תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,312 דיונים בפורום זה
-
שלום! לאחרונה התחילו לקפוץ אצלי מסכים כחולים שחייבו ריסטרט למחשב. הצלחתי לעצור את הריסטרט האוטומטי והעתקתי את הפרטים של הבעיה, אך אין לי מושג איך להמשיך מכאן :-\ העתקתי את הקוד שהופיע לי, אבל הבנתי שאם מופיע שם של קובץ הוא מספיק כדי לפתור את הבעיה, אז: NETIO.SYS - Address 8c7b5ea1 base at 8c7af000, Datestamp 4a5bbf63 אשמח לעזרה בנושא! עריכה: אחרי שהורדתי את התוכנה שבסטיקי הצלחתי להוציא פרטים נוספים, אבל עדיין אין לי מושג איך לקרוא את זה/מה לעשות עם זה. Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck D1, {0, 2, 0, 8c7c4ea1} Unable to load image \SystemRoot\system32\DRIVERS\Rt86win7.sys, Win32 error 0n2 *** WARNING: Unable to verify timestamp for Rt86wi…
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום! כניסות ה-USB במחשב לא פועלות: ניסיתי להכניס עכבר/דיסק און קי ובשני המקרים לא קרה כלום, כלומר גם הנורה על העכבר/דיסק און קי לא נדלקה, ולפי מה שאני מבין מזה - אין שום חיבור, גם לא פיסי. לפני שאני שולח את המחשב לתיקון אני רוצה לדעת האם ייתכן שזה קורה בגלל אי התקנת הדרייברים של לוח האם שקשורים ל-USB? או שבכל מקרה לפחות חייבת להדלק נורה במכשיר כשמחברים אותו ואם יש בעיית דרייברים הנורה כן תדלק אבל המכשיר פשוט לא יזוהה? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לפני 5 דקות שמעתי מוזקיה ורציתי לראות סרט, אז עשיתי סטופ למוזיקה והפעלתי את הסרט, אבל בסרט לא היה קול!! הפעלתי סרט אחר אבל גם בו לא היה קול. לחצתי play במוזיקה וגם היא לא פועלת פתאום. סגרתי את המדיה פלייר והפעלתי מחדש וקיבלתי את ההודעה הזו: http://img212.imageshack.us/my.php?image=64393155xq0.jpg חשבתי אולי זה בעיה ברמקולים, אז חיברתי אוזניות אבל גם בהן לא שומעים כלום. הלכתי לדרייבר של הכ. קול וניסיתי לעשות הדגמת אודיו תלת מימדי אבל ברגע שלחצתי play החלון נסגר. יש מצב שסתם ככה פתאום הלך לי הכ. קול?? ----עריכה----- משהו מוזר.. הפעלתי מחדש את המחשב ופתאום הקול עובד
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מה שכתבתי בכותרת זה מה שמופיע אצלי אחרי מדליק את המחשב יש לי קשיח מסוג HD103SJ בעל נפח של 1TB. הקשיח פועל, הוא חי וקיים. כשאני מדליק את המחשב משום מה הוא לא מזהה אותו, אבל דווקא הוא כן רושם בהתחלה את הסוג של הקשיח (יש זיהוי של הדגם, אבל לא מצליח לעלות דרכו את הווינדוס) אני כרגע הרכבתי את הקשיח השני שלי ואני משתמש בו. כשאני מחבר את שני הקשיחים ביחד הקשיח הזה לא מזוהה. למישהו יש מושג מה עושים? יש אולי תוכנה שיכולה לבצע תיקונים של הקשיח או לבדוק אותו? (אפילו שהווינדוס לא מזהה) *בדקתי כמה פעמים שהכל מחובר. הגדרתי אותו ב-BIOS שיעלה ראשון אבל לא עזר. תודה רבה.. אני מקווה מאוד ששום מידע לא יאבד לי.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעיה שאני לא מצליח להבין את המקור שלה: יש לי מחשב עם לוח אם של Gigabyte Z77X שקניתי לפני יותר משנה, איתו קניתי סט זכרונות של 8GB. לפני מספר חודשים התחילו כל מיני בעיות מוזרות ומסכים כחולים ולקח לי בערך שבוע עד שהבנתי שהבעיה היא בזיכרונות. לאחר בדיקה מקיפה שכללה הצלבה של כל הזכרונות בכל הסלוטים נמצא כי רק אחד הזכרונות דפוק (את הבדיקות עשיתי עם Windows Memory Diagnostics). מימשתי את האחריות לכל החיים, לקח כמה זמן שלקח ובסוף קיבלתי זוג זכרונות חדש. התקנתי אותו והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש באותה הזדמנות. לאחר יותר מחודשעבודה עם הזכרונות החדשים ללא שום בעיה פתאום החלו אותם בעיות שהיו לפני, כל מיני מסכים כחולים, תוכנות קורסות וכל מיני הפתעות. עשיתי שוב את אותן בדיקות מקיפות והנ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, לאחרונה קיבלתי מחשב מחבר. הוא אומר שהמחשב לא עובד ושהטכנאי חשד בלוח אם. חיברתי וניתקתי זיכרונות החלפתי בין שני כוננים קשיחים והספק כוח ששמתי לו לא תואם את החיבור בלוח אם (בלוח אם יש יותר זוגות של כניסות) אך בכל זאת המחשב נדלק. כשהדלקתי את המחשב לא הייתה תצוגה והמחשב לא צפצף. למחשב יש כרטיס מסך מובנה שעדיין לא ניסיתי אותו (כי אין לי כבל VGA). יכול להיות שזה הכרטיס מסך? אולי הספק כוח? הלוח אם? תודה רבה (:
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אני מרגיש שבזמן האחרון המחשב שלי איטי מתמיד. בדיקה קצרה הראתה לי שהמעבד שלי פועל כל הזמן ל 100%. Intel 2.0 ghz. האם זה נורמלי? תודה,EliaV-PeretZ.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום התחדשתי בעכבר חדש של ROCCAT אבל יש לי בעיה עכשיו שהייתה לי בעבר אבל שכחתי איך פותרים אותה. הבעייה היא כזאת: ברגע שאני שם את המחשב למצב שינה והעכבר עדיין מחובר למחשב כל לחיצה של אחד הכפתורים על העכבר מעירה את המחשב. השאלה שלי היא מה איזה הגדרה צריך לשנות כדי שהמחשב לא יתעורר מכל לחיצה ? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב נכבה לאחר פעולה כבדה יותר(ככה חושבת (לא נדלק אחכ אוטומטי) הוא עובד בכל התוכנות הגרפיקה ללא בעיה אבל כשאני מגיעה לתוכנות עריכת וידאו המחשב באמצע ייצוא/המרה מאפטר אפקט קרס לי מס' פעמיםזה מפרט המחשב Intel CORE I7 1366 QUAD 950 8M מעבד GA-X58A-UD3R GIGABYTE לוח אם GB8 DDR3 1333mhz kingston זיכרון 1TERA \ 1000gb 64mb WDדיסק מארז מחשב XClio A380 מארז CMPSU-750TX 750W CORSAIR ספק Gigabyte NVIDIA GeForce GTX660 SC 2GB-5כ. מסך לאחר שחשבתי אולי הבעיה במאוורים עשיתי בדייקה בתוכנה SpeedFan אני מבינה שהמאורר של המעבד הלך (לא נותן לי לצרף צילום מסך) core 0:56c core 1:54c core 2:56c ולשלושתם יש אויר של אש השאלה איזה גודל אני צריכה להזמין למארז XClio A380 (מצורך צילום מסך) ובכ…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם! אשמח לקבל עצה על מה לעשות לאחר שביצעתי CHKDSK לאחר שנתקלתי בבעיות בהארדיסק... הוא בקושי זז לי כשהרצתי סרטים, ללא יכולת להעביר מהארדיסק להארדיסק, בקיצור ההרדיסק כנראה הלך להתרסק. ביצעתי צ'קדיסק על C. כשהווינדוס עלה שוב, כל E שלי נעלם (בערך טרה בייט). כל מיני תוכנות שניסיתי כתבו לי שזה פגום, ולא באמת חידשו לי משהו. לא יכול להיות שזה פשוט מחק לי נכון? אשמח לעצות על איך לשחזר! תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
למה כל פעם שאני משחק והאינטרנט פתוח זה כאילו כזה צולע כזה נתקע ועושה רושם כאילו כרטיס מסך לא יכול לסחוב את המשחק אבל כשאני מתמתק מהאינטרנט ומשחק אפילו אם 1000 תוכנות שפועלות זה עובד נורמאלי ..... ואילו אני מכבה את הכל ורק מתחבר לאינטרנט ומשחק זה עדיין אותו דבר...... ממש מוזר שרק כשאני מחובר יש לי את הבעיה וכשאני מנותק ואפילו רצות לי מלא תוכנות ואני משחק זה רץ נורמאלי
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב מזה כבר כמה חודשיים, אני רק לא סגור אם זה בעיית חומרה או תוכנה, הבעיה : כשאני מפעיל מוזיקה במחשב המוזיקה מתנגנת אבל לא ברצף זה כאשר השיר על המחשב ובמידה אני שומע אותו בYOUTUBE השיר עובד בכמה שניות הראשונות ולאחר מכן מפסיק כנ''ל על סרטונים בFACEBOOK ובYOUTUBE אני באמת כבר לא חושב על פתרונות עדכנתי דריברים החלפתי אוזניות בדקתי את זה בכמה דפדפנים החלפתי חיבורים של כרטיס הקול במקום החיבור של הפרונט חיברתי מאחור יש לציין שכאשר שיר מחליט שהוא עובד הוא עובד עד הסוף ,כנל על הסרטונים זה קורה מידי פעם בקיצור עוד רעיונות לפני שאני זורק את המחשב מהחלון? המחשב וותיק בן חמש לפחות אבל החומרה מצוינת , הלוח אם ASUS P5QC מעבד E8400 כרטיס מסך 260GTX 3G DDR2 …
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
יש לי מחשב של HP probook6570b ואני מנסה להתקין ווינדוס חדש ולא מצליח הsecure boot מכובה איך מסדרים את זה תודה לעוזרים dfdfd
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. מקווה שמישהו יוכל להשיא לי עצה. לפני כחודש ה-HD הישן שלי (WD 80GB) החל לתקתק ולתקוע את המחשב, והביא אותי להחלטה לרכוש אחד חדש. אחרי בדיקה קטנה, בחרתי ב-SEAGATE, 500GB, 32MB Cache. עם הרכישה, התקנתי WINDOWS, אולם אחרי כמה ימים, לאחר עדכון של WINDOWS, הוא החליט שחסר קובץ בספריה SYSTEM32/CONFIG. חשבתי לעצמי שהבעיה היתה בעדכון, והחלטתי להתחיל שוב מחדש. פירמטתי את ה-HD, והתקנתי עליו את ה-IMAGE שהכנתי מבעוד מועד, אולם הבעיה חזרה עליה מיד. ניגשתי לחנות ואחרי דין ודברים הם החליפו את ה-HD לאחד חדש. חזרתי איתו הביתה, התקנתי אותו מאפס (לא עם ה-IMAGE), ושוב הרגשתי שמשהו לא בסדר, אז שוב ניסיתי לפרמט אותו. בפורמט של ההתקנה של WINDOWS, לקח למחשב מעל לחצי שעה לעבור את ה-3% הראשונים…
-
- 25 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
The program can't start because OpenCL.dll is missing הדלקתי את המחשב וזה קפץ לי יש לי הרגשה שזה איכשהו קשור לכרטיס החדש שקניתי... 6870 של ATI.... תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף את הכוננים הישנים שלי למחשב החדש. הבעיה שאין לי מספיק כבלים לחשמל במחשב. אז רציתי להוסיף כבל חדש, אבל לא סגור לאיפה מחברים אותו. האם ישירות לספק כוח? או שיש גם כזה יחידה קטנה שאפשר לחבר כבל אחר? תמונות להמחשה:
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הכל על המקסימום, 100% ניסיתי הכל, עידכנתי דרייברים, ביטלתי אפקטי שמע וכו' עדיין לא מבין מה הבעייה פה, זה לא היה ככה לפני. לוח אם: GIGABYTE Z390 GAMING X מערכת הפעלה Windows 10 עדכנית דרייברים כאמור עדכניים יש למישהו ניסיון עם זה? אולי יש אפשרות אולי לעלות מעל 100% כמו שיש בנגני מדיה (VLC למשל)?
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב לא מזהה שחיברתי אליו אזניות ולאומת זאת את הרמקולים הוא מזהה גם את האזניות וגם את הרמקולים חיברתי לאותו חיבור . סוג החיבור הוא AUX אבל שמתי לב להבדל בין ה AUX של הרמקולים לאומת האזניות לאזניות יש 3 פסים ולרמקולים יש שני פסים... אולי זה הסיבה?.. השמח לעזרה בנושא..
-
- 12 תגובות
- 1.9k צפיות
-