תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,289 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב בחלקים וניסיתי לחבר אותו, יש לי כמה שאלות בקשר לזה.. יש בלוח אם שתי חיבורים לחשמל ATX2 ATX ניסיתי לחבר את במרובע הקטן..אבל המחשב לא עבד.. חיברתי רק את הגדול של ה 24 פינים? זה בסדר לא יעשה נזק ללוח? כאשר אני מפעיל משחק או סרט אז המחשב נתקע לי(המסך מתכבה) כאילו ניתקתי את החשמל... וזה קורה תמיד... יש למשהו מושג מה לא עשיתי בסדר? זה המחשב... Amd 64 3000+ S939 K8NF-9 (NF4, s939, PCi-E) GigaByte Adata 512Mb*2 DDR 400 PINE XFX Geforce 6600 256m W.D 160 Giga SATA 7200 RPM LG F700B Sony Cdrw 52*32*52 Compucase 6A21 With Hec 400 Watt Psu
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי אז אני מנסה כרגע לפרמט תWIN7 שלי, אז הכנסתי דיסק של המערכת, עשיתי RESTART וחיכיתי שהכל יעלה עכשיו הבעיה שיש מסך כחול של WINDOWS אחרי ההמתנה של הREADING FILES ואז כלום אחרי זה לא קורה.. ניסיתי גם דיסק אחר וזה אותה תוצאה, וזה כן BOOT FROM CD ROM זה בחיים לא היה לי תמיד פירמטתי כרגיל כמה פעמים עם אותו דיסק עזרה?
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאני מדליק את המחשב הוא נותן את ההודעת שגיאה הזו ולאחר ההודעה ממשיך לעבוד כרגיל הויינדוס עולה והכל עובד כמו שצריך , זה לא מפריע לי אבל אני רוצה לדעת מה ההודעה הזו אומרת.... ואיך אפשר לפתור את זה? המעבד הוא e4600
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב בן שנתיים שקניתי מאיבורי מחשבים, לא ממזמן התחלתי לשמוע רעש של טיק טוקים מהמחשב ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום והרעש ממשיך כך עליתי לאט לאט על הבעיה השאלה היא למה המחשב לא נדפק אנ ירוצה לדעת מה דפוק בו כי הרעש הזה פעם בכמה ימים למשך מספר דקות שאני מדליק את המחשב אם היתי יודע שזה מחלק מסויים היתי הורס והיו מחליפים לחדש האחריות עדיין זמינה לשנה נוספת הבעיה היא שהרעש פעם בכמה זמן אז הרעש או לוח אם או ספק כוח כי לפעמים אני רואה שרואים גם תמסך מהבהב טיפה הוא גם בן 4 שנים דגם 731bf שבע עשרה אינץ' , הבעיה עכשיו איך אני יוכיח לחנות שיש בו משהו דפוק מה אני יחכה לעוד שנה אני לא רוצה שאחריות תפוג יש שיטה כל שהיא לדעת מה דפוק בו כי ניתקתי תארדיסק וגם תסידירום ועדיין הבעיה ממשי…
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כרטיס הטלוויזיה שלי הוא : Hauppauge WinTV PVR150 MCE קניתי אותו אולי לפני 3 שנים בהערך ועכשיו הוא לא פועל לי. יום אחד רציתי לראות טלוויזיה וכשפתחתי אותו כול השידור היה בתקיעות , רואים שהוא קולט אבל לא ראים בברור את הערוץ, ניסיתי לבדוק את החיבורים , להחליף כבל לבודק את הממיר עצמו ולהחילף לממיר אחר אבל שום דבר מזה לא פעל. עכשיו הוא בכלל לא קולט לי ערוצים ובהגדרות של הMediaCenter הוא לא מצליח בסירקה למצוא שידור. יכול להיות שהוא לא פועל בצורה טובה בווינדוס 7 64bit ?(לפני חודש התקנתי) לפי מה שראיתי הוא כן פועל ב64 והווינדוס גם מתקין לו את הדרייבר ב"ניהול" של המחשב הוא מציג את הכרטיס טלוויזיה. ניסיתי למחוק את הדרייבר להתקין שוב אבל לא עובד, יש אולי תוכנה או דרך לבדוק את הכרטיס …
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן המחשב שלי כבר עובד גרוע המון זמן.. לפי מהפרט שלי הוא אמור לעבוד הרבה יותר טוב אבל לא יודע למה הכל עובד לי חרא.. שידגרתי כמה חלקים ואמרתי אחרי אני אקנה את כולם אז אני אפרמט.. אבל הבעיה היא שאני לא מצליח לפרמט.. אני משער (מקווה לפחות) שאחרי הפירמוט המחשב באמת ירוץ יותר טוב.. בכל מקרה יש לי מלא בעיות עם הנגן פלאש בדפדפנים ועוד מלא אבל הבעיה של הפירמוט היא כזאת: אני מכניס את הדיסק של הווינדוס שהוא צרוב טוב כי הוא עולה לי יפה שהמחשב פועל וכבר פירמטתי איתו בעבר.. מכניס ועושה ריסט למחשב.. במסך ההתחלתי אני לוחץ על F2 ואז נפתח לי חלון כזה בחלון אני לוחץ Run driver from dc-rom משו כזה ובדרך כלל אחרי זה, זה עושה לי את הקטע של ללחוץ על איזה שהוא מקש ואז Loading Files ואז …
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מגולל מסך (כלפי מטה או מעלה) במהלך גלישה באתרים מסוימים (בעיקר YNET ודומיו) הגלילה נעשית באופן מסורבל ומגושם. בנוסף, כאשר אני מדפדף באלבומי תמונות בפייסבוק, לאחר זמן קצר הגילול נעצר ומופיעה לי הודעת "טוען" שנשמכת עד אינסוף. אם אני מבצע רענון מסך (F5) - הבעיה נפתרת. בנוסף, כאשר אני פותח נושאים במערכת פורומים של אתר אחר, ההודעות פשוט לא מופיעות לאחר לחיצה על "שלח" (ולא מדובר בפורום מהסוג שבו המערכת מאשרת לפני הפרסום). מדובר במחשב חדש ודי חזק מבחינת חומרה, וכמו כן, ברשותי אנטיוירוס (ESET) פעיל. מניין יכולה לנבוע הבעיה ומה ניתן לעשות? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
המחשב שלי P4VXASD2 P4 @ 1.7GHz 320 אסדיראם @ 100 TNT 2 XP proffesional מדי פעם מסיבה לא מוגדרת המחשב עושה memory dump....ואחרי זה כשאני מנסה להפעיל את הווינדוס שורת המשימות לא נטענת, רואים רק את קווי המתאר וצבע הרקע שלה, והמחשב נתקע.... הדרך היחידה לסדר את זה היא להתקין מחדש את הווינדוס, ונמאס לי לעשות את זה כל פעם למה זה קורה בכלל? שמתי לב שהdumps התחילו לקרות עם בוא הקיץ, אני מאמין שהמעבד מתחמם יותר מדי ( עם ההיטסינק המקורי שבא איתו) הטמפרטורה שלו זה בסביבות ה45 מעלות. כדאי לי להחליף לווינדוס 98? שמעתי שהוא דורש פחות מהמעבד והזיכרון. תודה
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, אשמח להסבר כיצד ניתן לפרמט את המחשב שלי דרך הבוט ולא דרך הוינדוס. פשוט פירמוט דרך הוינדוס לא עובד. תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כבר שנים שיש אצלי בעיה באינטרנט, בין אם זה עכשיו במודם פרטי ובין אם במודמים אחרים או WIFI בסרטון אפשר לראות את הבעיה זה משחק רשת, וכל משחק, ואני מדגיש כל משחק האינטרנט פשוט מחליט להתנתק מעצמו, מאוד מעניין, בכל פעם שאני באמצע משחק אני לא יודע אם זה ניתוק אם שהאינטרנט נתקע, מישהו אמר שנופל הסשן של TCP משהו כזה(לא יודע מה זה אומר) הקטע הוא, שזה קורה כל דקות ספורות לכן אני לא יכול כמעט ולשחק כי כל משחק מתנתק באמצע עכשיו זה בעיה באינטרנט שקוראת שנים ולא קשורה למודם שיש לי כרגע, בגלל שהיא קרתה במודמים אחרים גם וגם שהייתי על WIFI במשך שנים התקלה הזאת קוראת רק אצלי בחדר, כשאני משחק או בסוני 4 או במחשב, או גולש באינטרנט, למשל בסלון או בפלאפונים ניידים…
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התחיל בשבוע האחרון מצב כאשר אני משחק או גם לא משחק סתם נמצא באינטרנט המחשב כבה ונדלק מחדש ככה כמה פעמים וזה יכול לקרות בצורה שרירותית לא מחייב דווקא במאמץ של משחק זה קורה גם סתם שאני באינטרנט או לא עושה כלום במחשב לפי לוג של event viewer יש "The system has rebooted without cleanly shutting down first. This error could be caused if the system stopped responding, crashed, or lost power unexpectedly. " משוייך לevent 41 - kernel power יש רעיון מה זה יכול להיות עשיתי פורמט מלא בגלל הבעיה הזו וזה לא נעלם
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד דל 1557 מעבד I7. כל כמה דקות הוא נתקע ואז אני צריך לכבותו. עשיתי שחזור מערכת וזה לא עזר כי אין לי נקודה ישנה מאוד. זה קורה בדכ שאני נכנס לסרטונים (למשל בחדשות וואלה) אבל יכול לקרות גם סתם ככה. ניסיתי בכל הדפדפנים ואותו דבר. WIN 7 64 BIT תודה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן יש לי גרסא שלי שעשיתי לWIN7 עם כל העדכונים וכמה תוכנות נוספות על BOOTABLE USB שעשיתי. לפרמט מחשב כלשהו איתו עובד מעולה. ניסיתי להריץ אותו בVMware Player גם. לא הצלחתי בהתחלה לעשות BOOT מהUSB ישירות, לאחר חיפוש קצר ראיתי שבשביל שהוא יזהה בכלל את הUSB ויוכל לעשות ממנו BOOT צריך איזה משהו מקשר , וכולם הצביעו על אותו דבר - plpbt-5.0.13 . סוג של ISO קטן שבעצם פותחים אותו בVM ואז ממנו ישר עולה אופציה לעשות BOOT מUSB. ואז זה התחיל לבד להתקין את הWINDOWS והכל עבד כשורה, עד שהוא הגיע לקטע שהוא צריך לעשות ריסט כדי להמשיך ולסיים את ההתקנה. ואז כשהוא מגיע לקטע הזה והלוגו של ווינדואוס עם האנימציה מתחיל , באמצע הוא נתקע ונופל למסך כחול הזה. (צירפתי תמונה) אם מישהו יוכל לעשות לי ל…
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן מבוסס G41 עם כרטיס מסך onboard. הוא הפסיק לשדר תמונה למסך (כנראה משהו במגעים של החיבור) ובמקום לתקן אני רוצה להוסיף כרטיס מסך טוב חיצוני מהסדרות החדשות של ATI. האם אפשרי?
-
- 23 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מנגן בדיוק את אותו הסרט דרך VLC, או Media player classic, זה עובד חלק עד לרגע שבו אני מנסה לדלג קדימה או אחורה - אז זה פשוט נתקע. כשאני מנגן את אותו הסרט בדיוק דרך פופקורן (מוצג ע"י VLC) הכל עובד חלק. זה כנראה משהו בהגדרות של חלונות?
-
- 6 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הלוח אם שלי - DG15 A15 חיפשתי בגוגל ולא הצלחתי למצוא. תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום :ס לפני חודש שמתי לב לרעש מוזר מהמחשב שנשמע כמו רעש של מאוורר לא משומן או מאוור שנשמע כאילו בכל סיבוב הוא מתחכך במשהו. החלטתי לנקות אבק כללי במחשב ובפרט בכרטיס מסך. הוצאתי את הכרטיס, ניקיתי בזהירות והרעש הפסיק למשך 3 וחצי שבועות. אתמול כסיימתי עם המחשב והחלטתי ללכת לישון, כהרגלי השארתי את המחשב דלוק. היום בבוקר כשקמתי שמעתי את אותו רעש מרגיז. חרתי מבצפר, ווידאתי שהראש מגיע מהכרטיס מסך, ניקיתי אבק בזהירות וביסודיות אבל הרעש לא פוסק. כאשר אני מסובב את המאורר של הכרטיס מסך בעזרת שואב אבק (במעצם גורם למאוורר להסתובב, אבל בכיוון ההפוך ואולי בגלל זה לא עליתי על הבעיה) לא נשמע שום רעש. רק כשאני מדליק את המחשב. חשוב לציין ששמתי לב שלעומת שאר המאווררים במחשב המאוורר של הכרטיס…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם . לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל ומאז קורה פעם או פעמיים בשבוע שמופיע לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט אני עושה בדיקה בOCCT ולא מראה לי שום בעייה המחשב נמצא ב-OC יציב כבר חודש שלם ואני לא חושב שיש קשר. יש מצב שנדפק לי הלוח בעקבות הפסקת החשמל? ספק חדש: FPS 550 מעבד: E2160 כרטיס: GTS450 לוח: MSI P45 NEO2 OC: 1.8@3.0
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
הי.. אני עובד עם מחשב שהמפרט שלו הוא לוח של גיגהבייט X58 6 ג'גה זיכרון של קורסייר CL7 (איכותיים) כרטיסי מסך HD5870 X2 CF קירור מים של קורסייר למעבד ספק 950 קורסייר בכוונה רשמתי פחות או יותר את המפרט כדי שתבינו לאיפה אני חותר.. עד אתמול עבדתי במפרט הזה עם מעבד I7 920 החלפתי אתמול את המעבד ל I7 975 הכל עובד רגיל לא מרגיש שום הבדל אולי פה ושם במשחקים או בפתיחת תוכנות אבל.. משהו מוזר קורה לי עכשיו במחשב כשהמעבד I7 975 מורכב כאשר אני מוזיז תמונה ולא משנה באיזה גודל או רזולוצייה גורר אותה עם העכבר מצד לצד במחשב זה ניראה כאילו היא נתקעת כאילו יש כמו ריצודים כאלה היא לא זזה חלק! בהתחלה אמרתי שאולי בגלל שהחלפתי מעבד צריך להתקין את הדרייבר של כרטיסי המסך מחדש.. אז …
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
מה קורה אנשים? שכחתי ת הסיסמא של הביוס שלי ואני לא יכול להיכנס בלי להקליד את הסיסמא. מה אני צריך לעשות?? יש לי את הביוס הזה של המסך הכחול. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי LG CD REW CCE-8527B המחשב לא מסוגל להטעין את הדרייבר טוען שהפייל מושחת או איננו קיים מה עושים??
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כבר זמן מה מנסה להתקין את כרטיס הקול שלי (GTXP) ולא מצליח! הורדתי את הדריברים מהאתר ופשוט כשאני מתקין את הדריברים המחשב לא מקבל אותם ואני לא מצליח לשמוע כלום במחשב. למישהו יש רעיון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום לכולם לפני מספר ימים הרכבתי מחשב חדש וגיליתי בעייה שאני מקווה שתוכלו לעלות עליה.... קרה לי פעמיים שפתאום באמצע המחשב נתקע כולל הסאונד ולא מגיב לכלום וחייבים לעשות לו ריסטארט כדיי שיגיב. מפרט המחשב: INTEL CONRO E6300 7600GT GAIWARD SEAGATE 250GB 16MB KINGSTON 1 MODULE OF 1GB FSP GLN 350W MB GIGABYTE GA 965P S3
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום חברים , קרה לי משהו מוזר במחשב אתמול תוך כדי עבודה העכבר התחיל לקרטע לי ופתאום המחשב עשה RESTART לעצמו , ומאז הוא לא עלה קיבלתי הודעה Overclocking Failed or Overvoltage Failed! ולא התעסקתי עם OC בשום צורה...... אחרי כמה פעמים של כיבוי והדלקה , הדלקתי אותו אבל המסך לא נפתח ושום דבר לא זז.. עשיתי RESET ל-CMOS , הוצאתי את הבטריה והחזרתי וזה עדיין לא עזר. עזבתי אותו לאיזה שעתיים הדלקתי ו-וואלה הכל עובד כרגיל..בינתיים. לוח אם ASUS P5WD2-Premium מעבד Pentium D 920 השאלה שלי היא אם זה קרה בגלל שהמעבד התחמם יותר מדי הטמפרטורה של המעבד נעה בסביבות ה-50 מעלות ושל הלוח בסביבות ה-40 מעלות .. גבוה מדי? סביר ? תודה !
-
- 20 תגובות
- 1.7k צפיות
-