עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BoobsToch,

אני לא יודע אם זה שייך לפורום הזה, תסלחו לי אם לא- אני רוצה להחליף הארד דיסקים בין 2 מחשבים...על שניהם מותקנת WINDOWS 7. האם כשאני אחבר הוא ימחק לי את כל המידע על הכונן מכיוון שהלוח אחר? האם הוא יזהה את מערכת ההפעלה? האם כדאי לפרמט לחלוטין את ההארד דיסקים לפני?

• 1 תגובה
    • 819 צפיות
  2. Started by uvuv,

הגדרתי את ה TVOUT בעזרת האשף של NVIDIA וכל מה שקיבלתי זה מסך בשחור לבן הפעלתי TVTOOL ומייד כאשר התוכנית עלתה לזכרון קיבלתי צבע . (אני עובד במצב CLONE) אך כאשר ניסיתי להריץ סרט עם BSPLAYER קיבלתי במקום החלון של הסרט חלון שחור. יש לציין שאני מחובר ליציאות DVI עם צג LCD. וSVIDEO עם TV . יש לציין שבעבר כאשר הייתי מחובר עם מסך ללא DVI אז TVTOOL עבדה נפלא... מבקש עזרה ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  3. Started by alex542,

מופיע ההתראה שלא מאפשרת פעולה תקינה של התוסף adblock. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by urich,

שלום שילשום לפני השל שפקד אותנו החלטתי סוף סוף לקנות כבל svideo עם מתאם על מנת לצפות בסרטים על הטלוויזיה עם רמקולים של מערכת הסטריאו (מערכת קולנוע ביתי עלק). בקיצור הסרטים פעלו עשר מלבד סרט בפומטים mpeg ו Xvid אבל DIVX פעל 10. בקשר ל xvid ניסיתי קודקים מגרסאות שונות כולל החדשה ביותר אל לא הצליח ליאפילו להעיר אותו עם fourCC לdivx פשוט יש לי הודעה שנכשלאו בגלל כרטיס מסך ישן (s3 IX ) אבל על המסך של המחשב (הנייד) פעל עשר. בקשר לmpeg הסרט הוקרן באיטיות אבל על המחשב רגיל . אה גם ניסתי להשתמש ב fddshow האחרון במקום Xvid לא עזר לי. בבקשה תעזרו לי כי יש לי עוד יום חופש מחר ובא לי על עוד סרטים.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by pazer005,

אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי תרדאון 9700 פרו ... ויש לי איתו בעיות.. זה קרה לפני שבועיים .. פתאום שהפעלתי את את המחשב הוא הראה לי ישר מסך שחור ורשום שם : R9700PRO F1 והמחשב לא עולה לא מגיב לכלום.. חשבתי שזה בעיה בכרטיס ונתתי אותו לאבא שלי שיסדר אותו הוא מצא בעיה קטנה וסידר אותה.. אחרי זה בדקנו אותו אצלו ואצלו במחשב זה עבד טוב ואצלי עדיין אותה הבעיה ... חשבתי שזה אולי הספק אז הורדתי מאוררים וסידירומים וזה עדיין לא עזר.... ומה שמצחיק זה שהגי פורס 2 כן עולה ועולה טוב... מישהו יודע מה לעשות?.... אני כבר לא יודע מה לעשות :-\

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  7. שלום, המחשב הנייד שלי (דל ויסטה) לא "התקדם" אחרי המסך שלפני עליית ווינדוס. עשיתי chkdsk והגיעו אליי הרבה שורות האומרות file record segment ##### is unreadable (במקום ה##### יש מספרים שונים). מה זה אומר? האם זה בעיה בדיסק קשיח ואני צריך להחליף אותו? האם זה בעיה רק בתוכנה ואם אעשה format factory זה ייפתר? תודה!

• 17 תגובות
    • 3.8k צפיות
  8. Started by ORrrr,

שלום... כפי שאמרתי המחשב שלי לא עולה... התקרית: המחשב פתוח, משמיע מוזיקה, אני לא נוגע בו. אני בא להזיז את העכבר, לא זז... המוזיקה עדיין מושמעת... אני מנסה להפעיל task manager(win2000 אבל לא מגיב.. המחשב נתקע.. אני מכבה את המחשב על ידי המתג שעל ספק הכוח שמפסיק את המחשב... אבל... כאשר אני מדליק אותו שוב, ואז מדליק את המחשב, הוא נדלק אבל פשוט לא מגיב לאחר מכן. את הפעולות של בדיקת הסי די רומ וזה אני שומע שהוא עושה.. אבל אז נשמע כמו רעש מוזר כזה, לא צפצוף אלא כמו איזה שתי פעימות כאלה שנשמעות כאילו כמו בסגנון דוס ישן ( זאת אומרת, כמו המחשבים פעם בלי ווינדוס עשו רעשים כאלה מהפיסי ספיקר שהפקודה למשל הייתה לא חוקית) אשר באות אחת אחרי השניה במהירות ואז שום דבר לא מגיב אפילו המסך לא…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by temstet12,

אני מדבר מבית של חבר. מה שקרה שאתמול שמתי את המחשב להורדה ופתאום הייתה הפסקת חשמל והמחשב נפל. שהדלקתי אותו הוא פתח את הביוס והוא דורש סיסמא כדי להמשיך . ניסיתי כל מיני אני לא יודע מה לעשות עכשיו...... אם משהו יודע איך לפתוח את הסיסמא הזאת אני מאודדדד מאוודדדד יודההה לו

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  10. Started by erezb84,

שלום, היום בבוקר ביצעתי ריסטרט למחשב (הוא היה קצת איטי) ומאז הוא לא מוכן לעלות ותקוע על המסך פתיחה (תמונה מצורפת.) מישהו מכיר את התופעה?.. אשמח לעזרה, תודה! בטעות שלח 2 הודעות...אפשר למחוק אחת.. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 738 צפיות
  11. Started by Levyshachar2,

קודם כל שלום לכולם! יש לי בעייה במשחקים כמעט כל משחק שאני משחק כבד יחסית כמו GENERALS וכדומה הסרטים של המשחק הם נתקעים זזים לאיזה שני שניות ואז נתקע ואז עוד פעם לשני שניות ואז שוב זה ממש מעצבן יש משהו לעשות כדי לתקן את זה? המפרט שלי בצד תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. התקנתי ווינדוס ובטעות מחקתי את המחיצה בכונן G שהיה בו 160GB , הורדתי את get data back for ntfs וזה הביא לי רשימה של כל מה שהיה לי בכונן לפני הפרמוט, מה אני עושה עכשיו? אני לא יכול להעביר את זה לכונן אחר כי יש לי רק עוד אחד של 60GB ומה שאני משחזר הוא 160GB ) 151GB בשימוש), מה אני עושה עכשיו ? עריכה: המצב השתנה, אז אל תשימו לב להודעה הראשונה (כי היא לא קשורה למקרה)

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  13. רציתי לשדרג את הזיכרון במחשב מ-4 ל-8. קניתי סטיק קינגסטון 1600 של 4GB, אני מצליח לזהות אותו ב-BIOS אבל יחד עם שני הסטיקים הנוספים 2+2 הוינדוס עצמו לא עולה. נתקע בלוגו של Windows Loading הזיכרון הקיים הוא 2 סטיקים של 2GB 1333. ב-BIOS הוא מאפשר לראות שיש סה"כ 8GB. כמו כן, אם אני שם את הסטיק 4GB החדש לבד המחשב לא עולה ונכנס ללופ של ריסטרט (מוזר). מחיפוש הבנתי שאולי צריך להעלות את המתח לזיכרון. הלוח אם - GA-P55A-UD4P זיכרון חדש 4GB - KVR16N11S8/4 אני קצת חושש לעשות עדכון ל-BIOS, כי מצד אחד הוא מזהה אותו ב-BIOS יחד עם הסטיקים האחרים אז למה כן לעדכן. האם לבקש החלפה לסטיק של 1333? למרות שהלוח אם תומך ב1600 ומעלה אפילו. האם זה בעייתי שזה 3 סטיקים? לא אכפת לי מ-dual channel. קרא…

• 9 תגובות
    • 2.9k צפיות
  14. Started by lilo007,

שלום לכולם לאחרונה קניתי מחשב חדש ושמתי לב לדבר מוזר בנוגע למאוור של המעבד: המעבד הוא I5 2500 והמאורר הוא KATANA III המהירות של המאורר עובד בד"כ על 250 RPM ואפילו פחות(צירפתי תמונה של עכשיו שהוא עובד על 49 RPM) לפי ההוראות הוא אמור לעבוד במהירות של בין 300-2100 +-10% מצד שני הטמפרטורה של המעבד בטווח הנורמלי האם יש לי צורך לדאוג או להחליף את המאורר? דבר נוסף - קרה לי כבר כמה פעמים שהוינדוס פשוט נתקע ולא מגיב ואני צריך לעשות ריסטרט למחשבת יכול להיות שיש קשר בין שני המקרים? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  15. Started by Xilver,

מופיעה לי השגיאה הזאת כל פעם אחרי זמן מסויים שאני משחק במשחקים. קראתי קצת באינטרנט וכנראה שזה בעקבות הTDR שיש בווינדוס 7, שברגע שהFPS יורד מ20 הוא פשוט מכבה את היישום. איך אני יכול לבטל את זה? יש לי את הדרייבר הכי מעודכן של נווידיה.

• 4 תגובות
    • 915 צפיות
  16. Started by Supra Man,

המממ...או קיי אז ככה אני חדש פה...נראה אם יהיה מי שיעזור לי ואם זה הפורום הנכון. המחשב שלי עושה לי צרות (פנטיום 800, עם 512K זיכרון) מחשב תמיד עבד חלק וטוב ופתאום הוא החליט שנמאס לו! :AR15: עוד משהו שהיה בולט היה שלקח לו המון לעלות חלונות אקספלורר, ולפעמים לא העלה אותם בכלל, אלא "הריץ" אותם ברקע אחרי חריש כבד על המחשב כדי לברר מה קרה לו, וכמעט השברות להתקנת ווינדווס חדש מצאתי את הבעיה! תוכנה שרצה ברקע בשם Msbb בנתיים הסרתי אותה מרשימת הסטארט אפ שברג'יסטרי, לא בעיה להחזיר אם היא חשובה. מישהו יכול להגיד לי מזו התוכנה הזו (תמיד היה לי אותה), מה היא עושה, ולמה היא החליטה שהיא הורסת לי את המחשב? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by Randy Orton,

התקנתי כונן קשיח של חברת MAXTOR למחשב הבעיה היא כזאת כל פעם שאני עובר אתר או עושה פעולה עם המחשב הכונן עושה רעש כאילו דיסק קשיח ישן של גיגה לא מבין את זה בהתחלה חשבתי שזה חוסר במשאבים ושהמשאבים נלקחים מהכונן הקשיח [ זיכרון וירטואלי או זיכרון פנימי ] אבל קשה לי להאמין כי יש לי 512 MB שם שעובדים גם ב DUAL למרות שאין ממש קשר , יכול להיות שהכונן הקשיח פגום ? ועוד משהו מה ההבדל בין זיכרון וירטואלי לזיכרון פנימי מגה בופר שיש בכונן הקשיח זה מבלבל אותי תודה

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by ofirsa,

זה יהיה טיפה ארוך אבל אני אשתדל שלא.אז המפרט שלי הוא ככה מעבד: intel core i5 4670k 3.40 ghz כרטיס מסך: gtx 770 2g ראם:16g אני לא זוכר את המהירות אבל נראה לי 1600mhz בחצי שנה האחרונה המחשב שלי התחיל לרדת משמעותית בביצועים.משחקים שכל מחשב יכול להריץ והמחשב שלי יכול להריץ בהגדרות הכי גבוהות בלי להתאמץ כבר בקושי רצים לי על low או very low.משחקים חדשים כמו far cry 4/3 ועוד בסגנון(שגם אותם אני יכול להריץ על high/very high)אפילו לא עובדים,שנייה אחרי שאני נכנס אליהם המחשב שלי קופא ויוצא מהמשחק וכותב לי בצד שמאל למטה driver stopped responding and has recovered.אם לציין שגם המחשב שלי יותר מתחמם לאחרונה אבל לא עד כדי כך וגם אני רואה שהמאווררים והכל בסדר וניקיתי את המחשב אך למרות זא…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by ngn1,

עזרה בעריכת וידאו ממצלמה ביתית אודה למי שיש לו מידע האם ניתן להפוך כיוון הסרטה של וידאו שהוסרט כשהמצלמה לרוחב ומראה את הדמויות לרוחב?

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  20. Started by ziv124,

שאני שומע שיר נגיד במדיה פלייר, יוטיוב או בכל מקום אחר אי אפשר ללחוץ על מקשים במקלדת.. כך שנוצר מצב שאני לא יכול לגלוש אם שיר, אי אפשר לכתוב אי אפשר כלום רק להשתמש בעכבר. שאני עוצר את השיר אפשר. רק שהשיר פועל יש בעיה לכן לא נראה לי שזה בעיה בבטרייה או בחיבורים.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by Etus,

שלום, בשלושת הימים האחרונים, המחשב התחיל להתקע בזמנים רנדומלים, ללא קשר לאיזו תוכנה אני מפעיל על המחשב. אני סבור כי מדובר בבעייה בה רכיב מתחמם יתר על המידה. בדקתי את כרטיס המסך(GeForce 3 של Asus): אמנם הוא חם למדי כאשר המחשב נתקע, ניסיתי אותו במחשב אחר שבבעלותי ובו הוא עבד כראוי ללא כל בעייה. המעבד(P3 800MHz): כאשר המחשב נתקע, כיביתי אותו ונגעתי בהיטסינק של המעבד. הוא היה מאוד חם. כאשר פתחתי את המחשב, נכנסתי ל-Bios ובדקתי את הטמפ' - המעבד נע בין 48-56, וטמפ' המערכת הייתה כ- 39. מהירות המאוורר היא 4600RPM. זאת, בחדר בו פעל מזגן ומאוורר. הספק - לא חם מאוד. ה- Chipset - כאשר נתקע המחשב, נגעתי בהיטסינק על ה- Chipset ב- Mobo. הוא היה חם, מאוד חם. כאשר המחשב נתקע, התמונה קופאת …

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. של לוח האם קניתי מחשב חדש והתקנתי windowx xp מקורי (דבר שאני עושה שנים) כשר פירמטתי את המחשב ב fat32 לא הייתה בעיה וכאשר פירמטתי את המחשב בNTFS והכנסתי את תליטור ה DRIVER של חול האם ABIT - 9L הוא נתן לי הודעה מוזה של EROOR ולאחר שלחצתי מספר פעמיים OK OK OK עד שהוא נכנס למממשק של התקנת הדרייברים (בעבר הייתה לי בעיה כזו וזו הייתה בעיית חומרה גמפר של ה HD היה על סלב) כרגע הכל נראה בסדר למישהו יש רעיון למה זה קורה חלון ה ERROR - חלון קטן שרשום עליו ERROR וסימן קריאה צהוב תודה

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  23. Started by GRINFELD,

יש יל מקלדת אלחוטית של מיקרוסופט ולפני כמה זמן היא פשוט הפסיקה לעבוד. המקלט לא מזהה אותה גם עם בטריות חדשות. מה יכולה להיות הבעייה?

• 1 תגובה
    • 925 צפיות
  24. Started by Starsky,

אהלן, המגש של הכונן שלי עושה בעיות... אני לוחץ על הכפתור של הפתיחה... והוא לא נפתח, אחרי כמה שניות האור של הכונן מתחיל להבהב כאילו שהוא נפתח ונסגר אבל בעצם המגש בכלל לא נפתח.... אני צריך ללחוץ כל פעם לפחות איזה 10 פעמים על הכפתור אם לא יותר עד שהמגש נפתח. לא שווה לי לתקן את זה היום עדיף כבר לקנות.... השאלה שלי היא האם יכול להיות שזה משהו שסתם קשור ללכלוך או איזה משהו שנתקע שם ואפשר לשחרר בעזרת פעולה טכנית פשוטה, כי אני טוב בעבודה עם אלקטרוניקה ואם תגידו לי שצריך לנקות משהו מסויים או לפתוח את הכונן ולהסתכל בצד ימין שלו ולשחרר את החלק X אז אין לי בעיה לבצע, פשוט אין לי מושג איך לאבחן את הבעיה בעצמי אז אם תוכלו להגיד לי מה דעתכם ולמה זה קורה ואיך אפשר לסדר את זה במידה ואפשר …

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  25. Started by dorviper,

יש לי כרטיס מסך 6600GT עכשיו כל פעם שאני מפעיל את המחשב עולה ההודעה הבאה http://img124.imageshack.us/img124/2032/untitled22wd1.jpg יש לי בעיה של FPS ממש נמוך במשחקים ונראה לי שזה הגורם... עכשיו פתחתי את המחשב כדי לראות אולי לא חיברתי משו שהכרטיס צריך כדי לקבל כוח וראיתי את הדבר הבא.. המאוורר הזה: http://img124.imageshack.us/img124/4926/p10205800ds.jpg מחובר דרך החיבור הזה: http://img147.imageshack.us/img147/4568/p10205825yg.jpg לכונן הFLOPPY ז"א המאורר מקבל את החשמל מספק הכוח דרך הFLOPPY עכשיו ראיתי שהחלק שיוצא מהFLOPPY למאורר מתחבר גם לכרטיס מסך: http://img124.imageshack.us/img124/7708/p10205794uq.jpg השאלה שלי היא האם הכרטיס מסך צריך להתחבר לFLOPPY או לכל דבר אחר כדי …

• 4 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.