תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
לא משנה מה אני עושה על המחשב,מדי כמה שניות כאילו נלחץ כפתור שמונע ממני להמשיך לכתוב טקסט לדוגמה, בזמן שאני כותב את הפוסט הזה כאילו "נלחץ" משהו ואז אני צריך ללחוץ שוב על המסך כדי שאוכל להמשיך לכתוב, הדבר גם יוצא לי ממשיחקי רשת כל הזמן,מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הרכבתי מחשב חדש. הכל מחובר תקין. כאשר מדליק, באמצעות כבל DVI (אין כניסת VGA), המסך מרצד. פסים אדומים לרחובו, ואיבוד אות אחת לכמה שניות. ווינדוס עוד לא הותקן. החיבורים נראים תקינים. החלפתי כבל והעניין נשאר. האם מדובר בתקלה ברמת הלוח? או שכדאי להתקין ווינודס ולנסות לפתור את הבעיה אח"כ? תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה נוכחתי לדעת כי במחשבי קיימת בעיה משונה. הבעיה התחילה לפני כמה שבועות, אז המחשב היה קורס ונכבה באמצע פעולות שגרתיות ולא מעומס יתר. מאז, המצב הלך והחמיר שכן המחשב נדלק לכמה רגעים ונכבה מיד אחרי כן. ניסיתי מספר פתרונות, שלא הועילו: ניקוי המחשב בעזרת שואב אבק (ששימש כמפוח) מבפנים באופן יסודי. השתמשתי בתוכנה Memtest כדי לבדוק את הזיכרונות שלי. מעבר לכך שהתוכנה השיבה שהזיכרונות פועלים כמו שצריך, ניסיתי להוציא סטיק אחד ולהשתמש רק בסטיק השני, או לסירוגין, להוציא את השני ולהשתמש רק בראשון. כמובן שבשני המקרים המחשב קרס. שימוש בספק כוח שונה. החלפת משחה תרמית למעבד. יש למישהו עצות נוספות? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שאלה 1 יש לי לוח אם דגם : asus x99-deluxe/u3.1 אחרי התקנה של ווינדוס 10 אחרי חצי שעה עבודה יש לי q code 40 "system is waking up from the S4 sleep state" מזה אומר ומה ניתן לעשות לתקן זאת? שאלה 2 intel turbo boost max technology 3.0? מה עושה הטכנולגיה הזאת ואיך אני מפעיל אותה במחשב שלי, יש לי מעבד i7-6800K תודה לכל העוזרים ושתיהיה שבת של מלכים
-
- 5 תגובות
- 783 צפיות
-
-
היי אתמול בזמן מאמץ(משחק) המחשב נכבה באופן פתאומי ומאז לא נדלק בכלל מה כבר ניסיתי: להחליף לשקע אחר בקיר, להחליף כבל חשמל אחר, לנתק את הכבל חשמל וללחוץ על הכפתור הדלקה מספר פעמים ולחבר שוב ולנסות להדליק כלום לא עזר הכפתור פשוט לא עושה טריגר לכלום אין אורות אין צפצופים רוב הרכיבים עדיין באחריות
-
- 2 תגובות
- 848 צפיות
-
-
OK , אז ככה לפני כחודש, קניתי מחשב חדש מבוסס I7 6700 + STRIX GTX970 , ולאחרונה יש קטעים שמופיעים לעתים נדירות, אבל עדיין מופיעים, ארטיפקטים גסים ולאחר מכן פריז של המחשב שדורש אתחול מהכפתור במחשב, חשוב לציין שזה לא קרה לי פעם אחת בזמן מאמץ, אלא דווקא בזמן גלישה באינטרנט באתרים כמו פייסבוק ו-YouTube. עוד דבר שחשוב לציין באירוע של היום (15/06/16), המחשב כמעט חזר מזה, קרו הארטיפקטים, התצוגה נפלה וחזרה והווינדוס הציג לי פעם ראשונה, הודעה שהדרייבר של NVIDIA קרס והועלה מחדש, ואז שניה למחר כן היו שוב ארטיפקטים ופריז שהסתיים בתמונה המצורפת שאילצה אתחול. בנוסף צרפתי סרטון (שצולם בסלולרי שלי, מצטער מראש על האיכות) על פריז שקרה לפני כשבועיים: אשמח לעזר…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! המחשב הנייד שלי מת ביום שישי. כלומר, הלוח אם מת. כבר הזמנתי חדש באיביי, והשגתי מחשב חלופי לבינתיים. אבל עד שהוא יגיע, יש לי קבצים שדחופים לי. בעיקרון לקחתי את ההארד דיסק, שיניתי בעלים ולקחתי את מה שהייתי צריך לתקופה הקרובה, אבל עדיין יש לי בעיה קשה: יש קבצים שהיו פתוחים ולא נשמרו (חלקם לא נשמרו בכלל, וחלקם קבצים קיימים שהעבודה האחרונה בהם לא נשמרה). המחשב כובה ב'מצב שינה'. והבעיה היא שחלקם דחופים לי, ולא יוכלו לחכות. עכשיו, יתכן גם שמה שהלך זה רק כרטיס מסך, ואז זה אומר שהמחשב כן עלה, וכובה שוב באופן מוחלט, כך שהקבצים כבר לא נמצאים במצב שינה, אלא במצב שחזור. אשמח שתעזרו לי למצוא את הקבצים וגם לדעת איך אפשר לפתוח אותם. תודה!
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
כבר הרבה זמן אני שם לב שלאחר מאמץ של הכרטיס מסך והמעבד, הם לא חוזרים למצב מנוחה. כלומר, אחרי שאני מריץ משחק או או עושה כפל מסכים עם הטלויזיה, אני עדיין שומע רעש של מאמץ גם שעה אחרי. רק אם אני מכבה ומדליק השקט חוזר. בתמונה הראושנה אפשר לראות את המעלות לאחר הדלקה של המחשב. בתמונה השנייה המחשב שעה בערך לאחר המאמץ ובתמונה השלשית המחשב לאחר שהפעלתי אותו ולא נגעתי בו חצי יום (למעט אינטרנט וכו) http://i66.tinypic.com/jjocoh.jpg[/IMG] כ. מסך R9 280 מעודכן מעבד I5 4570
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
שלום בערך בפברואר קניתי מחשב חדש עם המפרט הבא: intel i7 6700K Asus z170 MOBO ASUS Strix GTX970 dual channel 2X8 kingston DDR4 2400 samsung ssd 850evo 250GB WDC black 2TB windows 10 Home 64 מהיום הראשון שקיבלתי את המחשב הייתה את התקלה הבאה : כשמדליקים את המחשב (מכפתור ההדלקה) המחשב נדלק אבל פשוט לא עולה - זאת אומרת שהמסך נשאר במצב שינה, ואין שום חיווי אחר. כשאני לוחץ על כפתור הריסטרט המחשב עולה (לפעמים זה קורה שוב וצריך שוב ריסטרט). המחשב היה כמובן במעבדת השירות כבר פעמיים , בשתי הפעמים היה ברור שלטכנאי אין מושג מה לעשות עם זה - הוא אפילו החליף לוח אם (שבכלל לא היה צורך בזה) וגם פירמט והתקין מחדש ווינדוס…
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
הי שלום לכולם יש לי 6 מסכים ואני צריך לשדר תצוגה שונה בכל מסך או כיתוב רץ מהמסך הימני ביותר עד השמאלי. אם יש לי 2 כרטיסי מסך עם 2 יצאות HD ועוד יצאה DVI אוכל לעשות זאת? יש למשהו פיתרון? משהו אחר יותר הגיוני?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי כבל עם שתי יציאות HDMI וכשאני מחבר צד אחד למחשב מאחורה ליציאת HDMI ואת השנייה לטלויזיה כתוב לי בטלויזיה אין אות והמחשב פתאום נתקע והמסך מתכבה ואם אני מחבר את הכבל למחשב כאשר הוא מכובה אז המסך של המחשב לא נדלק ובטלויזיה עדיין לא רואים כלום. הכרטיס מסך שלי הוא amd radeon hd 5450 אני לא מבין בזה כלום חייב עזרה
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד כבר 5 שנים. פועל ופעל ללא רבב כל השנים מלבד בעיה שולית. טעינת אקרוניס מ CD נתקעת פעם ב 3 נסיונות. לקראת גמר האחריות דל החליפו את הכונן ונראה שזה תוקן. אבל זה לא תוקן. לא נורא אפשר לחיות עם הבאג הזה. לפני כשנה עברתי לאקרוניס מ USB והתופעה המשיכה גם איתו. התכתבות עם אקרוניס לא הניבה שום פיתרון. לפני כחודש בגלל עזרה למישהו הרצתי בדיקת זכרון (המובנית בחלונות) ונמצא סטיק עם שגיאות של קיגסטון. הוא הוחלף לי במסגרת האחריות מייד בלי שום טענות (נרכש ב E-MEMORY וראה זה פלא - אין יותר שום בעיה באתחול של אקרוניס. המסקנה שלי - בדיקת זכרון שווה את ההשקעה. גם במחשב שעובד בלי שום בעיות ואין שום חשד בזכרון שלא לדבר על מחשב עם תקל…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אחרי שימוש ממושך 7 שנים עם מחשב נייח שהפסיק לעבוד פתאום עברתי למחשב נייד של לנובו y700 .... 90אחוז מהשימוש במחשב הוא עם חיבור לחשמל , כך שאין לי כוונות להשתמש בסוללה של המחשב אלא רק עם החיבור המטען שמחובר לשקע החשמל. שאלתי היא כזאת.... האם אחרי כל כיבוי של הנייד אני אמור להוציא את הכבל של החשמל/מטען מהנייד? השימוש במחשב האישי אצלי בממוצע של 3-4 שעות עבודה, עם 5 ימים בשבוע. כיצד יהיה נכון להגן על הנייד בכדי להוציא ממנו את המיטב לאורך השנים הבאות? אשמח לשמוע חוות דעת תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני הכל אני יודע שהכרטיס ישן אבל זה כרגע מה שיש לי אז תהיו עדינים נסיים את התואר ונשתדרג! בכל מקרה יש לי סוס עבודה ישן מבית Alienware (לפטופ M17x),כמעט בן 7 אבל עדיין חיי ובועט. לצערי דל הפסיקו לתמוך בכרטיס די מהר (הכרטיס משנת מרץ 09 והדרייבר הכי עדכני באתר של דל אוגוסט 2010), לא שזה רלוונטי אחרי כל כך הרבה זמן אבל עדיין נחמד כשהכל מעודכן. אני יודע שהתמיכה של Nvidia בכרטיס עדיין קיימת (הדרייבר הכי עדכני מגרסת 341.95 מהשנה, לא זוכר איזה גרסה מותקנת אצלי) ורציתי לבדוק אם מישהו מכיר איזו גרסה הכי עדכנית של הדריבר שהיא הכי בטוחה. אני שואל כי הבנתי שבמקרים מסויימים יש בעיה בהתקנה, אפילו עד למצב של הרס של הכרטיס (br…
-
- 2 תגובות
- 960 צפיות
-
-
היי בוקר טוב לפני יומיים קניתי כרטיס מסך וספק כוח חדש וטובחיברתי בערב את הספק החדש והכרטיס אבל מסתבר שלא בדקתי לפני ואין לכרטיס חיבור האנלוגי הכחול למסך ויש לו רק HDMI וDVI הלבןאז חיברתי תמחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI ועובד ..המחשב עלה והתקנתי דרייבר והכל עבד אתמול שקניתי כבל HDMI TO DVI וחיברתי תמסך לכרטיס מסך ,המסך היה שחור פשוטיכול להיות שהכבל דפוק וצריך לקנות DVI TO DVI?יכול להיות שהכרטיס יצא קצת מהחריץ שלו? כי הוא רוקד קצת ברגע שאני מכניס תחיבור
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, התקנתי מעבד ולוח אם חדש. פרמטתי את המחשב, התקנתי דרייברים, והגעתי לדרייבר של הכרטיס מסך (R9 280X) הורדתי את הדרייבר הכי מעודכן מהאתר של AMD, ושאני לוחץ על ההתקנה אני מקבל את ההודעה הבאה: תודה רבה על העזרה, שתהיה שבת שלום וחג שמח אנשים יקרים!
-
- 0 תגובות
- 941 צפיות
-
-
יש לי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 על איזה, הגדרות גראפיות יעבוד לי gta v?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, בתיאוריה ספק כח חלש מידי ל build מסויים יכול להתבטא במסכים כחולים, אתחולים וכו'. אך האם ספק חלש יכול פשוט להגביל את החומרה בביצועים? כמו למשל כרטיס מסך כי הוא הכי "רגיש" בעניין הזה לפי דעתי 1. אז הוא לא יעבוד במקסימום עקב חוסר הספק ותהיה נפילה רצינית בביצועים? 2. ואיך זה יבוא לידי ביטוי? (מהירות ליבה נמוכה למשל?) ובנוסף אשמח אם תכוונו אותי למאמר \YT כדי לראות אם זה באמת נבדק תודה מראש.
-
- 20 תגובות
- 5.4k צפיות
-
-
שלום, מבקש עזרה ממומחי הפורום ידידה שלי פנה אליי לעזרה לאחר המחשב שלה שודרג באופן אוטומטי ככל הנראה מ win7 ל win10 מדובר על לפטופ dell latitude 3440 לוקח זמן רב למחשב להגיע למסך הלוגין, לאחר שמכניסים את הסיסמא מגיעים למסך שחור עם עכבר אין אפשרות לעלות שום חלון, ניסיתי את כל האופציות של Ctrl ומקש חלונות לא עזר שום דבר לאחר בדיקה באינטרנט המליצו על הסרת הדרייבר של הכרטיס מסך, דרך safemode ולעדכן כאשר אני מעלה את המחשב במצב בטוח באופציה עם רשת אני מגיע לאותו מצב, מסך שחור אם אני מעלה את המחשב במצב בטוח עם אופציה של CMD , אני מקבל מסך שחור אך ה CMD פתוח והצלחתי להגיע ל device manager והסרתי את הכרטיס רשת אך לצער…
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לחבר את המחשב שלי למסך בעזרת כבל HDMI ארוך - אני רוצה להפריד את היחידות (מחשב ומסך) בחדרים נפרדים. לצורך כך רכשתי כבל HDMI עם תקן 1.4a. המחשב מחובר למסך כיום עם כבל HDMI שהגיע כשרכשתי את המסך ואני לא יודע באיזה תקן כבל זה. כשניסיתי להחליף בין הכבלים - נוכחתי לראות כי לא מתקבלת תמונה במסך, למרות ששומעים את הצליל המוכר שמחשב מזהה חומרה. במקום תמונה נראת על המסך הודאה חוזרת של "כניסה ל SLEEP MODE ". בתחילה חששתי כי הכבל מזויף ו/או פגום אולם מבדיקה שבצעתי עם מיכשור שונה בבית (טלויזיה ו STREEMER ) נוכחתי לדעת כי הכבל תקין ורואים תמונה. שאלתי היא מדוע אינני רואה תמונה במסך המחשב. במחשב שלי מותקן כרטיס מסך GEFORCE NVIDIA …
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
הבעיה אינה ברמקולים כיוון שחיברתי את הרמקולים לאייפד ואין שום רעשים , ועל המחשב יש כל הזמן רעשים מעצבנים שמתנגנת מוסיקה. תעזרו לי בבקשה
-
- 13 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
נקנה מחשב לגרפיקאי (פרסומים והפקות דפוס, דו מימד), בחלקו ע"פ הנחיותיי, ובמהלך העבודה ישנן תקיעות מוזרות וארוכות, בעיקר בעבודה על פוטושופ וגם שאר תוכנות אדובי, בצורה שלא הולמת כלל את הביצועים של המחשב... העכבר פשוט נתקע. בלי קשר העבודה על פוטושופ גם לפני שנתקע תקועה כאילו מדובר בפנטיום 4. סימון טקסט נתקע, הגדלתו או החלפת פונט - נתקע, וכן הלאה. בעיה נוספת היא שהמחשב עולה לאט בצורה לא הגיונית (כמה דקות טובות. כמובן שמותקן על UEFI עם אתחול מהיר). הוחלף כ. מסך מ GTX 750 Ti לדגם הנוכחי והבעיה נותרה. המארז והמעבד מקוררים היטב ואין עליית טמפרטורות משמעותית במאמץ. המחשב כבר בשימוש זמן מה אבל הבעיות התחילו מהרגע הראשון. אודה מאוד למי…
-
- 19 תגובות
- 6.6k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם, היום ניסיתי להפעיל את המחשב שלי לאחר מספר ימים שלא עשיתי בו שימוש והמחשב לא מגיב בכלל. ברשותי הספק כח הבא: crosair 650W A.PFC 80+ TX650M העניין הוא שאני מצליח להטעין את הטלפון שלי (USB על גבי המחשב, וגם הקידמי). מעיון קצר ברשת שכדאי להוציא את סוללת ה-CMOS, פתחתי את המחשב והוצאתי את סוללת ה-CMOS והחזרתי כעבור 2 דקות. אחרי שניסיתי להפעיל את המחשב הבחנתי שהמאווררים מתחילים לפעול ועבור מספר שניות מפסיקים. עוד שמתי לב שלאחר שאני מנתק את כבל החשמל ולאחר מספר דקות מחבר את הכבל בחזרה (אבל רק בפעם הראשונה שמנסים) נשמע מן קליק כזה שאני חושב (לא בטוח) מגיע מכיוון הספק. נניח והפסק באמת "מת" איך זה הגיוני שאני מצליח לטעון את הטלפו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי מחשב נייד Dell - Inspiron 5000 דגם 5547, מותקן חלונות 8.1 שפה עברית. לאחרונה אני שם לב לפעמיים בעכבר מגע לא עובד לא מגיב וחוזר כמה שנייה עכבר מגע עובד. עשיתי בדיקה במחשב נייד כללי דרך diagnostics אחרי סריקה בדיקה כללי המחשב נייד נימצא בכל חומרה כולם תקינים. כולל גם עכבר מגע תקין. אני לא מבין. איך בודקים את העכבר מגע שהוא תקין או לא תקין? זה קורה לי כמה פעמיים עכבר מגע לא מגיב וחוזר עכבר מגע לעבוד. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 10.5k צפיות
-