עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by asvg,

שלום אני מנסה לצרוב קובץ בפורמט ISO בגודל 8.03 גיגה בצורב DVD שתומך כמובן ב-DL , אני מכניס דיסק ולוחץ BURN והוא מעלה לי הודעה שחסר 76 מגה לדיסק האופטי ,מה עושים איך אני אוכל לצרוב אותו ? הצורב הוא LG והדיסק האופטי מתוצרת SILVER LINE, אני מעלה תמונה של ההודעה, וסימנתי בחץ בתמונה איפה שרשום שחסר 76 מגה לביצוע הצריבה , בנוסף רואים את זה בחלונית הקטנה של ההודעה במרכז התמונה שחסר מקום בדיסק האופטי ,מה עושים ? תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by chaim_f,

שאלה בשביל חבר הוא מחק תוכנה ועכשיו מנסה להתקין גרסה אחרת כנראה שמה שהתוכנה משאירה במחשב מפריע להתקנה חדשה מה הדרך הכי קצרה ופשוטה למצוא ולמחוק מה - regedit את כל מה שנשאר? מ"ה ווינדוס 10 בתודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. היי מחשב נייח לנובו בן 4 שנים לא מעלה מערכת הפעלה בהדלקה ראשונה ורק לאחר כיבוי והדלקה שניה פועל המחשב .מה יכולה להיות הסיבה ומה ניתן לעשות ? תודה ובשורות טובות אהוד

4. Started by ABL,

היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אורח ניסו
    Started by אורח ניסו,

היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  7. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by rockstarr,

שלום לכם. יש לי מחשב לוח חדש: P8H77 מעבד I7 הבסיסי גם חדש (כ3 חודשים) בנוסף יש לי זכרונות חדשים לחלוטין. בנוסף לזה יש דיסק קשיח די ישן (כמה שנים). לעולם לא היו בעיות. היו לפעמים נקישות במחשב כאילו כשמנסה לכתוב או לקרוא משהו. בכל אופן לאחרונה אני גולש באתרים והמחשב פתאום קופא. זה קורה לפעמים למספר שניות ולפעמים קופא לחלוטין. בנוסף גם בהעלה של המחשב יש מסך שחור של הלוח אם ולאחריו מופיע מסך הכנסת הסיסמה של וינדוס. אז גם שם לוקח לו כ30+ שניות עד שעולה הסיסמה ועוד כ50 שניות לאחר הקשתה (שזה די קבוע היה). בדקתי את ההארדיסק בעזרת 3 תוכנות שונות ביחד עם חלקי מחשב האחרים. הבדיקות פשוט מושלמות. עשיתי פורמט פעמיים, עדיין אותה בעיה. ווינדוס מקורי, יש עדכונים, כל הדרייברים מותקנים א…

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by Noam2011,

שלום לכולם, הסיפור שלי הוא כזה: לפני מס' חודשים נשרף לי הכ.מסך ולאחרונה החלפתי אותו. שמתי לב שמאז המחשב לא קולט שום אוזניות שאני מנסה לחבר אליו (אין לי מושג אם זה קשור). בכ"מ, חיפשתי הרבה זמן על כל מה שאפשר לעשות עם הבעיה הזאת ואת האמת שניסיתי כמעט הכל (עידכנתי, מחקתי, הנמחתי לגרסא יותר ישנה, ניסיתי אפילו להפעיל תמחשב בלי הכ.מסך ואפילו פירמטתי) ושום דבר לא עבד. בסופו של דבר הגעתי לפורום הזה בתקווה שתוכלו לעזור לי. אני מצרף לכאן שתי תמונות שעשויות לעזור לכם להבין את המצב שלי. תודה מראש על העזרה!

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by SHAY LOTAN,

היי , יש לי ספק כח פשוט כתוב עליו SOLID ב 12V קראתי שרשום 27.5A מסילה אחת 500W במקום לעבוד עם הכרטיס גרפי מעבד רציתי לשדרג את הכרטיס מסך לכרטיס של NVIDIA כדי לעבוד עם 2 מסכים במקביל הכרטיס מסך 107 W המעבד 55 W סה"כ 162W זאת אומרת לא משנה איזה ספק כח אני אשים 162W הוא אמור לתפוס יש לי 2 כוננים קשיחים , DVDRW , זכרונות לוח זה לא אמור לקחת הרבה W סה"כ 200W גג . 162W חלקי 12V יוצא 13.5 A אמפר בהנחה שה 27.5 שלי לא הכי יציב וזה 20 או 15 A אני עדיין באיזור הנכון , אני עדיין מפחד להתקין את הכרטיס מסך עם הספק כח הזה יש סיכון ? ה 107W זה במאמץ במשחקים נכון ? אני אשתמש בכרטיס אך ורק לאינטרנט וסרטים אז אני מאמין שהכרטיס מסך לא יגיע ל 107W אפילו פחות

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by soprno,

המחשב מחליט לפעמים להדלק מעצמו, לכבות את עצמו... מה לעשות?(חוץ מלהחליף ספק) המפרט בצד.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Dano,

יש לי בעיה כזאת: לאחר כמה זמן העבר והמקלדת בעצם נתקעים והמחשב פשוט נתקע. פירמטתי הכל והתקנתי וינדוס מחדש ועדיין יש תבעיה הזאת..אולי זה איכשהו קשור לביוס שלה מחשב? כי הוא דיי ישן... עזרה! :s05:

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. Started by Reut Lahiani Shemer,

היי יש לי מסך חדש, פחות משנה פתאום יש פס ורוד ולא בכל מקום שאני נמצאת, למשל באתרים הוא לא מופיע בעיקר בתוכנות לייטרום פוטושופ וכו.. האם אפשר לסדר את זה?

14. אני לא בטוח האם זה הפורום הנכוןף אז להעביר בבקשה אם צריך. אני מעוניין לחבר למחשב שלי שני משתמשים שישתמשו במחשב בו זמנית. כלומר, ממש שתי עמדות מחשב (שתי מקלדות, עכברים וכו') אבל רק עם מחשב אחד. האם זה אפשר? אם כן, כיצד? ראו את המפרט שלי כדי לקבוע אם המחשב מספיק חזק לזה.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by The Grey Matter,

האם ספק כוח 230W מספיק בשביל AMD 1800, CDROM , 2XHD ? האם יכול הגרם נזק לחומרה אם אני אנסה להפעיל את המחשב הנ"ל על ספק כזה?

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. צילמתי בזמן גלישה באינטרנט http://up414.siz.co.il/up1/m24dmm1einjk.jpg הנה המפרט שקניתי וקיבלתי את המחשב לפני 4 שבועות: מעבד אינטל: Intel Core i5 4590 Tray מאוורר למעבד: קירור למעבד Arctic Alpine 11 Rev.2 1 לוחות אם למעבדי אינטל: לוח אם Gigabyte GA-H81M-D2V LGA1150, Intel H81, DDR3 1600, PCI-E, VGA, DVI 1 זכרונות: זיכרון למחשב Corsair Vengeance 8GB DDR3 1600MHz CL9 1 כרטיסי מסך: כרטיס מסך Gigabyte GTX970 G1 GAMING SOC 4GB GDDR5 2xDVI HDMI 3xDP PCI-E 1 דיסקים קשיחים: כונן קשיח Seagate 1TB Desktop Sata III ST1000DM003 1 צורבי DVD: צורב LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM 1 מארז: Antec GX500 Window ס…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by Vaz,

המחשב כל כמה דקות מתכבה לגמרי ונלדק מחדש. מתכבה ממש כמו שלוחצים על ה power כמו בקצר חשמל נגיד ואז נדלק מחדש לבד. מה זה יכול להיות ? גם בדקתי ואין קבצי mini dumps ? אז זה לא בעיית תוכנה או וירוס ? יכול להיות שמשהו בבית עושה לי קצר ומכבה את המחשב ? מה עושים ?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. הי, שמתי לב, שמופיעות תמונות של בחורות שזה לינק לאתרי מבוגרים.. זה לוקח אותי ל https://videoplaylive.tk/ איך נפטרים מהדבר הזה? עשיתי full scan ב windows security, מצא כמה דברים, לא עוזר... תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by ofer40,

יש לי מעבד AMD 4800 X2 ולוח GIGABYTE M55S-S3 REV.2. כשבביוס מוגדר מצב מאוורר אוטומטי לפי הטמפרטורה והמעבד במאמץ למשל בזמן בדיקת וירוסים או DEFRAG הטמפרטורה עוברת את ה 100 מעלות לפי SPEEDFAN. כשאני מבטל את מהירות המאוורר האוטומטית בביוס באותן פעולות המעבד נמצט על טמפרטורה של 80 מעלות. אם אני לא משגיח ומפסיק מידי פעם את פעולות הסריקה המחשב מתכבה באמצע. המאוורר שיש לי הוא גלאגליטק 7310 ויש לי את מאוורר הסטוק בצד עם משחה בצבע אפור עליו. האם כדאי לי להחליף בין המאווררים או שאני צריך לעשות משהו אחר? תודה מראש לעוזרים

• 27 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. שלום. לאחרונה מחשבי הקט נכבה ללא אזהרה או מאתחל את עצמו ללא שום התראה, אך אם אחת מדלתות המארז פתוחות הוא עובד בסדר פחות או יותר. סיבה/דיעות/השערות יתקבלו בברכה.

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. Started by Forest14,

האם יש בעיה לחבר מאוורר (נוקטואה NF-A4*20) שמיועד ל5V ללוח אם (חיבורים רגילים) של מאווררים?

23. היי חברים, ברשותי מחשב די חדש שנקנה לפני שנה+, המחשב בעל מפרט נחמד אבל הוא עושה לי כמה בעיות קטנות ואשמח לדעת אם אני צריך לשדרג חלקים בו כמו זיכרון או כל חלק אחר בכדי שיעבוד חלק ומהר!1.הוא עולה לאט ובכלל בעליה שלו לוקח זמן עד שאפשר להיכנס ליישומים(אחרי שנכנסנו למערכת הווינדוס), כמו תקוע כזה.2.אני לא יכול להפעיל הרבה יישומים במקביל לדוגמה דפדפן עם הרבה לשוניות(TAB) ו BITTORENT ביחד כי הוא נתקע בשלב כזה.חוץ מזה אני מרוצה ממנו מאוד ואשמח לדעת אם יש צורך לשדרג כמו שאמרתי חלקים בו בכדי שיעבוד חלק, מהר וללא תקיעות, אני מצרף קובץ TXT עם המפרט השלם שלו שהורדתי מתוכנת EVEREST, הקובץ: http://www.upf.co.il/file/900309205.html תודה מראש לכולם!

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. הסאגה ממשיכה... הדלקת המחשב הבוקר הביאה לתצוגה הבאה [ראו תמונה] https://picasaweb.google.com/lh/photo/R9BAtxU9IvM9Eg9Z69gr7iMw5X7ZbbdDLYD-_SOYAPA?feat=directlink אשמח אם מישהו יכול לעזור לי להבין מה העניין פה. תודה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by lior_boss1,

אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים