עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by .Joseph M,

היי, המחשב שלי מסרב להיכנס למצב שינה,גם לאחר כתיבת הפקודה:msconfig->שלילת שירותים בלשונית שירותים + שלילת אפשרויות בלשונית הפעלה (אפילו שלילה של כל השירותים + כל האפשרויות בלשונית הפעלה) גם כן.גם לאחר התקנת Windows מחדש=לא עוזרת. מה הסיבה,ואיך פותרים בעיה זו? תודה רבה מאוד מראש.

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by a-v-i,

שלום הרכבתי מחשב חדש שכולל Athlon XP 2500 ולוח של Abit NF7-s2. לפי CPU-Z, היחס עובד על 5:6, כשהיחס הרצוי הוא 1:1 ללא אוברקלוק, נכון? האם זה בגלל שהמעבד עובד בבאס של 333Mhz? איך ניתן לשנות את היחס ל 1:1? ועוד משהו, הזכרונות מוגדרים בביוס לעבוד על 3-3-3-8, והם עובדים בפועל על 2-3-3-8... איך זה הגיוני בכלל שהם יציבים על התזמונים האלה ??? ??? ???

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by DANIELK27,

יש לי מחשב נייך שהמפרט שלו: לוח אם : MAXIMUS-VIII-GENEמעבד: i7 7700kקירור למעבד: enermax-liqmax-ii-240-liquidזיכרון: HyperX FURY 2x8GB DDR4 2400MHz CL15 Kitדיסק קשיח:samsung 950 pro 256gb כרטיס מסך: nvidia geforce gtx 960 asus strixמערכת הפעלה:win 10 pro.רציתי לדעת אייך אני יכול להוציא ממנו את המריב, מבחנת מהירות יציבות וכו.אשמח לעזרה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by blbla,

יש לי מחשב עם ווינדוס 8.1 64 ביט והוא לא משתמש במלוא הזיכרון. ניסיתי לעדכן ביוס וניסיתי לעשות אנצ'ק בMSCONFIG ולא נראה שינוי. מה אני צריך לעשות?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by shar00750,

שלום לכולם . לפני כשבועיים הייתה הפסקת חשמל ומאז קורה פעם או פעמיים בשבוע שמופיע לי מסך כחול ואז המחשב עושה ריסט אני עושה בדיקה בOCCT ולא מראה לי שום בעייה המחשב נמצא ב-OC יציב כבר חודש שלם ואני לא חושב שיש קשר. יש מצב שנדפק לי הלוח בעקבות הפסקת החשמל? ספק חדש: FPS 550 מעבד: E2160 כרטיס: GTS450 לוח: MSI P45 NEO2 OC: 1.8@3.0

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by popop,

המחשב נקנה לפני שנה ועד לפני מספר שבועות לא יצר רעשים. עכשיו הוא מרעיש מאוד ואין לי מושג מאיזה חלק הרעש..הוא מרעיש בעיקר בכמה הדקות הראשונות שמפעילים אותו ואח''כ הוא ממשיך אך ברעש נמוך יותר. זה נשמע כמו מאוורר. ניקיתי את המחשב עם מברשת מבפנים ובאמת יצא הרבה אבק וגם ניקיתי את הפתח התחתון שמנקז את כל האבק החוצה ועדיין הוא עושה רעשים. מה ניתן לעשות?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by zaeyal,

יש ברושתי מחשב נייד של DELL - INSPIRION דגם כלשהו אין לי מושג היה בעיה המחשב נפל וכרגע נפגע הארדיסק המחשב לא עלה. והיה DISK READ ERROR ביצעתי בדיקות DIAGNOSTICS ובאמת הראה שיש פגיעה בהארדיסק ניסיתי לחבר אותו למחשב אחר וכדו' הארדיסק באמת היה דפוק. קניתי אחד חדש. חיברתי אותו למחשב איך שהמחשב מנסה לעלות אני מקבל שגיאה " no bootable devices- strike f1 to retry boot, f2 for setup utility press f5 to run onaboard diagnostics " ביצעתי שוב בדיקות DIAGNOSTICS והכל תקין ניסיתי בערך 4 דיסקים של וינדואסים שיניתי בהגדרות של ה BOOT שיעלה קודם מה CD ועדין שגיאה זהה כל הזמן אשמח מאוד לעזרה!!

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. הלוואי שמכאן תצמח הישועה. אני מציין את כל הפרטים הרלוונטיים האפשריים אז ייתכן שיצא מעט ארוך. סליחה מראש. יש לי מחשב נייד לנובו ‏Legion 7 שעלותו קרוב ל10K. לפני חודשיים החלפתי מסך בעקבות שבר (בעלות של קרוב ל-2000 ש"ח). לפני כמה ימים ניסיתי לחבר לHDMI מקרן ונראה שהחיבור לא תקין. פעם שניה ניסיתי לחבר מאז התיקון מסך/מקרן, ולא עובד. בעקבות כך ניסיתי לעדכן דרך עדכונים אופציונליים ב - Windows Update. שם חיכה לי עדכון שמאז שעדכנתי אותו הלכה התצוגה במחשב. הבהירות נעולה על המצב הכי גבוה באופן שמכאיב לעיניים, התזוזה של כל האלמנטים/סרטונים/אפליקציות/סמן עכבר לא חלקה, כשאני מנסה להפעיל אופציה של הקרנת/שכפול המסך הוא כותב לי באדום משהו ש…

10. קנתי היום זכרונות חדשים למחשב. לוח אם: intel d845gebv2 זכרונות: ceon ddr400 1gb cl3 כשחיברתי את הזכרונות למחשב הוא לא עלה ונשמעו 3 צפצופים ארוכים, עכשיו אני עובד עם הזכרונות הקודמים. אני מבין שיש בעיה עם הזכרונות, אבל מה הבעיה? אשמח לעזרה! תודה.

• 23 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by lioryb,

תופעה מוזרה מלווה אותי ביומיים האחרונים. לאחר שהמסך היה כבוי או ב-STAND BY (שומר מסך), הוא אינו נדלק חזרה. הוא לא נותר ב-STAND BY, אלא נשאר כבוי לחלוטין. ניתוק וחיבור לחשמל, אינו עוזר לכשעצמו, אבל אם הוא מלווה בניתוק כבל התקשורת בין כרטיס המסך למסך וחיבורו חזרה במקביל לחיבור חזרה לחשמל - אז הוא נדלק. המסך - LG L1932TQ (כן, די ישן המסך הזה). שאר המפרט - בצד. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. המחשב שלי רץ מזה לאט מאז הוספתי 40GB עכשיו יש לי 80 אחד של IBM והשני של MAXTOR IBM = Master Maxtor = Slave המערכת היא על הדיסק של ה IBM הבעיה היא אני לא מצליח להשים ULTRA DMA ON סימנתי בביוס הורדתי IBM Feature Tools שיניתי בוינדוס זה עכשיו על DMA If Avilable אבל זה משתמש ב PIO MODE ככה זה רושם לי ב Current Transfer משהו כזה.. באפשרויות ב IDE OPTIONS IN DEVICE MANAGER ה MAXTOR רץ ב ULTRADMA ה IBM לא ניסיתי להוציא ת MAXTOR זה עדיין לא עוזר זה לא חוזר וזה מהזזזזה איטי.

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Stas Rydelnik,

שידרגתי חלק מהמחשב ( מעבד + לוח אם + זיכרונות ראם + SSD) התקנתי את כל הדרייברים שקיבלתי בדיסקים של הרכיבים החדשים עשיתי בדיקה בעידכון של הוינדוס שאין עידכון מסוים. ועדיין מופיע שחסר דרייבר ואין לי מושג מה זה

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by dugi,

שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by GALAI30,

איפה אני משיג כזה כבל ל Crucial MX500 250GB SATA 2.5" 7mm (with 9.5mm adapter) Internal SSD

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Motix,

שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by rockstarr,

שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק

19. Started by caroncaron,

לאחר כשנתיים המאורר במחשב הנייד הישן שלי(esprimo mobile fujitsu siemens) הפסיק לעבוד וגרם לבעיית התחממות של המעבד,לאחר שחיברתי מאוורר חדש מאותו הסוג הבחנתי כי הוא פועל רק ב-2 שניות הראשונות של הדלקת המחשב ואחריו נכבה, המאורר עצמו מתחיל לפעול רק כשאני מפעיל את התוכנה speedfan בלי שום קשר להגדרות בה כי התוכנה עצמה לא מזהה את המאורר עצמו אבל הוא מתחיל לעבוד כשהתוכנה עובדת,מהי הסיבה שהוא פועל רק בשתי שניות הראשונות של ההדלקה והאם אפשר לתקן זאת כדי שהוא יפעל באופן קבוע?,אודה מאוד לכל מי שיוכל לעזור לי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by EverlastingFade,

שאלה לי אליכם מומחי החומרה הגדולים של HWZone: יש לי צורב Yamaha 2100E כמו שכבר הבנתם, עכשיו אני עד היום עבדתי עם Win2k בלי אף בעיה חוץ מהאי אפשרות לצריבה במהירות המקסימלית של הצורב עם התוכנה Nero Burning Rom כאשר עשיתי פורמט בפעם האחרונה החלטתי שהפעם אני יראה מה כל המהומה בקשר לוינדוס XP, התקנתי לי את הוינדוס ההתקנה עברה בהצלחה והוינדוס החל לעלות...חיכיתי וחיכיתי אבל מה...מסך הטעינה השחור עם הלוגו של הוינדוס נשאר באותו מצב ולא עובד לאף מקום אחר... אחרי שניתקתי כמעט כל חלק אפשרי במחשב, ניתקתי את הצורב והפלא ופלא הוינדוס עולה כמו שהוא צריך לעלות, חיברתי את הצורב שוב, עשיתי ריסט כמו ילד טוב, ומה שוב? הוינדוס לא עולה...!!! מישהו יכול לעזור לי? אני כן יכול להגיד שצורב מעו…

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by shlomi2003,

הבעיה היא : קניתי את ה HD לא מזמן חודש אולי והוא ממש איטי אני לא יודע למה זה הדגם הכי חדש שיש היום עם ה 8 מגה 7200 אני מרגיש שהוא איטי למשל ה תוכנה של ה PC MARK הוא בכלל לא נותן ציון והוא מעתיק לי קובץ של 700 מגה ב חצי שעה !!!!!!! למה זה קורה ? אולי צריך להגדיר אותו בביטוס כמו שצריך אם כן איך עושים את זה ? יש לי לו אם של ABIT NF7 לפעמים הוא גם מהיר זה מה שמצחיק לפעמים ככה לפעמים ככה מה אני צריך לעשות ? ןגם יש דבר כזה שנקרה SMART ב HD נכון איך אני יודע עם הוא מופעל ?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by shimon1,

שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים