עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. היי, אני מנסה לשנות את השפה של המערכת הפעלה לאנגלית (WIN10) אבל כשאני מנסה להוריד את הערכת שפה זה מתחיל את ההורדה ואחר כך מפסיק יש דרך להוריד את זה ישירות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by אנדי,

היי לכולם, בימים אלה סיימתי להרכיב מחשב שולחני חדש שהורכב מהרכיבים שלהלן (לאחר התייעצות כאן בפורומים): מעבד - AMD reizen 3700x לוח אם - gigabyte B450 AORUS elite (ביוס מעודכן לגרסה F41) כונן - Adata XPG spectrix S40G 256GB NVMe M.2 כרטיס מסך - evga geforce 1660ti ספק של seasonic (650W מודולרי, אקטיבי) הועבר מהמחשב הישן. שלושה כוננים מכאניים הועברו מהמחשב הישן שני כוננים אופטיים הועברו מהמחשב הישן התקנתי בהצלחה את מערכת ההפעלה (windows 10 pro) ואת כל מנהלי ההתקנים הרלוונטיים. הסיפור הוא כזה - המערכת מזהה את שני הכונים האופטיים אבל רק אחד משלושת הכוננים המכאניים. בדקתי את חיבורי החשמל …

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום רב אני חיברתי את המחשב לטלוויזיה אך יש תמונה אך אין סאונד. כל מה שצריך זה חיבור בננה מצד אחד שמתחבר למחשב וצידו השני חיבור rca כפול שאחד בצבע אדום והשני הוא לבן שהם מתחברים לטלוויזיה . בשלב זה אמור להיות חיבור אוטומטי של סאונד שיוצא מהמחשב לטלוויזה אך זה לא קורה . אשמח לפיתרון יצרתי תודה מראש לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שלום, המסך של המחשב נכנס למצב שינה ולא נדלק ע"י תזוזה של העכבר או מקלדת רק אם אני לוחץ על הכפתור Exit במסך הוא נדלק שוב יש לציין המחשב לא נכבה או יש שגיאות וזה מחשב חדש שנקנה לפני פחות מחודש. חומרה מסך MAG 23 inch מעבד I7 4790K כרטיס מסך 780GTX TI MSI לוח אם Asus z97 sabertooth mark 1 תודההה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שבוע טוב לכם ושנה טובה, אתמול או שישי ערב, אחרי שהמחשב שלי –מחשב נייד שעדיין באחריות של כמה חודשים לפחות HP Probook 4530s נתקע ונאלצתי להפעילו מחדש באמצעות כפתור עשיתי החלטה נבונה של סריקת מחשב מוירוסים באתר אונליין. התגלו אצלי לפחות כמה קבצים נגועים (שמעדיף לא להגיד את המספר מרוב המבוכה) וכאשר הורדתי קובץ אנטי וירוס של גרסת ניסיון לחודש ימים (ואחרי זה אני אצטרך לשלם), תוך ניסיון להתקין את התוכנה קיבלתי שיש לי תוכנת אנטי וירוס מותקנת שהייתה כנראה כבר באה עם המחשב נייד שרכשתי – Microsoft Security Essentials שכמובן אם כל עוד היא מותקנת, אזי וודאי שאני אצטרך להסירה מהמחשב לפני שאוכל להשתמש בתוכנת Eset Online Scanner. כיוון שלא רציתי לעשות את הצעד הזה, סרקתי סריקה שלמה עם …

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. קבלתי אתמול את המחשב החדש שלי. מדובר על הדגם ASUS Vivobook s14 OLED. הקישור למחשב למפרט המלא: https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1206989&q=vivobook s14 tp3402va-kn195w הוא מגיע עם מערכת ווינדוס מותקנת עליו. המחשב הזה הוא כבר שני אצלי, כשהראשון הוא זהה לחלוטין רק ללא מערכת ווינדוס מותקנת. - https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=1202110&q=vivobook s14 tp3402va-kn051. הבעיה היא שהחדש, אחרי התקנת מעט תוכנות סטנדרטיות איטי באופן מורגש יותר מהשני. אין לי איך להסביר את זה, אבל לוקח לו זמן להריץ תוכנות, רינדור אצלו יותר בעייתי. הוא נתקע לכמה שניות מידי פעם, וכל זה כשזה רק יום אחד אצלי. האם מישהו יודע להגיד למה זה? …

7. Started by yellow acid,

התחדשתי בלוח gaming x b760 וחיברתי הכל, בביוס הלוח מזהה את הכונן הישן שלי )סאטא) שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, חלונות 10 אבל כלום לא עולה. כשאני מנסה לבחור אפשריות בboot order הוא כותב שלא נמצאות שום אפשרויות. חוץ מהכונן הנל יש עוד כונן סאטא עם מערכת הפעלה חלונות 7 ועוד כונן m2 ריק שעליו אתקין בעתיד מערכת הפעלה חדשה. את שלושת הכוננים הלוח מזהה. אשמח לעזרה. תודה!

8. נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכולם! יש לי מחשב ASUS, אשר הבטריה שלו נמצאת אחרי "סורג ובריח" (ברגים וכו'), ואין לי אפשרות להוציא את הבטריה אלא אם אפתח את המארז. עכשיו לשאלתי, ישנם ימים שאני צריך להשאיר את המחשב דלוק מחובר למטען (כגון התקנת ווינדוס, או הורדות ללילה שלם וכו'), ואין באפשרותי להוציא את הבטריה, האם ישנה דרך לבטל את ההטענה של הבטריה בלי הוצאתה? תודה רבה !

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. שלום, איכשהו ה heatsink התנתק מהמעבד, חיברתי אותו חזרה ללוח אם לא בצורה מושלמת אבל זה נראה לי בסדר פחות או יותר. אבל - אין לי משחה טרמית והמעבד מגיע ל 86 מעלות, זה מעבד Intel Core 2 Duo E6300(Conroe) והתוכנה Core Temp צועקת עלי שהטמפ' גבוהה מידי. אפשר לעבוד על טמפ' כאלו עד שאני אשים משחה? להוסיף משחה יספיק או שצריך לקנות heatsink חדש? תודה עריכה: יש עוד משהו שאני יכול לעשות כדי להוריד את הטמפ' ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by pc student,

hey guys ihave ageforce 4 mx 440 and acooling that dont get up too 100 rpm am i need too buy a new cooling? thanks pc student

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Liad Ezer,

האם ניתן לאתר את מיקום המחשב הנייד בדומה לאיתור מכשיר הסלולרי באמצעות פיינד מיי אייפון? אם לא כיצד אני יכול לאתר את מיקום המחשב הנייד?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  13. אוקיי, אז הבעיה הולכת ככה: קניתי מחשב חדש, בחלקים, ושמתי את כל החלקים במקום - את הלוח אם, עם בידוד מהבסיס של המחשב. הכנסתי את 4 החיבורים החשובים מהספק כוח ללוח אם. שמתי את המעבד ואת המאוורר כמו שצריך. שמתי את הDDR RAM במקום - וחיברתי את הFRONTPANNEL למקום הלוח אם וגם את הכרטיס מסך כמושצריך. אתם מסכימים איתי שכשאני יחבר את זה לחשמל, זה אמור להתחיל לפעול!? במקום שהכל יסתובב כמו שצריך (המאווררים והכל) רק נדלק לי הלד של ה\RAM וזה הכל. אני כבר כמה שעות על זה , ואני משתגע! מה לעזאזל יכול להיות הבעיה? החלקים של המחשב: לוח אם: gigabyte GA-7N400-L מסדרת K-7 RAM: 256 MB GEIL DDR מעבד: AMD ATHLON 1800+ XP כ' מסך לא רציני כ"כ 64 מגה ספק רגיל, מארז רגיל (SIMBADA I-LU) אם צריך תמונות א…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by shalabi,

שלום. אני מקבל את המסך הכחול מייד אחרי הכניסה לוינדוס. מערכת הפעלה XP PRO מעבד CELERON 2000 זכרונות 256MB SDRAM לוח של PC PARTNER 845 תודה

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by nucleo,

שלום לכולם, לפני כמה ימים במהלך עבודה על המחשב (ליתר דיוק צפיה בפרקים של south park מהאתר הרשמי) קיבלתי מסך כחול וקריסה של המחשב. בהדלקה מחודשת המחשב לא עבר POST. כרגע אחרי כמה בדיקות, אני חושב שהבעיה היא כזו: *יש לי 4 כרטיסים עם 2G כל אחד 1. עובר פוסט עם 2G 2. עובר POST על 4G בתצורת DUAL CHANNEL 3. לא עובר POST עם 4G ללא DUAL CHANNEL 4. לא עובר POST עם 6G ללא DUAL CHANNEL 5. לא עובר POST עם 8G עם DUAL CHANNEL בדיקות שעשיתי: * בהתחלה החלפתי כרטיס מסך כשחשבתי שאולי זו בעיית תצוגה. -שני הכרטיסים עובדים. * כל כרטיסי הזכרון וכל הסלוטים בלוח האם עובדים. בדקתי תצורות שונות כמו שפירטתי מקודם ונראה שלא משנה באיזה סלוטים או באיזה כרטיסים אני משתמש, כולם עובדים. מה שלא עובד זו התצו…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. כשהיה לי XP השתמשתי בתוכנה של הדריבר, והכול עבד כמו שצריך- התוכנה שלטה על החיבורים הנכנסים והיוצאים. ב WIN7 התוכנה לא כלולה עם הדריבר ואין איך להתקין אותה. וכך יוצא כשכל פעם כשאני מדליק את המחשב, הוא לא מזהה שמחובר משהו לחיבור האנלוגי, ורק מאפשר לי את החיבור הדיגיטלי. אז אני הופך את החיבור ללא פעיל, ואז לפעיל וזה מסדר את הבעיה בדרך כלל עד להדלקה הבאה. גירסת מנהל התקן- 6.1.7601.17514. אשמח לעזרה.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by urizi,

יש לי riva tnt (שיוחלף בקרוב) וכשאני מפעיל את המשחק jedi knight 2 או castle wolfenstein יש בעיה בopen gl מישהו יודע איך לתקן אותה אם אפשר?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. שלום לכולם, שבוע טוב. קניתי לפני חודש מחשב חדש חדש מ - IVORY מחשב כזה לגיימרים למשחקים. וקניתי לו משקם אלקטריק מסך של סמסונג יחסית יקר מסך חצי גורן . בכל אופן באופן קבוע יש לי מסך שחור הולך וחוזר בתדהירות גבוהה לפעמים זה יכול להיות פעם ביום לפעמיים יכול להיות שלא יהיה לי יום שלם אבל עכשיו נגיד היה לי מסך שחור אולי 100 פעם בדקה. כל המחשב שלי חדש הכלבים הכל, אני לא חושב שזה כבל HDMI שלא בסדר. אני גם לא שיא המבין בדברים האלה יש סיבה לכך למסך השחור ? משהו שאפשר לעשות עם זה ? תודה לכולם.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי אתמול אוזניות (לא הכי פשוטות של הבזול אבל גם לא ב100 דולר) חיברתי אותם לJACK הקידמי חיברתי את הורוד... חיברתי את הירוק.... ופתאום פוףףף המחשב נכבה ניתקתי אותם מיד וניסיתי להדליק שוב את המחשב אין תגובה אני לוחץ על הכפתור ואין כלום ניסיתי לנתק מהחשמל ולחבר שוב... לא עזר אז פתחתי את המחשב והתחלתי לנתק דברים בסוף נשארתי רק עם הלוח, המעבד, הקירור מים והספק אפילו את הזכרונות הוצאתי שאני מדליק את הכפתור של הספק יש בלוח מין LED כחול מעל הזכרונות זתומורת שכן מגיע לו כוח אבל זהו חוץ מזה לא קורה כלום הדגם של הלוח זה EVGA NFORCE 780I SLI חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי כמעט כלום אז הלכתי לאתר של EVGA ובפורום שלהם מצאתי אחד שקרה לו כמעט אותו דבר. גם הוא עם אוזניות הוא…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Spectalecy,

אהלן, יש לי הארד דיסק חיצוני WD My Passport.. לא מזמן האנטי וירוס שלי NOD32 החליט שכל הקבצים שם מסוכנים משום מה, ושלח אותם לQUARANTINE.. כאשר עשיתי באנטי וירוס RESTORE מהQUARANTINE, הכל חזר, אבל כל התיקיות הפכו ל"קיצורי דרך" של התיקיות האמיתיות, אבל כל הקבצים היו שם.. שרדתי עם זה, אבל מאז חיברתי אותו למחשב נוסף בטעות וכל התיקיות וקיצורי הדרך נעלמו. כאשר אני מסתכל בPROPERTIES של ההארד דיסק, רשום לי שיש לי 450 ג'יגה מלאים, וכשאני מסמן את כל מה שאני רואה בתוכו, זה שוקל בסה"כ 40 ג'יגה ככה.. דרך חיפוש ניתן להגיע לחלק מהתיקיות.. בכל מקרה רציתי לדעת האם יש דרך לשחזר את המידע מבלי לשלוח למעבדה כי יש לי שם קבצים רגישים פשוט.. תודה מראש !

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by שדגשדג,

שלום יש לי בעיה שאני רואה קובץ בצפייה ישירה זה יוצא לי מקטין לי את המסך ויוצא ממסך מלא בנוסף גם אם מנסים לראות בנגן במחשב לא משנה איזה נגן התמונה יוצאת ממסך מלא ניסיתי לעדכן את הכרטיס מסך את הנגן והדפדפנים את הפלש סגרתי את התכונות הפעולות את האנטי וירוס וחומת אש ועדין כול פעם זה יוצא לא

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים