תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
היי חברים ברשותי מחשב ישן לוח אם Gigabyte GA-G41M-COMBO עם ספק כוח w500 ברצוני לשדרג את המחשב למכסימום היכולת שלו אני מבקש המלצות א.איזה מעבד לשים ב. מאוורר למעבד ג. מכסימום של כרטיסי זכרון סוג וכמות ד. האם אפשר לחבר ssd ? ומה מומלץ? תודה רבה מראש לעונים
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב בן כשנתיים עם מעבד E5400 ללא התרעה מוקדמת המחשב לא "עולה". תאור - א. לאחר הפעלת המשחב מתחילה פעולה אך בסופה יש מסך שחור. ב. בניסון להעלות WIN במצב בטוח, מתחילות לרוץ שורות של פקודות אך בסופו של דבר המחשב נתקע. ג. ניסיתי לעשות בוט, יחד עם דיסק ההתקנה של ה WIN, הדיסק לא הצליח לתקן קבצים, וכאשר ניסיתי להתקין מחדש, המחשב העתיק קבצים במשך כמה דקות, כתב כי הוא מאתחל את ה WIN אבל אז נתקע. לא מצאתי כל אפשרות אחרת לעשות פורמט. השאלה - מה עשויה להיות הבעיה? אם זו בעיית חומרה, למה המחשב עולה או מנסה להתחיל בכלל עם ה WIN? אם זו בעיית תוכנה למה ה WIN לא מתקן את עצמו עם דיסק ה WIN?? יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות חוץ מלזרוק את המחשב ולקנות חדש?
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראיתי באיזה שהוא סרטון על איך סטודנטים בנו איזה 20 מחשבים בידיוק אותו דבר ואיך שהו חיברו ביניהם ויצרו מחשב על קטן אז ככה יש לי שתי מחשבים איך אני מחשב ביניהם ככה שהם יחלקו את אותם משימות ואותו כוח עיבוד?? אני יודע שאפשר דרך הethernet אבל איך ויש עוד דרך?? אני מחפש בינתיים אם יהיה הצלחה אני יפרסם איזה מדריכון
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב שלי: E7200 לוח אם Intel DG43RK זיכרון: Transcend PC3-10700 667 Mhz 2GB *3 כרטיס מסך: Radeon HD 6850 GB 16 GDDR5 WIN 7 32 BIT ספק: 500W גנרי
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. ההודעה cmos checksum error מופיעה אצלי בעת הדלקת המחשב. החלפתי בטריה לחדשה היום, כפי שהצעתם לי כאן בפורום. הבעיה ממשיכה! באתר של לוח האם שלי, תחת שאלות-ותשובות (FAQ), ניתנה התשובה הבאה: Please check whether the jumper for "Clear CMOS" was lost or being set at "2-3". If so, please set the jumper back to "1-2 ON" to get the system resuming its normal service. אם כי מבין גדול במחשבים אני לא, נראה לי שאכן ה"Jumper" הזה [יהיה מה שיהיה הדבר הזה] יושב במקום הנכון. האם יש הצעות נוספות? אשמח לשמוע, ותודה מראש
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, אני מנסה למצוא את הפרטים על הלוח אם ישן שנמצא אצלי אך אני לא יודע איפה בדיוק הדגם
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי בעיה בווינדוס מאז שהתקנתי אותו, כל פעם שאני סוגר את המשחק Ghost Recon Phantoms, לא ניתן אחרי זה להעביר לאותיות קטנות באנגלית, יש לי או עברית או Upper Case Letters. למישהו יש מושג איך לסדר את זה?, יש לציין שריסטרט מסדר את זה, אז כל פעם שאני מסיים לשחק אני מפעיל את המחשב מחדש.
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי geforce 8600 gt. כל פעם שאני משחק במשחק שדורש קצת מאמץ (נראה לי) מהכרטיס מסך המחשב נתקע או שאני מקבל ישר BSOD (במשחקים כמו באטלפילד 2, אסאסינס קריד וקול אוף דיוטי 4). התקנתי דרייברים חדשים, בדקתי טמפרטורות והכל בסדר, וגם נהיים לי המון המון קווים מרצדים לרוחב על המסך בלי שום קשר גם אם הכרטיס לא במאמץ, במצב כזה שאני מנסה לשנות רזולוציה או משהו בווינדוז אני מקבל BSOD. יש למישהו מושג מה הולך פה? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, נתקלתי בבעיה - המחשב לא מגיב בכלל. לא ידוע לי על קצר בספק. לא היה ריח של שרוף מתוך המחשב. החלפתי ספק חדש - 400W - הספק הגיע עם קונקטור של 24 פינים + 4 פינים. במחשב שלי יש כניסה של 20 פינים + 4 פינים. ה LED נדלק כאשר אני מכניס מתח AC גם בספק הישן וגם בספק החדש שרכשתי. בנוסף ניסיתי עם הספק החדש להדליק את המחשב - הוא נדלק והחל להוציא עשן - כיסיתי אותו מייד. האם מישהו יכול לעזור לי עם הבעיה הזאת? האם יתכן שהספק החדש לא מתאים כי יש לו 24 פינים + 4 פינים? אשמח לתשובה מהירה. גיל
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בעיה מוזרה! במחשב נייד HP Compaq nc6220 אי אפשר להגיע למערכת ההפעלה. אחרי ההדלקה והלוגו של HP רואים רק סמן כזה _ מהבהב וזהו. גם בניסיון איתחול מדיסק זה מגיע לשלב של אחרי העתקת הקבצים ונשאר תקוע על "Starting windows setup".. מה יכולה להיות הבעיה? הוא לא נותן שום הודעת שגיאה ואי אפשר לדעת..
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מצורפות הודעות שגיאה ועוד קובץ לוג שייך. מי שידע מה הבעיה ואיך לפתור אותה הוא גדול!!! הנה הקובץ לוג: ------------------- // // Watchdog Event Log File // LogType: Watchdog Created: 2002-03-01 14:39:19 TimeZone: -120 - Jerusalem Standard Time WindowsVersion: XP EventType: 0xEA - Thread Stuck in Device Driver // // The driver for the display device got stuck in an infinite loop. This // usually indicates a problem with the device itself or with the device // driver programming the hardware incorrectly. Please check with your // display device vendor for any driver updates. // ShutdownCount: 45 Shutdown: 0 EventCount: 6 BreakCount: 6 BugcheckTriggered: 1 DebuggerNotPresent: …
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב: AMD 4200+ בתושבת 939 האלמותית עם 2GB DDR1 400 , לוח מבוסס nforce4 , כרטיס מסך 8800GT 512MB. מארז Antec 900 עם המאוורר העליון מושבת, ומאובק לחלוטין. +קירור למעבד מסוג Ninja אאל"ט (זה שמחברים עם ברגים מהצד השני של הלוח). +1TB+1.5TB SATA סבירים מאיזור 2009. התקלה- לאחר כחודש בחו"ל כשהמחשב מנותק מהחשמל, חיברתי הפעלתי ויצאתי מהחדר, לאחר כמה שניות היה רעש של פיצוץ קל מהמחשב ומאז אין תמונה על הצג. זה לא הזכרון (יש לי 2 סטיקים, כך שחיברתי כל אחד מהם בנפרד מה שלא פתר את התקלה), ולכן להערכתי זה אחד מהריבוע- , לוח , ספק, כרטיס מסך ומעבד(בסדר סיכוי יורד). אין לי ממש גישה לציוד על מנת שאוכל לבדוק אחד אחד מה החלק הדפוק (אם מישהו רוצה להלוות לי חלקים מתאימים מאיזור המרכז זה יכול…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פתחתי את המאורר של המעבד לנקות מאבק.החזרתי חזרה הפעלתי את המחשב והוא לא עלה.למה? לא ראיתי שם משחה טרמית יכול להיות בגלל שפתחתי אותו אז בגלל זה לא עובד?
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פירמטו לי את המחשב וזה אז אין לי קול אני בא להתקין את הדריברים של הכרטיס קול (מובנה על הלוח ) מהדיסק של הלוח והוא רושם לי שגיאה:device doesn't exict or maybe removed by manually please plug in device or reboot and try install again בבקשה תגידו לי מה לעשות אני משתגע בלי קול מה אפשר לעשות ?? אשמח לקבל עזרה תודה
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-