עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by liormor,

ערב טוב! לפני חצי שנה קניתי מחשב הנה המפרט: מעבד של אינטל 6420 2.13 ליבה כפולה כרטיס מסך של ג'יגבייט 8800 GTS 320 מגה לוח אם של ג'יגבייט GA965 PDS3 REV 3.3 זכרון 2 ג'יגה של קינגסטון ספק ג'נרי 480 W המחשב לפעמים קצת כבד ומקרטע לי מה יכולה להיות הסיבה? תודה רבה ליאור

• 28 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. Started by lior_boss1,

אז ככה המחשב שלי חדש ועידכנתי את הכרטיס מסך אך שאני נכנס ל screen resolution למה לא כתוב לי את הכרטיס מסך? הוא מחובר בכבל DVI

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by idaneqw,

מדובר בDOK של סנדיסק שעבד מצויין עד לפני דקה. הוא מזוהה אך בלי נפח, ולא ניתן לפרמט אותו (מקש ימני FORMAT נותן שגיאה: Windows was unable to the complete formating). ---- פתרון ---- פתיחת הקובץ diskmgmt.msc, הכונן היה מוגדר כ- unlocated, הוגדר מחדש והסתדר. הסתדרתי תודה!

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. אורח ניסו
    Started by אורח ניסו,

היי ברשותי מחשב אינטל פנטיום E2140 שחסר בו הדרייבר "אפיק SM". חיפשתי בכל הרשת ולא מצאתי לצערי תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  5. יש לי בעיה גדולה כשה אני משחק ב מישחקים כמו Battlefield 2 ,Act of War Battlefield Vietnam ,helf life2 ,אחרי זמן קצר ה גרפיקה ניהיאת מכוערת והמסך נהיה שחור ו מיתחבה לי . לפמים הוא רושם לי vpu recover בלבלבבל ושהוא צריך לחבות את המחשב בבקשה אחים שלי תעזרו לי :'( יש לי: radeon 9800 pro 128mb amd 3000 64bit giaga ram motherbord abit יש לי מודם מותורולה sb 4200 יש לו חיבור גם ל usb ו גם לכרטיס רשת אבל יש לי רשת בבית והוא מכובר ל usb אתקנתי את כול הדריברים החדשים להכול וניסיתי ישנים ולא עזר המחשב חדש לפני 3 חודשים אני קבר מישתגע ומעבד תקווה לא יודע מה לעשות plz help :'(

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by HaVoC_850,

שלום כולם. יש לי בעיה עם כרטיס המסך (ATI 5970) או עם לוח האם (ASUS Rampage Extreme). אשמח אם תוכלו לעזור לי להבין איפה הבעיה בדיוק. לפני כחודש החלפתי כרטיס מסך ל-5970 ומאז המחשב שלי סובל מבעיות. בהתחלה חשבתי שזה הספק אז החלפתי לספק חזק יותר (750W). לפני כשבועיים המחשב התחיל לקרוס ולעתים לא הייתי מצליח להגיע אפילו למסך ה-POST. בהדלקה או אחרי ריסט הייתי שומע את המאוורר של כרטיס המסך מתחרפן על 100% מהירות ושם זה היה נשאר. אין צפצופים, אין מסך כחול, אין POST. כמה מחזורי כיבוי-הדלקה והמחשב היה מצליח להידלק איכשהו והכל היה עובד כרגיל כל עוד לא הייתי מכבה אותו. לפני כמה ימים התחלתי לקבל מסכים כחולים באמצע שימוש שוטף ושלשום כבר לא הצלחתי להדליק אותו יותר בשיטה העקומה ההי…

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by pirlo59,

מחשב נכבה לאחר כניסה של 5 דקות לאינטרנט

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  8. Started by ORrrr,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. אני לא יודע אם הבעיה הזאת היא עקב הרדיאון שלי, אבל היא באמת בגלל זה, אני יותר לא מתקרב לכרטיסי מסך של ATI! בכל מקרה: Ati Radeon 8500 +Gigabyte 7VTXH AMD XP Athalon 1700 256 RAM Windows XP בכל מקרה. אני דיי בטוח שהבעיה הזאת מתרחשבת רק במשחקים שפועלים על המנוע של unreal2003. הבעיה היא, שאחרי כמה דקות של משחק, או אפילו ישר כשהמשחק עולה, מופעים קווים אנכיים בצבע חום ועוד כל מיני שטויות על המסך (אני לא רואה את התמונה של המשחק, רק קווים אנכיים), והמחשב קופא, ומכריח אותי לאתחל אותו. בינתיים התקלה הזאת התרחשה רק במשחקים האלו: (Unreal Tournament 2003 (Demo (GunMetal (Demo Postal 2 כל המשחקים האלו פעולים על אותו מנוע, ויש את אותה תקלה בדיוק, אבל אין לי מושג איך לסדר אותה! מיותר לצי…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Thunder Child,

אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. ניתן לעקוף אתרים שמוגנים עם תוכנה למניעת כניסה עם VPN למשל? מצורפת תמונה של האתר שחוסם את הכניסה עם התוסף HOLA או כלVPN אחר

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. חברה יש לי בעיה מוזרה כבר יומיים אני לא מצליח לגלוש בשום אתר למעט גוגל ויוטיוב. וזה רק בדפדפן כרום. בדפדפנים אחרים אני לא מצליח בכלל. מה שמוזר עוד זה כאשר אני עןשה ריסטארט למחשב אני מצליח לגלוש כרגיל אבל אחרי כמה שעות זה שוב חוזר לא לעבוד. מה שמחזק את ההערכ.ה שמדובר בוירוס או משהו כי ניסיתי לפתור אולי זה בעיית כרטיס רשת אלחוטי שדרכו אני גולש הסרתי והתקנתי דרייבר פעם אחת זה עזר והצלחתי לגלוש אבל אחרי כמה שעות שוב חזר. בcmd עשיתי פינג לשם ופינג לאייפי ושתיהם עובדים. מה שאומר שיש תקשורת. מ.ה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  13. Started by yanivswisa,

קניתי מחשב לפני שנה בערך עם מעבד I5 3.2GHZ אתמול באתי להיכנס למשחק וראיתי שהוא נתקע קצת כשנכנסתי למנהל משימות ראיתי שהשימוש במעבד עומד על 100% ניסיתי לסגור את כל התוכניות שעל המחשב וגם עשיתי ריסטרט אבל עדיין הוא מראה 100 אחוז עשיתי סריקות של רוגלה ווירוסים המחשב לא מצא כלום (יש לי נורטון מקורי וMalwarebyte ) בדקתי את הטמפרטורות של המעבד והן רגילות. מישהו יכול לעזור לי להבין מה הבעיה? ד"א יש לי ווינדוס 7 אם זה משנה

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Started by מוישה בטוויטר ,

קניתי מחשב נייד טוב לגרפיקה [עלה 5.5] עם מעבד של NVIDIA 960M המחשב הגיע מוכן עם ווינדוס 10 וכל הדרייברים מותקנים כעת רציתי לדעת האם הפוטושופ מוגדר טוב מבחינת המעבד כי אני רואה שהוא משתמש במעבד של אינטל הבסיסי ולא של NVIDIA השאלה האם אכן כן? וא''כ, איך משנים את זה? תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. מדובר בלפטופ של דל שכבר יצא מהאחריות (בן 3.5 שנים) אבל תפקד בצורה מעולה ובאמצע שימוש שגרתי נכבה ומאז לא מגיב. שמתי לב שהשנאי של המטען נכבה גם הוא ומכיוון שיש לחברה שלי לפטופ דומה ניסיתי את המטען שלה אך ברגע שחברתי אותו גם השנאי שלה נכבה. ברגע שניתקתי את המטען מהשקע וחיברתי חזרה הוא חזר לעבוד, כנראה שהמחשב מקצר. ניסיתי אותו הדבר כאשר הבטרייה לא מחוברת אך המטען שוב נכבה. לפי התיאור למעלה אפשר להבין מה הבעיה או זה יכול להיות כל דבר? אם כן מה לדעתכם העלות של תיקון המחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  16. Started by Adir652,

החלפתי מאוורר למעבד כי הקודם התקלקל. שמתי משחה תרמית ועדיין המחשב מגיע ל85-90 מעלות אחרי 2 דקות. בדקתי בביוס והמעבד על 1.2Ghz מתוך 2.5Ghz והאוברקלוק אוף. המחשב מתחיל מ-30 מעלות בביוס ואחרי 2-3 דקות מגיע ל-85-90. אני מתוסבך מזה כבר אין לי מושג מה לעשות. מישהו יכול לעזור?

17. יש לי איפה שה ADRESS BAR את ה COMMON NAME , עכשיו גם אין לי מושג מה זה עושה בכלל, וגם זה מעצבן נורא! איך אני מוריד את זה (לתמיד!!)? ( ולחיצה ימנית על זה ואפשר להוריד את זה , אבל לא לתמיד אלה רק לאותו חלון , יאנו אם פותחים חלון חדש זה עדיין מופיע ) :'( :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. כאשר אני משחק במחשב בC&C הוא יוצא לי מהמשחק ורושם לי הודעה שחסר לי זכרון במחשב... זה המפרט של המחשב שלי... intel core 2 duo e6300 1.86ghz gigabyte ga-945gm-s2 gskill 512mbX2 667mhz ddr2 nt wd169gb 7200rpm 8mb sataII enermax liberty 400w connected radeon x1800xt 256mb ddr III+zalman vf900-cu vfa cooler asetek vapochill micro ultra low noise(קירור למעבד)

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by -LosNir-,

שלום, היום קיבלתי את הלוח החדש שלי (945P S-3). הרכבתי את המחשב והפעלתי, עבד מעולה. רצתי להתקין Windows - אך נתקלתי בבעיה: לאחר טעינת כל הדריברים בהתחלת ההתקנה, כשרשום "Setup Starting Windows", מופיע מסך כחול. (0X000000A5). ניסיתי להסיר פלופי, להעביר סלוטים לכרטיס מסך וכו'.. שום דבר לא עזר. השגיאה מדברת על בעיה ב ACPI. לינק לכתבה במיקרוסופט: http://support.microsoft.com/kb/314830 מפרט: Intel Pentium D 2.8Ghz 805 Gigabyte 945P-S3 Reversion 1.0 Twinmos 512MB * 2 DDR2 667Mhz ATI 3D RAGE * בקשר לכרטיס מסך, מסתבר שהכרטיס שלי (7600GS) נאבד בדואר, אז אני משתמש בכרטיס PCI ישן :-X (יש מצב שזה הבעיה?) אשמח לעזרה, אני כבר מיואש :-\

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. יש לי מחשב Lenovo 710s 13ikb, והכל היה סבבה עד שווינדוס הציע לי לעדכן את הביוס לגרסא 9YCN39WW שאני לא חושב שבכלל מתאימה למחשב כי כשאני נכנס לאתר של החברה ובודק על דרייברים, הדרייבר האחרון שרשום שם לפי מה שאני רואה זה 3HCN25WW. בdevice manager בקטגוריה של הfirmware יש לי סימן קריאה ליד הגרסא שווינדוס עדכן ורשום לי שם this device cannot work properly until you restart your computer (code 14). בנוסף כל פעם שאני עושה ריסטארט למחשב מופיע לי הלוגו של לנובו עם הכיתוב שהוא מתקין עדכון ואז עוד פעם הוא עושה לעצמו ריסטארט ורשום לי בקטן למעלה capsule failed please redo the process. אחרי 3 פעמים של ריסטארט הוא מפסיק לנסות לעדכן ואז בfirmware בdevice manager רשום לי: this device …

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  21. שלום, לאחרונה רכשתי מחשב נייח (מפרט מחשב נייח-converted.pdf) עם מערכת הפעלה Win 11. הוא מחובר לנתב (סיבים) באמצעות כבל רשת. לדעתי אין לו Bluetooth או Wifi. חיברתי אליו מתאם USB Bluetooth של Ugreen וזה עובד. 1. האם באותה דרך אפשר לחבר מתאם Wifi USB תיאורטית גם בלי כרטיס רשת אלחוטי? 2. האם אפשר לחבר את המתאם והכבל רשת בו-זמנית (פשוט לכבות ולהדליק את ה-Wifi במידת הצורך)? 3. מה עדיף: מתאם AC650 או מתאם AC1300? תודה.

22. Started by ccc,

אני בא לשחק בהגה של גיים פורט אז אני הולך לבדוק שהגיים פורט שלי מותקן במהל התקנים וזה מה שאני רואה This device cannot find enough free resources that it can use. (Code 12) If you want to use this device, you will need to disable one of the other devices on this system. Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. עם סימן קריאה כזה... מה זה? הוספת התקני משחק לא עובדת בגלל זה... תודה רבה!!!!!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by e.m,

יש לי מסך מחשב U2311 של דל שכבר כמה זמן הופך למסך שחור מעצמו ורק הדלקה מחדש עוזרת. אתמול הוא סופית אחרי שניה אחת או מספר שניות הופך למסך שחור (אבל עובד). פתחתי את המסך, בבדיקת מתח לא היה תגובה (רק ב 200 מילי היה) האם הבעיה בשקע עצמו? או שלא בהכרח וצריך בעצם להחליף את הקבלים (RECAP)

• 4 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by rivki1985,

אני נכנסת ל-BIOS ומסמנת את CD-ROM ומפעילה מחדש את המחשב ע"מ שישאב משם את הווינדוס והוא לא מתייחס (המחשב ממשיך כרגיל...) למרות שניסתי גם דרך דיסק און קי ה-BIOS לא מתייחס אשמח לכל עזרה בנושא

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום לכולם קניתי מסך מחשב חדש Dell UltraSharp U2414H 23.8 הוא מחובר למחשב, וגם הטלוויזיה מחוברת למחשב באמצעות כבל HDMI כאשר אני מכבה את מסך המחשב, אוטומטית מתכבה גם מסך הטלוויזיה יש אפשרות שתסדר את העניין?, או מה אני צריך לעשות שזה לא יקרה , ומסך הטלוויזיה ישאר דלוק בעת כיבוי מסך המחשב? במסך הישן שלי זה לא היה קורה פשוט הייתי מכבה את המסך של המחשב ונשאר עם מסך טלוויזיה דלוק תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.