עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום קודם כל מצטער אם זה לא הפורום הנכון להגיד את הבעיה.. יש לי בעיה בזיכרון RAM, ששום דבר לא רץ ברקע אבל מנהל המשימות מראה שהזיכרון מאוד גבוה. יש לי 4 ג'יגה בכללי וכאשר שום דבר לא רץ הוא מצביע על כך ש 1.5 ג'יגה RAM תפוסים (אפשר לראות בתמונה שצירפתי שרק החלון של האינטרנט איפה שאני כותב את ההודעה בפורום פתוח ומנהל המשימות וזהו, והזיכרון מצביע על כמעט 2 ג'יגה תפוסים). תהיתי אם זה נורמלי או בסדר ואם לא אז אולי מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי מה לעשות? תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by hagay,

זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by abr328,

שלום רב למחשב של הבן שלי היו בעיות בתקשורת, הוא התקשר לבזק (ספק התשתיות שלו) ולאחר בדיקה טלפונית הודיעו לו שהתקלה היא בגלל "כרטיס רשת" פגום הסימנים : במודם לא דלקה נורת ה ppp ב system  Hardware ---< Device Manager ---> Network Adapters על ה : WAN Miniport(IP)-AVG miniport driver מופיע עיגול צהוב עם סימן קריאה. בבדיקה נוספת של טכנאי נטען שאין זו בעיית כרטיס הרשת, והומלץ על התקנה מחדש של חלונות. הבאתי את המחשב לדירתי וחיברתי אותו במקום המחשב שלי. בדירתי ספק התשתית הוא בזק-כמו אצל הבן " " האינטרנט הוא בזק בינלאומי אצל הבן נטוויזיון " מותקן מודם רשת בעוד אצל בני מודם רגיל. כאשר אני מחבר את המחשב של הבן אצלי בדירה, אין צורך לפנות לחייגן כי אצלי יש מו…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by ProRules,

טוב אז ככה: לפני שלוש ימים עשיתי OC כמובן עם בדיקות מאמץ והכל כמו בחתימה שלי אבל עם בדיקות ארטיפקטים ולא היו ארטיפקטים בבדיקה האחרונה. אז שיחתי GTA IV הכל פעל מעולה על מקסימום וזה... אז היום אני מדליק את המחשב ופיתאום הכל ניראה מוזר כזה גם בBIOS במקום אותיות לטיניות אני רואה קצת אותיות והרוב סתם דברים מוזרים כאלה. וגם הכל כל הזמן עם דברים כאלה: (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( (( ((....... ככה הכל! ואז כשזה טוען את הRAM לפני הWINDOWS וכל זה זה מחרבש משהו מוזר עם סימנים. וכשזה מגיעה לWINDOWS זה לא טוען את הWINDOWS וניתקע בטעינה! עזרה! בבקשה זה דחוף? זה הכ.מ? מה אפשר לעשות חוץ מלקנות חדש?

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. היי, קניתי את הראוטר archer C2 והתקנתי אותו לפי הספר. כל המכשירים בבית מזהים את הוופי (שני לפטופים והנייד של הבת זוג) אבל הנקסוס 4 שלי לא מזהה אותו בכלל. ניסיתי לבטל את האבטחה לחלוטין אבל זה לא שינה משהו. יש למישהו מושג מה ולמה ואיך אפשר לסדר את זה? תודה

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. היי, מחשב שנקנה לפני שנה - בזמן שאני משחק משחקים כבדים לדוגמא cod warzone הכרטיס מסך שלי מגיע ל 85-90 מעלות. שמתי לב שאני מוציא את הדלת זכוכית של המארז החום יורד ל 75-80. להבנתי אין מספיק אוויר שיוצא מהמארז(יש רק מאוורר אחד אחורי שמוציא את האוויר החם) ו- 3 מאווררים שמכניסים אוויר חדש(מקדימה). בחלק העליון של המארז לא ניתן להוסיף מאווררים(סגור מלמעלה). חשבתי לקנות מארז חדש ומאווררים נוספים שיוציא גם אוויר למעלה- מה אתם חושבים? או פתרון אחר תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  8. Started by SpEcToR,

איך שהמחשב עולה וכתוב שם גרסאת ביוס וכאלה.. שם זה נתקע ולא ממשיך זה ככה אחרי אוברקלוק.. אבל לא רציני

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. שלום לכם, ברשותי CD-ROM של Toshiba מדגם XM-6702B (מהירות כפול 48), שמשרת אותי נאמנה יותר משנתיים וחצי. לאחרונה החלה התופעה הבאה: כאשר לוחצים על כפתור הפתיחה ב-CD-ROM המגש של ה-CD-ROM נפתח ומיד נסגר. לפעמים קורה גם שהוא נפתח ונסגר מספר פעמים (מקסימום 3), עד שהמגש נתקע. הפתרון שמצאתי הוא לתפוס עם היד את המגש של ה-CD-ROM בפתיחה, כדי שהוא לא יסגר, אבל לפעמים ה-CD-ROM מגלה התנגדות לכך ומנסה להיסגר ב"כוח", וחוץ מזה, זה בכלל לא נוח. ה-CD-ROM עדיין קורא דיסקים בצורה מצויינת ולא מראה שום בעיות בקריאה. אני לא כל כך מעוניין להחליף את אותו למרות מחירם הזול יחסית של כונני CD-ROM חדשים, כי בניגוד להרבה כונני CD-ROM חדשים, הוא מסוגל לקרוא המון פורמטים של דיסקים (כמו:CD-RW UDF, CD+(E)G, …

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by oNam,

תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by Qtec,

היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by or_si2,

למי שלא זוכר העליתי אשכול על הבעיה לפני בערך חודש או חודשיים...אבל עכשיו המחשב עובד בערך אז אני יכול להריץ כל מיני בדיקות על הזיכרון כמו שהצעתם! אני אספר מההתחלה את הבעיה! מפרט: Intel P4 HT 3000Mhz 2x1GB Kingston ddr2 667 (533) Asus P5vd2-mx Nvidia Geforce 7300GS 512Mb WD 80GB 7200RPM IDE בהתחלה, שהלכתי לקנות רציתי זוג זכרונות במהירות 533, כמו שתומך הלוח שלי, המוכר אמר שזו רק המהירות המירבית וזה בכל מקרה יעבוד על פחות קיבלתי שני סטיקים של חברת TEAM במהירות 667 שכשבועיים עבדו מצויין ואז התחילו לעשות בעיות. בהתחלה, אחרי כשעה משחק המחשב קפא וכל מה שעשיתי הוא פשוט נתקע ולא זז בכלל, כאילו איבד את ההכרה. אחרכך זה רק הלך ונהיה גרוע, זה קרה עוד בפתיח של המשחק (Sims2) ואחרכך גם בע…

• 21 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. כבעל הכרטיס הזה שיש לו עדיין בעיה עם תסמינים של תקיעת המחשב מדי פעם אשמח אם כל מי שיש לו הכרטיס הנ"ל יוכל ליצור אתי קשר לברר כמה נקודות. בתודה מראש, RH ICQ-115600486

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by קרל עוזר,

החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH

15. המחשב עושה לי רסטרט כאשר אני מנסה לשחק ב GLOABAL OP !!! עם הכרטיס REDEON 8500 זה כבר נמעס!!!!!!!!! לי

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. חברה אז ככה, המחשב עושה RESET בעצמו ללא כל סיבה (לא הצלחתי לבודד סיבה תוכנתית) :-\ אז ככה, הוחלפו הזכרונות, הוחלף הספק, הוחלף הדיסק הקשיח, הוחלף הצורב (ללא סיבה אבל הוחלף), הוחלף כרטיס מסך, הוחלף לוח האם !! ולבסוף הוחלף המעבד, אבל הבעיה נשארה !!! הוחלף הכל. חוץ מהZALMAN יש מצב שגוף קירור (+מאוורר) של ZALMAN ייגרום לדבר כזה ?? :'( חברה אני באמת אובד עצות ניסיתי הכל !!! מה יכולה להיות סיבה לדבר כזה אם מישהו נתקל בבעיה דומה, או יודע מה אפשר לעשות ? בבקשה.... נ.ב. לא מדובר במחשב שבמפרט. מדובר בP4 3.2 EE

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. יש לי במחשב שני כרטיסי זיכרון 2x2GB והתקנתי מערכת הפעלה של Windows 7 64bit ומוצג לי במחשב רק 3.3 http://www.cue.co.il/i/cue-6js32C56K4.jpg http://img811.imageshack.us/img811/3183/ggfk.jpg הוא מזהה שיש 4 אבל לא משתמש בהכול. תודה רבה מראש לאילו שעוזרים

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by alex542,

מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by Yoav Abend,

שלום, אשמח לעזרתכם יש לי מחשב חדש של asus, בזמן עבודה המחשב קורס, מציג מסך כחול ועושה ריסטרט השגיאה המוצגת: POWER DRIVER STATE FAILURE. עידכנתי את כל הדרייברים, ראיתי מדריכים וטוטוריאלים ה-troubleshooter מוצא את השגיאה הבאה ולא מצליח לתקן אותה potential windows update database error detected עשיתי את התהליכים האלה Run SFC Scan Run DISM Tool ללא הצלחה. אשמח אם תעזרו לי אני מנסה להימנע מלפרמט את המחשב. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  21. Started by moshon888,

שלום לכולם . יש לי בעיה בנייד שפשוט מתסכלת אותי , והייתי שמח אם היה קם הגאון שהיה יודע מב הבעיה אז בבקשה תיזרקו כל רעיו שיש לכם ואני אשמח לבצע אותו. הבעיה: בנייד היה win 7 שהתחיל לעשות בעיות אז האחיין שלי הלך והתקין ubuntu, ומאותו רגע התחילו כל הבעיות . המחשב היה ניתקע כל הזמן לא היה אפשר למחוק כלום , עד שבסוף פירקתי את הדיסק קשיח ומחקתי אותו. עכשיו אני מעוניין להתקין win 7 חדש אבל המחשב פשוט לא עושה boot משום דבר לא cd ולא usb. אז איך אני יכול לתקן את הבעיה הזאת חשוב לציין שלפני שהותקן ubuntu הכל אבד פיקס מבחינת ה-bios ויכולתי לעשות boot מאיפה שאני רוצה. אז אם למישהו יש רעיון איך אני יכול להתקין את ה-win אז אני אודה לו מאוד. תודה רבה ויום טוב חברים.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by My_Name,

מהי הדרך המומלצת לנקות את המגעים של כ. הרחבה וזיכרונות למינהם ? אני בד"כ הייתי מנקה עם מחק, אבל אני לא יודע אם זה באמת מומלץ (אבל זה עושה את העבודה). יש אולי דרך אחרת לנקות שתיהיה יותר יעילה ? יש סיכון בלנקות עם מחק ? ואת הסלוט עצמו, יש עוד דרך לנקות חוץ מלחץ אוויר, פן, שואב וכו' . . .

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. Started by sofix4,

בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום ברשותי מחשב עם לוח מתוצרת אינטל DG33BU ספק גנרי 500 ועוד אחד 400 נכון להיום כאשר אני מפעיל את המחשב שום דבר לא קורה פרט לנורת הביקורת הירוקה שנדלקת על הלוח ניסיתי עם הספק השני חוצמזה ניתקתי הכל כולל הכל ועדיין לא עולה ברמה שהמאוורר של המעבד לא עובד... איפסתי ביוס וניסיתי להדליק את המחשב ישירות מהג'אמפר חברים אני צריך את עזרתכם ...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by sgendelm,

ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…

דיונים חדשים בפורומים