עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by XEON123,

שלום למומחים, ברצוני לרכוש מקלדת Bluetooth דגם K810 במחשב שלי NUC INTEL רשום: Wireless Intel® Dual Band Wireless-AC 8260 • 802.11ac, Dual Band, Wi-Fi + Bluetooth 4.2 • Supports Intel® Wireless Display 6.0 (WiDi האם זה אומר שיש לו התקן Bluetooth buildin ? השאלה שלי,אם אני מדליק את המחשב ולוחץ על מקש F1 או כל מקש שהוא כדי להגיע ל-BIOS האם המקלדת תגיב ? כלומר האם ה-Bluetooth פעיל לפני שמערכת ההפעלה עולה ? תודה מראש ושבוע טוב

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם, ברשותי מחשב מסוג LG E-500 אשר הגיע עם Windows Vista ולאחרונה שדרגתי ל- Windows 8. התקנת הווינדוס עברה חלק ללא תקלות אך בסוף ההתקנה גיליתי כי כאשר אני נכנס למחשב שלי זה לא מזהה לי את כונן הדיסקים!! אשמח לעזרה - המחשב הוא של העבודה ולכן הנושא דחוף! בתודה מראש לכולם, Romano

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by lioryb,

שלום. מקווה שמישהו יוכל להשיא לי עצה. לפני כחודש ה-HD הישן שלי (WD 80GB) החל לתקתק ולתקוע את המחשב, והביא אותי להחלטה לרכוש אחד חדש. אחרי בדיקה קטנה, בחרתי ב-SEAGATE, 500GB, 32MB Cache. עם הרכישה, התקנתי WINDOWS, אולם אחרי כמה ימים, לאחר עדכון של WINDOWS, הוא החליט שחסר קובץ בספריה SYSTEM32/CONFIG. חשבתי לעצמי שהבעיה היתה בעדכון, והחלטתי להתחיל שוב מחדש. פירמטתי את ה-HD, והתקנתי עליו את ה-IMAGE שהכנתי מבעוד מועד, אולם הבעיה חזרה עליה מיד. ניגשתי לחנות ואחרי דין ודברים הם החליפו את ה-HD לאחד חדש. חזרתי איתו הביתה, התקנתי אותו מאפס (לא עם ה-IMAGE), ושוב הרגשתי שמשהו לא בסדר, אז שוב ניסיתי לפרמט אותו. בפורמט של ההתקנה של WINDOWS, לקח למחשב מעל לחצי שעה לעבור את ה-3% הראשונים…

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. תודה שנכנסתם ושאתם מנסים לעזור. יש לחבר שלי בעיה מאוד גדולה במחשב, הנה ההודעה שהוא ביקש ממני לכתוב: נתחיל מהמפרט הטכני של המחשב: לוח אם: SoyoUSA SY7VCA, תומך עד AGP x4 Chipset: VT82C694X (VIA) כרטיס מסך: NVidia GeForce 4 440MX שני הארד דיסקים, שני סידירומים (אין קשר אליהם, לכן אני לא מפרט) כרטיס טלוויזיה FlyVideo2000 כרטיס קול Genius Sound Value Maker 5.1 ועכשיו לבעיה, אני אסביר את המצב כאילו אני מתקין Windows XP מחדש: לאחר ההתקנה, הכל מוגדר בעזרת הדרייברים של XP. מתקין DirectX9, מפעיל DXDiag, הולך לטאב ה-Display, ולוחץ על Test Direct3D. קיימת תקלה, המחשב מציג את הקוביה, אך אינו מסובב אותה (בכל הבדיקות, DX7-9). מתקין דרייבר של NVidia, בניסיון של כ-5 גרסאות אחורה מהאחרו…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. היי לפני חצי שנה התחלתי להשתמש בראם של G.SKILL שקניתי מאמזון ולפני כמה ימים הפסיק לעבוד לי אחד מהסטיקים של הראם (8x2 gb 3600mhz) היה צריך להפעיל XMP כדי להגיע ל-3600MHZ שזה הרים את המתח מ-1.35V (שזה המתח שכתוב במפרט של ההראם) ל-1.364V בערך. בקיצור, אחרי חצי שנה נדפק אחד מהסטיקים ועכשיו אני צריך לשלוח להם בקשה ל-RMA כדי שיחליפו את הראם. בטופס מילוי לאחריות הם שואלים מה הלוח אם. הבעיה היא שאני משתמש בלוח אם שבתאוריה אמור לעבוד עם הראם בלי בעיות, ובפועל הרבה ממליצים להשתמש בראם ובלוח הזה יחד, אבל ברשימת לוחות תומכים וב-QVL של הלוח אם, הדגם הזה לא מופיע כי לא בדקו אותו. השאלה שלי היא אם יעשו לי בעיות על זה. יכול להיות שישתמשו בזה שהלוח …

6. שלום, אני מרגיש שבזמן האחרון המחשב שלי איטי מתמיד. בדיקה קצרה הראתה לי שהמעבד שלי פועל כל הזמן ל 100%. Intel 2.0 ghz. האם זה נורמלי? תודה,EliaV-PeretZ.

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  7. Started by jackhammer,

שלום לכולם. לפני כשבוע קניתי שלט אלחוטי של לוג'יטק F710. השלט עצמו מאוד איכותי ובנוי היטב. הבעיה שלו זה שכל כמה דקות החיבור האלחוטי שלו נופל לכמה רגעים. באותו רגע שהחיבור נפל זה כאילו הכפתור האחרון שנלחץ נשאר תקוע והמשחק ממשיך לבצע את פעולה הכפתור לכל אורך התקיעה. אף כפתור לא מגיב, אפילו לא כדי לעצור את המשחק. הנורה של ה MODE מהבהבת פעם או פעמיים בצבע אדום או ירוק (קצת קשה לראות בזמן שמרוכזים במשחק ופתאום השחקן שלך מתחיל לעשות שטויות אז אתה מנסה להלחם איתו....) ניסיתי לפנות לתמיכה של לוג'יטק אבל הם עדיין לא ענו לי, כבר 3-4 ימים... (אין להם תמיכה טכנית בלייב צ'אט???) מצאתי בקהילה שלהם את הדיון הזה http://208.74.204.120/t5/Logitech-G-Controllers/Wireless-Gamepad-F710-losin…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  8. Started by avi333,

שלום, לאחר שפירמטתי את המחשב ולא הצלחתי להפעיל את המקלדת האלחוטית למרות שהעכבר כן עבד התחלתי לחשוד שאולי הסט תקין וכניסות usb לא מגיבות פשוט,ואכן לאחר בדיקה עם עוד 2 עכברים הגעתי למסקנה הוודאיית שכניסות USB במחשב של אינן עובדות,ד"א ישנן 7 כאלו ולא ניראה לי הגיוני שכולם נשרפו פתאום.. תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by iyehuda,

בזמן האחרון שאני צופה בתמונות שאני מצלם בתוכנה של ה XP בזמן שאני מנסה להפוך את התמונה מופיע לי הודעה שמשהו לא בסדר והתוכנה נסגרת ( הוא רוצה לשלוח למיקרוספט את הבעיה ) פעם זה לא היה קורא וזה קורא רק בזמן הפיכת התמונה ולא תמיד

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by Money_Man,

שלום לכולם! יש לי מארז SUNBEAM TRANSFORMER והוא מגיע עם 3מאוררים 80MM ואחד 120MM מכיוון שהרעש שלהם היה בלתי נסבל החלפתי ליותר איכותיים... כל המאווררים חוברים ע"י חיבור מולקס...שממנו יצא כבל כסוף...ובצד השני הופיע חיבור 3PIN (?) משהו כזה: http://www.lunasio-cooling.com/catalog/images/riduzione4pin_3pin.jpg עכשיו הבעיה היא שהוספתי עוד מאוורר 120MM אחורי של AC והוא בא רק עם 3PIN בלי המתאם הנ"ל. לכן אין לי מושג איך לחבר אותו, ולכן אני שואל: מצאתי על הלוח שלי (GA-945P-S3) מעבר לחיבור של המעבד ללוח אם שעליו כתוב CPU FAN.. יש עוד מקום שכתוב על הלוח "SYS_FAN" ואליו לא מחובר שום דבר... השאלה אם אפשר לחבר אליו ולא יגרם שום נזק...שאולי זה יקח מתח מיותר מהלוח אם... או אפשרות שניה... …

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Ramboli,

לאחר שימוש בתוכנה HDDerase 4, ננעל לי הדיסק קשיח הראשי במחשב הנייד ובזמן ההפעלה אני מתבקש להזין סיסמה שבלעדיה לא תהיה גישה פיסית לכונן. על פי התוכנה, הסיסמה אמורה להיות "idrive" אבל לצערי היא לא. כיצד ניתן לעקוף / לבטל את הנעילה? אין כל מידע בדיסק, אני רק מעוניין לפרמט אותו ולהתקין CHROME OS. * לדיסק יש חיבור מיני IDE ישן כך שאין לי אפשרות לחבר אותו למחשב אחר. מצורפת תמונה של ההודעה באתחול המחשב תודה!

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. Started by Avocado,

המחשב שלי התחיל לעשות מין תקתוקים כאלו בזמן שהוא עולה, אני חושב לפי השמיעה שזה מהספק כח אבל לא בטוח ב100%. התקתוקים האלו מפסיקים אחרי שהמחשב מסיים לגמריי לעלות. (יכול להיות שזה בא ממקור אחר, לא מהספק כח) מישהו יודע מה זה ומה אפשר לעשות? זה בעייתי בכלל? :s05: זה הספק כח http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2202

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  13. היי המאוורר האחורי במארז עושה המון רעש (לא רעש של מאוורר תקול, אלא מאורר שעובד בעוצמה מלאה) לפי אתר היצרן, המאוורר צריך לעבוד על 1000RPM אבל מסתבר שהוא עובד על 1150 אני מעדיף שהוא יעבוד על 800RPM ולא ירעיש ככה ניסיתי בביוס להגדיר את המאוורר על "Silent" או על "ידני" (הכי נמוך), לא עזר ניסיתי להחליף מ FAN3 ל FAN4, לא עזר יש למישהו רעיונות?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. שלום ! שמי אור ויש לי בעיה במחשב של אחי. לאחי יש מחשב נייד מחברת IBM thinkpad t30 זהו הדגם. בזמן האחרון כל פעם שהיינו מדליקים את המחשב, הייתה בעיה, בפתיחת החלונות ועליית שולחן העבודה הייתה הודעה שאומרת שצריך לכוון את השעון והתאריך. תמיד צריך לכוון מחדש. בעליית המחשב רוב הפעמים היו מוצגות שגיאות של מסך שחור ואירור למעלה שאומר שצריך לכוון גם את התאריך והזמן. הייתי נכנס לפעמים להגדרות המחשב ומכוון מחדש אבל כל פעם זה היה משתנה למרות ששמרתי. חיפשתי את הבעיה באינטרנט והבנתי שזה סימן שהבטריה של משהו או ביוס\מעבד חלשים וזמנם תם. הייתי שמח לקבל עוד מידע על הדבר ומה אפשר לעשות בנידון. עוד כמה נקודות לציון: *המחשב היה דולק רוב השעות ביממה, ובקושי הוא היה כבוי. *הוא 90% מהזמן גם שהוא…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  15. Started by ETB,

היום קיבלתי את הH.D החדש של MAXTOR. אבל הWIN XP לא מצליח לזהות את הכונן, והביוס כן. וגם בדוס אין אפשרות להיכנס לכונן. הכונן על SLAVE. איך אני יכול לפרמט אותו או לעשות FDISK בWINXP?

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by ORrrr,

קניתי לא מזמן כרטיס מסך חדש (מפרט). לפני כן היה לי GF2mx שאתם יכולם לתאר איזה הבדל אמור להיות ביניהם.. אז ככה, כמה דברים. דבר ראשון: תוצאת 3dmark 8760 - שלדעתי אפילו למפרט שלי זה נמוך.. FPS in cs - כל הגדרות הדריברים לא נגעתי זה איך שזה היה - יורד לי לפעמים ל 40 פריימים.. קרוב לכרטיס מסך הקודם שלי.. ויותר מזה, בחלק מהמשחקים אני רואה אני חושב שהביצועים אמורים להיות הרבה יותר טובים.. מישהו יודע מה הגורם לאי נצילות הכרטיס?

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. קניתי מחשב נייח היום ויקח כמה ימים עד שאסלול נקודת אינטרנט קווית. הראוטר נמצא רחוק מהמחשב אבל ללפטופ יש אינטרנט מצויין, האם ניתן לחבר בכבל את הלפטופ למחשב ולתת לו אינטרנט? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. Started by KF,

שלום לכולם, אני מעוניין לחבר את המחשב הנייח שלי לטלוויזיה בשביל לצפות בסרטים. עד היום עשיתי את זה פשוט --> לקחתי את המחשב הנייד לסלון,חיברתי אליו את הכבל HDMI שיוצא מן הטלוויזיה שלי ובנוסף חיברתי מן כבל כזה של השמע שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בשביל שיהיה סאונד. איך אני עושה זאת עם המחשב הנייח ? 1)יש כבל HDMI ארוך ? אני חייב אחד כזה כי אני מתכוון להעביר את החוט מן החדר שלי אל הסלון דרך חור בקיר. 2)ציינתי שבנוסף חיברתי גם כבל סאונד שיוצא מן הרסיבר אל המחשב הנייד בזמנו.. אז לאן אני אמור לחבר אותו במחשב הנייח ? לחור שממנו מחוברים הרמקולים של המחשב ? 3)האם גם כבל סאונד כזה ניתן למצוא ארוך ? פשוט כל הכבלים שיש לי בסלון הם קצרים. יש לי כרטיס מסך HD5850. תודה.

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by cateye,

היי כולם, לאחר כשבוע שלא היה בשימוש, הועבר הכונן לדירה אחרת ושם התחיל הברדאק.. הוא לא מזוהה לי יותר ע"י המחשב, יש הרגשה שהוא כאילו "תקוע" צילמתי את הסרטון אבל לא רואים שהאור מהבהב. בעבודה הרגילה שלו האור אמור לעלות ולרדת. יש למישהו רעיון מה קרה או איך אפשר לפתור את זה? תודה מראש כונן חיצוני של WD מהבהב ולא עובד

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  20. Started by yosibbb,

שלום אשמח לקבל עזרה הבאתי מחשב מחבר הוא אמר לי שצריך פירמוט וכו היה מסך שחור וכתוב משהו עם boot . לקחתי אותו וכשהגעתי לבית לא ראיתי כלום על המסך החלפתי שני מסכים וכולם לא נידלקים. המחשב נפל לי כשלקחתי אותו לרכב אך לא רציני לא מגבוה . מה ניראה לכם ? למה אין תצוגה?

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. Started by guy94,

לאחי יש סלרון והיום החלפתי לו לוח אם וכרטיס מסך לוח אם של אסוס - TUSL2 (אם ככה אומרים את השם) כרטיס מסך - MX440 בכל אופן חיברתי הכל כמו שצריך, ושאני מפעיל את המחשב אין תגובה במסך. שומעים שהכל עובד.. אבל במסך רואים שחור (והוא מחובר לחשמל) מה עושים ?!מה מקור הבעייה ?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. היי, יש לי מחשב נייח בן כ- 6 שנים, עם לוח אם של GIGABYTE וספק כוח 400W של HEC. ברוב המקרים המחשב לא נדלק בכלל כאשר כל הציוד ההקפי מחובר אליו, אך כאשר אני מנתק את הכבלים מאחורה האחוזים של ההצלחה שלו להדלק עולים משמעותית, אם כי זה לא 100% הצלחה בהדלקה. מדובר בעיקר בכבל של הכרטיס רשת, אך לפעמים גם כשהוא לא מחובר המחשב לא נדלק, וגם להפך, כשהוא מחובר המחשב מצליח להדלק, אולם לעיתים רחוקות. ברגע שהמחשב נדלק הוא עובד מעולה. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. Started by bagetrek,

שבוע טוב כבר תקופה מסויימת שאני עוקב אחר התופעה .. ושמתי לב לזה רק בזמן האחרון .. שהבעיה מגיעה מהמסך ! בהתחלה חשבתי שזה מגיע מהכרטיס מסך היה לי 580 GTX שהחלפתי ל HD7950 ( אבל זה היה יותר שדרוג בגלל BF4 והכמות זכרון שהוא דרש ) , בכל אופן.. הרעש הוא רעש של טייייי ( כמו רעש לבן ) .כמו במסכים הישנים CRT ששמים על HZ גבוהה יש רעש מוזר >> אז הורדתי ל 59HZ ועדיין יש את אותו רעש..:\ מה יכולה להיות הסיבה לכך ? תודה !! נ.ב המסך שיש ברשותי בן שנתיים אולי .. יש טעם להפעיל אחריות ? יכול להיות שיבדקו אותו לא יעלו על זה , אתם יודעים , שבודקים בעיות פתאום אין בעיות חחח *להחליף כבל ? אני עם DVI .. צריך לקנות DP ...או משהו .. לא מאמין שזה יעזור ..

• 8 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי בעיה שפתאום קרתה אני בא לצרוב דיסק פתאום הנירו לא מזהה את הצורב , אח"כ אני מסתכל גם הסי די רום נעלם , נעלמו מהמחשב שלי , עכשיו נכנסתי ל device manager והיה לידם הסימן קריאה הצהוב אם תוכלו לעזור לי זה די דחוף. תודה אלירן

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by Alexkmr,

איך אני מאתר מה הבעיה?

דיונים חדשים בפורומים