תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
יש ליgf4 ti 4400 של msi , לא עשיתי o/c והוא עושה לי עיוות במסך מן קו כזה לשנייה , יש לי את הכרטיס חודשיים ורק עכשיו הוא עושה את זה . מה יכולה להיות הבעייה ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
פתרתי את הבעיה!! אוקי קודם כל זה משהו שתפס את העין שלי לפני כל מה שניסיתי שהשתמשתי בsmitfraudfix כדי לנקות את הרוגלות משורת המשימות, ראיתי בלוג שהוא מדווח על משהו בשם rootkit בשם pe386 driver אחר כך קראתי בדיון אחר שזה יכול לנבוע כי מישהו השתיל משהו שנותן לו להשתמש במחשב אז מה אפשר לעשות? http://swandog46.geekstogo.com/avenger.zip מורידים את התוכנה avenger מחלצים לאן שהוא כמו מסמכים שלי פותחים את התוכנה בוחרים בenter script manually או מה שכתוב שם, זאת אפשרות שלישית ואז מקליקים על הזכוכית מגדלת ויש תיבת סקריפט תעתיקו לשם את הדבר הבא: Drivers to unload: pe386 ואז תלחצו על done ואז תקליקו על הסמל של הרמזור ותעשו yes פעמיים כשהוא שואל ואז המחשב יעשה ריבוט פעם אחת ואז עוד …
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, הבעיה התחילה אתמול בלילה כאשר כיביתי את המחשב כרגיל. הוא כבה כרגיל אבל כאילו לא כיבה את החשמל שלו. ז"א המחשב סגור, המסך כבוי אבל יש חשמל. המאוורר עובד, הכונן הקשיח החיצוני עובד, אפשר לפתוח את מגירת הדיסק. אבל המחשב עצמו כבוי. לא עזר שום דבר שעשיתי כולל עדכון ביוס... רק להוציא מהחשמל. אבל גם אחרי יום שלם כשהחזרתי את החשמל הכל חזר לעבוד כשהמחשב עצמו כבוי. פרטי המחשב: I5 3570 MSI B75MA-E33 Samsung SSD 840 8 GB זיכרון Crucial Radeon HD 7700 אשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הבעיה היא : קניתי את ה HD לא מזמן חודש אולי והוא ממש איטי אני לא יודע למה זה הדגם הכי חדש שיש היום עם ה 8 מגה 7200 אני מרגיש שהוא איטי למשל ה תוכנה של ה PC MARK הוא בכלל לא נותן ציון והוא מעתיק לי קובץ של 700 מגה ב חצי שעה !!!!!!! למה זה קורה ? אולי צריך להגדיר אותו בביטוס כמו שצריך אם כן איך עושים את זה ? יש לי לו אם של ABIT NF7 לפעמים הוא גם מהיר זה מה שמצחיק לפעמים ככה לפעמים ככה מה אני צריך לעשות ? ןגם יש דבר כזה שנקרה SMART ב HD נכון איך אני יודע עם הוא מופעל ?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן 3 שנים עבד פצצה עד שיום אחד התחלי לזחול מצורף מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8Mמעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WD דיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק NVIDIA GEFORCE 460GTX 1G-5 GAINWARD כ. מסך GH24NS50 שחור SATA LG DVDX24 DL צורב אחרי ייאוש החלטתי להתקין ווינדוס חדש והמחשב נשאר אותו הדבר מה יכול להיות הבעיה התקנתי תוכנת בודק חומר (מצורף התוצאה) תוכנה אם חסר דריבר (מצורף התוצאה) מה עוד הגיוני?????????? ד"א כשאני נכנסת לגוגל מפות המחשב קורס מאתחל את עצמו מההתחלה או פשוט תקוע שאר האינטרנט בסדר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אתמול רציתי לסדר מבפנים את המחשב, אז הוצאתי את דלת המארז, שמתי אותה על הכיסא ומרוב טיפשות ישבתי עליו ועל הדלת בעצם. ישר קמתי וראיתי שכל הדלת התעקמה, הצלחתי קצת לישר אותה אבל מלמעלה היא עדיין עקומה ודלת המארז בקושי נסגרת. אני הצלחתי לסגור אותה, אבל אחרי 5 דקות של ניסיון וגם נשאר עדיין כזה פתח כי הדלת התעקמה רציתי לשאול אם יש כזה דבר לקנות רק דלת למארז? לא עוד מארז רק דלת? הנה המארז שיש לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23 למרות המחיר הזול שלו הוא די טוב, אבל החיסרון היחידי שיש לו זה שהוא מתעקם מהר, כמו פלסטלינה. ישבתי על הדלת בקושי והיא כבר התעקמה
-
- 21 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אנשים יקרים, אני כבר יוצא מדעתי, מאז רכשתי את המחשב החדש שלי יש לי מסכים כחולים בכל פעם כותרת המסך הכחול שונה והינה הפרטים. לוח EP45 UD3LR F7 מעבד Q8400 זיכרון 2X 2G G-skill כ.מסך ATI 3600 silent ASUS נבדק על VISTA נבדק על windows 7 ושוב על VISTA ביצעתי memtest64 בלופ של 20 סריקות - נמצא תקין החלפתי כ.מסך - עדיין מסכים כחולים ביצעתי בדיקה של הרדיסק דרך התוכנה לבדיקה במצב דוס של WD - נמצא תקין לפעמים המחשב סתם קופא ולפעמים מסך כחול עם ספירה לאחור וריסט. לפני הצגת המסך הכחול המסך מקבל מלא צבעים בצורה מטושטשת למשך פחות מחצי שניה. המסך הכחול מופיע בזמן גלישה מאסיבית עם הרבה טאבים וחלונות ולרוב כשלוחצים על הקליק בעכבר אך גם לפעמים בבוקר אני שם לב שהמחשב עבר ריסט בעקבות מס…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הי, אוקיי אז יש לי בעיה קצת מורכבת ואשמח לשמוע הצעות לפתרון (כבר ניסיתי לשוחח עם מספר גורמים במיקרוסופט ובנוידיה ובהרבה מאד פורומים בעולם ושווה לנסות גם כאן). רכשתי לאחרונה מסך 4K 27 אינצ' של דל. הוא מתווסף למסך 24 אינצ' ישן של דל שיש לי (1920 על 1200) ומסך 23 אינצ' של LG (רזולוציה 1680 על 1050). המחשב שלי: שולחני - X99 של אסוס עם מעבד מסדרה E שש ליבות, כרטיס גרפי של אסוס 970GTX אליו מחוברים כל המסכים (ה-27 ב-DP ה-24 ב-DVI כי זה מה שיש לו וה-LG ב-HDMI). דרייברים של כרטיס מסך - אחרונים של נוידיה, מערכת הפעלה חלונות 10. הבעיות: 1. הבעיה המרכזית - ה-DPI לא עובד כראוי - המסך הראשי (27") על 175% - זה נראה די סביר אבל שני המסכים האחרים (על…
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, רכשתי לפני כמה ימים כונן פלאש של סאנדיסק אקסטרים 16GB. ביצעתי מהמחשב שלי העברה של כמה קבצים גדולים אליו והמהירות הייתה המקסימלית שהכונן יכול לספק והייתי מאוד מרוצה.עכשיו ניסיתי להעביר דברים אליו והמהירות פשוט לא מצליחה לעבור את ה30 וכמה מגה לשנייה למרות שפועל הוא העביר לי על 60 נקי לפני כמה ימים. דרייבר של הלוח מעודכן,השתמשתי באותה יציאה (יש 2 יציאות USB 3 על הלוח) אבל עדיין המהירות היא כמו שUSB 2 נותן. הפלאש מפורמט על NTFS דרך אגב אם זה משנה משהו למרות שבדקתי העברה גם כשהוא היה בFAT32 ואותו הסיפור.ביצעתי בדיקה לכונן דרך 2 תוכנות והתוצאות היו מעולות כלומר 60 מגה כתיבה וקריאה 100 ומשהו כבר לא זוכר כמה. יש רעיונות מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
טוב לפני חודש המחשב שלי התחיל לעשות בעיות לפעמים המחשב לא עולה..זאת אומרת נדלק אבל לא עולה שום דבר והמסך נשאר כבוי. רק אחרי מספר כיבויים והדלקות הוא עולה. וגם כשכן עולה אחרי פרק זמן מסוים או שקופא הסמן של העכבר (ויזואלית) אני כן רואה את האייקונים מסומנים עם תזוזת העכבר אבל ויזואלית הוא קפוא על המסך או שבמקרה גרוע יותר קופא לגמרי המסך ואין שום תגובה של המחשב. השארתי אפילו פעם אחת אותו דולק 10 שעות והוא נשאר במצב ההקפאה הזה על שולחן העבודה. לוח אם? הצילווו תודה רבה מראש תמיר
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מסך samsung t220 שהשבוע התחיל לעשות בעיות. הוא נכבה ונדלק כל הזמן. זה פשוט משגע. הבנתי שהפיתרון די פשוט בעזרת החלפת איזה קבל או משהו כזה... מישהו יכול להסביר איך בידיוק עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. בימים האחרונים התחלתי לשמוע שהמאוורר של המעבד עובד קשה. בדקתי את הביצועים של המחשב. אין שום דבר שפועל, כל היום הוא היה דלוק ללא שום תוכנה שעובדת. ע"פ בדיקה ב-speed fan נראה שכל הליבות של המעבד מתחממות ולכן המאוורר עובד קשה. אבל אני לא מבין את הסיבה לכך. מפרט המחשב: מעבד: i5-4460 3.20GHz זיכרון ראם: 8 GB מערכת הפעלה: WIN10 כרטיס מסך: Nvidia Gforce 750i אשמח לעזרה בהקדם.
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב. זו תקופה ארוכה שאני חווה את התופעה המכעיסה של כניסת המחשב משינה לפעולה באופן עצמאי ללא כל אפשרות שליטה על התופעה, כל העצות שניתנו בפורום בצעתי ועדין התופעה קיימת. צילמתי את המסך המסביר מי/מה הגורם לתופעה. האם יש מי שיכול לסייע לי ב"תרגום" המשמעות של מה שנכתב בממצא של התופעה כפי שמופיע בקובץ המצורף. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם 939 Albatron KM51PV (socket הלוח תואם SATA1 קניתי הרד דיסק חדש WD3200AAKS, שהוא SATA 2 הלוח לא מזהה את הHD, ניסיתי לעדכן ביוס, לשנות הגדרות ביוס, עשיתי ג'ימפור לOPT1 (כאילו SATA1) לא משנה מה עשיתי זה לא עוזר... המחשב גם לא מזהה הרד דיסק אחר שהוא SATA 1, ומחשבים אחרים כן מזהים את הHS SATA2 ללוח אם אין FLOPPY SATA DRIVER ואני כבר אובד עצות... למישהו יש רעיון?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי שאלה, במעבדי הC2D החדשים של אינטל שעובדים עם הL2 CACHE המשותף, האם הליבות אמורות לעבוד בסינכרון של 100% אחת עם השניה? ז"א, אם אני מריץ תוכנה זהה על פני כל ליבה ומריץ אותם בדיוק באותו הרגע, האם אחרי עשר דקות שתי הליבות ישלימו מספר זהה של פעולות? אם זה אמור להיות ככה, ואצלי זה לא עובד ככה [הליבה הראשונה שלי עובדת כמעט מהר פי שתיים מהליבה השניה], מה הבעיה? הלוח אם או המעבד? כי האמת שהלוח אם גם עושה לי המון בעיות אחרות...... -ג'ו
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, לאחר סופת ברקים שהתחוללה - המחשב נדלק אבל אין Post או תצוגה על המסך. מדובר במפרט על בסיס 775: מעבד- Q9550 לוח אם - ג'יגבייט EP45 זכרון - 8 ג'יגה (2 ג'יגה X ארבעה סטיקים) ספק - Corsair vx550 כ.מסך- GTX 470 HD - ארבע טרה מחולק ב-3 כוננים על פניו, קיים מתח מהספק: מאווררים עובדים, נורות חיווי על לוח האם דולקות - אבל אין צפצוף תקין בדרך לPost כפי שהיה בעבר. ניתקתי כל חיבור מיותר בלוח (כרטיס מסך חיצוני, סטיקי זכרון חמעט אחד, מאווררים וכו'..) ללא שינוי בסטטוס. משיקולים כלכליים בעיקר, אני מעוניין לזהות את הרכיב התקול ולהחליפו עצמאית. מעדיף להמנע מהגעה לבדיקה במעבדה והחלפה ע"י טכנאי. האם ניתן לבודד את מקור התקלה, כשהשערתי מכוונת בעיקר למעבד או לוח אם? תוד…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון אני מקבל את ההודעה הזאת יותר מדי פעמים בזמן שהמחשב משתגע לי... מה זה אומר ואיך אני מתקן את זה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מתקין דרך usb וכל פעם בסוף ההתקנה זה פשוט נכנס ללופ מחדש של ההתקנה גם הוצאת הדיסק או קי או שינוי הבוט בbios לא עוזר , וכשאני משתמש בhdd הוא מתקין בלי בעיה.
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב חדש HP G62 B50SJ אחרי הקניה התקנתי עליו ווינדוס 7 ואת כל הדרייברים בהתחלה עבד מעולה ומהר מאוד עם כל מה שנתתי לו לעשות. שלשום התקנתי לו BSPLAYER שלא עבד טוב אז מחקתי אותו. מאותו יום הוא מתפקד לאט ממש בכל מה שאני עושה בו עד כדי כך שכשאני מנגן קבצי סטרים (יוטיוב, גרובשרק...) המחשב כולו נתקע ומשתחרר רק אחרי איזה 5 דקות. איך אני שם את האצבע על הבעיה? למישהו יש הצעות מה לעשות עם זה? תודה מראש, שקד.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב לפני כחודשיים וקיבלתי את הרמקולים הכי זולים שיכולים להיות... (בלי שום דיסק או דיסקט עם דרייברים) עבדו מצויין. פתאום היום אני מדליק את המחשב והוא אומר שהוא לא מוצא את הדרייברים ושאני צריך לאנסטל אותם מכונן שאין לי.... הרמקולים של חברת soundmax ה"מהוללת"... SoundMax Integrated Digital Audio (MSI 865PE Neo2) PCI באתר שלהם לא מוסבר כלום ואין שום דרייברים או שאולי יש ואני סתם סתום.... למה דרייברים בכלל נמחקים? איך אני אומר לאנסטל כאלה חדשים... (כבר עשיתי ריסטרט למחשב...)
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לוח אם abit i-n73v. כשאני מדליק את המחשב המאוורים עובדים, המנורות על לוח האם עובדות אבל לא רואים כלום על המסך. אין שום ציפצוף..גם כאשר הוצאתי את כרטיסי הזכרון. הוצאתי את הבטריה של הביוס וניתקתי מהחשמל ואין שינוי. (המחשב לא שלי אז אין לי יותר מדי מושג עליו) תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ASUS דגם P5B. מע' הפעלה VISTA HOME PREMIOM 32BIT היום החלטתי לעדכן את הביוס דרך התוכנה היעודית של ASUS UPDATE עדכנתי את הגרסא האחרונה שיצאה אתחלתי את המחשב ואז הוא לא מצליח לעלות ואני מקבל הודעה: CMOS CHECKSUM BAD. OVERCLOCKING FAILED. PLEASE ENTER SETUP TO RE-CONFIGURATE YOUR SYSTEM נכנסתי לSETUP וניסיתי להתקין מחדש את הגרסא הישנה שנמצאת על ה-CD שקיבלתי עם הלוח אבל הוא מסרב להתקין אותה וכותב כי מדובר בגרסא ישנה. מה לעשות??
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-