תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,298 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, היום בבוקר הדלקתי את ה PC שלי, נכנסתי לchrome וחטפתי blue screen עצבני שכיבה את המחשב שלי. לא הצלחתי לראות מה היה כתוב בblue screen. מאז, המחשב לא מצליח להידלק. כל פעם שאני מנסה להדליק אותו, הוא פועל למשך 2-3 שניות ואז נכבה, והתהליך הזה חוזר חלילה בלופים. המחשב בן קצת פחות משנה וחצי. מה יכולה להיות הבעיה? המפרט של המחשב הוא (המפרט הורכב באתר): מעבד: Intel Quad-Core i5 3470 3.2Ghz 6MB Tray כמות: 1 - מחיר: ₪858 קירור למעבד: Intel Original 1155 ליבת נחושת - עד 95W לוח אם: Gigabyte GA-H77-DS3H מארז: באנדל Core 3000 + FSP RAIDER 450W - בקניית מחשב חדש זיכרון: Crucial 4GB DDR3 1600Mhz 1.5V CL11 - בקניית מחשב חדש בלבד קשיח למחשב שולחני: Seagate Barr…
-
- 6 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מוזרה... (הבעיה מתייחסת לכונן של הXBOX אבל אין שוני בין כונן כזה לכונן מחשב!) כל משחק שאני צורב במחשב שלי הXBOX לא מזהה אותו בכלל וכותב לי Open Tray כשאני נותן לאבא שלי לצרוב את זה בעבודה הוא מצליח! אני והוא עושים בדיוק אותו דבר, הDVD תומך ב-DL והוא של LG אני לא מבין איך זה יכול להיות ! אחרי הצריבה המחשב מזהה שיש קבצים בדיסק! השוותי בין 2 הדיסקים שאני צרבתי והדיסיקם שאבא שלי צרב ואין הבדל מבחינת קבצים, כל הקבצים קיימים ב-2 הדיסקים. מישהו יודע מה הבעיה?! זה ברור שהבעיה היא בצורב אבל איך זה יכול להיות!? כאילו הצריבה הסתיימה ויש קבצים בדיסק אבל למרות זה הXBOX לא מזזה את המשחק . תודה מראש לעוזרים!$!@$!@
-
- 2 תגובות
- 943 צפיות
-
-
יש לי את המשחק מאפיה ב-3 דיסקים והסי די לא מצליח להתקין אותו אז העתקתי אותם למחשב ואת זה הוא הצליח עכשיו אני רוצה להפוך כל דיסק לקובץ אחד של bin כדי להתקין אותו מהמחשב בכונן וירטואלי... איך אני עושה את זה??? (המשחק עובד טוב מהדיסקים האלה היה לי אותו במחשב הישן)
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אין לי מושג למה אבל ביום בהיר אחד המחשב החליט שכאשר משהו מחובר לUSB, המחשב לא יעלה... מה שקורה זה שאם אני מחבר משהו לUSB ואני מפעיל את המחשב, אז הוא נתקע במסך הראשון (במסך שהוא מציג את המידע על המחשב).. אבל אם אני מוציא את כל מה שמחובר לUSB ומפעיל את המחשב, הוא עולה בלי בעיות ואחרי זה שהמחשב כבר דלוק אני יכול לחבר את החיבורים ולא תהיה בעיה... זה דיי מעצבן שאחרי כל ריסטרט אני צריך לנתק את החיבורי USB... למישהו יש מושג מה הבעיה??
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי מלא מסכים כחולים והנה הפירוט של האחרונים... מקווה שתוכלו לעזור לי oading User Symbols Loading unloaded module list .......... ******************************************************************************* * * * Bugcheck Analysis * * * ******************************************************************************* Use !analyze -v to get detailed debugging information. BugCheck 4E, {99, 2283d3, 7, 0} Probably caused by : memory_corruption ( nt!MiDeletePte+447 ) Followup: MachineOwner --------- Loading User Symbols Loading unloaded module list ................…
-
- 9 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אבל המחשב מראה לי שיש לי רק 3G , איך זה יכול להיות ? אולי הזיכרון שקניתי לא תקין ? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של ABIT BD7II, בכללי אין לי בעיות איתו אבל יש לי כל זמן בעיות עם חיבורי USB אתמול חבר שלי שהעלה רעיון ורציתי שתגידו לי האם יכול להיות דבר כזה , ואיך מטפלים? אז ככה הלוח תומך בחיבור USB2 יש SP2 אז לא אמור להיות בעיה הקטע הוא שלאורך תקופה אני נתקל בבעיות זיהוי של מכשירים שמתחברים דרך ה-usb הם מזוהים ועובדים תקופה מסויימת אח"כ מפסיקים והאמת שכבר לא חוזרים לעבוד, לא ייחסתי לזה חשיבות חשבתי שזה בעיה של המכשירים עצמם כי הם גם הפסיקו לעבוד במחשבים אחרים. המקרה האחרון קרה לפני כחודש עם disk on key של 128MB שתומך ב USB2 תקלה דומה היו בקורא כרטיסים של CF ובעוד מקורא כרטיסים אחר של חבר שלי מחברה זהה. לעומת זאת כל משכירים שמבוססי USB1 ברוך השם לא עשו בעיות - מדפסת לייזר…
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך עם מאוורר,המאוורר שלו מרעיש בצורה לא נורמלית.. כבר פירקתי אותו ניקיתי הכול הוא עבד כמה ימים ללא רעש ועכשיו התחיל לחפור עוד פעם.. הפתרון הכי טוב הוא ככל הנראה להחליף מאוורר,אבל השאלה שלי היא האם ניתן להוציא את המאוורר לגמרי מהכרטיס מסך?? יכול לקרות לכרטיס מסך משהו אם הוא יעבוד ללא מאוורר?? תודה רבה למשיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר ההתקנה של Win 10 כל ההגדרות בגוגל כרום וחלק מהתגובות של אנשים באתרים מסוימים מוצג לי כריבועים במקום עיברית. יש לציין שחלק מהעיברית כן מוצגת. פתרון אפשרי ?
-
- 21 תגובות
- 14.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי העיה די רצינית עם זיהוי של אחד מההארדיסקים במחשב. לאחר שפירמטתי את המחשב, הווינדוס לא מזהה לי כמו שצריך את אחד ההארד דיסקים, אני רואה אותו בניהול דיסקים אבל אין לידו אות כונן ולא ניתן גם לשייך לו אות (ורשום בסוגריים מחיצה לא מזוהה), האופצייה היחידה היא לאתחל אותו, דבר שלא בא בחשבון כי יש לי חומר חשוב עליו. עוד משהו מוזר זה שבמקום לראות את ההארד דיסק כיחידה אחת של 500GB הוא מחולק ל- 2 (אחד- 811.57GB והשני - 259.39GB!!!) עכשיו, עד כמה שהייתי שמח שההארד דיסק הזה יהפוך באורך פלא ל- 1 טרה, משהו מאוד לא הגיוני פה... מישהו יכול אולי לעזור לי בבעיה הזאת, איך אני גורם לווינדוס כן לזהות אותו או לפחות להוציא ממנו את כל החומר החשוב ואז לאתחל אותו? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה במחשב...המחשב שלי נתקע ברגע שאני מפעיל משחק קצת כבד לא משנה איזה משחק למשל: LOL Dying Light Middle Earth Shadow Of Mordor וכו' ואף פעם לא הייתה לי את התקלה הזאת אמרו לי להוריד תוכנה שנקראת Heaven Benchmark הורדתי אותה הפעלתי על Extreme וכעבור דקה המחשב שוב פעם נתקע אני לא יודע כבר מה לעשות אני מייואש כל המחשב עובד תקין הכל כולל הכל חוץ ממתי שאני נכנס למשחקים והמחשב שלי לא חלש למשחקים האלה כי שיחקתי בהם לפני 3 חודשים(כן הבעיה כבר קיימת אצלי משהו כמו 3 חודשים) לא היה לי זמן לבדוק את זה לעומק לא עשיתי כלום לכרטיס מסך ועברתי על וירוסים וניקיתי אבק ושום דבר לא עזר אז אני מבקש את עזרתכם תודה רבה ושיהיה שבוע טוב
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בTASKMGR מופיע איזשהו תהליך SVCHOST שמחזיק ת'מעבד על 100% כשאני סוגר אותו הכל מסתדר למעט העובדה שאין קול... הוצאתי את כרטיס הקול הנוסף,עדכנתי דרייברים והכל אבל עדיין אותה בעייה מטורללת -יש למישהו מושג מה קורה כאן?
-
- 1 תגובה
- 528 צפיות
-
-
בזמן האחרון המחשב שלי נתקע ברנדומליות מדי יום. זה לא קורה במשהו מיוחד זה רנדומלי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח חדש 640GB של WD, יכול להיות שזה קשור? אין לי מסך כחול והטמפרטורות יציבות לגמרי, בדקתי. אני מריץ WIN7.
-
- 2 תגובות
- 847 צפיות
-
-
קניתי מיקרופון מאופיס דיפו ב10 שקלים חיברתי אותו כמו שצריך והוא לא עובד! בדקתי בהגדרות כל מיני דברים ועדיין לא עובד.. אצל המחשב של אח שלי הוא כן עובד בלי שום בעיה! יש לי windows xp sp2 בעברית.. מה לעשות?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הנה צילום מסך לתוצאה המוצגת לי כשאני מחפש למשל את המחשבון: http://srv1.jpg.co.il/6/561bb4076f249.jpg תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי כרטיס מחברת XpertVision - Radeon 8500, בהזמנה היה כתוב LE אבל על הקופסא לא מוזכר LE בשום מקום. לאחר נסיונות רבים ואפילו פורמט, אני עדיין מקבל ביצועים נמוכים ( בעיקר במשחק unreal tournament ), ירידות FPS חדות מאוד, מ40 ל 120, ציפיתי להרבה יותר מ 50 FPS בממוצע וזה ממש מפריע הירידות FPS הזה המפרט שלי הוא: מעבד duron 800 זכרונות 133 רגילים לוח מסריח של Aopen וזהו בערך... זה לא נורמלי בכלל מכיוון שבוודו 3 הישן שלי הוא פעל לי ביותר FPS...
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז התגלגל אלי מחשב שהפסיק לעבוד. ראיתי שהוא מלא אבק אז פרקתי את המאוורר של המעבד בשביל לנקות את צלעות הקירור, ושם חיכתה לי הפתעה...
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
איך מפעילים כרטיס מסך חיצוני לפני שקינפגתי דרך הVGA אותו? אם זה יעזור, הלוח הוא דגם 6MS620T או של via או של sis
-
- 26 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני רק רוצה לומר שעשיתי פירמוט וניסיתי הכל גם בWINDOWS 7 גם ויסטה וגם XP. טוב אז ככה הכל עבד טוב שנתיים עד שפתאום כששיחקתי המחשב קפא וקיבלתי BSOD. עכשיו זה קרה לי עוד פעם ועוד פעם בזמן משחק אחרי כמה דקות קיבלתי BSOD ועשיתי ריסטרט אבל תמיד המחשב טען את הוינדוס והכל פעל טוב כל עוד לא נכנסתי למשחקים עד שפעם אחת איך שהמחשב טען את הוינדוס קיבלתי BSOD שדרכו הבנתי שיש בעיה בNV4_DISP, נכנסתי לסייף מוד מחקתי את הדרייבר והמחשב פועל אבל איך שאני מתקין את הדרייבר אני מקבל BSOD אחרי שהמחשב טוען את הווינדוס, אני רוצה גם לומר שכשזה טוען את הווינדוס XP הלוגו של הווינדוס מכוער מלא בנקודות שחורות. ותפריט BIOS מלא בנקודות בצבא תכלת. מה עושים? ד"א ניסיתי הרבה דרייברים גם ישני…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם, מקווה שלא טעיתי בפורום... יש לי לוח אם של ג'יגהבייט H55M-USB3 שלפי מה שנכתב בהרדוור סיקרטס אמור לכלול שני פורטים של פיירווייר (אני רואה אחד מהם בפאנל האחורי) הנשלטים על ידי צ'יפ של טקסס אינסטרומנטס - TSB43AB22A. הבעיה: אני מחבר את מצלמת הווידאו לחיבור, והמחשב לא מזהה אותה. כל הדרייברים של לוח האם מותקנים. מה עלולה להיות הבעיה? יכול להיות שיש דרייבר נפרד? איך מגיעים אליו? גיגלתי וגיגלתי, אבל לא מוצא. מערכת הפעלה: חלונות 7 תודה
-
- 4 תגובות
- 864 צפיות
-
-
היי יש לי רעש מעצבן מהמחשב (לא מהמסך) - מעין HISS, צפצוף חלש בתדר גבוה אין לי מושג מאיזה רכיב הוא מגיע רעיונות איך להפטר ממנו? תודה SPECS: Intel Pentium 4 2.4C Ghz 800Mhz 512K Box GIGABYTE GA-8IPE1000 Pro board 2X256MB RAM 400MHZ DDR Mushkin blue Compucase Midi Tower CI 6A19 GIGACUBE 9200B3 Radeon 9200 64MB WD 80GB 7200RPM 8 MB 1st HD IBM 60GB 2nd HD Hercules Game Theater xp 7.1 LITE ON 52X24X52 Toshiba 16x48 DVD Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP TV card MAG 17" CRT
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, כמו שאתם רואים, אני חדש פה, ולמען האמת ההבנה שלי במחשבים קרובה לאפס.. הדבר הכי מסובך שעשיתי היה להוסיף עוד מקל RAM, וכנראה שגם את זה לא כמו שצריך.. התקנתי כרטיס RAM נוסף במחשב שלי, בגלל שהוא לא זהה לכרטיס האחר, התקנתי אותו על אותו ערוץ. בכל מקרה, מאז שהתקנתי את הכרטיס- אין סאונד במחשב. ההנחה שלי הייתי שההתעסקות שלי בתוך המחשב הוציאה משהו מהמקום, אבל אני לא מצליח לראות משהו לא בסדר. אני משתמש בכרטיס קול OB. בנוסף זה משום מה עשה בעיות עם SC2, שקורס לי אחרי משהו כמו 15 דקות של משחק, אבל זה לא קשור אליכם, ומשום מה קורה רק עם SC2. כל עזרה שתוכלו לתת- תבורכו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
מפרט: AMD 3500+ ווניס Ultra-D G.Skill PC4400 LC Seagate 160 SATA NCQ Antec NeoPower 480W atx2.0 gf 6600GT בקיצור הכל טוב ויפה, התקנה של ווינדוס עברה בשלום, התקנתי דרייברים של הלוח אם\צ'יפסט שכללו את כל הכרטיס רשת כרטיס קול USB וכל השאר, עכשיו הוא מזהה את הכרטיס קול ומראה שהוא ENABLED והכבל מחובר והכל בסדר אבל האינטרנט לא עובד. יש לי רשת של ראוטר שמחובר להאב שאליו מחוברים 2 מחשבים, והאינטרנט עובד 24\7 בלי חייגן, זאת אומרת שברגע שהמחשב עובד האינטרנט צריך לעבוד וככה זה גם עם מחשב אחר שניסיתי להפעיל, בלי שום הגדרות בלי שום דבר ישר האינטרנט עובד רק צריך לחבר את הכבל רשת. עכשיו פה האינטרנט לא מגיב לצערי :\ מה יכול להיות? אולי בכל זאת צריך להגדיר משהו?
-
- 1 תגובה
- 741 צפיות
-
-
יש לי בעיה הזויה כבר המון זמן, כאשר המחשב שלי נכנס למצב שינה ועזבתי אותו לכמה שעות, ברוב המקרים המסך מפסיק להגיב ובעצם מתנהג כאילו אין תמונה. המחשב מראה כאילו הוא עובד עם אורות והכל אבל המסך לא חוזר לעבוד. כדי לפתור את העניין אני חייב לעשות ריסט ידני למחשב שגם ברוב המקרים לא עוזר והמסך עדיין לא מגיב. (מראה נורית צהובה ולא כחולה) כדי בוודאות לפתור את זה אני צריך להוציא את הכבל של הכרטיס מסך, להפעיל את המחשב ואז לחבר את הכבל של הכרטיס מסך. יש לי לוח אם z68-ud3h-b3 GIGABYTE כרטיס מסך ATI RADEON 6950 HD מערכת הפעלה WIN7 ENTERPRISE
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אם הוא החליף את המתח הוא בטוח שרף את הספק נכון? (המחשב לא נדלק) עכשיו השאלה שלי, האם זה אפשרי ששאר החלקים במערכת נשרפו? אני פשוט עוד לא הייתי אצלו בבית ורציתי לדעת אילו חלקים להביא. אז זה אפשרי שחוץ מהספק עוד משהו התקלקל? תודה!
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-