תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?
-
- 18 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כמו שאתם רואים המסך עם הסבר מאוד ברור . מבקש לעדכן את הביוס או לבדוק דרייבר . עדכון ביוס עדיין לא עשיתי אך למצב בטוח אני יכול להיכנס ולהכניס את מערכת ההפעלה למצב Diagnostic Mode ולפעמים אני מצליח להיכנס למערכת ההפעלה באופן נורמטיבי אך לאחר ביצוע כיבוי והדלקה למחשב המסך הכחול המעצבן הזה חוזר . ניסיתי להוריד כרטיס זיכרון אחד ועבדתי עם סלוט אחד ופעם זה עבד ובפעם השנייה לא . ניסיתי לבצע התקנה דורסת למערכת ההפעלה ( Repair Mode ) אבל כשהוא מגיע למצב של אתחול המחשב בשלב מסויים בהתקנה , המסך הכחול חוזר והוא לא נכנס בכדי להשלים את ההתקנה . אגב למי שזוכר אותי עם האשכול הארוך והמפרך עם ה GHOST והשחזור ( לבסוף הסתדרתי ) ואני מעלה בקרוב מדריך מפורט לביצוע פעולת השחזור לאנשים ש…
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, יש לי מפלצת ביצועים חדשה, GTX 1080TI MSI Gaming X מעבד i7 7700k ולוח אם Asus Prime z270-a. חיברתי אל הכרטיס מסך שלושה מסכים ואני מנסה לשחק בעזרת שימוש ב- PhysX surround דרך הדרייברים של Nvidia. רוב הזמן אין לי בעיות ואני משחק ככה, אבל בחלק מהמשחקים שאני מנסה - לדוגמה Battlefield 1, Dishonored 2 ו- Just Cause 3 אני נתקל מדי פעם בתופעה שבה המסך האמצעי פתאום מתחיל לרצד כמו טלוויזיה משנות ה-90 עם שלג וצבעים. כאשר אני משנה את ההגדרות של המשחק, הבעיה מיד נפתרת, אך לפעמים אחרי יציאה ממשחק הווינדוס עצמו נראה ככה. (יש לציין ששני המסכים האחרים המחוברים נראים נורמלי לחלוטין בזמן שהאמצעי מרצד). כאשר אני בווינדוס, לאחר ביטול של PhysX surround והגדרה של המסכים כרגיל מההג…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא יכול לראות אף סרט ביוטיוב ככה פתאום ! פעם זה עבד נהדר ופתאום מלפני כמה ימים אני לא יכול לראות שום סרט וזה ההודעת שגיאה שאני מקבל: Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Macromedia's Flash Player. Get the latest flash player. התקנתי את המקרומדיה הכי חדש וגם ג'ווה סקריפט הכי חדש וגם ניסיתי בתמיכה של האינטרנט שאפילו שהם לא תומכים בזה הוא ניסה לעזור לי וכלום לא עוזר!!! מה לעשות ?
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החיבור הקדמי לאוזניות נדפק..נשבר בתוכו חלק מחיבור האוזניות. ניטרלתי, ניתקתי מהלוח אם. קניתי מתאם USB עם כניסת מיקרופון ואוזניות /רמקולים. בווינדוס 10 אפשר להגדיר שזה יהיה דיפולט פלייבק, או רמקולים רגילים המחוברים בפאנל אחורי (פלאג ירוק רגיל) איך עושים שהכל יעבוד יחד תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה בזיכרונות של המחשב לפני חודשים בערך קניתי עוד זוג זיכרונות למחשב שכל אחד מהם 4 גיגה (סה"כ 8 גיגה), היה לי במחשב 4 גיגה (2 סטיקים של 2 גיגה) הבעיה היא כשאני מחבר את הזיכרונות הישנים לבד או החדשים לבד או אחד חדש ואחד ישן בהצלבה הם עובדים לי והכל בסדר, אבל שאני רוצה לחבר את כולם יחד (סה"כ 12 גיגה) אז המחשב מצפצף ולא עולה (המחשב מצפצף פעם 1 הרוך ו 3 קצרים). מבדיקה שערכתי יש לי BIOS של AWARD והצפצופים אומרים שהכרטיס ה RAM אינו נימצא למרות שהוא כן וששמתי אותם כמו שצריך. את הביוס עדכנתי לגירסה האחרונה שיצא לו. הלוח אם שלי הוא gigabyte GA-MA770T-UD3P והמעבד AMD phenom II x4 925 הזיכרונות הם מדגם DDR3 1333 דגם הזיכרונות החדשים הם: F3-10666CL9-4GBNT ודגם הזיכר…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי בחיים לא כתבו לכם דבר כזה תקשיבו נשפך לי קולה על המקלדת של המחשב נייד ועכשיו 7 מקשים נדבקים לי כל פעם שלוחצים עליהם.. אני חייב רעיון איך לסדר את זה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן,משום מקום אתמול התחילה לי בעיה במחשב שהמחשב לא מסוגל לטעון את הרזולוציה המקסימלית של המסך (1920x1200).המסך הוא Samsung T260HD.הכרטיס מסך HD 6870.ניסיתי לעדכן דרייברים ללא הצלחה, גם ב-Safe Mode.חשבתי שמדובר בבעית זכרונות אז הרצתי MEMTEST והכל היה בסדר.כשאני מפעיל Safe Mode המחשב עולה (לא ברזולוציה הטבעית כמובן). כשאני מפעיל את המחשב בצורה רגילה הוא מגיע למסך כניסה, אני שם את הסיסמה והוא פשוט מרסט את עצמו, צירפתי תמונה).כרגע מה שקורה זה שנעלם לי הדרייבר של המסך וגם של הכרטיס מסך.המסך עובד נהדר במצב טלויזיה (HDMI) אז ככה שלא נראה לי שהוא הבעיה.זו התופעה:http://up415.siz.co.il/up2/ymzymtznvwyh.jpegמה עושים?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב dell vostro 2520, windows 7 ultimate x64 המחשב חדש, ועד עכשיו גלשתי ישירות כשהמודם מחובר למחשב, שלשום ניסיתי להתחבר דרך רשת אלחוטית המחשב מתחבר לרשת אלחוטית, אבל כשאני מנסה לגלוש (בבדקתי כל דפדפן: אקספלורר, פיירפוקס, כרום) אני מקבל את השגיאה הבאה: Access Denied (policy_denied) Your system policy has denied access to the requested URL. For assistance, contact your network support team." השגיאה מוצגת בניסיון גלישה לכל אתר הבעייה רק בחיבור לרשת האלחוטית - כל רשת אלחוטית (בדקתי על עוד רשתות אלחוטיות) והרשתות עצמם תקינות, אפשר לגלוש דרכם עם מחשבים אחרים. ניסיתי גם להתקין כרטיס רשת חיצוני נוסף, שוב אותה בעייה תוכנת אזוראוס למשל, כן יכולה לשלוח מידע גם כשאני מקבל …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה התחילה אצלי תופעה מוזרה, כשאני נכנס לאתר http://www.nrg.co.il/ וגם לכל דף פנימי שלו (כלומר בכל רחבי האתר לא משנה איפה). התופעה היא כזאת: ברגע שנכנסתי לדף כלשהו באתר, אם אני לוחץ עם העכבר איפשהו על כל נקודה בדף - העמוד הנוכחי נפתח מחדש בטאב חדש (ואם לחצתי על לינק, אז הלינק), הדפדפן מדלג לטאב הזה, ובטאב הישן - נפתחת פרסומת. מעיין pop-under אבל כזה שמשתמש בטאב הנוכחי בשביל הפרסומת במקום לפתוח חדש, וזורק אותך עם העמוד שעליו אתה מסתכל לטאב חדש. מוזר. אם אני ממשיך ללחוץ וללחוץ אני יכול למצוא את עצמי עם עשרות טאבים של הפרסומת שנפתחים בכל לחיצה. הלינק שאליו טאב הפרסומת הזה מפנה הוא זה: http://www.iforex.co.il/landing_pages/br4/he/ForexGuide…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי צורב LG חיבור SATA יש לי במחשב 2 חיבורי SATA לחיבור אחד כבר מחובר לו הדיסק קשיח והשני ריק חיברתי את הצורב והמחשב לא מזהה אותו מישהו יכול לעזור בקשה? תודה מראש
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים
-
- 25 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי כרטיס מסך ל- ATI RADEON HD4650 בפורמט AGP. בהוראות ההפעלה של הכרטיס נאמר שהוא תומך בהעברת וידאו וגם שמע במוצא DVI שמועבר דרך HDMI. יש הערה שעל-מנת לתמוך ב HDMI מלא יש צורך לרכוש מתאם אורגינאלי של ATI DVI-HDMI. במקום זאת חיברתי כבל DVI-HDMI והתקנתי גם את הדרייבר ATI HD AUDIO DRIVER (משהו כזה). עכשיו לבעיה: כמובן שאני לא מקבל שמע בטלוויזיה. כמו-כן אני לא רואה את הדרייבר שהתקנתי במנהל התקנים. חשוב לציין גם שאני משתמש בכרטיס קול sound blaster. מה שאומר שרכיבי השמע realtek לא פעילים על לוח האם. על-אף שהתקנתי את הדרייברים של realtek ac 97 אני לא רואה אותם במנהל ההתקנים. יתרה מזאת אני רואה שהוא לא מצא (בצהוב) התקן מולטימדיה. איך מכל הבלגן שתיארתי אני יכול, אם בכלל…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה זה קורה לרוב שאני משחק המקלדת שלי תנתקת לכמה שניות ואז חוזרת, זה בלתי אפשרי לשחק ככה, המקלדת בסדר גמור האורות עדיין דולקים כשהיא מנותקתזאת מקלדת PS/2 PORT זאת בעיה נפוצה אבל אני לא מבין איך פתאום זה קורה אחרי שנתיים ויותר שאני איתה, ניסיתי לעשות Reinstall בDevice Manager ועשיתי ריסטארט אבל זה לא עזר. להחליף מקלדת זאת לא אפשרות, אז תחסכו בבקשה, כי אני יודע שהמקלדת תקינה וזה אפשרי לתיקון, תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק במשחק אז אחרי כמה זמן נהיה לי מסך כחול וכתוב משהו אני לא מספיק לקרוא והמחשב עושה ריסטרט מה שראיתי שכתוב זה pyhisical memory משהו כזה... המחשב חדש בן חודשיים... מה הבעיה?
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן אנשים, נתקלתי אתמול בבעיה מוזרה, היה לי יחסית הרבה מקום בשני הכוננים הראשיים שלי, C ו D, ואתמול בערך תוך חצי שעה שהתמלאו שניהם כמעט עד הסוף (משהו כמו 100G בחצי שעה), אז סימנתי את כל התיקיות כדי לראות מאיפה מגיעה הבעיה ובכונן D רשום שיש עדיין הרבה מקום פנוי לפי סימון כל התיקיות > קליק ימני > מאפיינים, אבל במחשב שלי רשום שהכל תפוס, צירפתי תמונה כדי להסביר. יש למישהו מושג מאיפה זה יכול להגיע? הסימון של התיקיות כולל גם תיקיות נסתרות, וגם עוד משהו מוזר זה שמאתמול פוטושופ דורש אישור מנהל מערכת בשביל לפעול, מוזר לי שזה קשור אבל שניהם התחילו אתמול בערך באותה השעה. גם בדקתי בתיקיית temp והקובץ הכי גדול שם שוקל 115 מגה והקבצים האחרים יחסית קטנים. גם הרצתי את McAfee Stin…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-