKDSK לבד , ואח"כ עשיתי ריסטרט וישר ניכנסתי לביוס וראיתי שהתדר ירד ל3.3. עשיתי LOAD OPTIMIZE כלומר הגדרות ברירת מחדל . ואח"כ המחשב התחיל לעשות כל מיני דברים מציקים ,פתאום האינטרנט לפעמים ממש איטי,או עם אני מתקין משהו הוא נתקע,או פתאום דברים עובדים קצת לאט. והמחשב לא אמור לעבוד ככה אף פעם כאשר המפרט שלי הוא : I5 2500K 4GB RAM P67A-UD3
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר מספר חודשים שאני מקבל BSOD בכל בוקר, או כל הדלקה ראשונית לאחר שהמחשב היה כבוי מספר שעות. אני לא יודע אם יש קשר, אבל מאז אני גם לא מצליח לעשות אוברקלוק, גם לא משהו מינורי [מעבד E5200!!] מצטרף תמונה של המסך הכחול, מקווה שתוכלו לעזור לי לפתור את הבעיה סוףסוף. תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רכשתי מחשב נייד של dell vosro 3750 עם כרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB כשאני מסתכל במאפיני הכטיס ומשחק קצת בהגדרות אני מגלה שהמסך שלי נמצא תחת כרטיס מסך של intel graphics 3000 ורק אם אני מחבר למחשב התקן אחר למשל את הטללוזיה שלי היא מופיעה תחת הכרטיס מסך Nvidia GeForce GT525M 1024MB שמחקתי את הדריבים של האינטל ונשארתי עם של הנודיה היה רשום לי אין התקנים תחת התקן זה מה זה אומר האם זה בסדר או שעשו שם בלאגן בהרכבת המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אתמול בזמן שגלשתי באינטרנט וניסיתי להוריד את התוכנה VLC ניכנס לי וירוס למחשב בזמן שחיכתי שאני יוכל להוריד את התוכנה פתחתי את אותו הדף באקספלור ובפירפוקס עכשיו לא הצלחתי להוריד את התוכנה היה בעיה לינק של ההורדה זה ספר לאחורה כל פעם ולא הוריד את התוכנה ואז לפתע קפצה לי הודעה של האנטי וירוס NOD 32 5 שמאמר שהניכנס לי וירוס למחשב לחצתי על מחק ואז ביקש ממני לעשות ריסט למחשב בזמן הריטס המחשב עשה רעש מוזר של תיקתוקים ואז כשעלה הוינדואס ההתחל לא ממסיק ליקפוץ והמחשב לא מגיב טוב כמה דקות. סרקתי את המחשב מחקתי את הוירוסים שקיימים . עשיתי שחזור מערכת הפעלתי את המחשב במצב בטוח לא עזר. החלפתי דיסק קשיח המחשב והופיע מסך כחול ואז עשה הפעלה מחדש והרעשים לא הפסיקו הרעשים באים מכיוו הכרטיס …
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם יש איזה קומבינה להשתמש בשנאי דומה אולי ? או איפה אפשר להשיג אחד ? או שאולי אני יכין אחד מכמה שנאים ? תנו עצה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם ,יש לי מחשב עם מערכת הפעלה Windows 10 פרוץ , המחשב רץ איתו כבר קרוב לשנה ולאחרונה המחשב היה מתעדכן כל פעם לבד והעדכון היה משנה את הצבעים על המסך לסוג של צבעי הקשת , וזה היה מסתדר על ידי החזרת המחשב לבילד הקודם שלו ,ובפעם האחרונה שהמחשב התעדכן והמסך שינה את הצבעים אז חיפשתי איך לתקן מפה לשם אחריי שעוד פעם החזרתי לבילד הקודם , המחשב נתקע בבוטלופ ואני לא מצליח להכנס למחשב , מה אפשר לעשות ? תודה לעוזרים. נ.ב שניסיתי לתקן את המחשב עשיתי משהו דרך אתר שאמר לרשום sfc/scannow או משהו כזה ואז שחזרתי לבילד הקודם,תמונה מצורפת עם חלק ממה שהיה רשום. מצורפת תמונה של איך המסך שינה צבעים . ואני אעלה סרטון ליוטיוב של הבעיה - קישור -
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להתקין וינדוס על לפטופ, ומקבל באמצע הההתקנה את השגיאה למעלה ניסיתי עם CLEAN ISO, עם ISO פרוץ, עם התוכנה של הוינדוס עשר, עם התוכנה של וינדוס שבע, עם DOKים בעיקר היו הניסיונות למעט אחד עם דיסק, כל פעם מגיע לשגיאה המייאשת הזאת. הורדתי גם ISO נקי של שבע, והשגיאה עדיין צצה. הדיסק קשיח מפורמט. אשמח לפתרון.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול יותר לסבול את הXP המגעיל הזה, בתקופה האחרונה התחילו להופיעה יותר מידי מסכים כחולים וקריסה טוטלית של המערכת, זה מזכיר לי את הימים של WIN 98 שלא עבר יום ולא היה מסך כחול. . ולאחרונה המערכת קורסת לעיתים תקופות, מופיעה מסך כחול והמחשב עושה ריסט.וכול הזמן נסגר לי האקספולורר יש לי WIN XP PRO SP1, עם כול העדכונים האחרונים, עם אנטי וירוס הכי מעודכן, כול הדריברים המעודכנים האפשריים של הלוח.. אין בעיה של חימום יתר של מעבד ,להפך היום שיפרתי את הקירור והוספתי מאורר ושיניתי את הסדר של המאוררים, וכתוצעה מכך ירד הטמפרטורה ב8 מעלות ובגשר הדרומי ב10 מעלות. הייתה לי בעיה שנעלמה לי מחיצה של 6 גיגה מההרד דיסק, סידרתי את זה היום עם ה Powerquest Partition Magic 8.0. יש גם תופעה מעצ…
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, לאחרונה היו לי בעיות במחשב. החלטתי שנשרף הלוח אם וקניתי לוח אם חדש ומעבד. את הזיכרון החדש לקחתי ממחשב אחר שבו הזיכרון היה פעם, ככה שכל הרכיבים האלו תקינים. כאשר אני מדליק את המחשב הא נדלק לכמה שניות ואז נכבה. אחרי כמה שניות הוא נדלק שוב, וחוזר חלילה. ניסיתי להדליק את המחשב מספק כוח אחר, וניסיתי כאשר הSSD לא מחובר, ושום דבר לא עזר, זה ממשיך אותו דבר. אני חושד שמדובר בספק, אבל זה גם מוזר כי הוא חדש יחסית ולא ג'נרי (seasonic 560). בפעם האחרונה שהמערכת עבדה הייתי עם לוח אם שונה ומעבד שונה (ישנים), וחיברתי כרטיס מסך ללוח בזמן שהמחשב היה דלוק . האם זה יכל לפגוע לי גם בספק? אני אשמח אם מישהו יעזור
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אתמול קניתי חלקים ובניתי מחשב, לוח של אסוס tuf-b660m-plus wifif d4 מעבד i5 זכרון kingston fury kf43216bbk2/16 ספק antec ea650g pro וכמובן כרטיס מסך rtx 3070ti סיימתי לבנות, מפעיל, ונדלקת לי מנורה כתומה של הזיכרון ,לא מהבהבת ואין ציפצופים, פשוט תקוע על זה ולא עושה פוסט. הוצאתי את 2 הסטיקם של הזיכרון וניסיתי לעלות ואז הוא כן מצפצף והמנורה מהמהבת הכתומה. מה יכול להיות? בלוח חיברתי מחבר גדול עם צמה עבה וגם עוד חיבור ATX1 8 פינים נשאר לידו עוד מחבר של 4, אין לי בספק משהו שמתאים ורשום שם ATX2 לא יודע אם צריך לחבר אותו בכלל בכל מקרה תקוע
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב, לפני יומיים התקנתי ווינדוס 10 דרך הכלי של מיקרוסופט עם רישיון חוקי. מאז, אני מנסה להוריד טורנטים בשלל קליינטים, וכל פעם הקליינט מציג לי שגיאות שונות שקשורות למיקום התיקיות (אני מצרף 2 דוגמאות): [ATTACH=CONFIG]9938[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]9939[/ATTACH] קראתי על הבעיה באינטרנט, והבנתי שזה בעייה של הרשאות שווינדוס 10 לוקח ממני על מנת להגן על עצמו. מה אפשר לעשות בשביל לקבל שוב שליטה מלאה על המחשב והתיקיות? בנימה אישית מתוך תסכול: אם לא ימצא פתרון אני אחזור לווינדוס 7, ווינדוס 10 עושה מה שבא לו ולא שואל את המשתמש כלום (מבחינת עדכונים, Windows Defender, לקיחת הרשאות וכ'ו).
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כמה ימים עדכנתי את הכל כל הדרייברים מהאינטרנט לא עשיתי אובר קלוק והמחשב הפעיל את עצמו מחדש כמה פעמים. יש לי אינטל 3.0 512 זיכרון רדאון 9800 se ואם אתם צריכים לדעת עוד משהו תגידו. תודה לעוזרים
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שבוע טוב לכם ושנה טובה, אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם …
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ה-FREEZE יכול לקרות כאשר המחשב במצב מאמץ או מנוחה. הטמפרטורה של הHDD היא 46 מעלות. הוא מסוג IDE של 80GB WD . לפעמים המחשב בכלל לא עולה ולא כתוב כלום על המסך חוץ מ-GOING TO SLEEP. לדעתי הכ.מסך תקין כי אני מצליח לשחק בכמה משחקים כשהמחשב עולה. כנ"ל המעבד. ספק הכח תקין גם כן כי משחקים אף פעם לא קורסים. ניתקתי את כל הכוננים וזאת לא הבעיה עדיין המחשב לא פועל. לגבי הלוח אני לא יודע איך בודקים תקינות. החלפתי HDD (השאלתי) והמחשב פועל טוב מאד. לדעתכם בעיית קשיח?
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשהיה לי XP השתמשתי בתוכנה של הדריבר, והכול עבד כמו שצריך- התוכנה שלטה על החיבורים הנכנסים והיוצאים. ב WIN7 התוכנה לא כלולה עם הדריבר ואין איך להתקין אותה. וכך יוצא כשכל פעם כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה שמחובר משהו לחיבור האנלוגי, ורק מאפשר לי את החיבור הדיגיטלי. אז אני הופך את החיבור ללא פעיל, ואז לפעיל וזה מסדר את הבעיה בדרך כלל עד להדלקה הבאה. גירסת מנהל התקן- 6.1.7601.17514. אשמח לעזרה.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי עדכון של הביוס המחשב לא עולה מוצג מסך שחור וזהו איך אפשר לחזור לביוס הקודם או להתקין ביוס אחר על הלוח (abit(
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-