תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
סוג מערכת ההפעלה : professional XP 2002 SERVICE PCK3 סוג הדפדפן : Opera סוג כרטיס המסך : NVIDIA AMD ATHLON )TM( 64X2 DUAL +CORE PROCSS 6400 RAM 2.00GB 3.21GHZ מסך כחול אין לי מושג איך להביא לכם את אותו, אז צילמתי במצלמה. ובגדול זה מה שיצא בגלל הפלש זה הדבר הזה: STOP: OXOOOOOOD1(OXB4CDOOO4CDOOO4,OXOOOOOOO2,OXOOOOOOO1,OXB9B8F75( NVNRM.SYS - ADDRESS B9B8F75C BASE AT B9B85000 DATESTAMP לצערי זה כל מה שיכולתי לראות. מידע כללי : היו הפסקות חשמל פה ושם בגלל מזג האויר החורפי, לפני כשבוע לערך היתה לי מקלדת של מייקרוסופט. המקלדת התקלקלה אז החלפתי אותה במקלדת של TEC שעולה 80 שח לערך באופיס דיפו. שמתי לב שזה התחיל בעת שניגנתי מוזיקה במדיה פלייר, אז המחשב עשה איתחול, ככה זה קרה כמ…
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בחיבור מחשב חדש השתמשתי בכבלים של המחשב הישן. עושה רושם שהכל מתחבר כהלכה - העכבר והמקלדת מגיבים, כבל תקשורת מהבהב ומראה שהוא פעיל בסלוט שלו, אבל המסך - שחור. סוכם שתותקן מערכת הפעלה חלונות 11 ואני אדאג למפתח מוצר והחשבונית גם מראה שעבור ההתקנה של מערכת ההפעלה חויבו כמה עשרות ש"ח. הכבל של המסך הוא HDMI ומחובר תקין למחשב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים. אני לא משחק בדרך כלל מולטיפלייר ואני קניתי עכשיו את הBF3 ויש לי לגים שאני הולך קדימה זה כאילו נעצר או נקטע עד שמשתחרר. האם יש לכם הצעות? יש לי חיבור 12 מגה מ012.
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יכול ליצור תיקיה חדשה בווינדוס 8.1 משהו אולי יודע משהו על זה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום!לפני 3 ימים קניתי לפטופ lenovo y 700 (מחשב מטורף אגב ואני מבסוט)הורדתי bitorrent והורדתי את הcall of duty החדש שתופס הרבה מקום. יש לי 128g ssd ועוד 1TB בכונן השני. שכחתי לשנות את ההורדות לדיסק של הTB והוא בטעות ירד לSSD (כונן C) נכנסתי לתקיית ההורדת ומחקתי לצמיתות את התיקייה של המשחק (לא התקנתי את המשחק, זה רק הקובץ!) , אבל זה לא הראה לי שהוא פינה מקום בכונן בכלל! הורדתי Ccleaner וזה עדיין לא עובד. עכשיו התיקייה של המשחק נעלמה והמקום עדיין לא פונה מהדיסק הקשיח.למישהו יש מושג מה לעשות?תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים! אני צריך את עזרתכם, כי אין לי כבר כוח ואני זקוק מאוד למחשב תקין לצורך הלימודים. המחשב שלי בן 3 שנים: E8400 ללא המהרה וקירור סטוק MSI P7N SLI 4 GB RAM DDR 2 3 דיסקים קשוחים HD 4870 SAPPHIRE EZCOOL 500 W REAL יש לי WINDOWS 7 64 BIT SP1 עם כל הפאטצ'ים. הבעיה היא כזאת: המחשב נקפא ואחרי ריסטרט במסך של ביוס יש הודעה: Reboot and select proper Boot device or insert boot media in selected boot device and press a key. עוזר רק כיבוי מחשב, ניתוק מהחשמל והמתנה של 5 דקות לפחות. בהתחלה זה קרה כאשר שיחקתי וחשבתי אולי זה חימום יתר או בעיות אחרות. עכשיו אני לא משחק וזה קורה כאשר אני פשוט גולש באינטרנט. הייתי היום ב GMAIL וניסיתי לשלוח מיילים. בהתחלה שמתי לב שFIREFOX לא הגיב …
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכם וערב טוב, המחשב של אמא שלי החליט לא לעלות יותר... ברגע שמדליקים את המחשב המסך בכלל לא עונה ואחרי 2 שניות מתחיל צפצוף אני לא בטוח עם זה מהלוח אם או מהמעבד.. המאוור פועל והכל.. איו לי מושג מה לעשות, אולי לכם יש רעיונות?
-
- 15 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני כמה ימים החלו להישמע צפצופים מהנייד, אין להם סדר קבוע והם משתנים כל הזמן הסדר שלהם. המחשב הוא ThinkPad Edge E531 מה זה יכול להיות? אין לי ממש אפשרות לשלוח את המחשב עכשיו לביטוח, זאת תקלה שאפשר למשוך איתה עוד קצת זמן?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, היום קניתי כרטיס מסך gigabyte gtx 1660 super לאחר שהGPU הקודם שלי מת. כאשר אני הכנסתי את הכרטיס מסך למקום שלו בלוח אם והדלקתי את המחשב אני רואה את המסך של הbios אבל לא יכול לעשות שום דבר. המסך נשאר ככה כדקה ואז קורה reboot , נראה שהwindows מתחיל לעלות והמחשב פשוט נתקע. יש לי מחשב קצת ישן אבל הלוח אם אמור לתמוך בכרטיס הזה. הלוח אם שלי הוא ga-z77-d3h עם הbios הכי אחרון שיצא עבורו והמעבד i5-3570k. כאשר עליתי עם הonboard gpu אז בdevice manager הכרטיס מזוהה אבל מופיע עם משולש אזהרה - this device cannot find enough free resources that it can use. (code 12) . האם למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי msi ge force 3 ti 200 ויש לי דרייוור ישן האם הדרייוור הזה טוב? Version: 28.32 Size: 8.4 MB Self Extracting Installer Release Date: 3/21/2002 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום חברים קיבלתי מתנה לפטופ שנרכש באוקראינה. דגם acer swift 1. הלפטופ מגיע עם מערכת הפעלה endless os 3 שזו מן גרסא ללינוקס. אני לא מסתדר עם מערכת ההפעלה הזו ורוצה לשדרג לווינדוס 10. ניסיתי לעשות בוט דרך הusb אך אין אפשרות כזו בכלל ב bios. יש לי רק אופציה לבחור את מערכת הלינוקס. ניסיתי את כל 3 כניסות ה usb אך ללא הצלחה. האם למישהו יש פתרון?
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, בעיה מוזרה מתרחשת אצלי במחשב - כל כמה דקות וללא סיבה נראית לעין המחשב קופא כמעט לחלוטין ל-10-20 שניות ואז חוזר. אפשר להזיז את העכבר ולעבור בין (חלק) מהחלונות, אבל כל פעולת עיבוד, טעינת דפי אינטרנט, לחיצה על כפתורים וכו' פשוט לא עושה כלום. כמובן שבזמן שהמחשב קופא אי אפשר לפתוח שום תוכנת ניטור, וכל תוכנה שניסיתי גם לא דוגמת שום דבר בזמן שהוא קופא העניין הבאמת מוזר הוא שהייתי משוכנע שמדובר בבעיית זכרון/מעבד - וניצלתי את ההזדמנות כדי להחליף לוח אם, מעבד וזכרון וגם להתקין מחדש windows, וזה עדיין קורה. נשארות שתי אופציות שאני יכול לחשוב עליהן - כרטיס מסך או HDD. האם יש למישהו נסיון עם בעיה כזו? כרטיס מסך נשמע לי פחות סביר, אבל מצד שני גם ה HDD שלי נראה תקין ולא מדוו…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה התחיל לפני כמה חודשים, כאשר שיחקתי במשחק, אז לפעמים המחשב נתקע והיו קווים כאלה על המסך. היום זה קרה כסגרתי את המחשב, אך כשפתחתי אותו, הקווים נשארו על המסך והם ממשיכים איתי ל WINDOWS. אני לא יכול להגדיר את הרזולוציה ל 1680x1050, זה על 1280x1024 מקסימום. גם המחשב זז לאט כזה, כאילו הדריבר של הכרטיס מסך לא מותקן... הבעיה היא בכרטיס מסך, נכון? הוא מתחמם מידי ועכשיו נגרם לו איזה נזק קבוע? יש לי אותו 11 חודשים וכתוב על הדף שהאחריות היא ל 36 חודשים. אבל אני רוצה לדעת שהבעיה היא הכרטיס מסך, כדי שאני לא אצטרך להשאיר את המחשב בחנות, ורק להביא להם את הכרטיס מסך. המפרט של המחשב שלי בפרופיל. מדובר בכרטיס מסך 8800GTS320 הנה תמונה של הבעיה: http://img391.imageshack.us/img391/…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים, לא מצעתי עדכון ללוח שלי , יכולים לעזור ? הנה הפרטים של הלקוח: SiSoftware Sandra Computer System Manufacturer : MSI Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 Unique ID : 00000000-00000000-00000000-00000000 System Chassis Manufacturer : Uknown Chassis Manufacture Case Type : Desktop Can be locked : No Version : Version 1.00 Serial Number : 123456890 Asset Tag : 0123ABC System Mainboard Manufacturer : MSI MP Support : No Model : MS-6547 Version : 1.0 Serial Number : 00000000 BIOS ID : 62-1015-009999-00101111-040201-SiS645 Memory Controller Error Detection Method : 32-bit ECC Error Correction Capability : 1-bit Supported/Current Memory Interleave : 1-…
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי היום כיביתי את המחשב בשביל לקנות את הפילטרים של המאוררים (כביתי כדי שלא יכנס אבק בזמן שאין פילטר) ולאחר שהחזרתי את הפילטרים המחשב פשוט לא נדלק ועושה לופים של ניסיונות פוסט, אני מצטרף סירטון של בעיה ניסיתי להוציא את הסוללה ולהחזיר ושום דבר לא קרה, גם ניסיון של חיבור הכל מהתחלה לא צלח, רעיונות לפיתרון? הלוח הוא gigabyte ga-z87-hd3 https://youtu.be/AU3a6v8eVGc
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
הרכבתי מערכת מבוססת AMD ASROCK 990 EXTREME 3 AMD PHENOM 2 X4 965 C3 3.4GHZ COOLER MASTER 212X HYPER 2X4 GB G.SKILL 1333MHZ SNIPER SAPPHIRE HD7950 3GB OC DP CORSAIR CX750W ANTEC P280 SEAGATE 1TB 7200RPM LG DVDRW X24 הסתכלתי במדריך של הלוח יש שם הנחייה לגבי כרטיס מסך יחיד , שמומלץ לשים על PCIE2 כשאני שם את הכרטיס מסך על החריץ הרחבה הוא נוגע בצורה קצת מלחיצה על החיבור של הSATA בלוח אם (זה כרטיס מסך DUAL PLATE) השאלה היא אם זה כזה משנה אם אני אחבר את הכרטיס מסך בPCIE2 או PCIE3 מבחינת מהירות עבודה או בכלל אם יש חשיבות לחריץ הרחבה ראשי שיהיה PCIE2 או PCIE3 ? ובנוסף כשהכרטיס מסך על חריץ PCIE2 הוא מעל לסוללה של הביוס , אני מניח שזה כרטיס מסך שמתחמם... , זה לא עלול להזיק ? כמו כן …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, בימים האחרונים שמתי לב שאני בתוך המשחק DOOM המחשב מרעיש ממש , בדקתי מעלות וזה מה שראיתי מטורף... זה קורה לי רק במשחק הזה אני משתמש במנוע VULKAN. יש מה לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי חברים. הרכבתי מחשב חדש (רק המעבד והזכרונות נשארו מהישן). Intel® Core™ i7-4960X Processor Extreme Edition (15M Cache, up to 4.00 GHz) GV-N98TG1 GAMING-6GD ASUS Rampage IV Black Edition Samsung SSD 850 PRO 256GB X 2 OCZ ZT Series 750W CORSAIR Hydro Series H110 Noctua NT-H1 Noctua NF-A14 PWM X 2 BLS3KIT4G3D1609DS1S00 Corsair 780T בנוסף מחובר צורב DVD, וכונן HDD של סמסונג 1 טרה. לאחר חיבור ווידוא כל החיבורים, אני נתקל בתקלה שלפי עניות דעתי דיי מוזרה. כדי לגרום למחשב לעלות תקין - POST קצר-> עליה של ממשק הRAID->אתחול ועליית מערכת הפעלה. אני נדרש לבצע אתחול ע"י הכפתור במארז כ3 פעמים. עליה ראשונה->POST ארוך מדי ונתקע במסך זה (מקלדת לא מגיבה) עליה שניה-> POST קצר י…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי, לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ? ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-