עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. כמובן שיבשתי אותו לכמה ימים הוא נדלק ונתקע על מסך הטעינה של מערכת ההפעלה ותקון להערכתי יהיה כרוך בהחלפת לוח ומחשב הזה כבר יצא מייצור לפני שנתיים השאלה שלאור המצב משתלם לתקן הוא לקנות מחשב חדש נ.ב. סליחה מראש עם הפוסט לא שייך לפורום הזה לא הייתי בטוח באיזה מהם לפרסם.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, האם יש דרך לגרום למחשב נייד להפעיל את עצמו ברגע שהוא מקבל מתח, כפי שניתן לעשות במחשבים שולחניים.

3. Started by avi chezi,

המחשב לא מזהה לי כוננים חיצונים הבעיה חזרה לי גם לאחר פירמוט המחשב יש לציין שלא כל כוננים הוא לא מזהה אלא רק מסויימים כגון את האר דיסק שלי החיצוני הוא לא מזהה אבל USB קטן יותר שלי הוא כן מזהה מצד שני USB גם מצורף תמונה המחשב מזהה שיש חיבור של אר דיסק אבל תכלס הוא לא מביא לי אותו בתיקיה של המחשב שלי כתוב הוצא את My Pessport אבל הוא לא מופיע כמו שכתבתי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מחשב חדש בן חודשיים. מה בעיה? מסכים הכחולים כותב לי 4 שונים 0x0000000A (0x0000001A, 0x00000002, 0x00000001, 0x808291F9 0x0000008E (0xC0000005, 0xBF84064A, 0xA0AA2B28, 0X00000000 win32k.sys -address BF84064Abase at BF800000 ,datestamp 422511a2 x0000000A (0xC6856FC8, 0x00000002, 0x000000001, 0x808291F9

5. Started by redboomer,

יש לי בעיה במחשב, באמצע העבודה הוא מכבה ומדליק את עצמו מחדש, יעני עושה לעצמו reset. אני לא יודע אם זה קשור, אבל התופעה הזאת מתרחשת רק כשתוכנת האימיול עובדת. אם למישהו יש מושג מה הבעיה שישלח לי הודע במייל alexs17@012.net.il אני נואש

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  6. Started by X-Gamer,

במחשב של אחי פעם אחת סתם ככה התכבה המחשב, עכשיו מאז המסך נדלק(מחובר לספק), המנורות על הלוח ועל המארז דולקות אבל הכפתור לא מדליק את המחשב. עכשיו אני לא יודע אם אחי שיחק עם הכפתור מאחורי הספק של 115, 250 אז ניתקתי תמחשב מהחשמל והעברתי את זה ל 115 (אין לי מושג כמה זה אמור להיות) וזה המשיך לא לעבוד אז החזרתי שוב ל 250 ומאז גם המנורות בלוח ובספק לא נדלקות אבל המסך שמחובר לספק נדלק ככה שאני לא חושב שהספק נשרף. איך יש דרך לבדוק אם הלוח נשרף או אולי חוט שמחבר את הספק ללוח או משהו?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  7. Started by Itsik-L,

יש לי כמה שאלות יש לי עכשיו במחשב האדיסק של 80 ג'יגה מחובר בSATA2 ויש לי פה בבית איזה מחשב ישן דפוק,אבל ההאדיסק שלו טוב אני מאמין... במחשב הישן יש הארדיסק של 40 ג'יגה בחיבור IDE בהארדיסק הישן הז מותקנים כל מיני דברים כמו ווינדוס וכמה משחקים,רציתי לדעת אם אפשר להוסיף את ההארדיסק הישן למחשב החדש האם זה יעשה בעיות כלשהן? וכשיהיו מחוברים שני הארדיסקים אז המחשב בעצם קורא את שניהם,אז איזה ווינדוס אני אראה על המסך? בגלל שזה הארדיסק ישן אז הוא יהיה איטי יותר וזה ממש יאט את כל המחשב? זה בעצם יופיע לי ככונן נוסף ב"מחשב שלי"? ואיך מחברים אותו? חיבור אחד של הIDE ללוח ואחד של הספק ,זה הכל? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  8. Started by EasyPooper,

שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by BorisAlt,

קיבלתי לוח GIGABYTE K8N PRO-SLI התקנתי את כל המערכת ויש לי כמה בעייות 1. אחרי כל ריסט אני צריך להגדיר מחדש את הדרייברים של המקלדת (PS./2) 2. יש לי כונן יחיד על המחשב וזה צורב של NEC ה 3550A אחרי שהתקנתי בעזרתו את הווינדוס ועשיתי ריסט הוא מסרב לקרא דיסקים... בהתחלה חשבתי שהבעייה בווינדוס אבל אחר כך פירמטטתי והתקנתי מחדש עם אותו כונן שלא עבד לפני ושוב חזרה הבעייה, אז החלפתי אותו לכונן CD ישן שהיה לי בבית והוא כן עובד. אולי משהו מכיר את הבעייה או יש לו רעייון??

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by E-Bear,

I just wanna say i'm sorry for not writing in hebrew but that is probably caused by the problams my computer is having... Your answers can be written in hebrew since I have no problams readind it... I just finished putting my new rig together yesterday. stuff included: - AMD Dual Core X2 4200+ w/TT Sonic Tower - DFI LanParty NF4 Ultra-D - G.Skill LA 2*512MB - eVGA GeForce 7800GTX KO ACS3 - TT PurePower 480W At first, I just set everything as it should be and started installing the windows. At some point, it just stopped suddenly and gave this blue error screen. I was thinking maybe it was the memory or the dimms of the mobo but when I pulled out the 2 fans of my sonic tow…

• 4 תגובות
    • 694 צפיות
  11. PCIE TO SATA /IDE RAID CONTROLLER ואת פרטי הצורב שלי שהוא בחיבור IDE ו "הקש על כל מסך" ואז הוינדוס עולה כרגיל. הצורב עובד כרגיל ללא בעיה. בלוח יש חיבור IDE אחד שאליו מחובר הצורב.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Amital,

יש לי בעייה מתי שזה כותב Starting Windows אחרי חצי דקה מופיע מסך כחול עם זה stop:0×0000007B(0×F78D6524,0×C0000034,0×00000000.0×00000000) אני בWINDOWS 7 ורוצה לחזור לXP ולא מצליח הורדתי 7 גירסאות שונות של XP ובכולם אותה הבעייה. ניסיתי להריץ MHDD אבל ההארד דיסק שלי לא מאסטר אז הוא לא קולט אותו HDD של WD 500GB מקווה שמישהו פה יודע לפתור את הבעייה

• 45 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום לכולם. אני משתמש ותיק מאוד של chrome. לאחרונה התחלתי להשתמש מעט ב Firefox ואני שם לב שהוא רץ חלק יותר, לדוגמה כשאתה מגדיל או מקטין חלון ביוטיוב ב chrome זה נראה כאילו הוא עוצר ונתקע לאיזה חצי שניה וב firefox זה עובר חלק. המחשב שלי די חדש וחזק, i7 7700 ו 16 ג'יגה זכרון. מישהו יודע להסביר למה זה והאם ניתן לשנות משהו בהגדרות של ה chrome כדי שיעבוד בצורה חלקה יותר? עוד שאלה בנוגע להערת שגיאה שאני מקבל כאשר המחשב דולק יותר מ 24 שעות ואז אני מוציא אותו ממצב שינה. הוא נותן לי את הערת השגיאה הזאת וכל מה שהעכבר נוגע בו הופך לשחור (סביב תיקיה לצורך העניין), הכל קופא ונתקע ורק ריסטרט פותר את הבעיה. הרצתי חיפוש בגוגל והגעתי לאתר של מייקרוסופט כאשר אחד העו…

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by haimiko84,

שלום חברים, מזה זמן רב שיש לי בעיה במדפסת. שאני שולח להדפסה מאתר אינטרנט, המדפסת לא מגיבה. אני רואה בשורת המשימות אייקון של מדפסת, ושם אני רואה PRINTING אבל המדפסת דוממת. כאשר אני עושה ריסטרט למחשב, המדפסת נזכרת לעבוד. יש לציין שדרך WORD או כל תוכנה שהיא לא דרך האינטרנט, הכל פועל בסדר(לפי הבדיקה שלי). כבר כמה וכמה פעמים מחקתי והתקנתי את התוכנה של המדפסת, אבל לא נראה שהדבר עוזר. אשמח לעזרתם, חיים.

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  15. שלום לכולם אשמח אם מישהו יצליח לקרוא את הדאמפ המצורף ויאמר לי מה לעשות תודה רבה 071519-11968-01.rar

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  16. Started by ybe,

איך אני מחבר את ה-הוידאו שלי למחשב: יציאות בוידאו : video out,audio out,יציאת טלויזיה רגילה. בכרטיס מסך: video in האם גם הכרטיס קול soundblaster 5.1 live צריך להשתלב בענין?

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by adizarko,

זו ההודעה שאני מקבל כל פעם שאני מעלה את המחשב. היא מופיעה בתחילת הביוס המחשב... מישהו יודע איך ניתן להעיף אותה??

• 4 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by יונדב,

שלום. יש לי Xp Professional. הייתה לי בעיה עם הקובץ Kernel32 וכו', תיקנתי את הבעיה ע"י מחיקת ה SP2 (בהמלצת נציג מייקרוסופט..) עכשיו המערכת הפעלה עובדת, אבל עובדת ממש לא טוב.. כמעט כל תוכנה שאני פותח לא עובדת, אי אפשר להעתיק קבצים וכו' , וכמעט בכל התקנה חדשה שאני רוצה להתקין מופיעה ההודעה הבאה: Setup failed to launch installation engine: The RPC server unavailable. מה לעשות??? ניסיתי לחבר אותו לאינטרנט כדי לעשות WinUpdate אך זה לא עזר..(ניסיתי ע"י חיבור רשת + חיבור Wireless) ושום דבר לא עובד.. ניסיתי להיכנס ל"תוכנה" Services שנמצאת בתוך הקטגוריה Administration שנמצאת בלוח הבקרה, מצאתי בServices את RPC, ניסיתי לעשות לו Start, אחד עבד אחד לא עבד.. תעזרו לי, בבקשה!

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by okpimp,

שלום, יש לי מחשב נייד של TOSHIBA QOSIMO F25 . עכשיו התקנתי ויסטה על המחשב בזה.... כמעט הכל עובד טוב, חוץ מהכרטיס קול, הקול יוצא צורם ולא טוב בכלל, כאילו כמעט שלא שומעים. אני כמה ימים מחפש דריבר מתאים בכל רחבי האינטרנט אבל לא מצאתי כלום. מצאתי דריבר לכרטיס שתומך בויסטה אבל כשאני מנשה להתקין הוא אומר לי שחסר קובץ מסוג SYS .... הכרטיס הוא בנוי על הצ'יפס לפי מה שהבנתי, ושמו SOUNDMAX אתם חייבים לעזור לי למצאו משהו, אני כמה ימים רק מחפש את זה ולא מצליח... תודה מראש, לעוזרים

• 10 תגובות
    • 934 צפיות
  20. Started by RayZ,

בקצרה - יש לי 2 מחשבים. האחד, מעבד AMD Athlon 64 3000+ (אתם יכולים לראות אותו בצד, במפרט), שמתנהג כמו מחשב ישן, מקרטע במשחקים בצורה חמורה, מוציא בסופר-פאי 60 טיימינג-זמן, מקבל תוצאות מדאיגות בבנצ'מארקים וכו'. הכרטיס מסך שם הוחלף פעמיים, ויש שם בעיות צבע.. בקשר לבעיות הצבע, אפשר לקרוא אותם בת'רד הבא שפתחתי לפני שבועיים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=153096.0 עכשיו, יש לי עוד מחשב. Celeron D 2.8GHZ, לוח GIGABYTE עם צ'יפ SIS תומך SATA, זיכרון 256MB, כרטיס מסך GF4 והארדיסק של WD. בקיצור, שם אותם הבעיות.. מקרטע בצורה הכי חמורה במשחקים (אתם לא תאמינו באיזה משחקים, אפילו במשחקי מחשב דו-מימדיים משנת 1999-1997, גם מחשב ה AMD ד"א) ש GF4 אמור להריץ די יפה. המחשב עצמ…

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  21. קניתי סוללה חדשה למחשב אך המחשב לא מזהה אותה וכמובן לא מטעין אותה. עלי לציין כי התקנתי את הוינדוס 7 ללא הסוללה רק עם המטען האם יכול להיות כי בגלל זה המחשב לא מזהה את הסוללה? כאשר הכנסתי את הסוללה היא עבדה במשך כשעה ללא המטען. הבעייה היא רק בטעינה. במנהל ההתקנים מופיעה הסוללה ללא באגים. האם התקנה חדשה של הוינדוס יכולה לפתור את הבעייה? או הסרת הדרייבר של הסוללה?

22. אני מנסה לחבר מדפסת של HP דרך ה Wi-Fi ההוראות שלהם הם להתחבר דרך תפריט ה Wi-Fi כמו כל חיבור כזה, לכתוב קוד שהם נותנים, ולאחר מכן "פתח דפדפן, הזן את כתובת ה-IP מדף סיכום הרשת, והקש על Enter. דף שרת האינטרנט המשובץ (EWS) ייפתח. - לחץ על הכרטיסייה עבודה ברשת, ... ...." בפועל כשאני מנסה לכתוב את הIP בשורת החיפוש, נפתח לי דף שכותב "לא ניתן לגשת לאתר זה" ואחרי זה כתוב שהמספר IP שלי סירב להתחבר [כדאי לנסות: לבדוק את החיבור * ‏לבדוק את שרת ה-Proxy ואת חומת האש] אשמח מאוד אם מישהוא יכול להדריך אותי מה אני אמור לעשות

• 1 תגובה
    • 883 צפיות
  23. Started by VanGuard,

כשאני אני מפעיל המחשב המסך לא נדלק. המסך תקין , בדקתי אותו עם לפטופ. מדובר בפנטיום 3 עם VOODOO 3. ניסיתי להחליף 2 כרטיסי מסך וגם זה לא עזר. המסך חדש לחלוטין , מסך LCD של סוני.

24. Started by fim,

מישהו יכול להסביר

• 6 תגובות
    • 9k צפיות
  25. Started by Lidorc,

היי חברים, TL;DR האם ניתן לקבל זיכוי על surface pro 6 שקניתי שנמצא באחריות, אחרי שהחליפו לי אותו כבר פעם אחת והבעיות איתו נמשכות? והסיפור המלא: קניתי לפני קצת מעל חצי שנה surface pro 6. (אחריות פגה תוקף בערך באפריל) הייתי מאוד מרוצה מהקנייה , בעיקר גם בגלל ההייפ של הקנייה הראשונית, עד שהתחילו לי הבעיות במסך. בהתחלה זה jitters קטנים פה ושם שנהיו בלתי נסבלים, במיוחד מאחר ואני סטודנט וכל שנייה צריך למחוק ולכתוב שוב בהרצאה כי העט מתחיל להשתגע. ובנוסף, יש מקרים שבהם המחשב פשוט מפסיק לקלוט את העט במקום מסויים, וכדי לתקן (זמנית) צריך לעבור לחלק אחר במסך , לחכות שם שנייה, ואז לחזור ולנסות לכתוב. (זה יכול לחזור גם כל כמה שניות) א…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.