עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אז ככה.. קניתי את המחשב שלי לפני 4 שנים בערך ומאז החלפתי כרטיס מסך ושדרגתי RAM (ל4) , אף פעם לא החלפתי מעבד או לוח אם. אז לפני חודש בערך נשרף לי הכטיס מסך (GTX 260) בדיוק עשרה ימים לפני תוקפו של האחריות ב IVORY. IVORY היו נחמדים ונתנו לי כרטיס מסך הרבה יותר טוב ממה שהיה לי ( GTX 560 TI). עכשיו, מאז שקיבלתי את הכרטיס יש לי בעיות. שאני משחק COD4 (תחרותי בלבד,כן זה משחק ישן שלא אמור להוות בעיות) לפעמיים הכל בסדר ויש לי 250 FPS יציב. אבל לפעמיים באופן ראנדומלי באמצע משחק הכרטיס או המעבד ''מפסיקים'' לתת עבודה .. הכוונה שפתאום יש לי 50FPS ממש לא יציב אפ נפילות ל 20FPS שממש זה לא אמור לקרות בשום משחק במיוחד במשחק כמו COD שהוא משחק בן 5 שנים בערך. עכשיו,זה לא קשור לרזולוציה…

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by ot,

פתאום (מנפלאות ה-XP) אני מגלה (הערב לאחר הדלקת המחשב ממנוחת השבת) בכל פעם שאני בוחר לפתוח חלון חדש (קליק ימני על הודעה או כל קישור אחר) נפתח רק חלון קטנטן ממש זעיר (מצורפת תמונה). היכן משחזרים למצב הקודם שיפתח בחלון גדול (אופצית הקליק ימיני) ? תודה

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. לפני שבוע מת לי המודם (Pine עם צ'יפסט של ESS)... בשמחה ובששון קניתי לי מודם חדש - Pine V92 מדגם PF-X01A 11424 עם צ'יפסט של Conexant (לשעבר Rockwell), הורדתי מהאתר את הדרייברים החדשים ביותר ל-WinXP, והתקנתי אותו... פתאום, שמתי לב לדבר מוזר... כל פעם שאני מפעיל את DScaler (התוכנה שאיתה אני משתמש בכרטיס טלוויזיה, FlyVideo98, שכולל למיטב ידיעתי גם הוא צ'יפסט של Conexant) בייחד עם חיבור פעיל לאינטרנט - בום - המחשב נתקע, ואין שום פיתרון חוץ מ-RESET פיזי.. יש עוד מישהו שנתקל בבעיה הזאת \ יודע איך לתקן אותה?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. קניתי את הצורב של LG GSA-4166B עם הטכונלוגיה של יכולת כתיבה על הדיסק עצמו. עכשיו לא קיבלתי איתו שום דיסק עם תוכנה או משהו ואינני יודע איך אני יכול להשתמש עם אפשרות זאת על כתיבה על דיסק. האם זה בתוכנת צריבה או משהו אחר?. יש לי נרו 7 האם יש שם אפשרות?.

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. שלום לכם, אני אתחיל את האשכול בכך שקראתי את הסטיקי וניסיתי לפתור את הבעיה בלי לפתוח אשכול חדש הבעיה שלי היא כזאת - יש לי מחשב שהרכבתי מכמה רכיבים ישנים כדי לבנות HTPC לסלון לוח IBM עם מעבד P4 1.8 כ. מסך של ATI 256MB 3 סטיקים של זיכרון (256*2 ועוד 128) 2 הארדיסקים PATA כונן DVD המחשב בהרכבה הראשונה עלה לי והכל היה טוב ויפה עכשיו יש לי בעיה מוזרה, המחשב נדלק כשאני מדליק מהחשמל, אבל הוא לא עולה, אפילו לא מגיע למצב של ביוס וכשאני מעלה אותו לבד לדוגמא (בלי רכיבים הכרחיים כמו RAM וכ. מסך) הוא אפילו לא מצפצף כשהוא עבד תקין זה היה מצפצף. ניסיתי לפרוק קבלים, ניסיתי לבדוק קבלים לא טובים על הלוח, ניסיתי לאפס ביוס ע"י הג'אמפר וע"י הוצאת סוללה לא עבד לי כל אלה מה עוד ניתן לנסות? תודה.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Hezi Sabcha,

יש לי כונן חיצוני 1 tera חיברתי לטלויזיה על מנת לראות תמונות וסרטוני וידאו שצילמתי,חיברתי אותו ביציאת ה usb של הטלויזיה ,אך איני יכול לראות ,אשמח לתשובות ולהצעות של החברים הכונן של חברת wd 😀

8. Started by Yigal Babiyan,

שלום לכולם, האם ניתן להתקין מספר כונני SSD בלוח האם ? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by lsl,

היי ברשותי מחשב asus מדגם n75vm עם מעבד i7 3610qm, geforce gt630m ושתי 7200rmp 500gb - windows 7 ultimate, 8gb ram אחרי הlogin למשתמש המחשב תקוע ל5-7 דקות בערך, העכבר זז ואני רואה שהתוכנות וכו' נפתחות אבל אני לא מצליח לפתוח כלום גם כמה דקות אחרי שנראה שהכול נטען. רק בערך 5-7 דקות מהlogin כל התוכנות שפתחתי שהמחשב היה תקוע בדרך כלל נפתחות (לפעמים לא). אני לא יודע אם זה קשור אבל השבוע הסמלים בstatus bar של הבטרייה והרמקולים נעלמו, שהגעתי לאיפה שאמורים לאפשר אותם (לא זוכר את השם) היה כתוב על שניהם off וזה היה באפור כך שלא יכולתי לאפשר אותם. הווליום היה על השתק משום מה (לא הייתי אני), ניסיתי הסרה של הדריברים של הsound וrestart למחשב וזה לא עזר. לא עשיתי שום דבר ומשום מה יום ל…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by Chumlee,

למה המנהל משימות מזהה 8155 מגה בייט במקום 8192 מגה בייט ? יש לי 8 גיגה' שעשיתי PAGE פייל היה רשום מומלץ 12232 מגה כי במנהל משימות רשום שיש לי 8155 כפול 1.5 אז זה יוצא 12232 אבל בתכלס זה צריך להיות 8192 כפול 1.5 שזה 12288 איפה נעלם ההפרש 56 מגה ? אין לי כרטיס מסך OB

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. יש לי כרטיס מסך ati radeon 5750 . הסרטונים והמשחקים זזים בקושי. לאחר עדכון שעשיתי הכל רץ ועובד. העיה שלאחר כיבוי המחשב והדלקתו שוב הכל איטי. ושוב אני מתקין את העדכון של הדרייבר לכרטיס מסך. והתופעה חוזרת על עצמה. מה לעשות ?

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by Guymz,

אהלן חברה, לאחרונה יש לי בעיה שאני לא יודע מה מקורה. לא יודע אם בכל מחשב יש את זה, אבל כשאני מכבה את המחשב אז ממש כשהוא כבה יש רעש חשמלי כזה. קצת קשה לי להסביר ואין לי אפשרות להקליט, אבל רעש של מכשיר חשמלי כבה. עכשיו לאחרונה התחלתי לשמוע את הרעש הזה גם כאשר המחשב דולק, וכל פעם שיש את הרעש הזה המחשב קופא לאיזה 2 שניות. וזה נורא מעצבן והורס לי את כל החוויה. יש למישהו מושג מאיפה זה מגיע? האם הבעיה היא בספק הכוח? זה הגיוני בכלל שזה יגרום לתקיעות כאלה? אולי מהכונן המכני? אולי מהכונן ssd ? עשיתי בדיקה לכוננים עם זה תוכנה ויצא שהם תקינים. אבל אני חושב שזה לא קשור. אשמח לעזרה. תודה מראש, גיא.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. מחשב מבוסס i7 + GTX970 כשמכניס USB כלשהו (להוציא מקלדת ועכבר ב-2 כניסות ספציפיות) המחשב מיד קורס למסך כחול. הדרייברים של כניסות ה-USB מעודכנים. יכול להיות קשור למערכת הפעלה (Widows7) או לכרטיס מסך (GTX970)?

14. חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by Cilay,

שלום, המפרט: P4 3.0GHZ 2GB DDR I לוח אם כלשהו.. 80GB WD ספר ג'נרי ניסיתי התקנה עם 2 גרסאות שונות של ווינדואס , ככה שהבעיה כנראה בחומרה. אני מקבל ב48 אחוז \51 אחוז את השגיאה הבאה: http://ufu.co.il/files/07686q5riurdmcpw2oln.png אשמח לקבל הכוונה למה יכולה להיות הבעיה.

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by CyberBot,

פירמטתי את המחשב הנייד שלי התקנתי את כל הדרייברים כולל הWIFI ושאני מדליק את הWIFI אז הוא לא מחפש רשתות מערכת הפעלה XP SP3

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אהלן אנשים! יש לי בעיה ואני צריך את עזרתכם בבקשה, המחשב שלי בשבוע האחרון באמצע גלישה או שימש פשוט עובר תהליך של כיבוי עצמי, אמנם נפתחת חלונית ומודיעה שמתבצע כיבוי המחשב עם ספירה לאחור של 50 שניות בערך, ההסבר שהכיבוי נעשה בגלל: NT AUTORITY\SYSTEM 32 קוד תקלה: 2147483641 אני רק יציין שהמחשב חדש חדש,ולאחר פורמט עקב הסיבה הנ"ל,חשבתי שזה מה שיעזור וזה לא. ??? המחשב גם מעלה מסכים כחולים,לא הסקפתי לרשום את הקוד תקלה מכיוון שהוא מיידית מבצע ריסטרט, אך משיטוט באינטרנט הבנתי שהקוד תקלה המקביל לתופעה הזאת במסך הכחול הוא: 0x80000007 . המחשב לא מתחמם והוא ממש חדש,יש לי אותו בדיוק יומיים. מישהו יודע אולי מה הבעייה וכיצד מסדרים אותה? תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by תושב העיר,
  20. Started by g_man,

ציינתי למטה את המרכיבים של המחשב. הבעיה היא שגם ב 3dMrak 2001 se and Pc Mark אני מקבל ציונים נורא נמוכים ב3d amrk אני מקבל 3700 (23.11) ב pc mark אני מקבל 3000 על מעבד 2000 על זיכרון ו700 על כונן קשיח. יש לשיהו מושג למה? Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way 280Watt Kenwood speakers with JVC amlifier Asus 50X IDE Fly Video 98' Task TK3003 300Watt Pine Comstar 56K Microsoft Internet Pro Keybord Logitec Optical Mouse

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. שלום לכולם , אני חדש כאן.. נראה אחלה אתר ופורום :-P אני רואה סרט ופתאום איך שמתחיל הסרט אני רואה נקודות כחולות ואדומות במסך שלי , החלפתי מסך זה לא עוזר עברתי לדרייברים אחרים זה לא עוזר.. נסייתי מקודדים אחרים זה לא עוזר.. הבעיה הזו רק בסרטים מה אני עושה? תמונה: http://img323.imageshack.us/img323/7629/15sk.jpg תודה לעוזר

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by הדר,

שלום, יש לי שאלה: רכשתי מחשב חדש עם דיסק קשיח מתוצרת WD. כשהגעתי הביתה גיליתי שהדיסק מחולק ל-3 חלקים ודרייב D שלו מלא במשחקים, תמונות וקבצי מוסיקה (נפלאים דרך אגב). השאלה שלי היא האם יש סיכוי שזהו דיסק לא חדש ומכרו לי דיסק משומש? תודה, הדר

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי לכולם אודה לסיוע, אני מנסה להתקין דרייבר של אינטל לכרטיס אונבורד במחשב LENOVO V520, ערכת שבבים B250 כאמור. אני חושב זה intel hd graphics 530 אני מבין שאין תאימות לWIN7 ולכן אין אפשרות אני עדיין לא יכול לשדרג לWIN10 לכן אני חייב למצוא פיתרון ל WIN 7 אולי מישהו פתר את העניין

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by קרל עוזר,

החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH

25. שלום חברים, התחדשתי בDELL XPS13 מארהב, כמובן שהוא הגיע עם חיבור אמריקאי לחשמל והחלפתי את הכבל מיקי מאוס המקורי באחד אירופאי. הכבל האירופאי מאוד מסיבי וכבד ורציתי לשאול אם אפשר לוותר על ההארקה? או מאיפה אני יכול לקנות כבל קצר וקומפקטי? תודה מראש, אוראל

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.