עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. אהלן, אני כבר כמעט כשנה מוצא את עצמי מכבה את המחשב לבד לאחר הדלקתו מחדש עם לחיצה ארוכה על כפתור הPOWER. לפני כל המקרה הנ"ל, היו כמה שינוים, החלפת מסך לחדש + לפני החלפת המסך יום בידיוק, נשרף הספק. אחרי המקרה הנ"ל, החלפתי את הספק ועדיין המחשב עלה לבד, ניסיתי להוציא זכרונות לבדוק אולי איכשהו הזכרון נמשך יחד עם הספק, לבסוף גיליתי שלאחד מהזכרונות אין חצי שן אוקיי, הלכתי לאייבורי שמהם רכשתי את הזכרונות, ה"טכנאי" במעבדה אמר לי שזה קרה בשל הכנסת זכרון הפוך ולא נכון (לא ידוע איך אפשרי לדחוף ולנעול זכרון הפוך כשיש מחיצה בין החריץ של הזכרון לבין הסלוט) אוקיי, לאחר אותה ה"בשורה" חזרתי לבית, הכנסתי את הזכרון לסלוט, בסופו של דבר המחשב עלה, ככל הניראה במילימטרים ספורים ישנו מגע ב…

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שלום לכולם, יש לי בעיה ממש מציקה במסך, ושום דרך לא עזרה לי לפתור אותו, וכאן אני צריך את עזרתכם, לפני הבעיה קצת פרטים טכניים: המסך:Mag 786FD (הדרייברים שלו מותקנים על המחשב הוא לא מזוהה כסתם צג תקני.. (רזולוציה של 1024*720 כרטיס מסך: Msi Ti4400 עם הדרייברים הלפני אחרונים שיצאו (לפני הבטא שיצא היום)... הבעיה- המסך (או הכרטיס מסך) עושים בעיות, אני מנסה לשנות את קצב הריענון ל75 במקום 60, בהתחלה הוא לא עשה בעיות מיוחדות, אבל הוא חוזר ל60 לאחר שאני מעדכן דריברים... עכשיו התקנתי את הדרייברים ניסיתי לשנות ל75 והמסך השתגע, הוא יצא מאיזון, הצבע לא בהיר מספיק, והיה צורך לכוון אותו איזה שעה כדי שהתצוגה (לא הצבע) יראו נורמליים אבל הוא עדיין קצת עקום... אחרי הכיוון, המסך נראה מאוד "מתו…

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by Guy950,

אהלן, בתקופה האחרונה המחשב המזדקן שלי התחיל להראות סימני מאמץ, אבל אחרי טיפול ותחזוקה הוא חזר להיות אלוף! אך בכל זאת עלתה לי תהייה שהייתי שמח לקבל תשובה מפורשת לגביה, במידה והמחשב המזדקן שלי לא היה חוזר לאליפות והייתי מרגיש צורך להחליף אותו - האם אני יכול להעביר את הכוננים שלי (3 SSD ו2 HDD) כמו שהם למחשב החדש מבלי לאבד מידע? או ליתר דיוק, האם אפשר להעביר את הכונן C מבלי לפרמט או להתקין את מערכת ההפעלה מחדש? באחד הסרטונים של היוטיובר JayzTwoCents הוא אמר שניתן להעביר SSD עם מערכת הפעלה בין מערכות מורכבות ושהמגבלה היחידה שאי אפשר לעשות זאת במחשבי מותג כגון HP, DELL וכדומה, אבל בתגובות לא הסכימו איתו ממה שאני זוכר. אז מה המסקנה …

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by alino,

מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. יש לי בעית קריסות שלא מאפשרת לי לשחק באופן רציף המחשב יחסית חדש עם 16 גיגה זיכרון (בדקתי שהוא לא בעייתי עם תוכנה אחרת) אני ממש לא יודע כבר מה לעשות - ניסיתי הכול אבל לא ברור מה הבעיה , ככל הנראה הטמפ בסדר , יש ספק 650 ואט איכותי הקריסה הייתה ממש ב 22:16 דקות -ועצרתי את הלוג כמה שניות לאחר מכן עצות ? CPU_Z.pdf

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by SagroN,

שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. שלום לכולם! יש לי בעיה רצינית מסכים כחולים מתקבלים באופן ספונטני. תמונות : http://www.up2me.co.il/v.php?file=53504851.jpg תמונה שניה: http://www.up2me.co.il/v.php?file=30448600.jpg

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Krishi,

קיימת חיה כזאת כבר? ואם לא, מישהו יודע על צפי? בנוסף, אם לא, אשמח להמלצה במחיר סביר (עד 500 שקל) לכרטיס מסך תומך 4K, לצפיית סרטים בלבד (וגלישה רגילה באינטרנט). כמו כן תמיכה בתקן HDCP 2.2 (או אולי 2.3 אם יש כבר) אגב, אם יש עוד רכיבים במחשב שצריך לשדרג כדי שתהיה צפיה נקיה ב4K אשמח לדעת מה תודה מראש

10. Started by amisha,

היי , לאחרונה ה WIN תמיד עולה לי עם שעון ותאריך לא נכונים , עשיתי ניסיון והגדרתי את הזמן בביוס כמו שצריך ולמרות זאת המחשב עולה עם זמן לא נכון . למישהו יש רעיונות ?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. בהמשך ל- http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=457459.0 בבעיה מעט דומה. לפני שהחלפתי כרטיס מסך היו כמה פעמים שהמחשב כביכול נתקע ואתחל את עצמו, כאשר הייתי באמצע משחק בד"כ, אך לעתים גם ללא "פעילות מאומצת" מצד המעבד/כרטיס מסך. חשבתי שזה אולי התחממות יתר של כרטיס המסך (בגלל שזה במשחק) או אולי של המעבד, אך הטמפרטורות לא נראו גבוהות בצורה מסוכנת (אולי ערכת השבבים של הלוח? בערך 40 מעלות). לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות כי זה קרה רק מספר פעמים קטן ואחרי שהחלפתי את כרטיס המסך זה לא קרה כלל (שיחקתי וכו' והכל עבד כרגיל), עד אתמול. אתמול זה קרה פעם אחת, שוב בזמן משחק, ולאחר מכן המחשב עלה כרגיל, לאחר מכן לא נכנסתי שוב למשחק מחשש שזה יקרה שוב ולא רציתי להתעסק עם זה באותו רגע. הי…

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  12. Started by kalda01,

מחשב שמותקן עליו חלונות 10 פרו כבר מעל שנתיים, פתאום אחרי עדכון החליט שדרוש אקטיביישן. כנראה החנות שהרכיבה אותו השתמשה ברשיון OEM כלשהו שפג תוקף כעת האם יש אפשרות לקנות רשיון עדכני במחיר שפוי ? כמובן שאין לי כל רצון לעשות התקנה חדשה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by neil4,

ברשותי לוח- ecs k7s5a זיכרון -sdram 133mhz 256mb מעבד -athlon xp 2000+ כ.מסך -ecs xabre 400 64mb מאוורר וולקנו 8+ הבעיה היא שכשאני נכנס למשחק אחרי כמה דקות המחשב נתקע לי ואני חייב לעשות ריסטרט לדעתי הבעיה היא לא של המעבד מפני שהחום של המעבד לא עולה על 55 עם מארז פתוח והבעיה מסתדרת רק כשאני שם עליו מאוורר ביתי קטן רגיל שנושף בתוך המארז ואז המחשב לא נתקעבכל אופן הבעיה לא נראית לי של המעבד גם מפני שכשאני מפעיל 20 דפי אינטרנט ,עם מירק ,עם אימיול וצריבה מהצד הכל סבבה -לא נתקע ברגע שאני עושה משהו בקשר לכרטיס מסך כמו להפעיל משחק הוא נתקע לכן חשבתי שאולי הבעיה היא של הכרטיס או של הזיכרון אולי מפני שגם לפעמים על אוברקלוקינג וfsb עולה הרבה יותר מ133

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by Tzur Mantzur,

לפני כמה חודשים התחיל לעיתים רחוקות להיות מסך שחור ואני יודע שהמסך עובד מתחת למסך השחור.. (ע"י team viewer ו Spotify) היום המסך שחור ולא מתפקד כלל איך אני יודע איזה חלק להחליף, לוח אם או הכרטיס מסך? דרך אגב אני צריך את המחשב נטו לאינטרנט אשמח גם להצעה, איזה חלקים הכי זולים תוכלו להמליץ... אני יודע שהכבלים עובדים ובדקתי עם מספר מסכים ככה שהבעיה גם לא מהמסך..

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by gll,

החלפתי למארז חדש והעברתי את החומרה מהמארז הישן אבל שמחברים את המחשב לחשמל הוא לא מגיב בכלל בדקתי את כל החיבורים של החשמל ללוח, את המעבד וזכרונות לא הוצאתי כלל מהלוח מה יכול להיות הבעיה שהמחשב לא מגיב? בדקתי גם פעמיים את החיבורים של המארז ללוח כל חוטי הפאוור וכל זה מה יכול להיות הבעיה? יכול להיות שחסר איזה בורג על הלוח עצמו שמחבר אותו למארז ובגלל זה הוא לא נדלק? תודה

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. לאחר פירמוט של המחשב למערכת הפעלה win 7 הגירסה המיקצועית לא נותן לי את העידכון ל העברית. לאר תוכנה להוספה של ערית עדין לא נן מה ניתןלעשות תודה רבה לעזרים שבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. Started by puNani,

אוקיי אז ככה, יש לי בעיה, כשאני מחבר את המצלמה שלי של LOGITECH או את העכבר שלי למחשב דרך ה USB הם מקרטעים - פשוט ככה... הסמן של העכבר כאילו מקורטע, במקום להראות ב REALTIME את התזוזה, הוא קופא לשנייה במקום אחד ואז בסוף נמצא במקום החדש... וכנ"ל לגבי המלצמה... היא מתעדכנת כאילו כל כמה שניות... אמרו לי שזה כנראה כי לא התנתי את ה VIA 4 IN 1 או משהו כזה, שזה הדבר שאחראי על ה USB במחשב שלי, כי יש לי לוח-אם של GIGABYTE 7TX-H... הורדתי מהאתר את הגרסא הכי חדשה של הVIA אבל קיבלתי אותם תוצאה, הכל נשאר אותו דבר, והשתייאשתי... אבל משהו מדהים - אם אני מנגן שיר ב WINAMP זה מסתדר!!!! אני יודע שזה נשמע לא הגיוני, אבל זה ככה... (יש לי כרטיס AUDIGY), ברגע שהווינאמפ מנגן שיר אז המצלמה פתאום ע…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by ykg,

היי, אני מקבל מחשב חדש עם לוח אם של GIGABYTE, SSD של CRUCIAL RAM של HEYPER X. סה"כ מחשב פשוט לא מתכנן OC או שום דבר כזהץ מתכוון להתקין וונידוס 10. יש דרייברים מיוחד שכדאי לי להתקין או שלהשאר עם מה שהווינדוס יתקין? מעניין אותי הלוח אם. אשמח אם משהו שמבין יכול להסתכל כאן תחת קטגוריית Chipset ולאמר מה כדאי לי להתקין. https://www.gigabyte.com/Motherboard/Z370M-D3H-rev-10#support-dl תודה.

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by nshahaf,

שלום יש לי כונן חיצוני בנפח של 1.5TB לאחר אחסון (לא מירבי) בתקופה בת חצי שנה יום אחד הוא רשם לי הודעה האם ברצונך לבצע פורמט לכונן כמובן שאין ברצוני לבצע פורמט אך לא מאפשר לי גישה לכונן האם מישהו נתקל בבעייה דומה? מישהו יודע כיצד ניתן להעתיק או לגבות את הקבצים? תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by מר מקלדת,

בנושא זה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=529022.msg4528900#msg4528900 הדיסק קשיח (SAMSUNG HD103SJ 1TB) לפעמים עושה שגיאות בקריאה-כתיבה שנה האחרונה, נאלצתי להתקין מערכת הפעלה פעמיים ופעם אחת נדפק הדפדפן... יש לי גיבוי על דיסק נייד. החלפה לכבל SATA חדש שקניתי (מחובר היטב) לא עזרה - כך שזה לא הבעיה. בתוכנת הדיאגנוסטיקה של היצרן (סמסונג) הדיסק יוצא תקין גם בבדיקה ארוכה. אין סקטורים פגומים. ברור שמשהו לא בסדר, השאלה אם זה הדיסק או הבקרים של הלוח אם? איך אני יכול לדעת? ביוני השנה נגמרת לי האחריות (3 שנים) גם על הדיסק וגם על הלוח שנקנו באותה חנות ששם קנית את המחשב כולו. מה להגיד להם? בכל מקרה אני מתכוון לקנות גם דיסק קשיח פנימי של 2TB שיעבוד כראשי. HD Tune: SAM…

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by Born2Kill,

שלום לכם, העלתי טיפה את ה-Vcore ומשום מה זה מאתחל לי את המחשב כל פעם מחדש. בדר"כ, כשהלוח אם רואה שהבחירה לא מוצלחת, הוא מחזיר את ההגדרות לברירת מחדל. אבל פה משום מה אני לא רואה זאת, המחשב מאתחל את עצמו כל פעם מחדש ומסרב לעלות... איך אני פותר זאת?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. Started by shahar07,

מספר קבצים אשר תופסים לי נפח לא קטן מהדיסק, ורציתי לדעת האם ניתן למחוק: קיבצי SYS: 16 ג'יגה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by רקיע,

גלשתי עם כרום במשך הרבה שנים פתאום אני לוחץ על האייקון של כרום ושום עמוד לא נפתח. עשיתי ריסטרט למחשב כמה פעמים ואותו דבר שום עמוד לא נפתח מה זה יכול ליהיות ?

דיונים חדשים בפורומים