תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
נניח, שמישהו עם לוח GA-K8NF-9, עידכן את הביוס לביוס הכי עדכני באתר של ג'יגהבייט. חבל שהביוס הכי חדש באתר שייך ללוח מדגם אחר (לוח לפנטיום ולא ל-AMD בכלל...). המחשב לא עולה (כמובן). ואין על הלוח ביוס כפול. יש משהו לעשות? אחריות מכסה את זה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הדיסק הקשיח מופיע משום מה בsafely remove hardware זה כונן WD 160 SATA II, motherboard - gigabyte k8n SLI win xp2
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא הבנתי מה זה USB2.0 מה זה,זה חדש? מה זה עושה עוזר במשהו?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה באתי לחבר שלי לבצע משימה פשוטה פירמוט אז ככה ניכנסתי לביוס עשיתי על מנת לפתור את כל הבעיות להחזור להגדרות ברירת מחדל ואז נכנסתי לבווט ועשיתי בוט פרום סי די עד פה סבבה הוצאתי לפני כן את הסוללה של הלוח אם (msi neo3) כדי לאתחל את הביוס(לא מצאתי את הג'אמפר) כשניסיתי להתקין את הדיסק של הוינדוס הוא כתב שלא מצא הארד דיסק אז סבבה ניתקתי את המחשב הוצתאתי את הדיסק וזה לא מעלה את הוינדוס עצמו וכותב משהו boot faild ותכניס משהו דיסק אתחול עכשיו נכנסתי לביוס בדקתי וברשימה של הבוט אי אפשר להכניס את ההארד דיסק כאילו הוא לא מזוהה מה הבעיה? בדקתי את כל הכבלים למרות שלא נגעתי בהם
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y
-
- 11 תגובות
- 768 צפיות
-
-
זה בעייה נפוצה קורה להרבה אנשים אבל המחשב חדש ועכשיו הוא מתחיל לעשות לעצמו ריסט מדי פעם קורה פעם ביומיים אפילו פעם אחת אחרי 10 דקות זה קרה לא קורה בזמן קבוע עכשיו נראה לי שזה בחומרה. שאני מחבר הארדיסק וסידירום אסור ששניהם מסטר נכון למה נכנסתי עכשיו לחומרה וקלטתי ששניהם מסטר אז אני חושב שאולי זאת הבעייה אבל עכשיו לישון מחר אני ינסה אבל בכל זאת מישהו יכול לעזור לי אולי זאת לא הבעייה אולי זה משהו אחר ?
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש פה... קניתי ליפני יומיים צורב של LG GSA-4167B ויש לי בעיה ... התקנתי את הצורב במחשב הכל טוב ויפה ...וינדוס רואה את הכונן וזה ניראה שהכל עובד כמו שצריך .. הבעיה היתה שהוא לא מזהה דיסקים לצריבה של DVD ...נסיתי שתיי סוגי מדיות מדיה של LG ושל home tech ונדה הנורה מהבהבת שעה תוקעת את המחשב ולא מזהה את המדיות...חשבתי שיש בעיה בצורב ...הלכתי היום והחלפתי ושוב אותה בעיה ..לא מזהה את המדיות של DVD .... מדיות של דיסקים רגילים אין בעיה הוא מזהה בקלות וצורב בקלות. אבל מדיות של DVD הוא לא מזהה .. אני משתגע כבר ולא יודע מה לעשות .. מי שיכול לעזור לו בבקשה מימכם דחוףףףף תודה לכל העוזרים!!!
-
- 11 תגובות
- 935 צפיות
-
-
היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר
-
- 11 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני רוצה לפרמט מחשב נייד שקיבלתי לידי אבל אני חושש מלעשות זאת כיוון שאיני יודע אם זה בדיוק כמו מחשב PC רגיל. האם אני צריך לעשות איזה שהם פעולות מקדימות לפני הפרמוט וההתקנה מחשב של הנייד(שמירת דרייברים קבצים חשובים וכו') אשמח אם מישהו יעזור לי בפרמוט ובהתקנה תודה רבה.... גל נחום.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איך בודקים ספק כח למחשב? יש איזו תוכנה או שחייבים לפתוח תמארז וכולי? כמה W צריך בשביל לבנות מערכת crossfire? תודה
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הבעיה שיש לי קצת מסובכת (אולי זה 2 בעיות נפרדות) ונמשכת כבר זמן רב. נתחיל במפרט: AMD 64 3000+ Radeon 9800 PRO 128mb 256bit Geil DDR400 512mb לוח אם: קניתי את המחשב שיש לי עכשיו לפני כמה חודשים, הכל עובד אחלה ונראה מעולה. אחד המשחקים הראשונים ששיחקתי על המחשב החדש הוא Far Cry, משחק עם גרפיקה מדהימה. לאחר משהו כמו שעת משחק (לפעמים אפילו 4) הייתי מתחיל לקבל עיוותים גרפים שיכולים להיגרם משני דברים: 1) זיכרון פגום (זיכרון של כרטיס מסך או RAM) 2) התחממות הגרטיס מסך הנחתי שזה מספר 2 ודאגתי למאוור 80 שמקרר לי את הכרטיס מסך. מאז ועד ללא מזמן לא נתקלתי בתופעה עד כמה זכור לי, אז הנחתי שהכל נפתר. לא מזמן התחלתי עוד 2 משחקים, בשניהם פתאום התחילה לי בעיה חדשה שלא הייתה לי. יש סיכוי שהכ…
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, המפרט של המחשב של אח שלי: Sempron 2600+ Socket A Epox 8RDA+ כל השאר לא ממש משנה אני חושב בכל מקרה- ניקיתי אותו. לאחר מכן שיחקתי קצת עם הביוס (המהרה). העלתי את הבאס ל 180 ואת המתח ל 1.7. המחשב לא היה יציב. לאחר מספר משחקים עם מתחים שונים (1.65-1.75) ובאסים שונים (כ 5 דקות) החזרתי את המחשב למהירות סטוק / default). אחרי 10 דקות אח שלי קרא לי וזעק שהמחשב כל שניה עושה ריסט. אני מסתכל קצת.... וקולט שטמפ' המעבד היא 86 מעלות. ישר כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז, נגעתי ב HSF, נשרפתי , הורדתי אותו והבאתי לרכיבים להתקרר. היה קצת ריח שרוף, ד"א. אחרי חצי שעה הדלקתי את המחשב מחדש (עשיתי ריסט לביוס). הוא עוד פעם לא היה יציב. הורדתי את הבאס ל 133 והמחשב נראה דיי יציב ככה…
-
- 11 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המחשב בן קצת יותר משנה הוא היה ככה מהיום הראשון הוא פשוט לא מהיר וסתם כבד כבר עבר מספר התקנות מחדש כולל את כל הדרייברים הכי עדכניים כך שזאת לא בעיית תוכנה המחשב עובד בטמפ' נורמאלית של לא יותר מ 70 מעומס והוא מאד נקי מאבק בפנים השאלה שלי האם דגמי ה 2.8 האלו סתם עייפים? המפרט P4 2.8HT לוח אינטל מקורי סוקט 478 אני חושב זכרון 2 גיגה 2.5 CLI 400MHZ כרטיס ATI 9600 PRO דיסק WD 80 SATA 72000 אני עובד הרבה עם פוטופוש (לכן 2 גיגה זכרון) ומעט מאד משחקים אבל הזחילה מורגשת גם ביישומים של מייל ואינטרנט/אופיס והרבה פעמים נוצר מצב של של שעון חול לכמה שניות מעצבנות... החליפו לי כבר את הלוח, הזכרון, כבלי SATA והספק עדכנו BIOS ועברנו על ההגדרותשלו 100000 פעם ללא שינוי …
-
- 11 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כמה שאלות... איך אני יודע באיזה לוח אם אני יכול להחליף אותו? (אני משתמש במעבד p4 2.4 ghz כפול ליבה אם זה משנה) ואיך אני יכול להיות בטוח שהתקלה היא בו? הכרטיס מסך לא שולח סיגנל למסך... זה אחרי שחיברתי זיכרון ראם נוסף ונהייה ריח משונה של שריפה...
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, היום קניתי חלקים מחודשים למחשב שלי, קניתי 7900GT ולוח אם שיספיק GIGABYTE K8N SLI. לפני כן היה לי CHAINTECH S1689 וR9500PRO. יש לי מעבד AMD64 3000 עם ספק 350ווט. חיברתי הכל וניסיתי להדליק את המחשב והוא לא נדלק, חשדתי בחיבורים של ה POWER SWITCH וחיברתי אותו אחרת ולא עזר, ניסיתי להחליף ספק ל520W וגם זה לא עזר. אני לא בטוח שהבעיה בלוח אם, לא בכולו לפחות כי כשאני לוחץ על כפתור ההדלקה אני ברגיש ששתי המיצבים ליד כבל ה ATX 20PIN מתחילים להתחמם. יש הצעות?
-
- 11 תגובות
- 733 צפיות
-
-
חבר הביא לי מחשב כדי שאני אתקן אותו.. הבעיה היא כזו.. כשמדליקים את המחשב הוא מתחיל לעבוד מס' שניות, ועוד לפני שהווידוס עולה הוא נכבה ונלדק שוב, כאילו מישהו לוחץ על (restart) כל הזמן. לפי מה ששמתי לב החוטים: power led, power sw ,restart, hdd led רק אחד מהם היה מחובר ללוח, מה האופן שבו כתובים הדברים על הלוח מאוד מבלבל וקשה להבין איפה מתחבר כל חוט. השאלה היא איזה מהחיבורים חובה שיהיה מחובר ללוח ? (האם כולם), והם ידוע לכם איך ? או שאתם יכולים למצוא באינטנט איך? הדגם של הלוח לפי דעתי (ע"פ מה שרשום עליו במקום אחד) xp4 ht7961 זה נדמה לי שם הדגם. תודה.
-
- 11 תגובות
- 953 צפיות
-
-
שלום לכולם, חג שמח! :> לחבר שלי יש בעייה קטנטנה - הוא התקין Winxp HomeEdition בכונן C ו - Winxp Pro בכונן די. המחשב בוחר להפעיל אוטו' את אקספי הום. איך אפשר לגדיר למחשב שיפעיל את Pro ? נ.ב אני לא ממש בטוח שקיים DualBoot בין HE ל Pro .....חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי... תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה משגע אותי הוא כל הזמן קופץ לצידי המסך וזז לבד... זה עכבר אופטי חוטי של מיקרוסופט. מישהו יכול להסביר לי למה זה קורה ? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 12.7k צפיות
-
-
שלום... לאח שלי יש מחשב ובתוכו סטיק אחד של samsung 512mb ddr 400mhz והיום הוא קנה סטיק שני של v-data 512 ddr 400mhz והוא נתן לי לחבר אותם והם פשוט לא עובדים ביחד... |: שמישהו יעזור לי פה בבקשה.
-
- 11 תגובות
- 903 צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 1 לא מיזמן חיברתי לו הארדיסיק חדש לבדיקה דגם שונה כנירא זה לא היה מתאים. אז החזרתי לישן ועכשיו המחשב לא פועל וכאשר אני מדליק ללא הארדיסיק אז הוא עולה ורושם שהוא לא מזהה את הארדיסיק מישהו יודע אם אולי חיברתי משהו או שנישרף משהו בתודה יקיר.
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
היי, המחשב לא נדלק:\ אני מנסה להדליק אותו וכל מה שאני שומע זה ביפפפ ארוך ואז שניה שקט ואז שוב ביפפפ וחלילה.. הלוח אם של DFI, זה הלאן פרטי אולטרא D. הכל מחובר הכל במקום, הכל פועל.. ניסתי להעביר את הראם לסלוטים הכתומים, זה לא עזר. נסתי להוציא את הבטריה של הלוח אם ולעשות ריסט לביוס, לא הצליח, אני לא מצליח אפילו להיכנס לביוס. מישהו יודע מה הציפצוף אומר?אולי הזכרונות נשרפו?אבל שניהם?אם רק אחד היה נשרף זה עדיין היה אמור לפעול..:\עזררההה מה זה יכול להיות?עצות?רעונות?דברים לבדוק - אני אודה מאוד.
-
- 11 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתבדוק לי את היציבות של הספק כוח ואותו דבר, תוכנה שתבדוק את כל רכיבי הלוח אם האם אתם מכירים תוכנה כזאת? בנוסף רציתי לדעת אם bad sectors יכולים לגרום לקריסת המערכת
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים קניתי מחשב חדש והמשחקים לא רצים טוב מפרט המחשב : AMD 3200 זיכרון G1 Mhz 400 דיסק קשיח : G80 SATA II כ.מסך G-Force 6800GS עם 256 זיכרון ו 256 Bit במהלך המשחק כל כמה שניות הוא נתקע לשנייה ואז ממשיך המשחקים שניסיתי הם : Far Cry, F.E.A.R , C&C Generals מה עושים? תודה מראש
-
- 11 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לא יודע מה קרה לכרטיס הזה, אבל חבל לי לזרוק אותו לפח כי הוא עדיין נותן את הסחורה. מה גם שהוא של אסוס! ובזמנו הוא עלה לי הרבה כסף. הבעייה היא שברגע שאני מפעיל את המחשב, הכל עובד כמו שצריך אפילו הווינדוס עולה אבל לא מבינים כלום ממה שמוצג על המסך. זה הכל צבעים צבעוניים לא ברורים! בבקשה תעזרו לי, זה ממש מדכא, אפילו אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיכול לתקן בתשלום אני אשמח. אמרו לי בחנות מחשבים שאפשר לזרוק את הכרטיס כי אף אחד לא מתקן דבר כזה. מקווה שתוכלו לגרום להם לצאת מטומטמים :s05:
-
- 11 תגובות
- 877 צפיות
-