עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by huber,

שלום חברים. אני זקוק למתג USB לחדר ישיבות אצלנו שיתחבר לטלוויזיה חכמה (WHITEBOARD TV). המטרה היא למצוא מוצר שיהיה "חכם" ככל האפשר עם פיטצ'רים רצויים כגון זיהוי כניסה חכם (ז"א שהמתג יעביר אוטומטית ליציאה האחרונה שחוברה למשל), רצוי מאוד שלט אם אפשר וכו. אשמח לעזרתכם במציאת מוצר מתאים.

2. Started by Sooki,

היי, הייתה לי בעיה במחשב הישן שנכבה ונדלק כל הזמן עקב בעיות חימום. ברוב טיפשותי המשכתי לעבוד איתו (הוא נתן לי כמה שעות עבודה לפני שהתכבה לי) ולאחר איזה חודש הארד דיסק פשוט סרב לעלות. ניסיתי לחבר אותו למחשב החדש אבל הוא לא מזהה לי אותו בכלל, כמו כן ניסיתי לחבר אותו בעזרת מתאם USB, מנהל ההתקנים מזהה אותו כMASS USB STORAGE DEVICE אבל המנהל הדיסקים הוא לא מופיע לי (וכמובן גם לא במחשב שלי). מהץ דעתכם, יש סיכוי להציל את הארד דיסק? יש לי בו כמה קבצים שאני מעוניין בהם וחבל לי לוותר עליהם. תודה מראש על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by iveco,

שאני שולח פינג לראוטר הממוצע זה 1 MS אבל שמתי לב שיש קפיצות של 60 MS וכו' רציתי לדעת אם מסתכלים על הממוצע רק ? או ששווה להחליף כרטיס רשת ? כי ב WOT פתאום המשחק משתגע עם הפינגים 90 קופץ 140 ושוב חוזר ל 90 יכול להיות שזאת בעיה בכרטיס רשת ?

4. המחיר יצא כלל 150 שקל של דמי החזרה (KSP) הכרטיס הפעם חדש היה ערוז כמו שצריך יש לי שתיי בעיוד עכשיו עכשיו COMANCHE 4 כמו קודם עובד דפוק לגמריי וב AQUNOX יש DELAY בעכבר למה זה כך ואיך אני מתקן את זה? או לפחות את בעית הDELAY בעכבר ב AQUANOX?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. המאוורר של המארז עושה רעש מאוד מעצבן ומציק, ואם אני נותן למחשב איזה כאפה אז לפעמים זה נפסק לכמה שניות אבל בסוף זה תמיד חוזר.. ניסיתי להוציא את המאוורר מהמקום שלו ואז באמת נפסקו הרעשים אבל כשאני מחזיר אותו למקום (עם קליפסים מיוחדים שבאים עם המאוורר) הרעש חוזר. מה ניתן לעשות כדי להפסיק את הכאב ראש הזה?? :AR15:

• 23 תגובות
    • 3.3k צפיות
  6. Started by uriya,

קניתי לפני כמה זמן את העכבר והמקלדת של microsoft - desktop 1000 הכל רץ בסדר, חוץ מבעיה שחוזרת בצורה רנדומלית..... מדי פעם העכבר לא מגיב או המקלדת לא כותבת לי תווים, פשוט קופאת לשבריר שניה התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם החבילה האם מזג אוויר או פלאפון או אפילו טלפון אלחוטי בקירבת מקום יכולים לעשות בעיות קליטה?? הבטריות שמפעילות את כל העסק מלאות, הן באו עם האריזה המקורית מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 561 צפיות
  7. Started by maverick,

אני משתמש בווינדוס 98 SE ופתאום נעלמו לי האייקונים של הכונני דיסקים שלי (CD ROM+צורב). הם מופיעים בביוס אבל לו בווינדוס!!! מה לעשות???? ???

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by MeTaLhAmMeR,

יש לי מאוורר של טרמלטק ורציתי להאריך את הכבלים שלו בזה שאני יחתוך את הכבלים ויאריך אותם כמו שעושים עם רמולים שיש להם חיבור ישן כזה... זה לא מסוכן או משהו נכון? זה משנה באיזה כבל אני משתמש? אם כן אז תירשמו לי באיזה... תודה

• 5 תגובות
    • 729 צפיות
  9. Started by Lavasoft,

אממ קניתי מהטכנאי שלי מחשב חדש. והוא חסם לי את הגישה להכנס לביוס, כאילו אין לוגו שאפשר ללחוץ על דילית או על Del, איך אני פותר את הבעיה?

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  10. Started by yakir8,

שלום לפעמים כשאני משחק יש לי תקיעות בסאונד(הקול חוזר על עצמו כמה פעמים והתמונה רצה) זה קוראה בעיקר בסרטוני פתיחה של שלבים או בקרדיטים לא זכור לי שדבר כזה קראה במהלך המשחק עצמו! הדבר הזה מעצבן כי אני לא מצליח להבין את העלילה כי לפעמים חצי מזה אני לא שומע הוא חוזר על מילה אחד איזה כמה פעמים ואז יש שקט לכמה שניות ואז שוב... מה שמוזר שהדבר התחיל(ככול שזכור לי) מאז שהחלפתי את הכרטיס מסך שלי(6600GT) ב2600XT אז שיחקתי ב-COD4 ופתאום ראיתי שיש תקיעות בסרטונים שבין השלבים עכשיו החליפו לי את ה2600XT(כי הוא נידפק) ב4650 ועדין יש את זה.... משהו יודע אך לפתור את זה? תודה מראש ערכה: מפרט מלא בצד

• 2 תגובות
    • 939 צפיות
  11. Started by Kobi Shamir,

שלום לכולם, במחשב הדיי ישן שלי קיימים 4 חריצים לזיכרון RAM. כרגע יש לי שני זכרונות כל אחד של 4GB בסך הכל 8GB, DDR3 - 160MHz של חברת Gskill, לוח אם H87-HD3 של חברת Gigabyte. אני מעוניין מתוך סקרנות להחליף אותם בזכרונות 4GB ישנים שמצאתי בעבודה והמנהל שלי אמר לי לזרוק אותם כי הם ישנים (הם שוכבים אצלנו במשרד כבר יותר משנתיים ויש אצלנו עשרות כאלה). רציתי לדעת - האם אני יכול להחליף את מה שיש לי באותם זכרונות שמיועדים לפח האשפה. כמובן שלא אעשה זאת מבלי לשאול ולבקש אישור שלו, וכמובן שלא אעשה סלט של זכרונות במחשב שלי., כיצד אני בודק האם הם DDR3 או אולי אפילו DDR2 (?) או שאולי קיימים סוגים נוספים? אני רק מעוניין לדעת האם זה יכול לי…

12. Started by Freakstyle,

טוב אז ככה מגיעה לי הודעה כזאת של 60 שניות שנכבה המחשב ונדלק מחדש וכל פעם זה ככה הורדתי הרבה סוגי אנטי וירוס ונגד תוכנות ריגול וכל זה, בחלק מהם זה מוצא את הוירוס בעצם זה מוצא לי כמה מאותו סוג של הוירוס תולעת ואי אפשר להסיר אותה עשיתי ניקיון וסדר במחשב מחקתי תוכנות כבדות ופיניתי הרבה מקום בדיסק קשיח וכלום לא עוזר גם ניסיתי לעשות דרך ההתחל --> הפעלה --> shutdown -a עכשיו אחרי אחרי שעושים את זה זה מוריד את ההודעה של ה-60 שניות אבל המחשב נתקע ושום דבר כמעט לא פועל אז בקיצור אני במצב נואש ניסיתי לעשות הרבה דברים מה עושים בשביל להסיר את הוירוס הזה ?

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  13. Started by ModChiP,

יש לי בעיה של מסכים כחולים המפרט שלי הוא ככה- מעבד Intel Pentium D 805 לוח אם 8I945PLGE-RH GIGABYTE כרטיס מסך Asus NVIDIA GeForce 8500GT 512mb זיכרון 2GB Kingston ספק כוח ג'נרי 500W רצ"ב תמונה מהמסך בכחול בשני מועדים 1. http://img823.imageshack.us/img823/3346/dsc00266w.jpg http://img20.imageshack.us/img20/4549/dsc00268yg.jpg 2. http://img709.imageshack.us/img709/6470/dsc00302vd.jpg יש לציין שאין שום קובץ בminidump אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by ^oz,

שךום חברים, יש לי צורב DVD מחובר עם מתאם USB - וכשאני מנסה לצרוב שDVD הוא נתקע על 1% ולבסוף זורק שגיאה , אם אני מנסה לצרוב דיסק רגיל הוא נתקע ב- 95% וזורק שגיאה , הקטע הוא שאם אני מעביר אותו לתקע 1.1 הוא צורב את הדיסקים אבל רגיל לוקח לו איזה 30 דקות ו DVD קרוב לשעה ורבע -מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאת? נ.ב: עידכנתי לו קושחה, דרייבירים של לוח האם מעודכנים - ניסיתי לבודד את הצורב שיהיה היחיד בUSB ולא עובד בקיצור די אובד עצות :s05:

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  15. Started by yakir8,

שלום אני משתמש ביציאת COM כדי לצרוב רכיב באלקטרוניקה,עכשיו במשך שבוע הכול עבד כמו שצריך אבל פתאום היום כאשר אני בא לצרוב הוא אומר לי שיש שגיאה התקשרות עם הרכיב(ההודעה הזאת מופיעה כאשר הכבל לא מחובר או הרחיב לא מחובר) ו2 מחוברים מצוין בדקתי גם במחשב אחר(ככה שהבעיה לא ברכיב שלי). עכשיו לא נגעתי בכלום בהגדרות ככה שזה נראה לי בעיה חומרתית יותר, הWIN מזהה את היציאת(COM שלי). יש משהו לעשות בנידון או שיציאת הCOM שלי נדפקה אך שהוא... אם אתם חושבים שזה לא קשור לחומרה תעבירו בבקשה את הנושא לפורום מתאים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  16. כמעט כל דיון אחד המנהלים מעביר אותו לפורום אחר, למשל יש בעיה בכרטיס מסך אז ->גרפיקה בתלת מימד... בעיה בוינדוס-> מערכת וינדוס ומייקרוסופט... למה בכלל עשו את הפורום הזה?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by zzrxox,

אני עם x1900xt שעושה בעיות בזמן האחרון, הדרייברים המותקנים הם האחרונים שיצאו, הכרטיס עושה לי ריסטרט ( רק הכרטיס, לא המחשב ) הרבה פעמים ופעם אחת גם גרם לקריסה של המחשב וכך יש לי את המינידאמפ. הכרטיס לא עבר המהרה, לא מתחמם והמאוורר תקין. העתקתי את המיני לכאן, אבל אם הוא לא נראה לכם תקין תורידו את הקובץ המצורף. תודה. Microsoft ® Windows Debugger Version 6.9.0003.113 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\WINDOWS\Minidump\Mini102808-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: C:\WINDOWS\Symbols Executable search path is: Unable to load image ntoskrnl.exe, Win32 error 0n2 *** WAR…

• 7 תגובות
    • 836 צפיות
  18. בואו ידידי ואספר לכם סיפור מופלא על תקלה חמה אש! הקדמה: המחשב שלי בן 3.5, אני חייל תפרן שלא רוצה לקנות חדש, נרכש מאיבורי וזה המפרט המקורי שלו: Processor Name: Intel Core 2 Duo E6550 Memory Type: DDR2-SDRAM 2 X 1GB kingstone Speed: 333.3 MHz (PC2-5300) WD harddrive Motherboard Model: GIGABYTE 945GCMX-S2 Motherboard Chipset: Intel 945GC (Lakeport-GC) + ICH7 INNO3D NVIDIA GEFORCE 8500GT לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות לי צרות, זה התחיל במסך כחול פעם בשבוע... והתקדם עד למצב הבא: ראו תמונה ראשונה IMG_0062.jpg מצב בו כל המסך מוקפא הופך להיות מנוקד בכל מיני צבעים שקצת מהבהבים, בקיצור חוטף איזה קדחת. חיפשתי חיפשתי ובסוף מצאתי... הקבלים של הכרטיס מסך היו מפוצצים...ראה תמונה שני…

• 24 תגובות
    • 2.5k צפיות
  19. Hi, Whenever I start the PC, it looks like it's loading Vista, but then instead of giving me the list of my 3 users I just see a black screen with a couple of minor blue-turkiz stripes (stripes to the hight, not width) and that's it. The PC won't start no matter how long I wait. Even if I unplug all cables, wait a few minutes and replug them it still won't start. Then, when I restart the computer it sayes that windows had an "unexpected shutdown", and asks me if to run it normaly (which never works) or run through safe mode. The only way I can run the computer is by safe mode, and that's what I'm doing now. I guess it's important to say that I have never overclocked the P…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  20. Started by BandiT,

עשיתי RESTART ומאז זה מה שהופיע.. יש לי הארד דיסק שמחובר באמצעות SATA יש למישהו מושג מה זה יכול להיות? http://www.zahi-il.net/up/files/jmxymztkczdontzm5qnz.jpg

• 1 תגובה
    • 480 צפיות
  21. צרבתי ווינדוס 7 (הורדה מהאתר הרשמי של מייקרוסופט) צרבתי לדיסק אבל ממחשב שדיי בטוח שהיה נגוע האם ברגע שאתקין את הווינדוס על דיסק קשיח חדש והדיסק נגוע , אהם מערכת ההפעלה אוטומטית תתוקן ותיהיה נגועה? 2. אני השתמשתי בדיסק און קי ,ואני מניח שיכול להיות וירוסים בדיסק און קי , האם ניתן לעשות משהו שהוא לא יעביר לי על המחשב? פעם מישהו אמר לי שניתן לבטל אוטרון במחשב וככה הוא לא ידבק. תודה מראש

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  22. שלום לכולם, לא בטוח שיש קשר אבל לפני שאני אתאר את הבעיה צריך לציין שנכנסתי ל Disk Management והתחלתי פירמוט לכונן (WD30EFRX) ואחרי זמן קצר לחצתי Action -> Refresh מה שגרם לעצירת הפרמוט והכונן נעלם. לא יודע אם זאת הסיבה אבל מאותו רגע זה מה שקורה: אחרי ריסטרט למחשב הכונן מוצג ועובד. ביצוע פירמוט מהיר עובד. ביצוע פירמוט מלא גורם לכונן להיעלם. העתקת קבצים (לפחות כמה GB) גורמים לכונן להיעלם. כשהכונן נעלם אז אני ממש שומע את המהירות של הדיסק יורדת או אולי אפילו נעצרת, אחרי ריסטרט הכונן מופיע ושוב אותו סיפור. ביצעתי chkdsk, לא פתר את הבעיה. אשמח לעזרה. תודה.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  23. קניתי עוד כ. PCI של החיבור האלחוטי, וכשאני בא להתקין את הדרייבר המתאים, זה מתקין ואז אומר The device isnot working properlly וכשאני בודק ב-Device Maneger אז כתוב שאין דרייבר מה לעזאזל הבעיה?

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  24. Started by the kon,

שלום ממצב?? טוב אז ככה היה לי מחשב :'( עד שלא יודע מה הוא נשרף או משהו כזה עכשיו נתתי לתכנאי שלי שיבדוק אמר לי מעבד לוח ועוד משהו לא זוכר נשרף והוא אומר שב1700 ש"ח הוא מתקן אז רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מה נשרף עם נשרף?

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.