תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,288 דיונים בפורום זה
-
הוצאתי את הבטרייה ואיפסתי את הסימוס, עכשיו עשיתי ךו LOAD DEFOULT ואני צריך לשחזר את כל ההגדרות ידנית ואני לא יודע איך לעשות את זה , המחשב לא פועל לי ואני חושב שזו עלולה ליהות הסיבה אולי. בכל אופן תקראו בבקשה את הת'רד הקודם שלי להבנת מקור הבעייה, ותודה לולכם אם יש משיהו שיכול לעזור לי באיי סי קיו ולהסביר לי איזה הגדרות אני צריך לשנות אני אודה לו מאוד: 124109853
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום מישהו אולי נתקל בבעיה כשאר באמצע העבודה במחשב נפתח הדפדפן באופן אוטומטי כל פעם באמצע העבודה הוא קופץ לבד תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכם, ושבת שלום. אני עובד רוב היום מחוץ לבית ואני חייב לחבר את המחשב הנייד לאייפון בשביל אינטרנט. מצאתי מחשב ישן פירמטתי אותו לווינדוס XP Pro Service Pack 3. כשאני מנסה לחבר גם דרך יואסבי וגם דרך הWifi את המחשב לאייפון. הצג שעל האינטרנט נתקע בײמחפש כתובת IPײ באייפון הוא מראה שהוא מחובר אבל במחשב לא. סוג המחשב compaq nc6120 מה עושים? תודה לכם.
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה, זה המחשב שלי: Intel core2 Due CPU E8400 @ 3.00 GHz 4.0 GB RAM AMD radeon hd 6570 Windows 7 Ultimate 64 bit SP1 המחשב לא היה בשימוש כבר הרבה זמן אבל לאחרונה התחלתי להשתמש בו, יש לי בעיה שמתי שאני מפעיל אפילו סרט באינטרנט, אחרי דקה כשאני לא נוגע בעכבר הfPS מתחיל ליפול (ואז זה גורם לתקיעות), לאחר מכן אם אני מזיז קצת את העכבר הוא ישר חוזר לfps הרגיל אותו דבר קורה לי במשחקים (FIFA 14, 2K14 NBA) בהתחלה זה על 60 FPS ואז זה נופל ל16 FPS. אני רק מדגיש שברגע שאני מזיז את העכבר הfps עולה בחזרה. לגבי שימוש בתוכנות, התקנתי את התוכנה Cacheman, וניסיתי לשנות איתה ולא הצלחתי, בנוסף ניסיתי גם עם התוכנה של הכרטיס מסך: AMD Catalyst Control Center וגם לא שיפר. אשמח אם תגיד…
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי אני לא מצליח להתקין דרייברים לWIN 7 64 ללפטופ דל E5430 (דור 4) מה לא ניסיתי כמובן שהייתי באתר של דל והכנסתי מזהה ולא הצלחתי להגיע לדרייברים הנכונים הגעתי למצב שכרגע מותקן כרטיס רשת broadcom אבל לדעתי הוא לא הנכון כי אצלחבר שיש לו אותו מחשב מותקן דרייבר אחר איפה אני מוצא דרייברים ? יש תוכנה חינמית שבודקת מה צריך ? מה שחסר לי כרגע שאין אינטרנט אלחוטי (רק חוטי) המון תודה כי ממש התייאשתי ??? ??? ???
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה בעיה או לא אבל זה די מעצבן - בימים האחרונים , המחשב נכנס למצב של שומר מסך (מסך שחור) והכל טוב אבל כשאני לוחץ על המקלדת\עכבר זה נשאר על מסך שחור (הוא לא יוצא ממצב של power saving להיות פועל כרגיל ולהציג תמונה. הוא נשאר על מנורה כתומה [של כפתור הכיבוי\הדלקה שלו] ואם אני מנסה להדליק את המסך ע"י לחיצה על כפתור הכיבוי\הדלקה שלו הוא עושה נורה כחולה לכמה שניות ושוב נכנס לsaving power [נורה כתומה]) כפתור הריסטארט של המחשב לא פועל במצב הזה ורק כפתור הכיבוי של המחשב פועל .. המסך הוא U2312HM כרטיס מסך HD7950 (שלא עושה בעיות) לא נגעתי בשום הגדרות אז מה זה יכול להיות? עריכה: הנה סרטון שצילמתי : View My Video
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי GeForce 9800 GT, ב- Speed Fan מופיע שהוא עומד על טמפרטורה של 53C. כשאני משחק ב- Silent Hill: Homecoming הוא נתקע מידי פעם וזה מציק. כיצד אני יכול לקרר אותו? תודה.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
תראו יש לי מחשב ASUS , פנטיום 4 של אינטל. הבעיה הזאת קרתה לי לפני כשנה וההורים שלחו את המחשב לתיקון,אבל עכשיו זה גרוע יותר. כשאני מפעיל את המחשב אז במקום שהווינדוס יעלה אז הוא רושם לי את הדבר הבא: Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press a key אני לא יודע איך להסתדר עם חומרה ממש אז לא הבנתי מה לעשות ולפעמים זה רושם משהו אחר: Disk error occourd משו כזה Press Ctrl+alt+delete אני לוחץ,זה עושה ריסטארט ואז שוב מופיעות אחת מהבעיות הנ"ל. אני מעלה עכשיו תמונה עוד מעט אני אביא תמונה...
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה שאני מנסה להתקין כרטיס קול הוא עושה לי שגיאה בהתקנה וזה לא מתקין לי הנה תמונה של המשחב שלי מהתוכנה אברסט http://www.zix.co.il/images/z-63816634.JPG השגיאה בהתקנה http://www.zix.co.il/images/z-294295075.JPG שגיאה בוינאמפ שאני מנסה להפעעיל שיר http://www.zix.co.il/images/z-832862064.JPG בבקשה תעזרו לי תודה רבה לעוזרים!!!!
-
- 19 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, יש לי אנטי וירוס של avast, כשאני נכנסת אליו בדר"כ היה כתוב- מוגן, עם רקע ירוק. עכשיו אני נכנסת אליו וכתוב עם רקע אדום: "אתה לא מוגן!, פתור הכל (כפתור לחיצה) שירות הפעולה ברקע של Avast אינו פועל, הפעל כעת (כפתור לחיצה) כשאני לוחצת על "פתור הכל" וגם על "הפעל כעת" בשני המקרים זה מראה לי חלון קופץ שעליו כתוב "האם ברצונך לאפשר לתוכנית הבאה לבצע שינויים במחשב זה? " לחצתי על כן ואז פשוט לא קורה כלום !! אני לא יודעת מה לעשות ולא מבינה בזה חייבת עזרה דחוף !!
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב עבד תקין עד היום בבוקר. ניסיתי להדליק אותו כרגיל אבל הוא נתקע בהפעלה של הwindows. לאחר כמה בדיקות הגעתי להסרה של הדרייברים של nvidia, והמחשב עלה כרגיל. כשהתקנתי שוב את הדרייברים והפעלתי מחדש שוב הבעיה חזרה.. ניסיתי להתקין דרייברים ישנים יותר, אך הבעיה ממשיכה גם איתם. רעיונות למישהו? הכרטיס מסך (אם זה רלוונטי) - GTX770
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. יש דרך לבדוק את בריאותו של ספק הכוח? בכל זאת עובד כבר כמה שנים. תמונה שאני מצרף שאולי תעזור מעט (או לא). תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה בווינדוס 7, בעיה שהמחשב פשוט נתקע בזמן שהוא נכנס לאינטרנט לדוגמא, והוא צריך לחכות כדקה או יותר עד שהמחשב מחליט שהוא ממשיך לזוז. הוא גם אומר שכשהוא לוחץ לפעמים על עוד משהו אז מופיע לו מסך כחול, ושהוא חייב לעשות ריסט למחשב. הוא מספר שזה גם היה לו ככה כשהו התקין VISTA וזה לא רק ב7 ספציפי. ובווינדוס XP המחשב עבד טוב בלי הבעיות הנ''ל. מפרט מחשב: מעבד: E8400 כרטיס מסך: HD 4870 512MB זיכרון: 4GB Ram של USI או משהו בסגנון הזה, משהו שלא מוכר, לי לפחות. לןח אם: GA-N650SLI-DS4L מקווה שיש מספיק פרטים.
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, המחשב של אח שלי נכבה לבד בכל פעם שהוא נכנס למשחק World of Warcraft, ממש כמה שניות לאחר הדלקת המחשב. יש לו AMD Athlon 4200 Duel core 1gb ddr, אך נאמר לו שיכול להיות שהמאוררים שלו לא מקררים וזוהי תוצאה של התחממות מחשב. מה אתם אומרים הבעיה? שבת שלום ומבורך לכל בית ישראל. תודה מראש, Vergil
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום המפרט כזה- AMD PHENOM II X4 955 קירור AC FREEZER 7 PRO GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H סטיק DDR3 של קינגסטון סטיק DDR3 של מושקין HD 4870 גרסת רפרנס SEA SONIC 520 W ושני הארד דיסקים, אחד של 500 גי'גה, אחד של טרה. WIN 7 ULTIMATE 32 BIT המערכת לא באובר קלוק. המחשב קופא לעיתים קרובות בצורה רנדומלית ובלי שום חוקיות גלויה לעין. לדוגמא- אני יכול לשחק כמה שעות במטרו והוא לא יקפא לשנייה ואילו כשאני אגלוש באינטרנט יהיה פריז. לפעמים הפריזים כשהמסך במצב שינה אז הוא לא נידלק שוב. פריזים יכולים ליהיות גם שניות אחרי ההדלקה, גם ימים אחריה... פשפשתי באינטרנט ומצאתי פיקס לווינדואוס 7 שמתקן את הבעייה- התקנתי והוא לא עזר, הפריזים ממשיכים. תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
34 0 שלום, Windows 10 ב settings-> network &internet ברשימת ה network נעלמה האפשרות wi fi !!! עד היום בבקר היא היתה קיימת. אין לי מודם ואני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. אני מקבל הודעת troubleshoot בזו הלשון: No internet access Your device is connected and can access other devices on your local network but may not be able to reach the internet. If you have a limited data plan you can make this network a metered co nectio or change other properties. כיביתי והדלקתי את המחשב אך wi fi לא חזר! המדפסת האלחוטית עובדת כשורה. מישה…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, לא התחברתי לכאן כמה שנים טובות, וכמו תמיד באתי לבקש עזרה : יש לי X1950Pro עם חיבור HDMI וחיבור DVI. קיבלתי אותו כעיקרון ככרטיס חלופי, ואני יכול לחבר DVI וHDMI לאותו כרטיס. הבעיה היא שאין לי התקן HDMI, אז רציתי לחבר אליו עוד DVI, ובשביל זה קניתי כבל HDMI-DVI. החיבורים טובים והמחשב מזהה את המסך, אבל משום מה המסך לא קולט תצוגה : "No video input". ניסיתי עם עוד מסך, תוצאה זהה. האם הבעיה בחיבור? אולי אני בכלל לא יכול לעשות את ה"תרגיל" הזה ולחבר מסך DVI דרך HDMI? תודה :]
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
*אני לא ממש יודע אם זו בעיה בחומרה- בשביל זה אני צריך אתכם... אתמול בצהריים ראיתי פרק של 'חברים' כשפתאום המחשב שלי עשה RESTART ובמחשב השני בבית המסך קפא. כיביתי את המחשב עם המסך הקפוא ולמחשב שלי נתתי להמשיך לעבוד. הוא הגיע למסך שאחרי הטעינה של הXP (נו, זאת עם הקווים) נתן הודעת שגיאה כחולה וארוכה (שמופיעה ממש למאית שניה ולכן אי אפשר לקרוא או לצלם (צילמתי והרצתי לאט אבל האיכות לא משהו בכלל- בקושי מבינים) ואז המחשב עושה שוב RESTART וחוזר חלילה... במחשב השני (שממנו אני כותב) הכל בסדר... יש לכם רעיון מה הבעיה ואיך אפשר לתקן אותה? ממש תודה לעוזרים (אני ממש מקווה שהמחשב בסדר, יש עותק יחיד של פרויקט שאני עובד עליו שנתיים שתוכנן לעבור גיבוי היום |: )
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שמעו... יש לי Ti4600 לא באוברקלוקינג. אני משחק להנאתי קאונטר על 71 פריימים כבר 50 שנה ופתאום בסיבוב אחד זה ירד ל19.. ואני לא מבין למה ?! תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום לאחר שהמחשב דלק כשעה, התמונה במסך הפכה להיות בגווני צהוב (ראו תמונה מצורפת). התופעה לא חולפת, אלא אם מכבים את המסך ואז הוא עובד כרגיל לכמה דקות ושוב הופך לצהוב! איך אפשר לבדוק אם הבעיה בכרטיס המסך או במסך עצמו? וכמובן מה אפשר לעשות כדי לפתור את הבעיה? המסך (כפי שניתן לראות בתמונה) הוא LG Flatron F700B בן שנה וחצי. כרטיס המסך הוא Abit Siluro 4800 (מבוסס על Geforce4 Ti4800). בתודה מראש! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי שני הארדיסקים שונים, אחד רגיל ואחד SSD, ובשניהם מערכת הפעלה, אני מעונין שהמחשב יציע לי בעת שהוא מאתחל לבחור בין שניהם כמו שהמחשב עושה בעת שיש שתי מערכות הפעלה באותו ההרדיסק. האם הדבר אפשרי?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני לא מוצא מדריכים. חיפשתי בגוגל, אבל לא מצאתי. השאלה בכותרת ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני מנסה להתקין XP על מחשב חדש ומשום מה הוא "לא מוכן" לקבל שום מערכת הפעלה שהיא לא ויסטה. ה Boot לדיסק עולה מצויין, יוצר מחיצות, בוחר באיזה להתקין הכל טוב ויפה. זה מבצע פורמט ראשוני + העתקת קבצים כרגיל ואז מאתחל את המחשב כדי להמשיך בהתקנה. עכשיו כאשר זה מגיע לקטע בו רשום press any key to boot from CD אני עוזב את זה כמובן כדי שזה ימשיך את ההתקנה, אבל לא! המסך קופא ועליו מופיעים ריבועים צבעוניים פזורים באופן רנדומלי. תמונה להמחשה (פה יש רק 2, בדר"כ היו 6-7 פזורים על כל המסך) http://i35.tinypic.com/dq0mqt.jpg ניסיתי להתקין 3 גירסאות שונות שעבדו על המחשב השני ככה שזה לא יכול להיות בעיה בדיסקים. XP SP2 מקורי שיש לי מהמחשב הקודם. XP 64bit XP SP3 ניסיתי להתקין את שלושתן …
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-