עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. ניסיתי לשמוע היום שיר בווינאמפ והופיע לי הודעת שגיאה. בדקתי בהתקני השמע וראיתי שהתקן השמע משום מה נעלם. הורדתי את הדריוור של כרטיס הקול והתקנתי אותו והסאונד חזר, אך בכול זאת עדיין לא מופיע לי התקן שמע מה עושים? מערכת הפעלה: ווינדוס אפספי פרו+SP2 כרטיס מסך:soundmax ac97

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  2. שלום המחשב שלי עם מערכת הפעלה של XP בעברית, אינו מזהה שום התקן מדפסת כולל PDF וכדומה הכל ריק ניסיתי להפעיל את הספולר ידנית ועוד ועוד שום דבר לא עזר האם משהו יודע מה אני צריך לעשות, האם זו מערכת ההפעלה שאני צריך להתקין מחדש? [move] תודה מראש לכל העוזרים!!![/move]

• 2 תגובות
    • 540 צפיות
  3. Started by RonTwins,

שלום לכולם ותודה על העזרה מראש . יש לי לוח אם Abit IL9-Pro ובדקתי את המעבד E5200 אם הוא עובד על הלוח הזה. המעבד הנוכחי שלי הוא D820. לאחר שהחלפתי ביניהם הכל עבד טוב, אבל כאשר החזרתי לD820 התחילו צרות. המחשב כעת נדלק, אך יש לי HD4850 והאור האדום שלו דלוק כל הזמן ואין תמונה. כל המאווררים עובדים על מהירות הכי גבוה, והכל מורכב טוב. בדקתי כרטיס מסך אחר על המחשב בשביל לשלול את הכרטיס, ואכן גם עם כרטיס אחר הבעיה קרתה. מה יכול להיות שיש למחשב שלי? אני אשמח לעזרה במהירות האפשרית.. בתודה, רון.

• 5 תגובות
    • 717 צפיות
  4. אורח fgl
    Started by אורח fgl,

האתר //nova.rambler.ru השתלט על הדפדפן כרום מה עושים תודה

5. אז התופעה היא כזאת שאני מעלה כל משחק (FEAR, PREY , FIFA 07 ) בתפריט הכל נראה רגיל אבל שמתחילים לשחק כל הצבעים נמרחים , רואים כל מיני צורות של מרובעים,משולשים,צורות לא ברורות מה שכבר ניסיתי לעשות זה להוציא את הכרטיס , לנקות את אותו מאבק אם ספריי לחץ אוויר ,בדקתי ויזואלית אם שום דבר לא שרוף ,ניקיתי גם ת סלוט ה AGP , הסרתי את ה דרייבר (CATALYST 6.8) שמתי 6.9 ואין שינוי... מה זה יכול להיות? הכרטיס מת? או אולי כדאי לפרמט ? אולי משהו נדפק ב ?WINDOWS

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by play_boy,

יש לי כרטיס מסך geforce 7300GT של leadtek התקנתי את המישחק graw 2 אים הדריבר שקיבלתי אים הדיסק המישחק עובד בלי בעיה אבל כאשר אני מעדכן לדריבר החדש מהאתר של nvidia שהוא 162.18 המישחק עושה כמו חירבושים כאלו כל התמונה מהבהבת יש קוים ואז המחשב עושה רסטרט

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  7. Started by Booobb,

בוקר טוב, יש לי כרגע 2 מאוררים מחוברים במארז, אחד של הספק ואחד מאורר רגיל. שניהם מחוברים לשני שקעי 3 פין על הלוח אם. קניתי מאורר נוסף כאשר גם הוא דורש שקע של 3 פין אך יש לי רק 2 שקעים, שתפוסים, על הלוח אם ורציתי להתייעץ איתכם על איך אני מחבר את המאורר השלישי .. ? תודה מראש * אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, הלכתי על הכותרת משנה"פתרון לבעיות חומרה", אז מצטער מראש.

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by adi-das,

שלום לכולם התקנתי ווינדוס xp ויש לי בעיה שאני לא מבין שאני מנסה להפעיל דיימון טולס יש שגיאה כזאת http://img.photobucket.com/albums/v207/evirus/Dtoolsscreenshot.jpg התמונה הזאת מראה אם מישהו יודע מה אפשר לעשות אני יודה לו מאוד

9. Started by la_pumik,

איך אני מטפל בבעיה הבאה: לפעמים כשאני מדליק את המחשב, בטרם עולה הווינדווס, המחשב נתקע ועלה התמונה המצורפת. מה עושים? פירקתי את כל החלקים של המחשב וניקיתי, אבל זה לא עוזר. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by ilanb0,

העברתי מהטלפון קטע קולי של 28 מגה . הטלפון מאפשר לשמור בגוגול דרייב. אני רואה את הקטע הזה בגוגול דרייב, אבל מה שאני לא עושה, ולאן שאני לא מנסה להעביר/לחבר את הקטע הזה - לא מצליח להשמיע אותו במחשב כדי לחתוך ממנו קטעים שחשובים לי (מדובר ב70 דקות של שיחה שאני רוצה לגזור מהם קטעים נבחרים). כל נסיון להעביר את הקטע הזה לממשק שינגן (לחצן ימני ובחירה מתפריט כמו שרואים בתמונה) - אין כל תגובה מהמחשב. איך אני מפעילאת הקטע הזה כדי לערוך אותו?

11. Started by TheFast,

אני מנסה לעדכן הביוס והכל עובד בסדר עד שהמחשב עושה ריסט ואז במסך שחור מופיעה השגיאה הבאה: CMOS Checksum Error מה זה אומר ואיך אני מתקן את הבעיה?...

• 3 תגובות
    • 893 צפיות
  12. (או כל כרטיס אחר)

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by yossi541,

צריך עזרה בקשר ל Ramdisk Plus

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. recover!! או שפשוט המסך מתכבה וחייבים לעשות רסט...פעם זה לא היה ככה זה התחיל עם gta sa בהתחלה זה רק כתב לי את ההודעות של הvpu אחרי זה זה התחיל גם לעשות כיבויי מסך לפעמים ואז חייבים לעשות רסט כי המחשב נתקע,חשבתי שזה רק בגיטייאיי כי יש הרבה אנשים שזה קורה להם במשחק הזה...אבל התקנתי battlefield 2 וגם בו יש רסטרטים,vpu recover חשבתי טוב נו אולי בגלל שזה גם משחק חדש וכבד זה קורה אבל לא!!! התקנתי סתם משחק עם גרפיקה דיי חלשה second sight יצא לא מזמן אבל הגרפיקה לא משו בכלל ואפילו במשחק הזה זה קורה!! בחיים לא היו לי דברים כאלה יכולתי לשחק שעות על גבי שעות בdoom 3 far cry half life 2 ולא קרו דברים כאלה אף פעם,פתאום זה התחיל ממה זה יכול לקרות?? אולי הגירסאות החדשות של הדרייבים של a…

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. יש לי ספק של HEC 300W ולוח אם של Gigabyte K8NF... אחרי שאני מכבה את המחשב, האורות במקלדת עדיין דלוקים והנורה האדומה של העכבר גם דולקת, למרות שהספק לא עובד בכלל ! רק אחרי שאני מכבה את הספק מכפתור ה - ON/OFF שלו, רק אז האורות במקלדת ובעכבר נכבים.... למה זה קורה ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by shkip,

שלום לכולם. הזמנתי שלשום מחשב Intel® Core2 Duo E6600(אמור להגיע בתחילת שבוע הבא). היום התקשרו מהחנות ואמרו(לאבא שלי) שהמחשב מגיע לא מפורמט. מה זה אומר? :-\ האם כשהמחשב יגיע הוא לא יפעל? או שאני אצטרך לבצע משהו קודם? ואם כן - האם הפעולה הזו מסובכת ומצריכה קריאה לטכנאי או שאפשרי לבצעה לבד?. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by amiros20,

אני מתגורר בחול ורוצה לשלם עבור vpn על מנת שאוכל לעבוד עם אתרים שלא עובדים לי שכן עובדים כשאני בארץ השאלה האם זה אפשרי וכמה עולה ובמי כדאי להשקיע תודה על העזרה המשך יום טוב לכולם

18. Started by saarxee,

שלום לכם, יש ברשותי מחשב ישן שמבוסס על פנטיום 4. יש לי 2 כרטיסי זכרון מסוג DDR, וכל אחד בנפח של 256MB. ניסיתי להפעיל כל כרטיס בנפרד ולבדוק, אכן שניהם תקינים אך משום מה באחד מן הכרטיסים המחשב עובד ונתקע די הרבה, וכשעובדים עם הכרטיס השני בלבד הוא מהיר יותר. האם הזיכרון נפגם? הזיכרון שנגרמה בו הבעיה הוא של Crucial על השני לא מופיעה חברה כלשהי.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  19. מאוד מתסכל בתקופה האחרונה באמצע שאני משחק ( ברוב המשחקים) המחשב קופא ואני מקבל מסך כחול אבל ריק שום איזכור לסוג הקריסה כלום!!!! אני לא יודע איפה להתחיל לחפש את הבעיה יש רמז אחד שגאשר זה קורה הסאונד במשחק פתאום מתעוות וקופץ במהלך הקריסה למישהו יש רעיונות אם אתם רוצים לשאול למפרט שלי אז שאלו (אם זה חשוב)

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  20. Started by saarxee,

שלום, אני מקווה שאתם מכירים את התוכנה המפורסמת והידועה הזו שבכותרת המיועדת לסריקת וירוסים, כרגע סרקתי מחשב איתה ומצאתי שיא חדש - 83 וירוסים בסריקה מלאה (והסריקה עדיין לא הסתיימה...) האם עדיף להסיר את הוירוסים הללו בסיום הסריקה או לפרמט את המחשב? בגלל הכמות הזו.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. שלום לכולם ומקווה שזוהי הקטגוריה הנכונה לפרסום הדיון. לא מזמן רכשתי מסך טלוויזיה חדש; LG 60UJ630Y שאותו רציתי לחבר למחשב נייד אשר ברשותי ASUS ROG GL553VE (בעל כרטיס מסך מובנה intel hd graphics 630 + Geforce 1050 Ti) הבעיה העיקרית היא מעין "לאגים" / תנועה לא רציפה בזמן סרטים, משחקים ותוכונת גרפיות שאני משתמש בהן (Autocad וכדו'...) וזה ממש מציק ומקשה על עבודה איתו. אני משתמש בכבל HDMI 2 למסך 4K (חדש ולא הכי זול בשוק+ ניסיתי כבל אחר ואותה תוצאה). ניסיתי כל מיני קומבינציות עם ההגדרות (לחבר את הנייד למסך אחר שהוא גם 4K ופחות או יותר אותה תוצאה, חיברתי נייד אחר למסך שלי ואותה תוצאה) הבנתי שהמסך טלוויזיה, לא מוגדר כמסך מחשב ולכן יש בעיות. כשניסיתי להגדיר רזולו…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. Started by dddd1234,

שלום לכולם. לפני זמן מה קניתי מחשב, וניסיתי לחבר אליו דיסק קשיח ישן של excelstor בנפח 40gb, ממחשב ישן שהושבת, אולם בכל זאת הדיסק הקשיח שלו אמור להמשיך לעבוד. הבעייה היא, שכאשר אני מחבר את הכבל של הספק לדיסק קשיח לאחר שחיברתי את כבל הide, הוא כמובן נדלק ואז לאחר שתי שניות הוא מתחיל להשמיע קולות צפצוף וסוג של חריקה, ללא הפסקה. כמובן שהוא גם לא מזוהה ע"י המחשב(המחשב מכיל דיסק קשיח של seagate בנפח 500gb במקור), ואינני יודע אם הבעייה היא בדיסק הקשיח שייתכן ונדפק, או אולי בחיבור לא נכון\הגדרות לא נכונות. אני לא רואה סיבה שהוא יידפק, משום שהוא עבד יפה מאוד במחשב הקודם וללא תקלות, עד שהמחשב הישן הלך קפוט(הספק לא עובד). האמת שאני לא צריך כל כך את הדיסק קשיח עצמו, אלא שהוא מכיל המו…

23. Started by AsD[eyal],

טוב אז כך אמרו להביא יותר מידע אז ככך הכרטיס עושה מין קפאה כזאת אחרי כל 15 דקות של מחשק כגון cs סבבה משחקי רשת יותר מהר נתקע משחק שהוא לא ברשת ויותר כבד נתקע פחות ניסיתי כל דריביר קיים \תוכנות ועדין זה ככה הכרטיס עובד טוב במחשב אחר רק אם ביצועים של gf2 חחח ואני לא מגזים היום אני צריך לדבר אם החנות שקנתי משם את הכרטיס וכנראה שאני ינסה לקחת אחד אחר בהתחלה חשבתי שאולי בגלל הלוח שלי שזה asus x800 די פשוט agp x8 וגם הכרטיס כגון ואין לי מושג אולי איזה קירור של הכרטיס לא טוב ולא ניסיתי שם o.c על הכרטיס הזה בקשה עזרה

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by אלפקה סורית,

^^^

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  25. הכל התחיל שניקיתי אבק במחשב אחרי שסיימתי לנקות את הכל המחשב נתקע בהפעלה של הביוס ואחרי זה בדקתי עם הכל מחובר כמו שצריך ואחרי זה לא ראו תמונה בכלל ניסיתי כל מני דברים ושום דבר לא הצליח הגיע הטכני בדק כל מני דברים והוא חשב שהיה קצר במחשב ושהלך הלוח לקחתי את המחשב לאייבורי והטכני אמר את אותו הדבר ולבסוף החלתתי לקנות מעבד i5 8600k לוח asus tuf z370 plus gaming וזיכרון 16GB Kit (2 x 8GB) HyperX Fury DDR4 3466MHz, CL19, White, DIMM Memory הבאתי טכנאי לבית שירכיב לי את המחשב ואני בשוק אבל הבעיה חזרה על עצמה!!!! הטכני בדק את הכול והוא אמר שהלוח תקין והוא לא ידע מה לעשות אני מיואש!!! אני לא יודע מה לעשות איך שקניתי לוח מעבד וזכרון חדשים וזה לא עובד יכול להיות שהמ…

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.