עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by BoashA,

כמה זמן אחרי שאני מפעיל את הווינדוס קופצת לי הודעה שVirtual memory running too low ושתוכנות לא יפעלו ובלה בלה.. בדקתי מה משתמש בהרבה Virtual Memory ומצאתי שsvchost מנצל לי יותר מג'יגה.. איך לתקן את זה?

• 0 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by shloosh,

פתאום צצה לי בעיה של ריסטים מוזרים שמגיעים משום מקום... אני עובד עם ויסטה ,הכל פועל מצוין בלי שום בעיות(משחקים אינטרנט הכל) ופתאום אני רואה האיסקיו והאינטרנט מתנתקים ובום ריסטרט.... זה קרה לי כבר 3 פעמים היום.. למישהו יש מושג למה זה קורה? זה יכול לקרות בגלל קראק או אקטיבציה לא טובה של ויסטה?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by TalmoR,

שלום לכולם אתמול פתחתי את המחשב לצורך נקיונות אבק ופירוק של הכרטיס קול שהיה לי לאחר מכן כשניסיתי להדליק את המחשב הספק כח עשה איתי משחקים נדלק לשניה ונכבה עד שכיביתי אותו באופן יזום בזה הצלחתי לטפל בקלות על ידי שחרור מתח כשהוא לא היה מחובר לחשמל. אבל ביום בבוקר קמתי לבעיה חדשה, המחשב היה כבוי (כשהלכתי לישון הוא היה דלוק) אז הדלקתי אותו, והוא לא נדלק. המאווררים נדלקים, הלד של הכרטיס מסך נדלק, יש אורות על הלוח אם (אני לא בטוח אם זה דבר תקין או לא) אבל המסך נשאר כבוי כאילו לא מזהה שהמחשב נדלק פתחתי את המארז וגיליתי שהכבל של המאוורר בגג המארז והמאוורר בדופן האחורי של המארז לא עובדים (יש עוד מאוורר בקדמת המארז שעבד). הכבל שלהם התנתק וחיברתי אותו אבל יכול להיות שהמחשב התחמם מדי …

• 6 תגובות
    • 802 צפיות
  4. היא חוקית(נראה לי) לא משנה הבעיה היא כזו הווינדוס כול כמה שבועות פשוט נופל יענו מאבד קבצים "נמחקים" והוא לא מצליח להעלות את עצמו וזה דורש ממני לפרמט שאלתי היא כזו יש לי שני הרדיסקים בהפרש מרחק אחד מהשני של שני הרדיסקים(לא קיימים זה המרחק) האם יכול להיות שהחום מההרדיסק למעלה גורם להרדיסק למטה לאבד מידע או שאולי זה קשור לעידכונים של מיקרוסופט תשובה כמה שיותר מהר לפני שהמחשב מתחיל לאבד לי קבצים חיונים הקטע המוזר שהוא אמבד רק קבצים בכונן C ולא בשאר הכוננים

• 2 תגובות
    • 779 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן לפני יותר מחצי שנה התקנתי ווינדוס ולא התקנתי אנטיוירוס ועד לא מזמן הכל הלך מצוין ולא היה לי שום וירוסים אבל בשבוע האחרון המחשב ממש ממש איטי האייסיקיו כל הזמן נתקע ולקח לי מאות מגה של זיכרון ועכשיו כמעט כל תוכנה יש לה קבצים מושחתים ויש לי כמה וירוסים אז האם זה יעזור לי להתקין עכשיו אנטיוירוס או שישר לפרמט?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by RonenIL,

היום בבוקר פירקתי את המחשב וניקיתי את החלקים מאבק על הדרך פירקתי את הגריל של ה- TT BT והרמתי גם את המאוור לנקות אבק על כל האיזור של המאוורר ומתחתו הבעייה שרק לא זכרתי איך לשים את המאוור.. .עם הצד של המדבקה למטה? או כשהצד של המדבקה למעלה? אני מאמין שיש משמעות מבחינת אוורור אז בבקשה אני אשמח אם מישהו יוכל לבדוק ולענות לי תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. מנהל המשימות פתוח בצד איפה השעון מחשב אני לוחץ " שחזר " כדי להיכנס אליו והוא נתקע אי אפשר ללחוץ על התפריטים שלו הגרף של המעבד והזיכרון מתחיל להשתגע לרוץ כמו מטורף כל מה שכתוב למטה מחוק צילמתי מסך ועד שאני לא לוחץ ריסט זה לא נפתר , ניסיתי עוד כמה פעמים לפתוח את המנהל משימות בצד של השעון " שחזר " וזה נתקע והמעבד רץ על 100 אחוז כמו מטורף לא ראיתי דבר כזה בחיים שלי . הגרף של המעבד רץ מהר מאוד על 200 קמש זה לא זז רגיל ולאט כמו במצב נורמלי ראיתי שהיה רשום : OUT OF MEMORY בדפדפן של האופרה לא יודע אם זה קשור אולי זה קשור ל PAGE FILE למרות שקשה לי להאמין יש לי 8 גיגה בייט זיכרון ושמתי את ה PAGE FILE על 1000 מגה הסתכלתי ב EVEREST ה PAGE FILE בעומס בקושי מגיע ל 300 מ…

• 13 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by ybe,

ברשותי מדפסת HP940C,לאחרונה המדפסת התחילה לשבש את צבעי ההדפסה. למשל :במקום חום אדום,במקום שחור כחול וכו'. החלפתי את ראש הדיו בראש דיו צבעוני אחר מקורי של HP , אך ללא תוצאות. לאחר מכן הסרתי את הדרייברים של HP וניסיתי להדפיס עם הדרייברים שלXP WINDOWS (שדרך אגב הם הרבה יותר טובים) ושוב ללא תוצאות. התקנתי שנית את הדרייברים העדכניים ביותר מבית HP ,אך ללא הואיל. אנא האם יש למישהו פתרון?????

• 10 תגובות
    • 913 צפיות
  9. כבר המון זמן שבערך פעמיים ביום המחשב עושה ריסט עם מסך כחול, אני לא מספיק לקרוא ולא מספיק לצלם אף פעם.. רציתי לדעת אם יש איזה לוג שכתוב מה הייתה הבעיה, שאני אוכל לעלות לכאן. תודה רבה. נ"ב זה לאחר פירמוטים עדיין ממשיך, במשך ה 5 חודשים האחרונים בערך..

• 17 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by hag87,

אז כה הייתי בביוס והמחשב קפא פתאום (עוד לא שיניתי שום ערך) אז חיכיתי קצת וזה לא עזר אז עשיתי ריסט ומאז המחשב תקוע בלולאה של ריסט והוא לא מגיע לביוס אפילו(אני משתמש במחשב הישן)חשבתי שאולי משהו מקצר אז ניתקתי הכל חוץ מהמעבד וזה לא עוזר הוא עדיין תקוע בזה. ניסיתי אפילו לנתק את הכפתור של הריסט שום דבר לא עזר יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה? או איזה רעיון מה לעשות(הלוח עדיין באחריות אבל אני יעדיף לפתור את זה לבד)(הלוח שלי זה k8ns והוא עבד בסדר גמור מאז שקניתי אותו)

• 5 תגובות
    • 683 צפיות
  11. Started by Judah93,

חג שמח לכולם, בזמן האחרון שמתי לב להבדל ביצועים גראפיים בין מחשב שאמור להיות כביכול חלש יותר משלי: i5 דור שני + GTX 560 + 8 GB DDR 3 1600 לעומת המחשב שלי: i7 2600 + GTX 970 + 16 GB DDR 3 1333 הבדלי הביצועים מסתכמים בריצת המשחק בצורה לא "חלקה" אף כי כמות ה FPS המצויינת אצלי במשחק גבוהה יותר מאשר המחשב השני, שנינו עובדים עם SSD עבור מ"ה ו 7200k עבור המשחקים, עשיתי Benchmarking לכרטיס המסך והוא נראה תקין, נראה לי שחשוב לציין בנוסף שב Benchmark, לקח לכרטיס המסך חצי דקה בה עבד בצורה נוראית ולאחר מכן משהו השתנה פתאום והוא התאים לתוצאות המצופות ממנו. שכחתי לציין, מערכות ההפעלה זהות, Win 10 64bit אשמח מאוד לעזרתכ…

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  12. היי,לאחר מס שבועות שהמחשב שלי היה מאתחל את עצמו עם מסכים כחולים... לא יודע אם זה בגלל וירוס או רכיב כמו לוח אם-אני קישרתי את זה ללוח אם כי כל פעם שהורדת במהירות גבוהה אז הייתי מקבל מסך כחול אז בגלל הקשר של כרטיס רשת מובנה.... החלטתי לנקות אותו מבחינת אבק עכשיו כשאני מדליק אותו אז הוא לא מדליק את המסך, לא מצפצף פעם אחת כדי להראות שהוא בסדר אלא ממשיך להפעיל את המאווררים חזק וזהו... מה זה יכול להיות? תודה.

• 22 תגובות
    • 6.9k צפיות
  13. Started by DarkW,

ברשותי Radeon 9600 XT 256MB DDR תוצרת Sapphire. כאשר ניסיתי לשחק בGTA החדש (SA) המשחק מקרטע למדי. הלכתי לבדוק את הקונפיגורציה של הכרטיס, וגיליתי שבSMARTGART הוא מכוון על Off. ניסיתי להעביר אותו לX8 (כל שאר האופציות לא נגישות), אבל הוא מבקש ריסטרט (בשביל להחל את השינויים), ולאחר הריסטרט מחזיר את הקונפיגורציה למצב הקודם (Off). כיצד אני פותר את הבעיה? נ.ב שאר המחשב חזק מספיק (AMD 64Bit 3500+, 512MB Corsair Dual-DDR). כמו כן בעזרת Hardware sensors monitor גיליתי כי כנראה המתח לAUX גבוה מדי (3V בערך), יכול להיות שיש קשר בין הדברים?

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by noamg76,

הווינדווס לא עולה ומציג לי הודעה operating system not found. האם יש מצב לשחזר לXP או שצריך לתקין מחדש?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by parlux,

היה לי מסך כחול ואחרי כמה שניות ריסטארט פתחתי את הקובץ שמראה את השגיעה וזה מה שרשום לי שם Microsoft ® Windows Debugger Version 6.11.0001.404 X86 Copyright © Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Documents and Settings\NETANEL\My Documents\Mini051409-01.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*http://msdl.microsoft.com/download/symbols Executable search path is: Windows XP Kernel Version 2600 (Service Pack 3) MP (2 procs) Free x86 compatible Product: WinNt, suite: TerminalServer SingleUserTS Built by: 2600.xpsp_sp3_gdr.090206-1234 Machine Name: Kernel base = 0x8…

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by abr328,

שלום רב, המחשב שלי (ווינדוי 7) הפסיק לעבוד ונראה כאילו החשמל לא מגיע לרכיביו. אבל כאשר חיברנו סמארטפון להטענה באחד השקעים הוא התחיל לעבוד. האם יש הסבר לתופעה זו ? כיצדלפתור את הבעיה ? בתודה מראש אברהם

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום לכולם יש לי בעיה במחשב שכל הדברים קופאים אחרי מאמץ. אני מעלה משחק לדוגמא נייד פור ספייד קארבון. שאני לוחץ לפנות רק אחרי כמה שניות זה מגיב [בערך 30 שניות] אני לוחץ כדי לפנות בפניה לא קורא כלום אני נכנס בקיר אחרי כמה שניות האוטו מתחיל לעשות סיבובים. פעם זה קורה ופעם לא. וגם שאני נגיד באינטרנט וכו'... הכל עובד אבל המחשב פשוט קופא אני רואה את כל הדברים זזים על המסך אבל שאני לוחץ עליהם שום דבר לא קורא. אני חושב לכיוון של הכרטיס מסך אבל קצת קשה לי לקשר את זה... מה אתם אומרים?

• 12 תגובות
    • 772 צפיות
  18. Started by kalda01,

רכשתי עכבר דגם 7000 של מייקרוסופט. טענתי כמה שעות והנורה כעת ירוקה. התקנתי את התוכנה על WINDOWS 7. חיברתי את הדונגל והוא זוהה בהצלחה. הנורה הירוקה על הדונגל דלוקה באופן רציף. העכבר מגיב רק כשאני ממש מקרב אותו מרחק חצי מטר בקו ישר מול הדונגל. על השולחן העכבר לא מגיב בכלל. האם החומרה לא תקינה או שיש משהו שניתן לעשות.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  19. Started by revivo,

information monitor is in power save mode activete using ps פליייייז תעזרו לי!!!

• 6 תגובות
    • 876 צפיות
  20. Started by ibm123,

שלום קניתי לאחרונה את המפרט הזה Pentium E5200, Bus800Mhz, s775, 2MB, DualCore ASUS P5KPL-CM s775 1333Mhz, Intel G31, DDRII 800, PCI-E, HDAudio, GBL DDR II 800Mhz 2GB Kingston Value Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II CoolerMaster Elite 335 Black (No PSU) Enermax Tomahawk 405W Active PFC 12cm אני סובל מרעשים במחזורים של 20-30 שניות של חשיבת הכונן הקשיח מה עלי לעשות ? זה מציק לי אני לא יודע אם הסיבה היא המחשב הכונן או המארז תודה לעוזרים!!

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  21. Started by Shimon Cohen,

שלום יש לי מחשב נייד אסוס X454L חדש DOS FREE. אני מנסה להתקין ווינדוס 7 על מחשב ההתקנה הולכת מצויין בסיום ההתקנה המערכת עולה מחדש ונתקע לי בחלון של הווינדוס עם ה4 ריבועים וזהו לא ממשיך. הדיסק התקנה תקין כי התקנתי על מחשב אחר ועבד מצויין . ניסיתי מספר פעמים פשוט קורה אותו דבר. ביצעתי את כול ההוראות להתקנה מאתר מייקרוסופט לגבי הביוס גם ללא הצלחה בהתקנה. גם ב SAFE MODE נתקע השורה שבה הוא עוצר SYSTEM-DRIVERS-DISK.SYS משהו נתקל מכיר אשמח לעזרה תודה שמעון מיואש כבר..........

22. Started by igal_nazar,

יש ברשותי מחשב שנרכש לא מכבר ( ga ma 785gmt ud2h, amd athlon 635, 4 gb, 1 TB). הבעיה היא שהתמונה שאני רואה על המסך, בעיקר שרוב המסך צבוע בלבן, היא תמונה שלא נוחה לעין, כלומר המסך מרצד - מרגישים שיש תנועה גלית של הטקסט. מה עלי לעשות כדי לשפר את המצב?

• 2 תגובות
    • 752 צפיות
  23. Started by טל וייס,

שלום, הילד הפיל את המחשב הנייד, ועכשיו הוא לא נטען, אמרו לי שצריך להחליף שקע טעינה, מישהו יודע לעשות את זה ? כמה זה יכול לעלות ? המחשב זה לנובו S300. בקשר לתקלה הקודמת, טכנאי מחשבים התקין לי את חלונות מחדש, אבל הוא לא מתקן מחשבים ניידים. תודה

24. Started by solo53,

בערך כל רבע שעה המודם משמיע קול נקישה כמו נפילת מטבע לריצפה. מה זה הדבר הזה? אני בטוח שזה מימנו כי ניתקתי אותו מהחשמל ואין את הנקישות האלו.

25. לפעמים קורה לי שאני מדליק את המחשב עולה לי הוינדוס אבל בלי תמונה ואחרה זה אני עושה ריסטארט המחשב בסוף עולה עם תמונה אני חשבתי שהדריברים של כרטיס מסך לא טובים אז התקנתי שוב אותם המחשב חדש יכול להיות שהכרטיס מסך לא טוב?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.