תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,320 דיונים בפורום זה
-
אני לא מוצא איפה מה שירד כדי למחוק אותו , הוא תופס מקום של איזה כמעט 10 GB היה לי לפני הסרט מקום פנוי 12 GB הייתי מודע לזה ומה תופס, אבל עכשיו זה ירד ל3 GB בגלל הסרט המסריח הזה .הורדה דרך האתר מגה פשוט בעייתית. נסתי עם סיקלינר ,הוא מחק רק 400 MB הבקשה שלי שתעזרו לי ותגידו לי איך לאתר את הסרט או למחוק כדי שיהיה לי מקום. רק להגדיל לאיזה 11 GB זה יספיק תודה
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום מחשב נייד Dell Latitude E5420 ממש לאחרונה החלפתי דיסק קשיח עקב קריסות חוזרות ונשנות ומסכים כחולים וכן בדיקות שהעידו על כשל בדיסק. עם הדיסק הקודם לא הצלחתי להפעיל את אופציית הדיאגנוסטיקה שבודקת את תקינות מכלול חלקי המחשב שיש באתר של דל בגלל שדי בתחילת הסריקה המחשב היה קורס. כעת לאחר החלפה ביצעתי בדיקה, אז הבדיקה המהירה יוצאת תקינה, אבל בדיקה מורחבת יוצאת עם כשל בכרטיס מסך, הן בבדיקה רגילה והן בבדיקת עומס. מצ"ב צילומי מסך. בעבר שהייתי מבצע בדיקות כאלה, היה שלב שבו רצו על המסך במשך כמה דקות כל מיני אנימציות כחלק מהבדיקה, וכעת מופיע משהו אחד ולאחר מכן המסך מדי פעם מנסה משהו ונכבה (אולי זה קשור לכשל). אציין שהמחשב עובד רגיל (אני לא משתמש במשחקי מחשב) בצורה…
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב נייד של לנובו (Idealpad S540) יש לו תקשורת אלחוטית אבל הוא ללא כרטיס רשת, יש פתרון לאינטרנט האלחוטי נוסף (חוץ מחיבור עם כבל)? קישור למחשב: https://ksp.co.il/?select=.268..271..159..9130..211..2639.&kg=&list=1&sort=2&glist=1&uin=70821&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real=
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, עדכנתי את המחשב שלי לעדכון האחרון ואחרי שהוא הציג לי מסך מתגים. הוא מציג לי מסך שחור כמו בתמונה. עשיתי ריסטרט והוא עדיין מציג את המסך הזה. אני עובד עצות, מה עליי לעשות? Sent from my ONEPLUS A3010 using Tapatalk
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
היי אז הלפטופ שלי החליט פתאום לא לעבוד עם ווייפיי. הכוונה שהוא בכלל לא נותן לי את האפשרות לחפש רשתות או לעשות איזושהי פעולה שקשורה לווייפיי בכללי. הוא מאפשר להתחבר רק עם כבל רשת. כרגע הוא מחובר בכבל לראוטר ועובד סבבה. חוץ מזה הטלפון שלי מחובר לווייפיי ועובד אז אי מניחה שהבעיה לא בראוטר.. זה קרה כבר פעם אחת לא מזמן ואז עשיתי איפוס רשת דרך הגדרות רשת ואינטרנט (אולי זה היה טעות?) זה עזר לו לחזור לתפקד עם ווייפיי אז, אבל עכשיו ניסיתי שוב וזה כבר לא עובד. גם ניסיתי לעדכן דרייברים וזה גם כן לא עזר. אשמח מאוד לעזרתכם!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי מחשב של ASUS דגם: לאחרונה המטען עושה בעיות ולפעמים אינו מטעין ולאחר מכה חוזר להטעין דגם המטען הוא adp-90yd d חיפשתי מטען כזה ולא הצלחתי למצוא בחנות מחשבים כאן באיזור הציעו לי מטען אחר של אסוס אבל האמפר היה שונה והעדפתי לא לקנות כי לא ידעתי אם זה תואם או שעלול לגרום נזק למטען שלי כתוב שיש 4.74A ושבחנות היה 3 ומשהו אני לא זוכר שניהם 19V האם זה מתאים ורק יטעין יותר לאט ? לאחר חיפוש בגוגל ראיתי דגם דומה ADP-90YD B ואני לא יודע אם זה מתאים או לא ובסוף מצאתי שמוכרים מטען אוניברסלי של ASUS מצורף קישור https://ksp.co.il/web/item/39943 וכן עוד מטען אונירסלי של חברה אחרת …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. מקווה שמישהו יוכל להשיא לי עצה. לפני כחודש ה-HD הישן שלי (WD 80GB) החל לתקתק ולתקוע את המחשב, והביא אותי להחלטה לרכוש אחד חדש. אחרי בדיקה קטנה, בחרתי ב-SEAGATE, 500GB, 32MB Cache. עם הרכישה, התקנתי WINDOWS, אולם אחרי כמה ימים, לאחר עדכון של WINDOWS, הוא החליט שחסר קובץ בספריה SYSTEM32/CONFIG. חשבתי לעצמי שהבעיה היתה בעדכון, והחלטתי להתחיל שוב מחדש. פירמטתי את ה-HD, והתקנתי עליו את ה-IMAGE שהכנתי מבעוד מועד, אולם הבעיה חזרה עליה מיד. ניגשתי לחנות ואחרי דין ודברים הם החליפו את ה-HD לאחד חדש. חזרתי איתו הביתה, התקנתי אותו מאפס (לא עם ה-IMAGE), ושוב הרגשתי שמשהו לא בסדר, אז שוב ניסיתי לפרמט אותו. בפורמט של ההתקנה של WINDOWS, לקח למחשב מעל לחצי שעה לעבור את ה-3% הראשונים…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר עדכון ווינדוס 10 המערכת לא מתקינה דרייבר לכרטיס מסך עד מלפני העדכון הכל עבד מעולה בווינדוס 7 כרגע לא מתקין וגם לא מביא להתקין מחדש דרך אתר NVidia
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש שבוע שעבר, ואחרי יום בערך שהוא עובד כמו שצריך (מעולה!) הספק כוח התחיל לעשות רעשי קליקים בתדירות די מהירה. פתחתי את המחשב, ובדקתי - זה לא המאוורר. זה משהו חשמלי. חיפשתי קצת באינטרנט ואמרו שזה יכול להיות רעשים של זאפים חשמלים. זה לא היה נשמע לי הגיוני, עד ש...כן...זה הזוי, אבל תהיו איתי פה... המקרר התחיל לעשות את אותם רעשים! ואני לא ממציא את זה, Trust me, I'm an engineer. האם מישהו מכיר מקרה שספק כוח משפיע על רשת החשמל בבית?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב חדש בן 8 חודשים הוא לא מספיק לעלות הוא נדלק אחרי 4-5 שניות נכבה ואז הוא שוב מנסה להידלק ושוב נכבה!!!! וחוזר חלילה... מישהו יודע מה עושים????? ניסתי לנתק את כול הרכיבים מהלוח !לא עזר
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, לפני חודש וחצי קניתי מחשב חדש ( amd athlon 2500+, gigabyte 7VAX-A, radeon 7000,Samsung DDR400) ולפתע המסך כבר לא נדלק. ההרגשה שלי שזה דווקא לא המסך, אלא המחשב. כשאני מדליק אותו הנורית בקרה של ההארד דיסק הקשיח נדלקת למס' שניות, אחריה הנורית של ה- DVD וזהו. המחשב נתקע - לא צפצופים, לא רעשים, לא כלום. מה יכולה להיות הבעייה ? ותודה על כל עזרה שתבוא מכם.
-
- 20 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי כמה בעיות במחשב שלי שאין לי דרך לטפל בהם (למרות שניסיתי אבל ללא הצלחה), יש לי את המפרט הבא: Intel i5 2500K 3.30GHz 6950 2GB CF 8GB RAM במשחקים יש לי בעיה של ירידות FPS וזה לא אמור להיות ככה ושאלתי את כל מה שאני יכול רק לשאול, אכן יש בעיה ואין לי מושג איך לטפל בזה, היה לי OC שהחנות TMS עשו לי (שהזמנתי מהם את המחשב) 4.30GHz קרה משהו למחשב והביוס עשה ריסטרט לעצמו או משהו כזה וה-OC נמחק וכל שאר הדברים שהיו בביוס או משהו כזה לא זוכר בדיוק, מה אפשר לעשות? לפנות ל-TMS שיעשו לי שוב? ואגב עוד בעיה של מסך כחול אני אצטט את הבעיה שכתבתי כאן בפורום: אגב היום שוב פעם ניסיתי לפתור את זה, במצב בטוח הסרתי את הדרייבר הנוכחי והתקנתי אחד ישן יותר (כל הדרייברים שהיו הם התאימו אז…
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני לא יודע אם הבעיה הזאת היא עקב הרדיאון שלי, אבל היא באמת בגלל זה, אני יותר לא מתקרב לכרטיסי מסך של ATI! בכל מקרה: Ati Radeon 8500 +Gigabyte 7VTXH AMD XP Athalon 1700 256 RAM Windows XP בכל מקרה. אני דיי בטוח שהבעיה הזאת מתרחשבת רק במשחקים שפועלים על המנוע של unreal2003. הבעיה היא, שאחרי כמה דקות של משחק, או אפילו ישר כשהמשחק עולה, מופעים קווים אנכיים בצבע חום ועוד כל מיני שטויות על המסך (אני לא רואה את התמונה של המשחק, רק קווים אנכיים), והמחשב קופא, ומכריח אותי לאתחל אותו. בינתיים התקלה הזאת התרחשה רק במשחקים האלו: (Unreal Tournament 2003 (Demo (GunMetal (Demo Postal 2 כל המשחקים האלו פעולים על אותו מנוע, ויש את אותה תקלה בדיוק, אבל אין לי מושג איך לסדר אותה! מיותר לצי…
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
תופעה מוזרה קוראת לי לפעמים באמצע עבודה בדף האינטרנט העכבר נעלם לי הסמן שלו ואני מזיז את העכבר וכלום רק שאני לוחץ CTRL + ALT הוא מופיע , למה זה קורא ? יכול להיות שה USB דפוק ? או העכבר ? יש לי עד שבועיים יום להחזיר את לוח האם מה אתם אומרים ? יכול להיות שהמארז מקצר את הלוח ? ואז ה USB נדפק ? אני חייב לציין שזה קרה אחרי שבביוס הפכתי את ה USB2 ל ENABLE כי התקנה SP2
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
זה משו ממש לא מובן בעיקרון הוא עובד בסדר גמור אבל סתם לדוגמא שאני מפעיל מדייה פלייר הוא לפעמים נהיה שחור וחוזר לעצמו כמה פעמים עד שאני יוצא מהמדייה פלייר והוא עובד כרגיל. אותו דבר עם כמה אתרים מסויימים שבהם הוא שוב נהיה שחור ולא מפסיק עד שאני יוצא מהם. יש למישו מושג מה הבעיה? בעיקרון המסך עובד פיקס חוץ מהבעיות הללו.. samsung t220 זה הדגם, תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר המון זמן ללא תקלות חומרה.. זה חזר אליי. ניקיתי היום את המחשב מאבק (בזמן שהוא כבוי), והדלקתי אותו בזמן שהוא עדיין פתוח (אל תשאלו אותי למה), והמשכתי לנקות. בהתחלה הוא עלה בסדר, ואז ניקיתי טיפה את המאוורר ופתאום המסך נכבה, ניסיתי להפעיל את המחשב מחדש, וכבר בשלב הDOS שהמחשב עולה, יש קווים מוזרים על גבי המסך, והכל נראה בגוונים ורודים מוזרים. כשהווינדוס עולה, הוא מריץ את הקו הזה שהוא טוען את הווינדוס, ואז נהיה מסך שחור (עם קווים ורודים פרוסים לאורך כל המסך), ולא רואים כלום.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת: האם רק הכרטיס מסך נדפק? או שיכול להיות שזה הלוח אם? אני פשוט חושב שאם זה היה רק הכרטיס מסך, המחשב היה ממשיך לעלות (איך אני יכול לבדוק אם הווינדוס ממשיך לעלות ואני …
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה לא בכל המשחקים בוא נגיד במשחקים שאני משחק יש לי ראידון 9700 פרו ואך שאני מפעיל סינון סטורפי נמשל .. רואים משהו חבלז ... הפעלתי על 4 אני מדבר בדידדפקט ... רואים הכל טוב אני מפעיל gta 3 עולה חלק הכל 5 דקות אחרי 5 דקות הכל מקרטע נתקע קופץ מגמגם ... בפיפא זה עובד חחלק כל הזמן .. אבל gta 3 אחרי 5 דקות אין מה לדבר . מה לעשות ?!
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני אחרי פירמוט התקנתי דרייברים חדשים לכל מה שצריך, התקנתי שוב את הXP והכל... אבל משום מה נשארה הבעייה שהייתה לי קודם.. הרבה משחקים מפסיקים לעבוד אחרי כיבוי המחשב... פשוט כותבים איזה שגיאה כזאת שאפשר לבחור לשלוח דוח למיקרוסופט או לא לעשות כלום... ואז אני חייב להתקין אותם מחדש והם עובדים מצויין עד הפעם הבאה שאני מכבה את המחשב.. וזה גם אחרי פירמוט! למישהו יש רעיום מה אני עוד יכול לעשות?.. תודה מראש
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מרכיב מחשב לבד. בלוח אם הישן היה לי חיבור ATX 12V של 8 פינים שמפוצלים ל 4X2 בלוח אם החדש GA-B75M-D3V יש רק אפשרות ל 4 פינים. האם אני אמור להכניס לשם רק אחד מה 4 המפוצלים? או שאני בכלל לא אמור לחבר לשם כלום? ועוד שאלה קטנה... בספק כוח (CORSAIR VX450) יש חיבור שכתוב עליו USB. בלוח האם יש אפשרות ל USB3 אבל אני לא יודע אם החיבור הזה זה משהו סטנדרטי שאפשר להכניס ל USB3 או שזה רק נכנס ל USB2 ?
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! כבר לא מעט זמן שאני לא מצליח לראות סרטים במחשב או ביוטיוב בדפדפן אקספלורר (בכרום רואים תקין). זה נראה כאילו יש זום כ"כ גדול על הסרט ובגלל זה התצוגה מטושטשת. כרטיס מסך: Gigabyte R9 280X. דרייבר: העדכני ביותר. נגן: BSPlayer. הבעיה לדעתי היא לא בדרייבר מכיוון שהבעיה התחילה עוד כשהייתי עם הדרייבר הקודם. במשחקים אין בעיה כזאת. אני שולל גם בעיה בסרט כי זה קורה לי בכל הסרטים וגם בכאלה שכבר עבדו כמו שצריך. מקווה לשמוע פיתרונות כי אני כבר מיואש. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי, נתקלתי בבעיה מאוד חמורה עם המחשב, וגם בעיה די הזוייה שלא נתקלתי בה בחיים שלי. לחבר שלי יש מחשב שנקנה לפני איזה שנתיים, ועוד די בסיסי. עכשיו הוא מאוד רצה לשחק במשחק חדש שיצא אבל הכרטיס מסך שלו (8400 GS) מן הסתם לא עומד בדרישות. אז אמרתי לעצמי שאני אבוא עם הכרטיס מסך שלי ואתן לו לתקופה עד שהוא יסיים. אז באתי אליו, פירקתי את המארז, ואז באתי להחליף בין הכרטיסים ואז שמתי לב שאין לו מהיציאות של הספק יציאה ספציפית שמתאימה לכרטיס מסך שלי (8800 GT). אמרתי לעצמי שאני אקנה עוד מעט מתאם ובינתיים אני אחזיר לו את הכרטיס מסך בחזרה, אבל פה התחילה הבעיה המיסתורית הזאת: אחרי שחיברתי, באתי להלדיק את המחשב, המחשב נדלק, נכנס לווינדוס, וכעבור איזה 5-10 שניות פתאום מסך שחור! הנורית של המסך…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחשב נייח, המחשב לא באחריות,אין אבק בכלל אני מקפיד על זה , הזיכרון מספיק,והאנטי וירוס לא מוצא כלום. באמצע גלישה או סרט ,פתאום המסך קופא וגם העכבר והמקלדת לא זזים או מגיבים ,ולא משנה מה עושה הוא נישאר תקוע, המחשב לא מתחמם בדקתי, והאפשרות היחידה להוציא אותו מהתקיעה, זה לנתק מהחשמל (כי באותו רגע לא מגיבים הכפתורים)
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
כשאני מעתיק קבצים גדולים (4-5GB) המחשב מעתיק בהתחלה מהר וככל שמתקדמים לסוף הקובץ המהירות יורדת עד מצב שבסוף הקובץ החלון נתקע לי 5דקות על "5 שניות נותרו" במחשבים אחרים הרבה יותר חלשים עם אותו disc on key המהירות כפולה ויותר.מה אפשר לעשות? תודה מראש לכל העוזרים בהתחלה המהירות היא 100-120 MB/S כשלאחר שהגענו לחצי קובץ המהירות יורדת בהדרגה עד 5 MB/S
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בבית את המחשב האישי שלי שמחוברים אליו 3 מסכים 2xHDMI + 1xDP, בנוסף יש לי את הלפטופ של העבודה, אני מעוניין ליצור מערך שבו בלחיצת כפתור אוכל להחליף תצוגה של המסכים מ ה PC ל LAPTOP בלחיצת כפתור שיכלול גם את המקלדת והעכבר. סביר להניח ש KVM יעשה את העבודה אבל ממש הלכתי לאיבוד ואשמח אם מישהו יוכל לייעץ ולכוון איך להתחיל ומה באמת צריך כדי לקבל תוצאה אופטימלית. עריכה: במידה ו 3 מסכים זה בעייתי, אני מוכן להתפשר על 2 מסכים וזה יראה ככה: מסך אחד יהיה קבוע של ה PC 2 מסכים יקפצו בין ה PC ל ל LAPTOP
-
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-