עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. שלומות , אני מעוניין לדעת אם התקלה הזו (בתמונה) היא נראת כמו תקלה בכרטיס הגרפי ? הנ"ל מופיע בזמן משחקי מחשב בשבוע האחרון , והוא תוקע את כל המחשב . לעיתים זה מופיע גם בהפעלה מחדש (כמו בתמונה) , אבל נעלם לו אחרי הפעלה חוזרת . המחשב עובד תקין כשהוא לא תחת מאמץ של משחקים , תודה מראש , ג'ו

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. שלום המפרט שלי: לוח אם GIGABYTE P55-US3L מעבד Intel i5 750 כרטיס מסך ATI Radeon HD 4870 X2 ספק כח Thermaltake ToughPower 750W W0116R כונן קשיח Seagate 1000GB ST31000528AS זיכרונות geil 2GBx2 windows 7 64bit קניתי מחשב חדש וכל חצי שעה בממוצע יש לי מסך כחול, בעיקר בזמן עבודה. שלחתי את המחשב לתיקון באחריות אבל הם "לא מצאו כל בעיה" ולכן אני חייב למצוא את הבעיה בעצמי. בעקבות החלפת חלק מהחומרה והמשך הופעת המסך הכחול אני יכול לומר שהבעיה היא לא הכונן הקשיח ולא הזכרונות. בנוסף התקנתי התקנות שונות של windows והבעיה נשארה כך שמדובר בחומרה. צירפתי קובץ rar עם כל הקבצים שנראים לי רלונטיים להבנת הבעיה (כולל קבצי dmp). אם ישנם קבצים אחרים או פעולות אחרות שבאפשרותי לעשות כדי לעזור לכם ל…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by Shto,

שלום רב חברים. במחשב שלי ישנו לוח אם מסוג: Gigabyte GA-P35-DS3L אשר תומך לפי הקישור למעלה ב 8GB זיכרון (4 סלוטים סה"כ), כלומר בכל אחד מהם אני יכול לשים עד 4x2GB. יש לי כרגע 2x2GB פרוסים על שני סלוטים, הוספתי עוד 2x2GB אבל משום מה במחשב זה מראה לי את כל הזכרונות על הסלוטים, אבל תאחלס ב CPU USAGE מראה לי 3.5GB. לפני ההוספה היה מראה לי ב CPU USAGE סה"כ זיכרון של 4GB, לאחר ההוספה מראה לי סה"כ 3.5GB, גם לאחר שהורדתי את הזכרונות החדשים עדיין מראה לי 3.5GB במקום 4GB כמו שהיה. ניסיתי לשים את ארבעתם ביחד לא השתנה, הורדתי אחד לא השתנה, שיחקתי איתם בין הסלוטים השונים בכל מיני וריאציות ועדיין לא משתנה כלום. כל הזיכרונות שיש לי הם מסוג: KVR800D2N6/2G כולם אותו דגם, אותה מהירות, …

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. היי חברים, נתקלתם במקרה בתופעה המדוברת? שחזור לא עוזר... תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by gilit chomski,

היי, שלום. נמחק לי כל המידע מהמחשב. הקבצים ששמרתי בדף הבית נעלמו. כל הקבצים מכל התיקיות נעלמו. הכרום וג'ימייל נפתחו חלקים, רק כשנכנסתי לג'ימייל מחדש גם הכרום נזכר חלקית מי אני. וינדוס איתחל את עצמו לגמרי, אני מקבלת הודעות הדרכה כאילו הורדתי אותו הרגע. אין לי גיבוי לקבצי הוורד שהיו בדף הבית ובתיקיות. אני ממש צריכה אותם. מה קרה שם? והאם יש דרך לשחזר? בקיצור הצילו

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. שלום חברים, קיבלתי אתמול את הזיכרון ראם מאמזון, היה לי 2GB, ועכשיו קיבלתי 4GB, ניסיתי כל מיני קומבינציות להתקין אותו וזה לא עובד, כשאני שם את שניהם (על אותו ערוץ\צבע-כחול או שחור), זה נתקע לי במסך הראשון שבו עולה המחשב, כשאני שם רק את החדש, איך שזה מגיע לסמל של הווינדוס זה נתקע. Win10 - 64 דגם לוח אם: asus p7h55m pro דגם הזיכרון החדש: Kingston Technology 4GB 1333 MHz 240-Pin DDR3 SDRAM Memory Module (KVR13N9S8/4) בדיקת תאימות באמזון= מתאים. קישור באמזון:https://www.amazon.com/Kingston-Tech.../dp/B008CP5Q7M נא עזרתכם

7. Started by Adir652,

החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?

8. Started by The Terminator,

רציתי היום להתקין משחק, שהתקנתי כבר כמה פעמים מאותו דיסק... באמצע ההתקנה אני שומע פתאום... בום! , חשבתי כבר הלך לי ה-CD ROM, פתחתי אותו, אני רואה הדיסק מרוסק לחלקים בכל המקומות בCD-ROM. ניקיתי את הCD ROM מכל הרסיסים של הדיסק... ואז פתאום בנס הCD ROM פועל. השאלה היא, למה זה בכלל קרה?! חוץ מזה, זה סידי רום חדש שקניתי לפני חודשיים

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by amigamerlin,

שלום, קיבלתי לוח אם תומך שני מעבדי pga370 של MSI. הרכבתי עליו לא יותר מכרטיס המסך שבשימושי, סטיק זכרון שבשימושי וחיברתי אותו לספק הכוח שבו אני משתמש (300W). כשהדקלתי, הוא זיהה את המערכת, אבל אז נתקע. כיביתי את הספק והדלקתי שוב. בפעם השניה הוא לא עלה גם למסך הראשוני. שמתי לב שכרטיס המסך איכשהו קצת יצא, ובחוסר זהירות הכנסתי אותו פנימה כשהמחשב דלוק. המחשב כבה, ולא היה ריח של שריפה ושום דבר לא התחמם (מעבד,זכרונות וכרטיס המסך לא היו חמים למגע). הידקתי את הכרטיס, חיברתי את החיבור של מתג ההפעלה ללוח האם, אבל אני חושב שחיברתי הפוך - פין אחד היה של מתג ההפעלה ואחד של החיבור לספיקר או משהו כזה. בפעם הראשונה שלחצתי על המתג, המחשב דלק וגם נוריות הבדיקה שעל לוח האם, ופתאום, איזה רכיב …

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by efik,

חברת EPOX נתנה בדסיק של הדריברים שלה תוכנה שנקראת Magic BIOS ואני ברוב טיפשותי הפעלתי אותה , התוכנה התחברה לשרת הורידה את הBIOS החדש שאלה אותי אם אני מוכן לעשות את זה והאם לנקות את ה CMOS אמרתי לה כן בשניהם ואז הפעילה איזה תוכנה שרצה ואמורה לעשות FLASH ללוח האם אחרי כל העניין היא ביקשה להפעיל מחדש את המחשב ואז התחילו כל הצרות. בתחלה המחשב floppy disk(s) fail (40) אחר כך כיביתי את המחשב והתכנתי את הכונן (הוא לא היה מחובר) ברגע שהדלקתי הוא הביא לי הודעה CMOS checksum error - default loaded אחרכך כיביתי שוב סמתי דיסקט וברגע שהדלקתי הוא הביא לי את ההודעה הזו secondary IDE channel 80 conducor cable installed CMOS checksum error - default loaded כיביתי הוצאתי את הדיסקט והדל…

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by adi.c,

שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by ggg123,

אני עכשיו במחשב השני שלי... בזמן שאני מחכה למחשב החדש, הנוכחי ממשיך לעשות בעיות אתמול בזמן שהייתי במסנג'ר, לפתע נפתח לי המסך הכחול הידוע שדורש restart. המסך הכחול ההוא מופיע לי הרבה פעמים גם במשחקים וגם בעבודה רגילה על המחשב. אז עשיתי ריסטארט כרגיל, אבל במקום שהמחשב יעלה הוא רושם לי שהקובץ hal.dll שבתקייה windows/system32 חסר או פגון ושצריך לתקן אותו. כל מקש שאני לוחץ מפעיל מחדש את המחשב אבל מגיע לאותה הודעה. מה אפשר לעשות? (מבלי לפרמט כמובן) יש אפשרות לשחזר את הקובץ הזה?!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, לפני שנה וכ- 3 חודשים רכשתי עבור אבי חלקים אלו הכולל: AMD Barton 2500+ Epox 8rda+ OCZ Premier 512/400 לאחר הרכבה גיליתי כי לא ניתן להתקין Windows XP על המערכת למרות שגרסאות אחרות ניתן (למשל 98SE). ישר חשבתי על בעיה בזיכרון ואכן היו שגיאות ב- Memtest וביקשתי החלפה לזיכרון. הזיכרון הוחלף לדגם תואם של Twinmos וה- XP הותקן בהצלחה. למרות זאת, מדי יומיים- שלושה עלו מסכים כחולים אך לא ייחסנו להם חשיבות כלשהי. אתמול החלטתי לעשות סדר והעלתי שוב Memtest שטען ששוב יש שגיאות בזיכרון. לכן, למיטב הבנתי, יש בעיה או במעבד או בזיכרון, נכון? שני הרכיבים עדין באחריות אך אינני יודע מה לעשות שכן החנות שממנה קניתי את החלקים רחוקה ממני מאד וחבל סתם לשלוח דברים בדואר עד לשם. אם מישהו…

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by iveco,

הגיעו היום אלינו טכנאים של בזק לבניין ושמו בארון תקשורת ובקומה ראשונה קופסא לבנה שכתוב עליה בזק APPLETEC LTD שכבל כחול נכנס ויוצא ממנה זה סיבים אופטיים ?

15. שלום לחברי הפורום הנהדר. לאחר המון לימודים בפורום זה, הפנמתי שיש גם להשקיע במחשב, ולא רק לקבל ממנו. החלטתי לפנות לבעיית האבק (אוי - האבק!). בעקבות הניקוי, הייתי אמיץ מאוד והחלטתי לפרק את הראדיאטור והמאוורר שעליו, מן המעבד. לאחר קריאת כתבה זאת [http://hwzone.co.il/guides/as_apllying] היה נדמה לי שהמצב של המעבד שאותו אני מנקה [ראו תמונות] רחוק מלהיות קרוב למצב הרצוי (אני מדבר על מצב המשחה הטרמית). עם זאת, יכול להיות שאני טועה, ולכן אשמח לשמוע את חוות דעתכם בנושא. אם אכן אני צודק, ואתם ממליצים למשוח את המעבד מחדש (עם משחה טרמית), אז הייתי רוצה לדעת - מהיכן רוכשים משחה טרמית (חנות מחשבים, בניין, בית)? בנוסף, אם כבר אנחנו כאן, מה דעתכם על מצב הקירור הכללי שבמחשב זה …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שלום! לאחרונה חזרה לי בעיה שקשורה לדרייברים של Intel(R) 9 Series Chipset Family SATA AHCI Controller כאשר אני מתקין או מעדכן את הדרייברים האלה שתואמים לערכת השבבים שלי, מותקן קובץ בשם IASTOR.SYS שהוא דרייבר של אינטל שקשור ל-INTEL RAPID STORAGE TECHNOLOGY. אותם דרייברים עבדו זמן מה בלי בעיה, אבל לאחרונה, אולי בגלל עדכונים של חלונות עשרף חזרו לעשות מסכים כחולים. יש לי (סוג של) פיתרון עובד - להחליף את הדרייבר המדובר במנהל ההתקנים בדרייבר גנרי של מיקרוסופט. מן הסתם זה מוריד ביצועים ויכולות. האם מישהו/י נתקל/ה בזה ויש לו/ה רעיונות איך לתקן את המצב? חשבתי להחליף ל-RAID בביוס, אבל אני לא בטוח אם זה לא יגרום לי מסכים כחולים בחלונות בגלל השינוי, או שיתקין את …

18. שלום! יש לי בעיה שאני מנסה להתקין כרטיס קול הוא עושה לי שגיאה בהתקנה וזה לא מתקין לי הנה תמונה של המשחב שלי מהתוכנה אברסט http://www.zix.co.il/images/z-63816634.JPG השגיאה בהתקנה http://www.zix.co.il/images/z-294295075.JPG שגיאה בוינאמפ שאני מנסה להפעעיל שיר http://www.zix.co.il/images/z-832862064.JPG בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!!

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי במחשב כונן HDD 1000 טרה. התקנתי כונן חדש SSD 256 GB ועליו התקנתי את מערכת ההפעלה, והגדרתי אותו כברירת המחדל. כלומר כשהמחשב נדלק אני מקבל מייד גישה לקבצים בכונן החדש. הבעיה שבכונן הישן נותרו המון תמונות וקבצים חשובים ואני לא יכול לגשת אליהם. כשאני עובר לכונן הישן אני לא רואה אותם. הם פשוט נעלמו! יש גישה רק לחלק מהקבצים. אני מאוד מקוה שהם לא נמחקו. מה עושים?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by shar00750,

שלום לכולם . לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל ומאז קורה פעם או פעמיים בשבוע שמופיע לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט אני עושה בדיקה בOCCT ולא מראה לי שום בעייה המחשב נמצא ב-OC יציב כבר חודש שלם ואני לא חושב שיש קשר. יש מצב שנדפק לי הלוח בעקבות הפסקת החשמל? ספק חדש: FPS 550 מעבד: E2160 כרטיס: GTS450 לוח: MSI P45 NEO2 OC: 1.8@3.0

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by anthrax88,

לוח אם מסוג asus p8z68 vlx זכרונות מסוג geil corsa 12800 cl 9 9 9 28 4giga X 2 הבעיה לפי דעתי התחילה לפני חצי שנה כשעדכנץי את הביוס שינמכתי את גרסת הביוס למה שהיה אז השבוע כבר חצי שנה המחשב מוציא ציפצופים שהוא לא מוצא את הזיכרונות אחרי הרבה ריסטים המחשב מוצא את הזיכרונות ונדלק (גם עכשיו אחרי ששינמכתי את הביוס) לפעמים הוא מוצא את הזיכרונות במהירות לא נכונה ניסיתי : לשים זיכרון אחד ולבדוק אותו בין כל הסלוטים, אותו הדבר עשיתי עם הסטיק השני. איפסתי את הביוס מיליון פעם איפסתי CMOS ניתקתי הכל למעט מעבד , זכרונות וספק כח ספק כח מסוג אנטק 500 וואט. ברגע שהמחשב עולה (אחרי מיליונים ריסטים) הוא מריץ את כל המשחקים הכי כבדים שיש, עובר בדיקות זיכרון וכו' ברגע שאני מכבה את המחשב לוקח…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by גל עודני,

היי יש לי מסך שני שעבד. יום אחד אני נתקתי את הכבל של המסך ואחרי כמה שעות החזרתי אותו בחזרה, משהו שכבר עשיתי הרבה פעמים, אחרי שחיברתי את המסך בחזרה למחשב הוא כתב לי Entering power save mode ואחרי, שהוא לא מקבל אוט מהכבל. הכבל הוא DVI-D שמחובר למתאם DVI נקבה לDP זכר, המתאם חדש בדקתי שהכבלים מחוברים היטב ניסיתי לחבר מסך אחר וגם הוא כתב את אותו דבר מצורפת התמונה של ההודע על המסך אשמח לתשובה, תודה

23. שלום חברים,היום (מוצאי שבת) הפעלתי את המחשב שלי ולאחר שהוא נדלק צץ לי שיש לי עדכון לדרייברים שלי מהתוכנה של הכרטיס מסך שלי (AMD - Radeon) ולאחר מכן באתי לראות עוד פרק מהסדרה שאני רואה מידי שבוע, אבל הפעם כאשר הפעלתי את הפרק בצפייה ישירה משום מה הוידאו התפצל לי לשני חלקים, שהצד השמאלי הוא טיפה גדול יותר לעומת הצד הימיני, ויש מין פס אדום כזה שצמוד לחלק השמאלי. חשבתי שזה בעיה בסרטון עצמו אבל לאחר גלישה קצרה בפייסבוק אני רואה שכל הסרטונים שמופיעים שם התפצלו גם כן כמו הראשון.חברים בבקשה עזרה אני לא יודע איך לטפל בזה,הינה תמונה שמסבירה איך שזה נראה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. לאחרונה שידרגתי את המחשב: מ E6600 ל Q9550 והחלפתי כרטיס מסך. המהרתי את המחשב בקלות ל 3.4MHZ והכל זרם טוב. לאחר מס' שבועות התחילה תופעה מטרידה שהמחשב קופא ואז לאחר ריסטרט המסך נשאר שחור. לאחר כיבוי.הדלקת המחשב מאחור התופעה נעלמת ולאחר זמן מה שוב חוזרת. למיטב זכרוני זה לא קרה לי לפני השידרוג. אני חושד או בכרטיס המסך או בספק שיתכן שאינו עומד בעומס! (ראו מיפרט בצד) משתמש בחלונות XP תודה

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by .Joseph M,

היי, המחשב שלי מסרב להיכנס למצב שינה,גם לאחר כתיבת הפקודה:msconfig->שלילת שירותים בלשונית שירותים + שלילת אפשרויות בלשונית הפעלה (אפילו שלילה של כל השירותים + כל האפשרויות בלשונית הפעלה) גם כן.גם לאחר התקנת Windows מחדש=לא עוזרת. מה הסיבה,ואיך פותרים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים