עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. האם יהיה שינוי בביצועים במפרט מחשב אם המפרט יהיה עם ATX או M-ATX? כאילו אם אני משתמש בכרטיס גרפי נניח 980TI... בבקשה לענות תשובות מקצועיות... זה חשוב... תודה מראש לעוזרים!!!:Recovered_Gif_905:

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום, גוגל כרום שומר לי את הסיסמא של ה- gmail כך שרק צריך להקיש כניסה וזהו, אני מעוניין לבטל את שמירת הסיסמא ולהקיש אותה כל פעם מחדש כדי שלא כל מי שירצה יוכל להיכנס לתיבת המייל שלי, כיצד אני מבצע את זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. שלום רב: בעת בדיקת הרמקולים (T-008 GPT, תצורת 2.1, מיועדים להגדרה כסטריאו) דרך הדרייבר של כרטיס הקול המובנה בלוח האם של המחשב של אמי, נוכחתי לשים לכך, שהרמקול הימני וכן הסאב וופר לא עובדים, ורק הרמקול השמאלי עובד. מה הסיבה לבעייה? האם יש צורך להחליף רמקולים?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  4. Started by יוספי,

יש לי לפטופ די ישן דגם lp dell e6400 t81 פתאום הוא הפסיק לעבוד.. אחרי שסגרתי איתו פשוט לא נדלק המטען עובד(יש לו אור כחול בקצה המטען כאשר מגיע אליו זרם) אבל המחשב לא נדלק,לא נורות לא כלום ניסיתי לנתק בטריה להדליק עם ובלי ללחוץ ארוך על ההדלקה וכלום, מה ניתן לעשות ראיתי באתרים שיש מצב שספק כוח הלך,האם ניתן לדעת בוודאות? אם אלך למעבדת מחשבים בטח יקחו 200על הבדיקה ועוד מחיר על הספק ויצא 700שקל אני צודק? ניתן להחליף ספק לבד(אם זו הבעיה?) אשמח לעזרה חברים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Gimel,

היי, אז יש לי סוני VAIO 13 PRO שעושה מלאאאא בעיות. בגדול הוא מתחמם, מאבד את הכונן הקשיח ונתקע. לפעמים הוא סתם נתקע. יש מעבדה שיכולה לטפל בו, או שזה מקרה אבוד?

6. Started by CraZyStyLe,

אהלן, יש לי מחשב בן 4 בערך אך הכונן הקשיח הרבה יותר זקן, הוא בן 6 בערך. הנה המפרט : אני חושב שהבעיה היא בהארד דיסק ובראם, גם כשהמחשב במנוחה השימוש בראם ממש גבוה בלי סיבה נראית לעין. הנה תצלום של צג המשאבים : מצורפת תמונה מhdtune : אנא עזרו לי כי אני כבר נואש. רוצה לציין שהמחשב נמצא במזגן באופן קבוע.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  7. שלום. היה לי הארדיסק מכאני עם ווינדוס 7, ולאחרונה שמתי במקומו כונן ssd עליו הותקן ווינדוס 8.1. הכל עבד חלק עד שניסיתי להוסיף את ההארדיסק הקודם, וכעט הבוט פשוט נתקע. בבוט כמובן שסימנתי שכונן הבוט יהיה הssd

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by Chamuelm,

שלום. אחרי פרמוט מחשב, מתאם הרשת לא פעיל בעת עליית המחשב. בשביל להפעיל אותו צריך להיכנס למנהל ההתקנים, להפוך אותו ללא זמין ובחזרה לזמין ואז הוא עובד כרגיל. עד ההפעלה מחדש הבאה. מדובר ב Windows 7 64bit. לוח אם של אינטל DH61WW. התקנת דרייבר מחדש לא עזרה. התקנת דרייבר ישן יותר גם לא עזרה. אשמח לעזרה תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אני מחובר לאינטרנט עם תשתית הוט וספק בזק בינ"ל לפני שבוע התחילו לי ניתוקים, כשבדקתי את הבעיה לעומק הסתבר כשזה קורה רק כשתוכנת ה- UTORRENT מופעלת ומורידה קבצים. הורדות מהאינטרנט לא גורמות לניתוקים (בניתוקים האורות על המודם נכבים ונדלקים מחדש). יש לי בבית מחשב נוסף, בחיבור נפרד לאינטרנט (גם עם הוט ובזקבינ"ל), ושם זה קורה בתדירות יותר נמוכה, רק אחרי כחצי שעה של הורדה. אצלי זה יכול לקרות כל 2 דקות או כל 10-15 דקות. התקשרתי כמה פעמים לתמיכה הטכנית, של הוט ושל בזק. ניסיתי להוריד טורנטים בעוד 3 תוכנות שונות והתקלה חזרה על עצמה. שלחו אותי להחליף מודם וזה לא עזר. הציעו לי להגדיר חייגן וגם זה לא עזר. לאף אחד אין מושג שם ממה נובעת התקלה. אני אובד עצות, למישהו יש רעיון מה יכול לגרו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by QG001,

האם ניתן לבצע דחיסה לכונן מלא כידי לקבל מקום ??? מערכת הפעלה win 8 הכונן משני לא boot תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by janan,

מחפש תוכנות להסרת וירוסים וניקויי כללי של המחשב ללא פירמוט.. כמו כן אל תגידו לי nod32 ואנטי וירוסים. מחשב תוכנות טובות לניקוי המחשב לאחר שיש בו וירוסים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה אני רוצה לדעת האם כל מי שמתקין וונדוס מקורי משלם עליו קרוב ל 600 שקל? (win7 כל אחד מהם לא משנה איזה ) אם אפשר לקנות מכסה לX ויינדוסים וכמה זה עולה ? בדקתי במייקוסופט המחירים לא יורדים מ 330 שח לווינדוס . אני מכיר הרבה חניות שלפירמוט שמים ווינדוס מקורי ופירמטו עולה משהו כמו 150 100 שקל. אשמח לתושובת והסברים תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. היי, קניתי אתמול כונן SSD - הגעתי הביתה בהתלהבות רבה - חשבתי לעצמי לשים וינדוס על DOK כדי להתקין על הכונן החדש אז עוד לפני שחיברתי אותו באתי להדליק את המחשב - ובום! נפל החשמל. ניסיתי כבל אחר, ניסיתי שקע אחר - הכל מקצר. המחשב עבד יופי עד מוצ״ש - כיביתי אותו עד אתמול שחזרתי הביתה. איך אני יכול לבדוק איפה הבעיה? אם זה הספק, לוח האם, משהו אחר.... יש משהו פשוט כדי לבדוק או שמומלץ לקחת למעבדה ? (אני מפחד שאם אנתק יותר מידי כבלים - לא אזכור איפה לחבר ) תודה רבה מראש

• 20 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. Started by henpl900,

שלום רב, אתמול קיבלתי את ה PIPO החמוד הזה, שלהבדיל מהביקורות על גרסה אחת קודמת, ממש לא מתחמם שזה היה הפחד, למרות שהוא רק יום אחד בשימוש מסיבי אבל טפו טפו טפו. המכשיר מריץ גם אנדרואיד 4.4 וגם וינדוס 8.1 ובעליית המכשיר צריך לבחור איזה מערכת הפעלה תעלה, אם לא בחרת תוך כמה שניות הוינדוס עולה, אני מניח שאפשר לסדר את זה בהגדרות. 1. האנדרואיד עובד מצוין חלק מהיר, טוב מאוד,ממש מרוצה גם מריץ KODI והכל טוב, השאלה רק איך אני "מכבה" את המכשיר כאשר אני בתוך האנדרואיד אין לי כפתור כיבוי רק כפתור החלפה לוינדוס ורק מהוינדוס אני מבצע כיבוי. 2. לגבי כיבוי והדלקה, בבוקר אחרי שהמכשיר בכוונה נשאר דלוק לא הצלחתי לראות בטלווזיה, לחצתי על העכבר לחצתי על שיפט לחצתי אנטר ורק לחיצה על המכשיר פיזית…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. הכנת DOK איתחול boot שיכלול תמיכה ב Efi . האם יש תוכנה שמכינה ועל איזו מומלצת.ההתכנה תיהיה של win8. תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  16. שלום, היה לי בעבר ווינדוס ויסטה, וכשהייתי מחפש קובץ, הוא היה מחפש לפי שמות הקבצים, ואם רציתי, הייתי יכול לסמן לו שיחפש גם בתוך הקבצים, בתוכן שלהם. לפני כמה חודשים עברתי לווינדוס 7, ואני רואה שהדיפולט שלו זה לחפש בתוך הקבצים. כשאני עושה חיפוש פשוט, אני יכול לקבל מאות תוצאות... איך אני מונע ממנו שיחפש בתוך הקבצים?

17. שלום, המחשב שלי בעבודה עובד לאט בעומס תחת משימות. המשימות הן: גלישה ברשת(לעיתים 10 חלונות במקביל), יישומי OFFICE במקביל (וורד אקסל וPDF), ומערכת ניהול מידע(כמשתמש- המחשב שלי הוא לא השרת). לאחר אתחול, המחשב רץ חלק, וככל שהמשימות מתרבות הוא נחנק. בנקודה הזו, גם אם אני סוגר את רובן, הוא ממשיך להיות איטי עד לאתחול הבא. המפרט שלו: מעבד E5700 4 ג'יגה RAM WIN7 המפרט לא חדש, ומהעבד הוא מ2010, אבל הוא מגיע בקלות ל100%. אני מצרף צילום מסך של בקרת המשאבים. אשמח לעזרתכם- האם הבעיה היא בתוכנה? האם פעולות איחוי יעזרו? איזו החלפת רכיב תתרום?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. שלום, יש לי מחשב נייד ועליו כרטיס מסך מובנה intel HD Graphics 4000 וכרטיס נוסף AMD Radeon HD 8700M איך אני יכול לדעת איזה כרטיס מסך נמצא בשימוש? בגדול המחשב מסוגל להריץ תוכנה די כבדה שאני משתמש בה, אבל יש פעמים שבהם הוא נתקע ממש. בנוסף כשאני מחבר מסך נוסף על-מנת "להאריך" (extend) את המסך הרגיל אז יש הרבה פעמים שהמסך נתקע. תודה. המחשב שבידי הוא: samsung intel i5-3230 ram 8 GB win 8.1 64bit אין SSD והתוכנה שבה אני משתמש היא: Solidworks

• 4 תגובות
    • 5.8k צפיות
  19. Started by sonix123,

ברשותי המפרט הבא מעבד: i7 4790k לוח אם: gigabyte z97 d3h זכרון: 16גיגה כ.מסך: gigabyte 970gtx g1 ספק :seasonic X-750. מ.הפעלה: win 8.1 64bit המחשב חדש ונמצא אצלי שבוע. לאחרונה, לאחר שהמחשב נכנס למצב שינה , הוא לא נדלק בחזרה. גם לאחר שכיביתי ,הוצאתי את הכבלים של הספק וחיברתי מחדש, בדקתי שאין כבלים רופפים. מדי פעם המחשב כן נדלק והכל עובד כשורה , אבל אם אני מכבה ומנסה מיד להדליק שוב המחשב לא עולה. האם יש משהו שאני יכול לעשות בעצמי כדי לנסות ולפתור את הבעיה ,לפני שאני שולח את המחשב חזרה לחנות לבדיקה?( כל החלקים באחריות).

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. היי, אני נתקלתי בבעיה היום כשפתחתי פוטושופ, התוכנה נתקעת, אני מקבל אחת משתי הודעות error 3 על OpenGL והתוכנה מתרסקת ואז ווינדוס מודיע לי ש"מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" המחשב בן שנתיים אבל הוא באמת טס למרות השימוש הכבד בתוכנות גרפיות אבל עכשיו אני לא יכול להשתמש בפוטושופ בכלל כי כל פעם שאני מפעיל אותה אני מקבל את הודעת ה-ERROR הזה ואני צריך לעשות ריסטרט כי המחשב מאיט. ניסיתי לעדכן דרייבר, ניסיתי לבדוק בגוגל פיתרון, מצאתי פיתרון לקבל ניהול הגלובלי של החשמל וניסיתי אותו אבל הוא לא עוזר לי העתקתי לכאן את פרטי המחשב, האם מישהו אי פעם נתקל בבעיה כזו? אשמח לעזרה Mainboard : Gigabyte B75M-D3H Chipset : Intel Ivy Bridge Processor : Intel Core i7 3770 @ 3400 MHz…

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  21. צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…

22. Started by georgeki,

כשמפעילים את המחשב לא מועברת אינפורמציה אל המסך וגם הנורות של המקלדת לא נדלקות.המסך והכבל תקינים.

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  23. Started by 9almog9,

בזמן האחרון בזמן שאני במשחק המחשב שלי רנדומלי קופא ואחרי שתי דקות עושה ריסט לבד ניסיתי לנקות את המחשב לא עזר בדקתי ווירוסים לא עזר

24. Started by Chura,

טוב, אם באתי לפה לשאול כנראה שאני נואש. אני מגדיר את עצמי אחד שיודע לבדוק דברים, להגיע למסקנות בנוגע לתקלות וכאלה, אבל אני נואש יש לי מחשב דיי חזק: מעבד i5-4670k, לוח Gigabyte B85, זכרון 4 גיגה. המחשב לא מפוצץ בזכרון מהסיבה הפשוטה שהוא משמש להורדות וקצת עבודות ללימודים, שום דבר מעבר. גם לא נראה שכל הזכרון מנוצל. הבעיה, שכל פעולה שאני עושה לוקחת 20-30 שניות, למשל ללחוץ על START ואז מחכה חצי דקה עד שזז משהו. אם אני פותח כרום, 2-3 דקות כמו כלום. מותקן Malwarebytes בגרסאתו האחרונה, נקי, Windows Defender מעודכן (חלונות 8.1 חוקי) הדיסק קשיח של מערכת ההפעלה הוא 500 גיגה 7200 סל"ד, דיי ריק אז יש מקום. מצורף רשימת התוכנות שמותקנות, ניתן לראות ששום דבר כבד. אני משום מה …

• 23 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by toms979,

הוספתי תמונה. את החיבור מצד שמאל אני מזהה hdmi. למה משמש החיבור מצד ימין? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים