עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תמיכה טכנית למחשבים

פורום בנושא תמיכה טכנית, פתרון בעיות ותקלות במחשבים האישיים.

1. המחשב התחיל להשמיע רעשים מוזרים בסאונד. כאילו שומעים רגיל אבל מקורטע ממש כמו בעיית מגעים כזאת.. עכשיו מה שעשיתי זה דבר ראשון בדקתי את 2 הסלוטים של האודיו במחשב. (מקדימה ומאחורה), לא השתנה כלום, אותה בעיה. ניסיתי גם לחבר אוזניות בשביל לבדוק שהבעיה היא לא ברמקולים עצמם ואכן הבעיה היא במחשב ולא ברמקולים כי גם באוזניות היו את הרעשים. בסופו של דבר ניסיתי לעשות Uninstall לדריברים של הכרטיס קול והתקנתי מחדש, אך עדיין - אותה בעיה. הכרטיס קול מובנה על הלוח אם. הלוח: ‏P5L-MX s775 Conroe, 945G, DDRII 667, VGA, PCI של ASUS. מערכת הפעלה Win XP Pro. מה זה עוד יכול להיות? חומרה או תוכנה? חשוב לציין שהמחשב חדש (בן חודש) ולא הותקן עליו כמעט כלום מלבד כמה משחקים ותוכנות.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  2. שלום לכולם אני סטודנט לצילום, ואני עובד עם קבצי תמונות גדולים, שברמה יומיומית מגיעים לגדלים של ג'יגה בייט. הבעיה שלי היא כשאני פותח תיקיות בווינדוס 7, שמכילות קבצים גדולים. הפעלתי את הגאג'ט של מודד הפעילות של הראם והמעבד, וכשאני פותח תיקיות כאלה הראם עולה ל100% והמחשב לרוב נתקע וזקוק לאיתחול. גם כשאני עובד בפוטושופ על קבצים גדולים המחשב עלול להתקע. יש לי מעבד 8400, עם 4 GB של זכרון ראם. כרטיס מסך 4770, ולוח אם של GIGABYTE. ראיתי שבמחשבים עם רכיבים פחות איכותיים הבעיה לא מופיעה, ואני בטוח שיש משהו שאפשר לעשות כדי להתגבר עליה. תודה לכל העזרה, יואב

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. באחד המחשבים(דיסק מערכת הוא WD RAPTOR 36GB 10,000 RPM , הוא דיי מהיר בד"כ) יש בעיה- החומרה בו כ"כ טובה וחזקה- אך פעולות בסיסיות נהיו ממש איטיות. לאחרונה זה החריף- הדלקת המחשב אורכת כ 5-6 דקות,בזמן קריאה הדיסק עושה רעשים כ"כ חזקים שעד החדר השני שומעים,ובלי קשר כל הפח של המארז מרעיז ממנו... אתמול התקנתי תוכנה (לא כבדה) לקח לו חצי שעה לסיים התקנה. אני עורך וידאו איתו, ועובד עם DOCK חיצוני בחיסור ESATA- בתוכנת העריכה הוידאו מהדיסק החיצוני מקרטע בזמן ניגון, שלא נדבר על עריכה. עשיתי ניסוי-העתקתי חומר וידאו ל C כדי לראות אם ניתן לערוך- קובץ של 4 גיגה של וידאו- לקח לו 50 דקות ("זמן נותר" התחיל ב 3 דקות והתחיל לעלות בקפיצות- 15-20-30). החומר שהועתק ל C אפילו לא מתנגן טוב במדיה פלי…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by -ToMeR-,

קניתי את המחשב הזה לפני יומיים: מעבד: Intel® Core™ i7-4700HQ זיכרון 8GB DDR3 גודל דיסק: 750GB 7200RPM מסך: IPS FHD LED Backlight Non-Glare LCD Panel כרטיס מסך: Nvidia GeForce GTX 850M 2GB RAM מ. הפעלה: windows 8.1 בקיצור, המחשב מעולה, אבל יש לו בעיה של חימום יתר. בזמן שאני עובד על הפוטושופ או אפילו שימוש רגיל כמו גלישה באינטרנט והעברת קבצים בין תיקיות. קראתי קצת באינטרנט והבנתי שזה לא רק המחשב שלי שמתחמם ככה אלא כל המחשבים של אסוס בדגמים האלה. האיזור שמתחמם זה האיזור של הכרטיס מסך והמעבד. יש פה תמונות: תמונה זה איפה שרשום 48 מעלות. זה האיזור שבין המקלדת למסך. תמונה ככה הוא נראה מבפנים. בפינה הימנית למעלה איפה שהקירור נחושת מעל למאוורר זה איפה שהוא הכי מתחמם. עכשיו שתי…

• 3 תגובות
    • 1.9k צפיות
  5. אוקי אז ככה שלשום אבא שלי התעורר בבוקר אחרי עבודה וכשהגיע לפתע הרגע שהוא ניגש למחשב והתחיל להשתמש בו ובידיוק אחרי 5 10 דקות הוא טוען שהמחשב נכבה לו ולא נדלק מאז ויש לציין שהכפתורים power ו rest דלוקים בכחול כזה אך המאוררים הארדיסק והכל הכל לא פועל ולא נותן תרחיש של רעש כאילו דממה ובמסך רשום not input יש לציין שניסיתי להוציא את המחשב מהחשמל לא עזר חיברתי לשקע אחר גם בחדר אחר גם לא עזר החלפתי לכבל אחר גם לא עזר אז אם הספק הלך אז איך הכפתורים של ה ppwer ו rest כן דלוקים שזה מראה שהמחשב כן מקבל מתח מהספק אחרת לא היו נדלקים המנורות הללו שציינתי את שמם יש לציין עוד שפתחתי את המחשב ולא הרחתי שום ריח של משהו שרוף ולא התנתק שום כבל מהספק ללוח וגם המחשב לא קיבל מכה ולא נפל כלום כלו…

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. Started by alexml902,

שלום לכולם,היום להפתעתי גיליתי שכל המקום שלי בכונן מלא. התחלתי להריץ בדיקות ודרך תוכנה שנקראית RIDNACS מצאתי שיש לי באחת התיקיות כמות אדירה של מקום תפוס. הכתובת של התיקיה היא C:\Users\Alex\AppData\Roaming\TuneUp Software\TuneUp Utilitie והשם שלה הוא CrashDumps בתוכה קיימים מלא קבצים בגדלים של כ100 מגה לאחד. על המחשב היתה מותקנת תוכנה בשם TuneUp 2014 מאז קניית המחשב, מחקתי אותה ומסתבר שאין לה שום קשר לתוכנה הנ"ל. אשמח לייעוץ מה כדאי לעשות והאם אפשר פשוט למחוק את כל תוכן התיקיה שמוגדרת כרגע לקריאה בלבד. תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by leizera,

1 לי רשת ביתיתשיפור טווח קליטה ברשת אלחוטית « בתאריך: 20.08.2011 בשעה 18:41:04 » שלום, יש לי רשת ביתית המבוססת על ראוטר Netgear בתקן N של בזק, וזוג מתאמי PLC (אינטרנט על תשתית חשמל) מחברת Netplug שקיבלתי מ-YES כדי להתחבר לממיר. אני מעוניין להגדיל את טווח הקליטה האלחוטי באיזור מסויים בבית. להבנתי, יש לי כרגע 2 אפשרויות: לרכוש רפיטר (ממסר) המגביר את הסיגנל האלחוטי - בזק משווקים דגם אחד של Netgear (ל-Netgear יש דגם נוסף WN3000RP חדש וקומפקטי יותר שאינו משווק עדיין בארץ). האפשרות השנייה (שנראית לי אטרקטיבית יותר) היא לרכוש מתאם PLC נוסף שיש לו יציאה אלחוטית (כלומר מקבל את האינטרנט דרך תשתית החשמל ומשדר אותו לסביבה אלחוטית). הבעייה היא שהמוצר היחיד מסוג כזה שמצ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by ariel_rg,

שלום, אני מחפש תוכנת קוד פתוח לסגירת החלונות הפתוחים במחשב בצורה אוטומטית לאחר X זמן. אם יש משהו... תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by thbyrby,

שלום אין לי שיג ושיח עם כל הנושא של המיחשוב ,מחשב אינטרט וכו.., לא מבינה כלום חוץ מלתפעל דברים בסיסים וינדוב אקסל וכו' עלי לעבור תואר ראשון ודורשים ממני לכתוב מאמרים , סיכומים , להגיש עבודות וכו'..וכנראה שאין לי ברירה עלי להיות מחוברת לאינטרט, לצורך כתיבת המאמרים והכתבות רכשתי מחשב נייד מחברת אסוס עם חיבור אינטרנט אלחוטי, השאלה מה עושים כדי להתחבר... ממי קונים ? מה קונים? מהירות גלישה? אני מעונינת אינטרנט לתווך זמן קצר ואח"כ להתנתק , יש דבר כזה ? יש עוד שאלות שלא שאלתי?! אשמח לקבל עזרה מקצועית שיהיה לכולנו בשורות טובות

10. אהלן, יש לי מחשב נייח בן כ 5 שנים. סה"כ עובד בסדר לגיל שלו, מה גם שאני לא עושה בו שימוש כבד מדי. בעיקר אינטרנט ושימוש משרדי (וורד, אקסל וכו') כבר הרבה זמן שיש משהו שמאוד מציק וזה כשאני לוחץ על הלחצן הימני בעכבר בשביל לפתוח תפריט (לדוגמא כדי לראות את "פתח באמצעות" או "מחק" וכו') הפעולה נתקעת. יש את עיגול הטעינה של ווינדוס ואחרי כמה שניות התפריט נפתח. מצד אחד זה נשמע קטנוני אבל כשיש הרבה דברים לעשות עם הלחצן והוא כל פעם נתקע זה מאוד מאט את העבודה. מישהו יודע איך לפתור את זה? אני מצרף תמונה של פרטי מחשב בסיסיים, לא יודע בדיוק מה צריך לצרף. אם צריך עוד משהו אני אחפש. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by GreenGlob,

לקראת החורף פינקתי את המחשב המבוגר שלי בניקיון כולל ומקיף אך הפלא ופתע כשיום הכיף נגמר והגיעה השעה לחזור לתעסוקה מבצעית, המחשב נדלק, כל האורות שצריכים לזהור נדלקים, המאווררים משוויצים בניקיון ובפעולה השקטה שלהם ו... זהו. אין שום תמונה על הצג. החשוד הראשון שלי היה כרטיס המסך, לממזר הזה יש תפקיד מפתח בענייני תצוגה ובנוסף גם ניקיתי אותו, אמנם בזהירות, אבל עדיין היתה לי התעסקות איתו. בדקתי אותו במחשב אחר שם עשה את תפקידו נאמנה. באותה הזדמנות לוויתי מהמחשב האחר את כרטיס המסך שלו ובדקתי אצלי. שום שינוי. על הצג שחור כהה. אחריו נבדק המסך עצמו שהתגלה כתקין ולכן הוכחה חפותו. חריץ הPCI-e זכה להדרן בצורת נקיון בעזרת לחץ אוויר ומברשת עדינה. חשבתי שאולי מדובר בספק, שנקנה רק לפני מספר ח…

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Gimel,

המחשב בעבודה הפסיק לעבוד. יש לו SSD ככונן מערכת. כנראה משהו נדפק במהלך הסופ"ש. אולי המחשב ניסה להתקין עדכון או משהו. ניסיתי לגשת דרך שורת הפקודות ולהריץ FIXBOOT וגם SFC וזה לא עזר. הכונן תקין. אין שגיאות במערכת הקבצים. מה עושים?

13. Started by IDOnoach,

רכשתי לאחרונה טאבלט dell venue 8 עם חריץ מיקרו sd. בביקורות ברשת כתוב שניתן להכניס כרטיס עד כ128gb אבל באתר היצרן כתוב שאפשר עד 32. אני מפספס משהו?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. Started by mrraz,

שמתי לב כשאני משחק ב משחקי 3D כבדים הספק כח מתחיל להתחמם ומוציא אויר לוהט. כשאני יוצא מהמשחק הוא מתקרר במהירות, יש לי פנטיום 4 עם 9500 פרו ומארז 6A19 ספק HEC 300. מעניין לדעת האם במשחקי 3D כל המחשב מתחמם והספק כח רק מוציא את האויר הרותח שמצטבר במארז? או שבמשחקים כאלה צריכת החשמל עולה ומי שמתחמם זה הספק מהסיבה שהוא צריך לספק הרבה חשמל למעבד ולכרטיס מסך. מישהו יודע? האם יש כאן בעיה ?

• 12 תגובות
    • 1.9k צפיות
  15. Started by yossi21,

בשבוע שעבר המחשב שלי החל לעשות רעשים מוזרים, ביום שישי החלטתי לפתוח את המארז ולבדוק. היה לי חשד שזה בא מהדיסק קשיח אז ניתקתי אותו והחזרתי כי הסתבר שהרעשים הגיעו מהספק, ניקיתי את הספק ועל הדרך ניקיתי גם את הצלעות קירור שיושבות על המעבד ( פנטיום 4 תושבת 478 ) כשהפעלתי את המחשב מחדש באותו יום הוא נהיה פתאום איטי בהעלאה ( יש לי 768 MB זיכרון, ובדרך כלל המחשב יחסית מהיר ) לקח לו מלא זמן לטעון את ווינדוס ומאז אותו יום הוא ממש איטי בתגובה שלו בכל דבר. עכשיו השאלה שלי היא האם זה קשור לצלעות קירור שהזכרתי, כי כשהחזרתי את זה על המעבד אני לא בטוח אם שמתי את זה ממש ישר כי כשהדקתי את זה היו רעשים שמזכירים שבר. לכן אני רוצה להתייעץ אתכם לפני שאני פותח שוב את המחשב כי כל המקרה הזה נרא…

• 23 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by LL@SS,

שלום לכולם. בחודשים האחרונים אני חווה בעיה מאוד מוזרה במחשב ואני לא מצליח לפענח מאיפה היא מגיעה, מדי פעם ובאופן רנדומלי, אני חווה איטיות של כל המחשב, ממש כמו צניחת FPS אבל בכל פעולה, זה קרה לי גם בווינדוס 7 וגם בווידוס 10, שתי מערכות שונות ונפרדות, הפעלה מחדש פותרת את זה,וגם ברגע שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL ומפעיל את מנהל המשימות המחשב משתחרר מהאטיות לגמרי, זאת אומרת, אם אני משאיר את מנהל המשימות פתוח, אפילו ממוזער, אני לא חווה איטיות, אני מדגיש שזה קרה לי במערכת הפעלה שונה לחלוטין, גם אחרי פרמוט זה מגיע מתישהו. אני מנסה להבין למה זה קורה לי, התדירות די גבוהה האמת, הבנתי שגוגל כרום עלול לעשות את זה למחשבים. מפרט i7 7700k 32gb intel ssd …

17. שלום המחשב חדש נקנה לפני חודש, ברגע שחיברתי את האוזניות ליציאה האחורית(3.5) הופיעו רעשים סטטים/רעשים של חשמל בזמן שהמעבד עובד ברקע או בתזוזה של העכבר. הרעשים מופיעים רק לאחד שהמחשב נכנס לוינדוס עצמו, ניסיתי יציאה אחרת של חשמל בבית, מפצל חשמל, כבל חשמל של הספק, עכבר,דרייברים,אוזניות אחרות וגם לפרמט. ביציאה הקדמית הבעיה לא מופיעה, המחשב נשלח חזרה לחנות לבדיקה אבל לאחר בדיקה שלהם לא נשמעה הבעיה שציינתי. לאחר שהמחשב חזר אליי הצליל התחיל להשמע גם מתוך המחשב עצמו, חשבתי אולי הכרטיס מסך אבל גם זה נשלל. מפרט: i7 9700k Gigabyte z370 hd3 Corsair Vengeance 16giga 2x8 3000mhz cl15 EVGA GeForce GTX 1070 Corsair rm650I

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  18. למרות שהדיסק של הWIN הוא בוטאבל, הוא לא מפעיל לי אותו.. איך אני יכול לעשות שיהיה לי כונן CD ROM? (מצטער שזה לא ברור..) תודה מראש.

• 21 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by Ofer Vardi,

מממממממממממממממממממממממ

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. שלום לכולם, ניסיתי להפעיל תוכנה של USB BOOTING (ראו כאן) במטרה להתקין Boot CD על דיסק-און-קי. ברגע של חוכמה עילאית, לחצתי אוקיי שניה אחרי ששמתי לב שהתהליך החל על אחד הכוננים הקשיחים שלי, שאינו מכיל מערכת הפעלה. עכשיו, הרצתי תוכנת שחזור Partitions וגיליתי את הכוננים הלוגיים (שלושה), כולם במצב טוב וגם הקבצים קיימים. אני גם חושב שיש לי את הסקטורים המתאימים להתחלה וסוף כל partition. http://prntscr.com/kwlu0d אני מחפש דרך לאפשר למערכת לחלק מחדש את הכונן, ללא פירמוט או העברה מסובכת של חומר החוצה ופנימה. האם יש אפשרות כזאת? תודה לכולם! מצ"ב צילומי מסך מכל מני תוכנות בדיקה וכיו"ב. http://…

21. Started by den...b,

שלום יש לי בעיה בוינדוס 10 שהתחילה לי מהיום הראשון שהתקנתי אותו בשורה של ההתחל כל האייקונים החליפו מקום ניסיתי להחליף ערכות נושא ולסדר מחדש את השורה וכלום לא עוזר הוינדוס עצמו בעברית ושיניתי אותו לאנגלית דרך ההגדרות (שהשינוי עצמו היה ממש גרוע וחצי וינדוס היה עדיין בעברית ) זה הסתדר ואחרי יומיים חזר שוב ומאז העדכון האחרון שהיה גם הכול חזר לעברית . קודם כל האם יש לכם רעיונות איך אפשר לסדר את זה? מבחינת מחשב נייד שרוב השימוש שלו גלישה סרטים ואופיס (מידי פעם משחקים )יש יתרון של הWIN-10 על הWIN-7 ? כבר כמה זמן שאני חושב לחזור ל7 לי עוד שאלה די מפגרת , ההוינדוס שיש לי כרגע הוא חוקי מהמחשב הקודם שלי שבמקור היה של 7 ואז ש…

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  22. Started by eliorbb,

היי הדלקתי תמחשב אחרי שהיה מכובה כל הלילה והוא פשוט לא הפסיק לצפצף. הוצאתי זיכרונות וחיברתי חיזקתי את הכרטיס מסך וכלום בסוף מצאתי את המיקרופון ניתקתי חיברתי לא עזר יש לציין שגם בזמן הציפצוף המחשב עלה רגיל ללא שום בעיה נראית לעין יש למישהו מושג למה הציפצוף?! לוח אם GIGABYTE Z77X-D3H

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by fredi157,

שלום! יש לי בעיה. לא מזמן קניתי חלקים חדשים למחשב (בערך לפני חודשיים) כולל מעבד. לא מזמן התחלתי לקבל הודעת שגיאה בבוט משהו חלקים שלא נקלטו: PROCESSOR THERMAL TRIP ואחרי כמה זמן המחשב מתכבה. עכשיו אני מבין שהמחשב מתכבה מעומס חום של המעבד אבל אפשר להגיד שהמחשב חדש והגוף קירור גם אז מה אני עושה? פונה לאחריות? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by RDvd,

אהלן, אז אתמול שיחקתי קצת MW2 ואחרי חצי שעה בערך המשחק התרסק (כמו שקורה לא מעט פעמים), ניסיתי להפעיל אותו מחדש התמונה נתקעה,הופיעו 20 קווים כחולים על המסך ונאלצתי לעשות ריסטרט. אחרי ההפעלה מחדש הכל מתחיל כרגיל, רואים את הסמל של ווינדוז והכל אבל אז המקלדת נכבית ומופיע מסך שחור - יש לציין שהמחשב עצמו נראה כאילו הוא עובד כרגיל, נורת המסך לא מתחלפת (עדיין יש אות?) והמאוורר של הכ.מסך ממשיך לעבוד והכל. ניסיתי לפתור את הבעיה בשיטת האלימינציה וכלום לא עבד. להלן מה שניסיתי: -הכרטיס עובד במצב בטוח או ללא דרייברים בתצוגת 265 צבעים 640X480 המזוויעה, הסרתי את הדרייברים בלוח הבקרה ובתוכנה חיצונית והתקנתי אותם מחדש (גם ניסיתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק של הכרטיס). -התקנתי ווינדוס 7 על כ…

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by djishay,

שלום לכולם יש לי מחשב נייד, LENOVO Y580, מחשב טוב מאוד מבחינת ביצויים, הוספתי לו גם SSD 128GB של SANSUNG EVO לפני 4 שנים. לפני כ 8 חודשים בערך התחילו מסכים כחולים, בזמנו היה לי ווינדוס 8.1, בכל מקרה שידרגתי לווינדוס 10 והנחתי שהמסכים הכחולים יחלפו אבל לא, אחרי פירמוט נקי של 2 הכוננים המסכים הכחולים המשיכו, כמה שניות אחרי ששולחן העבודה עלה, הופיע מסך כחול. הבנתי שהייתה בעיה ספציפית עם 2 דרייברים במחשב שלי כשמשדרגים לווינדוס 10, לא הייתה תאימות מלאה בין הדגם של המחשב לווינדוס 10 (בוודאות, קראתי בפורום של LENOVOׂ). חזרתי לווינדוס 8.1 שוב, חשבתי שזה מאחוריי ושוב...... מסכים כחולים.... העניין ההזוי הוא שהמחשב עובד שבועיים פלוס כמו שצ…

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.