תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,311 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב חד שיחסית ובחיבור אוזניות מכל סוג כולל bose ואחרות, השמע שאני מקבל באוזניות הוא מאוד לא נקי, בחלק מהמקרים שומעים רק רחשים וכלל אין שמע ברור. שקע האוזניות הוא קדמי. מה אפשר לעשות? Windows 7 Home Premium 64-bitיע"מ Intel Core i3 4160 @ 3.60GHz 37 °C Haswell 22nm טכנולוגית RAM 8.00GB בודד-ערוץ DDR3 @ 798MHz (11-11-11-28) לוח אם Gigabyte Technology Co., Ltd. H81M-HD3 (SOCKET 0) 28 °C גרפיקה DELL 2209WA (1680x1050@59Hz) Intel HD Graphics 4400 (Gigabyte) אחסון 119GB Crucial_ CT128MX100SSD1 SCSI Disk Device (SSD) 28 °C 931GB Seagate ST1000DM 003-1ER162 SCSI Disk Device (SATA) 29 °C כוננים אופטיים HL-DT-ST DVDRAM GH24NSC0 SCSI CdRom Device שמע Real…
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נרו 9, והיא לא מזהה את הצורב שלי. הבעיה לא הייתה לי בעבר ובגלל שהחלפתי לנרו ישן יותר - ל7 אז פתאום הנרו לא זיהה לי את הצורב, עכשיו כשהחזרתי לנרו 9 זה עדיין לא עובד לי. פשוט הייתה לי בעיה של תקיעה באמצע צריבה, אמרו לי לנסות להוריד גירסא ישנה יותר וכשניסיתי הצורב פשוט לא מזוהה בנרו. מישהו יודע מה אפשר לעשות? הצורב קורא דיסקים והכל.. פשוט לא מופיע לי ברשימה שדרכה אפשר לצרוב.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
עברתי על כל הלינקים בגוגל ועשיתי כל מיני דברים שרשומים שם אך שום דבר לא עזר והקובץ הזה מאט את המחשב:huh::huh:
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה המחשב שלי הוא I7 עם 4 גיגה ראם.. עכשיו הבעייה היא כשאני מעביר נגיד סרט לסידק און קי הוא עובר נורא לאט נגיד בשביל גיגה יותר מ 4 דקות שזה ממש לאט.. יש לי גם כונן קשיח חיצוני שהוא USB 3 שאמור להיות מהיר בערך פי 2 וזה אומר שאמור לעבור בשנייה איזה 500-600 מגה וזה ממש לא ככה.. אז מה יכול להיות הדבר שמעמיס לי על המחשב עד כדי כך שהוא יהיה איטי במצב הזה...? עדכנתי עכשיו את הבדיקת ווירוסים ועדיין אותה בעייה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , לאחרונה ה WIN תמיד עולה לי עם שעון ותאריך לא נכונים , עשיתי ניסיון והגדרתי את הזמן בביוס כמו שצריך ולמרות זאת המחשב עולה עם זמן לא נכון . למישהו יש רעיונות ?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, קניתי כונן SSD פנימי חדש של סמסונג (V-NAND SSD 850 EVO), כשחיברתי את הכונן למחשב באמצעות מתאם לחיבור USB, הכונן לא הופיע במחשב. ניסתי לאתחל אותו בניהול דיסקים והופיע שגיאה: a fatal device hardware error. אז ניגשתי ל-Disk Part במטרה לפרמט אותו משם, אבל הכונן בכלל לא הופיע ב-list disk. איך אפשר לעורר את הדיסק לחיים? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחילו להיות לי blue screen כל פעם חלק מהביעות פתרתי זה בעיה שלא מצאתי תשובה אליה זה הפירוט מwhocrash On Thu 04/09/2014 10:38:00 GMT your computer crashed crash dump file: C:\Windows\Minidump\090414-12573-01.dmp This was probably caused by the following module: cdd.dll (0xFFFFF9600069DC51) Bugcheck code: 0x50 (0xFFFFF900C29787A0, 0x0, 0xFFFFF9600069DC51, 0x0) Error: PAGE_FAULT_IN_NONPAGED_AREA file path: C:\Windows\system32\cdd.dll product: Microsoft® Windows® Operating System company: Microsoft Corporation description: Canonical Display Driver Bug check description: This indicates that invalid system memory has been referenced. This appears to be a typical softw…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי זה: I5-3570 GTX 295 8GB GSKILL לוח אם לא זוכר את הדגם... בכל אופן מה שקורה זה ככה: כאשר אני משחק - בחלק מהמשחקים (!!!) באמצע המשפק המסך נכבה (נכנס למצב המתנה) והמחשב לא מגיב. לפעמים המסך פשוט משחיר והמחשב לא מגיב. הדרך היחידה לצא מזה זה לעשות HARD RESET. בדקתי טמפרטורות, למעבד שלי יש קירור מצויין אז שם אין בעיה בכלל. הכרטיס מסך לעומת זאת מגיעה ל 80 מעלות, אך לאחר בדיקה, מסתבר שדגמי ה GTX מסדרת 200, בנויים לעבוד בטמפרטורות מאוד גבוהות ול GTX 295 בעל ה 2 ליבות 80 מעלות זה בסדר. אז אני לא חושב שהבעיה היא בטמפרטורה. אשמח לכיוון, רמז, כל דבר שיכול לעזור. ה eventlog לא מראה על שום דבר בעייתי (למעט ה KARNEL CRITICAL ERROR שזה בגלל ההפעלה מחדש)
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול בערב מצאתי זמן לנקות את המארז של המחשב אצל אבא שלי. יש לו מארז מסוג Antec GX500 לוח אם Asrock G41C-GS מעבד Intel E8400 tray קירור למעבד Arctic Alpine 11GT rev. 2 זיכרון G. Skill DDR3-1333 CL9-9-24 1.5V 4GB כונן SanDisk 64GB SDSSDP064G כרטיס מסך NVidia Geforce 9500GT ספק כוח Xtreme P-4 500W ניתקתי את הלוח מכל החיבורים והוצאתי את המארז כדי לנקות אבק ולכלוך (לא מהלוח עצמו, הוא יחסית חדש ונראה די נקי). החזרתי הכל למקום וחיברתי בחזרה את כל החיבורים, אבל כאשר הדלקתי את המחשב - כלום לא עלה על המסך, נשאר שחור (no signal). כיביתי, הדלקתי, reset, כיביתי, בדקתי שוב את כל החיבורים, וידאתי שהכל מחובר נכון. שום דבר, רק אורות ומאווררים מסתובבים. הנורה של הדיסק הקשיח דל…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, כמו שכבר אמרתי יש לי מחשב נייד lenovo yoga pro 3 הרזולוציה במחשב היא 3200X1800(לא יודע אם זה קשור אבל לידיעתכם ). הבעיה שלי היא זאת, יש לי מספר תוכנות שאני עובד איתם והתגיות,הכפתורים,כל התפריט ממש קטן. ואין אופציות לשנות זאת בתוכנה, לדוגמא התוכנה eclipse (הוספתי תמונה להמחשה). יש דרך לשנות את במחשב? או שמישהו מכיר את הפתרון לבעיה הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני חדש פה אני אשמח לקצת עזרה קניתי למחשב בחדר השני כרטיס רשת אלחוטי - USB - של Edimax, הדגם: EW-7711USn חיברתי למחשב, זה מחשב נייח עם Windows 7, על הקופסא של הכרטיס כתוב בגדול Supports Windows 7, נשמע טוב. הכנסתי את הדיסק, בפנים יש ספריית Windows7 שבתוכו יש Setup. נכנסתי לSetup, התקנתי, ובמסך שאני אמור לראות רשימת רשתות אלחוטיות אני רואה את התמונה PS1 שצירפתי. טוב נכנסתי למתאמי רשת, ראיתי את מה שרואים בPS2 שהוא לא זמין. לחצתי כמובן כפתור ימני - הפוך לזמין, הוא כותב "הופך לזמין.." "זמין" ואז כשהpopbox נסגר זה עדיין לא זמין. כשאני מנתק את הUSB של המתאם רואים את התמונת מסך של 3 (כלומר לא מוצג גם המתאם רשת) זה נשמע כאילו הדרייבר לא הותקן טוב אבל מוז…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום! קצת רקע: ברשותי Microlab Solo 6C שנקנו בקנייה הקבוצתית לפני כחודשיים, פתחתי אותם רק לפני שבועיים כשהגיע המחשב החדש. התקנתי אותם והכל היה טוב עד היום שהדלקתי את המחשב לאחר שכל השבת הוא היה סגור ובאתי לשמוע מוזיקה וחשתי שמשהו לא בסדר ואכן רק רמקול אחד עבד (הראשי עובד). הרמקולים שמורים מאוד מונחים על שולחן המחשב ללא פגע, אני לעולם לא הגעתי לעוצמות מטורפות או שמתי מוזיקה מפוצצת בבאסים שסוחטים את הרמקולים והם לעולם לא עברו את ה30 בעוצמה והבאס והטראבל על 0 קבוע. עוד יותר, אף פעם לא הורדתי את כיסוי הבד המכסה את הטוויטר מלבד היום כשהרמקול הפסיק לנגן אז הסרתי את הכיסוי כדי לבדוק שהכל תקין וכמובן שכל תקין ונמצא במקומו. חשוב לציין שאני מקפיד לכבות את הרמקולים בסוף כל יום. כמו …
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את המחשב, מה הדרך הכי טובה לגבות קבצים שאני רוצה לשמור? ואלה קבצים כדאי לשמור? (יש לי כונן אחד)
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש ברשותי מקלדת גיימינג מוארת, ולאחר שהמחשב נכבה אז היא נשארת דולקת. הבנתי מאחרים שבמידה וארכוש עכבר מואר, אז כשהמחשב ייכבה אז העכבר לא יישאר דולק. האם יש אפשרות שגם העכבר יישאר דולק? בביוס או וואטאבר?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרגע יש לי את המעבד הזה Intel Core i7 3770 @ 3.40GHz 38 °C Ivy Bridge 22nm Technology והמחשב איטי לאיזה מעבד כדאי להחליף?
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הבעיה הזאת בולטת כמעט בכל המשחקים... הדרייבר של הכרטיס מסך מעודכן, והבעיה היא גם לא בהארדיסק משום שהבעיה הזאת קרתה גם עם ההארדיסק השני... למישהו יש מושג מה יכול להיות הגורם הבעיה?.. אני די מיואש מהבעיה הזאת.. תודה רבה לכל מי שיענה.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
רציתי לדעת מזה gpu אני יודע שזה קשור לכרטיס מסף אני רוצה לדעת על כמה מעלות הוא אמור לפעול ודעת גם עד איזה מעלות הוא יכול להגיע
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אנשים . יש לי צלליות על הסמלים, נסיתי להכנס להגדרות תיקיה ולא מצאתי משהו שיסדר את העניין. הנה תמונה: http://i17.tinypic.com/4tgzkv5.jpg תודה לעוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ידידיי אני קיבלתי היום דיסק קשיח חדש של WD 80JB זה עם ה8 מ"ב באפר ולמזלי הטוב כמו תמיד אני לא מוצא את הווינדוז 98 אין לי איך לפרמט בFAT מה אני עושה ? כמו כן אני חושש לבעייה הדיסק אמנם לא מפורמט אבל זה בסדר אם אני לוחץ מאפיינים והוא רושם לי 0 מ"ב פנויים ו0 בשימוש ? אני מבואסססססס ביותר תעזרו לי חבר'ה עריכה של גוסט - פעם הבאה כותרות ענייניות ונורמליות, בלי סיפורים מיותרים.
-
- 12 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ביקשו ממני להיכנס לחשבון בנק באתר של בנק הפועלים והוא נותן לי את ההודעה הבאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מערכת ההפעלה לא עולה לי. המחשב עם הודעה please enter setup to recover bios setting press f1 to run setup מה עליי לעשות? לחצתי על f1 ולא ידעתי כיצד להמשיך תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב יחסית חדש ומסך Dell U2312HM. כל פעם שאני מפעיל מצב שינה במחשב - המסך נכנס למצב של power save mode ומכבה את עצמו. כשאני רוצה להפעיל שוב את המחשב אז לוקח המון זמן עד שהמסך מדליק עצמו בחזרה. אני חושב שה"בעיה" (אם זה בעיה בכלל) היא במסך, כי כשאני מזיז את העכבר כדי להוציא אותו ממצב שינה המחשב מתחיל לפעול כמעט מיד ורק למסך לוקח זמן. ניסיתי לשחק בהגדרות של המסך ולא הצלחתי לעשות כלום. מישהו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום רב. תופעה מוזרה במחשב שלי. נותרת ללא מענה מצד בזק או הוטנט. במחשב שמחובר בכבל רשת אין גלישה בדפדפן. מתקבל פינג אך בגלישה הוא נתקע במצב "ממתין לתשובה" או משהו בסגנון. החלפתי כבל רשת, ואף החלפתי לראוטר חדש ללא שינוי. בווי פי אין בעיה. הכל תקין. במחשב המחובר בכבל לאחר הרצת הפקודה לריסט לכרטיס רשת בCMD וריסטרט עובד תקין לזמן קצר ושוב נתקע. התופעה מופיעה במספר מחשבים כאשר הם מחוברים בחיבור כבלי כל אחד בנפרד, כך שהבעיה אינה לוקלית של המחשב הספציפי או בכרטיס רשת ספציפי. ראוטר חדש, כבל רשת אחר, מחשבים שונים והבעיה רק בחיבור קווי ולא באלחוטי. רעיונות מישהו?
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-