תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,287 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, 1. רכשתי לאחרונה נייד חדש של DELL. לאחר התקנה נקיה של Windows 10, עדיין יש לי כ1.6-2GB זיכרון RAM בשימוש ישירות לאחר ההדלקה. על אף שהמערכת נהדרת, לטעמי ישנם הרבה-יותר-מידי שירותים מיותרים שעולים יחד איתה (חיפוש- 30MB, מארח שירותי מערכת- 20MB, וכו' וכו'... אני סופר 200 מגה והרשימה רחוקה מלהסתיים). אמנם רוב השירותים צורכים מעט זיכרון, אך הכמות המטרידה שלהם וכו'... יש רשימה מעודכנת של כל שירות ומה הוא עושה, איפשהו? טיפים לאופטימיזציה נכונה של Windows 10? 2. גם התוכנה של McAffe מעצבנת אותי בנושא. הגנת האינטרנט והסריקה בזמן אמת- לא יודע כמה הן נחוצות (וזה 250-300MB בזיכרון כל הזמן). יש למישהו המלצה לתוכנת הגנה קלילה יותר? 3. ולבסוף- Chrome. וואו. אחרי שכתבו בכל מקו…
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם.אז לפני כמה שבועות כל פעם שהמחשב נכנס למצב של Sleeping mode המסך לא היה יוצא ממנו,אין שום תגובה,עכשיו זה יותר גרוע גם שהמחשב מכובה ואני מדליק הוא לפעמים לא עולה. כל פעם אני מכבה ומדליק אותו בצורה גסה וזה צובת לי בלב. החלפתי את הכבל החשמל ואת כבל המסך ולא עזר אחרי זה החלפתי מסך והבעיה עדיין נשארה.אז יש לי בעיה במחשב ואני לא יודע מה היא.חשבתי על להחליף מיקום לכרטיס מסך אבל לא ניראה לי זה אפשרי עם הלוח אם שלי זה ניראה שיש מקום לכרטיס מסך במקום אחד ספציפי.אצרף תמונה ואשמח לעזרה. הכרטיס מסך שלי הוא GeForce GTX970 GPU - 4GB 256 bits GDDR5 הלוח אם שלי הוא H81M-HDS -ASRock הספק שלי הוא 500W Xigmatek X-Calibre P המעבד שלי הוא i5-4590 Quad core CPU - …
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום וברכה! ניסיתי להתקין 4 ג'יגה (2 ג'יגה כל אחד מהם) למחשב הנייד שלי והמחשב שלי עולה ללא מסך. שמתי רק אחד מהם, כרגע יש לי 2 ג'יגה וזה עובד יפה. יש לי מערכת הפעלה ווינדוס XP. מישהו יודע למה זה קורה? ומה עושים?
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב נייד: Lenovo Legion Y730-17ICH-81HG כונן SSD של 1 ג'יגה זיכרון: 32.0 GB מערכת הפעלה: Windows 10 x64 מעודכנת עד העדכון האחרון. כל הדרייברים מותקנים בצורה תקינה ואין שום סימן של בעיה על אחד ההתקנים ב "מנהל ההתקנים" של ווינדוס. המחשב ברשותי כבר כמעט 3 שנים. ומהיום הראשון שהמחשב יצא מהקופסא כחדש והופעל בפעם הראשונה אז כל פעם שעושים פעולה קצת "כבדה" במחשב (כגון העלאה של קבצים גדולים לענן של DRIVE או שבעליית המחשב הוא סורק את כל הקבצים לבדוק אם צריך סנכרון, או שמעבירים קבצים גדולים מהכונן C לכונן D) המאווררים של המחשב מתחילים להיכנס לפעולת אמוק ועושים רעש חזק מאוד שממש מפריע לעבו…
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
הWINDOWS UPDATE לא מעדכן לי כבר זמן מה עדכונים וגם שאני מנסה ידנית לעדכן הוא כותב לי את הדברים הבאים- לא הצלחנו לעבור למצב מקוון כדי להוריד את העדכונים. ננסה שוב מאוחר יותר, או שתוכל לבדוק כעת. אם עדיין אינך מצליח, ודא שאתה מחובר לאינטרנט. מה עושים במצב כזה?
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאחד מיציאות הusb דורש מתח חשמלי גבוה מידי למען האמת זה כבר כמה ימים שקופצת לי הודעה מהסוג הזה, ולא ידעתי מה לעשות עם זה כמו"כ מודם שמתחבר למחשב וקו הטלפון לצורך שליחת הפקסים דרך המחשב, הפסיק לעבוד וכל פעם שחיברתי אותו הוא קיצר את כל קו הטלפון כעת לאחר שבערב שבת כיביתי את המחשב וכשאני בא להפעיל אותו זה ההודעה שאני מקבל והוא לא נדלק
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 2 followers
-
-
היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם. ניסיתי לחבר משהו לLINE IN במחשב ולא עבד לי. יש לי WINDOWS 8 64 BIT לוח אם של גיגהבייט (הכרטיס קול של הלוח אם), התוכנה REALTEK HD AUDIO קופצת כאשר אני מכניס את הכבל ושואלת איזה חיבור זה, אני עושה LINE IN ולא שומעים כלום. המחשב מחובר דרך כבל אופטי למערכת Z5500 LOGITECH האם זה משהו בהגדרות? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי! יש לי מערכת XP שמרסטת כל כמה ימים, מניתוח קבצי הMINIDUMP עולה שרוב הפעמים הבעיה נגרמת בגלל ntoskrnl.exe ופעמים בודדות ע"י fw.sys וASWFP.sys צירפתי גם תמונות שמתארות את הWINDBG. למישהו יש רעיון? [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב נכבה כעבור זמנים שונים (2 דק' עד כשעה), הכיבוי מידי - לא יציאה מסודרת. זו לא בעית התחממות, המחשב נכבה לפעמים לפני שהוא מספיק להתחמם. זו לא בעית תוכנה - התקנתי את מערכת ההפעלה מחדש והבעיה נותרה. הסוללה של המחשב ישנה וכמעט ולא נטענת, אבל גם כאשר ניתקתי אותה ועבדתי עם המחשב מחובר לחשמל - המחשב נכבה כעבור מספר דקות. אודה על כל עזרה כלשהי, ערן.
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שאני מנסה להכנס ל "מחשב שלי לוקח לו הרבה זמן לעלות זה התחיל ביומים האחרונים מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
המחשב היה תקין לגמרי החלפתי כרטיס מסך לGTX1060 6GB ושאני נכנס לתוכנת עריכת סרטים פאוור דרקטור באמצע עבודה המחשב קורס התקנתי את הדריבר הכי מעודכן מחקתי את הדרייברים הישנים ועדיין קורס אני מאוד ישמח לעזרה יש לי עבודה חשובה לעשות ואני לא מצליח להתקדם
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחשב חדש. ההתקנה של XP הייתה יחסית איטית, בשלב מסויים ההתקנה נתקעה. לאחר ניסיונות נוספים שלא עזרו החלטתי לפרמט את הדיסק הקשיח עם תוכנת PARAGON, בנוסף ביצעתי פעולה של בדיקת שטח הדיסק, אך הפסקתי את הפעולה באמצע (בגלל שזה לוקח מלא זמן) ע"י ריסט, מפני שהתוכנה לא הגיבה לבקשת הפסקת הפעולה פשוט המשיכה לבדוק את הדיסק. אחרי זה ניסתי שוב להתקין את XP ואז קיבלתי את ההודעה הנ"ל שחסר את NTLDR עשיתי חיפוש בנושא ובכל מקום הייתה התייחסות לתיקון הבעיה ע"י העתקת הקובץ לדיסק הקשיח בעזרת דיסק ההתקנה של XP ואו ליצור דיסק איתחול שבו יש את הקובץ כדי להעתיקו אל הדיסק הקשיח. לאתחל את המחשב עם דיסק התקנה של XP זה לא אפשרי מפני שחסר את הקובץ. אם הדיסק מפורמט אז מה יועיל העתקת הקובץ אל הדיסק הקשי…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מעבד חדש למחשב שלי T7500 (מחשב נייד) ולפני שאני מחליף, הייתי רוצה לדעת אם הגרסה של הביוס שלי מתאימה או שאצטרך לעדכן אותה לפני כן (פשוט לא בא לי להחליף מעבד ולגלות שזה לא עובד ואחר כך כל הבלאגן...אתם יודעים איך זה) קצת פרטים על המחשב שלי, למקרה שזה יעזור : [TABLE] [TR] [TD=colspan: 3]Computer: [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Computer Type [/TD] [TD]ACPI x86-based PC (Mobile) [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Operating System [/TD] [TD]Microsoft Windows 7 Ultimate [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]OS Service Pack [/TD] [TD][ TRIAL VERSION ] [/TD] [/TR] [TR] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD][/TD] [TD]Internet Ex…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, בשבוע האחרון התחילו לי כמה בעיות במחשב..הכל התחיל כששיחקתי מיינקראפט(!!) עם כמה חברים, המחשב קפא(הסאונד ממשיך לעבוד ברקע, לדוגמא שמעתי אותם מדברים/מוזיקה ברקע), נהיו צבעים סגולים על המסך, אחרי זה לפעמים מסך שחור והייתי צריך לעשות ריסטרט כדי לצאת מהמצב הזה ולחזור לשחק. הייתי בטוח שזאת בעיה עם מיינקראפט, אז לא ייחסתי לזה יותר מדי חשיבות. לאחר כמה ימים שיחקתי בHOI4 וגם שם זה קרה. בדקתי בCoD4, וגם שם זה קרה מהר מאוד אבל בפעם הזאת צילמתי את זה: *חשוב לציין שזה קרה רק במשחקים. ניסיתי לחפש קצת בגוגל, אבל לא ממש הבנתי מה הגורם לבעיה הזאת ואיך אפשר לפתור אותה. בעיה נוספת שקרתה לי(לא בטוח אם היא קשור…
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן, אני כרגע עם בעיה מעצבנת שהתחילה לי זה עתה. לפני חודש וחצי בערך,שנמכתי חלונות מ-10 ל-7. הכל היה בסדר עד היום,עזבתי את המחשב לכמה דקות,כשחזרתי ראיתי אותו מעלה לי את ההודעה הזו: כמובן שלא הבנתי מה הסיבה אז לחצתי Restore. טוב המחשב חזר לפעול,ואחרי שעה בערך קיבלתי את "מסך המוות": **חשוב לציין שהתמונות מהרשת אז סביר להניח כי לי היה Teh info שונה. טוב המחשב חזר לפועל לאזור השעה וחצי,ואז קרה הדבר הבא: מפה,אני כבר לא יודע מה לעשות,אני במחשבה שלי היתי חושב שזה וירוס. אבל היום הורדתי סדרה מ - tvnetil אבל האתר אמור להיות נקי מוירוסים לחלוטין. והורדתי עוד פרק של סדרה מאתר שא…
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לאחרונה נרשמתי לשירות אחסון בענן של MICROSOFT וקיבלתי 15GB אחסון חינם, והתקנתי גם את ה CLIENT ובו יצרתי תיקיות משותפות בתוך השרת, בנוסף לתיקיות ברירת המחדל שבאות עם התוכנה. השאלה היא - כשאני מוחק קובץ מהתיקייה המשותפת מתוך המחשב, האם זה מסתנכרן ונמחק גם מתוך ה CLOUD? כי אם כן אז אין משמעות לשירות, כי אם יקרוס הדיסק הקשיח, אז כל התוכן יימחק גם מה CLOUD. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הורדתי את ויזואל סטודיו ובחרתי באפשרות של אוניברסל-להתקין את כל השפות, אבל כשפתחתי את התוכנה, גיליתי שהותקנו רק כמה שפות בודדות-האפשרויות הכלליות הן C++, ויזואל בייסיק, ו"OTHER". אפילו בשפת C אי אפשר לעבוד. הורדתי את גירסת קומיוניטי. גם בשפת C++, התוכנית הראשונה שמופיעה אוטומטית-HELLO WORLD- אי אפשר להריץ אותה, מתקבלת שגיאה בקמפול. כשאני פותח את האינסטולר כתוב לי שההתקנה הושלמה עם שגיאות.
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, עוד אין לי את המחשב שבוע ועכשיו באתי להדליקו, ולהפתעתי קיבלתי מסך כחול, יש לי טראומה גדולה מאוד מהמסכים האלה, אשמח אם תעזרו לי לפענח את הקובץ ולהבין את מקור התקלה. העלתי את הקובץ מתיקיית ה Minidump, ווינדוס 7. שנו בבקשה את הסיומת של הקובץ ל dmp, הייתי חייב לשנות ל PNG אחרת לא הייתי יכול להעלותו. תודה רבה. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה HDMI NVidia GTX 460 אני רוצה לחבר את המחשב לטלוזיה דרך כבל HDMI. תמונה אני רואה, אבל מה קורה עם סאונד? הסאונד לא אמור לעבוד על הכבל HDMI ? מה אני צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, שמח להצטרף לכאן יש לי בלימודים רשת אלחוטית פרוסה בכל הקמפוס כשלכל סטודנט יש יוזר וססמא אישיים. בימים האחרונים שמתי לב לבעיה בהתחברות לרשת דרך הלפטופ. הוא רושם לי WINDOWS UNABLE TO CONNECT שמתי לב שלא משנה איזה יוזר\ססמא אני אכניס - הוא יקפיץ לי את ההודעה הזאת אוטומטית ויהי מה. ניסיתי: 1. למחוק את ההגדרות של הWIFI ולהתחבר מחדש 2. להגדיר את ההתחברות לרשת manually 3. למחוק את הדרייברים של הכ. רשת והתקנה מחדש 4. לחבר כ. רשת אחר ב USB סטיק - שגם כאן, כשהייתי בטוח שהבעיה תפתר - היא לא נפתרה. כל אלה לא צלחו. ועדיין הבעיה נמשכת. חייב לציין שבעבר הצלחתי להתחבר לרשת וזאת בעיה חדשה, בנוסף, בגלקסי ובאייפד אני מתחבר בלי בעיות וגולש כרגיל. כך שהבעיה היא ללא ספק במחשב עצמו. …
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי הורדתי את הגירסה הכי חדשה 4.37 אני מתקין זה מגיע ל100 אחוז של ההתקנה ונתקע הוא לא עושה פיניש להתקנה תודה מראש אלירן
-
- 5 תגובות
- 1.8k צפיות
-