עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by MENASHEHE,

שלום, יש לי בעיה במחשב הוא נידלק אבל הוא רק מצפצף ולא עולה ניסיתי להחליף לו ספק כוח זיכרון ומעבד וחיברתי את המחשב ללא רכיבים מסביב ועדיין המצב נשאר אותו דבר האם הלוח אם נדפק?? ד"א הלוח נראה טוב אין עליו קבלים נפוחים.

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  2. Started by satlan1,

יש לי בעייה.. היום בבוקר פתאום אחרי שעה המחשב עשה ריסט לבד. הוא השמיע 3 ציפצופים קצרים ואחרי כמה שניות עוד 2 קצרים. כיביתי את המחשב אחרי 5 דקות הפעלתי אותו שוב והוא עלה לי אבל נתן לי את ההודעה הזאת: ככה מהבוקר כל שעה\חצי שעה נכבה המחשב :-\ מה הבעייה ומה אפשר לעשות?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Oded Huri,

שלום רב, לפני כשעה קיבלתי את המחשב החדש והתחלתי לחבר את כלל ההתקנים. הכל עבר בשלום מלבד התקן אחד - המסך. ברצוני לחבר שני מסכים. המודר בודשיש לי זה gigabyte b365m hlga 1151v2 intel b365 and the graphic card is: msi gt710 silent 1gb ddr3 vga dvi hdmi pci-e gt710 1gd3h lp על המודר בוד יש חיבור HDMI וגם על הכרטיס מסך. ניסיתי לחבר HDMI אחד לכרטיס מסך AND ONE HDMI למודר בורד. הHDMI המחובר למודרבורד לא נמצא. אשמח אם מישו יסביר לי אם אוכל לתקן זאת, או האם עלי לרכוש כאבל אחר. רב תודות, עודד

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. בעיה מוזרה מאוד. חלק מהתוכנות שאני פותח נפתחות חלק. הרוב מנסות לגשת לדיסקט (אין דיסקט בפנים..) אני שומא קול קטן כאילו מחפשים דיסקט הלד של הכונן דיסקטיםנדלק ל 2 שניות ואז הן נפתחות כרגיל. חלק לא מסכימות להיפתח אם אין דיסקט בפנים. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה המרגיזה הזאת?

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום! יש לי Voodoo 3 ואני מקבל Refresh Rate גרוע במשחקים. אני יודע איך לשנות Refresh Rate בכל הנוגע ל Desktop, אבל ברגע שאני משתמש ב OpenGL, אז ה Refresh Rate משתנה לפי הגדרה כלשהי. ב Voodoo 1 הישן הייתה אפשרות לשנות ב Autoexec.bat את ההגדרות של ה Refresh Rate עבור מצבי Glide ו OpenGL. מישהו אולי יודע איך לעשות את זה ב Voodoo3? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. Started by assaf12,

אהלן אהלן, אני מקבל מסך כחול, אבל הודעת השגיאה משתנה כל פעם בדקתי את הזכרון בMEMTEST ולא גיליתי בו בעיות, גם הגברתי את המתח ל 2.6 לזכרונות אחרי שקראתי שזה המתח המומלץ אצל היצרן, אבל אחרי כמה זמן נתקעתי שוב (ללא מסף כחול) יש לי AMD 64 3000 512MB TWINMOS CL2.5-3-3-8 GIGABYTE K8VT800 PRO ספק כח של COMPUCASE 6A19 ATI 9000 PRO ושאר הדברים הרגילים

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by e-d-a,

המסך שלי מחובר דרך הספק ורציתי לשאול כמה וואט הוא לוקח? ואם הוא מעיק עליו אז יעזור אם אני יחבר אותו לחשמל ישירות?

• 14 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by Intelee,

היי שוב יש לי בעיה כזאת שבזמן צפייה סרטים שע"ג דיסקים צרובים אני רואה את תמונה לאחר שכבר שמעתי את הצלילים ששייכיפ לסרט!!! אנא עזרו לי להבין את בעיה ואיך לפתור אם הדבר הזה פתיר

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. יש לי מחשב חדש בן חודש ומצלמה חדשה USB2 בשניהם >> ודריברים תקינים... אבל משהו לא ניראה לי הגיוני כאן.....????? ??? אני מעלה קובץ של 1.9G מהמצלמה שלי ( הרוב וידאו + קצת תמונות) הגיוני ? שיקח לקובץ לעלות 40 דקות??? ( עוד לא סיים >> אולי זה יהיה יותר) ??? אז מה כול הסיפורים האלו על חיבור USB2 מהיר? > מה עם חיבורUSB רגיל זה היה לוקח יותר מ 40 דקות? די מיאש... איך אני יכול ליבדוק עם כל המערכת שלי עובדת בUSB2 ?ושהכל תקין? THX

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by -JobNick-,

שלום, יש לי מחשב חדש אבל ממש חדש מפלני שבועיים מעבד של אינטל 3 ג'יגה עם מגה זכרון מטמון שעובד בבאס של 800 1024 מגה זכרון DDR2 שרץ בבאס 667 הרדיסק של 160 ג'יגה של היטאצי עם 8 מגה באפר שמחובר בSATA לוח אם של אינטל מדגם D102GGC2 עם כרטיס קול מסך ורשת מובנים (שבכולם אני משתמש) ועכשיו לבעיה עצמה,המחשב עושה ריסטרטים בעצמו שזה מאוד אבל מאוד מוזר. אני לא מצליח לראות סרט יותר מ20 דקות רצוף מבלי שהמחשב יעשה ריסטר בעבודת דסקטופ רגילה הכל בסדר חוץ מפעם אחת שהוא עשה לי ריסטר לגבי הריסטרים עצמם,כשאתה עושה ריסטר יזום למחשב הוא פשוט מאתחל את עצמו,כשהמחשב עושה לעצמ ריסטרט פיתאומי עשה כשהו מתחיל לעלות ההרדיסק עושה רעש של הפעלה ז"א כמו הרעש כאשר מפעילי את המחשב (רעש כזה של המנוע של ההרדיסק …

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  11. היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור

12. Started by moryo,

רכשתי מחשב חדש וכאשר התקנתי מערכת הפעלה המחשב עבד טוב אך לאחר שכיביתי אותו מערכת ההפעלה קרסה ולא עולה יותר (משך כחול ויש מצב שראיתי שם גם DISK FAILURE). עכשיו מערכת ההפעלה עולה בסייף מוד אבל כאשר אני מעלה אותה במצב רגיל המחשב שוב קורס מיד (התצוגה משתבשת ואז הוא קורס). יש מצב שמדובר ב-SSD לא תקין או שההתקנה של הווינדוס לא תקינה (התקנתי גם 7 וגם 8 דרך USB שהכנתי עם RUFUS).

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. זה מחשב נייד של דוד שלי שרוצה רק אינטרנט. בטעות מחקתי את המחיצה ואז קיבלתי את המסך שמצורף עכשיו אני לא יכול להתקין כלום אני אשמח לקבל עזרה מה לעשות תודה. [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי, התקנתי כונן חדש שנרכש בעזרת המלצות בפורום. במערכת יש דואל בוט לחלונות ולינוקס. הכונן אמור לשמש למשחקים תחת חלונות, ומדיה שיהיה אפשר לגשת משתי מערכות ההפעלה. הכונן מוגדר כ- D פירמטתי ל NTFS והמחשב תחת חלונות מזהה אותו. כשניסיתי לשנות הגדרות בsteam כך שמשחקים ישמרו אל הכונן קיבלתי הודעה שלא ניתן לכתוב לכונן. עזרולי פה בעבר אבל זה היה כללי מדי ונתקעתצי בדרך. א. האם תוכלו להנחות מה לעשות כדי שניתן יהיה לכתוב לכונן? ב.האם תוכלו להנחות איך להגדיר בו תיקיות או להגדיר אותו כך שsteam יזהה להורדה אני זקוק להנחיות טכניות מדויקות יותר מ- "תגדיר כך וכך.." וכו'. יותר משהו להדיוטות כמו : " תפתח חלון x תחפש חלון y..." תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  15. Started by sofix4,

בשביל לא לגרום נזק, החלטתי קודם לשאול: צריך להרים את הצ'ופצ'יק הלבן כלפי מעלה ואז להוציא את הכרטיס? כי ניסיתי ולא ממש הצלחתי להרים אותו. תודה [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום חברים, יש לי מחשב נייד ASUS S400C עם UEFI ועובד על AHCI, המערכת הפעלה לא עולה ויש לי קבצים שאני צריך לגבות, כל זאת מבלי לפרק את הדיסק כדי לא לפגוע באחריות המוצר, ניסיתי להעלות HIRENS עם MINI XP אבל הוא לא "רואה" את הדיסק ולכן אין לי גישה, האם יש למישהו פתרון? איך ניתן להוסיף אולי תמיכה כך שאוכל לגשת לדיסק או אולי תוכנה אחרת שתוכלו להמליץ לי עליה תודה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. Started by sbsky,

שלום רב, ביום חמישי האחרון קיבלתי מחשב חדש, התקנתי ווינודס 7 64 ביט, התקנתי את כל העדכונים , כמו כן התקנתי את כל התוכנות של הלוח אם ועדכנתי אותו דרך אחת התוכנות המצורפות. יום לאחר ההתקנה של הכל (בבוקר) בהתחלה היו לי בעיות שמחשב עלה אך יציאות הUSB לא עבדו כלל! לא המקלדת ולא העכבר השארתי את המחשב "תקוע" כמה שעות וכשחזרתי המחשב עלה עם תקלת בלו סקרין שלא הופיעה יותר,מאז לא היו בעיות עם הUSB. היום שוב אחריי כמה שעות שלא הייתי מול המחשב הופיע לי תקלת BLUE SCREEN, המחשב בציע ריסט לבד וקיבלתי הודעה כפי שמופיע בתמונות המצורפות. [ATTACH=CONFIG]6060[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6061[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]6062[/ATTACH] מה אומרת התקלת? למה זה קורה? * מפרט המחשב מעבד i7 4770 לוח אם GA-Z…

• 8 תגובות
    • 1.7k צפיות
  18. אוקיי יש לי בעיה דיי מוזרה אני מנסה להתקין דרייבר של הכרטיס קול שלי שבגללו החלפתי מערכת הפעלה שלמה מ-98 לאקס פי ועכשיו אני מקבל את ההודעה הבאה windows was unable to save the data for the file \windows\system32\drivers\setd7.tmp the data has been lost. מערכת ההפעלה היא כאמור windows xp pro

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. Started by smootskin,

הי, מאז שרכשתי את הזיכרון SSD MX500 אני מקבל מדי פעם שגיאות בהפעלת המחשב (כותרת). הפעם הייתי באמצע משחק ופתאום הופיע מסך כחול. פתחתי את המחשב ונגעתי בכונן, נראה שהוא התחמם מאוד. האם חימום יתר יגרום לכונן SSD לקרוס? לא יודע כמה זה משנה, אבל לא הייתה לי מגשית לכונן, פשוט קשרתי אותו לאחת הצלעות מתכת של המארז. 🙁

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. אין לי מושג מה יש לראוטר... הוא עושה רעש מעצבן כזה כמו של מכונת כביסה שפשוט חופר ויש לי עבודה שאני צריך להשלים והרעש חופר והיא אפשר להתרכז [אני גם צריך את האינטרנט..] אולי זה המאוורר [אם יש בכלל מאוורר בראוטר אין לי מושג..] הראוטר הוא DSL-600E Aztech ADSL2+ יש למישהו מושג מזה? אני כבר משתגע.. דרך אגב, זה התחיל עוד לפני מלא זמן, בהתחלה היה רעש ואחרי כמה זמן זה יסתדר [5 דקות..] וכל פעם שהייתי מנתק את הראוטר זה קרה ובגלל זה הייתי צריך להכניס את הכבל ממש חצי שנייה אחרי שניתקתי.. ועוד משהו, אם אני ישים משהו על הראוטר שקצת יחסום את הרעש, הוא יכול להישרף או משהו? (רק על החלק העליון שלו) תודה, אני אשמח מאוד אם תעזרו לי למצוא פתרון!

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. בס"ד קודם כל שלום, הנושא הזה הולך להיות ארוך כי אני יפרט הכל על הבעיה על מנת לקבל את העזרה הכי טובה שאפשר ממכם. הכל התחיל שהתחילו להיות לי מסכים כחולים, פתחתי נושא פה בפורום והמליצו לי על התוכנה BlueScreenView . הפעלתי אותה והתוכנה הראת לי סיבה אחת למסך כחול ואיזה קבצים גורמים לקריסה הזאת ולמסך הכחול. לאחר הסתכלות על הקבצים הבנתי שהבעיה ב - Net Framwork (אני לא יודע איך זה קשור כי יש לי את Net Framwork הרבה מאוד זמן) הסרתי לחלוטין את Net Framwork ואת כל גירסותיה שהיו לי במחשב. לאחר המחיקה, תדירות המסכים הכחולים פחתה אבל עדיין היו. בתוכנה BlueScreenView לא הופיעו יותר סיבות לקריסה. חבר המליץ לי לנקות אבק מהראם והמחשב ביכלל, ניקיתי ובאמת מאז למשך 3-4 ימים לא היו לי מסכים כח…

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by avive2004,

שלום חברים. חזרתי מהעבודה לפני כשעה וכשנכנסתי לחדר ראיתי שיוצא מהמחשב עשן!! כמובן שהורדתי טת השאלטר ניסיתי לבדוק מה מקור השריפה וכשהעשן התפזר ניסיתי להדליק מחדש. המחשב לא נדלק, אבל המנורה של הלוח אם כן נדלקת (כביכול יש מתח). אז כביכול זה לא ספק או לוח אם (תקנו אם אני טועה) ולדעתי אכלתי אותה חזק דווקא במעבד, אם יש לכם רעיונות מה יכול היה להשרף ברמה של עשן בקיץ הקשה שלנו אני אשמח אם תכוונו אותי מה לעשות ועל הדרך אם תוכלו להמליץ על חנות זולה ברמת גן/תל אסיס לבדיקת מחשבים (אקנה חלק לבד אלא אם כן המחיר באמת משתלם, אני רק רוצה שיגידו לי באיזה חלק מדובר כי פעם כבר היייתי בטוח שמדובר בחלק זפציפי קניתי ובסוף זה לא היה זה) נכתב מהאיפון אז אם התחביר קצת מוזר אני מצטער תודה רבה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם, לפני כשבוע התחלתי לחוות כל מיני תקלות גרפיות במשחקים (מריחות למיניהן בעיקר). לפני מספר ימים, לאחר שהפעלתי משחק קיבלתי את הודעת השגיאה הנהדרת "nvlddmkm stopped responding and has recovered". ניתן לקפוץ לכיתוב הכחול, כל השאר זה הסברים על מה עשיתי לאנשים שאולי התקלה אצלם וזה יכול לעזור גם להם... לא רלוונטי למי שאין לו את התקלה ויכול לעזור לי. חיפשתי בכל הפורומים שיכלתי למצוא (אפילו קיים אתר מיוחד בשביל התקלה www.nvlddmkm .com), התקלה הזאת בגדול אומרת "יש משהו לא בסדר במחשב שלך"... לך תחפש במה מדובר. אני רוצה לשתף אתכם בפעולות שעשיתי לפני שאני משלם סתם כסף לטכנאים בחנות שבה קניתי את המחשב... אגב, רק לשם פורמליות- זה המפרט שלי (למרות שלפי דעתי הוא לא כל כך רלו…

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. Started by For3444,

אני יודע שכבר GTX560 TI כבר לא נחשב היום רמה אבל... אני לא יודע למה.. הינה המפרט של המחשב שלי (אני לא יודע אם הבעיה שייכת לפה) GTX 560 TI 8 RAM AMD Phenom II 955 3.20 הוא מריץ לי משחקים על 20 FPS על האיכות הכי גבוהה כמו Assassins creed III/IV ואלה הדרישות שלהם Recommended configuration: Operating System: Windows Vista SP2 or Windows 7 SP1 or Windows 8 (both 32/64bit versions) Processor: Intel Core i5 2400S @ 2.5 GHz or AMD Phenom II x4 940 @ 3.0 GHz or better RAM: 4GB or more Video Card: Nvidia GeForce GTX 470 or AMD Radeon HD 5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0) or …

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. היי חברים, שנה טובה! רציתי לדעת איזה תוכנה מראה בצורה הכי ברור ומדוייקת חום של הכרטיס מסך, מעבד ומהירות מאווררים. חוץ מ SPEEDFAN כי היא גורמת למחשב שלי לקרוס. תודה רבה וחג שמח!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.