עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by dodhaloy,

שלום לכולם, כבר כמה שבועות שדבר מאוד משונה קורה לנייד שלי. אני מתחבר לWIFI והרשת נראית כמחוברת אבל כאשר אני פותח את האינטרנט, לא משנה באיזה דפדפן הוא מראה כאילו אין חיבור לרשת ולא מצליח לגלוש. ניסיתי מכמה וכמה חיבורי WIFI שונים והוא מצליח להתחבר לכולם ורואים 'זרם' אך עדיין לא מתחבר. ניסיתי למחוק את כל רישומי החיבורים ולהתחבר שוב וכל מיני כאלה ושום דבר לא עזר. יש למישהו רעיון מה זה יכול להיות? (נ.ב. יש לי אינטרנט רימון- אולי זה קשור) תודה רבה

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. כשאני פותח את התמונות בווינדאוס, תמונות שהעלתי או שצילמתי בprtscn בעצם כל סוג של תמונות, זה פותח לי אותן בגודל חלון סטנדרטי ואני כל פעם צריך להגיד את החלון שיהיה על מסך מלא, יש אפשרות להגדיר את זה שהתמונה תפתח לי ישר על מסך מלא? תודה

• 4 תגובות
    • 877 צפיות
  3. Started by yanivd28,

ווינדוס 7 64bit , אחרי כמה חודשים מאז שנקנה לא היה מראה תצוגה, מנסה להדלק , נכבה ככה 5 דקות עד שבסוף עולה, שלחתי לאייבורי לבדיקה, אמרו שכרטיס זכרון תקול, החליפו, מאז ההחלפה יש תצוגה, כמה שניות מסך של לוח אם Gigabyte ואז פשוט מסך שחור עם Cursor מהבהב, בלי שום הודעות פשוט לא עולה ותקוע במצב כזה, לוחץ כמה פעמים על הכפתור הדלקה עד שבא לו עולה( חשוב לציין שכבר עולה, מהיר מאוד עובד חלק ויציב), החלפתי 3 ספקים, כמו כן נשלח לאייבורי שוב נבדק דיסק קשיח מעבד לוח אם, טוענים שהכל תקין, האם פרמוט יפתור את הבעיה? נתקלתם בתופעות כאלו ? יש עצות? רעיונות?

• 25 תגובות
    • 3.3k צפיות
  4. Started by d800,

שלום יש לי מחשב נייח עם כונן מותקן מסוג טושיבה toshiba dt01aca100 ata device בנוסף לכונן SSD שבמחשב. הטושיבה משמש ככונן איחסון של החומרים (אני צלם). כשאני ניגש לחומרים שנמצאים בטושיבה אני ממש יכול לשמוע אותו מתחיל לעבוד (אלא אם כן זה רעש ממקום אחר ואני לא יודע), והעבודה דרך הכונן הזה היא מאוד איטית (יש לי מחשב דומה, עם כונן איחסון שונה, שאני עובד באותה שיטה והעבודה מהירה יותר והכונן איחסון לא עושה רעש) העבודה היא עם פוטושופ ולייטרום (אם זה רלוונטי) מניסיון המקצוענים פה, האם מדובר בכונן לא איכותי? או שיש בעיה בכונן? האם אני צריך לשמוע אותו מתחיל לעבוד כל פעם שאני ניגש לחומרים שבתוכו? המחשב נקנה בתחילת השנה, יתכן שהוא עדיין במסגרת האחריות (Ivory) אני משתדל לרוקן אותו כל …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. יש לי בעיה מוזרה, יש לי מחשב חדש בן שנה. הבטריות של העכבר התחילו פתאום להגמר תוך יומיים, שמתי בטריות חדשות לגמרי. חיברתי עכבר אחר וגם איתו אותו סיפור. מישהו נתקל בכזה מקרה?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by משתמש חוזר,

מחשב בן 5 שנים. לוח GIGABYTE GA-P55-USB3 מעבד Intel i5 750 אם זה משנה... השעון של המחשב מפגר כל שבועיים בדקה אחת בערך. זה קורה כבר כמה חודשים. ביטלתי סנכרון אוטומטי דרך האינטרנט של השעון בווינדווז (7). קניתי בטרייה חדשה לביוס והחלפתי אותה (הישנה הייתה גמורה). זה לא עוזר... מה יכולה להיות הבעיה? (אני מניח שזה לוח האם) והאם אפשר לפתור אותה? (בלי לקנות לוח חדש)

• 10 תגובות
    • 3.5k צפיות
  7. שלום לכולם, ראשית כל הרשו לי לברך אתכם על העזרה המדהימה לכולם! האם קיימת דרך לנעול מחשב ווינדוס (8) בסיסמה, ע"י קיצור-מקשים בלבד? אני יודע שאפשרי להשתמש ב Win+L כדי לבצע נעילה, אבל אני לא מעוניין שנעילה בסיסמה תתבצע בעת כיבוי או הורדת המסך. (אלא אם קודם לכן ביצעתי קיצור מקשים) אפשרי? תודה רבה ושבוע טוב!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by ng100,

היי, יש לי מחשב נייד asus n55s שמותקנת עליו windows 7 64 bit. לאחרונה כל פעם שהמחשב עולה התקשורת האלחוטית מנותקת. עלי ללחוץ על פותר הבעיות והוא מתקן את הבעיה (מצ"ב תמונות). הניתוק הזה יכול לקרות גם כמה פעמים ביום ואני כל פעם צריכה להפעיל את פותר הבעיות. חיברתי כרטיס רשת חיצוני והוא עבד טוב. אם אני לוחצת על fn + f2 שום חלון לא נפתח. הבנתי שאולי אם אעדכן את מנהל ההתקן תפתר הבעיה. חיפשתי את מנהל ההתקן וקצת הסתבכתי. מצאתי אותו ב- https://www.atheros.cz/atheros-wireless-drivers.html אבל לא ידעתי אם להוריד את ה-32 או ה-64 מאחר וקבצי המנהל המקוריים נמצאים ב-32 ביט. (בנוסף כתוב שם את ה NOTE / CHIPSET AR9285/AR3011 שאין לי מושג אם זה מה שיש לי) האם זו בכלל הבעיה, דהיינו עדכון מנה…

9. Started by airforce,

שלום רב, לאחרונה אני חווה הקפאות מסך בהם אני לא יכול להזיז את העכבר והתמונה לא זזה אבל הסאונד ממשיך להתנגן. הפעם הראשונה הייתה עם יוטיוב, אני צופה בקליפ ופתאום המחשב נתקע אך הסאונד נשאר. עשיתי ריסט והכל חזר לתפקד כרגיל אחרי תקופה קצרה, בצעתי שידרוג לiTunes אני לוחץ לפתוח אותו וזה קורה שוב אבל המחשב חזר לעצמו. והשאלה שלי היא מה גורם לו לכך? כל הדרייברים/עדכוני מערכת מעודכנים (כולל Bios). וזה המחשב : Intel Core i7 3930K Asus Rampage IV Formula 16GB DDR3 Nvidia GeForce GTX 970 4GB 1TB SSD Samsung Evo 840 1TB WD 750W ספק ומערכת קירור מים למעבד. Windows 8.1 pro האם פירמוט נזקק כאן? (הכל מתפקד כמו שצריך). תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן חבר'ה, יש לי מחשב חדש שקניתי לא מזמן, מעבד I3 ולוח אם אני לא כל כך זוכר איזה (פעם, עוד בשנת 2009 הייתי ממש "מבין" במחשבים והיה לי E8400 עם EP43-UD3L וכרטיס מסך HD4870 שאז נחשב ואוו), היום עברו 6 שנים והצבא הזה את שלו ואני כבר מרגיש ממש חלוד. אז קניתי מחשב פשוט מאוד, ולאחרונה רציתי קצת להריץ עליו משחקים, אז הבאתי מחבר ספק כוח של thermaltake עם הספק של 600W ורציתי לנסות לחבר את הכרטיס מסך 460GTX. אני מחבר אותו, והמסך פשוט לא נדלק. פעם אחת הוא כן הצליח להידלק אבל הרזולוציה הייתה 800X600 וניסיתי להוריד דרייברים, הורדתי, התקין ואז שוב נכבה. מה אני עושה? כאילו אני מחבר אותו לחיבור PCI-E ומחבר לו 2 חיבורים של 6 פין והמסך לא נדלק, למרות שהכרטיס מסך עובד וכו'

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by BARMAGIC4U,

שלום לכולם. אחרי התייאשות בתקווה שפה יעזרו לי.. קבלתי טלוויזיה מדגם Haier LCD ושאני מחבר את המחשב מה-VGA מהמחשב לטלוויזיה אין לי אות. זאת אומרת לא רואים את המחשב על הטלוויזיה. ניסיתי לשנות בהגדרות של המחשב גם לא הצלתי.קניתי חיבור מיוחד שמתבר מה-VGA ל- HODMI 1 וגם 2 ועדין לא קורה כלום.. צריך לציין שבטלוויזיה הישנה השניה רואים את המחשב בטלוויזיה ורק בטלוויזיה הזאת כלום.. מה אפשר לעשות? המשב הינו מחשב LG ווינדוס 7 בעברית

• 4 תגובות
    • 824 צפיות
  12. קניתי מחשב חדש לפי מפרט שהיה באתר אני רוצה לשאול... איך פותרים בעיה של סמן עכבר (אלחוטי מייקרוסופט) שמקרטע בתזוזה (ווינדווס 8.0 מקורי). גם המקלדת אותו דבר. דבר שני. בבוט יש צפצוף יחיד. מה הוא אומר? יום נעים... נ.ב. ניסיתי להחליף בטריית עכבר.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום, יש ברשותי מחשב נייד עם ווינדוס 8 מובנה (קיימת מדבקה של WIN 8 בתחתית המחשב ללא סיריאל). רכשתי כרטיס SSD וברצוני להחליף בין הכוננים, להתקין על הכונן החדש מערכת נקייה. איך ניתן להעביר את הרישיון בפשטות? תודה מראש !

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by podpeople,

שלום לכולם, היום בבוקר התעוררתי לגלות שאין לי חשמל בדירה. לאחר מספר בדיקות גיליתי שהבעיה נובעת מהמחשב. ראשית בדקתי שהבעיה היא לא בכבל (חיברתי רק אותו לחשמל ללא חיבור למחשב). לאחר מכן חיברתי את הכבל למחשב אולם שמתי את מתג ההפעלה של הספק על מצב off. שתי בדיקות אלו לא קיצרו את החשמל בדירה. כאשר הפעלתי את מתג הספק, החשמל בדירה קוצר. השאלה שלי היא, האם לדעתכם הבעיה היא בספק הכוח, אם כן האם יש טעם לתקן/להחליף ספק למחשב בן 6.

• 4 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. לאחר שהד. הקשיח בנייד שלי קרס נאלצתי להתקין על החדש וינדוס 7 32 ביט הכל טוב ויפה אך לא מצליח לבצע עידכונים אוטומטיים בדקתי ברשימת הסרויסים אך הסרויס עובד.צירפתי תמונה עם ההודעה אשמח לעזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. כבר כמה חודשים שזה פעם בכמה זמן מציג אור של בטרייה. לדעתכם זאת נחשבת בעיה ואני אמור להחליף בחנות?

• 0 תגובות
    • 985 צפיות
  17. אני נותן לו את הזמן הדרוש כדי לעלות כמו שצריך, כשכל האייקונים מופיעים וכשהוא כבר לא 'חושב' ובכל זאת, כל תוכנה חדשה שאני פותח, נגיד אפילו וורד, (ואני מדבר על מקרים שבהם כיביתי את המחשב לגמרי והדלקתי מחדש) הוא לוקח את הזמן ו'נכנס לכושר' רק אחרי שפתחתי אותה פעם אחת. בפעם הראשונה לוקח לו שנים לפתוח את המסמך, וגם אם זה מסמך פשוט מאוד. זה נכון גם לניווט במחשב ובעצם לכל פעולה. כאילו שהוא צריך זמן כדי להתאושש מזה שהערתי אותו עכשיו. אגב, זה מחשב DELL 17.6 אינץ' מסדרת INSPIRON, אצלי כבר 3 שנים.

• 13 תגובות
    • 2.9k צפיות
  18. לפני שנה קניתי מחשב חדש שעלה לי הרבה כסף,יש לי ווינדוס 7 חוקי ואנטי וירוס אווירה גם חוקי,אתרים בדר"כ לא נטענים לי וזה מראה שזמן הדף פג,ואז אני צריך לרענן אותו,המחשב איטי מאוד,פייבוק בקושי זז ,ואתרים לפעמיים עושים ריסטרט לעצמם,כאילו שהאתרים כבדים למחשב ,ואני ממש מאוכזב,אני רוצה להעלות בפנכם את המפרט של המחשב ,אולי הם נתנו לי משהו "חלש" ,כי כל מה הרכבתי היה יקר,אבל אין לי שום מושג איך לעשות את זה,אני רוצה לציין עוד,שקיבלתי את המחשב "ברזל" ואני התקנתי את הדרייברים ללוח אם ואת הווינדוס,אולי לא עשיתי משהו נכון ? אשמח לעזרה,תודה !

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. ניסיתי להעלות את דיסק ההתקנה המקורי בבוט ולהתקין ולא הצלחתי, כל פעם עלה הלוגו של מייקרוסופט והמחשב עשה ריסטרט. הוצאתי פיזית את הדיסק קשיח מהמחשב לנובו וחיברתי אותו למחשב נייח אחר (לא מותג) וכן הצלחתי להתקין עליו ווינדוס 8.1, ניתקתי את הכונן וחיברתי שוב חזרה למחשב לנובו והווינדוס לא עולה כי הדרייברים שמותקנים עליו לא תואמים לחומרה של המחשב לנובו ועכשיו אני תקוע ולא יודע מה לעשות.

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  20. Started by corios4982,

אני מנסה לחבר דיסק קשיח פנימי למחשב חדש בעזרת מתאם sata ל-usb וכאשר אני מחבר ל-usb אז הווינדוס כותב לי "עליך לאתחל את הכונן בטרם תתחיל להשתמש בו" אני מתשמש בווינדווס 7 ואני רוצה סה"כ להעביר קבצים מהישן לחדש למה זה נובע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by corios4982,

האם שכשאני מחבר כונן קשיח פנימי נגוע בוירוסים ותוכנות ריגול דרך sata למחשב נקי מוירוסים שיש בו אנטי וירוס nod32, אז האם הוירוסים והרוגלות יכולים להדביק את המחשב החדש עוד לפני שביצעתי סריקה והאם אין דרך חזרה?

• 8 תגובות
    • 973 צפיות
  22. Started by Roy.T,

אני אפילו מתקשה להסביר את הדבר הזה אז אני מעדיף להראות את התקלה: https://www.youtube.com/watch?v=KpzBQkuFmCk כמו שאתם רואים בכל פעם שאני מוריד או מעלה את העמוד זה נעלם ואז אחרי כמה שניות חוזר.. בכל שימוש אחר מלבד ניגון סרטונים הכל עובד כראוי, לא משנה אם זה ביו טיוב או אתר אחר, לא משנה באיזה דפדפן אני משתמש, היה דרייבר של אינטל (עובד כרגע על המובנה) העפתי אותו ולא עזר, ניסיתי לבטל את האצת החומרה בפיירפוקס גם ללא הועיל, שיחקתי עם הרזולוציה של המסך, נאדה.. *זה לא היה קורה עם הכרטיס מסך שהיה מותקן. מישהו נתקל בתופעה הזו?

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  23. Started by corios4982,

איך אני מחבר דיסק קשיח פנימי כדיסק משני שיש לו רק חיבור sata דרך חיבור הusb בדרך הכי טובה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by corios4982,

בהפעלת המחשב הווינדוס xp לא מצליח לעלות למסך הבית אלא רק למסך לפניו ואז חוזר מיד להתחלה כמו ריסטרט. מה יכולה להיות הבעיה? אם אני אחבר את הארדיסק הזה למחשב חדש, אז הווינדווס אמור לעלות או שהארדיסק נדפק?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by danlevin1,

שלום לכולם יש לי טלויזיה ישנה /קופסא עם החיבורים הישנים של הצבעים , בננות ממיר של YES ומסך מחשב שטוח יש כבל שאני יכול להעביר בין הטלויזיה למסך המחשב , לראות את הערוצים של YES על המחשב ? תודה

דיונים חדשים בפורומים