עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. 1)אמרו לי שמייקרוסופט דופקים ב UPDATES שלהם לווינדוסים פרוצים וירוסים שדופקים את ה BOOT FILE! זה נכון??? 2)כתוב לי INVALID BOOT.INI ! מה עלי לעשות! ? (( (כשאני פותח את המחשב) 3)אני חושד שיש לי וירוסים ב BOOT.INI, מה עלי לעשות? 4)משחקים הולכים לי בעומס על 500 פינג! והם אמורים ללכת בעומס מאקסימום עד 180 פינג! יש לי ISDN 64KBS, בחיים לא היו לי במשחקים בארץ מעל ל 100PING! תמיד היו לי ב 40PING! והם גם הולכים ממש איטי! (אני מדבר על ET ) 5)GTA VC אני חושב נובע מאותה בעיה של 4! ניתקע מלא פעמים, יענו לבקושי 10 מאיות אבל מרגישים את התקיעה וכששומעים שירים ברדיו זה פשוט מרגיזזזזזז! ולפעמים זה מגיע לזה שזה תוקע את כל המשחק!!!!!!! (((((( 6)אמרו לי בפורומים אחרים פשוט מאוד לפרמט ו…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. לא מזמן שיניתי את הצגת התכנית בשורת המשימות, שלא יראה רק קובייה, אלא יראה את כל השם של התוכנית אני לא זוכר איך עשיתי את זה, אני רוצה לבטל את זה ולהחזיר כמו שהיה, חפרתי את כל ההגדרות ואני לא מוצא, אשמח להכוונה.

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by avive2004,

שלום חברים. חזרתי מהעבודה לפני כשעה וכשנכנסתי לחדר ראיתי שיוצא מהמחשב עשן!! כמובן שהורדתי טת השאלטר ניסיתי לבדוק מה מקור השריפה וכשהעשן התפזר ניסיתי להדליק מחדש. המחשב לא נדלק, אבל המנורה של הלוח אם כן נדלקת (כביכול יש מתח). אז כביכול זה לא ספק או לוח אם (תקנו אם אני טועה) ולדעתי אכלתי אותה חזק דווקא במעבד, אם יש לכם רעיונות מה יכול היה להשרף ברמה של עשן בקיץ הקשה שלנו אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ועל הדרך אם תוכלו להמליץ על חנות זולה ברמת גן/תל אסיס לבדיקת מחשבים (אקנה חלק לבד אלא אם כן המחיר באמת משתלם, אני רק רוצה שיגידו לי באיזה חלק מדובר כי פעם כבר היייתי בטוח שמדובר בחלק זפציפי קניתי ובסוף זה לא היה זה) נכתב מהאיפון אז אם התחביר קצת מוזר אני מצטער תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום יש לי מזה כשנתיים מחשב עם דיסק קשיח WD קוויר בלו 500GB לאחרונה התחילו לי תקלות חוזרות שנראה שמגיעות מהדיסק הקשיח , פעם בכמה ימים/שעות המחשב פתאום לא "מוצא" את הדיסק הקשיח (לרוב זה קרה במצב מנוחה), אני נאלץ לעשות RESET ואז המחשב מבקש BOOT DISK כאילו אין לו מע' הפעלה,ואז כשאני נכנס לביוס אז הכונן כלל לא קיים , רק הCD ! לפעמים כיבוי ממושך והדלקה עוזרים והוא חוזר לעבוד , פעם אחת המחשב ביקש לעשות RECOVER לכונן ואז זה הסתדר לזמן מסוים. ניסיתי להחליף כבל SATA ולחבר לכניסה אחרת בלוח וזה לא עזר לאורך זמן. השתמשתי בתוכנת REGENERATOR שסרקה את הכונן במשך שעות ותיקנה סה"כ 50 סקטורים מתוך 250GB שסרקה ואז המחשב נתקע (לא הצלחתי לצאת מהתוכנה אז כנראה שנתקע) אחרי שעשיתי ריסט המח…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by אסנת אילה אהרון,

שלום לכולם יש לי מחשב ניד של טושיבה נקנה שנה שעברה בארה"ב הזיכרון לא מספיק לי ואני צריכה להסויף זיכרון , המחשב אומר שהכמות זיכרון קטנה ( יש לי רק חומר לימודי ותמונות( מי יכול להסביר לי מה עלי לעשות אני גרה בירושלים תודה מראש לעונים

7. קניתי מחשב חדש DFI INFINITY NF4 ULTRA POWERCOLOR X800GT 256MB 1GB RAM - KINGSTON אני משחק במשחק איזה חצי שעה והוא עושה לי הודעת שלח/אל תשלח או שעושה לי לפעמים מסך כחול עם בעיה נתקע לי הרבה פעמים אחרי שיצא מהמשחק צלמתי תמונה של טמפרטורות אולי זה אומר משהו הנה הם:

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by matizami,

יש לי לפטופ אסוס ul30a ונדפק לי הארדיסק. אני מקבל הודעה שצריך לחבר מדיה: reboot and select proper boot device or insert boot media המחשב לא באחריות. כרגע אני בגרמניה ואני מתלבט האם לשלוח את המחשב לאסוס או למעבדה רגילה. אם ירכיבו הארדיסק חדש, חנות רגילה יכולה להתקין את הוינדוס המקורי שבא עם המחשב ? כלומר אחרי שמתקינים דיסקשיח חדש איך מתקינים את הוינדוס שבא עם המחשב?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by RGB64,

שלום לכולם. כמעט בכל הפעלה בימים האחרונים, לאחר כמה דקות המסך לא מקבל תמונה. לפני כן זה קרה כמה פעמים אחרי שהמחשב נתקע ואני לוחץ RESET. בד"כ הבעיה נפתרת רק אחרי כיבוי והפעלה מחדש לאחר כמה דקות (עד שעוברות כמה דקות והיא חוזרת...) אחרי לחיצה על RESET שלא פותרת את הבעיה, המחשב משמיע 3 צפצופים בהפעלה, הנורה שעל המחשב מהבהבת כמו במצב standby והמסך נשאר חשוך. לפעמים המסך מציג "Out of range" ואת נתוני קצב הרענון שלא תואמים למסך. ה-XP עולה כרגיל (שומעים את צליל הפתיחה) ואפשר לשלוט דרך המקלדת. בעיות אחרות בתצוגה (מופיעות לפעמים): * התצוגה משתבשת (לא נעלמת) גם ב-Safe Mode כמה דקות אחרי ההפעלה. * התצוגה משתבשת לפני שעולה ה-XP. הטקסט הקבוע מבולגן ו"נתקע" על המסך. השבוע שלחתי דו"ח שגי…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. המחשב שלי עושה בעיות דומות מאוד לבעיות של KOM.. והחלטתי לפרמט ולהתקין מחדש. יש כמה דרים מוזרים עכשיו... יש לי D,E,F, המערכת הפעלה (WINXP) מותקנת של F, ואין שום דבר בD.. ובE יש את כל הדברים החשובים. פעם שהתחילו הבעיות, (לפני שהתקנתיאת הXP) הF היה C, הE היה D, והF היה E... D->5G, E-> 25G F-> 10G אין לי שמץ מה עשיתי ואיך לי מושג איך להחזיר את זה לאיך שזה היה בלי חס וחלילה לאבד את מה שיש עכשיו בE... הוא קדוש!!!... יש לי גם בקר IDE נוסף חוצמיזה של הלוח, שיש על כרגע דיודי, יהיו עליו עוד דברים. אני רוצה (אם אפשר.... ) הסבר מפורט כמו לילד בכיתה א' שלא יודע מזה מחשב איך להתקין את הווינדוס, מה לפני מה, איך, כמה, למה . ואיך לסדר את ההרדיסק.... I will be back at n…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. Started by wipout,

שלום לכולם! יש לי חלקים של מחשב חדש שהזמנתי בלי דיסק קשיח עקב הבעיות בתאילנד. אוקיי יש לי 2 דיסקים קשיחים 1 של WD caviar se 160 GB ועוד אחד של hitaci 80 GB על שניהם מותקנת מערכת הפעלה שונה ווינדוס 7 וxp עכשיו אני רוצה לדעת כאשר אני מתקין את הדיסק של ה ווינדוס 7 על המחשב החדש עם הדיסקים קשיחים האלה תהיה לי אפשרות לעשות להם איפוס בהתקנה של הווינדוס אם תוכלו לתת לי עזרה אשמח תודה!.

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. מאז שקניתי את המחשב שלי יש לי בעיה.כשאני נכנסתי למשחקים המחשב/מסך מתחיל "למצמץ" לאיזה חצי דק' ואז הכל בסדר. הסתדרתי עם זה ולא היה לי בעיה עם זה,כי בסופו של דבר המשחק עבד.הייתי בטוח שהבעיה היא של המסך כי הוא ישן. לפני יומיים הבעיה של המחשב החמירה,המחשב מיצמץ אבל אז מופיעות קוביות בכל מיני צבעים על המסך או שהמסך נהיה כולו לבן והדרך היחידה היא לעשות ריסטארט. עכשיו החלפתי את הצג לצג אחר שבחיים לא עשה בעיות,אבל הבעייה נשארה והמחשב עדיין עושה את זה. ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש את הדרייבר של כרטיס המסך אבל הדבר לא עזר והמסך עדיין עושה בעיות. אני ממש אודה לכם אם תוכלו לעזור כי בדיוק עכשיו יש חופש ואני אשתעמם תחת בלי אפשרות לשחק בכלום. תודה.מפרט טכני:אי-5300,כרטיס מסך 4870 HD.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. שלום אשמח לעזרתכם. אתמול אחה"צ השתבשו טלויזיות הוט בבית. התקלה נבעה מכך שלא היה אניטרנט. הדבר שיבש גם את המצלמות בבית. כשהתקשרתי להוט נט נאמר לי שכתובת ip תקועה ויש להזמין כתובת חדשה. בינתיים על מנת שיהיה אינטרנט בבית ואוכל לצפות ב vod הם ביטלו את החייגן. הוט נט טוענים שעל מנת לפתור את הבעיה עליי להזמין כתובת ip חדשה ולהגדיר מחדש את המצלמות. א. האם הגיוני שכתובת ip נתקעת? או שמא מדובר בתקלה אחרת...(נציגי הוט נט לא ממש מבינים עיניים בלשון המעטה) ב. הם דורשים ממני את שמות הפורטים. איך אני יכולה להוציא אותם (ולא בעזרת איש המצלמות שנעלם) תודה מראש אבלין

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by OlegK,

יש לי לפטופ בלי כונן סידי , לפטופ קטן איך אני יכול לפרמט אותו? שמעתי שאפשר עם כונן USB , איך אני יכול לעשות את זה למה לא הצלחתי...

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום. אני משתמש במברג בעל ראש מגנטי כדי להתקין את הלוח אם למארז, וגם את גוף הקירור לסוקט. האם יש עם כך בעיה? תודה!

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by neli4,

יש לי צורב של פיוניר 111D, עד עכשיו הצורב עבד בסדר גמור ולא היו כל בעיות (הוא מלפני קצת יותר משנה). הכנסתי דיסק וכשרציתי להוציא אותו המגש לא נפתח, אפילו לא מנסה להיפתח, פשוט אין כל תגובה. ניתן להפעיל את הדיסק כך שהצורב עצמו כן עובד, אך המגש מסרב להיפתח... אודה להצעות מה ניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. שלום לכל חברי הפורום! לאחרונה רכשתי שני זוגות רמקולים אבל במחשב שלי יש רק כניסה אחת ירוקה 3.5 מ"מ (aux) (הכבל של האודיו הירוק..) דוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=1jzibdcntqo4.jpg אך אני זקוק ל2 כניסות. ניסיתי לרכוש מאיביי מפצלים כמו זה לדוגמא:http://sizmedia.com/my.php?i=nnhxyuj2zz3e.jpg או זה לדוגמא זה: שאגב עלה לי 100 ש"ח.. http://sizmedia.com/my.php?i=ggiqnnoi0jwn.jpg בסופו של דבר כשניסיתי לחבר אותם אז או שהיו בעיות מגעים או שהאיכות סאונד הייתה על הפנים.. ואני באמת מחפש בנרות איך לסדר את זה.. אני אשמח אם תציעו לי פתרון שיעבוד ללא כל בעיות סאונד/מגעים כולל גם אם זה לרכוש ציוד נוסף.. אין לי בעיה לקנות כרטיס קול או סוג של אקולייזר או משהו בסגנון שיפצל.. אין לי שמץ.. העי…

• 19 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by יואב שניר,

לדעתכם .. מספיק הבסיסי שמגיע עם וינדוס ? או להרחיב .. אפילו בתשלום.

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by Epidem,

מדובר, על המחשב הזה שתיקנתי אתמול בבדיקת ביצועים בכונן SSD עם Samsung Magician הכונן לא מגיע לביצועים כמו במחשב אחר (שלי למשל) AHCI on מחובר לחיבור SATA3 ועדיין איטי יותר מהנייד שלי תמונה ראשונה ושנייה זה מהמחשב הבעייתי, תמונה אחרונה זה מהנייד שלי (להשוואה)

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום, קניתי לפני שנה מחשב חזק ושיחקתי בהרבה משחקים (על הגדרות גבוהות) במהלך השנה הזאת וכולם עבדו טוב, לפני שבוע התחילו לי תקיעות קלות במשחקים בזמן שה-FPS שלי יחסית גבוהה בין 50-80 תלוי במשחק. אחרי שחיפשתי באינטרנט הבנתי שיש לי מה שנקרא stuttering . הבעיה היא שלא ניתן לשחק באף אחד מהמשחקים בגלל התקיעות הקטנות האלה, המשחקים שאני משחק בהם כרגע הם: Witcher 3, Warhammer Total war, Elder of Scrolls Online. ניסיתי מספר דברים כדי לתקן את זה אבל אף אחד לא עזר: - להוריד הגדרות למינימום - איחוי דיסק - התקנה מחודשת של דרייברים לכרטיס מסך - הורדתי 3 תוכנות Anti Malware וסרקתי איתן את המחשב - ניקוי אבק בתוך המחשב - פירמוט של אחד מש…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שלום! ניתקלתי בבעיה שמתמשכת כבר כמה שבועות. בזמן שאני משחק במשחקים במחשב שפעם היו עובדים לי חלק וסיימתי אותם והכל טוב יפה לדוגמא: The Godfather, FIFA 08, POP3 וכו'... אז בעת ההרצה שלהם אני יכול לשחק זמן מסויים(הזמן לא קבוע כל פעם זמן אחר 5 דקות 2 דקות רבע שעה...) ופתאום המחשב מתכבה ללא הודעה(מסך כחול), פשוט מתכבה וזהו. עכשיו בדקתי כמה אופציות בדקתי את החום של המחשב בזמן מאמץ והטמפ' של הכרטיס מסך(ATI X1800XT) יציב בין 51c עד 60c בעת הפעלת משחק והטמפ' של המעבד(AMD Athlon 64bit 3500+) גם יציב 37c עד 45c בעת הפעלת משחק (כמובן לפעמים גם יותר במספר קטן של מעלות). הגעתי למסקנה נוספת אולי זה בעיה בספק הכוח? התחממות של ספק הכוח? או שהספר כוח כבר לא עובד כראוי? בקיצור הגעתי למסקנות…

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by tzahi20,

שלום יש לי מחשב חדש עם לוח [h=1]Gigabyte GA-H97M-D3H LGA1150[/h]ומארז [h=1]Antec GX500 Window[/h] במארז חוץ מיציאות ה USB3 האחוריות גם יש USB 3 מקדימה. כשאני מחבר ליציאות הקדמיות הארד דיסק חיצוני USB3 אני מקבל הודעה מהמחשב "התקן זה יעבוד מהר יותר אם תחבר אותו ליציאת USB3". ובאמת דרך יציאות אלו הארד דיסק החיצוני וגם הפלאפונים שאני מחבר עובדים בקצב העברה איטי. למה זה לא מזהה שחובר התקן USB 3 ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים