עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by amittt,

יום אחד השארתי את המחשב דלוק בלילה ובלילה הייתה הפסקת חשמל עכשיו הדלקתי אותו בבוקר והוא התחיל לעשות רעשים וזה... קיצר הייתי בטוח שזה המאוורר וניתקתי אותו ועכשיו הכל עובד טוב... עכשיו זה בלי מאוורר יש לי שאלה.. האם המחשב יכול לעבוד תמיד ככה בלי מאוורר???? ומה עושים אם לא???

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אני גולש במחשב פתאום הוא נכבה והמערכת בחדר נכבית גם אבל המדפסת דולקת האור בחדר דולק גם ... המערכת מחוברת לשקע אחר והמחשב לשקע אחר משהו מוזר בחיים שלי לא ראיתי דבר כזה בדקתי טמפרטורה של מעבד 45 - 50 מעלות . בדקתי מתחים ספק תקין מחשב נכבה לא נדלק הוצאתי את החיבור 24 מהלוח וחיברתי מחדש ונדלק אחרי שה WIN עולה שוב נכבה החלפתי ספק כח עדיין נכבה הוצאתי את ה 24 מהלוח והפעלתי מחדש לא נדלק ואחרי כמה פעמים נדלק. עכשיו זה עובד ! למה ? מישהו יודע ? בהגדרות של כיבוי כוננים הכול על לעולם לא ...

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by moryo,

רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

שלום הזמנתי את ה drgon ורציתי לדעם זה אמרו להיות קשה להרכיב הכל במארז החדש ?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by dfwyr123,

אני רוצה להתקין מחדש SKYPE אבל כל פעם שאני מנסה להתקין קופצת לי ההודעה הזאת http://i.imgur.com/ozziZcK.jpg לחצתי OK ואז קופץ לי ההתקנה אבל עם http://i.imgur.com/mG2K18z.jpg לחצתי מסכים ההתקנה נסגרת קופצת ההודעה הראשונה לוחץ OK על ההודעה בסגנון של התמונה השנייה בקיצור הבעיה היא גם בתוכנות אחרות שאני מנסה להתקין (אבל בסוף לא הצלחתי להתקין...) תודה על העזרה (windows 8.1 64bit)

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by GMTK,

קניתי תסטרימר הזה לא מזמן והוא עושה לי בעיות בUSB3. בUSB2 הוא עובד תקין. עשיתי איתחול לכונן בUSB2. עכשיו ככה שאני מחבר אותו למחשב בחיבור USB3 הוא מתחיל להשתגע ממש אבל כאילו יש קצר במחשב של הUSB3 של המחשב שלי לא בדקתי עם מחשבים אחרים. הלוחM שלי הוא של פטאלטי P67 אני חושב מה שבטוח הוא של פטאלטי. הורדתי תעידכונים האחרונים של הלוח ועדיין הוא עושה לי תבעייה הזאת. מה אפשר לעשות אשמח לעזרה אני יתפח תשרשור הזה גם בפורום כללי וגם בלוחותM הוא פשוט מקפיץ חלונות בלי הפסקה של לאתחל תכונן ואז זה נעלם וההודעות נשארות. כמו וירוס של פעם שפותח לך מלא חלונות. תודה מראש לעוזרים אני פשוט ניסיתי הכל ולא צלחתי.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. היום הגעתי לבית, מדליק את המדיה פלייר 10, כדי לשמוע מוזיקה, אבל אז אני שומע אותה מקוטע. בהתחלה חשבתי שזה אולי בגלל שהמחשב שלי נתקע כי אני מוריד הרבה דברים, אז הפסקתי את ההורדות לרגע, אבל הוא עדיין משמיע כאילו אני שומע מדיסק שקופץ. אחר כך חשבתי שאולי הבעיה ברמקולים (Creative Inspire T5900) אז חיברתי אוזניות לכרטיס קול ועדיין שמעתי מקוטע (עם קפיצות). לכן אני כמעט בטוח שזה איכשהו קשור לכרטיס קול, אבל אם לא אז מה זה יכול להיות? הכרטיס קול שלי הוא מובנה בלוח שרשום בחתימה. (חשבתי על האפציה שאולי זה וירוס, זה הגיוני?) נ.נ המחשב אחרי פירמוט, ככה שאני לא חושב שזה יכול להיות בגלל שהוא עמוס. ומנהלים אני כמעט בטוח שזה קשור לכרטיס קול, בגלל זה כתבתי את זה פה. תודה רבה לעוזרים, זה באמת…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by maimon_y,

לפני כמה ימים חברתי כונן SSD חדש למחשב נייח ומאז מופיע לי הודעה הזאת Sec Master Hard Disk:S.M.A.R.T. Command Faild Press F1 to Resume. בדקתי על ההודעה הזאת בגוגל והצלחתי לבטל אותה דרך ביטול שאיזה פונקציה בלוח אם שקשורה לכונן. השאלה אם להתעלם מהביעה זה הפתרון או שיכול להיגרם נזק?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Boomer,

יש לי בעיה שמופיע בעיקר בשני המשחקים BF1942 וב-Mafia. הבעיה היא שכשאני משחק אז הרבה פעמים יש תקיעות קצרות (פחות משנייה בדר"כ) שרואים שההארדיסק טוען. ב-BF1942 זה קורה לי בדר"כ ב-5 דקות הראשונות שאני משחק ובסרברים עם 32 אנשים. זה יוצר בעיה חמורה כשנמצאים במטוס - הרבה התרסקויות. ב-Mafia זה קרה לי היום כל הזמן ב-Free Ride כשאני משחק על הכל הכי גבוה כולל AA 4X אבל זה קורה גם בלי ה-AA. זה קורה בעוד משחקים - בעיקר בדקה הראשונה אבל אני לא זוכר בדיוק מתי ואיזה משחקים כרגע... אז מה זה יכול להיות? בעיה של ההארדיסק?? או שזה בכלל קורה לכולם...? תסתכלו במפרט שלי... תודה.

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by shark1011,

קניתי מחשב חדש ואני מתקשה קצת בחיבורים אחרונים של הלוח אם. מפרט המחשב: מעבד- AMD PhenomII 720 קירור- למעבד CoolerMaster Hyper TX3 לוח אם- GIGABYTE 785GT U2DH ספק- Seasonic s12II 330W קשיח- Samsung F3 1TB זיכרונות- TRANSCEND 2X2GB DDR3 מארז- Thermaltake V3 הרכבתי את המעבד ללוח, הקירור על המעבד, חיברתי את הספק לכל המקומות שצריך, אבל המחשב עדיין לא עולה. כשאני מדליק את המחשב המאווררים עובדים ונראה שהכל נדלק אך זה לא מגיע לשלב של הביוס והמסך לא מקבל שום אות מהמחשב. יש סיכוי שהחיבורים של הלוח למארז לא מחוברים טוב וזה מה שגורם לבעיה? (אלו החיבורים היחידים שיכולים להיות לא נכונים) אם לא אז מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. שלום! לאח שלי יש בעייה במחשב שאפילו אני (כן, אני...) לא הצלחתי לפתור... על המחשב שלו היה מותקן ווינדוס אקס פי. לפני כמה ימים באמצע עבודה על המחשב, פתאם המחשב הפעיל את עצמו מחדש. בכל פעם שניסינו להפעיל את המחשב הוא התחיל לעלות, ובמסך של ה XP איתחל את עצמו מחדש. לא היה אפשר להעלות את המחשב במצב נורמלי, במצב בטוח, או בשום דרך אחרת!! לאחר שראינו שאין מה לעשות, וחשבנו שמדובר בבעית תוכנה, וירוס, או משהו כזה, החלטנו לפרמט את המחשב. עשיתי Fdisk למחשב, ולאחר מכן התקנתי עליו ווינדוס 98. (כמובן שלפני ההתקנה גם פירמטתי את המחשב) אך הפלא ופלא, שוב המחשב עולה, וכשמגיע למסך הפתיחה, מפעיל עצמו מחדש. נקודת אור קטנה אחת לאחר הפירמוט וההתקנה מחדש, היא שכעת ניתן לגשת למצב בטוח של הווינדוס. ב…

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by saharbz,

שלום, יש לי וינדוס 10, בכמה חודשים האחרונים, המחשב נכנס למצב שינה ולא חוזר לעבודה כאשר אני נוגע בעכבר/מקלדת, אין שוםפ תגובה, המסך מתעורר אבל לא רואים כלום, יש כביכול חשמל במחשב אבל אני לא רואה ושומע כל תגובה מהארד דיסק, בסופו של דבר אני נאלץ לבצע reset ולהפעיל את המחשב מחדש וכמובן הוא מראה מסך של כיבוי לא תקין ומריץ בדיקה במשך כמה שניות וחוזר לעבודה. רעיון ממה נובעת הבעיה? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לפני כמה ימים פתחתי אשכול שבאמצע משחק בהארי פוטר החדש המחשב מאפשר לי לשחק כ5 עד 10 דקות (במקרה הטוב) ואז קורס טוטאלי אחרי שפתחתי כמה תרדים ודיונים לגבי הבעיה המוכרת הזאת של אנשים אחרים גיליתי כי הסיבה היא נובעת כתוצאה של התחממות אחד מהגופים במחשב (cpu כ.מסך וכדומה) *חשוב לציין שאני משחק בגרפיקה הגבוה של המסך וזה מגביל גם למשחק עצמו. אז ניגשתי למחשב ופתחתי והתחלתי לשחק במשחק ואז ניסיתי לגעת במעבד ולא היה שום סימן להתחממות (לפחות אני לא הרגשתי) לאחר מכן ניסיתי לגעת בכרטיס מסך והופתעתי הכרטיס עצמו והקירור היו לוהטים... עוד חשוב לציין שהמשחק אינו כלל וכלל משחק כבד הקירור של הכרטיס מסך הוא הקירור המקורי של הכרטיס עכשיו השאלה שעולה היא כזאת: האם הבעיה נובעת מעצם התחממות…

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by Hezi Sabcha,

יש לי כונן חיצוני 1 tera חיברתי לטלויזיה על מנת לראות תמונות וסרטוני וידאו שצילמתי,חיברתי אותו ביציאת ה usb של הטלויזיה ,אך איני יכול לראות ,אשמח לתשובות ולהצעות של החברים הכונן של חברת wd 😀

15. היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by deathrevenge,

שלום, לאחרונה התחילה אצלי בעיה שאני חושב שקשורה לכרטיס מסך שגורמת לכך שכל פעם שאני מנסה להפעיל משחק תלת מימדי אני רואה ארטיפיקטים של ריבועים כאלה לאיזה שנייה ואז המסך של המחשב נכבה ונידלק לסרוגין ואחרי כמה זמן או שכל המחשב קורס או שהמשחק זורק אותי לדסקטופ עם הודעת שגיאה- Vpu recover has reset your graphics accelator as it was no longer responding to praphic driver commands. זה נותן לי גם error report שאני לא מצליח להעלות לפה (בקובץ שהמחשב לא מזהה..). הכרטיס מסך שלי הוא X1950 PRO 512 RAM.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by hagay,

זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. האתר הזה - http://www.fxp.co.il/ לא עולה לי כבר משעות הבוקר ולאחרים הוא כן. נכנסתי אליו דרך הפלאפון כשאני לא מחוברת לאינטרנט האלחוטי והוא עבר וכשהתחברתי לאינטרנט האלחוטי הוא לא עבד. ניסיתי לכבות ולהדליק את הראוטר ולא עזר. אני גולשת בדפדפן כרום ומחקתי את העוגיות ואת נתוני הגלישה ולא עזר. מה אפשר לעשות? זאת ההודעה שמופיעה לי כשאני מנסה להיכנס לאתר - http://prntscr.com/6eml3s

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by tom14210,

שלום. יש לי ראווטר ובלפטופ הרשת האלחוטית לא מצליח להתחבר רשום לי מוגבל. מישהו יודע מה לעשות עם זה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by Intelee,

היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by kalda01,

מחשב שמותקן עליו חלונות 10 פרו כבר מעל שנתיים, פתאום אחרי עדכון החליט שדרוש אקטיביישן. כנראה החנות שהרכיבה אותו השתמשה ברשיון OEM כלשהו שפג תוקף כעת האם יש אפשרות לקנות רשיון עדכני במחיר שפוי ? כמובן שאין לי כל רצון לעשות התקנה חדשה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by alexrebiner,

אך ניתן לעבוד עם כרום מבלי שהאטבים יופיעו למטה (ראו קובץ מצורף). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by spike_staff,

שלום לכולם, ביומיים האחרונים קיבלתי שני מסכים כחולים שאת המינידאמפ של האחרון צירפתי להודעה. המסכים כחולים הופיעו דווקה כשהמחשב לא היה במאמץ. אחד היה באמצע עבודה עם PDF והשני בגלישה באינטרנט. המחשב המדובר זה Q9550 EP45UD3P ו 4GB זיכרון של CORSAIR. מעבד מומהר ל 4GHZ. בדקתי עם LINX במשך 3 שעות המחשב נשאר יציב. הרצתי לו גם כל מיני בנצ'ים סתם כדי להעמיס ולא היה שום מסכים כחולים, כך שאני חושב שזה לא הOC. אולי מערכת הפעלה? עבר כמעט שנה מפרמוט האחרון... ד"א מישו יכול להסביר לי איך להבין מהמינידאמפ מה בעיה?ש [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by I7210I,

שלום יש לי DISK ON KEY שמותקנת עליו מערכת EASY2BOOT ובתוכה מערכות הפעלה להתקנה, במערכת רגילה בדקתי את הDOK והוא עובד רגיל,אצלי במערכת שיש UEFI ומבוטל CSM זה לא עולה,רציתי לדעת אם יש דרך לעשות שזה יעלה?וכן נגיד ובתיאוריה אני מקבל מחשב חדש והוא כמובן ללא UEFI האם שייך לעשות דרך DISKPART בעצם את כל העבודה בזמן ההתקנה בלי לגעת בDOK כרגע ? תודה

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by ido135,

המחשב קורס אחרי כחמש דקות משחק בCS GO ללא התרעה פשוט נכבה ונדלק מחדש המחשב חדש לגמרי ביום שישי הגיע אלי המפרט [TABLE=class: cms_table_cms_table, width: 100%, align: center] [TR] [TD]Intel Core i7-4790 3.6Ghz 4.0 Ghz Turbo LGA1150 Tray[/TD] [/TR] [TR] [TD]Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2[/TD] [/TR] [TR] [TD]Asus H97M-PLUS for 1150[/TD] [/TR] [TR] [TD]Fractal Design Define R5 Titanium Window[/TD] [/TR] [TR] [TD]DDR3 8GB 1600 CL9 Balistix Sport 1.5V Crucial[/TD] [/TR] [TR] [TD]Gigabyte GTX970 G1 GAMING 4GB DDR5[/TD] [/TR] [TR] [TD]Seagate Barracuda 7200.14 2TB SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]Crucial SSD 256G MX100 MLC SATA3[/TD] [/TR] [TR] [TD]LG DVDRW X24 SATA[/TD] [/TR] [/TA…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים