תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח אתמול ניקתי את המחשב הנייח שלי מאבק מיד לאחר שחיברתי אותו התצוגה על המסך השתנה לצבע כחול ( כלומר המסך מונוטוני עם תצוגה רגילה ) ביצעתי מס פעולות : החלפתי כבלים עידכנתי את כרטיס המסך ואיפסתי את ההגדרות חיברתי מחשב נוסף ו התוצאה זהה מה שמצביע על מסך תקול אבל כאשר מכבים ומדליקים את המסך עולה הלוגו של החברה בצבע מלא כנל גם תפריט המסך . אשמח לעזרתכם... תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן! מה המצב? שמעו, היה לי בעיה שהביוס לא מזהה HDD (אבל במחשב אחר כן) וזה קרה ביום בהיר. חבר'ה פה אמרו לי לאפס את הביוס. כמה שאלות ברשותכם. 1) יכול להיגרם נזק של איבוד מידע? יכול להיות שצרךיך לפרמט אחרי זה או אין קשר? 2) הביוס יזהה אח"כ אוטומתית את ההתקנים וכל החומרה? 3) זה מסובך? משהו יכול לתת לי מין מדריכון קטן? (מדובר בלוח אם של ASUS מדגם P5L-MX אם זה משנה) בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש הרבה כתבות הרשת על התקלה הזאת - אבל לא מצאתי פתרון ברור. משהו נתקל בזה ויודע איך לצאת מזה ? השרת תקוע על המסך הזה. מדהים שבשנת 2019, חברת Microsoft עדיין לא מסוגלת למנוע משרת להנעל ככה בגלל עדכון.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, כמו שאפשר להבין מהכותרת, בזמן האחרון מופיעות שלל תופעות/תקלות בלפטופ, ועוד לא מניתי לגמרי את כולן. הלפטופ שלי הוא DELL Inspiron N5010 4504AW7 והוא ברשותי כמעט כשנתיים (מנובמבר 2010) א. נתחיל בזה שלפני כחודש פתאום עלתה הודעה בקשר לסוללה של הלפטופ - יש בעיה עם הסוללה, יש לשקול להחליפה. זה מה שמופיע לי כשאני לוחץ על האייקון של הסוללה למעטה: http://imageshack.us/photo/my-images/443/batterysucks.jpg/ לא התרגשתי כל כך כי סה"כ המחשב מתפקד, והרי במילא אני 99% מהזמן מחובר עם הלפטופ לחשמל (ואני לא אתפלא אם בגלל זה זה קרה מלכתחילה - מין טעינת יתר או משהו כזה) בכל מקרה זו בעיה אחת. ב. יש לי היום מלא קריסות של פלאש/שוקווייב בגוגל כרום (לא בדקתי באמת אם יש בעיה ספציפית עם ג…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום למנהל הפורום ולכל המשתמשים בעייתי היא כזו - מסך הנייד שלי מתחיל לרצד והופך לכחול לפעמים - המסך הוא חדש (פחות מחצי שנה) והמחשב הוא מסוג HP pavilion אם למישהו ישנה תשובה עבורי או שנתקל בבעיה דומה אני אשמח אם יפנה אלי
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי מאיבורי מחשבים, לא ממזמן התחלתי לשמוע רעש של טיק טוקים מהמחשב ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום והרעש ממשיך כך עליתי לאט לאט על הבעיה השאלה היא למה המחשב לא נדפק אנ ירוצה לדעת מה דפוק בו כי הרעש הזה פעם בכמה ימים למשך מספר דקות שאני מדליק את המחשב אם היתי יודע שזה מחלק מסויים היתי הורס והיו מחליפים לחדש האחריות עדיין זמינה לשנה נוספת הבעיה היא שהרעש פעם בכמה זמן אז הרעש או לוח אם או ספק כוח כי לפעמים אני רואה שרואים גם תמסך מהבהב טיפה הוא גם בן 4 שנים דגם 731bf שבע עשרה אינץ' , הבעיה עכשיו איך אני יוכיח לחנות שיש בו משהו דפוק מה אני יחכה לעוד שנה אני לא רוצה שאחריות תפוג יש שיטה כל שהיא לדעת מה דפוק בו כי ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום ועדיין הבעיה ממשי…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, מדובר במחשב נייח שמריץ windows 10. לאחרונה מדי פעם המסך מתמלא בפסים מהבהבים והמחשב נתקע (צרפתי תמונה). האפשרות היחידה היא לחיצה ארוכה על כפתור ההדלקה. לפעמים זה פותר את הבעיה ולפעמים הבעיה חוזרת אחרי כמה דקות. לפעמים כשמנסים להפעיל שוב את המחשב, המחשב מצפצף ציפצוף מהיר למשך 10 שניות, מכבה ומדליק את עצמו, ושוב מצפצף 10 שניות ושוב מכבה ומדליק, ממשיך ככה עד שמוציאים אותו מהחשמל. מישהו יכול בבקשה לעזור לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני שם לב שהספק כוח שלי מרעיש אבל,רעש של זרם חשמלי כזה לא של מאורר...נגיד כשאני גורר למטה\למעלה דף באקספלורר הוא עושה רעשים כאלה חשמליים..או כשאני פותח תמונות וכו' כאילו הרעש הולך לפי הגלילה של הדף או של מה שאני עושה במחשב....מה זה יכול להיות? המחשב עבר שתי הפסקות חשמל בחייו שבאחת מהן נדפק ההארד דיסק ובשנייה הכרטיס מסך אבל החלפתי את מה שנדפק כל פעם....יכול להיות שהספק גם הושפע מההפסקות חשמל האלה ונגרם לו נזק? הקטע הוא שהספק הוא ספק איכותי של enermax 350w עלה דיי הרבה...המחשב בן שנתיים בערך
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , היה לי במחשב windows 8.1 ורוצה להעביר ל 7 אני בא להתרין את ה windows 7 וזה השגיאה שאני מקבל. "ל windows אין אפשרות להתקין קבצים נדרשים . ודא שכל הקבצים הנדרשים להתקנה זמינים והפעל מחדש את ההתקנה. קוד שגיאה: x800700010" מזה אומר? ספויילר
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי לפטופ DELL XPS L502X עם i5 דור שני, 8GB RAM ו750GB HD. המחשב אצלי כבר שנתיים וקצת עם ווינדווס 7 מקורי. אני מודע להתקנות שאני מבצע ולניקיונות, ואין תוספי שקר מיותרים שמותקנים. לאחרונה המחשב התחיל להרגיש לי נורא איטי. התחלתי בניקיון שלו וכרגע יש לי 350GB פנויים ללא תוכנות מיותרות. הוא מגיב נורא לאט ועושה רושם שהוא מתאמץ (המאוורר מתחיל לפעול במרץ) אפילו כשאני מפעיל כרום עם פייסבוק וYNET וזהו. אותה הבעיה גם עם פיירפוקס. המחשב עם NOD32 מקורי וללא וירוסים ידועים. בניקיון התקנתי Advanced Systemcare Pro שראיתי שמומלץ...לא עזר יותר מדי. בשבוע שבועיים האחרונים הוא גם לפעמים לא יוצא ממצב Hibernate. אחרי כמה שעות במצב hibernate כשאני מנסה להפעיל הוא מציג הודעה (לפני שנ…
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום :ס לפני חודש שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב שנשמע כמו רעש של מאוורר לא משומן או מאוור שנשמע כאילו בכל סיבוב הוא מתחכך במשהו. החלטתי לנקות אבק כללי במחשב ובפרט בכרטיס מסך. הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי בזהירות והרעש הפסיק למשך 3 וחצי שבועות. אתמול כסיימתי עם המחשב והחלטתי ללכת לישון, כהרגלי השארתי את המחשב דלוק. היום בבוקר כשקמתי שמעתי את אותו רעש מרגיז. חרתי מבצפר, ווידאתי שהראש מגיע מהכרטיס מסך, ניקיתי אבק בזהירות וביסודיות אבל הרעש לא פוסק. כאשר אני מסובב את המאורר של הכרטיס מסך בעזרת שואב אבק (במעצם גורם למאוורר להסתובב, אבל בכיוון ההפוך ואולי בגלל זה לא עליתי על הבעיה) לא נשמע שום רעש. רק כשאני מדליק את המחשב. חשוב לציין ששמתי לב שלעומת שאר המאווררים במחשב המאוורר של הכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי רמקולים של חברת Altec Lansing דגם ATP3 http://www.pchardware.co.il/docs/pd-698389610.htm והבעיה שלי היא כזאת, כשאני מנסה להשמיע משהו ברמקולים, הבאס חסר, ורק כאשר מגבירים אותו עד הסוף הוא מתחיל להשמע חשבתי אולי זה בגלל הרמקולים, אבל לחבר שלי יש את אותם רמקולים, אותו דגם, וזה נשמע אצלו אחרת לגמרי! החלפתי בין כרטיסי הקול, ניסיתי לבדוק את ההגדרות בווינדוס, הכל כרגיל ודומה למה שאצל חבר שלי זה לא עוד מקרה של "הדשא של השכן ירוק יותר" כי ממש שמים לב להבדל... אם למישהו יש את אותן בעיות ויודע איך לתקן אותם, בבקשה שיעזור! תודה מראש!
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את זה. http://ksp.co.il/?uin=14427 עכשיו המוכר שאל אותי אם יש לי PCI Express[כמובן לא ידעתי] ואמר שאם המחשב שלי לא תומך אין להם אחריות[טוב בצדק]. קיצור מה שרציתי לשאול: אני צריך עוד משהו חוץ מהחיבור הזה בלוח אם? זה שבתמונה זזה כן? אם הוא תומך יש לי עוד שאלה....
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ממש על הפנים למרות המפרט הלא רע שלי: P-4 1.4 ghz 256kb 128 Rdram pc 800 geforce 4 ti 4600 128 mb ddr 40 gb 7200 rpm W.D ואני מקבל משהו כמו 5200!!!! למה זה? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? אני צריך לשדרג? רק תגידו בבקשה לא קניתי GEFORCE 4 בשביל 5200 בתודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
דגם: Razer Lachesis 5600DPI גרסת דרייבר: 3.0 מערכת הפעלה: Windows 7 64bit מה שקרה לי בכמה שבועות האחרונים פשוט מרגיז... בזמנים רנדומליים ובעיקר כשאני משחק במשחקי וידאו למיניהם על המחשב (במיוחד מולטיפלייר שם השימוש בעכבר אינטנסיבי) לפתע העכבר לא מגיב רק התאורה (לנוי) שלו ממשיכה לעבוד אולם שום כפתור או תנועה מהעכבר לא מגיבים ולמעשה העכבר כאילו מנותק. הפתרון היחידי במקרה כזה הוא לנתק פיסית את מחבר הUSB של העכבר ולחבר מחדש.... אך זה ממשיך לקרות שוב ושוב ושוב. פניתי לKSP שמהם קניתי את העכבר ובאמת שיש לציין אותם לשבח, ראשית הם בדקו אצלהם במעבדה והצליחו לשחזר את התקלה, שנית הם שלחו ליבואן את העכבר ולאחר מכן נתנו לי אחד חדש דנדש מהקופסא במקום. יומיים שהעכבר עבד מצויין אולם לפני מ…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אוקיי אז אני יתחיל שהמחשב אחרי פירמוט + התקנה חדשה של לוח אם, מעבד וראם חדשיםהכל מותקן כל הדרייברים יש אבל המחשב איטי לפעמים נתקע וזה לא אמור להיום משהו ששמתי לב זה שהמעבד והזכרון ב SPEED הם משתנים נורא דראסטי מ3K ל700https://www.youtube.com/watch?v=2dA-Ry-4jOchttps://www.youtube.com/watch?v=m05WucuQR74&feature=youtu.be אולי BIOS?תראו את כל הסרטון זה 15 שניות ותבינו אולי זאת הבעיה אולי לא לא יודע אשמח לעזרה תודה המחשב:מעבד: I7-7700לוח אם: MSI B250M PRO-VDRAM: 2X8כרטיס מסך GTX970
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-