תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,290 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להשמע חשבתי אולי זה בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי! החלפתי בין כרטיסי הקול, ניסיתי לבדוק את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי זה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד מסוג lenovo חדש עם מערכת הפעלה וינדוס 8.1 ועד היום היה לי בשורת המשימות אייקון של בית (ממש ציור של בית) שאני לוחץ עליו נפתח לי החלון כמו של ההתחת במערכות הפעלה הקודמות לא הלחצן שמעביר אותי למסך עם הקוביות. בכל מקרה שאני לוחץ עליו פתאום רשום לי הפריט "HostAppService.exe" אליו מפנה קיצור דרך זה שונה או הועבר,כך שקיצור דרך זה לא יפעל כראוי." איך מחזירים אותו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכל המומחים יש לי מחשב די ישן, משנת 2008 עם חומרה די בסיסית. אני רוצה לראות סרטי HD 1080p אבל אני לא מצליח לראות אותם כמו שצריך. הם די מקרטעים והמחשב לפעמים נתקע כשאני מפעיל את הסרט. ניסיתי להתקין קודקים חדשים והמצב רק החמיר. אני רואה עם KMPLAYER או VLC. המפרט שלי כדלקמן: Athlon 64 X2 4800+ 2.5 GHZ ram: 4 gb 3.75 usable ATI Radeon HD 3200 on board Windows 7 64 bit כל מה שאני מבקש זה לראות סרטים, לגלוש ולשחק משחקי 2D. האם יש אפשרות לשפר את הביצועים של המחשב הזה מבלי לקרוע את הכיס ולהחליף חלקים "כבדים"? סה"כ הוא מחשב סבבה (720p רואים סבבה)
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא מזמן החלפתי את המארז של המחשב שלי ואת הספק כוח במטרה שהמחשב יהיה שקט יותר ואכן המארז החדש (של זלמן) גורם למאוררים להיות יותר שקטים כי גם אפשר לשלוט בעוצמה שלהם. אך ישנו רעש מתכתי שאפילו יותר מעצבן מהמאווררים והוא מאזור המעבד אם למישהו יש מושג ממה הוא נובע ומה יש לעשות בשביל למנוע אותו יותר מאשמח.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי 2 בעיות כרגע במחשב 1. אני גולש בכל אתר בצורה חלקה וטובה פרט לאתר בשם freestockcharts שהוא אתר חינמי לניתוח מניות האתר דורש התקנה של פקד Silverlight התקנתי את פקד זה ואין תגובה מהאתר יום מצליח להיכנס ויום לא ניסתי דפדפן אחר והוא רשם לי הפקד קרס ולא נתן לי להיכנס כלל . 2. מידי פעם בזמן גלישה באינטרנט דף האנטרנט מהבהב מהר מאוד ואני נאלץ לסגור את הדף ולפתוח אותו מחדש . מה הפיתרון לבעיות אלו ?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עשיתי בפורמט חלונות 7. ריסט פתאום לא עולה ביוס והרבה זמן לא שינוי. (תמונה) עשיתי ללחץ DEL או TAB F5ועוד לא עוזר. לוח אם gigabyte GA-EP43-S3L בבקשה עזרה תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום,הבעיה שלי התחילה שהמחשב נדלק לשניה ונכבה אז אחרי שפתחתי אותו והתחלתי לצמצם אופציות ראיתי שכאשר אני מוציא את הכרטיס מסך הוא נדלק וכנראה הכרטיס מסך מקצר או שרוף החלפתי כרטיס מסך המחשב נדלק לחצי דקה-דקה נכבה ושוב נדלק וממשיך לעבוד אבל בלי תצוגה במסך בנוסף שמתי לב שאין סוללה בלוח אם?האם זה קשור ליכולת של המחשב לעלות?או מה יכולה להיות הבעיה?4 נורות PHASE_LED שעל הלוח אם דולקות קבוע האם יכול להיות שהלוח אם תקול?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ספויילר מראה לי את ההודעה הזאת שאני מפעיל את המחשב שלשום המחשב עבד חלק ורק היום התחילו השגיאות האלה בעקבות מה זה קרה? ספויילר ספויילר ספויילר
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי קנה מערכת חמודה בהדרכתי שכוללת את הלוח אם בכותרת. יש לו רק כונן קשיח בודד - SATA II. רק כונן אופטי בודד - IDE. כמובן למי שמכיר לוחות של גיגהבייט, אז הם עושים מין אמולציה כזאת לSATA שיזוהה כמו IDE, וכך ניתן להתקין עליו ווינדוס בלי הדרייבר והF6 בהתחלה. בקיצור, את ההתקנה הראשונה בצענו תחת האמולציה, רק בתור הרצת ניסיון. הכל עבד פיקס. להרצה השניה התקנו את זה עם הF6 בהתחלה, ואני די בטוח שכיביתי את את האמולציה, אבל אני כבר לא בטוח כמו שהייתי. בכל מקרה, חיברתי את הדיסק הקשיח שלי (IDE על ערוץ אחר), הכל עבד פיקס בו זמנית. אחרי שניתקתי את הדיסק - בום. פעם זה עובד, פעם זה לא עובד, כשהדיסק הקשיח שלו לא באמולציה לIDE זה לא עובד בכלל, מה שגורם לי לחשוב שאולי לא התקנו את…
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי לפתוח או להוציא את הפאנל הקדמי של המחשב והוא קצת נתקע לי מלמעלה. לא יצא. ניסיתי קצת כח לא יצא ניסיתי יותר לא יצא פחדתי לשבור משהו(וכאן האירוניה), אז לקחתי משהו דק(במקרה זה סכין יפנית) והכנסתי קלות ומשכתי. מסתבר!!! שמשכתי גם את הפאנל של הסידירום. והוא לא עובד כלכך, אני מפעיל אותו, והוא כל הזמן מנסה להפתח ולהסגר. חוץ מהעובדה שכל הכיסוי שלו שבור.... יש לי עוד סידירום. הקטע הוא שזה דיוידי-רום. יש עתיד? :-/
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בזמן האחרון יש לי בעיה שפשוט מטריפה אותי: הרבה (מאוד!) פעמים בעבודה שוטפת בווינדוס, למשל העברת קבצים מתיקיה לתיקיה וכאלה, יוצאת לי הודעה כזאת: ולפעמים מצורפת אליה גם הודעה נוספת (שכרגע אין לי תמונה שלה, אני אצרף בפעם הבאה שזה יקרה) עם משולש צהוב. עכשיו הקטע הוא, שלפעמים אני סוגר את ההודעה (בין אם בלחיצה על OK, ביטול או סגירת החלון) וזהו, הכל ממשיך כרגיל. ולפעמים מופיעה ההודעה השניה וכנ"ל. אבל לפעמים מופיעות שתי ההודעות או רק הראשונה, ואחרי שאני סוגר אותן האקספלורר כאילו עושה רפרש, השורה של ההתחל נעלמת, כל החלונות שקשורים לאקספלורר ("המחשב שלי", תיקיות למיניהן....) נסגרות. ומשהו ממש מעצבן זה שלפעמים זה קורה לא רק בהעברת/מחיקת קבצים אלא גם סתם בפעולות אחרות (למשל הה…
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי לפטופ של HP עם ויסטה בלי שום סיבה אחת לכמה ימים היה הכונן נעלם וחוזר נעלם וחוזר ונכון לעכשיו כבר זמן רב שהוא פשוט איננו.. הכונן מחובר ואין בעיה במגעים כי חשמל מגיע אליו הנורה דולקת ונשמע שהוא עובד אך הוא לא מופיע בין כונני המחשב שלי.. אין לי ידע יותר מדי עמוק במחשבים אז אשמח אם התגובות וההמלצות יהיו מפורטות עם הסברים.. בתודה מראש שי [br]פורסם בתאריך: 10.11.2008 בשעה 11:01:41 שכחתי לציין:הכונן הופיע לי בזמנו כהתקן שניתן להסרה בסרגל הכלים של ויסטה כמו שנראה התקן USB כשמחברים אותו.. למרות שלא נראה לי שהסרתי אותו בצורה כזו, אם כן ובטעות לחצתי עליו.. איך אני יכול להחזיר אותו?! איך אוכל לגרום למחשב לזהות אותו? דרך אגב, בהדלקה וכיבוי מלאים הוא לא מזהה מחדש!!!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קבלתי מחשב חדש מדגם Zephyrus G15 ובמסך יש זליגת אור כאשר הרקע שחור. לא הצלחתי לעלות את התמונות אז אני מצרף קישור - Screen האם זו זליגה "תקינה" או שצריכים להחליף לי את המחשב? אם כן, יש לי 2 אפשרויות, לשלוח למעבדה של KSP או Asus, למי עדיף? תודה, שי
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
הי, במשהו כמו חצי שנה-שנה האחרונה אני יצא לי חוות קצת פריזים. כל התצוגה קופאת, אי אפשר לעשות כלום, עושה ריסטרט וזה עובר. לא ייחסתי לזה חשיבות במיוחד. זה קרה לי בערך פעמיים בהפרשים של מספר חודשים. עכשיו אני פעם שנייה חווה מסך כחול שמקריס לי את המחשב (כנראה כשל חומרתי כלשהו). לפעמים אחרי ריסטר שוב יש כשל והמחשב לא עולה. Start up repair כמובן לא עוזר. היום שוב קרס וזה כבר נראה יותר מדיי חשוד (חומרה כלשהי גוססת?) דבר נוסף מוזר - אני חווה "פיקים" בצריכה של המעבד מדי פעם. לא ברור מה זה, ווידאתי שזה לא קשור ל AVG וכל מיני פרוססים כאלו ואחרים. משהו מוזר. זה המפרט: AMD Athlon II X3 450 Gigabyte GAMA-78LMT US2H Trancsend 4GB RAM Windows 7 64-Bit מארז דיי גנרי עם מאוורר קדמי 120mm…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חיבור LINE-IN מקבל כבל מיציאת האוזניות של הטלוויזיה. חיבור LINE-OUT יציאה לרמקולים, לא עושים רעש כאשר לא מחוברת יציאת הLINE-IN הכרטיס Realtek HD כלשהו, הרמקולים של Harman Kardon מה אני אמור לעשות כדי להפטר מהזמזום שיוצאת כניסה הLINE-IN מהטלוויזיה, אני פשוט רוצה להשמיע דרך הרמקולים של המחשב דרך בקרת סאונד מהמחשב את הסרטים בטלוויזיה ללא רסיבר(הרמקולים מספיק טובים) תודה
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ישבתי לי לתומי, משחק WarThunder במחשב, ופתאום הכל קפא. לאחר עליית המחשב מחדש, הלוח אם השמיע צפצופים המעידים על בעיה בזכרון. התחלתי לשחק עם הזכרונות, לשנות מיקומים, ואפילו החלפתי את הזכרון בין מחשב למחשב. מצאתי סטיק אחד שגורם לבעיות הנ"ל. MEMTEST96+ נתקע איתו ב2:03 דקות. ככה זה? פשוט מת פתאום? בלי התראות? אחפש זכרון זהה לרכישה (כנראה מחו"ל) - פשוט הופתעתי מכך שהזכרון צפוי להתקלקל כך. הדגם הוא A-DATA 2GB DDR2 Vitesta 800+ CL4
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חברי הפורם חג שמח ובכן אני מקבל מדי פעם הודעה שה IP של המחשב לא חוקי ואו קיים במחשב אחר אני מאתחל המחשב ומכבה הראוטר כולל פותר בעיות אוטומטי ולא תמיד מצליח לי ואני עושה כל מיני נסיונות עד שחוזר המחשב לעבוד אשמח לקבל הדרכה לפתרון הבעיה יש לי ממערכת עלה WIN10 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
מדובר במחשב די ישן שכל פעם שהוא עולה אחרי windows boot screen המחשב פשוט עושה ריסטרט יש למישהו רעיונות ממה זה נובע? תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! לא יודע לאיזה פורום זה שייך ללפטופים או תמיכה טכנית. יש לי לפטופ של דל n4050 ו lcd של פיליפס 42 אינץ' 42PFL5604H/12 במשך שנתיים היו מחוברים בכבל hdmi ללא בעיות פתאום הפסיק הסאונד לעבור לטלוויזיה ונשאר ברמקולים של הלפטופ. מה לא ניסיתי.. עדכון דרייברים, שחזור לנקודה ישנה יותר, עדכון גרסא ל lcd, החלפת כבל hdmi אין לא הצלחת למצוא פתרון. מה זה כבר יכול להיות? יש לציין שהתמונה עוברת חלק וללא בעיות רק הסאונד לא עובר ולא מופיע אפילו בלוח הבקרה/סאונד. תודה
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני נתקל בבעיה כשאני מנסה לחבר את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל HDMI חדש שקניתי. המחשב נדלק ותחילה רואים מסך שחור עם כיתוב הערה : Express Gate Error Code: 8C000002 express gate is not installed on you system or the installation is incomplete. to get internet access within seconds of starting your. computer. please user gate installer to install express gate. press any key to comtinue (L51808 אחר כך המחשב מתחיל לעלות, רואים את מסך הטעינה של הווינדוס אבל אז הכל הופך לכחול. אני אציין שזה לא כחול של בעיה במחשב אלא כחול של הטלוויזיה - שהיא לא מזהה משהו מחובר. המחשב שלי שודרג לאחרונה ולכן זו לא בעיה בחומרה שלו או ברכיבים ישנים. …
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן עם מעבד I7, זכרון 16G, לוח Z88 ויש לי בעיה כזו.. מדי פעם שאני מכבה את המחשב, הוא נותן לי הודעת שגיאה DRIVER_POWER_STATE_FAILURE עם הודעת שגיאה, ואז הוא עושה סריקה של בדיקת זכרון ולא מוצא כלום..(צירפתי תמונה עם ההודעה) אחרי זה אני עושה ריסטרט והמחשב עולה כאילו כלום. התקנתי מחדש את המערכת ההפעלה אבל ההודעות האלה חוזרות, לא באופן קבוע אבל מדי פעם.. אתמול בלילה שוב קרתה לי הבעיה הזו שוב בלילה, כלכך התעצבנתי, והרצתי ידנית בדיקת זכרון של WIN7 הוא לא מצא כלום, אבל קרתה בעיה נוספת, לפתע נתקע לי בSTARTING WINDOWS וזה אף פעם לא קרה, מישהו קרה לו שנתקע לו המסך שם? הייתי צריך לכבות שוב ולהדליק, אז הוא הריץ לי ואמר שיש בעיה בWIN וצריך לעשות REPAIR, …
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-