תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,300 דיונים בפורום זה
-
ממש על הפנים למרות המפרט הלא רע שלי: P-4 1.4 ghz 256kb 128 Rdram pc 800 geforce 4 ti 4600 128 mb ddr 40 gb 7200 rpm W.D ואני מקבל משהו כמו 5200!!!! למה זה? מה אני צריך לעשות כדי לתקן את זה? אני צריך לשדרג? רק תגידו בבקשה לא קניתי GEFORCE 4 בשביל 5200 בתודה MOOMOO
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי , הלך לי כנראה הכרטיס רשת..הוא לא מזוהה אחרי הפסקת חשמל...ניסיתי להתקין מחדש וכאלה לא עזר. בכל מקרה יש לי לוח אם gigabyte ga-ma770 ds3. הכרטיס רשת שם מובנה..הנה תמונה : http://www.fastup.co.il/images/2405850.jpg איך אני מחליף אותו? או שאני פשוט מוסיף כרטיס נפרד לחריץ שנמצא למטה? ---סבבה הבנתי...ערב טוב תודה
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה יש לי בעיה במחשב שאי אפשר לחלץ קבצי ווינראר,קבצי EXE עם חילוץ עצמי,וכאלה.. על כל קובץ חילוץ הוא עושה שגיאת CRC כשבמחשב אחר הכל עובד פיקס! שללתי את האפשרות לוירוס כי פירמטתי אין ספור פעמים ומיד אחר כך ניסיתי ועדיין ישנה בעיה אז אני שואל,יש סיכוי שזה בעית חומרה? במקרה שלא,מה אפשר לעשות? *הגירסת ווינראר שלי מעודכנת
-
- 11 תגובות
- 619 צפיות
-
-
נכנסתי לביוס עכשיו, סתם רציתי לראות מעלות. נכנסתי שם לראות כמה דברים וראיתי שב: AGP Aperture Size מסומן כ 64MB. הכרטיס מסך שלי הוא AGP, אבל 128MB, אני צריך לשנות את זה? או שזה לא קשור לכרטיס? תודה לעונים
-
- 11 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני חדש כאן.... אז ככה, יש לי בעיה שנמשכת כבר הרבה יותר משנה....בעיה שבגללה כבר לא שיחקתי במחשב במשך כמעט שנה! הבעיה היא שהמחשב כל הזמן עושה לי RESTART! ונתקע להיתים תקופות! אם אני לא טועה, רק כשאני משחק....! אני לא יכול לשחק במחשב כי כל 2 דקות משחק המחשב נתקע, או יוצא לי מהמשחק או עושה RESTART!!! [וזה נוגע לכל משחק!] ניסיתי לפרמט...להחליף מע' הפעלה... הכל!!! ולקחתי לטכנאי...והם לא סידרו את זה! כל פעם זה חזר מחדש!!!!!... :-\ אז חשבתי...אולי המעבד, הספק או הלוח אם...או משהו אחר, מתחמם וכתוצאה מכך המחשב עושה RESTART או נתקע! אז נכנסתי ל sisoft sandra ....ובדקתי! כשבדקתי את הטמפרטורה באותו הזמן, הלוח אם היה 58 מעלות!!! והמעבד גם מעל 50...! [משום מה …
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
רציתי לדעת כיצד אני בודק את הביצועי מחשב שלי ואם יש איזו בעיה מסדר אותה תודה לעוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל המחשבים שהיו לי בחיים פיתחו תופעות מוזרות שאף טכנאי לא הבין למה זה קורה עכשיו קניתי עוד מחשב P4 כן P4! ועוד פעם קרו תופעות מוזרות שאף אחד לא יודע איך לפתור. עם כל המחשבים שלי אותו סיפור אני משתגע. אני בסבבה יטפל בבעיות נורמאליות במחשב אבל אחרי שעושים פורמט הבעיה נעלמת לשבוע ואז חוזרת אני משתמש בXP והבעיה היא אחרי כמה דקות שאני באינטרנט סרגל השפה נהיה לבן, רק הסרגל אז פתאום כאילו התנתקתי מהאינטרנט אבל שהאינטרנט אקספלורר מבקש להתחבר שוב המחשב כותב שאני כבר מחובר ורק שאני עושה הפעלה מחדש זה פועל בבקשה תעזרו לי אני מרחק דקה מלזרוק את המחשב דרך החלון :AR15: :AR15:
-
- 11 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
שלום, מזה זמן רב המחשב כבר לא משהו.. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט וכשלתי. ניקיתי מאבק ובדקתי אם הכל מחובר טוב. טמפ' בIDLE המפרט: intel i7 920 gygabyte EX58 DS4 RADEON HD4870 G.SKILL 2*2GB crucial m4 SSD 64GB הבעיה: בהתחלה, הייתה תקופה די ארוכה שכשהייתי מפעיל סרטים בWPC או סרטונים באינטרנט, אז המחשב היה נתקע, בדר"כ עם צליל תקוע מעצבן, והייתי צריך לעשות ריסטרט בשביל להמשיך לעבוד איתו. הסקתי שאולי יש בעיה בכרטיס מסך, וגם אחרי כמה חפירות באינטרנט ואחרי כמה מסכים כחולים שכתוב עליהם " error video_tdr_failure" לא מצאתי תשובה חד משמעית מה הבעיה. לתקופה מסוימת הריסטרטים וההתקעויות הפסיקו ולפני כמה ימים התחילה בעיה חדשה- מסך תקוע אבל עכבר זז, ואחרי ריסטרט, הBIOS א…
-
- 11 תגובות
- 864 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם!!! ברצוני לקדוח חור אוורור למאוורר 120ממ אך ניתקלתי בבעיה שאני לא מוצא את המקדח כוס המתאים הכי קרוב שמצאתי זה 114 ממ רציתי לשאול האם לפי דעתכם זה מספיק ??? תודה רבה לעונים...
-
- 11 תגובות
- 904 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב די ישן בן 6-7 שנים בערך שקרתה בו תקלה מוזרה. בתחילה היו מקרים בהם הייתי מדליק את המחשב או מאתחל אותו ובאופן אקראי המחשב היה עולה לכאורה בצורה תקינה אך לא הייתה שום תגובה מהמקלדת/עכבר. אתחול נוסף, כיבוי כוחני פעם או פעמיים נוספות וזה היה מסתדר. כעת זה החמיר והמחשב לא מגיב כלל לא משנה כמה פעמים אני מאתחל או מכבה. לכאורה נראה שמדובר בבעיה של המקלדת ו/או העכבר (סט אלחוטי של מייקרוסופט) אך אני לא חושב שזה המקרה מאחר וכפתור ה-F Lock עובד (נורית נכבית ונדלקת במקלט) ואילו כפתור ה-Num Lock וה-Caps לא. נוסף על כך אם משחקים עם העכבר תוך כדי עליית מערכת ההפעלה (עד שכל האייקונים עולים וכל רכיבי ה-Startup מופעלים) אז מקבלים בהתחלה כמה שניות של תזוזה אבל אחרי ש…
-
- 11 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
יש לי צורב DVD כבר בערך שנה ועוד לא הצלחתי לצרוב על דיסק DVD פעם אחת, בכל פעם שניסיתי הייתה לי הודעה שגיאה בערך באחוז 60.. ביזבזתי כ"כ הרבה דיסקים שזה פשוט מבאס.. הנה הצורב שלי עם כל הפרטים http://www.liteonit.com/ODD/English/e_product/e_ldw851s.asp הנה קובץ LOG שכולל את השגיאה שהתרחשה.. http://www.geocities.com/yinonel/Log.txt תודה מראש לעונים
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב חדש, התקנתי ווינדוס XP וכעת אני רוצה להתקין ויסטה. הגדרתי בביוס שהסלוט הראשון בboot יהיה שייך לcd-rom ושמרתי, למרות זאת, הוא כותב שהוא עושה בוט של הדיסק לשניה (לא ממתין),וממשיך למערכת כרגיל... ד"א הדיסק הוא דיסק מקורי של ויסטה ובהגדרות של הboot ההרד דיסק נמצא ראשון למרות שהגדרתי בביוס שהכונן יעלה ראשון. תודה מראש ;D
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום החלפתי מארז והעברתי ממארז אחד לשני את החומרה. עכשיו המחשב נכנס ועולה המסך השחור הרגיל של ההתחלה וכותב לי ככה: detecting primary master ...maxtor 6y120lo detecting primary slave ...none detecting secondaly master ...none detecting secondaly slave ..none מה אני עושה כדי שהמחשב יעלה לי נורמאלי? אני מבין מזה שמשהו לא מחובר לי או משהו כזה השאלה היא מה... אם זה לא משהו מנותק אז מה זה יכול להיות? תודה לעוזרים!!
-
- 11 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום, יש לי 500 מגה בהוט, כשאני עושה בדיקת מהירות דרך המחשב אני מקבל בסביבות 250-260 מגה. כשאני עושה בדיקת מהירות דרך הטלפון באמצעות WIFI אני מקבל 500 מגה. המחשב מחובר קווי למודם וניסיתי לעשות את הבדיקה גם דרך מצב בטוח ועדיין אותה תוצאה. זו בעיה שקרתה לי פעם והצלחתי לפתור אותה רק אחרי שעשיתי פירמוט למחשב אבל עכשיו זה חזר שוב ואני רוצה לדעת מה יכול לגרום לזה. רעיונות?
-
- 11 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה באמצע משחק UT המסך נהיה שחור ורשום signal out of range שנע בכל המסך...... הבעיה נגרמת כמה שניות לאחר שאני מתחיל לשחק והיא לא נגרמת לעולם עבודה בדסקטופ או עם תוכנות..... חשבתי אולי זה הדריברים של הכרטיס מסך, אולי להתקין שוב אני רוצה להתקין את אותם דריברים של Nvidia, אז שאלתי השנייה היא אם פשוט מתקינים שוב? אשמח לכל תגובה ועזרה
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי Radeon 9600XT (או לפחות היה לי) ובטעות שרטתי אותו עם המברג בצידו האחרי ליד המסגרת - ידיים שמאליות עקב זאת יש לי בעיית תצוגה. הדלקתי את המחשב לאחר מה שעשיתי ( לכבות את המחשב לפני נגיעה בחיבורים או בכל דבר בפנוכו - חשמל זה לא משחק ילדים ). והתעוררה אצלי בעיה בתצוגה.. מזל ביש.. כל המסך ריבועים זזים כאלו מהבהבים. אבל עדיין רואים את השולחן עבודה ברור פשוט זה יותר מידי מעצבן.. מה עלי לעשות כדי לסדר זאת? אם בכלל.... צירפתי תמונות של הכרטיס שלי כולל השריטה ( השריטה ה-******* [צנזורה] לא בשבילכם ילדים ). תמונות: הלוואי ולמישהו מכם יש פיתרון.. זאת לא שריטה עמוקה. עשיתי קירוב למקום השריטה. (ימין כשהכרטיס הפוך על המסגרת באמצע)
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי שלשום את הכרטיס המדובר של חברת הרקולס והופתעתי לגלות שהוא לא תומך בקצב רענון של 75HZ ברזולוציה של 1152X864 דבר זה מפתיע אותי מאוד כי הGF4 שלי תמך בזה ועד ללא שום בעיה. ניסיתי לשנות את קצב הרענון בהגדרות שולחן העבודה אבל למרות שרשום לי שזה עובד ב75HZ אני רואה שזה עובד ב60HZ בCONTROL PANEL. גם מרגישים את ההבדלים יש לי מסך MAG DJ707 ודרייברים קטליסט 3.5
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז יש לחבר שלי מחשב ACER ASPIRE 5100 וכשעבדתי עם GPARTED חיברתי גם כונן חיצוני למחשב(הכונן עשה בעיות לפני כן ולא זוהה כמו שצריך בWINDOWS) ובגלל זה הGPARTED קרס והמחשב נכבה באופן פתאומי ואחרי ניתוק מהחשמל של המחשב, הדלקה(משומה עד שלא ניתקתי ספק כוח הוא לא נדלק) וניתוק של ההארדיסק החיצוני התחילו לי בעיות עם המחשב,המחשב פשוט נכבה באופן אקראי,ממה שאני בטוח זה שהבעיה היא לא בהארדיסק של המחשב,לא בסוללה,ולא בשנאי(ניסיתי לנתק כל אחד מהם בנפרד) אני כבר לא יודע מה לעשות,כל עזרה תתקבל בברכה. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נתונים:Windows Xp Pro והרדיסק WD 80 GIGA כשאני לוחץ מחשב שלי->כפתור ימיני על ההרדיסק->מאפיינים, הוא מראה לי שטח בשימוש 68 גיגה (בערך) כשאני בתוך הכונן ומסמן את כל התיקיות הוא מראה לי 48 גיגה(בערך) *אני יודע שהמחשב שומר איזה 2 גיגה בשביל סל מחזור(שניתו אותו ל 2) וגם 2 בשביל שחזור מערכת... ??? איפה 16 גיגה האחרים? מה עושים כדי לסדר את זה? תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אתמול באתי וכיביתי את המחשב שלי (מפרט מצורף). לחצתי על הכפתור של הכיבוי בהתחל,והופ,שום דבר לא קרה,המחשב נתקע והוציא מסך כחול, הספקתי לצלם בעזרת המצלמה הדיגיטלית, אם מישהו יצליח לפענח מה קרה אני אשמח. וגם אני רוצה לדעת מה הבעיה,יש לי אחריות על המחשב, אני רוצה לדעת באמת מה לדרוש מהחנות שקניתי ממנה את המחשב. תודה לעוזרים לינק לתמונה ואני מצטער על הגודל: http://img478.imageshack.us/img478/4088/1img3182pg0.jpg
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, חיברתי מחשב, הכל טוב ויפה, בביוס הכל מוגדר כמו שצריך. אני רוצה לפרמט דרך הווינדוס (ההתקנה), הוא אומר לי שההארד דיסק אינו מחובר. בדקתי את כבלי ה IDE, מחובר ועוד איך מחובר. ניסיתי דרך ה Fdisk, אך גם שם הוא לא מזהה שום הארד דיסק, וההארד דיסק מזוהה בביוס. מישהו יודע אולי מה הבעיה, ואיך לפתור אותה?
-
- 11 תגובות
- 969 צפיות
-
-
הביאו לי מחשב פנטיום 2 אבל אני לא יכול להתקין מערכת הפעלה בלי לעשות שהוא יעלה ע"י הדיסק ולא הפלופי בלי כניסה לביוס בגלל שיש סיסמא ואני לא יודע אותה ניסיתי להוציא תה סוללה של בלוח אם אבל זה לא עזר(במחשב שלי זה עזר פעם) מישהו יודע איך לפרוץ את זה? תודה למי שיעזור.
-
- 11 תגובות
- 917 צפיות
-
-
חיברתי הכל היתקנתי ויסטה היתקנתי דרייברים היתקנתי את הדשיבק של הכרטיס מסך בא לשחק ב-PES מגדיר אותו על הכי גבוה ו...הופ אי אפשר... למה? the settings cannot be reflected due to the video card's specifications מזה אומר? זה אכן קשור לכרטיס?
-
- 11 תגובות
- 908 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש לאחרונה, והיום הרכבתי את כל החלקים (ראו מפרט) הביוס עולה, אבל המחשב לא עושה BOOT ומצפצף, איך אני יכול לעדכן את ה-BIOS בכדי שיתמוך במעבדי ה-X2? איך אני עושה BOOT לפלופי בשביל לעדכן את ה-BIOS? ניסיתי לעשות BOOT גם מדיסק וגם מפלופי, והמחשב רק עושה ריבוט ומצפצף.. בבקשה תעזרו לי, אני חסר אונים!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני באמצע פירמוט של המחשב והתקנת XP ואני מקבל את ההודעה הבאה: setup was unable to format the partition. the disk may be damaged. ואז עוד כמה שורות שרשום לבדוק אם ההארדיסק מחובר ולבחור מחיצה אחרת.(בדקתי הכאבלים מחוברים בסדר) בחרתי בNTFS רגיל. מה לעשות? תודה
-
- 11 תגובות
- 918 צפיות
-