עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by itaysp,

איך הופכים NTFS ל FAT32? ניסיתי בכמה דרכים ולא הצלחתי. תודה

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by yes,

שלום! יש לי בעיה במחשב, כבר יותר מחודשיים, אומנם היא לא מפריע לי לכלום (לפחות לא ששמתי לב) אבל החלטתי שנמאס וצריך להיפתר ממנה! בקיצור הבעיה היא כזאת, בכל פעם שאני מפעיל את המחשב, עולה לי הודעה בסיגנון הזה : אז הלכתי לחפש את הקובץ הזה, ואכן מצאתי, אז ביקשתי מחבר שלי שיש לו מערכת כמו שלי(אקספלורר 6 וחלונות ME) שישלח לי את הקובץ הזה, ואני אחליף את שלו (שכנראה לא פגום) בקובץ שלי... בקיצור ככה עשיתי וזה לא ממש עזר. אז מה אתם מציאים לי לעשות? איך לטפל בבעיה המרגיזה שמציקה לי בכל פעם שאני מדליק את המחשב? בתודה מראש, גל הקוף התאילנדי !

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. שלום. לאחרונה מחשבי הקט נכבה ללא אזהרה או מאתחל את עצמו ללא שום התראה, אך אם אחת מדלתות המארז פתוחות הוא עובד בסדר פחות או יותר. סיבה/דיעות/השערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by 6847761,

שלום, האם יש אפשרות להפוך את אחד החיבורים מה6 האחוריים של הסאונד שיוציא את אותו סאונד כמו הירוק? נגיד את החיבור השחור, אני יודע שזה בעיקור למערכות סראונד, השאלה אם אפשרי להמיר את זה. תודה רבה

9. בוקר טוב, היום שאני בא להדליק את המחשב הוא נדלק מתחיל לעשות צליל מוזר כזה שחוזר על עצמו איזה 6 פעמים ואז יש ביפ ארוך מהלוח אם. מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  10. היי שלום שמי אופיר קניתי לא מזמן מחשב נייד lenovo yoga 530-14 עם מעבד i3 אני צריכה מסתבר מעבד i7 אז איפה אני קונה מעבד i7 חדש ואיפה אני מתקינה את זה ? ושזה יהיה גם מעבדה שלא לוקחת חלקים אמיתיים מהמחשב הנייד מחשב נייד יש 8GB SSD256

11. בס"ד. שלום וברכה.. יש לי מחשב פנטיום 4 סוקט 775 עם לוח אם של אסוס p5s800-vm. התקלה נעוצה בבטריה של הלוח שברגע שמנתקים את המחשב מהחשמל ההגדרות מתאפסות. ניסיתי להחליף בטרייה אך אותו סיפור. הבטרייה שהחלפתי איתה עובד במאה אחוז כי היא עובדת אצלי במחשב השני שיש לי בבית. עוד משהו מוזר קורה שבהגדרות הדיפולטיות של הביוס הוא נותן מסך כחול כאשר הוא בא להעלות את הווינדוס ככה יוצא שכל פעם שההגדרות מתאפסות יש מסך כחול :s05: שללתי ספק כוח מעבד וזיכרון כי הצלחתי להעלות את המחשב דרך דיסק בר אתחול. ככה שאני חושב שהבעיה היא בעצם החיבור של ההארדיסק ללוח אם דרך SATA. האם להחליף לוח אם? או שיש עוד כיווני בדיקה?

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by rafiisak,

שלום. כאמור יש לי מעבד asus p5rd1-vm ואני מקבל שגיאה לאחר שאני מסיים לפרמט שאומרת: ''the disk or cd may be damage'' רציתי לדעת מה עליי לעשות? אמרו לי שאני צריך להחליף מRaid ל IDE בביוס אבל סרקתי את כל הביוס ולא מצאתי help ?

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. שלום לכולם... לפני חודש קניתי כונן חיצוני נייד של SEAGATE עם מהירות של 7200 RPM עכשיו אני רוצה לשים בנוסף לקבצים שיש לי עליו מערכת הפעלה XP או לינוקס אובונטו.. ורציתי לישאול אם יש אפשרות לחבר אותו ללוח אם ע"י חיבור SATA ? אם כן , איזה כבל אני צריך לקנות? והאם זה יהיה יותר מהיר להפעיל את המערכת הפעלה דרך SATA או USB (USB 3.0 ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום, לבן דוד שלי התקלקל הכרטיס מסך nvidia 8400 פסיבי הוא מציג רק רזולוציה ממש נמוכה ואיזה 16 צבעים או משהו כזה (ניסיתי אותו במחשב שלי גם- אותה הבעייה) אבל ניסיתי לשים לו את הכרטיס שלי - nvidia 9600gt וגם הוא לא פעל שמה בכלל, לא עלה המחשב. (אין פוסט, רק נדלקים המאווררים) (מיותר לציין שאצלי הוא פועל מעולה) יכול להיות שהלכו גם הלוח וגם הכרטיס מסך? או שהלוח סתם לא תומך בכרטיס שלי מאיזה שהיא סיבה? אם נלך לksp ונבקש מהם שיתקינו כרטיס מסך ואז הם יראו שהוא לא עובד, אז נהיה חייבים לשלם כי פתחו אותו או שיהיה אפשר להגיד שזה לא עובד ולא רוצים את זה? נ.ב על איזה כרטיס אתם ממליצים עד 400 שקל? זה התקציב שאבא שלו נותן לא משנה אם רועש ואיזה יצאות יש, רק שיהיה כרטיס הכי חזק שאפשר להוציא ב…

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by yuvalaba,

שלום יש לי מחשב ישן ציפסט G33 עם כרטיס מסך וקול על הבורד win7 התקנתי כרטיס מסך נוסף ואני שוקל להתקין כרטיס קול Creative Labs Sound Blaster Audigy 4 Internal Computer Audio Sound Card PCI PC בכדי לשמוע מוזיקה באיכות יותר טובה 30$ כולל משלוח מה דעתכם ייתן ערך איכות?

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. שלום, אני לא מצליח להתחבר עם המחשב נייד לאינטרנט של הפלאפון שלי. מחשבים אחרים מצליחים לגלוש על האינטרנט של הפלאפון שלי והמחשב שלי מצליח להתחבר לאינטרנט של פלאפונים אחרים. דגם המחשב- HP Pavilion g series, דגם הפלאפון- LG G4. מצורפת תמונה עם החומרה המותקנת של כרטיס הרשת. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. שבת שלום, ברשותי מחשב HP PROBOOK - לפטופ. על המחשב מותקן ווינדוס 10. מאז התקנת הווינדוס הכל עובד מצוין למעט בעיה אחת שחוזרת כל הזמן. כאשר אני סוגר את מכסה הלפטופ (ה LID) המערכת מוגדרת להכניס את המחשב למצב שינה - SLEEP. אולם, הרבה פעמים לאחר סגירת המכסה, המחשב מאתחל את עצמו ולא חוזר לנקודה בה עצר טרם נכנס למצב שינה. הדבר מתברר לי כל פעם בשל 2 סיבות: 1. כלל התוכניות שנותרו פתוחות אינן פתוחות. 2. ב - EVENT VIEWER מופיעה השגיאה הבאה (היא מופיעה שם המון המון פעמים) ולכן מצורף צילום המסך שיראה אותה: [ATTACH=CONFIG]9847[/ATTACH] אשמח לסיוע בפתרון הבעיה - היא מעיקה! תודה רבה, אורי

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  18. אני לא מבין מה הולך פה יש לי מחשב יחסית טוב מעבד e8400 כרטיס 9800gtx+ asus p5ql-3 4gb ram corsiar 550wtt nzxt tempest כל המשחקים החדשים כימעט עם זה MW2 ו thegodfather 2 רצים חרא ב godfather המשחק רץ על הגדרות הכי גבוהות רזולוצייה 1680x1050 ומתי שמיסתובבים עם המכונית ה fps ירד מ 60 ל 55 במהירות!! והיה ממש תקיעה מתי שזה ירד,ב MW2 שמתי על אותה רזולוצייה הכל extra הכי גבוהה וגם שם שהיו הרבה יריות פיצוצים אש! ושהייתי רץ במקום עם הרבה קרח או אש המשחק היה מקרטע!! ממש איטי וה fps ירד מ 60 ל 35-45, המעלות ניראה לי בסדר מעבד במאמץ שתי הליבות 55 כרטיס מסך במאמץ 65 הארד דיסק 36 לוח אם 27 ו aux 41 יש בזה משהוא? דרייברים הכי מעודכנים

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by bah10,

יש כרטיס קול AUDIGY עם רמקולים 5.1 שכולם תקינים כולל הסנטר. אני יודע שכמעט שום דבר היום לא תומך ב5.1, חוץ מDVD אבל כשהפעלתי סרט DVD הרמקול סנטר עדיין לא עבד. יש לי את הרמקולים כבר 4 חודשים ואף פעם לא נהנתי מצליל 5.1 אלא רק 4.1, הסנטר החליט לשנות תפקיד - > לעציץ! אה, עוד דבר, חיברתי כבל דיגיטלי מהכונן DVD לכ.קול (SPIDF) אבל גם זה לא עזר. סרט DVD עדיין שומעים רק ב4.1. ב4 חודשים האלה הצלחתי לשמוע רק פעם אחת בכל הרמקולים, זה היה באיזה משחק (UT). מה אפשר לעשות אם בכלל?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by GORFF,

טוב יש לי לוח אם שתומך ב DOUL DDR יש לי כבר 256-2700 ש\חברה לא ידועה וקניתי 256-2700 DDR של GAIL אז עכשיו אני מתקין את הכרטיס זיכרון החדש של גיל וזה פשוט לא מזהה לי אותו......! ניסיתיי לשים את הכרטיס בשני הסולוטים אבל לא משה הלוח אם שלי NFORCE 2 ALBTRON אז מה אני עושה שזה יזההה??

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Noam2011,

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. המחשב פועל רק בסייף מוד בגלל בעיות עם הכרטיס מסך צריך לקנות חדש בנתיים אני בסייף מוד ואין את הדרייברים של הקול ואני ממש רוצה לראות תסדרות שלי מבלי לקחת תלפטופ להעביר לדיסק און קי את הסדרות ואז לחבר תמסך ללפטופ ולראות בו זה מעצבן ומסורבל ולוקח לי המון זמן בקיצור האם יש דרך להעלות גם תדרייברים של הקול בסייף מוד עם רשת? עוד שאלה קטנה: המחשב נדלק לכמה שניות ואז נכבה כשיש לי 4 ראם ואם אני מוציא סטיק אחד אז המחשב עולה כרגיל הבעיה קוראת כל איזה שנה לאיזה כמה ימים ואז הבעיה תוקנה באורך פלא למישהו יש פיתרון לזה?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Raz Sagi,

הייתי שמח לעזרה בoverclocking ל-r9 295x2 של sapphire אני מצליח להגיע ל1085 core clock ו1350 mem clock האם אפשרי להגיע ליותר? אשמח להדרכה בנושא, אני די חדש בתחום.

25. אתמול רציתי לסדר מבפנים את המחשב, אז הוצאתי את דלת המארז, שמתי אותה על הכיסא ומרוב טיפשות ישבתי עליו ועל הדלת בעצם. ישר קמתי וראיתי שכל הדלת התעקמה, הצלחתי קצת לישר אותה אבל מלמעלה היא עדיין עקומה ודלת המארז בקושי נסגרת. אני הצלחתי לסגור אותה, אבל אחרי 5 דקות של ניסיון וגם נשאר עדיין כזה פתח כי הדלת התעקמה רציתי לשאול אם יש כזה דבר לקנות רק דלת למארז? לא עוד מארז רק דלת? הנה המארז שיש לי: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=442&catcode=23 למרות המחיר הזול שלו הוא די טוב, אבל החיסרון היחידי שיש לו זה שהוא מתעקם מהר, כמו פלסטלינה. ישבתי על הדלת בקושי והיא כבר התעקמה

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים