עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by shai_shoko,

שלום לכולם, לאחרונה אני נתקל בבעיה בעת מאמץ במשחקים (יש לציין שהמחשב יחסית חדש). ברגע שהמחשב מתאמץ במשחק נהיה מסך שחור וזה מחייב אותי להפעיל אותו מחדש. לפני בעיה זו הייתה לי בעיה של פסים ירוקים באמצע המשחק עד לקריסת המשחק. החלפתי כרטיס מסך והבעיה הסתדרה ועכשיו התחילה בעיה זו. חקרתי באינטרנט והבנתי שהבעיה היא בספק כוח שהוא חלש מדי למחשב,מה דעתכם? ספק הכוח הוא zeus 520W.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לפני שאני פותח משחק המחשב שלי מהיר וטוב הכול נפתח במהירות וכו...אבל כשאני פותח משחק ולאחר מכן אחרי זמן מה של משחק המחשב נהיה איטי וזה נורא מעצבן. עזרא בבקשה אלו המהירויות של הדיסק שלי הזיכרון שלי:kingston 8gb ddr 4 2133mhz תודה לעוזרים

4. חברה אני חייב עזרה מכם, אני כבר לא יודע מה לעשות ניסיתי הכל ובפורום הזה יש גאונים אז בבקשה תנסו להציל אותי.. אז ככה, בשימוש עם תוכנת ה uTorrent שעושה שימוש מוגזם בכרטיס רשת, המחשב קורס למסך כחול בהקשר לקובץ: NETIO.SYS בהקשר פשוט ברור לי שזה נובע מכרטיס הרשת אבל מה עושים לפתור את זה מה כתוב בשגיאה?? תוכן השגיאה: DRIVERֹ_IRQL_NOT_LESS_OR_EQUAL אני מצרף קובץ DMP מעודכן מהשעה האחרונה בבקשה מכם תנו לי קצה חוט... http://f2h.nana10.co.il/1km13840xvap

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by Alex224,

שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by vipersh,

שלום לכולם, קניתי לפני חודשיים מסך חדש Dell P2314H, מכיוון שהמחשב שהוא מחובר אליו קצת עתיק, וכרטיס המסך שהיה בו הלך נאלצתי לחבר את המסך לכ.מסך שבלוח אם עם כבל VGA שמתי לב שבחציו העליון של המסך יש ריצוד מציק שמבחינים בו הכי טוב כשמסתכלים על טקסט אבל הוא תמיד קיים כשחיברתי את המסך עם כבל HDMI ללפטופ (אין בלפטופ כניסת VGA) הריצוד נעלם מכיוון שאני יודע מה ההצעות הבסיסיות לבדיקה אני אקדים ואומר שהחלפתי את הכבל לכבל חדש, אין לי מסך אחר לבדוק עם המחשב ואין לי מחשב אחר לבדוק איתו ההנחה שלי שהריצוד מגיע מהכרטיס מסך ולא מהמסך עצמו, אבל כדי להיות שקט החלטתי להתייעץ עם המומחים פה באתר אשמח לשמוע את דעתכם

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by HWmaniak,

יש ברשותי מחשב עם לוח GA-H81M-S1 וכרטיס מסך GTX660 3GB של גיגבייט גם כן. יש לי ספק כוח 500 של סיסוניק כל מה שעשיתי לא הצלחתי לגרום לכרטיס מסך לעבוד. ביצעתי שינויים של הביוס כולל עדכון ביוס ועדיין אני מקבל תמונה אך ורק מהלוח עצמו. ביטלתי את הכרטיס של אינטל בלוח וזה לא עזר ועדיין אין תמונה מהכרטיס דחוף דחוף בבקשה מה אני מפספס או מה לא בסדר??

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. אני מנסה לעשות אימג' למערכת הפעלה ווינדוס 7 דרך גוסט, ניסיתי פעם ראשונה לעשות מדיסק לקובץ אימג' ופעם שניה ניסיתי לעשות מדיסק לדיסק. בשתי המקרים לאחר שהפעלתי את המחשב השני שכביכול קיבל את האימג' אני מקבל הודעה כזאת: Windows boot failure. Windows could not start, a recent hardware or software change might be the cause. "C:\Windows\system32\winload.exe" the file is missing or corrupt זאת ההודעה בערך. יש למישהו מושג למה זה קורה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by EF,

אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by RonCohen,

אני שומע רעש כזה של זמזום מתוך הספק שלי זה יכול להיות בעיה כי לא רוצה שאחרי זה יקרה משהו לכל המחשב

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות כרטיס גרפי gtx 1050 ti ואני לא יודע איזה ספק מתאים לכרטיס ואם יש סוגים שונים של חיבורים בלוח אם שאולי לא יתאימו לכרטיס. תודה מראש.

14. Started by adi.c,

שלום לכולם יש ברשותי exel 2013 מישהו יודע איך אני יכול להוסיף לו power pivot אני מוצא רק של 2010 וזה אומר לי שזה לא מתאים תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by creek1,

שלום, המערכת: ep45c-ds3r e8400 stock + freezer xtream 4gb ddr3 kingstone saphire hd4870 512 mb + arctic L2 plus corsair vx550w המערכת נקיה ומאווררת היטב. לאחר כמה שעות שימוש התצוגה כבתה, עשיתי RR, הוא עלה וכבה שוב לאחר כמה דקות. מאז הוא לא מראה תצוגה כלל ורק לפעמים, פעם בכמה הדלקות הוא עובר POST ומתחיל לטעון מערכת ואז קורס. הקירור על הכרטיס עבד טוב כבר כמה חודשים. לאחר הדלקה כושלת, דולקת בגב הכרטיס נורת D1601, אחת מארבע נורות אזהרה שמשמעותה: D1601 - Red LED On, shows critical temperature fault אבל בבדיקה אחרונה הכרטיס בטמפ סבירה לגמרי - איזור ה 40, מייצבי המתח לעומת זאת התחממו מאוד (עפ מגע) - כרגע הם קרים לגמרי. הצעות? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. בזמן האחרון כמעט כל התוכנות שלי קורסות כל הזמן (after effects , photoshop, cinema 4d, cod4, steam) וגם המחשב שלי כל כמה זמן עושה FREEZE ונתקע, בנסוף יש לי מידי פעם BLUE SCREEN וזה לא רק מעומס יתר לפעמים אני סתם משאיר את המחשב דלוק בלילה והוא עדיין עושה BLUE SCREEN ! בבקשה שמישהו יעזור לי!

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by Yochi Gerashi Rahavi,

אשמח לעזרה, מזה כשבועיים שאינני מצליחה לפתוח קבצי PDF באינטרנט גוגל ככרום אני מקבלת הודעת שגיאה : " לא ניתן היה לטעון את הפלאגין" יש לי adobe reader מותקן, וגם תוספים שלו מי יכול להסביר לי איך אני יכולה לתקן את זה? תודה מראש

19. אחרי שהרכבתי כונן ssd , שכמובן לא מסתובב ולא משמיע רעש, התחלתי פתאום לשמוע סוג של תיקים/רשרוש מעצבן מהמאוורר העליון שבמארז שלי ( שכנראה היו גם קודם לכן עם הכונן המכני). אני קצת פריק של מחשב שקט ככל הניתן. האם יש דרך לשמן, או משהו שיעזור לבטל רעש זה? מדובר במארז antec p182. המאורר הוא 120 מ"מ. את שני המאוררים הנוספים של המארז ( אותו גודל) אני לא כל כך שומע.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by iAvishay,

אהלן, לאחרונה התחילה לי בעיה חדשה עם הכונן דיסקים שלי, כנראה. כשניסתי להשתמש ב-Daemon Tools קפצה לי הודעה שגיאה על משהו שקשור לכוננים. אז התחלתי לחפש בגוגל, ובמהלך ניסוי פתרונות גיליתי שיש בעיה עם הדרייברים שלי: http://imageshack.us/a/img19/2392/4oj1.png (בצד ימין) אז ניסיתי כל מיני פתרונות, ביניהם לעשות Uninstall לדרייברים ברשימה ולהתקין מחדש את ה-Daemon Tools, וזה לא עבד. ואפילו בסוף התקנת ה-DT קפצו לי שתי שגיאות של דרייברים שלא צליחו להיות מותקנים, אחת מהן: http://imageshack.us/a/img32/6797/s20j.png יש למישהו הצעות לפתרון? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by DORAZABI,

כל פעם שאני מדליק תמחשב נפתח לי מודעה כאתר אינטרנט של RADIBOX STATIONS ...איך נפטרים ממנה? המודעה נפתחת כאתר אינטרנט אבל ללא שורת חיפוש ועם אופציה של הגדרות דף אינטרנט

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by 8-Ball,

אחרי שהמחשב שלי דלוק יחסית הרבה זמן (20 שעות נגיד) הוא עושה רעשים מוזרים הרעשים יחסית חלשים אבל עדיין אפשר לשמוע אותם, זה רעש של חריקה רעש בכלל לא חזק, המחשב לא חם או משהו, האיוורור בסדר גמור, איך אני מגלה את מקור הרעש?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. היי חבר'ה, 1. לפני 3 ימים קניתי מחשב עם המפרט הבא: מעבד : 3GH זיכרון : 512*2 >> 1024GHZ במהירות 400 לוח אם MSI I865PE המחשב כל כמה זמן נכנס למצב של קיפאון מוחלט - רק איתחול מחדש פותר את הבעייה, למה זה קורה ומה עושים? 2. הרצתי AIDA על המחשב והוא אומר לי על הזיכרון הפנימי שקניתי את המידע הבא: Memory Speed PC3200 (200 MHz) אם קניתי 1024 במהירות של 400MHZ למה הוא מראה לי רק 200? אולי כל אחד 200 ואז זה יוצא 400 ביחד? (512*2) תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. ראיתי שהטמפרטורות שאמורות להיות הם בערך בסביבות ה-30C ואצלי כל הזמן במנוחה זה מינימום 40C עכשיו, המארז שלי זה R4 ולא חם אצלי בחדר, וסך הכל מאוורר, גם כשצד המארז פתוח לגמרי זה לא משנה כלום הנה תמונה מראה את אותם טמפרטורות גם בGPU-Z אשמח לעזרה להבין למה זה קורה ואם אפשר לסדר את זה (אולי עשיתי איזה OC בלי לדעת? ) ואם זאת בעיה של הכרטיס, לממש על זה אחראיות?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by oNam,

תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים