תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרת המומחים.. במחשב ישן (פנטיום 4, לוח אינטל D850MV) לא ניתן לעשות בוט מ-CD. יש שני כוננים CD ו-DVD (ה-DVD חדש דנדש), שניהם מזוהים בביוס ושניהם מזוהים במערכת ההפעלה וניתן להעלות מהם דיסקים. אממה, אי אפשר לעשות מהם בוט (למרות שהוגדרו כהתקן איתחול ראשון בביוס) ואני לא מצליח להעלות התקנה של חלונות XP (מדיסק מקורי). הוא כאילו מדלג על השלב Press any key to boot from CD.. מה לעזאזל? למה זה קורה? הג'ימפור של הכוננים נכון (DVD סקונדרי מאסטר ו-CD סקונדרי סלייב), ניסיתי עדכון ביוס, ניסיתי הכל
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
והבעיה הזאת קוראת לי בעיקר בבאטלפילד 3 לעיתים נדירות במשחקים אחרים או בתוכנות 3D כבדות אבל באמת לעיתים נדירות אבל בבאטלפילד זה סיוט אי אפשר לשחק יותר מ2-3 דקות אחרי זה המסך קופא והמסך מועבר ישר לשולחן עבודה וההודעה הזאת קופצת לפעמים בצד שמאל למטה איפה שהשעון (מנהל התצוגה הפסיק לעבוד וביצע שחזור בהצלחה) [table][tr][td]Intel I7 Quad Core i7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Gigabyte GA-Z68AP-D3[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Coolermaster HAF 932 Black[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Seasonic SS-750AT 750W Active PFC 4X PCI-E 62A/12V Single Rail[/td][td] [/td][td] [/td][/tr][tr][td] [/td][td]Corsair 4GB …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, נרשמתי לאתר רק בשביל זה. מי שיפתור לי באמת תותח. ניסיתי הרבה מדריכים וכלום לא עזר, השגיאה עדיין מופיעה. ב cmd (צירפתי תמונה) שם המחיצה של מערכת הפעלה הוא בג'יבריש, זאת כנראה הבעיה, אשמח אם יענו לי רק מי שבאמת מבין בזה
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן קיבלתי את הבעיה הנ"ל, מהי בידיוק ? החלפתי כבלים להארד דיסק וגם את הסלוט SATA שעל הלוח. יש מה לעשות ? בתודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב! קורה לי לאחרונה שאם אני מכבה את המסך למשך 10 דקות ללא מגע במחשב, כאשר אני מדליק את המסך, אני רואה את שולחן העבודה, ולאחר שנייה המסך נהיה שחור, חשוב לציין שהמסך ממשיך לקבל הספקת חשמל שכן הנורה של המסך דולקת, רק המסך נהיה שחור. בעצם יוצא שאם אני מכבה את המסך ומדליק אותו מיד לאחר מכן, שוב אני רואה את שולחן העבודה ומיד נכבה המסך. על מנת שהמסך יישאר דלוק אני צריך לפעמים 10 דקות לכבות ולהדליק את המסך כדי לראות תמונה קבועה. מה הבעיה? מסך? כרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב (ממש לא מזמן) היה ליד כפתור ההתחל של ווינדווס עוד כפתור שאם אני זוכר נכון היה בצורה של בית וכשלוחצים עליו זה היה נראה כמו ההתחל הישן של ווינדווס 7 וXP ועכשיו הוא נעלם וחבל כי הוא היה ממש שימושי נתן לעשות חיפוש מהיר והפעלה מהירה של תוכנות. חיפשתי ממש הרבה באינטרט ולא מצאתי פתרון (windows 8.1). מישהו יודע איך להחזיר את הכפתור הזה? אתם בכלל יודעים על איזה כפתור אני מדבר? כי יכול להיות שזאת תוספת של לנובו (המחשב הוא Y50-70). תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחר הכנסת דיסק און קי במחשבים של המכללה, כל הקבצים/תקיות שנמצאים בדיסק און קי הפכו לקיצורים דרך ואי אפשר לפתוח אותם, זה לא פעם ראשונה שזה קורה, פעם אחת זה נפתר על ידי הכנסת הדיסק און קי למחשב האישי שלי (יכול להיות שמדובר בוירוס והמחשב שלי הסיר אותו?). החומר שם מאוד חשוב, יש דרך להציל אותו?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, מאז ומתמיד המחשב שלי זיהה התקנים בלי בעיה ועבד כשורה. לפני כמה חודשים קניתי כוננים קשיחים חדשים (1TB HDD + 160GB SSD) ושמתי אותם במקום הקודם שאותו העברתי למחשב אחר. כמובן שזה אומר להתקין את המערכת הפעלה מחדש, וכך עשיתי. וובכן, התקנתי את המערכת (WIN 7) ללא בעיות והייתה לי בעיה שהדרייבר של לוג'יטק לא זיהה את העכבר (G700) בשום אופן. עשיתי מלא שיטות שהיו רשומות באינטרנט ואף אחת מהן לא עבדה, עד היום לא הצלחתי לגרום לדרייברים לזהות את העכבר! לעניין - באיזשהו שלב ביצעתי את אפשרות ה"תיקון" שנמצאת בדיסק של הווינדוס, זה לא תרם במיוחד. היום רכשתי לי מקלדת מכאנית של רייזר ועכבר חדש מבית רייזר, יאי! תתחדש לי! מה הבעיה? המחשב לא מזהה את העכבר ולא את המקלדת. מחקתי והתקנתי א…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם המחשב קופא לאחר פרק מן משתחרר בדיקת זיכרונות דרת מערכת ההפעלה -לא נמצאו שגיאות בדיקת דיסק עם התוכנה mhdd מערכת win7 4gb זיכרון בכעת הקפיאה העכבר עובד תודה מחשב לא מתחמם
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
זקוק לעזרה מעט יוצאת דופן. קיבלתי לידי שני מחשבים של עובדים שפוטרו ועד אותו רגע לא היתה שום בעיה עם המחשבים DELL XPS13 ASUS U31 שני ניידים ברמה גבוהה אצל עובדים בכירים. עזבו את העובדה שקל מאוד לראות שניסו למחוק מידע מהמחשבים ולהוכיח שהעתיקו מידע עיסקי. זה עניין נפרד. בשניהם ה-TOUCHPAD בקושי עובד - הסמן רועד ולא ניתן כמעט לשליטה. ב-DELL הלחצן הימני לא עובד וכמעט לא מזוהה אף התקן שמחובר ל-USB. ב-ASUS ה-USB יותר טוב אבל עדיין בעייתי. מה אומרים המומחים?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם מסומן שאין "בקר לאיחסון נפח גדול " מה זה איך פותרים זאת ? רצ"ב תמונה לוח אם AMD 939 A8R32-MVP Deluxe http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למשל כאשר התקנתי MAFIA 2 אז לא היה לי מקלדת כאילו אני לוחץ ושום דבר לא עובד ! עכשיו התקנתי GTA 5 וגם המקלדת לא מתפקדת במשחק אותו דבר היה ב GTA 3 לא מזמן חייב לציין שככה אין בעיות רק במשחקים ! מה יכול להיות מקור הבעיה ? משתמש ב WIN7 32 BIT ! זה כאילו אני נכנס למשחק והוא מתוכנת לממשק של שלט ולא ניתן לשנות
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מאז אני לא יכול להשתמש בכרטיס מסך שלי, אני כרגע שמתי GFORCE 2, על חריץPCI . מה אוכל לעשות ? האם דפקתי ל-לוח אם את ה- צי'פ ?
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להיכנס לאתר ויזה כאל בכתובת הזו: https://services.cal-online.co.il/ בכל הדפדפנים אני מקבל את ההודעה שהגישה נדחתה: The requested URL was rejected. Please consult with your administrator. Your support ID is: 5446797020694971774 מצד שני, אם אני נכנס לאתר בדפדפן אופרה עם VPN יש לי גישה לאתר. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
אוקי השבוע קניתי מחשב חדש. המחשב הגיע בלי וינדוס ולכן אני זה שהתקנתי אותו . אחרי התקנת כל הדרייבים אני שם לב שאין לי סאונד במחשב (אחרי התקנת הדרייבר)+אחרי בדיקה בביוס שהכל תקין ומאושר שם הכרטיס קול הוא על הלוח ONBORAD מערכת הפעלה : Microsoft Windows Xp Professioal Service Pack 3 הלוח אם : Gigabyte GA-EP43-DS3L כרטיס קול : Realtek ALC888 7.1 תמונה עוד אחת ועוד אחת ממנהל התקנים אגב אני חדש פה אז עם עשיתי משהו לא נכון תתחשבו בי קצת שמעתי רק טוב על הפורום הזה במידה ולא במקום הנכון תעבירו מנהלים
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חבר'ה קניתי לא מזמן מחשב חדש (חודשיים בערך) ומההתחלה הקירור הזה עשה לי רעשים זה לא הטריד אותי כי הרעש היה נעלם אחרי 5 דק', עכשיו הרעש נשאר וזה מתחיל להפריע ולפי מה שראיתי ביוטיוב גם לא אמור להיות הנה הסרטון http://streamable.com/0muec מה אתם חושבים?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי היום לאחי את המפרט הבא ובאתי להרכיב אותו : PENTIUM 850 GIGABYTE H61M-D2-B3 COMPUCASE 6K31 + HEC 300VN הכול מורכב ואני מנסה להדליק ואין שום תגובה שום דבר לא עולה ניסיתי להחליף לספק כוח אחר שיש לי כאן שבטוח טוב ועדיין שום כלום לא עובד בלוח אם לצערי בלי שום נורה אליו ככה שאי אפשר באמת לדעת אם הוא מקבל חשמל או לא על פניו זה בכל מקרה נראה בעית לוח אם כי כאמור ניסיתי ספק כוח אחר הPOWER SW מחובר ללוח אם בדיוק איפה שצריך וניסיתי להחליף גם בין ה+- לפני שאני חוזר מחר לחנות עם המחשב כדי שהם ישברו את הראש , יש עוד משהו שאפשר לנסות אולי איכשהו ?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! מפרט המחשב: לוח אם:abit ip35 מעבד: INTEL E8400 כרטיס מסך: ATI HD4850 חזרתי מהצבא ובאתי להדליק את המחשב והוא לא מגיב לכפתור ההפעלה, פתחתי את המארז והמנורה שעל לוח האם דולקת מה שמעיד שהלוח אם מקבל חשמל וזה שולל בעיה בספק כמו כן ניסיתי להחליף גם את כפתור ההפעלה של המחשב וגםאת הבטרייה של לוח האם אבל שום דבר לא עזר? אשמח לקבל עזרה! תודה ויום טוב!
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המסך שלי הוא MAG : XJ700T וקניתי אותו עוד עם המחשב הישן שלי... בשנת 98 הבעיה היא שהתמונה קופצת כזה התמונה מתכווצת ואחרי שניה מתמתחת וחוזרת לגודל הרגיל הקפיצה קטנה נורא אבל עדיין זה מעצבן כרטיס המסך שלי הוא: G FORCE 3 TI 200 האם זו בעיה עם הדריוורים של הכרטיס מסך או שעבר זמנו של המסך? בתודה מראש... אייל עריכה: שיט שיט שיט לא שמתי לב שאני נמצא במפרטי מחשב בטעות שמתי את זה פה... :AR15:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום הדגם של הלוח d945gtp והסוג של PCI AUDIO הוא Intel 82801GB ICH7 עכשיו התקנתי windows 7 ואין לי קול ואני לא מצליח להשיג את זה גם דרך האתר של אינטל http://downloadcenter.intel.com/Default.aspx אמור להיות נראה לי דרייבר עם אפשרות התקנה של קול תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
במהלך התקנת win xp sp2 אני מקבל הודעה system time out of sync שגיאה מספר 800b0101 ולאחר מכן מערכת ההתקנה מפנה אותי ל- bios עם ההודעה: Please verify that your computer is using the correct date and time. This can be done by accessing the BIOS during system startup נכנסתי ל- BIOS ולפי מיטב הבנתי שום דבר לא השתנה שם, גם התאריך מעודכן. אגב, ההחלטה להתקין מערכת הפעלה נבעה מכך שהמחשב שלי קבל התקף לופ לא ברור של restart ללא הפסקה. היגיע זמנו? או שאפשר לעשות משהו? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר EDIMAX BR6216MG שעובד מעולה וללא בעיות כאשר מתחברים אליו אלחוטית. כאשר אני מנסה לחבר אליו כבל רשת, הוא לא מספק לי אינטרנט למחשב וכתוב לי Unidentified network no internet access, לעומת זאת כאשר אני מחבר את הכבל ישירות אל המודם, האינטרנט עובד ללא כל בעיה. מדובר על Windows 7. כמו כן בדקתי בהגדרות של הראוטר והפיירואל סגור, אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה תודה, yosdaboy
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כמה ימים כונן פלאש של סאנדיסק אקסטרים 16GB. ביצעתי מהמחשב שלי העברה של כמה קבצים גדולים אליו והמהירות הייתה המקסימלית שהכונן יכול לספק והייתי מאוד מרוצה.עכשיו ניסיתי להעביר דברים אליו והמהירות פשוט לא מצליחה לעבור את ה30 וכמה מגה לשנייה למרות שפועל הוא העביר לי על 60 נקי לפני כמה ימים. דרייבר של הלוח מעודכן,השתמשתי באותה יציאה (יש 2 יציאות USB 3 על הלוח) אבל עדיין המהירות היא כמו שUSB 2 נותן. הפלאש מפורמט על NTFS דרך אגב אם זה משנה משהו למרות שבדקתי העברה גם כשהוא היה בFAT32 ואותו הסיפור.ביצעתי בדיקה לכונן דרך 2 תוכנות והתוצאות היו מעולות כלומר 60 מגה כתיבה וקריאה 100 ומשהו כבר לא זוכר כמה. יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-