עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. Started by tmpusr,

מנסה להחליף את ה-HDD הגוסס ב-ASUS X200L באיזה SSD ישן שיש לי (CRUCIAL M4 128G) משתמש ב-EASEUS partition master כדי לשכפל את הדיסק אבל המחשב לא עולה ונותן הודעת שגיאה: Recovery Your PC needs to be repaired A required device isn't connected or can't be accessed.Error code: 0xc0000225 Press Enter to try again Press F8 for Start-up Settings Press Esc for UEFI Firmware Settings ... The application or operating system couldn't be loaded because a required file is missing or contains errors. File: \Windows\system32\winload.efiError code: 0xc0000225

• 11 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by hagay,

זה קרה לי כמה פעמים בזמן סתם גלישה באינטרנט.. פתאום המסך נכבה.. ועובד למצב המתנה.. ואז שאני מכבה ומדליק את המסך אני רואה רק מסך שחור.. ותוך כמה שניות זה שוב מתכבה.. הסרתי והתקנתי מחדש את driver של הכרטיס מסך.. והתקנתי שוב את הdriver של המסך .. שהוא iiyama 454... מישהו יודע מה גורם לזה?

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by oris,

ממש לפני שאני זורק מהחלון המחשב: i5 עם 4 גיגה. כל מספר מועט של פעולות המחשב לא מקבל פקודות. סרגל המשימות הופך לאדיש ולא ניתן לשכנע אותו שיתקשר. בנוסף- בתוכנות שונות יש תופעות מוזרות ומאוד מעצבנות. לדוגמה- בכרום- לחיצה על לשונית סוגרת אותה, סליידרים בתוכנות גרפיקה לא זזים. הפתרון הזמני שמצאתי: קונטרול אלט דיליט, לחיצה כפולה (בודדת בכלל לא מגיב) על הפעל את מנהל המשימות וכך המחשב חוזר לתפקוד רגיל ומהיר לדקה או שתיים הבאות. גם אם שום תוכנה לא פתוחה, מינימום1.5 גיגה תפוסים. ניסיתי לסגור את רב התהליכים אבל אין שינוי בכלל. עדכנתי ככל יכולתי, סרקתי ועוד ועוד. נואש בתודה אורי

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. Started by Player3,

אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר עכשיו הדפדפן והסקייפ עובד אבל משחקים לא עובדים למשל GUNZ / LEAGUE OF LEGENDS פשוט לא מתחברים לסרבר - could not connect to the server שגיאות כאלה עכשיו היה לי NORTON ANTIVIRUS על המחשב ומחקתי אותו וגם ה-FIREWALL מכובה איך אפשר לפתור את זה?

• 11 תגובות
    • 931 צפיות
  5. Started by mrsan14,

שלום , חבר הביא לי כרטיס מסך וגיליתי שזה GIGABYTE Radeon HD 4850 , לכרטיס מסך יש יציאה של 6 פינים וחבר שלי הביא לי עם הכרטיס מסך כבל כזה : http://i.imgur.com/i1f34dv.jpg חיברתי את הכרטיס מסך לחריץ ה PCI E-X16 וחיברתי את הכבל לאחד השקעים הלבנים שיוצאים מהספק . המחשב עולה , המסך עולה , אבל זה לא מראה שהכרטיס מחובר, בנוסף הכרטיס מסך היה חם אשש [יש לו קירור מאסיבי , שלא עבד כנראה החיבור של ה6 זה שלו] ניסיתי כמה פעמים לחבר להוציא להוריד דרייברים אבל זה לא פתח לי. מעבד : Intel Core 2 Duo E8400 3 GHz Dual-Core [איך המעבד ? סביר או ממש גרוע ?] ספק : ZU400W X2 [לפי מה שאני חושב יש מצב שהוא לא מספיק בשביל הכרטיס הזה ?] ראם : 2GB לוח אם: gigabyte technology co. ltd P35-DS…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לאחרונה, נתקלתי בתקלה מאוד מוזרה עם הצורב שלי. הוא מסרב לצרוב ב x16 אלא רק בשאר המהירות. בדקתי את זה עם תוכנת צריבה אחרת ועם מדיות אחרות - התוצאה: אותו קקי. התקלה שמופיעה בנרו היא : Track Following Error. אם למישהו יש מושג במה מדובר, אשמח לדעת. כרגע אני נאלץ להסתפק ב x12. שלחתי את הלוג ששמרתי מהנרו לימהה לפני מספר ימים - עדיין אין שום תגובה. כנראה שזאת מדיניות הבלגה חדשה... אני מצרף את הלוג של הנרו שנשמר מהתקלה. אם מישהו יוכל לעזור זה נחמד. (אגב שם יש את כל הפרטים על המערכת הפעלה ושאר ירקות) בברכת חג שמח, Kerberos

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. שלום, נכנסתי לאתר בהמלצת חבר ואעריך עזרה מראש. לא מזמן התחלתי להרגיש בבעיה מוזרה , המחשב רץ נורמלי ופתאום קופא ונתקע, אחרי ריסט הוא לפעמים עובד רגיל, לפעמים נתקע ממש טיפה אחרי הריסט ולפעמים מראה שגיאה זו : *Warning: System BOOT Fail* Your system last boot fail or POST interrupted Please enter setup to load default and reboot again. F1 to continue DEL to enter Setup כאשר אני לוחץ F1 המשחב רץ רגיל ולפעמים ממשיך לעבוד רגיל, לפעמים פועל ונתקע אחרי כמה שעות ולפעמים כמה ימים ללא שום בעיה. ניסיתי כמובן להחזיר את הגדרות הביוס לרגילות כמו שרשום אבל זה לא עזר. לאחר שבוע - שבועיים ששרדתי איכשהו עם התקלות האלו והתקיעות, המחשב חזר לעבוד בצורה נורמלית לכמה חודשים טובים. אחר לאחר כמ…

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. Started by zurman,

המחשב מתנתק מהאינטרנט כל פעם שהוא נכנס לשינה ולא מתחבר חזרה עד שעושים הפעלה מחדש. אמרו לי שאם אני יהפוך את החיבור ללא זמין ואז לזמין זה יעשה אפקט של הפעלה מחדש אבל זה גם לא עוזר. מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה ? תודה רבה!

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  9. Started by Gliding,

היי, נניח ויש לי לוח כמו שכתוב כותרת. ונניח שברק פגע לי בבית. ואז המחשב מסרב להידלק. אז כמה שאלות: 1. מישהו יודע אם הלוח הזה אמור להשמיע צפצוף אם לא מחובר אליו מעבד? 2. נורת הבקרה בלוח דולקת, אבל הוא לא מבצע פוסט ויש כבה...אני נשער שזה לוח האם שנשרף, אפילו שנורית הבקרה דולקת...אבל אתם בטוח מבינים בזה הרבה יותר טוב...אז אני ממש אשמח לעזרה תודה שחר

• 11 תגובות
    • 713 צפיות
  10. שלום אני מנסה להרכיב מחשב הכולל: לוח אם:http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=NFlvt10av3F7ayQ9 מעבד:אטלון 64 3000+ (מעבד שנרכש לבדיקת הלוח והפעלה של מערכת שלמה). כרטיס מסך: http://www.dclstore.co.uk/desc-palit-1gb-radeon-hd-4870-sonic-pci-e-2.0-dual-edition-retail-xae-4870s0502-pm9248-pid-2516.aspx ספק כוח:NX-8060 של חברת NEXUS בתחילה הרכבתי את המערכת עם הרכיבים הנ"ל, אך המחשב לא עלה, נשמעו ציפצופים: אחד ארוך ושלושה קצרים, מה שמעיד על בעיית מתחים. חשבתי שתושבת ה- PCIE לא תקינה ולכן ניסיתי להעלות את המערכת (כמובן שלרמת הביוס בלבד) עם כרטיס מסך לתושבת PCI בלבד, וראה זה פלא המערכת עלתה. החלטתי לבדוק את המערכת עם כרטיס מסך אחר, שיש לי, והוא: http://www.gigabyte.com.tw/Product…

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by Tomerb1,

שלום לכולם. במחשב של אבא שלי התחילה בעיה. כל פעם שהמחשב נגיד קצת מתאמץ דבר ראשון הוא הופך להיות ממש איטי. [קצת ממש] ורוב הזיכרון לא בשימוש. ששולחים נגיד משהו להדפסה פתאום כל המסך נעשה רעשים והפרעות. [מחובר בנפרד לשקע בקיר]. ועכשיו שחיברתי את המחשב שלו למערכת יש הפרעות ממש חזקות בצליל ויש המון פסים לבנים על המסך. [בדקתי הכבלים והמערכת והכל באותה צורה פועל עם מחשב אחר]. חשבתי לכיוון של הספק. שכניראה אולי לספק אין מספיק כוח. גם בגלל שהוא ישן וגם בגלל שהוא JTC פשוט. השאלה איך אפשר לבדוק את זה ולאמת את העיניין. אשמח לעזרה. תודה

• 11 תגובות
    • 753 צפיות
  12. שלום המפרט שלי: motherboard: Intel Sorento D945GNT (4pci, 2pci-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 cpu type: Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) NVIDIA GeForce 7900 GTX (512 MB) 2048 Mb (DDR2-553 DDR2 SDRAM) כל פעם שאני משחק משחקים כבדים כמו MOAH & bioshock אני משחק קצת ומקבל מסך שחור ומאלץ אותי לעשות ריסט. זה לא התחממות של כלום בדקתי הכל עומד על 50 מעולות!!!! מה עוד זה יכול להיות? בבקשה תעזרו לי תודה

• 11 תגובות
    • 937 צפיות
  13. שלום, לפני מספר ימים עשיתי סוף סוף פירמוט והתקנתי XP SP1 מחדש והכל עובד כמו שצריך. הבעיה היחידה היא בגלגלת של העכבר: למשל אם יש דף ארוך, אני גולל למטה (ויש קליקים כאלה בעכבר כפי שאתם יודעים, כשגוללים) ועל כל קליק זה גולל מספר שורות, כמו שצריך, אך הבעיה היא כשאני רוצה לגלול מעלה, אז אני צריך לעשות קליק אחד מעלה והוא לא גולל (לא עושה כלום למעשה) ואז בקליק השני הוא מתחיל לגלול לי למעלה. אותו דבר להיפך, אם אני גולל מעלה ואז רוצה לגלול מטה, יש תמיד באמצע את ה"קליק מבוזבז" הזה שלא עושה כלום, בין הגלילה מעלה והגלילה מטה. פעם כשהייתי גולל מטה הוא היה גולל מטה וכן להיפך, בלי קליק מבוזבז באמצע... ייתכן שזה בהגדרות ושאפשר לשנות את זה איכשהו אך אני לא יודע בדיוק איפה... רציתי ל…

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  14. Started by Loui1410,

כשאני משחק במשחקים, אחר כמה זמן, המחשב מתחיל לצפצף כתוצאה מהתחממות. לדוגמא, כשאני ב- Need For Speed Underground 2, המחשב מגיע ל-75 מעלות... וכשאני בווינדוס ולא משחק במשחקים המחשב מגיע לטמפרטורה 55 משהו כזה (לפעמים יותר ולפעמים פחות)... המערכת שלי היא: מעבד: AMD Athlon 64 3200+ Socket 939 Winchester לוח-אם: Abit AN8 nForce4 כרטיס מסך: Gainward Geforce 6600GT 256MB Ultra/1980 PCI-E זכרון: Kingston 1GB (512x2) DDR 400Mhz CL3 דיסק קשיח: Western Digital 160GB 7200RPM SATA עד איזה טמפרטורה צריך המחשב להגיע כשאני במשחקים כמו NFS Underground 2? ועד איזה טמפרטורה כשאני בווינדוס? נכנסתי ל- Abit EQ (תוכנה שבאה עם מעבדי Abit) ושם ראיתי שהמאווררים SYS ו- AUX 1 מסומנים באדום, אז אני לא…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם. ביום ראשון קיבלתי את המחשב החדש: E84000, Gigabyte P35DS3L, 4GB OCZ ו- HD4850 של SAPPHIRE. הכל טוב ויפה. התקנתי את המחשב על המארז הקודם (ANTEC AMG עם חלון), והספק הקודם: EZ COOL 450 WATT. התקנתי קטליסט 8.6 כולל HOTFIX, והמחשב נכבה לי בצורה רנדומלית. למשל הוא עובד 10 דקות, פתאום אני נכנס לאינטרנט והוא נכבה, פשוט נכבה לא כותב שום הודעה, לא מסך כחול, פשוט נכבה. באותה מידה הוא יכול לעבוד שעתיים ולא להיכבות. אתמול הפעלתי 3DMARK06, והוא לא נכבה, אלא עבד כרגיל. היום שיחקתי CRYSIS למעלה משעה, המאוור של הכרטיס מסך פעל על 90 אחוז (שיניתי את המהירות ע"י השיטה הידועה לכולם), והכל רץ חלק, המשחק עבד בסדר לא היו תקיעות שום כלום. יצאתי מהמשחק, נכנסתי לאינטרנט והמחשב נכבה. מנסה…

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by sayroni,

בדיוק קניתי מסך מחשב חדש xb3 predator של acer. ניסיתי לחבר בעזרת DP מהמסך למחשב , ברשותי המפרט הנ"ל: 980 ti gtx i7 6700 K ספק כוח corsair c750m כאשר ניסיתי להדליק את המחשב , המחשב עצמו נדלק , אך המסך נשאר ב-no signal. ניסיתי גם עם HDMI , לא עבד. ניתקתי את כל הכבלים וחיברתי מחדש - לא עבד. אני חושד שאולי הכרטיס מסך לא מחובר טוב.. הסיבה לכך כי 1. אין לי משהו אחר שאני יכול לחשוב עליו יותר טוב 2. כי בהדלקה, האור של הכרטיס מסך מהבהב מה שמעיד אולי על "נדלק נכבה" כאילו לא מחובר טוב. תחושה שלי שזה משהו מאוד בסיסי שאני מפספס. תודה לעוזרים.

17. Started by AA123,

כותרת קובץ ========> http://www.megaupload.com/il/?d=DN5YWK1Y

• 11 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by zzroni,

שלום. במנהל ההתקנים בכרטיסיה primary ide channel וגם secondary ide channel כאשר אני מסתכל במאפיינים , יש 3 כרטיסיות : כללי , מנהל התקן ומשאבים. אין בשום מקום איזכור למצב pio או dma . אני זוכר שפעם היתה לי כרטיסיה נוספת של מתקדם או משהו כזה. לאן היא נעלמה ?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. יש לי מחשב נייד של HP... כשאני מדליק אותו, אחרי 2 שניות בערך הוא נכבה... לפני שאני רואה אפילו משהו על המסך... אם אני יוציא את הסוללת גיבוי של הביוס ויחזיר אותה אחרי כמה שניות (צריך לפרק את כל המחשב בשביל זה), אז התקלה תסתדר לכמה זמן, אבל בסופו של דבר היא תחזור... מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 11 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. הוספתי דיסק SATA של WD מדגם WD5000AAKS. מדובר בסדרת BLUE. המחשב הוא עם לוח אם של MSI, דגם P8T Neo מודל MS-6799. כשאני מחבר את הדיסק הקשיח הוא מראה שהוא עושה SCAN בביוס של ה SATA ולא מוצא רכיבים. הוא אומר ללחוץ TAB ל USER WINDOWS אבל כשלוחצים לא קורה כלום, ואז מבקש ללחוץ על g להמשך. את הדיסק הקשיח הוא לא מזהה. מישהו נתקל בבעיה? *** יש עדכון בהמשך ***

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by BommBoomOn,

אחרי קנייה של המחשב החדש (מפרט בפרופיל) התחלתי לבצע OC בשביל לבדוק עד לאן אני יכול עם הרכיבים החדשים. הOC התבצע רק עם שינוי של המכפלה של המעבד, משום שיש לי גירסאת BE שחוסכת לי את הטירחה, העלת מתח למעבד וביטול מצב cool n' quiet בביוס. הגעתי למצב של יציבות אחרי בדיקה בOCCT אבל המערכת הייתה קורסת אחרי 36 שעות בערך של עבודה לא רצופה ולא מעמיסה, לא משנה כמה מתח הייתי נותן למעבד למרות שהתוספת למכפלה הייתה נמוכה יחיסת (3.2 במתח של 1.4 והיה קורס). הורדתי את כל השעונים לתדרי סטוק ואת כל המתחים (כולל זכרונות) בשביל לשלול את המעבד בתור הגורם הבעייתי. הרצתי עליו את פריים95 למשך 18 שעות ואת OCCT למשך 6 שעות (בזמנים נפרדים כמובן) ולא קיבלתי שום שגיאה... במהלך הבדיקה של OCCT קיבלתי שוב …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Loki,

קניתי לאחרונה Radeon 9800 Pro וזיכרון נוסף של 256MB בימים הראשונים לא הרגשתי בבעיה אבל בימים האחרונים, בכל פעם שאני נכנס למשחק אני שומע שהמחשב עושה רעש כאילו הוא מאתחל את עצמו (או ההארד דיסק או המאוורר) ואחרי כמה שניות הכל נתקע. במשחקים זה קורה כמעט מיידית (שניות עד כמה דקות), אבל זה קרה לי כמה פעמים גם בזמן גלישה פשוטה (בלי אתרים כבדים, פלאש או משהו מיוחד) בדקתי את הטמפרטורות של המחשב, המעבד על 65, הזיכרון על 35-40. אני לא יודע מה הטמפרטורה של הכרטיס מסך אבל יש לו Thermaltake case fan שעובד קרוב אז אני חושב שהטמפרטורה לא קריטית... אני יודע שהטמפרטורה של המעבד היא סבירה (AMD) אבל אני לא כל כך מבין בטמפרטורת הזיכרון (MB בביוס מתכוון לזיכרון, נכון?) ואני לא יודע אם זו טמפרט…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Gilo2005,

בבקשה תעזרו לי לתקן את הסוס הטרונאיני הבא שום תוכנה ושם אנטי וריוס לא מצליחה למחוק אותו השם שלו הוא Win32.Trojan Downloader.Delf בבבבקשה תעזרו ליייייייייי

• 11 תגובות
    • 932 צפיות
  24. שלום, יש לי לאחרונה הבעיה עם המחשב/מסך. אם אני עוזב את המחשב להרבה זמן משהו כמו שעה+ אז כמעט תמיד שאני חוזר המחשב פועל והצג מכובה. בצורה רגילה צריכים להזיז את העכבר או ללחוץ על משהו ומיד רואים אבל הבעיה אצלי היא שהוא לא ממש רוצה להציג אחר כך משהו... היות והמחשב פועל ניסיתי קצת להילחם בזה ע"י הוצאת הכבלים של המסך ולהחזיר אותם, ללחוץ הרבה על כפתורים במקלדת ועל העכבר ועוד ועוד... בסופו של דבר הוא חוזר לעבוד גם ללא ריסאט אבל לפעמים לוקח לו חצי שעה וזה מתסכל מאוד. אני לא יודע למקד את הבעיה ולדעת מאיפה היא אם זה מהמסך, כבל המסך, תוכנה שמפריעה בווינדוס (7 - 64ביט) או אם זה הווינדוס עצמו או אולי אפילו דרייבר. הווינדוס עצמו מעודכן וגם הדרייבר של הכרטיס מסך (HD3870) מעודכן. בב…

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  25. טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?

• 11 תגובות
    • 760 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.