תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
בהפעלת המחשב מופיעה הודעה: bootmgr is missing אני צריך את סדר הפקודות הנכון להקלדה בcmd תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
מי שמבין ויודע אני כבר נואש יש לי את המשחק call of duty united offensive וכשאני נכנס לסרבר אז זה עובד 20 שניות ואז מעיף אותי ורושם לי את זה הכינוי שלי שזה לא חשוב אבל העיקר זה: kikcked via punkbuster for 0 minutes restriction: inadequate o/s privleges אין לי מושג חוץ מזה שזה אומר שהפנק בסטר התוכנה שמגרשת ציטרים ורמאים ואני לא אחד מהאלה המשחק שיש לי הוא אמיתי והקוד אמיתי אז מי שיודע ויכול לעזור יהיה מאוד עוזר תודה.
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
אני מדליק את המחשב ולפני שהוא מתחיל לטעון את ווינדווס הוא נתקע וכותב disk read error occurred מה לעשות?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שמעו כל פעם שאני משחק פתאום באמצע המשחק יש לי שגיאה כזאת windows cannot find 'c users\Neria'.make sure you typed the name correctly and then try again אם מישהו יכול לעזור לי אני מאוד אודה לו
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום בעיה KERNEL POWER 41 מה זה אומר - ( תמונה ) כל כמה שעות המחשב שלי עושה ריסטארט שניכנס ל- WIN 7 64 מסומן שיש בעיה עם הבעיה שבתמונה למישהו יש מושג מה זה ? איפה הבעיה ? מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
הוינדוס כבר עלה לי, הספקתי לעשות כמה דברים, ואחרי כמה דקות המחשב נתקע לי וכלום לא זז כאן. קפצה לי הודעה והיה כתוב בה ככה: {כתיבה מושהית נכשלה}- ל-windows לא הייתה אפשרות לשמור את כל הנתונים עבור הקובץ .......... ואז רשום שמה איזה משהו על הLOCAL \DOCUMEMNTS AND SETTIND ואז עוד איזה משהו כזה.///settings\Temporary Internet Files\content משהו עם מספרים אנערף.. הנתונים אבדו. ייתכן ששגיאה זו נגרמה עקב כשל של חומרת המחשב או של החיבור לרשת. נסר לשמור קובץ זה במקום שונה. לא בדיוק ידעתי איך לכתוב איך הקובץ שרשום בהודעה הזאת כי הסתבכתי, אבל זה פחות או יותר מה שהיה רשום שמה. אני לא מבין מה הבעיה במחשב שפתאום צצה לי...עד 10 בבוקר הכל היה טוב ויפה ועבד חלק. ב14:00 בצהריים שעליתי שוב פע…
-
- 3 תגובות
- 941 צפיות
-
-
היום פירמטו לי את המחשב, סידרו לי את הכל כאן במחשב. ישבתי על המחשב סידרתי לו תוכנות וכל מה שאני צריך על המחשב שלי. מפה לשם לפני דקות עשיתי ריסטרט למחשב. הגיע לי מסך שחור וזה מה שרשום בו: NTLDR is missing Press Ctrl+Alt+Del to sertart לחצתי על המקשים האלו, וזה כל הזמן מחזיר אותי לאותו הדבר. אני לא יודע כבר מה לעשות לגבי המחשב הזה, אבל הוא ממש משגע אותי. הכל עבד לי כמו שצריך, ואפילו החזרתי קבצים שהיו חסרים לי. בבקשה תעזרו לי, כי כבר אין לי כוח אל המחשב הזה יותר! תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 894 צפיות
-
-
שלום לכם , לפני כזמן קצר, אני ראיתי טלזוייה ושמתי את חלון האינטרנט כממוזער , ולפתע סובבתי את ראשי לכיוון המחשב, וראיתי את החלון של האינטרנט פתוח!, נגשתי למחשבי וראיתי את העכבר למעלה , בכוונה חיכיתי כמה שניות , ולא קרה כלום. אז מזה יכול להיות ? פריצה ? , או שלא? דבר 2: . האם למישהו יש אנטי וירוס יותר חזק מ Nod32 , AVG , Norton , או kaspery , משהו כזה? , אשמח לקבל. בתודה, ברק. אשמח לתגובות.
-
- 3 תגובות
- 926 צפיות
-
-
היי יש Logitech מצלמה אינטרנט. אני היתקנתי בחלונות 98 ולא רואים תמונה. יש לי מחשב חדש : לוח אם Asus P4P800 מעבד 2.8 (800) זיכרון 512MB - (400 USB 2.0 G-4 - 128MB אני היתקנתי הכל דרייברים של הלוח אם. למה אני לא רואה תמונה? נסיתי להיכנס לאתר של החברה Logitech והורדתי דרייבר חדש. וזה לא עבד ולא רואים תמונה. מישהו יודע איך פותרים את התקלה המוזרה? עיזרו לי למישהו יש כמוני כמו לוח אם P4P800 וניתקל בבעיה שלי דומה? בתודה מראש מיקי בברכת חג שמח לכולם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם msiexec.exe כשאני רוצה להתקין משהו או למחוק קופץ לי חלון ואומר נתקלת בבעית msiexec.exe תעזרו לי בבקשה לסדר את הבעיה הזאת
-
- 0 תגובות
- 942 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה כל פעם אחרי פירמוט אני מתקין תוכנות שדרושות הפעלה מחדש כגון: כרטיס קול מסך אינטרנט אחרי זה המחשב לא עולה הוא רושם לי ntldr is missing ואני חייב לעשות repair למה זה קורה איך מבטלים את זה? תודה רבה לעוזרים!
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לפטופ וכאשר אני מקליד האותיות מתהפכות לי כאשר אני מחבר מקלדת חיצונית USB זה כותב לי בסדר. לפי מה שאמרו לי צריך לשנות ברגיסטרי ב initialkeyboardindicators לשנות שיהיה 0 שזה אומר מצב כבוי לאחר שעשיתי restart הרגיסטרי השתנה שוב ל 2 מה שאומר שה num lock הופעל, איך אני מבטל אותו לצמיתות במחשב נייד?
-
- 9 תגובות
- 6.1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים ראיתי שהמהירות של המחשב שלי הרבה פחות מהירה אז גילי ש System Idle Process תופס לי בין 80 ל 95 מהCPU עשיו אני לא יודע מה לעשות ניסיתי הכול וכלום עם יש לכם רעיונות???? תודה לכולם!!!
-
- 1 תגובה
- 812 צפיות
-
-
הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייד חדש N3010 לפני בערך שבועים ופתאום אחד הUSB התחיל להשתגע, אני כל הזמן שומע כאילו העכבר/מקלדת מחוברים ואז אחרי שניה זה מתנתק וחוזר ככה. קיצר השאלה אם יש איזה משהו לעשות, איזה סיבה שזה קורה? או כבר להתחיל להפעיל את האחריות? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש wi fi מובנה אבל הגישה אליו נדחית לגמרי . פתרונות ?
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ה removewat ביטל לי את הזיוף תוכנה אבל שהפעלתי מחדש ראיתי שאני לא יכול להשתמש באינטרנט אין לי סאונד ועוד כמה דברים אבל בגדול אני לא יודע מה קרה למחשב!!! גם שחזור מערכת אני לא מצליח לעשות!! אני חייב עזרה...
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי בעיה ב windows update שלדעתי גם משליכה ל svchost שדורש זכרון גבוה.ישבתי כבר כמה ימים טובים על פתרונות אבל הנושא הזה כל כך רחב שלא הצלחתי למצוא פתרון ואשמח מאוד אם תוכלו לעזור לי בנושא.נתונים:מחשב נייד sony vaio (מצורפת תמונה של המפרט)מערכת הפעלה win7 home premium 64bit באנגלית.ווינדוס מקורי.פירמטתי את המחשב לפני כשבוע עקב מעבר ל SSD של סמסונג בנפח 250 (דגם 750), התקנתי לדעתי את כל הדרייברים הדרושים (גם מהאתר של סוני וגם דרך driverbooster).הכל באמת עובד יותר מהיר ובצורה חלקה חוץ מהבעיה שהתהליך svchost לוקח זכרון רב, בעקבות זה הבנתי שהבעיה היא ב windows update גם בגלל שהתהליך לדעתי שעושה את העומס הוא wuauserv. יש לי אנטיוירוס AVG שהריץ בדיקה ולא מצא וירוסים…
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב תקשיבו נמאס לי מהבעיה הזאת ואני לא מתכוון לוותר אני לא סתם שילמתי 4000 שקל למחשב חזק. בבקשה ממכם אנא תעזרו לי. מסך : LG FLATRON W2243T המפרט שלי רשום בכפתור מפרט מחשב המחשב שלי הוא נייח ווינדוס 7 64bit התקלה שלי מאוד מוזרה, התקלה שלי מופיעה בהרבה משחקים ויש משחקים שהתקלה לא קוראת. red faction ארמגדון , gta iv , apb reloaded ויש עוד כמה שהתקלה קוראת. אני משחק 5 דקות בred faction ויש לי מסך ובוא רשום digital power saving mode שומעים ל5 שניות את המשחק ברקע, אי אפשר לעשות שום דבר חוץ מלראות את המסך הזה בgta iv התקלה קוראת כאשר 25 דקות בערך ולפעמים יכול לקרות אחרי יותר זמן או אפילו פחות. התקלה לא קוראת במשחקים :team fortress 2 , bulletstorm supremeCommander2. בדקתי את הטמפ…
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
משום מה זה מצחיק אותי בצורה מטורפת התקנתי איזשהוא מנהל מחיצות באמצע ההתקנה נהיה לי כזה מסך כחול אני עושה ריסטרט ו...שאני מריץ את המחשב חסר לי כונן D XDDDD עכשיו במנהל מחיצות אחר(EASEUS) אני רואה ש D עוד קיים עם כול הדברים שלו,אבל שמה קוראים לו * איך אני מחזיר אותו לעזאזאל XDDDD?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם ליפני כמה זמן היתחיל להופיע לי מסח כחול במחשב,המחשב כול מסח כחול עשה ריסטרט לאחר מיכן הורדתי תוכנה שתיבדוק מתי וכמה פעמים הוא הופיעה,והיא הראתה לי שהוא הופיע כימעט כול שעה של פעולה בבקשה תעזרו לי ליפתור את הבעיה זה מאוד מפריע לי! או שתמליצו לי איך ליפעול בנוגע לבעיה זאת.. התמונות מופיעות פה של המסח הכחול ושל תיעוד שלו http://www.fxp.co.il/showthread.php?p=65455815#post65455815
-
- 0 תגובות
- 948 צפיות
-
-
שלום . התקנתי את ה WIN 7 מחדש עכשיו אני מתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך שלי אחרי ההתקנה עושה ריסטרט ואני לא יכול לשנות רזולוציה והכל נשאר אותו דבר כאילו אין לי דרייבר ביכלל ... מה אני עושה נסיתי הכל כבר. וכה הורדתי את הדרייבר הנכון אני לא דביל אם לא הייתי מוריד את הנכון זה לא היה מתקין לי אותו ביכלל... אני חייב עזרה אני לא יודע כבר מה לעשות .
-
- 5 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום ותודה לעוזרים. אני משתמש ב windows defender כאנטי וירוס שלי ואף פעם לא הייתה בעיה. לאחרונה הוא מופיע עם סימן אדום עליו וכשאני נכנס הוא אומר "המכשיר שלך עובר פעולת הגנה" וכשאני מנסה ללחוץ על פרטי איום שנמצאו, הוא פשוט נסגר. הוא גם נסגר כשאני מנסה לראות הסטוריית סריקה. כמו כן, הוא לא נותן לי להפעיל את ההגנה בזמן אמת ואת windows defender smart screen למרות שאני ה administrator. ניסיתי לסרוק בעזרת כמה תוכנות לנוזקות, וירוסים וכאלה, אבל לא נמצא שום דבר (גם בסריקות בעליית המחשב). מה ניתן לעשות? מצ"ב תמונות שאולי יעזרו. תודה,
-
- 11 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
הי, יש לי דיסק SSD של סמסונג 120GB שעליו התקנתי את מערכת ההפעלה וכל התוכנות. אחרי שהוא התמלא והתמלא (לא שומרת קבצים עליו - אלא אלה יותר הגיבויים של ITUNES ושאר תוכנות שלא נותנות לי להגדיר כונן אחר לשמירת גיבויים). החלטתי להחליף לכונן גדול יותר. כאן התחילו הבעיות... עשיתי cloning מדיסק המקור לדיסק היעד. כמו שזה נראה כרגע - הוא העתיק את הדיסק המקורי בתור partition ושוב נראה שאין מקום (*לא מתאפשר לי להעלות את תמונה את תמונת המצב משום מה...). כמו כן, כשכל הכוננים מחוברים (יש לי עוד שני הארדיסקים רגילים) אז מערכת ההפעלה לא עולה עם ההדלקה, הדיסק SSD לא מופיע ב BIOS ברשימה שקובעת לאיזה דיסק לפנות בהתחלה, אבל כן מופיע במסך שבו אני צריכה לבחור מאיפה לעשות את ה BOOT. (נפתח לי חלון …
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-