עבור לתוכן

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. יש לי צורב HP 8200 חיצוני שמהירותו 4*6*4 בשבוע האחרון הוא לא מפסיק לדפוק לי דיסקים לאחר שהבאתי הארד דיסק WD 20G 7200RPM ההארד דיסק עובד מצוין ! המחשב פתוח כבר שבוע בדיוק ומוריד טונות שירים ... אבל אני לא מצליח לצרוב ! אני ממש חייב לדעת מה לעשות ? איך אפשר לסדר את זה - אם בכלל ... ואם לא איזה צורב אפשר לקנות (פנימי) מהיר וזול ? סליחה על הבורות אבל לא התנסתי בהרכבת צורב פנימי .. אם תוכלו (במידה ואני צריך לכנות חדש) לפרט מה עושים זה יהיה מצוין תודה לכל העוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by X-_PLOSIVE,

שלום יש לי מסך 15 אינץ' של סמפו אני יודע שהוא זבל אבל יש לי אותו כבר איזה 4 שנים והוא היה בסדר פתאום יום אחד הוא נהיה מטושטש שינתי דרייברים, רזולוציות, הכל ועדיין נשאר ככה זה אומר שעבר זמנו או שיש משהו תקן בינתיים עד שאני יקנה חדש כי זה ממש מאמץ את העיניים אני עיוור כבר. 8)

• 11 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by BONO,

יש לי כרטיס מסך ATIRADEON 9700 PRO של GIGABYTE ומעבד INTEL CELERON 700 עם לוח אם של PC PARTNER ואני מפעיל משחק פשוט MOTOCROSS MANIA והוא לא פועל חלק בכלל זה בגלל הכרטיס מסך או המעבד? מעבד משפיע ככה על משחקים?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Thunder Child,

אהלן התחילה לי היום בעיה מאוד מוזרה עם העכבר. מדובר בעכבר לוג'יטק אופטי USB, דור ראשון. במהלך משחק רשת של MOHAA העכבר מפסיק להגיב והנורה שלו נכבית, לאחר מספר שניות הוא נדלק שוב. ברקע שומעים את הצלצול של התקן USB שכבה (או נשלף מהחיבור) ואח"כ נמצא מחדש (הצליל נקרא CHIMES). מדובר במערכת XP HOME מעודכנת (כולל SP1). ניסיתי להתקין מחדש את העכבר, ניסיתי לחבר אותו ל PS2 אם המתאם שיש לי והבעיה לא נפתרה. גם החלפת פורטים של USB לא עזר. חיפוש ב גוגל העלה יותר מדי אינפורמציה 8( בין אם העכבר פגום, או המלצה חמה לא להשתמש בדרייבר של לוג'יטק (אני לא) ובין אם לא להתקין XP אן עכברים ב USB... זקוק לעזרתכם הדחופה! נ.ב. התופעה קיימת (בינתיים) רק ב MOHAA, לא התנסיתי בה בעבודה רגילה על המחשב. ת…

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  5. Started by Pac Pac Chick,

הי פורום תמיכה טכנית, שוב אני... אם אתם זוכרים, לא מזמן שמתי הודעה על אתחולים פתאומיים, אמרו לי להחליף ספק וכך עשיתי. הכל טוב ויפה, המחשב עובד חלק (מלבד התקיעות, האיטיות והאוגרים הקניבליים, אבל לאלה התרגלתי), אבל נסיונותי להתחבר לאינטרטנט היו כישלון חרוץ. אחרי דיבור עם בזק (והמתנה של חצי שעה) גיליתי שהדריוורים של כרטיס הרשת שלי נכחדו. המחשב שלי מזהה Ethernet Adapter עם סימן שאלה צהוב גדול, שכמעט כל הנתונים שלו רשומים כUnknown, אבל לא את כרטיס הרשת שלי שהגיע מובנה עם לוח האם (ASUS P4P800 Deluxe). מכאן החלו נסיונותי המפרכים להתקין את הדרייוור; אחרי חפירה במגירות מצאתי את הדיסק שהגיע עם לוח האם, עברתי במבוך תיקיותיו הסבוך, ניסיתי להתקין דרייוורים של כרטיסי רשת של 3 חברות שונ…

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  6. כפי שאתם רואים את המפרט יש לי שתי הארדיסקים אחד ATA ואחד SATA ה-ATA מתחיל לזייף קצת יש בו חלקים כשניגשים עליהם המחשב ניתקע עד לריסטארט!!! מה זה אומר שהוא הולך לשפוך מנוע כי אם כן אז אני צריך את הדברים שיש בו הם חשובים לי מאוד הוא המחסן שלי!!! יש שם דברים שאני יאבד אותם אני לא יסלח לעצמי!!! אז מה אפשר לעשות ומה רצוי לעשות?

• 11 תגובות
    • 788 צפיות
  7. Started by RayZ,

המשחקים שלי במחשב הולכים לפעמים במהירות,ולפעמים בינוני (רמת המהירות של מחשב שטפה עם מפרט מעל המינימום) וליפעמים,ממש לאט. למה זה קורה? בכל מיקרה,הנה מפרט המחשב שלי: מעבד - IntelCeleron R 2.8 Ghz לוח - Gigabyte GA-8S651M-RZ -cHIPSEt - SIS 651 זיכרון - 256 DRR MB כרטיס מסך: GeForce 4 MX 4000 דיסק קשיח: 80 GB

• 11 תגובות
    • 798 צפיות
  8. Started by eliv12,

שלום רב כיצד ניתן לחבר 2 מסכים לאותו מחשב (מחשב שולחני) ,ברשותי כרטיס מסך AGP תודה

• 11 תגובות
    • 866 צפיות
  9. Started by IDAN AMRAM,

לפני כמה ימים אני הורדתי לתומי קובץ קטן באימיול(פחות ממגה) אבל מסתבר שהקובץ הזה היה התקנה לספיי וויר מלא ספיי וויר... הסרתי את הרוב עם Ad Aware ועם SPyBot ועם עןד סריקה מקוונת אבל יש כמה דברים שנישארו ואני לא מצליח להוציא.... וכמובן שהם לא רשומים בלוח בקרה אז יש את החלונות הקופצים כמו שאפשר לראות בתמונה החלונות הקופצים שייכים לyupsearch.com ויש את הבר חיפוש שתקוע באקספלורר EliteBar משניהם אני לא מצליח להיפטר.. החלון הקופץ קופץ כל דקה וזה מעצבן מי שיודע איך להעיף אותם שיעזור לי תודהההה לכל העוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 11 תגובות
    • 929 צפיות
  10. במהלך היום התחילו לי "בוטים" לא מוסברים במחשב. ה"בוטים" לא היו רגילים אלא ברגע שזה קרה המנורות של הPOWER וההרדיסק דלקו, כל המאווררים עבדו אבל המסך היה חשוך. אחרי ריסט המחשב עלה. יותר מאוחר המחשב עשה אותו דבר ולא הסכים לעלות יותר בגלל "system failed CPU test". אחרי מלחמות הוא הסכים לעלות וכעבור מספר שניות שוב נתקע. הכל מחובר כמו שצריך ונראה לי שהמעבד פשוט מת. יש דרך לוודא שזה באמת המעבד חוץ מלהביא מעבד אחר? (אין לי כלכך מאיפה להביא מעבד לבדיקה בלבד) הלוח הוא ASUS P4P800 DELUX. תודה.

• 11 תגובות
    • 762 צפיות
  11. טוב 1.האימול אצלי היה דלוק והורדתי משחק במשך 3 ימים אז המחשב בכלל לא היה מכובה..המשחק ירד היום בבוקר והכול בסדר ואז כשאני מכבה את המחשב במסך הכחול של XP כש יש את :שומר הגדרות. זה ככה נתקע ולא זז כי הלכתי לבית ספר והשארתי ככה.. וזה נשאר ככה..אחר כך הוצעתי מהתקע את המחשב והדלקתי מחדש והכול היה בסדר .. אבל למה זה קרה.? ועוד משהו אחרי שמחשב עובד כמה ימים בלי מנוחה.. כמה זמן צריך לתת לו לנוח אחר כך , כשמכבים אותו?

• 11 תגובות
    • 742 צפיות
  12. אחרי הרבה זמן של המתנה קניתי היום מחשב מבוסס AMD 64bit עם כרטיס מסך 6600Gt רק מה שהלוח אם שלי עושה בעיות סאונד, המחשב עובד לאט כמו הקודם שלי,לא יודע בקיצור בעיה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי בעיה כשאני לוחץ על הכפתור של ה POWER הוא פשוט לא מגיב (עכשיו הוא בטעות נדלק אחרי משו כמו 70 לחיצות לא יודע איך זה קרה) בדקתי את החיבורים ואת הכפתור עצמו הכל נראה תקין. במה יכולה להיות הבעיה? האם יש דרך לקצר אותו כך שידלק ללא צורך בכפתור?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by liorgadidi,

עשיתי לפי המדריך באתר כבלים עגולים. אחרי שהחזרתי הכל וחיברתי את כולם זה כותב לי שהוא לא מזהה את הפלופי... עכשיו אני מכניס דיסק לכונן נכנס למחשב שלי ולא רואה את הכוננים! מה אני עושה? למה זה קרה? בבקשה...צריך עזרה זה דחוווווווווווף!!

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  15. Started by dotans75,

הרכבתי מחשב חדש עבור לקוח. המחשב עבד בסדר אבל מדי פעם עשה דברים מוזרים במהלך ההתקנות. בסופו של דבר הווינדוז עבד תקין לרוב אבל כל נסיון לשנות רזולוציה ישר מאתחל את המחשב. גם בגלישה באינטרנט ישנם כל מיני תקלות מוזרות. בדקתי דרייברים והכל תקין. החלטתי שבגלל שהתקלות נראות לא קשורות בכלל אחת לשניה לעשות בדיקה לזכרון. הרצתי MEMTEST ובאמת מלא תקלות. מאד שמחתי שמצאתי את התקלה (סוף סוף) ורציתי לבדוק איזה מהצ'יפים של הזכרון (2 צ'יפים של 256MB שעובדים בדואל צ'אנל) אינו תקין. הוצאתי אחד והרצתי בדיקה והכל נראה בסדר. חשבתי שזהו, שהזיכרון שהוצאתי הוא מקור הבעיה. ליתר בטחון החלפתי ביניהם והפלא ופלא גם השני תקין. החזרתי שוב את שתי הזכרונות ושוב מלא תקלות. ניסיתי גם להעביר לזוג החר…

• 11 תגובות
    • 812 צפיות
  16. Started by kokofiko,

שלום, מבקש את עזרתכם: כאשר אני מפעיל את ה WINDOWS XP לאחר ה LOGGING, אני מקבל הודעה The system has recovered from a serious error. ב ERROR SIGNATURE רשום: BCCode : 1000008e BCP1 : C000001D BCP2 : 804DC126 BCP3 : 80550864 BCP4 : 00000000 OSVer : 5_1_2600 SP : 2_0 Product : 256_1 א. מה זה אומר והאם בעיית חומרה/תוכנה? ב. איך פותרים את הבעיה? *לאחר ההודעה המחשב מתפקד כרגיל (אין בעיית התנגשות חומרה)מלעט הבעיה בסעיף הבא. * קיימת בעיה שפתאום באמצע עבודה המחשב מבצע RESTART לבד... *אין וירוסים -סרק באמצעות NAV 2005 ולא נמצאו וירוסים * מדו"ח MICROSOFT חוזר לתקלה נכתב כי נראה שמקור הבעיה ב RAM - איך אני מוודא את הבעיה והאם זה בזכרון עצמו או שה SLOT של ה MOTHERBOARD נדפק? בברכה גב…

• 11 תגובות
    • 900 צפיות
  17. Started by GZA3,

או קיי אז קניתי ספק ג'נרי או איך שקוראים לזה 700W מחוסר ידע. יש לי מחשב עמוס מאוד במאוררים הרד דיסקים וכל מיני שטויות נוספים. התקנתי עליו XP וזה עבד רע עד שפרמטתי והתקנתי 2003 סרבר שיש לי ניסיון עם המערכת הפעלה הזאת שהיא מערכת ממש ממש טובה. קיצור גם שם המחשב ניתקע הרבה ועשה בעיות אז אמרתי ניתן לו להתקרר קצת כיביתי אותו לכמה דקות בודדות ושהדלקתי הוא עשה בום עצבני ועשה לי קצר בכל הבית ניסיתי לנתק את הכל מהספק ולהרים את הכפתור של הפיוז אבל גם אז נופל החשמל בכל הבית מה לעזאזל קרה כאן ?????? המחשב הזה עולה יותר מ 15 אלף שקל וכן עם הספק המזדיין הזה ! :bash: :bash: :bash: :bash:

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by 114508534,

אז ככה יש לי שלושה הארדים ATA של מקסטור במחשב . שניים מחוברים על כבל אחד והשלישי היה מחובר עם הצורב , ההארד הוא הארד של 20 ג'יגה שלי דגם 2B020H1 , ההארד ישב כל הזמן במגירה ואתמול התחלתי לשמוע תיקים של המחט ממנו . לאחר כמה זמן הוא התנתק והוינדואוס לא הראה אותו . הקטע ככה , בביוס הוא מזהה אותו , בדיויס מאנגר מזהה אותו רק שאני לא יכול לגשת אליו בשום צורה ואני חושש שיהיה צורך לפרמט דרך דוס . דבר נוסף זה שההארד של ה120 שלי שישב קודם לכן במגירה , גם לו קרה אותו הדבר ואז נאלצתי לעשות פורמט אולי מישהו יודע איך לסדר את זה או משהו .......חבל לפרמט היו שם די הרבה דברים חשובים

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by H-MAN,

שלום,לפני שקניתי זיכרון פנימי נוסף היה לי סטיק אחד של 256 MB DDR 400 pc 3200 של GEIL ועוד אחד של Hynix עם אותם נתונים והם פעלו לי בערוץ הכפול על הלוח של Gigabyte מדגם Ga-7nn pro2,יש לי מעבד Amd Athlon 2500+ וספק 400W.עכשיו קניתי עוד 2 סטיקים של Geil עם גוף קירור: http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=55 אבל כשאני מתקין בלוח את כל ארבעת הזכרונות ביחד המחשב נדלק ומגיע עד לפני טעינת מסך ה WINDOWS.משם הוא עושה הפעלה מחדש. איך אני יכול להפעיל את כל ארבעת הסטיקים ביחד..אני מחפש עזרה כבר הרבה זמן..ופה זאת התקווה האחרונה. לדעתי זה בגלל שהספק חלש מדי אבל אני צריך להיות בטוח,אין לי בעיה לקנות ספק חדש ואמין אני רק צריך לדעת אם זאת הבעיה. בתודה קיריל.

• 11 תגובות
    • 863 צפיות
  20. Started by AliasName555,

קניתי Sandisk Micro Cruzer של חצי גיגה לפני כמה ימים, ועפ"י מהירויות הכתיבה והקריאה אני משוכנע שהוא מוגבל ליכולות של USB1 ולא USB2 כמו שהוא אמור להיות, לפי כל התנאים. הלוח שלי (Gigabyte GA7VAX) אמור לתמוך ועדכנתי לו את הדרייברים לא מזמן, וגם היום כשגילית את הבעיה. איפה אני רואה בכלל באיזה תקן USB ה XP חושב שהוא מסוגל לתמוך? לא מצאתי תמיכה בנושא באתר של גיגבייט. מישהו יודע אם הדרייבר שאמור להיות אחראי לזה כלול ב VIA 4in1? בקיצור, מה אני עושה? הוא כותב כל כך לאט, שכבר עדיף לי לצרוב על CDRW של X24....

• 11 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by 8-Ball,

פנטיום 3, עם XP עליו (היה גם 98 וגם שם הייתה הבעיה). המחשב עושה לעצמו אתחול בצורה אקראית, פתאום באמצע פעולה הוא עושה RESTART פיסי מעצמו, הדבר מתרחש בדרך כלל כשיש עומס (אפילו הכי קטן) על המחשב. אני בטוח ב95% שהבעיה היא בזיכרון, ניסיתי הרבה קומבינציות: במחשב יש 3 DIMM's בשביל כרטיס זיכרון. קניתי 2 חדשים של 128MB ויש לי גם 2 ישנים של 128. ניסיתי לשים אותם בכל מיני אפשרויות ובכל אחת מהן המחשב ממשיך לעשות ריסטרטים: כשאחד החדשים היה בסלוט הראשון, כששלושה כרטיסי זיכרון מחוברים למחשב (384MB זיכון-מספיק לXP או 98), כש-2 מחוברים בכל מיני סלוטים. בקיצור ניסיתי הכל, הבעיה התחילה כשחיברתי אותו לחדר אחר למפצל חשמל שאין לו הארקה או משהו כזה ומאז נהיו הבעיות. עכשיו אני לא יודע איך לפתור …

• 11 תגובות
    • 854 צפיות
  22. בוקר אור! יש לי בעיה די מעצבנת עם המחשב, בכל פעם שאני מנסה לעלות אותו, הוא מאתחל את עצמו לפני שהווינדוס עולה. זה התחיל היום בבוקר, קמתי וראיתי את תוצאות בדיקת האנטי-וירוס (קספרסקי), מצא 4 ווירוסים.. 2 מחק ו-2 בודד.. המשכתי לעבוד קצת על המחשב ואז פתאום גיליתי שאני פשוט לא יכול להפעיל קבצי exe. אפילו וויאמנפ ודברים של הווינדוס (מדיה פלייר) לא עבדו יותר! אחרי שנרגעתי שמתי לב שיש לי מין חלון קטן עם תמונה (אין לי מושג מתי הוא נפתח ואיך), שהכיל תמונה של איש מוצלל וניק ניים של מישהו.. מתחת היה כתוב The freanch hacker (ההאקר הצרפתי). חשבתי שאולי הקספרסקי "נעל" לי את כל קבצי ה-exe כדי למנוע מאיזה ווירוס להתפשט.. קיצור עשיתי ריסטרט למחשב, הלכתי לצחצח שיניים ולאכול, ושחזרתי …

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  23. את המפרט אפשר לראות בחתימה... זה התחיל אחרי שניסתי לחבר את הטלוויזיה למחשב לראות סרט דרך הטלוויזיה... לא הצלחתי להפעיל את זה ועשיתי ריסטרט ומאז אני לא יכול להדליק את המחשב ורק ההודעה הזאת מופיע כל הזמן... מישהו יודע איך לפתור את זה? הדבר היחיד שחשבתי לעשות זה להתקין מחדש את הווינדוס... אבל אני מעדיף שלא אלה עם כן זה המוצא האחרון... או שזה בכלל בעית חומרה אני כבר לא יודע מה הבעיה... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

24. Started by shaniyakov,

אתמול הסתכלתי בחיבורים של הממיר, וראיתי יציאת usb, חשבתי למה לא לנסות ולחבר את המחשב והממיר.... אחרי שחיברתי הוינדוס זיהה את החומרה אך לא היו דרייברים למישהו יש מושג איך להשיג דרייברים?

• 11 תגובות
    • 887 צפיות
  25. Started by mados,

היי , לפני כמה זמן הייתי פה עם בעיה של הדרייברים פתרתי את בפרמוט (כמו טמבל , פשוט נמאס לי כבר לנסות ) עכשיו צצה לי עוד בעיה זה סיפור ארוך אז שבו ותתרווחו על הכיסא . לאחר שפירמטתי את המחשב הכרטיס פעל לי מצוין לשעה אולי (חחחח..) בהתחלה התחיל להיות מין קווים במסך ואחרי עוד כמה דקות של משחק הכל כבר התחרבש . והמחשב הפעיל את עצמו מחדש והדבר הראשון שראיתי זה פשוט חירבוש של התמונה של יצרן הלוח אם וככה גם נראה כל חלק עליית המחשב וגם בווינדוס רואים חירבוש . אז אמרתי טוב כנראה הכרטיס הלך אולי הוא פגום . אהה שחכתי לומר שלפני שהתקנתי את הכרטיס קניתי ספק חדש של 460W. ודרך אגב שום חלק אחר במחשב לא קרה לו משהו . אוקי יום למחרת נסעתי לחנות וKSP החליפו לי את הכרטיס כמו גברים בלי לעשות שום …

• 11 תגובות
    • 810 צפיות

דיונים חדשים בפורומים