תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
נעלמו לי קבצים ותקיות ממש חשובות מהדיסק און קי , אבל בפועל הם עדיין תופסים מקום , מצורפת תמונה , אודה מאוד אם מישהו יעזור לי.. :'( * אין תיקיות מוסתרות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול מדגם creative sb live!value הוא עובד מצוין בXP ועבד עד עכשיו 98 אלא שהוא החליט היום לצאת לחופשה (זה רק ניראה לו) :AR15: ניסיתי להתקין את הדריוורים מחדש :-\ לא עזר וגם הסרה של ההתקנים והפעלה מחדש של 98 :AR15: כדי שיזהה אותו מחדש לא עזר ב device manager הוא מראה כי הכל בסדר אין התנגשיות וההתקן עובד ופעיל אבל לא שומעים כלום מה עוד אני יכול לנסות
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
החברה החליפה לי מטען וחשמלאי החליף לי את הלוח חשמל וזה עדיין קורה כשאני מחבר את התקע לחשמל נשמע רעש יוצא ניצוץ וכל פעם הפינים נשרפים קצת עד שהם כבר אכולים במידה ניכרת כבר החלפתי 4 כבלים שמשחברים בין המטען לחשמל הבעיה שזה גם הורס את השקע אחרי תקופה המחשב זה lenovo legion Y540 17IRH
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
כל החיבורי USB במחשב שלי לא עובדים כבר כמה ימים. כל פעם שאני מחבר משהו אז נפתח חלון קטן "USB DEVICE NOT RECOGNIZED" מה יכולה להיות הבעיה??
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה קניתי לאבא שלי מעבד 12600 ולוח אם b660m ds3h של Gigabyte. חיברתי לו הכל כמו שצריך וגם הכרטיס מסך נותן תצוגה. עולה ישר לביוס ושם אני רואה שזה מזהה לו את כל הדיסקים קשיחים ו ssd אחד כמו שצריך. אני מנסה לעשות boot דרך ssd ולא נותן לי אופציה לכלום. וזה כן מזהה את ה ssd. ניתקתי את כל הדיסקים קשיחים מהחשמל ומה- sata והשארתי רק את ה- ssd. ועדיין לא נותן לעשות ממנו בוט. עשיתי עדכון ביוס ל F5 ועדיין כלום. כל שאר הדברים עובדים כראוי (מאווררים, זעכרון, מעבד וכ. מסך) יש למישהו מושג מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
מה הסיבה שהייתי בפורום בזמן הקלדה בפורום לפתע הדפדפן סוג של קפא ,לא היה אפשר לגלול למטה עם העכבר ,המלבן הארוך בצד העמוד שאיתו יורדים בעמוד , גם הוא לא הגיב .(העכבר לא התשנתה לסימן יד ) ולא היה ניתן להקליד. אבל מעבר בין כרטיסיות עבד חלק , לפתע כעבור דקה בערך או קצת פחות הדפדפן חזר להגיב בצורה מלאה. דפדפן כרום עם 20 כרטיסיות פתוחות (אחת יוטיוב) יש 8 GB ראם הטמפרטורה של המחשב היתה 38 בערך והכל היה נראה תקין המחשב הגיב. ושמתי לב שהגלישה במהלך היום ניהיתה איטית יותר בפורום תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אשמח לעזרה בבקשה לפני כחודש חיברתי לראשונה את הכרטיס החדש שלי -GeForce GTX 1650- עם כבל HDMI והכל היה תקין(עבדו משחקים וכו'), יום אחד כשהמחשב חזר ממצב שינה המסך הראה "אין אות". לאחר כיבוי והדלקה שלא עזרו, החלפתי לכבל DVI to HDMI הצלחתי לראות את הלוגו כניסה של ה-BIOS ואז את הלוגו של ווינדוס אבל לאחר מכן המסך הפך לשחור ללא סמן עכבר. כניסה למצב בטוח של ווינדוס איפשרה לי להיכנס ל-device manager, להשבית את הכרטיס ולהיכנס לווינדוס במצב רגיל בתנאי שהכרטיס מבוטל. כל התקנה מחדש ועדכון נקי של ווינדוס ושל מספר עדכניים לכרטיס מסך לא עזרו. כשניסיתי להתקין את הדרייבירים של Nvidia המסך הופך לשחור באמצע ההתקנה ואני צריך לכבות את המחשב, לעבור למצב …
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אחרי שנים של עבודה עם NOD 32, חברה הסבה את תשומת ליבי לקיומו של ה- windows defender. כעת תוקף הרשיון שלי פג ואני מתלבטת האם לחדשו או להסתפק ב- windows defender. אשמח לשמוע מה אתם ממליצים. איך אני יכולה לבדוק שה-defender אכן עובד כמו שצריך? תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, ראשית כל חג שמח לכולם =) יש לי תקלה קצת מרגיזה : כל 10 דק' בערך המסך נכבה ואז חוזר לעצמו תוך כמה שניות. למה זה קורה ומה אפשר לעשות כדי לפתור את זה? קצת נתונים טכניים : מערכת ההפעלה - Windows 7 Home Premium 64 מסך 24" - LG LED FLATRON IPS 226 המסך של המחשב מחובר למחשב בכבל DVI-I ובמקביל מחוברת למחשב גם הטלוויזיה בכבל HDMI (לא יודע אם זה קשור לבעיה או לא) אם יש פרטים נוספים שעלי לספק, אני אשמח. תודה רבה לכולם!
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי את הבעיה הזאסת קרוב לשלושה חודשים.. זה סיוט, נסיתי הכל, מחקית דרייבר, התקנת דרייבר, פירמוט, שום דבר לא עוזר! מה הפיתרון לעזלזל!? http://imgur.com/PyFQJho קניתי את המחשב בKSP, יש לי עדיין אחריות.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תודה! הכל התחיל היום לפתע בקאונטר סטרייק שמישהו זורק רימון עשן יש לי לאג!!! זה התחיל היום!!! יש לי Ge force 2 mx400 64 mb+ tv out אני חייב עזרה איך לסדר את זה! מה עושים?!!! יש איזו תוכנה? בבקשה אני מתחנן!!! הנה האייסיקיו שלי 141373380 10x :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(
-
היי יש לי בעיה מעצבנת במחשב- הוא פועל כרגיל ופתאום מתחילה שריקה גבוהה כזאת "על קולית" מתוך המחשב למשך הרבה זמן והיא משתנה \מפסיקה ושוב מתחילה שאני עושה דברים במחשב מה זה יכול להיות???!!!! בבקשה תעזרו לי זה משגע לי את השכל!!!!! Qtec
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ערב טוב רכשתי מחשב חדש כאשר על לוח האם מותקן כרטיס קול של ריאלטק. (דגם Realtek® ALC S1220A 8-Channel High Definition Audio CODEC featuring Crystal Sound 3) חיברתי ביציאה הרגילה (ירוקה) סט רמקולים של אדיפייר (דגם Edifier 2.1 M3600D 200W). גירסת הדרייבר היא 2.82 הבעיה היא שהסאונד נשמע ממש "שטוח" וכל ניסיון למקסם את הבס והטרבל לא ממש מוצלח. יש אפשרות להוסיף הרחבות דרך ההגדרות אבל זה ממש לא עושה את העבודה. כאשר משתמשים ב VLC ניתן לשחק עם האקולייזר ולשפר את זה אולם כאשר שומעים דרך ספוטיפיי (ובדרך כלל זה מה שאני עושה) אין אפשרות לעשות את זה. במחשב הקודם ניתן היה לפתוח את ה Realtek HD Audio Manager ודרך ההגדרות ש…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מה שעוד מוזר, זה שכפתור הריסט בזמן שהמחשב נתקע\קפא המקש של הריסט כלל לא מגיב.. עשיתי בדיקה לHDD+ראם שתיהם יצאו תקינים. הטמפרטורות נעות בין 38 ל71 למעבד ו45-74 לכ"מ. ga-h87-hd3, 4590, hyperx blue 8gb cl10, seagate 2tb, neo eco 520w
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כמה מחשבים חלשים מיותרים בבית. האם יש דרך להשתמש בהם כמחשב אחד? מכירים תוכנה / טכניקה / דרך פעולה / כיוון לדרך פעולה? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום חברים רכשתי מחשב חדש nuc intel i3 וכאשר אני מתחיל להתקין עליו ווינדוס חדש דרך דיסק או קי הוא לא מזהה לי את הארד דיסק ssd ,יצאתי מההתקנה ל bios וגיליתי שגם שם לא מופיעה לי הארד דיסק אולי יש לכם פתרון
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
היי, כמו שכתוב בכותרת, המחשב פשוט "קופא"- כאילו עשו print screen למסך, פשוט שום דבר לא עובד (קורה איך שהווינדוס עולה). יש לציין שהיו לי תקיעות כאלה גם במהלך ההתקנה עצמה, שנפתרו על ידי כך שניתקתי את המקלדת והעכבר. מפרט: i5 3470 gigabyte b75m-d3h (8gb ram (4X2 seasonice eco 500w תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-