עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלום, אני רוצה להתקין את מערכת ההפעלה windows 7 ultimate 64 bit על מחשב חדש שיש בו רק כונן SSD הבנתי שכדי לעשות את זה חובה לשנות משהו ב BIOS השאלה מה צריך? תודה .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by Guy950,

שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי קניתי מארז דיסקים חיצוני כדי לחבר דיסקים 3.5 ide בusb למחשב שלי שאין לו חיבורי ide בלוח למארז יש ספק כוח משלו. כשאני מחבר את הדיסק למחשב הוא מזוהה ועובד אבל מבצע כל פעם ניתוק וחיבור מחדש. בניתוק וחיבור מחדש הכוונה שהוא נעלם מהכוננים ב"מחשב שלי" וכל פעולת קריאה/כתיבה אליו נעצרת בשגיאה. רגע אחרי זה הוא מזוהה מחדש כאילו חיברתי אותו באותו רגע (קופץ החלון האוטומטי בוינדוס ושומעים קולות ניתוק וחיבור) זה קורה בעיקר כשאני כותב לדיסק וכמעט באופן מיידי. החלפתי כונן ide/כבל usb/חיברתי לפורט usb אחר. גם עדכנתי את הוינדוס והדרייברים ללוח וusb. לא היה כל שינוי. אם אני מחבר את המארז למחשב הנייד שלי, הכל עובד תקין. המחשב הנייח: לוח אם:gigabyte z97x-gaming 5 מערכת הפעלה: windows 7 64b…

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by itayze,

יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. שלום לכולם, אני משדרג את המחשב המיושן שלי וקונה כרטיס גרפי 3090 RTX שיש לו צריכת חשמל עצומהשל 350-400 וואט. העניין הוא שבבית שאני שוכר, כשנגיד מפעילים דוד חשמל ותנור גדול/מזגן מרכזי נופל החשמל בחלק מהדירה. השאלה היא אם כ. גרפי חזק יכול לגרום לדבר כזה? אם אני זוכר נכון לגבי מערכת החשמל יש לנו חד פאזי 25 אמפר. לפרוטוקול, אין לי שום ידע בחשמל אז אשמח אם תפשטו את התשובות. תודה מראש

6. אהלן חברה מה הולך אני חדש פה אז תפרגנו אז ככה: את המפרט של המחשב שלי אתם יכולים לראות כבר <= המחשב קורס עד מסך כחול לפחות כמה פעמיים ביום במצבים שונים שלא כ"כ קשורים אחד לשני (פעם במשחק, פעם בווינדאוס אבל בעיקר בהמתנה). ישנן תקופות ארוכות ללא נפילה אבל כאשר יש נפילה אני מחליף את החלק שנראה לי בעייתי, ואז ישנה תקופה ארוכה של שקט (בערך כחודש) עד הנפילה הבאה. מהפעם הראשנוה שהתחילו הנפילות הוחלפה כבר כל המערכת למעט המעבד. השגיאות שקורות בד"כ הן: 0x0000001a - הנפוצה ביותר 0x000000be 0x000000f4 ועוד כמה שאני לא כ"כ הספקתי לקרוא. זה האיבחון של הווינדווס לנפילה האחרונה. נפילה זו באה אחרי נפילה (0x0000001a) במצב המתנה. Problem signature: Problem Event Name: Bl…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by AcidBurn10,

שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ew89,

היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?

9. קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. יש לי שני כונני IDE: קומבו CD-צורב-קורא DVD מוגדר כ secondary master כונן שני צורב DVD מוגדר כ secondary slave התכוונתי להתקין windows xp מחדש. שמתי את דיסק ההתקנה בתוך כונן ה CD, עשיתי אתחול, שום דבר, windows עולה רגיל. שמתי דיסק התקנה אחר, שום דבר. החלפתי בין הכוננים , שום דבר. וכאן קורה הדבר המוזר באמת. הלכתי ל bios ל boot sequence , אילצתי אותו לחפש boot רק דרך כונן ה DVD, את האופציות אחרות כיוונתי ל disabled שלא יחפש לא ב floppy ולא בכונן הקשיח ולמרות הכל ה windows עלה! הוא התעלם ממה שמוגדר ב Bios! ראויי לציין ששני הכוננים הם צורבים כונן אחד קומבו CD-צורב-קורא DVD , כונן שני צורב DVD אם אין דיסק בתוך הכונן לחיצה כפולה אמורה לפתוח את הכונן כדי שאוכל להעתיק אליו קבצים…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by liron.r,

שלום, יש לי הראד דיסק חיצוני של ווסטרן דיגיטל (WD500H1U) והשנאי שלו נשבר. אני לא בטוח עד כמה חשוב להשתמש בשנאי מקורי או בשנאי שמספק בדיוק את אותם נתונים כמו של מקורי. על השנאי מופיעים כמה נתונים חוץ מוולט ואני לא יודע למה חשוב להתייחס (מופיע בתמונה). תודה על העזרה!

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  12. Started by yot,

שלום חברים היום הגיע המחשב הנייד החדש (Dell V131) ומייד התחלתי לעבוד איתו. ניסיתי להתחבר לרשת האלחוטית הביתית (המחשב זיהה המון רשתות באזור) ולאחר שלא זכרתי את הסיסמה התחברתי לרשת אחרת. עבדתי עם המחשב בערך רבע שעה עד שמצאתי את הסיסמה של הרשת, אבל כשהתנתקתי מהרשת שהייתי מחובר אליה, המחשב כבר לא זיהה לחלוטין אף רשת אלחוטית. בדקתי את כל מה שאני יודע לבדוק, שה-WiFi מופעל (גם בווינדוס וגם בתוכנה של אינטל).. אבל אני דיי תקוע. דבר חשוב שאני צריך לציין, שבכמה הפעלות הראשונות של המחשב הותקנו עידכונים של הווינדוס - אני חושב שאולי פה מקור הבעיה. (חשבתי לנסות לעשות System restire, אבל החלטתי להתייעץ כאן קודם). אשמח לעזרה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …

15. קיבלתי ממישהו מחשב. ניסיתי לחבר רמקול בכל החיבורים אבל אין תגובה. זה מה שרואים בסרגל גלים:

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by adi.c,

שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by alex542,

כיצד אני יכול לגבות את הכונן דרך מחשב אחר?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by pssheba,

34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by eranmor,

בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. לכונן SSD הקודם באורח פלא היו סקטורים פגומים (הבחור במעבדה אמר שבחיים לא ראה דבר כזה), אחרי שהוחלף לחדש שוב התחילו אותם הבעיות שהווינדוס לא עולה והוא נכנס ללופ של ריסטים... יכול להיות שיש בעיה בלוח אם (המחשב בן 4)? יש תכנה שבודקת לוחות אם? רעיונות נוספים יתקבלו בברכה. תודה. נ.ב - מדובר בכונן M4 128GB

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by moshe20,

הי שאני לוחץ על העכבר פעם אחת הוא לוחץ איזה שלוש פעמים זה ממש מעצבן איך אני משנה זאת ניסית בהגדרות של הווינדוס אבל אין שם אופצייה כזאת

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by jfkk,

שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. פתחתי את המחשב לצורך ניקוי המאוורר של הצ'יפסט, שחופר לי כבר חודש. ברגע שהחזרתי הכל למקום, המחשב נדלק, המאווררים פועלים, אבל המחשב לא עולה. ניסיתי להוציא ולהכניס את הכרטיס מסך (המסך טען שאין אות וידאו), ועכשיו המסך סתם לא מקבל כלום. ניסיתי להוציא את הסוללה כדי לאפס את הביוס, גם לא עזר. מה עוד שווה לנסות?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. יש לי פלאפון מדגם c2 של נוקיה ובתוכו כרטיס זיכרון מיקרו, ויצרתי לפני הרבה זמן סיסמא לכרטיס בפלאפון נוקיה ועכשיו כשרציתי לפתוח אותו שחכתי את הסיסמא, ואני לא מצליחה להזכר בה. הכרטיס לא נפתח לי בשום צורה אחרת לא דרך קורא כרטיסים ולא בשום צורה. אשמח לדעת אם יש איזשהיא דרך לשחזר את הסיסמא של הכרטיס או לאפס אותה. תודה רבה

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים