תמיכה טכנית למחשבים
פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.
38,284 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רכשתי אתמול מחשב נייד חדש Y700 LENOVO אחרי שהתקנתי את כל הדרייברים עדיין אין לי WIFI וגם במנהל התקנים לא מופיע לי בכלל האדפטר של הWIFI אני ממש חייב עזרה כבר דברתי פעמיים עם השרות לקוחות של לנובו שלחו לי דרייברים וזה עדיין לא עוזר, וגם התקשרתי פעם שנייה ועשיתי שיחזור הגדרות יצרן, ועדיין לא פתר את הבעיה . המחשב עדיין לא מזהה את האדפטר של הWIFI עכשיו אני ראיתי בפורומים וביוטוב שזאת בעיה נפוצה בוינדוס 10 ממש אשמח לעזרה תודה אני כבר משתגע. (וכן אני מחובר כרגע על כבל למחשב, ואני מעדיף לפתור את הבעיה בעצמי כי לשלוח אליהם זה סיפור ולוקח זמן והאמת שהכל עובד מצויין , זאת הבעיה היחידה ) תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 4.3k צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב חזק, תצורת מחשב לעיבוד גראפיקה עם 3 טסלות וכרטיס QUADRO נוסף. משום מה, הסוללת BIOS שלי כל חודש דורשת החלפה. האם יש פיתרון כלשהו לבעיה שכזו? (הבנתי שיש סוללה נטעת אך צריך לעשות מוד על מנת שהיא טטען). אשמח לעזרה ופתרונות !
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מה קורה? יש לי בעיה בכרטיס מסך והקטע הוא שיכולות להיות 2 סיבות: 1) עדכנתי דרייבר דרך תוכנת DRIVER BOOSTER. 2ׂ) הייתה אצלי הפסקת חשמל מספר פעמים ואני חושש שהכרטיס מסך ניזוק. בדקתי את הכרטיס מסך בזמן שהמחשב עובד והמאוורר המובנה שלו עובד, זה אומר שהכרטיס עדיין בסדר? - כשאני בודק במנהלי התקנים תחת קטגוריית מתאמי תצוגה לא כתוב השם של הכרטיס מסך שלי. - כשאני מנסה להתקין את הדרייבר של NVIDIA (אחרי שהורדתי את הדרייבר המתאים בעזרת המזהה האוטומטי שלהם באתר) ההתקנה נפסקת באמצע ואני מקבל הודעה שההתקנה לא זיהתה את הכרטיס. מה הפתרון?
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי מחשב גיימינג בן חצי שנה פלוס מינוס המפרט של המחשב: Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GH asus z170a nVidia GeForce GTX 960 16 ram קירור מים למעבד של cooler master seidon 120v plus מארז antec 1900 win 10 pro עכשיו בזמן סריקת ווירוסים מלאה ב windows defender המעבד מגיע לכמעט 80 מעלות בבדיקה בתוכנה speedfan . מצורפת תמונה. במצב של סריקה מהירה המחשב לא עובר את ה 60 מעלות. בזמן משחקים המעלות והכל בסדר ובכללי אני תמיד בודק ובמאמץ של משחק הכרטיס מגיע ל 51 - 60 מעלות והמעבד 32 מעלות ככה. רק בזמן סריקת ווירוסים הוא מגיע למעלות האלה שזה קצת מוזר לי.. הגיוני או שיש פה …
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
צהריים טובים, החיפוש בווינדווס (משמאל/ימין למטה) נדפק... כאשר אני מנסה למצוא תכנית ספציפית כמו "Paint" לדוגמה, הוא מוצא ואף פותח. כאשר אני מנסה למצוא תכנית "הגדרתית" (משהו מתוך ה- Control Panel), הוא מוצא אך נכשל בפתיחה. כך זה נראה: 1. מחפש ואף מוצא: 2. נכשל בפתיחה: (המסך שמתקבל לאחר לחיצה על מקש האנטר) ניסיתי sfc /scannow (שטען שהוא מצא קבצים פגומים אך לא הצליח לתקן אותם), ניסיתי להפעיל את DISM.exe (שטען שחסרים לו מקורות [sources]), ניסיתי להתקין מחדש את Cortana דרך ה- PowerShell(אך גם הוא טען שחסר לו קבצים לביצוע הפעולה) בעזרת הקוד הבא: Get-AppXPackage -AllUsers | Foreach {Add-AppxPackage …
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
האם מישהו יכול לפתור לי את הבעיה הזו אני לא מצליח להתקין virtualbox מוינדוס 8 ומעלה זה ההודעת שגיאה שאני מקבל יש לי זכרון של 4 גיגה במחשב נסתי להתקין את התוסף שמוצא באתר של virtualbox אני לא יודע האם זה אכן התקין את התוסף
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כבר הרבה שמן את הבעיה הזו. כל פעם שיש הפסקת חשמל, המחשב לא מזהה את SSD M4 CRUCIAL 128 GB שעליו מותקן הווינדוס והווינדוס לא עולה... כשאני מכניס את הדיסק של ווינדוס ועולה הדיסק אז זה מסתדר. השאלה היא למה זה קורה? זה מה שזה רושם: Windows failed to to start... Status 0xc000000f The boot selection failed becouse a required device is inaccissible זו לא ההודעה בדיוק, אבל זה נראה בדיוק כך רק במקום F אחרי כל האפסים בסוף יש C אני חושב. אולי זה הכבל SATA, או כבל החשמל?
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום . קניתי את המפרט הזה מפלונטרhttp://www.plonter.co.il/priceoffer_...iceOffer=76776ללא דיסק קשיח וכונן DVD . כי כבר יש ברשותי מהמחשב הקודם.אז ככה:חיברתי כונן DVD מהמחשב הקודם (הוא נפתח ונסגר- עובד טוב)חיברתי את הדיסק קשיח ( פירסמתי תמונות איך חיברתי ) אבל לא יודע מה לעשות .. לא עולה כלום על המסך . מצוין כאילו המסך לא מחובר. חיברתי טוב לכרטיס המובנה בלוח האם. חיברתי גם כבל אחר. אותו מצב מקבל.הדיסק קשיח כבר יש בו ווינדוס מהמחשב הקודם. אולי צריך לעשות משהו לפני שמחברים למחשב החדש? הוצאתי את הבטריה מלוח האם לכמה דקות והחזרתי , לא עזר. תודה תמונותhttp://www.interload.co.il/upload/1692529.jpghttp://www.interload.co.il/upload/5769120.jpgזאת התמונה שמציג המסך (חיברת…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים,עשיתי פירמוט למחשב ישן של חבר, המחשב היה עם ווינדוס xp מקורי והתקנתי עליו ווינדוס 7 ולאחר הפירמוט המחשב זיהה אוטומטית את כל הדרייברים חוץ מהדרייברים של הקול, ניסיתי להוריד את הדרייברים המקוריים מהאינטרנט ולהתקין אבל גם לאחר ההתקנה של הדרייברים הווינדוס לא זיהה שיש את הדרייברים ועדיין המחשב לא יכול להשמיע שום קול, עכשיו החזרתי בחזרה את ווינדוס xp אבל עדיין הבעיה אותה בעיה וגם לאחר התקנת הדרייברים המחשב לא מזהה אותם ולא מוציא שום קול.אשמח לעזרה מכם במהירות האפשרית תודה.
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום , עד היום חיברתי את המסך שלי למחשב דרך כבל VGA , במחשב עצמו יש שתי יציאות : VGA ו DVI משולבות בלוח אם . היום החלטתי לחבר כבל DVI במקום ה VGA וזה פשוט לא מצליח לי , כשאני מחבר את ה DVI רושם לי אין אות על המסך עם החיבור הישן זה עובד רגיל . בתוך ההגדרות של הוינדוס אני רואה שיש לי אפשרות להפוך את התצוגה לתצוגה דיגיטלית ( כשאני מחבר את שני הכבלים במקביל ) אבל גם כשאני מעביר לאפשרות הזאת ומנתק את כבל ה VGA המסך מתנתק . עזרתכם תודה
-
- 4 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
כמו שציינתי רכשתי מחשב חדש ממש לפני חודשיים והתחלתי לזהות תסמינים שכרגע הם קורים לעיתים רחוקות השאלה שלי האם זה מעיד על משהו: 1)בעת הפעלת המחשב לפעמים אין תצוגה במסך כלל. כתוצאה מכך אני מוציא ומחבר מחדש את הכבל hdmi שמחובר למסך מהצד של המסך בלבד ורק אז התצוגה חוזרת,יש לציין שהמסך והמחשב מחוברים בצורת hdmi to hdmi. מצב שני: 2)בעת הפעלת המחשב ועליית הוינדוס המודם פועל הכל תקין יש אינטרנט,הכבל רשת מחובר ישירות למחשב הכל תקין. לפעמים לאחר שכבר הוינדוס עולה והכל תקין האינטרנט לא מזוהה,ואז כתוצאה מכך אני פשוט מנתק את כבל הרשת מהמחשב(בלי איפוס המודם)מחבר שנית ואז יש לי אינטרנט. אלה צרות של עשירים?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 7 ויש לי קובץ שזה סרט בפורמט AVI איך צורבים אותו על DVD דרך הווינדוס ?
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. לפני זמן מה התקנתי winrar ולדעתי הכל התחיל משם. משהו בהתקנה או כולה לא זוכר היה ברוסית ואחרי ההתקנה חלק מהמחשב נהפך לרוסית לדוגמא באפשרויות של החילוץ והכיוויץ במקום "חלץ לכאן" וכו זה ברוסית. עד כאן זה פחות מפריע לי. העיניין הוא שאני לא מצליח לראות כתוביות בעיברית בסרטים הכל נהפך לרוסית. הסרתי את הווינראר והתקנתי אחד אחר העיניי הראשון הסתדר השני לא. ניסיתי כל מה שאני יודע כל ההגדרות של שפה ואזור מקלדת וכו הכל על ישראל ועיברית... יש מנוס מלהתקין מערכת הפעלה חדשה? Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
-
- 2 תגובות
- 958 צפיות
-
-
זה לא בעיה בתמונה לא שחקתי בהגדרות ולא שניתי כלום אשמח לעזרה תודה
-
- 2 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
לוח אם חדש חובר זיכרון ומעבד תקינים לפעמים נדלק ל שנייה ונכבה ספק הוחלף ונבדק במחשב תקין CMOS בוצע המחשב נדלק אבל לא נשמע ציפצופי שגיאה מותקן רמקול זה לא המחשב הראשון שהרכבתי כרטיס מסך מובנה Asrock h61m-dos
-
- 9 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קיימת אצלי בעיה שהמסך נכבה אוטומטית לאחר 30 דקות כשלא נוגעים בעכבר. הפתרונות שניסיתי הם: - בדיקה שלא קיים שומר מסך. - בדיקה בהגדרות צריכת חשמל וככה זה מוגדר אצלי: 1) Turn off the display: Never 2) Put the computer to sleep: Never אבל עדיין המסך נכבה אף פעם לא נתקלתי בבעיה כזאת.. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 843 צפיות
- 1 follower
-
-
היי צריך את עזרתכם בבקשה שדרגתי מג'יפורס 670 לג'יפורס 1070 של NVIDIA. עכשיו ברגע שאני מחליף ביניהם המחשב מצפצף פעם ראשונה בבוט ואז לא עובר את הלוגו של הלוח אם בהפעלה. לאחר מכן הוא מתפצף כל 10-15 שניות. ברגע שהחלפתי חזרה לכרטיס השני המחשב עלה תקין. מישהו יודע במה מדובר? יש לי לוח אם GIGABYE G1.SNIPER 3 תומך כמובן PCI-E 3.0 זה ממש מתסכל. אין לי מושג מה ניתן לעשות!!! אודה לעזרה בבקשה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני כבר דיי אובד עצות. אני חושב שהתחרפן הכרטיס מסך (7870XT). כבר תקופה שאני מקבל ארטאפקטים בזמן שימוש במחשב (לא בזמן משחק!). אתמול קיבלתי שוב אחד ומאז הווינדוס מסרב לעלות. פשוט מקבל bsod עם השגיאה theard stuck in device driver מה שניסיתי לעשות: ניתקתי את הכרטיס העלתי את הווינדוס עם onboard gpu וניסיתי למחוק את הדרייברים של amd ולנסות להעלות את הווינדוס בלי הדרייברים כאשר הכרטיס מחובר, לאחר שמחקתי את הדרייברים חיברתי את הכרטיס חזרה, המחשב עולה, הווינדוס מזהה את הכרטיס אבל כאשר אני מתקין את הדרייברים חזרה אני מקבל bsod עם אותה השגיאה.. ניסיתי לעדכן את הביוס.. לא עזר תודה!
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם!!! כשאני מחבר תמסך באמצעות כבל DP המסך מהבהב לי כל כמה שניות למסך שחור, ואז כשאני בודק באמצעות כבל אחר דוגמא Mini DP הכל עובד תקין? מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, לפני הכל יש לי לווידוס 10 במחשב. יש לי בעיה עם הטאצפד בנייד, כאשר אני לוחץ על המקש(אם אפשר לקרוא לזה מקש) הימיני הוא מזהה כאילו אני לוחץ על הצד הימיני והשמאלי ביחד. כלומר נגיד כשאני לוחץ מקש ימיני על הסמל של וידוס כדי לפתוח תפריט, הוא פותח לי את התפריט ובנוסף פותח לי את הווידוס (כאילו אני לוחץ על הצד השמאלי)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה הבעיה הזאת? ואיך אני פותר אותה??
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יוצא לי לקרוא לא מעט שירשורים פה , על אנשים שמחשב לא עושה להם פוסט . וזה לא משנה אם זה חומרה חדשה או ישנה , אחד הדברים הראשונים שצריך לעשות זה איפוס הביוס נראה שיש אנשים (חלק ) ששוכחים מזה משום מה . או שלא מייחסים לזה חשיבות רבה . מהתעסקות לא קטנה בחומרה במשך השנים , אני לא יכול לספור כמה פעמים איפוס ביוס פתר לי בעיית פוסט ..
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מאמין שרק אני מחבר 2 מסכים 1080P ו4K בו זמנית ו-QA של מייקרוסופט עדיין לא עלו על זה. כל פעם שאני עובר ממסך למסך (מכבה מסך גדול כדי לשבת מקרוב מול מסך מחשב) כל האייקונים שלי נראים בגודל של רבע מסך. שום מדריך באינטרנט, שמסתכם לרוב בלשנות scaling באפשרויות מסך - לא עוזר. אני פשוט מסרב להאמין ששנה שלמה שמאז שהתחלתי להשתמש בWIN10 אף אחד לא תיקן את הבעיה הזאת. או שאני מפספס פה משהו ולכן פתחתי את הדיון כדי לקבל המלצות איך לפתור את זה. תודה. אגב, זה רנדומלי. פעם זה מסתדר ופעם אני רואה אייקונים כמו בתמונה שהעלתי.\,
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן, יש לי בעיה. כשאני נכנס למשחק כלשהוא לאחר מסך הטעינה המחשב עושה ריסט ומאתחל את עצמו, המעבד הלוח אם הראם והדיסק קשיח חדשים לגמרי, יש למישהו מושג אולי ממה זה יכול לקרות ואיך אפשר לתקן את זה? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
שלום חברים, בזמן האחרון מופיע אצלי בעיה מעצבנת נורא שכשמדי פעם שמתנתק הראוטר לאחר שאני מתחבר שוב לא ניתן להיכנס ליוטיוב למשוך זמן מה דרך דפדפן כרום ומופיע לי ההודעה הבאה: "לא ניתן לגשת לאתר הזה לא ניתן היה למצוא את כתובת ה-DNS של השרת של www.youtube.com." משהו יודע איך ניתן לטפל בבעיה?
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-